Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Bitcoin Cash VS Bitcoin – ένας πόλεμος δύο κρυπτογραφικών τιτάνων!

Γνωρίζατε ότι το Bitcoin Cash προήλθε από το ίδιο το Bitcoin; Σωστά – Κόμβοι μετρητών Bitcoin κάποτε ήταν μέρος του Bitcoin blockchain. Το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin.

Αλλά σε ποιο από τα δύο πρέπει να επιλέξετε να επενδύσετε; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Bitcoin Cash VS Bitcoin; Τι είναι το “πιρούνι”; Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις και Είμαι εδώ για να απαντήσω σε όλους!

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ δύο διαφορετικών κρυπτονομισματα – Bitcoin Cash VS Bitcoin.

Θα μάθετε περισσότερα για τους ιστορία, αξία και τα δικά τους δυναμικό για το μέλλον. Μετά από αυτό, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιον θα προτιμούσατε να επενδύσετε ή αν θέλετε να επενδύσετε και στα δύο.

Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά λίγο Bitcoin και το φόντο του. Τότε, θα εξηγήσω τι είναι ένα πιρούνι. Μετά από αυτό, θα δούμε την ιστορία πίσω από το Bitcoin Cash και τα χαρακτηριστικά του.


Πριν προχωρήσετε κατευθείαν στον οδηγό, πρέπει να γνωρίζετε λίγες σημαντικές πτυχές. Πρώτα απ ‘όλα, φροντίστε να επιλέξετε αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης κατά την αγορά BTC (Νομισματική βάση είναι μία από τις προτεινόμενες επιλογές) ή εκμεταλλευτείτε τον ευκολότερο τρόπο αγοράς Bitcoin με την πιστωτική σας κάρτα – Simplex.

Δεύτερον, τα κρυπτονομίσματα πρέπει να αποθηκεύονται σε ασφαλή πορτοφόλια. Καθολικό Nano S και Τρέζορ είναι μερικά από τα πιο συνιστώμενα και αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού.

Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Bitcoin και το Bitcoin Cash και είστε εδώ για σύγκριση, μεταβείτε στην ενότητα με την επωνυμία Bitcoin Cash VS Bitcoin: The War of The Price!

Bitcoin

Bitcoin ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση και για πολλά χρόνια δεν ήταν πολύ γνωστό. Είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο πραγματικό νόμισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε προϊόντα, υπηρεσίες, επενδύσεις και άλλα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

ο τεχνολογία blockchain ότι είναι φτιαγμένο για να αποτρέπει την παραποίηση. Σημαίνει επίσης ότι είναι δεν ανήκει, εκδίδεται ή ελέγχεται από οποιαδήποτε μεμονωμένη ομάδα ή πάρτι.

Για παράδειγμα, το Αμερικάνικο δολλάριο εκδίδεται από η κυβέρνηση των ΗΠΑ και είναι ελέγχεται από τράπεζες. Σε αυτό το σενάριο, το κεντρικό κόμμα είναι η κυβέρνηση και οι τράπεζες. Όταν μεταφέρετε δολάρια σε έναν φίλο, βασίζεστε στην τράπεζα για να εξουσιοδοτήσετε και να επεξεργαστείτε τη συναλλαγή.

Bitcoin, από την άλλη πλευρά, είναι δεν εκδίδεται ή ελέγχεται από καμία κεντρική αρχή. Οι συναλλαγές στο blockchain επαληθεύονται από τους υπολογιστές που εκτελούν το blockchain και αυτοί οι υπολογιστές μπορούν να ανήκουν σε οποιονδήποτε – το blockchain είναι αποκεντρωμένη.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Στο μπλοκ αλυσίδας, οι συναλλαγές είναι αποθηκεύονται και υποβάλλονται σε μπλοκ. Οι υπολογιστές επαληθεύουν το σύνολο των συναλλαγών ταυτόχρονα επιλύοντας ένα περίπλοκο μαθηματικό πρόβλημα. Όταν επιλυθεί το πρόβλημα, οι συναλλαγές στο μπλοκ επαληθεύονται και δημιουργείται νέο Bitcoin – δίνεται στον υπολογιστή που έλυσε το πρόβλημα. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται εξόρυξη!

ο συνολικός αριθμός Bitcoin που θα υπάρχει ποτέ είναι περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια. Παρόλο που υπάρχουν ήδη πάνω από 16 εκατομμύρια Bitcoin, θα χρειαστεί πολύς χρόνος έως ότου ο αριθμός των Bitcoin φτάσει τα 21 εκατομμύρια! Αυτό είναι επειδή κάθε 4 χρόνια, το ποσό του Bitcoin που δημιουργήθηκε ανά μπλοκ είναι κόπηκε στα δυο.

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να πάρουν τα χέρια τους σε κάποιο Bitcoin και ο ρυθμός δημιουργίας μειώνεται, η κοινή πεποίθηση είναι ότι η αξία θα αυξηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί άνθρωποι τρελαίνονται για το Bitcoin τώρα!

Σήμερα, Το Bitcoin είναι το πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση που βρίσκεται σήμερα στην αγορά. Ενώ άλλα νομίσματα είναι προσπαθώντας να ξεπεράσετε το Bitcoin και να μειώσει την κυριαρχία του στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων, το Bitcoin Cash μπορεί να αποτελεί εξαίρεση από αυτό λόγω της διαφοράς μεταξύ Bitcoin και Bitcoin Cash!

Δεδομένου ότι το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι του Bitcoin, θα εξηγήσω τι είναι ένα πιρούνι πριν μεταβείτε στο Bitcoin Cash!

Ενα πιρούνι

Υπάρχουν αρκετά δίκρανα Bitcoin, αλλά κανένας δεν είναι τόσο γνωστός είτε γνωστός ως Bitcoin μετρητά. ΕΝΑ πιρούνι δημιουργείται όταν το Ο αρχικός κώδικας ενός blockchain ενημερώνεται αλλά μόνο μερικοί από τους κόμβους (υπολογιστές) στο blockchain δέχονται την ενημέρωση.

ο αρχικό blockchain (όπως το Bitcoin) παραμένει το ίδιο, και οι ενημερωμένοι κόμβοι διαχωρίζονται από το αρχικό blockchain και δημιουργούν ένα νέο blockchain (όπως το Bitcoin Cash) και τα νομίσματα στο blockchain γίνετε ξεχωριστοί και μοναδικός από αυτά στο αρχικό blockchain.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Όποιος κατέχει το αρχικό νόμισμα κατά τη στιγμή που ήταν διχασμένος λάβετε αυτόματα τη διχασμένη έκδοση του νομίσματος που κρατούσαν. Έτσι, όταν το Bitcoin διακλάδωσε το Bitcoin Cash, κάποιος που είχε 10 BTC θα λάμβανε αυτόματα έναν ορισμένο αριθμό BCH που ταιριάζει με την αξία των 10 BTC τους.

Τώρα λοιπόν, ας μιλήσουμε για το ίδιο το Bitcoin Cash!

Bitcoin μετρητά

Όπως το Bitcoin, Bitcoin μετρητά είναι ένα κρυπτογράφηση με το το δικό σας blockchain. Λειτουργεί ακριβώς όπως ένα ψηφιακό νόμισμα και νέο BCH (Bitcoin Cash) δημιουργείται μέσω εξόρυξης Bitcoin Cash. Δημιουργήθηκε στο τέλος του 2016, καθιστώντας το πολύ νεότερο από το Bitcoin.

Το Bitcoin διαμορφώθηκε για να δημιουργήσει Bitcoin Cash επειδή οι προγραμματιστές του Bitcoin ήθελαν να κάνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο Bitcoin. Οι προγραμματιστές της κοινότητας Bitcoin δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με ορισμένες από τις αλλαγές που ήθελαν να κάνουν. Ετσι, ένα μια μικρή ομάδα από αυτούς τους προγραμματιστές διαμόρφωσε το Bitcoin για να δημιουργήσετε ένα νέα έκδοση του ίδιου κώδικα με μερικές τροποποιήσεις.

ο αλλαγές που κάνουν όλη τη διαφορά μεταξύ του Bitcoin Cash VS Bitcoin είναι αυτές:

  • Το Bitcoin Cash έχει φθηνότερα έξοδα μεταφοράς (περίπου 0,20 $ ανά συναλλαγή), οπότε η πραγματοποίηση συναλλαγών στο BCH θα σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα από τη χρήση BTC. Μια συναλλαγή BTC μπορεί να κοστίσει περίπου $ 1 USD ανά συναλλαγή, αν και στο παρελθόν αυξήθηκε σε περίπου 25 $ ανά συναλλαγή!
  • Το BCH έχει ταχύτερους χρόνους μεταφοράς. Επομένως, δεν χρειάζεται να περιμένετε τα 10 λεπτά που απαιτούνται για την επαλήθευση μιας συναλλαγής Bitcoin!
  • Η BCH μπορεί να χειριστεί περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα μπορούν να χρησιμοποιούν το BCH ταυτόχρονα από ό, τι μπορούν με το BTC.

Όλες αυτές οι αλλαγές οφείλονται στο γεγονός ότι a Μπλοκ μετρητών Bitcoin (στο blockchain) είναι οκτώ φορές μεγαλύτερο παρά ένα μπλοκ Bitcoin. Αυτό κάνει το BCH γρηγορότερο, φθηνότερο και επεκτάσιμο από το Bitcoin. Τα μετρητά Bitcoin γίνονται όλο και περισσότερο υιοθετημένα από την ημέρα εξαιτίας αυτού.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ο πόλεμος των τιμών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα κρυπτονομίσματα αρέσουν Bitcoin ή Bitcoin μετρητά αντλήσουν την αξία τους από το πόσο είναι υιοθετήθηκε, χρησιμοποιήθηκε και απαιτήθηκε. Μπορούμε να τα αναλύσουμε με όρους Απόδοση επένδυσης (απόδοση της επένδυσης) και αύξηση της αξίας.

Αυτοί είναι και οι δύο κάτοχοι αξίας, και ενώ το Bitcoin είναι ο κάτοχος της πιο αξίας μέχρι τώρα, το Bitcoin Cash κερδίζει χρήστες και εκτιμά γρήγορα.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Το Bitcoin Cash είναι πολύ νεότερο από το Bitcoin. Έτσι, είναι ακόμα στο στάδιο του αιχμαλωτίζοντας και συνειδητοποιώντας τη θέση του στην αγορά κρυπτογράφησης. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash μπορεί να πάρει ένα μεγάλο μέρος του μεριδίου αγοράς του Bitcoin, καθιστώντας το το νέο κυρίαρχο crypto στον κλάδο. Αυτό συμβαίνει επειδή το Bitcoin Cash έχει αντιμετωπίσει τα ζητήματα κλιμάκωσης που αντιμετωπίζει το Bitcoin, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να το χρησιμοποιούν με ευκολία και χαμηλότερα τέλη.

Εάν η κοινότητα προγραμματιστών Bitcoin δεν βρει τρόπο να συμφωνήσει σε μια αμοιβαία ενημέρωση του κώδικα Bitcoin για να διορθώσει τα προβλήματά του, το Bitcoin μπορεί να χάσει στον πόλεμο μεταξύ BTC VS BCH. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα θα στραφούν στη χρήση του BCH ως το κύριο αποθεματικό αξίας και συναλλαγματικού νομίσματος.

Στο πρόσφατο παρελθόν, Bitcoin μετρητά υπήρξε αξίζει το 5% του Bitcoin, προς την έως 33%. Αυτή τη στιγμή μένει εντός του εύρους 10-15% της τιμής του Bitcoin. Ακολουθούν διαγράμματα των τιμών BCH VS BTC τους τελευταίους εννέα μήνες.

(Η πορτοκαλί γραμμή είναι BCH έως BTC)

Διάγραμμα τιμών μετρητών Bitcoin

Διάγραμμα τιμών Bitcoin

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Bitcoin μετρητά αξίζει σήμερα 226,83 $ και Bitcoin Αξίζει 10,258,22 USD $, που σημαίνει ότι 1 Bitcoin ισούται με 44,90 Bitcoin μετρητά.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Ένα από τα πράγματα που συγκρατούν την ταχεία ανάπτυξη της BCH είναι το οι άνθρωποι έχουν σύγχυση μεταξύ Bitcoin και Bitcoin Cash. Πολλοί αρχάριοι επενδυτές βλέπουν το Bitcoin Cash ως φθηνότερο Bitcoin με χαμηλότερο σημείο εισόδου στην αγορά. Αυτό συμβαίνει επειδή μοιράζονται πολύ παρόμοια ονόματα και προέρχονται από την ίδια επωνυμία και κοινότητα.

ο σύγχυση οδήγησε επίσης στο Bitcoin Cash να λάβει αρνητική προσοχή ως νόμισμα copycat που είναι απλώς μια ανάληψη μετρητών, με στόχο να εξαπατήσει νέους επενδυτές κρυπτογράφησης να αγοράσουν ένα ψεύτικο Bitcoin Αυτό, ωστόσο, δεν είναι αλήθεια.

Το BCH δεν είναι ψεύτικο Bitcoin, αλλά μπορεί να είναι καλύτερο.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Τα χαρακτηριστικά

Πλεονεκτήματα Bitcoin Cash

ο κύριο πλεονέκτημα του Bitcoin Cash είναι ότι είναι πιο φθηνα και γρηγορότερα στη χρήση. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πιο επεκτάσιμο, που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να κάνουν συναλλαγές στο blockchain ανά πάσα στιγμή.

Η ομάδα ανάπτυξης είναι γρήγορη εφαρμογή λύσεων που κάνουν το blockchain πιο επεκτάσιμο. Αυτό του δίνει μεγάλες δυνατότητες για υιοθέτηση και χρήση.

Είναι επίσης φθηνότερη μετακίνηση μεταξύ ανταλλαγών. Κάθε φορά που αυξάνεται η τιμή του, είναι ένα εξαιρετικό εμπορικό πλεονέκτημα έναντι του Bitcoin και μια σταθερή επένδυση για αντιστάθμιση έναντι του Bitcoin, εάν το Bitcoin χάσει την κυριαρχία του στην αγορά.

Σημείωση: Τίποτα σε αυτό το άρθρο δεν είναι οικονομική συμβουλή! Θα έπρεπε πάντα συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο πριν επενδύσετε. Επίσης, επιλέξτε πάντα αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, όπως Καθολικό Nano S, Νομισματική βάση και Τρέζορ, για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας ασφαλή!

Μειονεκτήματα Bitcoin σε μετρητά

Bitcoin μετρητά δεν έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη των επενδυτών όσο το Bitcoin. Επίσης, το ποσοστό υιοθέτησής του και η διείσδυση στην αγορά είναι πολύ χαμηλότερα από τα Bitcoin. Αυτό έχει να κάνει πολύ με το γεγονός ότι αυτό το νόμισμα είναι πολύ νεότερο από το Bitcoin.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ποιο θα πρέπει να επιλέξετε

Η εξόρυξη μετρητών Bitcoin είναι σχετικά ίδια με την εξόρυξη Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που εξορύσσει το Bitcoin Cash κάνει πολύ λιγότερο κέρδος από κάποιον που εξορύσσει Bitcoin με τον ίδιο εξοπλισμό. Για αυτόν τον λόγο, οι ανθρακωρύχοι δεν είναι τόσο γρήγοροι να εξορύξουν Bitcoin Cash.

Τέλος, όταν πρόκειται για συναλλαγές, Η BCH έχει πολύ λιγότερα ζεύγη συναλλαγών από την BTC, καθιστώντας το λιγότερο εμπορεύσιμο από το Bitcoin. Όλα αυτά τα μειονεκτήματα λειτουργούν για να κάνουν τα ποσοστά και τις τιμές υιοθέτησης του Bitcoin Cash πολύ χαμηλότερα από αυτά του Bitcoin.

Πλεονεκτήματα Bitcoin έναντι μετρητών Bitcoin

Ως η αρχική κρυπτογράφηση, Το Bitcoin είναι το βασικό νόμισμα ολόκληρου του τομέα. Είναι αυτό που συναλλάσσονται όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα (καθώς και το ETH, τις περισσότερες φορές) και είναι διαπραγματεύσιμο στα περισσότερα χρηματιστήρια. Το Bitcoin είναι το πιο δημοφιλές και έχει τα περισσότερα ζεύγη συναλλαγών με άλλα κρυπτονομίσματα.

Από τις 23 Μαρτίου 2018, το Bitcoin αποτελεί το 44,5% του συνόλου του κεφαλαίου του κρυπτο-τομέα και θεωρείται το Χρυσό πρότυπο μιας ταχέως αναπτυσσόμενης βιομηχανίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το Bitcoin αξίζει αυτήν τη στιγμή 57,3% ολόκληρης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

ο μεγαλύτερο πλεονέκτημα Το Bitcoin έχει πάνω από το Bitcoin Το Cash είναι η κοινότητά του και τα ακόλουθα: είναι η πρώτη κρυπτογράφηση που ακούει κανείς. Είναι σούπερ, εξαιρετικά δημοφιλές – αν η γιαγιά σας γνωρίζει ένα κρυπτογράφηση, θα στοιχηματίσω 100 $ ότι είναι Bitcoin!

Μειονεκτήματα Bitcoin έναντι μετρητών Bitcoin

ο μειονεκτήματα του Bitcoin σε σύγκριση με το Bitcoin Cash θεωρούν κυρίως το επεκτασιμότητα θέματα αντιμετωπίζει το Bitcoin. Το Bitcoin είναι Παλαιότερα, βραδύτερη και κοστίζει πολύ περισσότερα ανά συναλλαγή. Είναι πιθανό ότι όσο αυξάνεται ο τομέας, το Bitcoin θα συνεχίσει να χάνει την κυριαρχία του σε αυτά τα άλλα νομίσματα.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Εφαρμογή Bitcoin.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι το βασική ομάδα ανάπτυξης του Bitcoin δεν είναι τόσο καλό όσο άλλες ομάδες κρυπτογράφησης, όπως αυτή του Ether, για παράδειγμα. Φαίνονται να χωρίζονται ως ομάδα και δεν έχουν σαφή ηγεσία.

Αυτό καθιστά την εφαρμογή λύσεων κλιμάκωσης πιο δύσκολο να συμφωνηθεί και να εφαρμοστεί στο δίκτυο – δεν είναι καθόλου καλή!

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Πού μπορείτε να τα αγοράσετε?

Ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για την αγορά Bitcoin και Bitcoin Cash είναι Νομισματική βάση.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε δημοφιλή κρυπτονομίσματα (συμπεριλαμβανομένων Bitcoin και Bitcoin Cash) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, του τραπεζικού σας λογαριασμού και άλλων. Δυστυχώς, το Coinbase είναι διαθέσιμο μόνο σε 32 χώρες:

ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Σουηδία, Ισπανία, Σλοβενία, Άγιος Μαρίνος, Πορτογαλία, Πολωνία, Νορβηγία, Ολλανδία, Μονακό, Μάλτα, Λιχτενστάιν, Λετονία, Τζέρσεϋ, Ιταλία, Ιρλανδία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Φινλανδία, Δανία, Τσεχία, Κύπρος, Κροατία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Αυστρία, Αυστραλία και Σιγκαπούρη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το Coinbase είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες.

Εάν χρησιμοποιείτε μεσίτη που δεν πουλά BCH αλλά πουλά BTC, μπορείτε πάντα να αγοράσετε Bitcoin και να το ανταλλάξετε με Bitcoin Cash σε μια πλατφόρμα συναλλαγών όπως Κάθισμα.

Ο τελικός και ευκολότερος τρόπος αγοράς BTC και BCH με την πιστωτική σας κάρτα είναι μέσω Απλός – διαδικτυακή επεξεργασία χωρίς απάτη.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Συμπέρασμα

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι Bitcoin Cash VS Bitcoin είναι ένας πόλεμος, και ότι το ένα πρέπει να είναι καλύτερο από το άλλο. Για πρακτικούς λόγους, Το Bitcoin Cash είναι ένα γρηγορότερο και φθηνότερο πλεονέκτημα για χρήση για συναλλαγές στο blockchain.

Αλλά Bitcoin, είναι το πρωτότυπο κρυπτογράφηση, είναι το μεγαλύτερο θετός και επί του παρόντος το μεγαλύτερο απόθεμα αξίας στο cryptomarket. Αυτό με οδηγεί να πιστέψω ότι και τα δύο αυτά νομίσματα μπορούν να παραμείνουν βασικά στη βιομηχανία καθώς εξελίσσεται και ωριμάζει.

Το BCH μπορεί να γίνει το κύριο εργαλείο για συναλλαγές και μετακίνηση χρημάτων καθώς περισσότεροι χρήστες το υιοθετούν. Το BTC μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται ως αποθήκη αξίας που θεωρείται ο χρυσός του ψηφιακού νομίσματος. Και οι δύο έχουν αυξηθεί σε αξία και υιοθέτηση με την πάροδο του χρόνου, καθιστώντας τους αξιόλογες επενδύσεις για κάθε επενδυτή να εξετάσει και να εξετάσει.

Τώρα που γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο νομισμάτων, μπορείτε καλύτερα αποφασίστε πώς θέλετε να επενδύσετε σε αυτά και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επενδύσετε σε Bitcoin Cash για να το χρησιμοποιήσετε ως κύρια μορφή νομίσματος για συναλλαγές. Ωστόσο, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε Bitcoin με τον τρόπο που θα επενδύατε σε χρυσό επενδυτικά οφέλη.

Η ερώτηση είναι, ποια προτιμάτε; Και για τι; Προτιμάτε το Bitcoin ως επένδυση αλλά το Bitcoin Cash ως χρήσιμο νόμισμα; Ποια είναι η γνώμη σας για το Bitcoin Cash VS Bitcoin; Ενημέρωσέ με!

Σημαντική σημείωση: Πάντα κάνετε περαιτέρω, ανεξάρτητη έρευνα και συμβουλευτείτε πάντα έναν χρηματοοικονομικό επενδυτή πριν επενδύσετε. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή ψηφιακά πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S, Trezor Model T και Νομισματική βάση. Κατά την αγορά BTC και BCH είναι καλή ιδέα να επιλέξετε Απλός – ασφαλής επεξεργασία πληρωμών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me