Bitcoin Mining Hardware: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Γεια σου! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω σε αυτόν τον οδηγό για την επιλογή του καλύτερου υλικού εξόρυξης Bitcoin. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε να κερδίζετε ένα παθητικό Bitcoin εξόρυξης εισοδήματος, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των κορυφαίων εγκαταστάσεων εξόρυξης Bitcoin στην αγορά σήμερα.

Εάν δεν γνωρίζετε τα DragonMints από τα Antminers σας, μην ανησυχείτε. Ως συνήθως, θα σας εξηγήσω όλα αυτά με έναν εύκολο να κατανοηθεί τρόπο.

Αυτός ο οδηγός για μηχανές εξόρυξης Bitcoin θα καλύπτει τα εξής:

 • Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin.
 • Πώς να επιλέξετε μια μηχανή εξόρυξης Bitcoin ανάλογα με τις δικές σας περιστάσεις.
 • Μια ματιά στις κορυφαίες μονάδες εξόρυξης στην αγορά σήμερα. Θα καλύψω: τα DragonMint T1, Antminer T9 +, Antminer R4, Avalon6, Antminer S9 και το PangolinMiner M3X. Θα υπάρξουν επίσης υποδείξεις για το είδος των ανθρακωρύχων που θα απευθύνονται σε καθένα από αυτά.
 • Ένα εύχρηστο τραπέζι για να σας βοηθήσει να συγκρίνετε κάθε μία από τις μονάδες.

Όπως πάντα, υπάρχουν πολλά για να περάσετε σε αυτόν τον οδηγό για το καλύτερο υλικό εξόρυξης Bitcoin. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε!

Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια ποικιλία αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για αγορά και εμπορία Bitcoin. Αυτό περιλαμβάνει το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Τι είναι το Bitcoin Mining?

Ο ρόλος της εξόρυξης Bitcoin είναι να επαληθεύσει ότι οι συναλλαγές στο δίκτυο ακολουθούν τους κανόνες. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται πολύπλοκες μονάδες υπολογιστών για τον έλεγχο των συναλλαγών και τη μετάδοσή τους σε άλλα συστήματα υπολογιστών σε όλο τον κόσμο. Οι χειριστές αυτών των συστημάτων υπολογιστών ανταμείβονται για τις προσπάθειές τους. Αυτή η επιβράβευση προέρχεται τόσο από τα τέλη που κάθε συναλλαγή όσο και από μια ανταμοιβή εξόρυξης που καθορίζεται από το ίδιο το δίκτυο.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Για να σταματήσει ο κόσμος να εξαπατά το δίκτυο, χρησιμοποιείται ένα σύστημα γνωστό ως «απόδειξη εργασίας». Απαιτείται απόδειξη της εργασίας προτού προστεθεί οποιαδήποτε ομάδα (μπλοκ) συναλλαγών στο blockchain. Όταν οι υπολογιστές εκτελούν την απόδειξη της εργασίας τους, αυτό που κάνουν είναι να μαντέψουν μια μεγάλη σειρά αριθμών και γραμμάτων. Αυτή η συμβολοσειρά είναι γνωστή ως κατακερματισμός.

Μόνο ο υπολογιστής που μαντεύει σωστά το κατακερματισμό μπορεί να προσθέσει το μπλοκ στην αλυσίδα. Η απόδειξη της εργασίας απαιτεί υπολογιστική ισχύ και η διαδικασία δεν είναι ούτε γρήγορη ούτε φθηνή. Για να εξαπατήσετε το δίκτυο θα χρειαζόταν τόσο μεγάλη επένδυση που δεν είναι οικονομικά βιώσιμο για κάποιον να προσπαθήσει και να τροποποιήσει το blockchain. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό ασφαλείας των δικτύων Bitcoin (και άλλων κρυπτονομισμάτων).

Η εξόρυξη Bitcoin ήταν ικανή να εκτελείται από CPU (κεντρικές μονάδες επεξεργασίας) όπως αυτές που βρίσκονται στο σύστημα του υπολογιστή σας στο σπίτι. Ωστόσο, καθώς περισσότερες μονάδες άρχισαν να εξορύσσουν το δίκτυο, η δυσκολία των κατακερματισμών που προσπαθούσαν να μαντέψουν αυξήθηκε. Αυτό έκανε τους ανθρώπους να στραφούν σε επεξεργαστές υψηλότερης ισχύος, όπως GPU (γραφικές μονάδες επεξεργασίας). Αυτές οι GPU βρίσκονται συνήθως σε υπολογιστές τυχερού παιχνιδιού υψηλού επιπέδου.

Σήμερα, οι κατακερματισμοί είναι τόσο δύσκολο να επιλυθούν και υπάρχουν τόσοι πολλοί ανθρακωρύχοι που προσπαθούν να τα λύσουν που μόνο τα εξειδικευμένα συστήματα υπολογιστών μπορούν να τα λύσουν. Αυτές οι μονάδες χρησιμοποιούν σύντομα ολοκληρωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές – ή ASIC για συντομία. Αυτό είναι το άρθρο!

Εξόρυξη υλικού εξαρτάται από τις περιστάσεις σας

Αν και οι ανθρακωρύχοι Bitcoin περιορίζονται τώρα στην επιλογή από μια σειρά ASIC για την εξόρυξη Bitcoin, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές επιλογές. Η επιλογή ενός εξαρτάται από τις ατομικές συνθήκες κάθε ανθρακωρύχου. Μερικοί ανθρακωρύχοι θα θέλουν μια ενιαία μονάδα που μπορεί να λειτουργήσει στο εφεδρικό υπνοδωμάτιο τους. Άλλοι θα θέλουν μερικά προσιτά ASIC να ξεκινήσουν την εξόρυξη για πρώτη φορά. Τέλος, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θέλουν να γεμίσουν μια αποθήκη με το απόλυτο καλύτερο υλικό εξόρυξης Bitcoin.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή υλικού εξόρυξης Bitcoin. Είναι σημαντικό να κρίνετε κάθε μονάδα με βάση την ισχύ κατακερματισμού, την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και το αρχικό κόστος αγοράς.


Υπάρχουν επίσης ορισμένοι ιδεολογικοί λόγοι για να επιλέξετε έναν κατασκευαστή από έναν άλλο. Αυτά σχετίζονται με την αποκέντρωση και θα θίξω ορισμένα από τα ζητήματα που το αφορούν αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Το καλύτερο υλικό εξόρυξης

Τέλος, μπορώ να φτάσω στο πραγματικό θέμα αυτού του άρθρου – το υλικό εξόρυξης Bitcoin. Κοίταξα τις εξέδρες εξόρυξης Bitcoin από μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς κατασκευαστές στον πλανήτη για να δημιουργήσω αυτήν τη λίστα.

Προσπάθησα επίσης να ομαδοποιήσω τις διάφορες συσκευές από την άποψη των εφαρμογών για τις οποίες ταιριάζουν καλύτερα. Θα σας δώσω τις προτάσεις μου για εξέδρες εξόρυξης Bitcoin για:

 • Άτομα με περιορισμένο προϋπολογισμό.
 • Άνθρωποι που θέλουν να εξορύξουν στο σπίτι.
 • Εκείνοι που δεν έχουν ποτέ εξορύξει Bitcoin.
 • Άτομα που θέλουν να ξοδέψουν τα περισσότερα για το πιο δυνατό εξοπλισμό εξόρυξης Bitcoin.
 • Μερικές εναλλακτικές επιλογές για επαγγελματίες ανθρακωρύχους που δεν μπορούν να εντοπίσουν αρκετά DragonMint T1 για τη λειτουργία τους.

Όποια επιλογή κι αν αποφασίσετε να διαλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ένα αξιόπιστο πορτοφόλι Bitcoin. Συνιστάται να πάτε για το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Καλύτερο υλικό εξόρυξης Bitcoin με προϋπολογισμό – Antminer Τ9+

Για τους ανθρακωρύχους Bitcoin που έχουν προϋπολογισμό, μια από τις καλύτερες εγκαταστάσεις εξόρυξης Bitcoin είναι το Antminer T9 +. Μπορεί να ληφθεί πολύ πιο φθηνά από τις περισσότερες από τις άλλες συσκευές αυτής της λίστας. Ωστόσο, μην αφήσετε την τιμή να σας ξεγελάσει – εξακολουθεί να είναι μια αξιοπρεπής μηχανή.

Εκτός από το ότι είναι εξαιρετικό για όσους ενδιαφέρονται για την τιμή της μονάδας εξόρυξης, το Antminer T9 + είναι ιδανικό όταν ο χώρος είναι ανησυχητικός. Αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτει συμπαγή σχεδίαση. Αυτό το καθιστά ιδανικό για την τακτοποίηση πολλών μονάδων σε ένα αγρόκτημα εξόρυξης. Εάν με αυτόν τον τρόπο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τους ανθρακωρύχους ASIC, θα χαρείτε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες μείωσης της θερμοκρασίας του Antminer T9 +. Θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και στον εξοπλισμό εξαγωγής.

Όσον αφορά το υλικό που χρησιμοποιεί αυτή η μονάδα, το Antminer T9 + διαθέτει 162 μάρκες BM1387 του Bitmain. Αυτό του επιτρέπει να παράγει έναν λαμπρό ρυθμό κατακερματισμού 10,5 TH / s ενώ αντλεί μόλις 1332W από τον τοίχο.

Εκτός από την εξαιρετική απόδοση, το Antminer T9 + έχει επίσης ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αυτό χρησιμοποιείται για να διαμορφώσετε διάφορες ρυθμίσεις και να κάνετε αναβαθμίσεις στο υλικολογισμικό καθώς νέες κυκλοφορίες προέρχονται από το Bitmain.

Με τιμή μεταξύ 550 και 600 $ ανά εξέδρα εξόρυξης Bitcoin, το Antminer T9 + είναι σίγουρα η πιο προσιτή μονάδα στη λίστα μας. Μπορείτε να παραλάβετε ένα από εδώ.

Δυστυχώς, όπως και η μέση μηχανή εξόρυξης Bitcoin, το τροφοδοτικό πωλείται ξεχωριστά.

Εξοπλισμός εξόρυξης Bitcoin

Είναιμικρόt για αρχάριους – Avalon6

Το επόμενο κομμάτι του υλικού εξόρυξης Bitcoin που θα εξετάσω είναι ένα για τους αρχάριους στην εξόρυξη Bitcoin. Οι δημιουργοί της εξέδρας εξόρυξης Bitcoin Avalon6, Canaan Creative, το δημιούργησαν με γνώμονα την απλότητα.

Το Minalon6 Miner Bitcoin είναι μια από τις ευκολότερες μονάδες ASIC για εγκατάσταση. Τόσο η προχωρημένη όσο και η βασική διαδικασία είναι απλή και αυτό καθιστά τη συσκευή ιδανική για αρχάριους. Δυστυχώς, δεν είναι η πιο κερδοφόρα μονάδα. Από τα 1050W αντλεί από τον τοίχο, καταφέρνει να παράγει μόνο 3,5 TH / s.

Παρόλο που σίγουρα δεν θα εντυπωσιάσει σοβαρούς ανθρακωρύχους Bitcoin, η ευκολία με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το κομμάτι κιτ, μαζί με την προσιτή τιμή θα το κάνουν μια εξαιρετική μονάδα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν στον κόσμο της εξόρυξης Bitcoin.

Δυστυχώς, όπως και οι περισσότερες μονάδες μας σε αυτόν τον οδηγό για το υλικό εξόρυξης Bitcoin, το Avalon6 δεν διαθέτει δικό του τροφοδοτικό. Αυτά πωλούνται ξεχωριστά.

Υπάρχουν επιλογές για αγορά της ίδιας της μονάδας απευθείας από την Canaan Creative, αλλά αυτές είναι μόνο για μαζικές παραγγελίες. Ευτυχώς, είναι δυνατόν να τα παραλάβετε σε μικρότερα μεγέθη παραγγελίας για περίπου 650 $ το καθένα εδώ.

Εκτέλεση ενός Avalon6 (ή οποιασδήποτε μηχανής εξόρυξης Bitcoin) Όχι για κέρδος?

Εκτός του ότι είναι εξαιρετικό για αρχάριους, το Avalon6 είναι ένα καλό κομμάτι υλικού για όσους θέλουν να εξορύξουν το Bitcoin χωρίς να κερδίσουν κέρδη. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο στην αρχή, αλλά υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι θα ήθελαν να εξορύξουν το Bitcoin χωρίς απαραίτητα να αποφέρουν κέρδη.

Με απλά λόγια, όσο περισσότερες μονάδες εξορύσσουν σε ένα δίκτυο κρυπτογράφησης, τόσο πιο ασφαλές είναι αυτό το δίκτυο. Η ευρωστία της ασφάλειας του Bitcoin προέρχεται από την αποκέντρωση. Υπάρχουν πολλοί χομπίστες και παθιασμένοι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο που είτε δεν είναι ικανοί είτε δεν θέλουν να εξορύξουν το Bitcoin για κέρδος. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα:

 • Δεν έχετε μια περιοχή του σπιτιού σας που θέλετε να αφιερώσετε στη λειτουργία πολλών μονάδων εξόρυξης.
 • Κάνοντας κάπου πολύ ζεστό σημαίνει ότι όλος αυτός ο εξοπλισμός θα δημιουργούσε μια αφόρητη ποσότητα θερμότητας.
 • Η ηλεκτρική ενέργεια είναι πολύ ακριβή για να αποφέρει κέρδος από τη λειτουργία εξέδρων εξόρυξης Bitcoin.
 • Δεν βρίσκεστε στο σπίτι αρκετά συχνά για να ασχοληθείτε με τη δημιουργία μιας μονάδας εξόρυξης Bitcoin που θα μπορούσε τελικά να αποτελέσει κίνδυνο πυρκαγιάς.

Το Avalon6 κάνει μια καλή μονάδα για να τρέχει σε ένα γραφείο ή στο σπίτι που μπορεί να χάσει χρήματα αλλά εξυπηρετεί έναν πολύ αλτρουιστικό σκοπό – τη διασφάλιση του δικτύου. Για πολλούς προγραμματιστές, το κόστος λειτουργίας της εξέδρας εξόρυξης είναι ένα μικρό τίμημα για την πλήρη οικονομική ελευθερία από τράπεζες και άλλα ιδρύματα που έχουν απόλυτο έλεγχο στη δημιουργία και την προσφορά χρημάτων.

Bitcoin Mining Hardware Avalon 6

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Καλύτερο για οικιακή χρήση – Antminer R4

Όπως και το Avalon6, η επόμενη επιλογή στη λίστα των καλύτερων εγκαταστάσεων εξόρυξης Bitcoin είναι καλή για μικρές εφαρμογές όπου ο χώρος είναι ζήτημα. Αυτό συμβαίνει επειδή λειτουργεί τόσο ήσυχα. Θα μπορούσατε ακόμη και να το εκτελεί όλα τα σημαντικά δίκτυά του για την εξασφάλιση καθηκόντων στο ίδιο δωμάτιο με τον οποίο κοιμάστε!

Όπως και η μονάδα T9 +, το R4 χρησιμοποιεί μάρκες BM1387 του Bitmain. Χρησιμοποιεί 126 από αυτά για την παραγωγή πολύ ανταγωνιστικών 0,098 J / GHs. Εάν δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει αυτό, διαβάστε το ως “πολύ αποτελεσματικό”!

Το σημαντικότερο σημείο πώλησης του Antminer R4 είναι, φυσικά, η αθόρυβη λειτουργία του. Το Bitmain το έχει επιτύχει επανασχεδιάζοντας τους θαυμαστές του εντελώς. Η ομάδα εμπνεύστηκε από αθόρυβες μονάδες κλιματισμού. Δανείζοντας χαρακτηριστικά σχεδίασης, μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν ανεμιστήρα που είναι εξίσου αποτελεσματικός με τους παραδοσιακούς αλλά κάνει λιγότερο από το μισό θόρυβο. Εξοπλισμένα επίσης το R4 με αυτόματο χειριστήριο. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ανεμιστήρας δεν κάνει ποτέ περισσότερο θόρυβο από ό, τι είναι απαραίτητο.

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του Antminer R4 είναι ότι είναι πολύ ακριβό. Η τιμή φαίνεται να ποικίλλει δραματικά ανάλογα με το πού θα το παραλάβετε. Ορισμένοι ιστότοποι διαφημίζουν 1.000 $ αλλά δεν έχουν κανένα σύνδεσμο για να τους δουν σε αυτήν την τιμή. Ο μόνος ιστότοπος που πωλούσε τη μονάδα που κατάφερα να βρω ήταν ένας ευρωπαϊκός ιστότοπος που ονομάζεται AntMiner Distribution Europe BV. Τους είχαν καταχωριστεί στα 1.500 ευρώ ή 1.700 $.

Bitcoin Mining Hardware Antminer R4

Ζητήματα με το Bitmain?

Φυσικά, όπως όλες οι μονάδες Antminer, το R4 κατασκευάζεται από τους κινέζους γίγαντες εξόρυξης Bitcoin Bitmain. Η Bitmain είναι κάτι αμφιλεγόμενο. Στην πραγματικότητα, το 2017, κατηγορήθηκαν ότι καθυστέρησαν τη σημαντική αναβάθμιση SegWit στο δίκτυο Bitcoin.

Πολλοί τους κατηγόρησαν ότι το έκαναν έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν από τις επιπλέον χρεώσεις που ήταν απαραίτητες εκείνη τη στιγμή. Για αυτόν τον λόγο, ορισμένοι ανθρακωρύχοι Bitcoin αρνούνται να χρησιμοποιήσουν προϊόντα Bitmain. Ωστόσο, εάν δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική, κάνουν μερικές εξαιρετικές μονάδες εξόρυξης Bitcoin!

Το καλύτερο αν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο – Δράκος Τ1

Έχουμε τώρα την απόλυτη καλύτερη μονάδα εξόρυξης στην αγορά σήμερα. Το DragonMint T1 δημιουργήθηκε από την Halong Mining, μια νέα εταιρεία που ειδικεύεται σε ανθρακωρύχους ASIC. Ο Χαλόνγκ ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη αυτού του θηρίου μιας μονάδας!

Το DragonMint T1 χρησιμοποιεί έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό τσιπ (DM8575). Αυτό το καθιστά το πρώτο ASIC που μπορεί να επιτύχει το αξιοσημείωτο ρυθμό κατακερματισμού 16 TH / s.

Επιπλέον, καταφέρνει να επιτύχει αυτόν τον απίστευτο ρυθμό κατακερματισμού ενώ παραμένει αποτελεσματικός όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας. Η μονάδα καταναλώνει μόλις 0,075J / GH. Αυτή είναι η ισχύς περίπου 1480W. Αυτό συνθλίβει το κορυφαίο μοντέλο της Bitmain, το Antminer S9, το οποίο έχει βαθμολογία κατανάλωσης ισχύος 0,098J / GH.

Η ψύξη του DragonMint T1 αντιμετωπίζεται από δύο μεταβλητούς ανεμιστήρες εννέα λεπίδων. Αυτά καταφέρνουν να διατηρήσουν τη μέση θερμοκρασία περιβάλλοντος σε μόλις 25 βαθμούς.

Και πάλι, όπως και στις περισσότερες εγκαταστάσεις εξόρυξης Bitcoin, το DragonMint T1 δεν συνοδεύεται από τροφοδοτικό. Η εταιρεία συνιστά τη χρήση του DragonMint 1600W.

Δυστυχώς, ως ένα τέτοιο θηρίο μιας μονάδας, το DragonMint T1 έχει μεγάλη ζήτηση. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να συμμετάσχετε σε μια λίστα αναμονής για να αποκτήσετε τα χέρια σας! Όταν τελικά έχετε την ευκαιρία να το αγοράσετε, μπορεί να είστε λίγο συγκλονισμένοι από την τιμή. Αναζητάτε μια τιμή εκκίνησης 2.729 $ για την ίδια τη μονάδα. Το επίσημο τροφοδοτικό θα σας επιστρέψει επιπλέον 115 $.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μονάδες DragonMint, υποστηρίζετε επίσης την αποκέντρωση της εξόρυξης παρέχοντας το έθιμο σας σε μια εταιρεία που δεν είναι η Bitmain. Για μερικούς, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια λύση!

Αν όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να σας πείσουν για τις δυνατότητες του DragonMint, υπάρχει επίσης ένα φοβερό γραφικό ενός δράκου στο πλάι!

Bitcoin Mining Hardware Dragonmint T1

Antminer S9 – Το επόμενο καλύτερο πράγμα ο Δράκος Τ1

Δεδομένου ότι το DragonMint T1 είναι τόσο δημοφιλές, οι κατασκευαστές αγωνίζονται να ανταποκριθούν στη ζήτηση για αυτά. Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισα να συμπεριλάβω μερικά άλλα κομμάτια υλικού εξόρυξης Bitcoin που ήταν σχεδόν εξίσου καλά.

Εάν είστε σοβαρός ανθρακωρύχος και δεν μπορείτε να αποκτήσετε το DragonMint T1, μην ανησυχείτε. Μονάδες όπως το Antminer S9 θα παράγουν σχεδόν τόση ισχύ κατακερματισμού.

Όπως και οι άλλες μονάδες Antminer που έχω συμπεριλάβει σε αυτόν τον οδηγό, το S9 είναι εξοπλισμένο με το τσιπ BM1389 του Bitmain. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα άλλα, αυτό το θηρίο έχει 189 από αυτά. Τη στιγμή που δημιουργήθηκε, αυτό το έκανε την υψηλότερη μονάδα κατακερματισμού στον πλανήτη. Παρόλο που δεν μπορεί πλέον να ισχυριστεί ότι είναι το καλύτερο όσον αφορά τον ρυθμό κατακερματισμού, στα 14 TH / s, είναι ένα δεύτερο δευτερόλεπτο από το DragonMint T1.

Το Antminer S9 ψύχεται χρησιμοποιώντας ειδικές ψύκτρες. Κατασκευάζονται με κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιεί επίσης δύο ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας και στα δύο άκρα της συσκευής. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ζεστός αέρας απομακρύνεται και αντικαθίσταται γρήγορα.

Όντας μια εξέδρα εξόρυξης Bitcoin με τόσο υψηλό ρυθμό κατακερματισμού, θα νομίζατε ότι θα ήταν εφιάλτης να δημιουργήσετε. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Το Antminer S9 έχει την ίδια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι Bitmain. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα τις ρυθμίσεις και να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό όταν χρειάζεται.

Όπως το DragonMint T1, η καλύτερη μονάδα Antminer στην αγορά δεν είναι φθηνή. Κοιτάζετε περίπου 2.700 $ – 3.000 $ το καθένα για αυτούς. Και πάλι, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα υλικά εξόρυξης Bitcoin της ASIC, το τροφοδοτικό πωλείται ξεχωριστά. Αυτό θα κοστίσει άλλα 100 $ – 150 $. Είναι προφανές ότι δεν είναι για τους χόμπι ανθρακωρύχους Bitcoin!

Μπορείτε να παραλάβετε ένα Antminer S9 εδώ.

Bitcoin Mining Hardware PangolinMiner M3X

Καλύτερο αν αποφεύγοντας Bitmain και δεν μπορώ να λάβω ΔράκοςPangolinMiner Μ3Χ

Τέλος, δεδομένης της διαμάχης σχετικά με το Bitmain που παράγει υλικό εξόρυξης Bitcoin, σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να συμπεριλάβω μια εναλλακτική λύση DragonMint που δεν την έκαναν.

Για πολλούς, η μονάδα Pangolin θα αντιπροσωπεύει μια καλή ισορροπία μεταξύ αξίας και ισχύος κατακερματισμού. Είναι ικανό να τρέχει μεταξύ 12 και 13 TH / s. Ενώ αυτό είναι μόνο τα τρία τέταρτα της ισχύος του εμβληματικού μοντέλου DragonMint, εξακολουθεί να είναι αξιοσέβαστο.

Αυτή η ισχύς γίνεται ακόμη πιο αισθητή όταν λάβετε υπόψη την αρχική τιμή αγοράς του Pangolin. Προς το παρόν πωλείται στο επίσημο γραφείο της εταιρείας δικτυακός τόπος με μόλις 850 $. Συγκρίνετε αυτό με τα 2.700 $ που θα κοστίσει ένα DragonMint του Antminer S9 και μπορείτε να δείτε αμέσως την έκκληση του Pangolin M3X.

Αυτή τη στιγμή, αυτό πιθανώς ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Απλά περιμένετε μια δεύτερη σκέψη. Υπάρχουν αρκετά μειονεκτήματα!

Πρώτον, το Pangolin είναι πιθανώς η πιο δυνατή μονάδα που έχω καλύψει σε αυτό το άρθρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση.

Όλος αυτός ο θόρυβος οφείλεται πιθανώς στην τεράστια ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία του Pangolin M3X. Στα 2100W, είναι η πιο πεινασμένη μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας που έχω καλύψει σε αυτόν τον οδηγό για το υλικό εξόρυξης Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν εξοικονομήσεις που μπορεί να έχετε πραγματοποιήσει στην αρχική τιμή αγοράς θα χαθούν με την πάροδο του χρόνου καθώς αρχίζουν να μπαίνουν οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας.

Ωστόσο, εκείνοι που ζουν κάπου όπου η ισχύς είναι φθηνή πιθανότατα θα ευνοήσουν τον Παγκολίν. Εναλλακτικά, εάν χρησιμοποιούσατε ένα όπου η ηλεκτρική ενέργεια είναι δωρεάν και δεν ζείτε επιτόπου, το Pangolin θα αντιπροσωπεύει την καλύτερη επιλογή υλικού εξόρυξης Bitcoin.

Πίνακας σύγκρισης υλικού εξόρυξης

Παρακάτω, έχω συμπεριλάβει έναν πίνακα σύγκρισης των έξι κομματιών υλικού εξόρυξης Bitcoin που έχω καλύψει σε αυτόν τον οδηγό. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια θα είναι η καλύτερη μονάδα για την εξόρυξη.

Εταιρία Τιμή Ποσοστό κατακερματισμού Κατανάλωση ενέργειας
DragonMint T1 Εξόρυξη Halong 2.729 $ 16 TH / s 1480W
Antminer T9+ Bitmain 550-600 $ 10,5 TH / s 1332W
Antminer R4 Bitmain 1.700 $ 8,6 TH / s 845W
Avalon6 Canaan Creative 650 $ 3,5 TH / s 1050W
Antminer S9 Bitmain 2.700 $ – 3.000 $ 14 TH / s 1,372W
Μ3Χ Είδος μυρμηκοφάγου 1.000 $ 12 – 13 TH / s 2,100W

συμπέρασμα

Αυτή είναι λοιπόν η συλλογή μου για το καλύτερο υλικό εξόρυξης Bitcoin που διατίθεται σήμερα. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και ενημερωτικό.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε μια επιλογή σχετικά με την εξόρυξη υλικού. Λοιπόν, αυτό που είναι καλύτερο για ένα άτομο, μπορεί να είναι το τελείως αντίθετο για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε μου επιλογή προσπάθησε να στοχεύσει μια διαφορετική ομάδα πιθανών ανθρακωρύχων.

Αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να επενδύσετε σε Bitcoin, θα πρέπει να επιλέξετε ασφαλείς και εύχρηστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Ας ολοκληρώσουμε γρήγορα μερικά από τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με τη δική σας επιχείρηση εξόρυξης με μερικές ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε:

 • Πού θα κάνετε την εξόρυξη Bitcoin; Χρειάζεστε ένα αθόρυβο μηχάνημα?
 • Πόσο πρέπει να ξοδέψετε σε υλικό εξόρυξης Bitcoin; Με μονάδες που κυμαίνονται από 550 έως 3.000 $, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών εδώ!
 • Χρειάζεστε την υψηλότερη δυνατή ικανότητα κατακερματισμού για να δημιουργήσετε μέγιστα κέρδη?
 • Πόση είναι η ηλεκτρική σας ενέργεια; Εάν είναι φθηνό, η κατανάλωση ενέργειας θα είναι λιγότερο σημαντική για εσάς.
 • Σας ενδιαφέρει αν το υλικό εξόρυξης Bitcoin δημιουργήθηκε από την Bitmain ή θα προτιμούσατε να αποκεντρώσετε περαιτέρω το δίκτυο και να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ανταγωνιστές τους?

Μόλις εξορύξετε το Bitcoin, είναι σημαντικό να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού για να το διατηρήσετε ασφαλές. Τα Ledger Nano X και Trezor Model T είναι από τις πιο συνιστώμενες επιλογές.

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος αυτού του οδηγού, θα πρέπει να έχετε μερικές πολύ ισχυρότερες απόψεις σχετικά με το διαφορετικό υλικό εξόρυξης που διατίθεται σήμερα. Για την εξόρυξη Bitcoin, σίγουρα θα χρειαστείτε κάποιο λογισμικό, μη διστάσετε να δείτε τον οδηγό μου για το λογισμικό εξόρυξης Bitcoin εδώ.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο υλικό εξόρυξης Bitcoin στην αγορά σήμερα?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map