Bitcoin Gold Mining: Αν μισείτε ASICs, είναι για εσάς

Η είσοδος στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλά υλικά για αγορά, πράγματα που πρέπει να μάθετε, παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Παρόλο που το ίδιο ισχύει και για το Bitcoin Gold, οι προγραμματιστές στοχεύουν να το κάνουν πιο εύκολο. Πως? Κόβοντας τους υπολογιστές ASIC και διαθέτοντας την εξόρυξη Bitcoin Gold σε όλους.

Εξόρυξη χρυσού Bitcoin - ΛογότυποΤο Bitcoin Gold είναι ένα σκληρό πιρούνι από τα πιο δημοφιλή και παλαιότερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, το bitcoin. Οι προγραμματιστές το έφτιαξαν με μια ενιαία κατευθυντήρια αρχή. Το ανέπτυξαν για να καταστήσουν αδύνατη την εξόρυξη Bitcoin Gold με υπολογιστές ASIC.

Τι είναι οι υπολογιστές ASIC; Η συντομογραφία σημαίνει Εφαρμογή Ειδικό Ολοκληρωμένο Κύκλωμα. Στο πλαίσιο αυτού του άρθρου, είναι ένα μηχάνημα, το οποίο ήταν ειδικά κατασκευασμένο για να εξορύξει το Bitcoin Gold. Ευτυχώς, τέτοιες μηχανές δεν υπάρχουν για αυτό το κρυπτογράφηση.

Εκτός από τις επιλογές εξόρυξης, το Bitcoin Gold είναι πανομοιότυπο με τον πρόγονο του. Ακολουθεί τις ίδιες οδηγίες. Έχει παρόμοιες ταχύτητες επεξεργασίας μεταφοράς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τους ίδιους σκοπούς, εμπορία είναι ένα από αυτά. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, φροντίστε να επιλέξετε ασφαλής ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων πλατφόρμα, όπως το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Γιατί οι ASICs είναι ένα πραγματικό πρόβλημα?

Το Bitcoin Gold διαχωρίστηκε από το blockchain Bitcoin για να αποτρέψει την εξόρυξη ASIC. Αυτά τα μηχανήματα εξόρυξης είναι πολύ πιο αποτελεσματικά στην εξόρυξη από ό, τι GPU και οι ανθρακωρύχοι CPU δεν έχουν καμία πιθανότητα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Η επιτυχία της εξόρυξης καθορίζεται από το ποσοστό κατακερματισμού του μηχανήματος.

Το Hashrate είναι η μέτρηση για να περιγράψει πόσο γρήγορα μια μηχανή εξορύσσει ένα κρυπτογράφηση. Οι καλύτεροι επεξεργαστές και GPU ποιότητας καταναλωτή απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ASICs.

Γιατί είναι αυτό πρόβλημα; Οι καθαριστές κρυπτονομισμάτων πιστεύουν ότι η εξόρυξη πρέπει να είναι κάτι που όλοι μπορούν να κάνουν. Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε μόνο με φορητό υπολογιστή σε κοιτώνα. Οι ASIC το καθιστούν αδύνατο.

Γιατί είναι αδύνατο; Απλός. Οι ανθρακωρύχοι κερδίζουν κρυπτονομίσματα για την επίλυση των λειτουργιών κατακερματισμού πρώτα. Αυτό κρυπτογραφεί το blockchain, ασφαλίζοντας το. Όταν πετύχετε, έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύσετε το επόμενο μπλοκ στην αλυσίδα και να λάβετε αποζημίωση με τη μορφή Bitcoin Gold.

Όταν βραβεύεται μόνο ο πρώτος που επιλύει το πρόβλημα, οι άνθρωποι βρίσκουν πάντα τρόπους να στοιβάζουν το κατάστρωμα υπέρ τους. Τα ASICs είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για όσους χρησιμοποιούν μηχανή ποιότητας καταναλωτή.

Τι είναι ο ρυθμός κατακερματισμού?

Είναι πόσες λειτουργίες κατακερματισμού μπορεί να ολοκληρώσει το σύστημά σας ανά δευτερόλεπτο. Οι υπολογιστές ASIC είναι μίλια μπροστά από τις άλλες δύο μεθόδους, GPU και CPU mining. Πριν από αυτό δεν είναι καν αστείο.


Τι σημαίνει αυτό?

Απλός. Αν είστε ανήλικος, δεν έχετε καμία πιθανότητα να κερδίσετε χωρίς ASIC. Αν δεν ξεκινήσετε την εξόρυξη χρυσού Bitcoin. Η θεμελιώδης αρχή του είναι ΟΧΙ ASIC.

Όσον αφορά τις μεθόδους εξόρυξης εκτός ASIC, η εξόρυξη GPU είναι μπροστά από κάθε άλλη επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τιμές της GPU αυξήθηκαν στα ύψη τα τελευταία χρόνια.

Εντάξει, τι πρέπει να ξεκινήσω?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Σκεύη, εξαρτήματα

Εντάξει, είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να εξορύξετε το Bitcoin Gold με τον οικιακό υπολογιστή σας; Αυτό πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Σκεύη, εξαρτήματα

Η μόνη μέθοδος για αποτελεσματική εξόρυξη χρυσού Bitcoin είναι μέσω της GPU (κάρτα γραφικών). Είναι δυνατή η εξόρυξη Bitcoin Gold χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή του υπολογιστή σας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Σκεφτείτε να βάψετε έναν φράκτη. Ναι, μπορείτε να βάψετε ένα φράχτη με οδοντόβουρτσα (CPU). Αλλά γιατί θα το κάνατε όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σωστή βούρτσα βαφής (GPU)?

Εντάξει, πώς να εξορύξω το Bitcoin Gold; Τι υλικό χρειάζεστε για να αγοράσετε; Αυτο εξαρταται. Εάν έχετε αναβαθμίσει πρόσφατα το σύστημά σας και θέλετε να δοκιμάσετε την εξόρυξη, για να δείτε τι έχει να κάνει, ίσως να είστε καλό να πάτε.

Μια αξιοπρεπής CPU, μια κάρτα γραφικών GTX 10xx, κάποια μνήμη RAM και ένα καλό SSD; Είσαι καλός να ξεκινήσεις. Ωστόσο, μην περιμένετε να κάνετε τράπεζα ή να αποσυρθείτε από την καθημερινή σας εργασία. Η εξόρυξη χρυσού Bitcoin απαιτεί ένα πολύ πιο ισχυρό σύστημα για να βγάλει σοβαρά χρήματα.

Θυμηθείτε, πληρώνεστε μόνο εάν το μηχάνημά σας λύνει τη λειτουργία κατακερματισμού πρώτα κατά τη σόλο εξόρυξη. Υπάρχουν τρόποι να το ξεπεράσετε συμμετέχοντας σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Gold, αλλά θα το συζητήσουμε λίγο αργότερα.

Προς το παρόν, θα δείτε μόνο πώς είναι η εξόρυξη χρυσού Bitcoin σε έναν υπολογιστή ποιότητας καταναλωτή. Αν κερδίσετε λίγο Bitcoin Gold στη διαδικασία, υπέροχο!

Μόλις μάθετε το δρόμο σας γύρω από τη διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε για έναν υπολογιστή που εστιάζει περισσότερο στην εξόρυξη. Τι περιλαμβάνει αυτό?

Πρέπει να αποκτήσετε αρκετές ισχυρές GPU και να βρείτε έναν τρόπο να δροσιστείτε ολόκληρο το σύστημα. Εάν εξοικονομήσετε χρήματα από την ψύξη, τα 900 $ GPU σας θα εξαντληθούν, στο τέλος θα σας κοστίσουν πολύ περισσότερα.

Έξι κάρτες βίντεο είναι ένας καλός στόχος για εργασία.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το PSU σας (Power Supply Unit) μπορεί να υποστηρίξει όλα αυτά τα εργαλεία. Μην το κόβεις. Τα φθηνά δεν θα είναι αποτελεσματικά στη μετατροπή ισχύος. Το σύστημά σας θα λειτουργεί πιο ζεστό. Θα χρειαστείτε περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσετε το σύστημα, μειώνοντας τα κέρδη σας.

Μια καλή μητρική πλακέτα είναι επίσης απαραίτητη. Δεν έχει σημασία ότι σπάσατε το κουμπαρά σας για έξι κάρτες NVIDIA RTX 2080 Ti εάν η μητρική σας κάρτα μπορεί να υποστηρίξει μόνο δύο. Σχετικά με αυτό, θα πρέπει είτε να βρείτε μια υπόθεση που εστιάζει στην εξόρυξη ή να φτιάξετε μια μόνη σας. Σε τελική ανάλυση, οι θήκες PC για καταναλωτές δεν είναι κατασκευασμένες για να χωρούν έξι κάρτες γραφικών.

Ακόμα κι αν υπάρχουν αρκετές υποδοχές PCIE για έξι GPU, αυτό δεν σημαίνει ότι η Μητρική πλακέτα θα τα τρέχει όλα καλά. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ερευνήσετε την κόλαση από τον συγκεκριμένο πίνακα που θέλετε πριν το αγοράσετε.

Επίσης, χρειάζεστε ένα λειτουργικό σύστημα. Μην ξεχνάτε ποτέ το λειτουργικό σύστημα. Ενώ λειτουργούν τόσο το Linux όσο και τα Windows, θα ξεκινήσουμε με τα Windows επειδή είναι πιο εύκολο στη χρήση και τη ρύθμιση.

Ανακεφαλαίωση: μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin Gold στον υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού σας, αλλά θα χρειαστείτε μια εξέδρα εξόρυξης GPU για να γίνετε σοβαροί. Έξι κάρτες βίντεο υψηλού επιπέδου. Ένας καλός σκληρός δίσκος. Αποτελεσματικό PSU με αρκετή ισχύ για την παροχή των καρτών βίντεο. Μια μητρική πλακέτα που μπορεί να τρέξει το όλο πράγμα. Μην εξοικονομήσετε χρήματα σε μια εξαιρετική λύση ψύξης. Θα αποδώσει στο τέλος.

Εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού για την αποθήκευση του Bitcoin Gold. Μερικές από τις προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνουν το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Εντάξει, είστε μέρος του τρόπου να μάθετε πώς να εξορύξετε το Bitcoin Gold. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Λογισμικό

Για να ξεκινήσετε την εξόρυξη χρυσού Bitcoin, θα χρειαστείτε τρία κομμάτια λογισμικού, πιθανώς και το τέταρτο.

Πρώτον, πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εμπιστεύεστε. Αφού ορυχείτε το Bitcoin Gold, θα χρειαστείτε μια ανταλλαγή για να το μετατρέψετε σε νόμισμα fiat (ή πραγματικά χρήματα για εμάς).

Στη συνέχεια, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό πορτοφολιού κρυπτογράφησης για να αποθηκεύσετε το Bitcoin Gold σας. Σε τελική ανάλυση, τι είδους ανθρακωρύχος Bitcoin θα είσαι αν το νόμισμα δεν έχει πουθενά?

Τέλος, θα χρειαστείτε εξειδικευμένο λογισμικό εξόρυξης. Αυτό το λογισμικό συνδέει τον υπολογιστή σας με το blockchain. Το θέτει επίσης σε λειτουργία, επιλύοντας τις λειτουργίες κατακερματισμού για να σας κερδίσει αυτό το Bitcoin Gold. Όταν το ενεργοποιήσετε επιτέλους, μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας Bitcoin Gold Miner. Απλώς μην φοβάστε εάν ο υπολογιστής σας αρχίσει να ακούγεται ήχος jetplane.

Μερικά από το προτεινόμενο λογισμικό εξόρυξης περιλαμβάνουν:

  • ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Το τέταρτο κομμάτι του λογισμικού που ίσως χρειαστείτε είναι ένας πελάτης ορυχείων αν επιλέξετε να πάτε με αυτήν την επιλογή. Γιατί θα θέλατε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Gold; Ευτυχώς εσείς, αυτό είναι το επόμενο τμήμα!

Bitcoin Gold Mining Pools

Εξόρυξη χρυσού Bitcoin - ποσοστό κατακερματισμού

Ίσως θέλετε να είστε σόλο ανθρακωρύχος Bitcoin Gold, αναλαμβάνοντας όλα τα προβλήματα και να λάβετε την πλήρη ανταμοιβή. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ καλή ιδέα.

Βλέπετε, παίρνετε κάτι μόνο εάν το μηχάνημά σας είναι το πρώτο στον κόσμο που λύνει τη λειτουργία κατακερματισμού, όπως έχουμε σημειώσει προηγουμένως. Με έναν μόνο υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού ή ακόμα και μια εξέδρα εξόρυξης 6-GPU, δεν έχετε πολλές πιθανότητες.

Για να έχετε μια συνεπή απόδοση, θα χρειαστεί να χτίσετε ένα ολόκληρο αγρόκτημα εξόρυξης χρυσού Bitcoin. Θα είχε πολλαπλές εξέδρες 6-GPU, θα είχε μια περιουσία στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και θα ήταν ένας συνεχής πονοκέφαλος για να συνεχίσει να λειτουργεί. Το δωμάτιο που διατηρείτε ολόκληρη την εξόρυξη Bitcoin Gold θα ήταν επίσης ένας φούρνος.

Ακόμα κι αν το χτίσατε όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι με τεράστιες εκμεταλλεύσεις εξόρυξης και πολύ περισσότερη υπολογιστική ισχύ. Ανταγωνίζεστε εναντίον τους όταν ξεκινάτε την εξόρυξη χρυσού Bitcoin.

Πρέπει να έχετε καταπληκτική τύχη για να έχετε μια ευκαιρία.

Υπάρχει όμως μια λύση. Οι ανθρακωρύχοι σε όλο τον κόσμο βρήκαν έναν τρόπο να συγκεντρώσουν τους πόρους τους σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Gold. Έτσι ανταγωνίζεστε τις μεγάλες εκμεταλλεύσεις εξόρυξης.

Όταν συμμετέχετε σε μια ομάδα εξόρυξης, δεν είστε ο ίδιος ορυχείο Bitcoin Gold μόνοι σας. Επιτρέπετε στην ομάδα να χρησιμοποιεί την ισχύ επεξεργασίας του συστήματός σας για να την εξουδετερώσει αντ ‘αυτού.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 200 άτομα που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη χρυσού Bitcoin. Όλα διαθέτουν μηχανήματα με 500 ώρες / δευτερόλεπτο ή hashrate. Μπορούν να ανταγωνιστούν όλους τους άλλους που εξορύσσουν το Bitcoin Gold από μόνα τους; Λοιπόν όχι.

Σε συνδυασμό, ωστόσο, έχουν hashrate 100.000 h / s ή 100 Kh / s. Τώρα έχουν μια πολύ καλύτερη ευκαιρία να κάνουν κάτι όταν ανταγωνίζονται τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτό θέτει το ερώτημα, πώς απονέμονται το Bitcoin Gold που κερδίζει το pool; Το σύστημα είναι διαφορετικό σε κάθε δεξαμενή εξόρυξης. Εξάλλου, είναι όλα ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Ωστόσο, είναι δημοφιλές ο διαχωρισμός των κερδών σύμφωνα με το hashrate που συνεισφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο.

Η εξόρυξη χρυσού Bitcoin σε μια ομάδα είναι ένας πολύ πιο σταθερός τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin Gold. Εφόσον το pool κερδίζει αρκετά συχνά και η τιμή του Bitcoin Gold αξίζει τον κόπο, θα κερδίσετε χρήματα. Θα είναι μια στάλα αντί για μια πλημμύρα αλλά καλύτερα ένα σπουργίτι στο χέρι από ένα περιστέρι στην οροφή, σωστά?

Τι γίνεται αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης; Τι γίνεται αν δεν θέλετε να αγοράσετε το μηχάνημά σας, να το συντηρήσετε και να πληρώσετε υψηλότερους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας; Υπάρχει ένας άλλος τρόπος να ονομαστείτε ως ανθρακωρύχος Bitcoin Gold, αλλά θα το συζητήσουμε στην επόμενη ενότητα.

Εξόρυξη Cloud

Η ιδέα πίσω από το cloud mining είναι σαν το cloud gaming. Ας υποθέσουμε ότι έχετε κακό υπολογιστή αλλά θέλετε να εξορύξετε το Bitcoin Gold. Ή παίξτε το νεότερο παιχνίδι Assassin’s Creed.

Οι υπηρεσίες Cloud μπορούν να σας βοηθήσουν και στις δύο περιπτώσεις. Στα τυχερά παιχνίδια, πληρώνετε μια μηνιαία συνδρομή για να χρησιμοποιήσετε έναν ισχυρό υπολογιστή κάπου στον κόσμο. Βλέπετε τι συμβαίνει σε αυτόν τον υπολογιστή και μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εξαιρετική σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Η εξόρυξη σύννεφων είναι παρόμοια. Πληρώνετε ένα τέλος, ας πούμε 500 $. Για τα χρήματά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθορισμένο ποσό hashrate 24/7 για να ορυχείο για δύο χρόνια.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται την υπηρεσία θα συντηρήσει το υλικό. Θα διασφαλίσει ότι θα λάβετε το hashrate σας.

Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώνετε καθημερινά για να καλύψετε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και συντήρησης. Το ποσό που πληρώνετε θα είναι μικρό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Ακούγεται υπέροχο, έτσι; Όλα τα οφέλη της εξόρυξης χρυσού Bitcoin χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ καλό να είναι αλήθεια μερικές φορές.

Βλέπετε, η αγορά εξόρυξης cloud είναι γεμάτη απατεώνες. Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία, πρέπει να είστε δύσπιστοι.

Εξόρυξη χρυσού Bitcoin - εξόρυξη σύννεφωνΠρέπει επίσης να σκεφτείτε πόσο καιρό θα χρειαστεί να ανακτήσετε την αρχική επένδυση. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος ή η τιμή του Bitcoin Gold θα αυξηθεί αύριο και θα γίνετε πλούσιοι σε μια εβδομάδα.

Πρέπει επίσης να θέσετε στον εαυτό σας μια άλλη ερώτηση. Αυτές οι υπηρεσίες εξόρυξης σύννεφων έχουν ανασταλτικούς ρυθμούς κατακερματισμού. Γιατί λοιπόν το νοικιάζουν σε άλλους αντί να εξορύσσουν τα ίδια τα κρυπτονομίσματα?

Η λήψη των πλήρων κερδών για τον εαυτό σας πρέπει να είναι καλύτερη, σωστά; Είναι πιθανό ότι πολλές υπηρεσίες εξόρυξης cloud είναι σχήματα Ponzi. Ελαχιστοποιημένοι (επειδή τους καλύπτουν οι χρήστες) λογαριασμοί χρησιμότητας και οι νέοι συνδρομητές τους διατηρούν σε λειτουργία. Όταν τα χρήματα από εισερχόμενα άτομα δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα, η υπηρεσία κλείνει.

Πληρώσατε χθες 500 $ για 2 χρόνια hashrate; Πολύ κακό.

Μπορεί να μην ισχύει καθόλου, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτό και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Όπου πρέπει να γίνουν χρήματα, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θέλουν να επωφεληθούν.

Η εξόρυξη χρυσού Bitcoin μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή (κυρίως) παθητικού εισοδήματος. Ας ελπίσουμε ότι τώρα ξέρετε τι χρειάζεστε για να μάθετε πώς να εξορύξετε το Bitcoin Gold.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν θέλετε να κερδίσετε κάποιο κέρδος είναι το εμπόριο. Επιλέξτε ένα αξιόπιστο ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase ή το Binance και αρχίστε να το κάνετε!

Επίσης, φροντίστε να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή πορτοφόλια υλικού όλες τις στιγμές. Ξεκινήστε ελέγχοντας τα Ledger Nano X και Trezor Model T.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map