Ο πλήρης οδηγός για το τι είναι το Bitcoin Mining

Η δημοτικότητα του Bitcoin αυξάνεται καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για αυτό. Ωστόσο, είναι ακόμα δύσκολο να κατανοήσουμε κάποιες ιδέες που σχετίζονται με το Bitcoin – Εξόρυξη Bitcoin είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin; Πώς λειτουργεί η εξόρυξη Bitcoin; Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη Bitcoin …; Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις που θέτουμε στον εαυτό μας όταν διαβάσαμε για το Bitcoin και την εξόρυξη. Είναι σύγχυση, σωστά?

Ωστόσο, είναι εντάξει. Είμαι εδώ για να βοηθήσω! Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Θα κάνω την εξόρυξη Bitcoin απλή και θα σας εξηγήσω με τρόπο που είναι κατανοητό. Θα μιλήσω για το πώς λειτουργεί η εξόρυξη, τι είναι και πώς να ξεκινήσετε μόνοι σας την εξόρυξη Bitcoin. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε πολύ καλύτερη κατανόηση της έννοιας.

Όχι μόνο αυτό, αν διαπιστώσετε ότι η εξόρυξη αυτού του κρυπτονομίσματος είναι κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, τότε ίσως θέλετε πωλήστε το ή ανταλλάξτε το, πολύ. Για αυτό, πρέπει να βασιστείτε σε ορισμένα πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης – Coinbase και Κάθισμα είναι δύο από τις καλύτερες επιλογές.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Τι είναι το Bitcoin Mining?

Εξόρυξη Bitcoin είναι η διαδικασία επαλήθευσης, αποθήκευσης και εξασφάλισης συναλλαγών Bitcoin. Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό. Πριν πάρετε περισσότερα για το τι είναι η εξόρυξη Bitcoin και πώς λειτουργεί, ωστόσο, λάβετε υπόψη αυτά τα δύο σημαντικά πράγματα για το ίδιο το Bitcoin:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

 1. Όταν πραγματοποιείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, η εταιρεία πιστωτικών καρτών επαληθεύει και καταγράφει τη συναλλαγή. Τώρα, όταν κάνετε μια πληρωμή χρησιμοποιώντας bitcoin, υπάρχει κανένα κεντρικό / τρίτο μέρος όπως η εταιρεία πιστωτικών καρτών για την επαλήθευση της συναλλαγής. Αντ ‘αυτού, επαληθεύεται από τους ανθρακωρύχους Bitcoin.
 2. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρήματα (USD, JPY, EUR κ.λπ.), τα οποία εκτυπώνονται από τράπεζες, το Bitcoin δεν μπορεί να εκτυπωθεί από κανέναν. Με τα παραδοσιακά νομίσματα, η τράπεζα μπορεί να εκτυπώσει όσα χρήματα θέλει, επειδή δεν υπάρχει ανώτατο όριο σε αυτό. Το Bitcoin, ωστόσο, έχει μέγιστο όριο 21 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργηθεί μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoin!

Αυτό είναι το Bitcoin – λειτουργεί χωρίς μεσάζοντες (όπως τράπεζες ή εταιρείες πιστωτικών καρτών).

Όπως μπορείτε να δείτε, το Bitcoin είναι πολύ διαφορετικό από τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών, όπως τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών. Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση δεν εκτυπώνεται, πώς δημιουργείται το νέο Bitcoin?

Ο πλήρης οδηγός για το τι είναι το Bitcoin Mining

Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η απάντηση?

Αν νομίζατε ότι μπορεί να είναι εξόρυξη Bitcoin, έχετε δίκιο! Ναι, αυτός είναι ο σκοπός της εξόρυξης Bitcoin – για επαλήθευση συναλλαγών και δημιουργία νέου Bitcoin. Αλλά αν αυτό κάνει, πώς λειτουργεί; Ας πάρουμε περισσότερα για την εξόρυξη Bitcoin και να απαντήσουμε στο ερώτημα που μας απασχολεί ακόμα: τι είναι η εξόρυξη Bitcoin?

Εξήγηση Bitcoin Mining

Όπως γνωρίζετε τώρα, η εξόρυξη Bitcoin είναι η διαδικασία επαλήθευσης συναλλαγών Bitcoin και δημιουργίας νέου Bitcoin. Οι άνθρωποι που εξορύσσουν το Bitcoin είναι γνωστοί ως ανθρακωρύχοι Bitcoin. Λοιπόν, λέω "Ανθρωποι", αλλά πραγματικά, είναι υπολογιστές που λειτουργούν από Ανθρωποι.

Αυτοί οι υπολογιστές (τους οποίους καλούμε "κόμβοι") πρέπει να είναι πολύ ισχυρό, καθώς η εξόρυξη Bitcoin χρησιμοποιεί πολλή δύναμη υπολογιστή. Τρέχουν λογισμικό που τα συνδέει με το Bitcoin μπλοκ αλυσίδας και επιλύει μαθηματικά προβλήματα.


Όταν επιλυθούν αυτά τα μαθηματικά προβλήματα, τα νέα δεδομένα συναλλαγών επαληθεύονται και αποθηκεύονται στο blockchain του Bitcoin. Έτσι, οι ανθρακωρύχοι Bitcoin επαληθεύουν τις συναλλαγές αντί για τράπεζες και εταιρείες πιστωτικών καρτών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρίτος που να εμπιστεύεται ή να βασίζεται. Έξυπνο, σωστά?

Οι βασικές απαιτήσεις για την εξόρυξη bitcoin είναι:

Τι είναι οι εξειδικευμένοι υπολογιστές Bitcoin Mining Τι είναι το Bitcoin Mining Τι είναι το Bitcoin Mining Electricity
Εξειδικευμένοι υπολογιστές Μια ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο Ηλεκτρική ενέργεια (πολύ!)

Ίσως σκέφτεστε, γιατί αυτοί οι «ανθρακωρύχοι» κάνουν όλη αυτή την προσπάθεια; Σίγουρα είναι πολύ ακριβό; Λοιπόν, αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Θεσω απλα, το κάνουν επειδή ανταμείβονται με Bitcoin.

Σωστά, οι ανθρακωρύχοι Bitcoin πληρώνονται με νέο Bitcoin. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να δημιουργηθεί νέο Bitcoin!

Προς το παρόν, έχουν τελειώσει 18 εκατομμύρια Bitcoin που έχουν εξορυχθεί και η ανταμοιβή για την εξόρυξη ένα πλήρες μπλοκ (Θα εξηγήσω μπλοκ σε μια στιγμή) έχει οριστεί στις 12.50 των Bitcoin. Θυμηθείτε, μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoin μπορούν να εξορυχθούν συνολικά. όταν έχουν εξορυχθεί και τα 21 εκατομμύρια Bitcoins, δεν μπορούν να δημιουργηθούν νέα Bitcoin! Έτσι, τώρα ξέρετε τι είναι η εξόρυξη Bitcoin συνολικά.

Τώρα λοιπόν – τι είναι ένα μπλοκ Bitcoin?

Τι είναι το Bitcoin Mining: Πώς λειτουργεί το Bitcoin Mining?

Ας μιλήσουμε για μπλοκ και την τεχνολογία που εμπλέκεται στην εξόρυξη Bitcoin. Ξέρεις ότι Το Bitcoin χρησιμοποιεί το blockchain, σωστά? Λοιπόν, από εκεί παίρνουμε τον όρο «μπλοκ».

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Τι είναι η τεχνολογία Block και Blockchain?

Πολλές συναλλαγές Bitcoin πραγματοποιούνται ταυτόχρονα. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τοποθετούνται σε ομάδες. αυτές οι ομάδες ονομάζονται «μπλοκ». Αυτές οι ομάδες / μπλοκ πρέπει να επαληθεύσουν οι ανθρακωρύχοι Bitcoin – επαληθεύουν τις συναλλαγές σε ομάδες, αντί να τις επαληθεύουν ξεχωριστά.

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: rig cryptocurrency.

Μόλις επαληθευτεί ένα μπλοκ, προστίθεται σε μια αλυσίδα μπλοκ που έχουν ήδη επαληθευτεί. Γι ‘αυτό η τεχνολογία πίσω από το Bitcoin ονομάζεται blockchain!

Σημείωση: μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το blockchain στο αυτός ο οδηγός.

Αυτό θα γίνει πιο κατανοητό καθώς εξηγώ τη βήμα προς βήμα διαδικασία εξόρυξης Bitcoin.

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Mining?

 • Βήμα 1: Φανταστείτε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα κρεβάτι και να πληρώσετε χρησιμοποιώντας Bitcoin. Εάν το κόστος του κρεβατιού είναι 300 $, θα είναι γύρω 0,046510 Bitcoin (από τη σύνταξη αυτού, δηλαδή). Ενώ αγοράζετε το κρεβάτι, άλλα άτομα σε όλο τον κόσμο αγοράζουν επίσης πράγματα με το Bitcoin.
 • Βήμα 2: Οι κόμβοι εξόρυξης Bitcoin (οι υπολογιστές) ενημερώνονται για αυτές τις συναλλαγές που συμβαίνουν.
 • Βήμα 3: Τώρα, ο ανθρακωρύχος Bitcoin πρέπει να επαληθεύσει τη συναλλαγή σας. Δεν μπορείτε να πάρετε το κρεβάτι σας στο σπίτι έως ότου ο διακομιστής Bitcoin επαληθεύσει τη συναλλαγή σας.

Αλλά περίμενε. Τι σημαίνει η επαλήθευση μιας συναλλαγής και πώς γίνεται?

 • Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin εκτελούν λογισμικό εξόρυξης Bitcoin που επιλύει μαθηματικά προβλήματα – φανταστείτε έναν υπολογιστή να ολοκληρώνει ένα πολύ περίπλοκο παζλ! Με κάθε μπλοκ συναλλαγών, το πρόβλημα / παζλ που πρέπει να λύσουν είναι διαφορετικό.
 • Πολλοί ανθρακωρύχοι Bitcoin προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ταυτόχρονα, αλλά ο ανθρακωρύχος που το επιλύει πρώτα είναι αυτός που ανταμείβεται με το νέο Bitcoin. Είναι σαν ένας αγώνας!
 • Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin διατηρούν δεδομένα όλων των προηγούμενων συναλλαγών Bitcoin που έχουν συμβεί ποτέ. Ας το ονομάσουμε «βάση δεδομένων παλαιών συναλλαγών».
 • Τι είναι λοιπόν μια συναλλαγή εξόρυξης Bitcoin; Όταν στέλνετε το Bitcoin, οι ανθρακωρύχοι Bitcoin ελέγχουν τη «βάση δεδομένων των παλαιών συναλλαγών» πριν την επαληθεύσουν. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν έχετε ξοδέψει το ίδιο Bitcoin σε καμία από τις προηγούμενες συναλλαγές.
 • Ελέγχουν επίσης εάν διαθέτετε αρκετό Bitcoin. Στο παράδειγμα του κρεβατιού, η συναλλαγή ήταν 0,046510 Bitcoin Έτσι, οι ανθρακωρύχοι Bitcoin θα ελέγξουν αν έχετε 0,046510 Bitcoin πριν το επαληθεύσουν. Εάν δεν έχετε 0,046510 Bitcoin, η συναλλαγή σας δεν θα επαληθευτεί και δεν μπορείτε να αγοράσετε το κρεβάτι.

Εντάξει, επιστρέψτε στην αγορά του κρεβατιού σας…

 • Βήμα 4: Ο πρώτος ανθρακωρύχος που έλυσε το παζλ (ας πούμε αυτό τον ανθρακωρύχο «John»), πρέπει να πει στους υπόλοιπους κόμβους ότι έχει λύσει το παζλ. Στη συνέχεια, άλλοι ανθρακωρύχοι ελέγχουν αν η λύση του John στο παζλ είναι σωστή.
 • Βήμα 5: Όταν το 51% των άλλων ανθρακωρύχων συμφωνούν ότι ο John έχει τη σωστή λύση, η δική σας 0,046510 Το Bitcoin επαληθεύεται και αποστέλλεται. Σημείωση: Ο ελάχιστος χρόνος για την επαλήθευση μιας συναλλαγής είναι 10 λεπτά. Αλλά με τον αυξανόμενο αριθμό συναλλαγών bitcoin, μερικές φορές μπορεί να είναι 35-40 λεπτά ή περισσότερο.
 • Βήμα 6: Ο ανθρακωρύχος Bitcoin ολοκληρώνει την επαλήθευση του μπλοκ / της ομάδας στην οποία βρίσκεται η συναλλαγή σας. Η συναλλαγή έχει πλέον ολοκληρωθεί! Ναι – μπορείτε να πάρετε το κρεβάτι σας στο σπίτι!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το τι είναι η εξόρυξη Bitcoin είναι ότι το άτομο που επιλέγει να γίνει ανθρακωρύχος δεν χρειάζεται να ξέρει πώς να λύσει τα προβλήματα ή να είναι καλός στα μαθηματικά. Απλώς χρειάζονται Εξοπλισμός εξόρυξης Bitcoin (ένας ισχυρός υπολογιστής) και Λογισμικό εξόρυξης Bitcoin.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εξόρυξη Bitcoin δεν είναι τόσο δύσκολη στην κατανόηση. Τούτου λεχθέντος, η επόμενη μεγάλη ερώτηση στο μυαλό σας είναι πιθανώς κάτι παρόμοιο με το «πώς κάνετε το Bitcoin;» Λοιπόν, ας πάμε αμέσως σε αυτό.

Τι είναι το Bitcoin Mining: Πώς να ξεκινήσετε το Bitcoin Mining?

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και μπορείτε να γίνετε ο ίδιος ένας ανθρακωρύχος Bitcoin. Εάν δεν το θέλετε, αυτό είναι επίσης καλό – η εκμάθηση του να εξορύσσεται το Bitcoin εξακολουθεί να σας βοηθά να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας εξόρυξης από μόνη της.

Αποκτήστε το Bitcoin Mining Hardware

Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin είναι να αγοράστε το υλικό εξόρυξης. Η επιλογή του σωστού υλικού είναι σημαντική για την επιτυχία της εξόρυξης. Λοιπόν, τι είναι η εξόρυξη Bitcoin καλύτερο υλικό?

Όταν ξεκίνησε η εξόρυξη Bitcoin, το 2009, θα μπορούσατε να ορυχεία χρησιμοποιώντας βασικοί υπολογιστές – όπως αυτά που αγοράζουμε από καταστήματα λιανικής! Αυτός ο υπολογιστής είναι ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ (κεντρική μονάδα επεξεργασίας) είχε αρκετή δύναμη για να λύσει γρήγορα το μαθηματικό πρόβλημα.

Καθώς το Bitcoin άρχισε να γίνεται πιο δημοφιλές, οι ανθρακωρύχοι άρχισαν επίσης να χρησιμοποιούν πιο ισχυρούς υπολογιστές. Χρησιμοποίησαν γρηγορότερα γραφικές μονάδες επεξεργασίας (GPU) που θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα γρηγορότερα, που σημαίνει ότι θα κερδίσουν τον αγώνα και θα ανταμειφθούν με το νέο Bitcoin!

Μαντέψτε τι συνέβη όταν το Bitcoin έγινε ακόμη πιο δημοφιλές; Οι ανθρακωρύχοι πήραν ακόμα πιο γρήγορα. Αντί να χρησιμοποιούν CPU και GPU, άρχισαν να χρησιμοποιούν εξειδικευμένο υλικό εξόρυξης Bitcoin που ονομάζεται ASIC (Συγκεκριμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα εφαρμογής). Έτσι, αν θέλετε να κερδίσετε τον αγώνα και να αποκτήσετε Bitcoin τώρα, θα χρειαστείτε ένα ASIC.

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: Εξόρυξη Bitcoin με ASICs Miner.Πηγή: buybitcoinworldwide

Οι ASIC που δημιουργούνται για εξόρυξη είναι πολύ ισχυρό και γρήγορο. Δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από την εξόρυξη.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ASIC, θα πρέπει να συγκρίνετε διαφορετικά ASIC χρησιμοποιώντας:

 • Η τιμή;
 • ο ποσοστό κατακερματισμού (αυτός ο αριθμός σας λέει τη δύναμη του ASIC – όσο υψηλότερος είναι ο ρυθμός κατακερματισμού, τόσο πιο γρήγορα είναι το ASIC).
 • Η απαίτηση ηλεκτρικής ενέργειας (όσο χαμηλότερος είναι αυτός ο αριθμός, τόσο λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιεί).

Μπορείτε να ελέγξετε την ακόλουθη σύγκριση διαφορετικών ASIC που είναι δημοφιλή στους αρχάριους.

Μοντέλο ASIC Ποσοστό κατακερματισμού (TH / s) Ηλεκτρική ενέργεια (W) Τιμή (USD)
Antminer S9 14.0 1372 2.694
Avalonminer 821 11.0 1200 3.190
Antminer R4 8.4 845 1.000

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ASICs διαθέσιμα στο Αμαζόνα και eBay.

Συμμετάσχετε σε ένα Bitcoin Mining Pool

Υπάρχουν δύο τρόποι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin. Το ένα είναι να ξεκινήσετε μόνοι σας, το οποίο ονομάζεται solo mining. Ένας άλλος τρόπος είναι να εγγραφείτε σε μια ομάδα άλλων ανθρακωρύχων Bitcoin – αυτοί καλούνται πισίνες εξόρυξης.

Λοιπόν, τι είναι η ομάδα εξόρυξης Bitcoin; Σκεφτείτε τις δεξαμενές εξόρυξης Bitcoin ως μεγάλες εκμεταλλεύσεις Bitcoin. Πολλοί ανθρακωρύχοι συνδυάζουν τη δύναμη του υλικού εξόρυξης Bitcoin. Διαίρεσαν επίσης την ανταμοιβή Bitcoin που λαμβάνουν.

Φανταστείτε αυτό: βρίσκεστε σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin. Η ισχύς του υπολογιστή σας είναι 2% της συνολικής ισχύος στην ομάδα εξόρυξης. Εάν η ομάδα εξόρυξης κερδίσει τον αγώνα για να επαληθεύσει ένα μπλοκ, θα λάβετε το 2% του νέου Bitcoin με το οποίο ανταμείβεται η ομάδα εξόρυξης.

Εάν είστε αρχάριος, Καλλιέργεια Bitcoin (συμμετοχή σε μια ομάδα εξόρυξης) προτείνεται. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πισίνες για να διαλέξετε. Να είστε προσεκτικοί και να επιλέγετε μόνο γνωστές δεξαμενές εξόρυξης με καλή φήμη! Φυσικά, χρεώνουν ένα τέλος, αλλά είναι συνήθως αρκετά μικρό (1-3%).

Μερικές από τις δημοφιλείς δεξαμενές εξόρυξης που προτείνω στους νέους ανθρακωρύχους είναι:

 • Σλούσπουλ: χρεώσεις 2%.
 • Pool.BTC.com: χρεώσεις 2-3%.
 • Κάνοπουλ: χρεώσεις 0,9% (το φθηνότερο από τα τρία!).

Κατεβάστε το λογισμικό εξόρυξης Bitcoin

Θα μπορούσες να έχεις το καλύτερο υλικό εξόρυξης στον κόσμο, αλλά χωρίς εξόρυξη Bitcoin λογισμικό, το υλικό είναι άχρηστο.

Απαιτείται λογισμικό εξόρυξης για πρόσβαση στο δίκτυο Bitcoin και στη «βάση δεδομένων παλαιών συναλλαγών». Το χρειάζεστε επίσης εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι Λογισμικό εξόρυξης Bitcoin διαθέσιμος. Υπάρχουν διαφορετικά για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα – όπως Mac OS, Windows και Linux. Μερικά από τα πιο δημοφιλή λογισμικά που υποστηρίζουν εξόρυξη με ASICs είναι:

Ανθρακωρύχος CG (Κατέβασε εδώ)

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: CG Miner.

 • Διαθέσιμο για Windows, Linux και Mac.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με GPU / ASIC.
 • Δωρεάν λήψη!

BitMinter (Κατεβάστε εδώ)

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: BitMiner.

 • Διαθέσιμο για Windows, Linux και Mac.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με GPU / ASIC.
 • Δωρεάν λήψη!

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε περισσότερες επιλογές, μπορείτε επίσης να δείτε τα hashflare.io, minergate.com και nicehash.com.

Σημείωση: Σας προτείνω να ελέγξετε τους κανονισμούς εξόρυξης Bitcoin για τη χώρα σας. Ρυθμιστικές αρχές από διαφορετικές χώρες προσπαθούν να ελέγξουν και να αστυνομεύσουν την αγορά κρυπτογράφησης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την εξόρυξη Bitcoin.

Ανοίξτε ένα Πορτοφόλι Bitcoin

Αφού ρυθμίσετε το υλικό εξόρυξης Bitcoin, κατεβάσετε το λογισμικό σας και εγγραφείτε σε μια ομάδα εξόρυξης, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin! Αλλά περιμένετε, θα ανταμειφθείτε σε Bitcoin, σωστά; Λοιπόν, έχετε σκεφτεί πού θα αποθηκεύσετε αυτά τα Bitcoin?

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά χρήματα, το Bitcoin δεν μπορεί να αποθηκευτεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αντ ‘αυτού, τα αποθηκεύετε σε πορτοφόλι Bitcoin! Λοιπόν, τι είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin?

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι, διαφορετικά θα μπορούσατε να χάσετε το Bitcoin σας. Πολλοί άνθρωποι έχασαν πολλά χρήματα επειδή τα πορτοφόλια Bitcoin τους παραβιάστηκαν.

Υπάρχουν τρεις τύποι πορτοφολιών Bitcoinπορτοφόλια Ιστού, πορτοφόλια λογισμικού και πορτοφόλια υλικού.

Τα πορτοφόλια Ιστού και τα πορτοφόλια λογισμικού είναι πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Για να χρησιμοποιήσετε / αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι ιστού, μεταβείτε σε έναν ιστότοπο. Για να χρησιμοποιήσετε / αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι λογισμικού, μεταβείτε σε μια εφαρμογή.

Εγώ μην συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι ιστού, καθώς αυτή είναι η λιγότερο ασφαλής επιλογή. Αν θέλετε να κατεβάσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού, σας προτείνω Εξοδος πλήθους.

Πορτοφόλια υλικού είναι πιο ασφαλείς επειδή δεν είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Αυτοί είναι πραγματικές φυσικές συσκευές στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε το Bitcoin σας. συνδέετε το πορτοφόλι υλικού στον υπολογιστή σας μέσω USB.

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: Trezor, Ledger Nano S και Keepkey.

Τρία από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού που προτείνω είναι:

ΨΥΚΤΙΚΗ

 • Τιμή – 110 $
 • Εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης μιας σύνδεσης USB που δεν μπορεί να λάβει ιούς (+)
 • Μπορεί να συνδεθεί σε λογαριασμό Dropbox (+)
 • Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση πολλών κρυπτονομισμάτων εκτός από το Bitcoin (-)

Καθολικό Nano S

 • Τιμή 116 $
 • Εύκολο στη χρήση (+)
 • Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει 10+ διαφορετικά κρυπτονομίσματα και διακριτικά ERC-20 (+)

Κλειδί

 • Τιμή 49 $
 • Φιλικό προς τον χρήστη (+)
 • Υπέροχο σχέδιο (+)
 • Πολύ νέο, πρέπει ακόμη να αποδειχθεί (-)

Σημείωση: Τα διακριτικά ERC-20 είναι Αιθέριο-διακριτικά με βάση τα dApps (κατανεμημένες εφαρμογές) που εκτελούνται στο Ethereum. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το dApps και το Ethereum στο Οδηγός Ethereum VS Bitcoin.

Τι είναι το Bitcoin Mining: Το Mining Bitcoin αξίζει τον κόπο για εσάς?

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο. Μπορεί να είναι σωστό για εσάς, αλλά μπορεί να μην είναι σωστό για κάποιον άλλο.

Τι είναι το Bitcoin Mining Reward?

Ο τρέχων αριθμός Bitcoin που επιβραβεύονται οι ανθρακωρύχοι ανά μπλοκ είναι 12.5. Αυτό είναι σωστό, 12,5 Bitcoins δίνονται στον πρώτο ανθρακωρύχο για την επίλυση του προβλήματος (επαλήθευση της συναλλαγής) κάθε μπλοκ.

Ωστόσο, αυτός ο αριθμός μειώνεται στο μισό κάθε 4 χρόνια. Έτσι, κάποια στιγμή το 2021, η επιβράβευση θα μειωθεί στα 6,25 Bitcoin ανά μπλοκ.

Είναι 12,5 Bitcoin ανά μπλοκ τώρα ;! Λοιπόν, πόσο καιρό χρειάζεται για την εξόρυξη Bitcoin; Λοιπόν, ένα μπλοκ διαρκεί 10 λεπτά. Αυτό σημαίνει ένα Bitcoin εξορύσσεται κάθε 48 δευτερόλεπτα.

Πόσο δύσκολο είναι το Mining Bitcoin?

Καθώς όλο και περισσότεροι ανθρακωρύχοι Bitcoin συμμετέχουν στο δίκτυο, το επίπεδο δυσκολίας της εξόρυξης αυξάνεται επίσης. Αυτό σημαίνει απλώς ότι θα κερδίσουν οι ανθρακωρύχοι / ορυχεία με ισχυρότερο υλικό. Επίσης, σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε πιο ακριβό υλικό.

Πόσο κοστίζει το Bitcoin Mining?

Ας δούμε τι είναι το κόστος εξόρυξης Bitcoin; Δύο από τα κύρια κόστη που σχετίζονται με την εξόρυξη Bitcoin είναι:

 • Κόστος υλικού / υπολογιστή: Ακόμη και για αρχάριους, το κόστος του υλικού εξόρυξης Bitcoin θα ήταν 600 $ – 1000 $ και είναι πολύ πιο ακριβό αν θέλετε να αγοράσετε το καλύτερο διαθέσιμο υλικό.
 • Κόστος ηλεκτρικής ενέργειας: Η εξόρυξη Bitcoin χρησιμοποιεί πολύ ηλεκτρικό ρεύμα! Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας στην τοποθεσία σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο κόστος της εξόρυξης Bitcoin. Εάν ο ηλεκτρισμός στην περιοχή σας είναι πολύ ακριβός, μπορεί να χάσετε χρήματα εξορύσσοντας Bitcoin αντί να κερδίσετε χρήματα.

Εάν συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης, θυμηθείτε επίσης να σκεφτείτε τα τέλη πισίνας εξόρυξης – 1-3%.

Πόσο κέρδος μπορείτε να κερδίσετε από την εξόρυξη Bitcoin?

Ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε πόσα κέρδη μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή! Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υπολογιστές εξόρυξης Bitcoin στο Διαδίκτυο. προτείνω Υπολογιστής εξόρυξης CryptoCompare.

Θα πρέπει να εισαγάγετε:

 • Κατακερματισμένη δύναμη – τη δύναμη του υλικού σας (το οποίο μπορείτε να μάθετε μόλις επιλέξετε το υλικό που πρόκειται να αγοράσετε) ·
 • Κατανάλωση ενέργειας – πόση ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιεί το υλικό σας (και πάλι, μπορείτε να το βρείτε μόλις επιλέξετε αυτό που πρόκειται να αγοράσετε).
 • Κόστος ανά KWh ($) – Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική σας ενέργεια (εάν δεν χρησιμοποιείτε δολάρια ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Μετατροπέας νομισμάτων της Google);
 • Χρέωση πισίνας – το τέλος για την πισίνα εξόρυξης που συμμετέχετε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί το κόστος του υλικού εξόρυξης Bitcoin. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε το κόστος του υλικού σας στους υπολογισμούς σας, ώστε να μάθετε το πραγματικό σας κέρδος.

Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα

Μην ξεχνάτε την τιμή του Bitcoin!

Οπως ολοι ξερουμε, Η τιμή του Bitcoin αλλάζει πολύ κάθε μέρα. Αυτό είναι κάτι που είναι εντελώς εκτός ελέγχου σας, αλλά μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Για παράδειγμα, εσείς υπολογίζω το κέρδος σας όταν είναι η τιμή του Bitcoin 12.000 $. Εάν η τιμή πέσει στο 6.000 $, τότε το κέρδος σας μπορεί να γίνει ζημιά. Πρέπει πάντα να θυμάστε ότι αυτό είναι δυνατό. Σε ένα σημείο, είδαμε το Bitcoin να πέφτει 19.000 $ τον Δεκέμβριο του 2017 έως κάτω από 7000 $ στις αρχές Φεβρουαρίου 2018.

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin: πτώση τιμών Bitcoin.Πηγή: steemit

Τι είναι η Εξόρυξη Bitcoin: Τελικές λέξεις

Λοιπόν, τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε αρκετά με σιγουριά – τι είναι η εξόρυξη Bitcoin.

Ελπίζω να έχετε καλή κατανόηση του τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δική σας εξόρυξη Bitcoin. Είναι σαφές ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εξόρυξης Bitcoin, αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα – τα περισσότερα από τα οποία είναι εκτός ελέγχου σας (κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, τιμή Bitcoin κ.λπ.).

Η έναρξη της εξόρυξης Bitcoin απαιτεί πολύ προγραμματισμό και χρήματα – είναι το ίδιο με το να το ανταλλάσσετε σε ανταλλαγή επίσης. Θα μπορούσε να σας δώσει ένα μεγάλο κέρδος, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τεράστιες απώλειες. Μιλώντας για απώλειες, εάν θέλετε να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή, πρέπει πάντα να επιλέξετε αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Εάν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλό, μάλλον είστε πολύ θετικό σχετικά με την εξόρυξη Bitcoin. Αν είναι υψηλά, η κατάσταση είναι μάλλον αντίθετη. καλά, είτε αυτό είτε σκέφτεστε να μετακομίσετε χώρες!

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε Bitcoin και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, μπορείτε να δείτε πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase και το Binance, είναι μερικές από τις πιο αξιόπιστες.

Λοιπόν, πείτε μας – τι σκοπεύετε να κάνετε?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map