Τι είναι το Bitcoin Cash;

Από Bitcoin (BTC) έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές, έχει γίνει ο χρόνος που απαιτείται για την επεξεργασία μιας συναλλαγής πιο αργή και πιο αργή. Έχει επίσης πραγματοποιήσει το κόστος κάθε συναλλαγής πιο ακριβό για τον αποστολέα.

Για να βελτιώσετε το τρέχον σύστημα Bitcoin, Bitcoin μετρητά (BCH) δημιουργήθηκε! Και φαίνεται να κάνουν εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής – αν και κυκλοφόρησε μόνο τον Αύγουστο του 2017, το Bitcoin Cash έχει ήδη γίνει κορυφαία 5 κρυπτογράφηση! Αυτό είναι αρκετά προφανές, κοιτάζοντας πώς διαπραγματεύεται σε μερικές δημοφιλείς ανταλλαγές, πολύ.

Αλλά εξακολουθείτε να αναρωτιέστε «τι είναι το Bitcoin Cash;», μην ανησυχείτε – όλα θα αποκαλυφθούν σε αυτό το άρθρο!

Αυτός ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το τι είναι η ερώτηση Bitcoin Cash, γιατί δημιουργήθηκε και τι πραγματικά κάνει.

Μόλις καταλάβετε τα βασικά, θα εξηγήσουμε στη συνέχεια πώς μπορείτε αγοράστε Bitcoin Cash. Δεδομένου ότι θα πρέπει να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας κάπου, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε να αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα ασφαλές πορτοφόλι, πολύ! Επίσης, για όσους αισθάνονται πραγματικά τολμηροί, θα σας δείξουμε επίσης πώς να το ορυχείω!

Λοιπόν, τι περιμένετε, ας δούμε τι είναι το Bitcoin Cash και πώς ξεκίνησε!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική


Πλεονεκτήματα

 • Γρήγοροι χρόνοι συναλλαγών
 • Χαμηλά τέλη συναλλαγής
 • Καλύτερη επεκτασιμότητα από το Bitcoin

Μειονεκτήματα

 • Ο Sways ξεφεύγει από την αρχική φιλοσοφία του Bitcoin
 • Χαμηλή εμπιστοσύνη μεταξύ των κοινοτήτων κρυπτογράφησης

Τι είναι το Bitcoin Cash: Πώς ξεκίνησε?

Όλα ξεκίνησαν με συμφωνίες και διαφωνίες πώς να βελτιώσετε την τεχνολογία του Bitcoin. Βλέπετε, ένα από τα προβλήματα με το Bitcoin είναι, καθώς το χρησιμοποιούν περισσότεροι άνθρωποι, Τα δίκτυα διαρκούν περισσότερο και περισσότερο για την επεξεργασία μιας συναλλαγής. Σημαίνει επίσης ότι τα τέλη συναλλαγής γίνονται πιο ακριβά!

Τι είναι το Bitcoin Cash: Σύγκριση Bitcoin και Bitcoin Cash.Bitcoin έναντι Bitcoin Cash | Πηγή: τεράστιος

Οι λάτρεις του Bitcoin κατάλαβαν ότι αυτό γινόταν ένα μεγάλο πρόβλημα, ειδικά τώρα η κρυπτογράφηση έγινε τόσο δημοφιλής. Για να βρουν μια λύση, πρότειναν οι προγραμματιστές δύο διαφορετικές ιδέες.

Ιδέα 1: Αλλάξτε τη μορφή κάθε μπλοκ

Ακολουθεί ένα πραγματικό παράδειγμα για εσάς: σκεφτείτε να γράψετε κάθε συναλλαγή Bitcoin σε ένα κενό φύλλο χαρτιού. Πρώτον, θα πρέπει να το κάνετε γράψτε τις διευθύνσεις πορτοφολιού τόσο του αποστολέα όσο και του παραλήπτη. Στη συνέχεια, πρέπει να γράψετε τις μεμονωμένες υπογραφές για κάθε συναλλαγή.

Σκεφτείτε το, αυτό θα καταλάμβανε πολύ χώρο στο φύλλο χαρτιού σας!

Έτσι, μια ομάδα προγραμματιστών πρότεινε να χωριστεί το ένα φύλλο χαρτιού σε δύο. Ένα φύλλο χαρτιού θα έχει τις διευθύνσεις του αποστολέα και του παραλήπτη, ενώ το άλλο φύλλο θα περιέχει τις υπογραφές.

Ουσιαστικά, καθώς θα υπάρχει περισσότερος χώρος στο χαρτί, θα μπορούσαν να διεκπεραιωθούν περισσότερες συναλλαγές!

Ιδέα 2: Αυξημένο μέγεθος μπλοκ

Μια άλλη ομάδα προγραμματιστών το σκέφτηκε αυτή ήταν μια κακή ιδέα. Γιατί; Λοιπόν, αν και η αλλαγή της μορφής κάθε μπλοκ θα αυξήσει τεχνικά την ταχύτητα συναλλαγής του Bitcoin, θα ήταν μόνο μια προσωρινή λύση. Έτσι, όταν το δίκτυο Bitcoin γίνεται ακόμη πιο δημοφιλές, θα χρειαζόταν άλλη αναβάθμιση.

Σκέφτηκαν ότι ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση του προβλήματος ταχύτητας του Bitcoin ήταν να αυξήστε το μέγιστο μέγεθος μπλοκ.

Τι είναι το Bitcoin Cash: Μέγεθος μπλοκ Bitcoin τα τελευταία 7 χρόνια.Πηγή: bitinformant

Χρησιμοποιώντας το ίδιο πραγματικό παράδειγμα όπως παραπάνω: τώρα, φανταστείτε το αρχικό φύλλο χαρτιού είχε μήκος 10 mm. Αυτό είναι το μέγεθος του μπλοκ (με το Bitcoin, αυτό ανερχόταν σε 1MB). Προτάθηκε ότι με την αύξηση του μεγέθους του μπλοκ, θα μπορούσαν να επεξεργαστούν περισσότερες συναλλαγές.

Έτσι, σκέφτηκαν να αυξήσουν το φύλλο χαρτιού κατά 2 φορές ή σε μήκος 20 mm (2MB στην περίπτωση του Bitcoin)! Αυτό που επέτρεψε επίσης αυτή η ιδέα είναι το μέγιστο μέγεθος μπλοκ αυξήθηκε κατά 8 φορές, αν αυτό χρειαζόταν στο μέλλον.

Το κύριο επιχείρημα ήταν ότι για να γίνει Bitcoin το σύστημα καθημερινών πληρωμών, χρειαζόταν μεγαλύτερα μεγέθη μπλοκ. Διαφορετικά, θα ήταν περισσότερο σαν χρυσός παρά χρήματα!

Ποια ιδέα ήταν η πιο δημοφιλής?

Όποιος αναρωτιέται τι είναι το Bitcoin Cash πρέπει να γνωρίζει ότι, στην περίπτωση του Bitcoin, κανείς δεν μπορεί να κάνει αλλαγές στο σύστημα, εκτός εάν συμφωνούν οι περισσότεροι. Έτσι, για να αποφασίσει ποια επιλογή επιλέχθηκε, πήγε σε ψηφοφορία! Μπορείτε να μαντέψετε ποια ιδέα κέρδισε; Ιδέα 1!

Η ιδέα 1 ελήφθη 97% των ψήφων! Ωστόσο, για το Bitcoin blockchain να κάνει αυτήν την αλλαγή, το σύστημα χρειάστηκε να εκτελέσει ένα μαλακό πιρούνι.

Φυσικά, η ομάδα προγραμματιστών που προτίμησαν τη λύση στην ιδέα 2 δεν ήταν ικανοποιημένη με την τελική απόφαση. Έτσι, αποφάσισαν να εκτελέσουν ένα σκληρό πιρούνι που δημιούργησε το Bitcoin Cash!

Σημείωση: Όταν μιλάω για ένα πιρούνι, αυτό σημαίνει ότι γίνονται αλλαγές στο σχεδιασμό ενός blockchain. Όταν συμβαίνει ένα μαλακό πιρούνι, αυτό σημαίνει ότι τροποποιούνται ορισμένοι κανόνες, αλλά τα νέα μπλοκ εξακολουθούν να αναγνωρίζονται από το αρχικό λογισμικό. Ωστόσο, σε ένα σκληρό πιρούνι, τα νέα μπλοκ λειτουργούν σε ξεχωριστό blockchain – όπως το Bitcoin Cash!

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε την ιστορία πίσω από το Bitcoin Cash fork, ας βρούμε την απάντηση στο “Τι είναι το Bitcoin Cash;”.

Τι κάνει το Bitcoin Cash?

Το Bitcoin Cash κυκλοφόρησε επίσημα τον Αύγουστο του 2017. Η τεχνολογία του μοιάζει πολύ με το Bitcoin και υπάρχει επίσης το ίδιο ποσό νομισμάτων – 21 εκατομμύρια.

Όποιος κατείχε το Bitcoin την ημέρα δημιουργίας του Bitcoin Cash έλαβε αυτόματα δωρεάν Bitcoin Cash! Οι τυχεροί άνθρωποι που κρατούσαν το Bitcoin έλαβαν Bitcoin Cash με μερίδα 1: 1. Ναι, σωστά! Εάν κρατούσατε 1 Bitcoin τη στιγμή που δημιουργήθηκε το Bitcoin Cash, θα λάβατε αμέσως 1 Bitcoin Cash.

Τι είναι το Bitcoin Cash: ένα Bitcoin σε μερικά δολάρια.

Μία από τις πιο κοινές απαντήσεις στην ερώτηση "τι είναι το Bitcoin Cash?" είναι ότι ο κύριος σκοπός του Bitcoin Cash είναι να είναι χρησιμοποιείται ως σύστημα πληρωμών. Αυτό σημαίνει ότι, όπως και ο αρχικός πελάτης Bitcoin, οι άνθρωποι μπορούν αποστολή και λήψη χρημάτων. Ωστόσο, η τεχνολογία Bitcoin Cash επιτρέπει πολύ πιο γρήγορους χρόνους συναλλαγής, και χαμηλότερα τέλη συναλλαγής!

Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι όσοι έλαβαν το δωρεάν Bitcoin Cash θα το πουλούσαν το συντομότερο δυνατό, αλλά αυτό δεν συνέβη. Από τότε που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017, Το Bitcoin Cash έχει αποδώσει πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή είναι ένα κορυφαίο 5 κρυπτογράφηση και είναι επίσης εισηγμένο στο Νομισματική βάση.

Η εγγραφή στο Coinbase είναι μια τεράστια προσφορά, καθώς είναι τα πιο δημοφιλή και γνωστά χρηματιστήρια στον κόσμο! Το Coinbase παραθέτει μόνο 4 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, έτσι το γεγονός ότι έχουν καταχωρήσει το Bitcoin Cash βελτιώνει την αξιοπιστία και την ευαισθητοποίηση γύρω από το έργο.

Τι είναι το Bitcoin Cash: μια εφαρμογή Bitcoin Cash.

Επειδή η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι στις πρώτες μέρες της, δεν υπάρχουν πολλοί έμποροι που το δέχονται ακόμη, ειδικά σε σύγκριση με το Bitcoin. Ωστόσο, καθώς το Bitcoin Cash γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, οι νέοι έμποροι αρχίζουν να το αποδέχονται ως μέθοδο πληρωμής.

Υπάρχει ένας δροσερός ιστότοπος που ονομάζεται Αποδοχή BitcoinCash το οποίο απαριθμεί όλους τους διαφορετικούς εμπόρους που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin Cash. Περιλαμβάνουν πράγματα όπως κατάλυμα, ΜΟΥΣΙΚΗ, καζίνο, άρωμα, καταλληλότητα προϊόντα, ρούχα και πολλα ΑΚΟΜΑ! Μάντεψε? Εάν ζείτε στη Νότια Αφρική, μπορείτε ακόμη και να πληρώσετε για νομικές συμβουλές με το Bitcoin Cash!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς μπορώ να αγοράσω Bitcoin Cash?

Αν και δεν χρειάζεται πλέον να ρωτήσετε “τι είναι το Bitcoin Cash;”, ίσως χρειαστείτε κάποια βοήθεια αγοράζετε μερικά!

Ο ευκολότερος τρόπος το κάνετε αυτό είναι με μια ανταλλαγή μεσίτη. Το πιο δημοφιλές από αυτά είναι Νομισματική βάση, καθώς είναι υπέροχο για αρχάριους. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin Cash χρησιμοποιώντας το δικό σας νόμισμα fiat μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή με τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για εσάς, θα σας δώσουμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την αγορά Bitcoin Cash με το Coinbase! Πρώτον, θα πρέπει άνοιγμα λογαριασμού Coinbase.

Άνοιγμα λογαριασμού με το Coinbase

 1. Επίσκεψη την αρχική σελίδα του Coinbase, και κάντε κλικ στο Εγγραφείτε.
 2. Σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί μόνο εισάγετε το όνομά σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και δημιουργήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.
 3. Στη συνέχεια θα πρέπει επαληθεύστε τον αριθμό του κινητού σας. Έτσι, εισαγάγετε τον κωδικό που αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας στον ιστότοπο του Coinbase.

Τώρα θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase! Τώρα πρέπει να Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας.

Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στην κορυφή της σελίδας.Τι είναι το Bitcoin Cash: πώς να αγοράσετε ή να πουλήσετε στο Coinbase.

2. Το Coinbase θα σας πει τώρα ότι πρέπει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στο Προσθήκη τρόπου πληρωμής.Τι είναι το Bitcoin Cash: επιλογή τρόπου πληρωμής στο Coinbase.

3. Σας δίνεται δύο επιλογές. Μπορείτε είτε να προσθέσετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin Cash είναι με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Έτσι, θα ορίσουμε αυτήν την επιλογή.Τι είναι το Bitcoin Cash: προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας στο Coinbase.

4. Στη συνέχεια θα χρειαστεί ανεβάστε το αναγνωριστικό σας. Αυτή είναι μια απαίτηση στις περισσότερες ανταλλαγές όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα. Κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση αναγνωριστικού.

5. Το Coinbase σας δίνει τρεις επιλογές. Μπορείς ανεβάστε το διαβατήριό σας, δίπλωμα οδήγησης, ή α κρατικό πιστοποιητικό. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να ανεβάσετε.Τι είναι το Bitcoin Cash: επιλογή τύπου ID.

6. Τώρα, πρέπει να αποφασίσετε πώς θέλετε να ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας την κάμερα web, το κινητό σας τηλέφωνο ή απλά ανεβάστε το αρχείο από τον υπολογιστή σας. Επιλέξτε τη μέθοδο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι το Bitcoin Cash: επιλέξτε να ανεβάσετε μια εικόνα στο Coinbase.

7. Εάν έχετε ανεβάσει σωστά το αναγνωριστικό σας, θα δείτε το παρακάτω μήνυμα. Εάν εμφανιστεί κάποιο σφάλμα, αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι η ποιότητα της εικόνας δεν ήταν αρκετά υψηλή. Δοκιμάστε ξανά μέχρι να επιβεβαιωθεί.

Τι είναι το Bitcoin Cash: επιτυχία επαλήθευσης λογαριασμού.

Συγχαρητήρια! Τώρα ξέρετε τι είναι το Bitcoin Cash και η ταυτότητά σας έχει πλέον επαληθευτεί. Ωστόσο, για να μπορέσετε πραγματικά να αγοράσετε Bitcoin Cash, θα χρειαστεί προσθέστε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Προσθέστε τα στοιχεία πληρωμής σας στο Coinbase

1. Εδώ πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση χρέωσής σας. Πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, διαφορετικά, θα εμφανιστεί σφάλμα!

Τι είναι το Bitcoin Cash: λεπτομέρειες πληρωμής στον λογαριασμό.

2. Τώρα θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Μην ανησυχείς, Το Coinbase έχει υψηλή ασφάλεια, έτσι τα στοιχεία σας είναι ασφαλή. Μόλις το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Προσθήκη κάρτας.Τι είναι το Bitcoin Cash: προσθήκη πιστωτικής κάρτας στο Coinbase.

Συγχαρητήρια! Δεν έχετε επαληθεύσει την ταυτότητά σας και προσθέσατε επίσης την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin Cash!

Πώς μπορώ να αγοράσω Bitcoin Cash στο Coinbase

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στην κορυφή της σελίδας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Bitcoin μετρητά.Τι είναι το Bitcoin Cash: επιλέγοντας να αγοράσετε bitcoin cash στο Coinbase.

2. Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, πρέπει να εισαγάγετε το ποσό των Bitcoin Cash που θέλετε να αγοράσετε. Στο παράδειγμά μας, θέλουμε να αγοράσουμε Bitcoin μετρητά αξίας 100 ευρώ, έτσι είναι αυτό που έχουμε εισέλθει στο κουτί. Θα παρατηρήσετε ότι το πλαίσιο BCH ενημερώνεται. Τη στιγμή της συναλλαγής μας, λαμβάνουμε 0.12377315 Bitcoin Cash σε αντάλλαγμα για 100 ευρώ. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει ανάλογα με την τιμή αγοράς κατά τη στιγμή της αγοράς σας.

Σημείωση: Αναρωτιέστε «τι είναι το BCH»; Το BCH είναι ο κωδικός νομίσματος για Bitcoin Cash. Ακριβώς όπως τα πραγματικά χρήματα, όπου το USD είναι Δολάρια ΗΠΑ και το GBP είναι Great British Pounds, κάθε cryptocurrency έχει τον δικό του κωδικό.

Τι είναι το Bitcoin Cash: εβδομαδιαίο όριο λογαριασμού Coinbase.

3. Μόλις κάνετε κλικ στο Αγοράστε Bitcoin Cash αμέσως, Το Coinbase θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Κάντε κλικ Επιβεβαιώνω.

Και αυτό είναι, τόσο εύκολο! Μόλις πραγματοποιήσατε την πρώτη σας αγορά Bitcoin Cash.

Το BCH μπορεί επίσης να αγοραστεί μέσω Απλός – θα το κάνατε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, που εξασφαλίζει ότι η διαδικασία θα είναι γρήγορο και ομαλό, χωρίς τυχόν λόξυγγα ασφαλείας.

Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε Bitcoin Cash από μια ανταλλαγή crypto-for-crypto. Εκεί καταθέτετε χρησιμοποιώντας διαφορετικό κρυπτογράφηση (όπως το Bitcoin) και το ανταλλάσσετε με Bitcoin Cash. Τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια θα αναφέρουν το Bitcoin Cash καθώς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα στην αγορά.

Εάν έχετε ακολουθήσει τον οδηγό μας σε αυτό το σημείο, θα πρέπει τώρα να μπορείτε εύκολα να απαντήσετε «τι είναι το Bitcoin Cash» και τώρα ξέρετε πώς να το αγοράσετε! Στη συνέχεια, θα εξηγήσω Εξόρυξη μετρητών Bitcoin.

Πώς εξορύσσεται το Bitcoin Cash?

Όπως τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, το Bitcoin Cash είναι αποκεντρωμένη. Αυτό σημαίνει ότι κανένα άτομο ή αρχή δεν έχει τον έλεγχο του δικτύου.

Σημείωση: Εάν ένα δίκτυο ελέγχεται από κάποιον, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα κεντρικό δίκτυο. Σκεφτείτε το Yahoo. Όλα τα δεδομένα τους αποθηκεύονται σε κεντρικό διακομιστή. Όταν οι διακομιστές τους παραβιάστηκαν το 2015, οι hackers απέκτησαν πρόσβαση σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια λογαριασμούς! Αυτό δεν θα ήταν δυνατό σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο όπως το Bitcoin Cash.

Ωστόσο, για ένα αποκεντρωμένο σύστημα για να λειτουργήσει, απαιτεί κόμβοι (υπολογιστές) έως επαλήθευση συναλλαγών.

Λοιπόν, πώς επαληθεύονται οι συναλλαγές; Οι άνθρωποι που είναι γνωστοί ως ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν υπολογιστική ισχύ επίλυση μαθηματικών εξισώσεων στο blockchain. Μόλις ένας κόμβος στο δίκτυο επιλύσει τη μαθηματική εξίσωση, επαληθεύει ένα μπλοκ συναλλαγών. Στη συνέχεια, λαμβάνει ανταμοιβή για την επαλήθευση της συναλλαγής.

Αυτή η ανταμοιβή, στην περίπτωση της εξόρυξης Bitcoin Cash, είναι ένα κέρμα Bitcoin Cash.

Τι είναι το Bitcoin Cash;

Στην τρέχουσα ημέρα, ωστόσο, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κερδίζετε χρήματα από την εξόρυξη. Υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός που ανταμείβονται μόνο εκείνοι που μπορούν να παράγουν τεράστια ποσά υπολογιστικής ισχύος. Για να δημιουργήσετε αρκετή υπολογιστική ισχύ γίνετε επιτυχημένος ανθρακωρύχος, πρέπει να επενδύσετε πολλά χρήματα (και μιλάω για 10 χιλιάδες δολάρια ΗΠΑ)!

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές για όλους εσάς που είστε αρχάριοι εκεί έξω! Υπάρχει κάτι που ονομάζεται «πισίνα εξόρυξης». Αυτό είναι όπου συμμετέχετε σε ένα δίκτυο άλλων ανθρακωρύχων. Μαζί, συνδυάζετε την υπολογιστική σας δύναμη για να δοκιμάσετε και να λύσετε τις μαθηματικές εξισώσεις για να κερδίσετε την ανταμοιβή Bitcoin Cash. Εάν η ομάδα εξόρυξης επαληθεύσει επιτυχώς μια συναλλαγή Bitcoin Cash, η ανταμοιβή κατανέμεται εξίσου μεταξύ της δεξαμενής εξόρυξης!

Ωραία, εε?

Λοιπόν, η συμμετοχή σε μια ομάδα εξόρυξης είναι απλή – μπορείτε να μάθετε περισσότερα μεταβαίνοντας σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους:

Το Bitcoin Cash mining είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin Cash εάν έχετε το κατάλληλο λογισμικό και υλικό για να το κάνετε. Ωστόσο, αν όχι, τότε η επένδυση στο κέρμα Bitcoin Cash μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

(Ωστόσο, δεν πρόκειται για οικονομική συμβουλή … το λέω!)

Συγκρίνετε το Bitcoin Cash δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε Bitcoin Cash δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Εάν διαβάσετε αυτόν τον οδηγό από την αρχή έως το τέλος, δεν θα πρέπει πλέον να αναρωτιέστε «τι είναι το Bitcoin Cash;». αντι αυτου, θα πρέπει να κατανοήσετε καλά γιατί δημιουργήθηκε και πώς λειτουργεί!

Όχι μόνο αυτό, αλλά σας έχω δείξει πώς να κάνετε την πρώτη σας επένδυση Bitcoin Cash (δηλαδή, αν θέλετε). Υπάρχουν μερικές άλλες μέθοδοι αγοράς Bitcoin Cash εκτός από Νομισματική βάση, αλλά για αρχάριους, πιστεύω ότι το Coinbase είναι η πιο αγαπημένη επιλογή!

Η διαδικασία αγοράς θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

 • Δημιουργείτε έναν λογαριασμό στο Νομισματική βάση;
 • Περάστε από τη διαδικασία του επαλήθευση της ταυτότητάς σας και ρύθμιση όλων των μέτρων ασφαλείας ·
 • Επιλέγω τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής, και το crypto που θέλετε να αγοράσετε.
 • Κάντε την αγορά – αυτό είναι! Τώρα το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι – Καθολικό και Τρέζορ είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο κρύο πορτοφόλι που θα μπορούσατε να εξετάσετε.

Μια εναλλακτική λύση για την αγορά Bitcoin Cash με αυτόν τον τρόπο είναι η χρήση των υπηρεσιών της Απλός. Η Simplex είναι μια εταιρεία fintech που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με ασφάλεια με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα – είναι γρήγορο, απλό και ασφαλές!

Θα πρέπει επίσης να έχετε καλή κατανόηση τη σημασία της εξόρυξης, και πώς μπορείς να γίνεις επίσης ανθρακωρύχος. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι η εξόρυξη Bitcoin Cash δεν είναι πάντα κερδοφόρα και απαιτεί λίγη επένδυση προτού ξεκινήσετε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τον οδηγό “Τι είναι το Bitcoin Cash”; Πιστεύετε ότι οι προγραμματιστές έλαβαν τη σωστή απόφαση να δημιουργήσουν Bitcoin Cash; Ή, προτιμάτε το καλό παλιό Bitcoin?

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας. Λοιπόν, μην ντρέπεστε, αφήστε ένα σχόλιο!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map