Επένδυση σε Bitcoin: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αγοράσετε αυτό το Lambo

επένδυση σε bitcoin - επίσημο λογότυπο

Το Bitcoin, το πρώτο cryptocurrency που κυκλοφόρησε ποτέ, κυκλοφόρησε το 2009. Ο Satoshi Nakamoto δημιούργησε και ξεκίνησε το φαινόμενο blockchain. Το Blockchain παρέμεινε κάτω από το ραντάρ για χρόνια, αλλά είναι πλέον ένα από τα πιο καυτά θέματα στο Διαδίκτυο. Όλοι είναι περίεργοι για το crypto, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν τι είναι και πώς λειτουργεί. Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ, “Πρέπει να επενδύσω σε bitcoin;”, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε σκληρά. Η επένδυση σε bitcoin είναι μια ευμετάβλητη αλλά και κερδοφόρα δραστηριότητα. Εάν γίνει σωστά, αυτό είναι.

Το να το κάνεις σωστά είναι το δύσκολο κομμάτι.

Η αλήθεια είναι ότι η σκηνή της κρυπτογράφησης είναι νέα και κανείς δεν ξέρει πώς λειτουργούν ακριβώς οι αγορές της. Οι επενδυτές μετοχών μπορούν να αντλήσουν από δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, εμπειρία και τεχνογνωσία.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αν ψάχνετε να κάνετε μια επένδυση σε bitcoin. Η πιθανή απόδοση αν επενδύσετε σε bitcoin και πετύχετε είναι τεράστια, οπότε αξίζει τουλάχιστον να το εξετάσετε.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας πούμε τι πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε bitcoin ή να αποφασίσετε αν είναι καθόλου για εσάς.

Satoshi Nakamoto – Μυστηριώδεις προγραμματιστές Bitcoin

Το Bitcoin είναι το blockchain και το αντίστοιχο cryptocurrency. Αποσκοπεί στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τράπεζες και άλλα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Bitcoin προσπαθεί να το κάνει αυτό επιτρέποντας στους ανθρώπους να ανταλλάσσουν bitcoin και να πληρώνουν για ανώνυμα.

Αυτή η θεμελιώδης αρχή επέζησε της δοκιμασίας του χρόνου, επειδή ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Satoshi Nakamoto. Όχι για έλλειψη προσπάθειας να μάθουν δημοσιογράφοι και λάτρεις του Bitcoin.

Ο Satoshi Nakamoto μπορεί να μην είναι καν ένα άτομο.

Ιστορία του Bitcoin

Τα επίσημα γενέθλια του Bitcoin blockchain θα μπορούσαν να είναι οι 3 Ιανουαρίου 2009. Αυτή είναι η ημέρα που ο Satoshi Nakamoto εξόρυξε το πρώτο μπλοκ Bitcoin, ξεκινώντας την οικονομική επανάσταση που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για το Bitcoin να αρχίσει πραγματικά να επηρεάζει.


Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία, τα bitcoin δεν ήταν καθόλου πολύτιμα. Ένας άντρας ξόδεψε 10.000 bitcoin για να αγοράσει μερικές πίτσες.

επενδύστε σε bitcoin - γράφημαΣτην αρχή, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν bitcoin για να πληρώσουν προϊόντα μαύρης αγοράς σε ιστότοπους όπως το Silk Road. Καθώς η τιμή τους αυξήθηκε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν να τις ανταλλάξουν ως επένδυση.

Το 2013, το Bitcoin blockchain είχε την πρώτη του μεγάλη χρονιά. Η τιμή ξεκίνησε στα 13,30 $ ανά bitcoin και αυξήθηκε στα 770 $ όλο το χρόνο.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2017, η τιμή των bitcoin έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών στα 19.666 $. Όταν η Κίνα απαγόρευσε την εμπορία bitcoin, παρουσίασε τεράστια πτώση και δεν ανέκαμψε ποτέ.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Πώς λειτουργούν τα bitcoin?

Μυστικότητα

Όλοι γνωρίζουν ότι το απόρρητό σας κατά τη μεταφορά bitcoin είναι απόλυτο. Αλλά γιατί είναι αυτό?

Δεν χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα για τη μεταφορά bitcoin. Αντ ‘αυτού, έχετε μια μοναδική διεύθυνση. Η διεύθυνσή σας αποτελείται από αριθμούς και γράμματα, κεφαλαία και πεζά.

Είναι απλό και γρήγορο να δημιουργήσετε τη μοναδική σας διεύθυνση bitcoin. Διαλέγετε ένα τυχαίο ιδιωτικό κλειδί και το κρυπτογραφείτε με ένα κλικ ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν εργαλείων.

Μπορείτε να κάνετε αυτήν τη διεύθυνση δημόσια. Είναι σχεδόν αδύνατο να αναστρέψετε το ιδιωτικό κλειδί σας. Γιατί; Είναι πολύ κρυπτογραφημένο.

Το Bitcoin Blockchain

Όλο το σύστημα Bitcoin εξαρτάται από το blockchain του. Τι είναι όμως αυτό; Το Bitcoin blockchain είναι ένα δημόσιο καθολικό όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας bitcoin.

Κάθε υπολογιστής που χρησιμοποιεί το λογισμικό Bitcoin διατηρεί το αντίγραφο του πλήρους αρχείου συναλλαγών που αποθηκεύονται σε μπλοκ. Καθώς οι συναλλαγές εισέρχονται, το σύστημα δημιουργεί ένα νέο μπλοκ.

Αυτό γίνεται λίγο περίπλοκο, οπότε αντέξτε μαζί μας.

Για να διατηρήσει το blockchain ενημερωμένο και ασφαλές, κάποιος πρέπει να κάνει συντήρηση. Αυτό κάνουν οι ανθρακωρύχοι bitcoin.

Καθώς εισέρχονται νέες συναλλαγές, οι ανθρακωρύχοι ελέγχουν αν ο αποστολέας έχει αρκετά χρήματα και, στη συνέχεια, καταγράφει τη συναλλαγή στο καθολικό. Το μπλοκ του καθολικού δεν είναι απεριόριστο.

Όταν το μπλοκ φτάσει την χωρητικότητά του, το σύστημα δημιουργεί ένα νέο μπλοκ. Η κρυπτογραφημένη εγγραφή όλων των συναλλαγών από την αρχή του blockchain διατηρείται σε αυτό το νέο μπλοκ μαζί με τις εισερχόμενες νέες συναλλαγές. Στη συνέχεια, το ενημερωμένο καθολικό διανέμεται σε όλους στο blockchain.

Οι ανθρακωρύχοι δεν κάνουν αυτήν την υπηρεσία δωρεάν. Οι εγγραφές Blockchain είναι κρυπτογραφημένες χρησιμοποιώντας εξαιρετικά δύσκολους αλγόριθμους κατακερματισμού. Ο πρώτος ανθρακωρύχος που εξασφάλισε με επιτυχία το προηγούμενο μπλοκ αποζημιώθηκε σε bitcoin.

Η μαζική αποτυχία

Ο κόσμος του Bitcoin είναι γεμάτος ιστορίες σχετικά με την εντυπωσιακή επιτυχία και τη συντριπτική αποτυχία. Εάν ακολουθείτε ένα Lambo επενδύοντας σε bitcoin, θα πρέπει να αποφύγετε να επαναλάβετε αυτά τα λάθη.

Ιστορίες όπως ο James Howells είναι μια πραγματική προειδοποιητική ιστορία. Ο Χόουελς είναι Ουαλός, ο οποίος άρχισε να ντύνει στα bitcoin το 2009 όταν δεν άξιζε τίποτα.

Αργότερα, πέταξε τον υπολογιστή με όλα τα bitcoin και έχασε τα δεδομένα. Θα τον έκανε πλούσιο το 2017 όταν η τιμή των bitcoins περνούσε από την οροφή.

Εάν έχετε σχέση με bitcoin στον σκληρό σας δίσκο — προστατέψτε το. Δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε αν θα αξίζει μια περιουσία στο μέλλον.

Διάφοροι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που εμπλέκονται στο ξέπλυμα χρήματος είναι ένας ακόμη κίνδυνος.

Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έχασαν περιουσία επειδή κράτησαν το νόμισμά τους σε μη αξιόπιστους ιστότοπους. Τα bitcoin σας θα μπορούσαν απλώς να κλαπούν ή να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες και τα κέρματα σας να κατασχεθούν από τις αρχές.

Τι επενδύει?

Ενώ αυτό το σεμινάριο αφορά την επένδυση σε bitcoin, πρέπει επίσης να γνωρίζετε τις αρχές του παλιού σχολείου του χρηματιστηρίου.

Τι είναι οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις σε bitcoin?

Στην επιχειρηματική ορολογία, οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις είναι μια επένδυση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί για λιγότερο από 12 μήνες.

Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα χρόνο στην παραδοσιακή χρηματοδότηση. Τα κρυπτονομίσματα είναι ακόμη πιο ασταθή.

Την 1η Ιανουαρίου 2017, ένα bitcoin κόστισε 998 $, έφτασε τα 19.666 $ προς το τέλος του ίδιου έτους και έπειτα έπεσε στα 5.920 $ αμέσως μετά την απαγόρευση συναλλαγών bitcoin.

Η βραχυπρόθεσμη επένδυση σε bitcoin συνεπάγεται την αγορά bitcoin όταν η τιμή τους φτάσει σε χαμηλό σημείο και στη συνέχεια το κρατήσει, περιμένοντας την τιμή να ανεβεί αρκετά ώστε να ταιριάζει στην επενδυτική σας στρατηγική.

Όταν η τιμή είναι αρκετά υψηλή, πουλάτε τα bitcoin και κερδίζετε τα κέρδη. Χρησιμοποιείτε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε περισσότερα bitcoin ή κάποια άλλη κρυπτογράφηση για να αναστρέψετε (πουλήσετε) όταν έρθει η ώρα.

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα δραστηριότητα επειδή η αγορά είναι ασταθής. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές στην τιμή του νομίσματος είναι γρήγορες και σημαντικές.

Δεν είναι όλα ηλιοφάνεια και Λάμπος. Πρέπει να γνωρίζετε πολλά για την αγορά κρυπτογράφησης. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείτε θρησκευτικά κάθε κομμάτι των ειδήσεων κρυπτογράφησης. Πρέπει να είστε σε θέση να προβλέψετε πώς τα σχετικά νέα θα επηρεάσουν την τιμή του bitcoin.

Τι είναι η μακροπρόθεσμη επένδυση σε bitcoin?

Η μακροπρόθεσμη επένδυση σε bitcoin θα ήταν παρόμοια αλλά και διαφορετική.

Πρέπει να διατηρήσετε τα bitcoin για περισσότερο από ένα χρόνο προτού το πουλήσετε για να μετρηθεί ως μακροπρόθεσμη επένδυση bitcoin. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσετε τις ειδήσεις για να επενδύσετε σε bitcoin μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να το κάνω πάρα πολύ, τουλάχιστον αφού αποφασίσω σχετικά με το ερώτημα «Πρέπει να επενδύσω σε bitcoin;» πρώτα πρώτα.

Όταν επενδύετε σε bitcoin μακροπρόθεσμα, σας ενδιαφέρει μόνο μακροπρόθεσμα. Χρόνια και δεκαετίες αντί για ώρες και ημέρες.

Αφού επενδύσετε σε bitcoin μακροπρόθεσμα, δεν χρειάζεται να καθίσετε στον υπολογιστή σας παρακολουθώντας την τιμή. Δεν θα πουλάτε ούτως ή άλλως, οπότε ποιο είναι το νόημα?

Το HODL είναι ένας αργός όρος και ένα meme, που σημαίνει ότι κρατάτε το bitcoin σας ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Ως μακροπρόθεσμος επενδυτής bitcoin, αυτό κάνετε.

Πώς είναι η ζωή ενός επενδυτή bitcoin; Είναι για μένα?

Ενώ αυτή η ενότητα θα μπορούσε να φαίνεται λίγο εκτός τόπου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά σε αυτό το σεμινάριο. Η επένδυση σε bitcoin μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική, μπορεί να μοιάζει ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, μπορεί ακόμη και να φαίνεται σέξι.

Δεν είναι.

Η επένδυση σε bitcoin είναι δύσκολη, δύσκολη, επικίνδυνη. Θα μπορούσατε τελικά να αγοράσετε στον εαυτό σας ένα ροζ Lambo εάν το κάνετε σωστά. Θα μπορούσατε να συντρίψετε και να κάψετε, χάνοντας τα πάντα αν δεν είστε προσεκτικοί.

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε bitcoin για λόγους αναστροφής, ετοιμαστείτε να καθίσετε στον υπολογιστή σας για ώρες. Θα παρακολουθείτε τις ελάχιστες αλλαγές τιμών και θα υπολογίζετε εάν είναι καλή ιδέα να πουλήσετε αμέσως το bitcoin σας.

Στη συνέχεια, θα καθαρίσετε το Διαδίκτυο για κάθε κομμάτι ειδήσεων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας & θα πρέπει να λάβει σωστές και άμεσες αποφάσεις με σκληρές συνέπειες.

Είναι δύσκολο να κάνεις.

Δεν είναι αρκετό να γνωρίζεις καλά τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις για το Bitcoin.

Πρέπει επίσης να έχετε μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. Όταν αρχίζετε να επενδύετε σε bitcoin, στοιχηματίζετε σε ένα αποτέλεσμα ευνοϊκό για εσάς.

Οι σπουδαίοι παίκτες πόκερ θα έκαναν καλούς υποψηφίους να επενδύσουν σε bitcoin. Εάν είχαν τις απαραίτητες γνώσεις, δηλαδή.

Και οι δύο δραστηριότητες απαιτούν αγνόηση για χρήματα. Χρειάζεστε τη δυνατότητα αποσύνδεσης από την πραγματική νομισματική αξία των αποφάσεών σας.

Στοιχηματίζοντας 5.000 $ σε Inside Straight Draw με τη σειρά (στοιχηματίζετε ότι θα λάβετε 1 από τα 4 φύλλα, πιθανότητα 8 τοις εκατό σε αυτό το σημείο στο χέρι) είναι παρόμοιο με το να ξοδέψετε 5.000 $ στο bitcoin ενώ η τιμή του πέφτει.

Αλλά αυτό κάνουν καθημερινά οι έμποροι bitcoin. Δεν υπάρχει χώρος για δισταγμό, νεύρα ή συναίσθημα. Είναι μια σκληρή αλλά εξαιρετικά κερδοφόρα ζωή όταν γίνεται καλά.

Η μακροπρόθεσμη επένδυση σε bitcoin μπορεί να είναι πολύ πιο χαλαρή αν αποφασίσετε να το κάνετε. Δεν ενδιαφέρεστε να ανατρέχετε το bitcoin καθημερινά. Δεν χρειάζεται να καθίσετε στον υπολογιστή σας όλη την ημέρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου επικίνδυνο.

Μόλις αποφασίσετε ότι η επένδυση σε bitcoin είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε μετά από προσεκτικές έρευνες ημερών και εβδομάδων, πάρτε ένα χρηματικό ποσό που δεν θα χάσατε εάν χάσετε, ολοκληρώστε την ανάγνωση αυτού του άρθρου και αγοράστε μερικά bitcoin. Μην χάσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας!

Μην πάρετε ποτέ δάνειο για να επενδύσετε σε bitcoin, επειδή αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταστρέψετε τη ζωή σας. Μια επένδυση bitcoin γίνεται καλύτερα με τα επιπλέον μετρητά που μπορείτε να χάσετε.

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα χρήματα που χρησιμοποιήσατε για να αγοράσετε το bitcoin που χάσατε από τότε. Τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Εάν δεν θεωρείτε πλέον τα χρήματα που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε μια επένδυση bitcoin δικά σας, θα είναι λιγότερο πιθανό να παρατηρήσετε διακυμάνσεις τιμών bitcoin.

Κάνοντας αυτό, θα έχετε πολύ λιγότερες πιθανότητες να πωλήσετε πανικό το απόθεμά σας όταν η τιμή πέσει κατά 50% ή κάτι γελοίο σαν αυτό. Είναι μόνο η αγορά bitcoin. Το πράγμα είναι ασταθές ως… φοντάν.

Ωστόσο, ελέγξτε την απόδοση της επένδυσής σας μερικές φορές. Ίσως είναι καλή ιδέα να εξαργυρώσετε το κέρδος της επένδυσής σας για να προστατευτείτε από την απώλεια όσων ξοδέψατε σε περίπτωση διακοπής της αγοράς.

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στον εαυτό σας και ρωτήστε, “Πρέπει να επενδύσω σε bitcoin;”

Γνώση και δεξιότητα εναντίον των εντέρων και της τύχης

Μπορείτε να κάνετε τεράστια χρηματικά ποσά επενδύοντας σε bitcoin. Τόσο η προσεκτική όσο και η προσεκτική προσέγγιση μπορεί να σας οδηγήσουν εκεί. Η δημιουργία των πρώτων εκατομμυρίων σας λόγω μιας τολμηρής κίνησης που αποδείχθηκε υπέρ σας θα έκανε μια καλύτερη ιστορία από το να εργαστείτε επιμελώς για χρόνια.

Αλλά.

Δεν συνιστούμε να κυνηγήσετε γρήγορα χρήματα. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ασταθής από μόνη της. δεν υπάρχει λόγος να προσθέσετε το πρόβλημα κάνοντας τολμηρές κινήσεις.

Εάν θέλετε να αγοράσετε αυτό το Lambo επενδύοντας σε bitcoin, ξεκινήστε τα μικρά. Εξοικονομήστε το ποσό που μπορείτε να χάσετε, αγοράστε ένα μικρό κλάσμα ενός bitcoin και καθίστε για λίγο.

Αφού μάθετε περισσότερα, δοκιμάστε να στρέψετε τα ποσά που δεν θα χάσετε, δείτε πώς λειτουργεί το όλο πράγμα.

Όταν έχετε γνώσεις και δεξιότητες, θα έρθει η ώρα για τα κότσια και την τύχη. Όσο καλύτερα είσαι, τόσο καλύτερα θα γίνεις.

Θα το κάνω! Τι κάνω τώρα?

Εντάξει, ας το κάνουμε!

Τι πρέπει να ξεκινήσω?

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την επένδυση στο bitcoin είναι να έχετε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε τα λεφτά σας.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Τα bitcoin αποθηκεύονται σε πορτοφόλια. Υπάρχουν διάφοροι τύποι από αυτούς:

  • Ηλεκτρονικός
  • Κινητό
  • Σκεύη, εξαρτήματα
  • Χαρτί

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα bitcoin σας είναι στην κορυφή του πορτοφολιού υλικού γραμμής.

Τα πορτοφόλια υλικού είναι μικρές συσκευές με μέγεθος αντίχειρα.

Όταν τα bitcoin πρέπει να μεταφερθούν, συνδέονται στο Διαδίκτυο, αλλά είναι γενικά εκτός σύνδεσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι συνήθως hackable. Το Ledger Nano S είναι ένα αγαπημένο παράδειγμα πορτοφολιού κρυπτογράφησης υλικού.

Το πρόβλημα με τα πορτοφόλια υλικού είναι ότι μπορούν να κλαπούν ή να χαθούν. Εάν αποφασίσετε να πάτε με αυτήν την επιλογή, αποθηκεύστε την στο ασφαλέστερο μέρος που μπορείτε να βρείτε!

Ο πιο δυσάρεστος τρόπος αποθήκευσης bitcoin είναι το πορτοφόλι χαρτιού. Ειρωνικό, έτσι δεν είναι; Φυσικά, το χαρτί χάνεται πολύ εύκολα και καίει. Από την άλλη πλευρά, είναι εύκολο να πάρετε. απλά πληκτρολογείτε το ιδιωτικό σας κλειδί, τη δημόσια διεύθυνση και το εκτυπώνετε.

Οι άλλες δύο επιλογές βασίζονται στα μέτρα ασφαλείας τρίτων, γεγονός που τα καθιστά πιο επιρρεπή σε πειρατεία. Ωστόσο, είναι πολύ πιο βολικό.

Εάν είστε σοβαροί για την ασφάλεια και θα πρέπει να είστε εάν θέλετε αυτό το Lambo, πάρτε ένα καλό πορτοφόλι υλικού και ξεκουραστείτε ευκολότερα. Απλώς φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος!

Ανταλλαγές

Εντάξει, ξέρετε πού να διατηρήσετε τα bitcoin σας. Τώρα, ήρθε η ώρα να πάρετε μερικά.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε bitcoin είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο ανταλλαγής όπως το coinbase.com ή οποιοδήποτε άλλο αν σας φαίνεται αξιόπιστο. Βεβαιωθείτε ότι το έχετε ερευνήσει σωστά, ελέγξτε τα σχόλια για το Reddit, το google the hell out. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι σκεπτικιστής παρά να κάνεις απάτες.

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα ανταλλακτικά bitcoin δεν υποστηρίζουν πιστωτικές κάρτες λόγω της λειτουργίας αντιστροφής χρέωσης που διαθέτουν.

Οι ιστότοποι ανταλλαγής ανησυχούν ότι θα εκδώσετε ένα αίτημα αντιστροφής χρέωσης μετά τη λήψη των bitcoin. Θα ήταν σχεδόν αδύνατο να πούμε ποιος βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Τα αρχεία blockchain έχουν σχεδιαστεί για να κρύβουν τις πραγματικές ταυτότητες των ατόμων που πραγματοποιούν τις συναλλαγές.

Μόλις αγοράσετε τον αριθμό των bitcoin που θέλετε (ή 0,00014η του bitcoin, αυτό είναι επίσης καλό, το μικρότερο ποσό που μπορείτε να αγοράσετε είναι 1 Satoshi ή 0,00000001 bitcoin), μεταφέρετέ το στο πορτοφόλι σας και ξεχάστε το για λίγο, εκτός αν θέλω να προσπαθήσω να γυρίσω.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί η Lady Luck να σας χαμογελάσει?

Λάμπο, εδώ έρχομαι?

επενδύοντας σε bitcoin - κατατάξεις κρυπτογράφησης

Εντάξει, ξέρετε τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να επενδύετε σε bitcoin, αλλά παραμένει μια ερώτηση: πώς να επενδύσετε στο bitcoin συνολικά?

Κατ ‘αρχάς, πρέπει να ελέγξετε τις τιμές και τις ενημερωμένες σκέψεις σχετικά με τις επενδύσεις bitcoin στο Διαδίκτυο. Ενώ αυτό το άρθρο είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε να επενδύετε, η αγορά κρυπτογράφησης αλλάζει γρήγορα.

Στη συνέχεια, πρέπει να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι υλικού και να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ανταλλαγή που σας φαίνεται ο καλύτερος. Μετά από αυτό, αποφασίστε πώς να επενδύσετε σε bitcoin – βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αποφύγετε τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις προς το παρόν, τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Εάν συμφωνείτε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ακολουθήσετε, ακολουθήστε τις αλλαγές τιμών bitcoin για λίγο. Διαβάστε και παρακολουθήστε περιεχόμενο σχετικά με αυτό. Όταν νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, αγοράστε μερικά πραγματικά bitcoin.

Ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην αγοράζετε ολόκληρα bitcoin εκτός εάν είστε διατεθειμένοι να χάσετε τα χρήματα και μπορείτε πραγματικά να τα διαθέσετε. Ξεκινήστε το μικρό. Δείτε πώς πηγαίνει.

Τώρα, θα πρέπει να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για το πώς να επενδύσετε σε bitcoin. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε και να χτυπήσετε τη μεγάλη στιγμή, μην ξεχάσετε να οδηγήσετε το Lambo σας πέρα ​​από τα γραφεία μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map