Πώς να αποκτήσετε Bitcoin: Ευκολότεροι τρόποι για να αποκτήσετε Bitcoin online και εκτός σύνδεσης

Όλοι μιλούν για το Bitcoin. Γνωρίζετε λίγα για αυτό, αλλά αρκεί να καταλάβετε ότι αυτό το κρυπτογράφηση αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τα χρήματα και τώρα θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin.

Είμαι σωστός? Ετσι νόμιζα…

Κάθε Bitcoin αξίζει περισσότερο από 7000 Δολάρια ΗΠΑ και ορισμένοι πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερο από 60.000 Δολάρια ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2021. Αυτά είναι πολλά χρήματα, οπότε ας μάθουμε πώς να αποκτήσουμε Bitcoin!

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε Bitcoin. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από μια ηλεκτρονική ανταλλαγή Bitcoin και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα. Ή μπορείτε να συναντήσετε έναν πωλητή αυτοπροσώπως και να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας Bitcoin μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξόρυξη!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας διδάξω τι είναι το Bitcoin, πώς λειτουργεί και πού να το βρείτε. Θα σας διδάξω επίσης τον σωστό τρόπο αποθήκευσης όλων των πληροφοριών που χρειάζεστε για ασφαλή πρόσβαση στο νέο σας Bitcoin.

Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι αρχάριοι είναι: τι είναι το Bitcoin και πώς λειτουργεί το Bitcoin; Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Bitcoin Origins

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς να αποκτήσετε ψηφιακό νόμισμα Bitcoin Ψηφιακό νόμισμα: Είναι χρήματα που υπάρχουν μόνο ψηφιακά. Πώς να αποκτήσετε Bitcoin Peer to Peer Peer-to-peer: Στέλνεται από ένα άτομο σε άλλο. Δεν υπάρχει τράπεζα ή PayPal – αυτά ονομάζονται μεσάζοντες ή τρίτοι. Το Bitcoin δεν έχει μεσάζοντες ή τρίτους. Πώς να αποκτήσετε δημόσιο Bitcoin

Δημόσιο: Όλες οι συναλλαγές Bitcoin καταγράφονται σε ένα δημόσιο καθολικό που ονομάζεται blockchain. Όλοι οι χρήστες με πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορούν να δουν το Bitcoin blockchain και όλες τις συναλλαγές Bitcoin που έχουν γίνει ποτέ.

Πώς να αποκτήσετε κρυπτογραφημένο Bitcoin

Κρυπτογραφημένο: Οι πληροφορίες συναλλαγής κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται ειδικοί κωδικοί για την απόκρυψη των πληροφοριών λογαριασμού των χρηστών. Crypto σημαίνει κρυφό, έτσι το Bitcoin είναι κρυμμένα χρήματα!

Πώς να αποκτήσετε το αποκεντρωμένο Bitcoin Αποκεντρωμένη: Το Bitcoin δεν έχει κέντρο. Ελέγχεται από τους αλγόριθμους χρηστών και υπολογιστών. Κανένα άτομο, ομάδα ή κυβέρνηση δεν αποφασίζει πώς λειτουργεί. Πώς να αποκτήσετε το Bitcoin Διανέμονται: Αυτό σημαίνει ότι το blockchain Bitcoin αποθηκεύεται σε χιλιάδες υπολογιστές (ή κόμβους) σε όλο τον κόσμο. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο το hack. Πώς να αποκτήσετε το Bitcoin αμετάβλητο Αμετάβλητος: Αυτό σημαίνει ότι μόλις προστεθεί μια συναλλαγή στο blockchain Bitcoin, δεν μπορεί να αλλάξει ή να διαγραφεί. Πάντα!

Λοιπόν, τώρα αν κάποιος σας ρωτήσει, “Τι είναι το Bitcoin;” Μπορείτε να τους πείτε ότι είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα peer-to-peer που χρησιμοποιεί ένα δημόσιο καθολικό που ονομάζεται blockchain για την καταγραφή όλων των συναλλαγών του. Αυτό είναι το Bitcoin, αλλά πώς λειτουργεί το Bitcoin?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του Bitcoin. Είναι επίσης το πρώτο στη λίστα μας για το πώς να αποκτήσετε Bitcoin. Ονομάζεται εξόρυξη – ας ξεκινήσουμε λοιπόν?

Πώς λειτουργεί το Bitcoin?


Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα για να το κάνουμε λίγο πιο διασκεδαστικό…

Η Dionne οφείλει Warwick 10 δολάρια ΗΠΑ (USD). Η Dionne δεν έχει χρήματα στον λογαριασμό της, αλλά προσπαθεί ούτως ή άλλως να στείλει 10 USD στον λογαριασμό της Warwick. Το προσωπικό της τραπεζικής επιταγής για να δει αν η Dionne έχει 10 USD στον λογαριασμό της. Σταματούν την πραγματοποίηση της συναλλαγής όταν συνειδητοποιούν ότι η Dionne δεν έχει χρήματα να στείλει.

Αυτό ονομάζεται επαλήθευση. Είναι μια από τις σημαντικότερες δουλειές που έχει μια τράπεζα. Το Bitcoin πρέπει επίσης να επαληθεύσει τις συναλλαγές στο blockchain του. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι συναλλαγές που προστίθενται στο blockchain είναι πραγματικές και έγκυρες. Το Bitcoin έχει ειδικούς χρήστες που ονομάζονται ανθρακωρύχους που επαληθεύουν συναλλαγές. Έτσι λειτουργεί χρησιμοποιώντας το παράδειγμα των Dionne και Warwick:

 1. Η Dionne έχει 10 BTC που θέλει να στείλει στο Warwick
 2. Οι ανθρακωρύχοι κρυπτογραφούν αυτές τις πληροφορίες και τις προσθέτουν σε άλλες πληροφορίες συναλλαγής. Συνεχίζουν αυτό έως ότου έχουν αρκετές πληροφορίες για να σχηματίσουν ένα μπλοκ.
 3. Στο νέο μπλοκ πρέπει να δοθεί ένας κωδικός αριθμός που θα τον συνδέσει με το υπόλοιπο του μπλοκ. Όλοι οι ανθρακωρύχοι εργάζονται πολύ σκληρά προσπαθώντας να μαντέψουν τι είναι αυτός ο αριθμός. Είναι σαν λαχειοφόρο αγορά!
 4. Όταν βρεθεί ο νικητής αριθμός, όλοι οι άλλοι ανθρακωρύχοι ελέγχουν τις πληροφορίες στο νέο μπλοκ έναντι των πληροφοριών που υπάρχουν ήδη στο blockchain. Εάν οι πληροφορίες είναι έγκυρες, το νέο μπλοκ μπορεί να προστεθεί στο blockchain.
 5. Ο Warwick λαμβάνει 10 BTC από την Dionne.

Το Bitcoin δεν πληρώνει τους ανθρακωρύχους για να κάνει αυτή τη δουλειά όπως μια τράπεζα πληρώνει τους υπαλλήλους της. Αντ ‘αυτού, ο ανθρακωρύχος που μαντεύει τον κωδικό αριθμό του νέου μπλοκ κερδίζει νέο Bitcoin. Ένα δώρο 12,5 BTC δίνεται στον νικητή που έχει κερδίσει κάθε νέο μπλοκ συναλλαγών που επαληθεύεται και προστίθεται στο blockchain.

Όπως μπορείτε να δείτε, το να γίνετε Bitcoin Miner είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin!

Εξόρυξη Bitcoin

Πώς να αποκτήσετε Bitcoin με εξόρυξη

Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin χρειάζονται πολύ ισχυρούς υπολογιστές για να κάνουν τη δουλειά που απαιτείται για την επαλήθευση συναλλαγών και την προσθήκη νέων μπλοκ στο blockchain. Πιο ισχυρά μηχανήματα έχουν περισσότερες πιθανότητες να μαντέψουν τον νικηφόρο κωδικό από τους οικιακούς υπολογιστές όπως φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές.

Οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι Bitcoin χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό που ονομάζεται ASIC, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να κάνει μία δουλειά, ορυχείο Bitcoin. Οι ανθρακωρύχοι ASIC δεν είναι φθηνοί! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές τιμές:

 • Bitmain Antminer V9: 15 Δολ ΗΠΑ
 • Δράκος Halong Mining 2.266.92 Δολ ΗΠΑ
 • Bitmain Antminer S9: 5.999 Δολ ΗΠΑ

Η ανταμοιβή για κάθε μπλοκ που εξορύσσεται είναι 12,5 BTC. Αξίζει περίπου εκατό χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ! Ωστόσο, οι ανθρακωρύχοι ASIC είναι ακριβοί, θορυβώδεις και ζεσταίνονται πολύ! Ακόμα και με ένα Antminer S9, οι πιθανότητές σας να μαντέψετε τον κωδικό από μόνοι σας είναι αρκετά χαμηλές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι συμμετέχουν σε ορυχεία. Λοιπόν, τι είναι οι δεξαμενές εξόρυξης Bitcoins?

Μεταλλευτικές πισίνες

Οι ομάδες ορυχείων είναι ομάδες ανθρακωρύχων Bitcoin που χρησιμοποιούν τη συνδυασμένη υπολογιστική τους δύναμη για να εξορύξουν το Bitcoin. Οι ανθρακωρύχοι μοιράζονται έπειτα την ανταμοιβή όταν εξορύσσονται νέα μπλοκ. Δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε εξοπλισμό εξόρυξης. Μπορείτε να νοικιάσετε εξορυκτική δύναμη από μια πισίνα σε ιστότοπους όπως HashFlare. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε ένα μερίδιο από την ανταμοιβή χωρίς καμία σκληρή δουλειά!

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin, θα χρειαστείτε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bitcoin σας. Αυτός ο χώρος αποθήκευσης ονομάζεται πορτοφόλι Bitcoin. Τα πορτοφόλια είναι πολύ σημαντικά, επιτρέψτε μου να σας πω περισσότερα…

Πορτοφόλια Bitcoin

Ένα πορτοφόλι Bitcoin περιέχει δύο είδη πληροφοριών. Είναι το ιδιωτικό κλειδί και ένα δημόσιο κλειδί. Σκεφτείτε ένα πορτοφόλι Bitcoin σαν τη διεύθυνση email σας.

Όταν κάποιος θέλει να σας στείλει ένα email, χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email σας, σωστά; Λοιπόν, όταν κάποιος θέλει να σας στείλει Bitcoin, θα χρησιμοποιήσει το δημόσιο κλειδί σας. Μπορείτε να μοιραστείτε τα δημόσια κλειδιά σας με οποιονδήποτε.

Εάν θέλετε να διαβάσετε τα email σας ή να στείλετε ένα νέο email, χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασής σας για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας. Τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι σαν κωδικός πρόσβασης για το Bitcoin σας. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εσείς θα πρέπει να βλέπετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά! Υπάρχουν διάφορα είδη πορτοφολιών Bitcoin. Τα πορτοφόλια Bitcoin μπορούν να είναι:

Πώς να αποκτήσετε το Bitcoin Mobile Wallet Κινητό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bitcoin σας. Κοπάι και Airbitz Και οι δύο προσφέρουν κινητά πορτοφόλια Bitcoin για τηλέφωνα iOS και Android. Η χρήση ενός κινητού πορτοφολιού Bitcoin θα σας δώσει έναν πολύ καλό λόγο να μην χάσετε το τηλέφωνό σας!

Πώς να αποκτήσετε το Bitcoin Desktop Wallet Επιφάνεια εργασίας Αυτό είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού που εγκαθιστάτε απευθείας στον φορητό υπολογιστή ή στον υπολογιστή σας. Electrum είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές που διατίθεται για συστήματα Mac, Linux και Windows. Άλλα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας που αξίζει να σκεφτείτε είναι Εξοδος πλήθους και Οπλοστάσιο. Τα επιτραπέζια πορτοφόλια είναι εξίσου ασφαλή με τον υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένα.

Πώς να αποκτήσετε το διαδικτυακό πορτοφόλι Bitcoin Σε σύνδεση Αυτό το είδος πορτοφολιού προσφέρεται συνήθως από ανταλλαγές Bitcoin (και θα μιλήσω για αυτά σε μια στιγμή!). Τα διαδικτυακά πορτοφόλια μπορούν να είναι χρήσιμα κατά την αγορά και την εμπορία Bitcoin. Δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε το Bitcoin σας σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι.

Πώς να αποκτήσετε το Πορτοφόλι υλικού Bitcoin Σκεύη, εξαρτήματα Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κλειδιά σας σε ένα αφαιρούμενο πορτοφόλι υλικού. Αυτά είναι σαν USB sticks για Bitcoin. Μπορεί να είναι ακριβό, αλλά είναι επίσης πολύ ασφαλές. Οι κορυφαίες μάρκες περιλαμβάνουν το Καθολικό Nano S για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε 80 USD ή το Τρέζορ πορτοφόλι που είναι περίπου 100 USD.

Πώς να αποκτήσετε το πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin Χαρτί Ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους αποθήκευσης του Bitcoin σας είναι με ένα πορτοφόλι. Αυτές είναι εκτυπώσεις του δημόσιου κλειδιού και του ιδιωτικού κλειδιού σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα χάρτινο πορτοφόλι δωρεάν εδώ. Το καλό πράγμα για τα χαρτοφυλάκια είναι ότι είναι πολύ ασφαλή. Το κακό είναι ότι είναι κατασκευασμένα από χαρτί! Μην τα βρέχετε και μην αφήνετε το σκυλί της θείας σας να παίζει μαζί τους!

Κάθε είδος πορτοφολιού έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να έχετε περισσότερα από ένα. Τα πορτοφόλια που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο ονομάζονται αποθήκευση θερμού περιεχομένου. Τα πορτοφόλια που είναι εκτός σύνδεσης ονομάζονται ψυκτική αποθήκευση. Ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης των δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών σας είναι με ένα συνδυασμό ζεστών και κρύων πορτοφολιών. Και ό, τι πορτοφόλι χρησιμοποιείτε, κρατήστε τα μακριά από αυτό το σκυλί!

Τώρα ας δούμε μερικούς άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βάλετε τα Bitcoin στα πορτοφόλια σας…

Πώς να αποκτήσετε Bitcoin: Αγορά Bitcoin online

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin είναι να αγοράσετε μερικά. Ο πιο δημοφιλής τρόπος αγοράς Bitcoin είναι η ανταλλαγή Bitcoin. Λοιπόν, τι είναι οι ανταλλαγές Bitcoin?

Πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Οι ανταλλαγές Bitcoin είναι διαδικτυακές αγορές όπου μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε Bitcoin. Διαφορετικές ανταλλαγές Bitcoin προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες. Οι περισσότεροι απαιτούν από τους χρήστες να εγγραφούν με προσωπικά στοιχεία. Οι ανταλλαγές Bitcoin χρεώνουν επίσης τέλη για τις υπηρεσίες τους. Ακολουθούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς ανταλλαγές για να δοκιμάσετε:

 • Νομισματική βάση είναι ένα διαδικτυακό χρηματιστήριο που σημαίνει ότι αγοράζει Bitcoin για εσάς σε καθορισμένη τιμή. Το Coinbase είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα για χρήστες που αγοράζουν Bitcoin για πρώτη φορά. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin. Έχει επίσης εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνουν το δικό του διαδικτυακό πορτοφόλι. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin με νομίσματα fiat και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Litecoin ή το Ether. Σημείωση: Τα νομίσματα Fiat είναι τα επίσημα νομίσματα των χωρών. Υποστηρίζονται από τις εθνικές κυβερνήσεις. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι το γιεν Ιαπωνίας (JPY), το δολάριο του Καναδά (CAD) και το πολωνικό ζλότι (PLN).
 • Bitfinex είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών όπου οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να ανταλλάσσουν Bitcoin σε διαφορετικές τιμές. Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν Bitcoin με νομίσματα fiat και άλλα κρυπτονομίσματα. Το Bitfinex προσφέρει στους χρήστες πιο προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης με πολλά διαφορετικά νομίσματα να προσφέρονται για συναλλαγές όπως Ripple, EOS, Dash και Monero. Αυτό μπορεί να κάνει την ανταλλαγή πιο δύσκολη για τη χρήση νέων εμπόρων.
 • Bittrex είναι ένα άλλο διαδικτυακό χρηματιστήριο που προσφέρει μια τεράστια συλλογή κρυπτονομισμάτων για διαπραγμάτευση. Ωστόσο, δεν προσφέρει συναλλαγές σε νομίσματα fiat. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin, εκτός εάν διαθέτετε ήδη άλλα κρυπτονομίσματα. Οι αρχάριοι θα πρέπει να αποφεύγουν ανταλλαγές όπως το Bittrex έως ότου έχουν μεγαλύτερη εμπειρία συναλλαγών.

Εάν σκέφτεστε πώς να αποκτήσετε τα Bitcoin στο Διαδίκτυο, τότε το Coinbase είναι το καλύτερο μέρος για εσάς. Είναι ο ιδανικός ιστότοπος για τους αρχάριους crypto να αγοράζουν Bitcoin γρήγορα, με ασφάλεια και φθηνά.

Ίσως θέλετε να βγείτε από το σπίτι και να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά; Τότε πρέπει να ξέρετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin στην περιοχή σας!

Αγορά Bitcoin … στον πραγματικό κόσμο!

Πώς να αποκτήσετε Bitcoin στον πραγματικό κόσμο

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Τοπικά Bitcoin

Το καλύτερο μέρος για να επισκεφτείτε εάν θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin στην περιοχή σας είναι LocalBitcoins.com. Αυτός ο ιστότοπος θα σας βοηθήσει να βρείτε άτομα στην πατρίδα σας που θέλουν να πουλήσουν Bitcoin.

Το LocalBitcoins είναι μια ανταλλαγή peer-to-peer και έχει τους εμπόρους πρόθυμους να πουλήσουν Bitcoin σε περισσότερα από 15.000 πόλεις στο 248 διαφορετικές χώρες. Το LocalBitcoins είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε την κοινότητα κρυπτογράφησης και να αγοράσετε ταυτόχρονα Bitcoin! Ωστόσο, η τιμή που πληρώνετε για Bitcoin peer-to-peer μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι θα πληρώσετε σε κρυπτονομίσματα.

Κορυφαία συμβουλή: Να είστε πάντα προσεκτικοί όταν αγοράζετε Bitcoins peer-to-peer. Εάν συναντήσετε έναν πωλητή αυτοπροσώπως, πάρτε έναν φίλο και το κάνετε πάντα σε δημόσιο χώρο!

Bitcoin ATM

Αν θέλετε να περπατήσετε αλλά δεν θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας κρυπτογράφησης, υπάρχει μια άλλη επιλογή για εσάς – ATM ATM. Τι είναι όμως τα ΑΤΜ Bitcoins?

Λοιπόν, τα ATM ATM είναι σαν τα κανονικά μηχανήματα μετρητών, αλλά στέλνετε Bitcoin σε ένα πορτοφόλι αντί για ανάληψη μετρητών. Ραντάρ ATM νομισμάτων θα σας βοηθήσει να βρείτε μια μηχανή μετρητών Bitcoin κάπου κοντά σας. Ο ιστότοπος παραθέτει ATM ATM Bitcoin 70 χώρες λοιπόν ρίξτε μια ματιά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τραπεζική κάρτα, ένα πορτοφόλι Bitcoin και ένας χάρτης! Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι τα ΑΤΜ Bitcoin είναι αρκετά ακριβός τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin.

Τώρα ξέρετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin με εξόρυξη, ανταλλαγές στο διαδίκτυο, μετρητά, ακόμη και ΑΤΜ. Στη συνέχεια, θέλω να σας πω για μερικούς άλλους τρόπους πώς να αποκτήσετε Bitcoin…

Κερδίζετε Bitcoin

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε Bitcoin είναι να το κερδίσετε. Γίνεται ευκολότερο για τους ανθρώπους να δέχονται το Bitcoin ως πληρωμή για εργασία που κάνουν. Έτσι, εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, ζητήστε απλώς από τους πελάτες σας να σας πληρώσουν σε Bitcoin. Υπάρχει άφθονη βοήθεια για επιχειρήσεις που θέλουν να πληρωθούν σε Bitcoin. Μια υπηρεσία που συνιστάται ιδιαίτερα είναι BitPay.

Πώς να αποκτήσετε το Bitcoin BitPay

Ένας άλλος τρόπος που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν Bitcoin είναι οι βρύσες Bitcoin. Λοιπόν, ποιες είναι οι βρύσες Bitcoins; Οι βρύσες Bitcoin είναι ιστότοποι ή εφαρμογές που ανταμείβουν τους χρήστες με Bitcoin για την ολοκλήρωση ενός captcha ή μιας εργασίας. Μπορεί να είναι τόσο εύκολο όσο η παρακολούθηση διαφημίσεων, αλλά μπορεί επίσης να είναι τόσο βαρετή όσο η παρακολούθηση διαφημίσεων!

Συνδυασμός και AirDrips Αφήστε τους χρήστες να κερδίσουν Bitcoin συμπληρώνοντας έρευνες και παίζοντας παιχνίδια. Ορισμένοι επικριτές πιστεύουν ότι οι βρύσες Bitcoin είναι απάτες, επομένως να είστε προσεκτικοί. Θα μπορούσατε να κάνετε εργασίες για ώρες και να μην λάβετε τίποτα!

Τελικές σκέψεις

Τώρα ξέρετε πώς να αποκτήσετε Bitcoin. Στη συνέχεια, το μόνο που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια είναι να αποφασίσετε ποιος τρόπος είναι ο καλύτερος για εσάς. Επιλέξτε μια υπηρεσία που αισθάνεστε άνετα στη χρήση.

Ορισμένοι αρχάριοι crypto έχουν εξαιρετικές τεχνολογικές δεξιότητες. Ίσως θέλουν να δοκιμάσουν την εξόρυξη Bitcoin. Άλλοι μπορεί να είναι υπέροχοι στο να βγείτε έξω και να κάνετε φίλους. Για αυτούς, οι ανταλλαγές peer-to-peer μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε Bitcoin.

Για τους περισσότερους αρχάριους crypto, οι ανταλλαγές Bitcoin στο διαδίκτυο θα είναι τα καλύτερα μέρη για να αποκτήσετε Bitcoin. Ιστότοποι όπως το Coinbase και το Bitfinex είναι φθηνοί, εύχρηστοι και ασφαλείς.

Τώρα ξέρετε πώς να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο Bitcoin. Πώς θα αποκτήσετε Bitcoin; Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, μείνετε ασφαλείς και ενημερώστε με τι κάνετε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map