Πώς να αγοράσετε κουπόνια BitDegree με Ether: Ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε μάρκες BDG

Απαιτούνται μάρκες BitDegree για την αγορά διαδικτυακών μαθημάτων στην πλατφόρμα BitDegree. Εάν θέλετε να μάθετε μερικές γλώσσες προγραμματισμού, σχεδιασμό ιστοσελίδων, επιχειρήσεις ή άλλες ψηφιακές δεξιότητες, ίσως χρειαστείτε κάποια νομίσματα BDG. Ωστόσο, αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε μάρκες BitDegree; Λοιπόν, αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να αγοράσετε μάρκες BitDegree χρησιμοποιώντας το ETH.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να αγοράσετε μάρκες BDG σε διάφορα χρηματιστήρια χρησιμοποιώντας το ETH.

Δεν έχετε κανέναν Ether για να αγοράσετε BitDegree Tokens; Μάθετε πώς να αγοράζετε Ethereum με πιστωτικές κάρτες και τραπεζικές μεταφορές.

Πού μπορείτε να αγοράσετε κουπόνια BitDegree (BDG) με Ether (ETH)?

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μόνο μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων προσφέρει την επιλογή αγοράς tokens BDG. Ένα μεγάλο μέρος των ανταλλαγών σας επιτρέπει να καταθέσετε ETH, αλλά δεν θα μπορείτε να αγοράσετε κέρματα BDG, οπότε η επιλογή του σωστού ανταλλαγής είναι εξαιρετικά σημαντική. Και το να μάθεις πώς να αγοράζεις μάρκες BitDegree δεν είναι καθόλου δύσκολο, είναι όλα σχετικά με την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας ανταλλαγής για εσάς.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Έχετε ήδη κάποια Διακριτικά BitDegree; Μάθετε πώς να αγοράσετε ένα πρόγραμμα μαθημάτων BitDegree!

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τη θέση σας στις αγορές κρυπτογράφησης, θα εξηγήσω παρακάτω μερικά από τα καλύτερα ανταλλακτικά για να αγοράσετε μάρκες BitDegree με την Ether!

HitBTC

Το HitBTC προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν την υπηρεσία πριν τη χρησιμοποιήσουν. Μια ενσωματωμένη πλατφόρμα επίδειξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοκιμάσει τις συναλλαγές πριν μεταβεί σε συναλλαγές μεγάλου όγκου. Αυτό είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για νέους εμπόρους που πρέπει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα πριν από τις συναλλαγές. Το HitBTC προσφέρει επίσης πολυγλωσσική υποστήριξη, τόσο συχνά από ό, τι είναι δυνατό να ανταλλάσσετε τη μητρική σας γλώσσα. Το HitBTC είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής. Και οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν κέρματα BDG στην πλατφόρμα ανταλλαγής HitBTC από τη στιγμή που γράφουν αυτό το άρθρο. Οι παραγγελίες σας μπορεί να συμπληρωθούν γρηγορότερα και έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της τιμής για την οποία θέλετε να αγοράσετε τα διακριτικά σας.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράζετε μάρκες BitDegree χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ανταλλαγής HitBTC, υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός που παρέχεται παρακάτω. Ωστόσο, τα τέλη είναι αρκετά υψηλά. Εξαιρετικό για άτομα που θέλουν να κάνουν συναλλαγές γρήγορα και εύκολα χωρίς να ενδιαφέρονται πολύ για τις χρεώσεις. Επιπλέον, το HitBTC είναι μια καλή εναλλακτική λύση για απλούς εμπόρους. Εάν δεν χρειάζεται να μετακινήσετε το κρυπτογράφηση σας μέσα και έξω από το πορτοφόλι σας και να ανταλλάσσετε συχνά. Το HitBTC υποστηρίζει επίσης περισσότερα από 50 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, επομένως οι συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων δεν αποτελούν πρόβλημα.

πλεονεκτήματα Πλεονεκτήματα

✓ Μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα πριν τη χρησιμοποιήσετε

✓ Πολλοί έμποροι σημαίνει ταχύτερη διαπραγμάτευση

✓ Πολυγλωσσική υποστήριξη


μειονεκτήματα Μειονεκτήματα

✗ Το Exchange παραβιάστηκε το 2015

✗ Υψηλά τέλη ανάληψης

Times Οι χρόνοι απόκρισης υποστήριξης πελατών είναι αργοί

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

ΙΔΕΞ

Το IDEX είναι ένα από τα κορυφαία αποκεντρωμένα χρηματιστήρια, ιδίως όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν το IDEX και τον όγκο των συναλλαγών. Το IDEX χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια για την εκτέλεση όλων των συναλλαγών και λειτουργεί μόνο ως τρόπος σύνδεσης 2 ατόμων που θέλουν να κάνουν συναλλαγές. Και, το IDEX είναι αποκλειστικό για το δίκτυο Ethereum και επιτρέπει μόνο τη διαπραγμάτευση διακριτικών ERC-20. Το IDEX είναι μια εξαιρετικά ασφαλής επιλογή καθώς έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ασφάλεια Όλα τα ιδιωτικά κλειδιά είναι κρυπτογραφημένα και είναι προσβάσιμα μόνο εντός της εφαρμογής IDEX. Επιπλέον, το IDEX "ξεχνάει" το ιδιωτικό κλειδί σας όταν αποσυνδεθείτε, οπότε υπάρχει ακόμη χαμηλότερη πιθανότητα να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος στα ιδιωτικά σας χρήματα κλέβοντας τα ιδιωτικά κλειδιά.

Εάν βρίσκεστε εδώ για να μάθετε πώς να αγοράσετε μάρκες BitDegree χρησιμοποιώντας το IDEX, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι το IDEX δεν επιτρέπει άλλους τρόπους πληρωμής εκτός από το Ethereum. Δηλαδή, αν θέλετε να αγοράσετε κέρμα BDG χρησιμοποιώντας Bitcoin, PayPal ή την πιστωτική σας κάρτα, δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο IDEX.

πλεονεκτήματα Πλεονεκτήματα

✓ Μεγάλη ποικιλία διακριτικών ERC-20 συμπεριλαμβανομένων των διακριτικών BitDegree

✓ Πολύ ασφαλές και χρησιμοποιεί έξυπνα συμβόλαια

✓ Η ανταλλαγή είναι αποκεντρωμένη

μειονεκτήματα Μειονεκτήματα

Dependent Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς χρησιμοποιείται το δίκτυο Ethereum

✗ Χωρίς ανταλλαγή Fiat

✗ Περίπλοκη διεπαφή για πρώτους χρήστες

Πώς να αγοράσετε κουπόνια BitDegree (BDG) με Ether (ETH)

HitBTC

Βήμα 1: Καταχωρήστε έναν λογαριασμό HitBTC έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Βήμα 2: Αφού εγγραφείτε, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον πιο πρόσφατο οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αγοράς tokens BitDegree στο HitBTC. Προχωρώντας, πρέπει να κάνετε κατάθεση έως ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyEtherWallet ή άλλα πορτοφόλια. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να εμφανιστεί το ETH στο πορτοφόλι σας HitBTC (χρειάστηκαν 5 λεπτά ως ώρα σύνταξης αυτού)

Βήμα 3: Μεταφέρετε το ETH από το δικό σας κύριος λογαριασμός στο δικό σου εμπορικός λογαριασμός.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - Μεταφορά BDG

Βήμα 4: Αγοράστε κέρμα BDG στην πλατφόρμα ανταλλαγής. Κάντε κλικ στο Ανταλλαγή. Επιλέγω ETH. Πληκτρολογήστε BDG στην αναζήτηση. Κάνε κλικ στο Αγορά. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε κλικ Αγορά Αγορά.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - Market

Βήμα 5: Αποσύρετε το διακριτικό BDG στο MyEtherWallet ή σε άλλα πορτοφόλια έως ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσουν τα κουπόνια στο πορτοφόλι σας.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

ΙΔΕΞ

Βήμα 1: Επισκεφτείτε τον ιστότοπο IDEX κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Βήμα 2: Κάντε κλικ Νέο Πορτοφόλι στο δημιουργήστε το πορτοφόλι σας. Δημιουργήστε το πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας αυτός ο οδηγός.

Βήμα 3: Καταθέστε ETH στο πορτοφόλι σας IDEX χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό.

Βήμα 4: Μεταφέρετε το ETH από το πορτοφόλι σας στο πορτοφόλι IDEX. Για να βρείτε ETH, πληκτρολογήστε Ether στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε ETH – ETHER. Κάντε κλικ Κατάθεση.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - Κατάθεση ETH

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Υπόλοιπα > Ιστορικό ισορροπίας. Θα δείτε μια συναλλαγή σε εκκρεμότητα.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - ιστορικό υπολοίπου IDEX

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο όπως αυτό.πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - Η κατάθεση ολοκληρώθηκε

Βήμα 6: Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Κάντε κλικ Ανταλλαγές και πληκτρολογήστε “BDGΣτην αναζήτηση.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - ανταλλαγή IDEX

Βήμα 7: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και στον τύπο επιλέξτε “Αγορά“. Πληκτρολογήστε το ποσό BDG που θέλετε να αγοράσετε και κάντε κλικ στο “Αγορά”.

πώς να αγοράσετε μάρκες bitdegree - Αγορά BDG

Βήμα 8: Ανάληψη και μεταφορά των διακριτικών σας BitDegree ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, χρειάστηκε περίπου 6 λεπτά από τη σύνταξη αυτού.

Πώς να αγοράσετε κουπόνια BitDegree με τον Ether: Συμπέρασμα

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διακριτικά σας για να αγοράσετε μαθήματα BitDegree. Η αγορά των κουπονιών BitDegree δεν είναι δύσκολη και φαίνεται εκφοβιστική μόνο αν δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να επιλέξετε από καθεμία με τα υπέρ και τα κατά.

Όλες οι επιλογές θα σας οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, εάν απλά αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο για να αγοράσετε μάρκες BDG, τότε θα πρότεινα το HitBTC, με τον υψηλό όγκο συναλλαγών να έχετε την καλύτερη τιμή, την ταχύτερη.

Παρεμπιπτόντως, εάν έχετε ήδη κάποια μάρκες BDG, φροντίστε να διαβάσετε τι μπορείτε να κάνετε μαζί τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map