Πώς να αποδεχτείτε τα κουπόνια BitDegree στον ιστότοπό σας;

Το BitDegree, η πλατφόρμα μας για την εκπαίδευση, διαθέτει άριστες τεχνολογίες blockchain. Τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα?

Λοιπόν, το BitDegree θέλει δημιουργήστε μια διασκεδαστική και ασφαλή μαθησιακή εμπειρία, γι ‘αυτό το εφαρμόσαμε ασφαλή αποκεντρωμένη λύση να ενθαρρύνουμε τους χορηγούς να δώσουν υποτροφίες με ασφάλεια στους μαθητές μας, να εκδώσουν blockchain χωρίς πλαστογραφία πιστοποιητικά για τους χρήστες μας. Επιπλέον, έχουμε το δικό μας διακριτικό που συνδέει τις υπηρεσίες μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλες εταιρείες: Διακριτικό BitDegree.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοιες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase και να τη μετατρέψετε σε ETH.

Τι είναι το BitDegree Token?

Καθώς το BitDegree ετοιμαζόταν να κουνήσει τον κόσμο της εκπαίδευσης με blockchain, ξεκινήσαμε το ICO μας τον Δεκέμβριο του 2017 να συγκεντρώσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για αυτήν την αποστολή. Για να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε σε θέση να κλιμακώσουμε και να εφαρμόσουμε το έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν κερδίζω πλεονεκτήματα από αυτούς, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μοντέλο πώλησης διακριτικών. Έτσι δημιουργήθηκε το διακριτικό BitDegree!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Διακριτικό BitDegree αντιπροσωπεύει το BitDegree, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε αντάλλαγμα για υπηρεσίες BitDegree (και συνεργαζόμενες εταιρείες). Συνολικά, υπήρχαν 660 εκατομμύρια Διακριτικά BDG σε κυκλοφορία, το 51% (336,6 εκατομμύρια) εκ των οποίων προσφέρθηκε στο κοινό και πωλήθηκε μέχρι το τέλος της πώλησης του πλήθους. Μπορείτε να δείτε το σύνολο διανομή στην παρακάτω εικόνα:

διανομή διακριτικών bitdegree

Σημείωση που πρέπει να θυμάστε: δεδομένου ότι το διακριτικό BitDegree είναι βοηθητικό, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με έναν κωδικό ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι εάν διαθέτετε μάρκες BitDegree, εσύ δεν:

  • Έχετε δικαιώματα μετόχων ·
  • Συμμετέχετε στην κατανομή εσόδων.
  • Λάβετε μερίσματα.

Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν χάσατε την πώληση του πλήθους, υπάρχουν τρόποι να κερδίσετε το διακριτικό BitDegree σήμερα.

Πώς κερδίζεται το κουπόνι BitDegree?

Ο κύριος στόχος του BitDegree είναι να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν περισσότερα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε τη μάθηση είναι η ικανότητα να δείτε την πρόοδό σας και να αποκτήσετε αναγνώριση γι ‘αυτήν. Γι ‘αυτό όταν μαθαίνετε μαθήματα στην πλατφόρμα του BitDegree, δεν μπορείτε μόνο δείτε τα στατιστικά σας, συγκρίνετέ τα με τους φίλους σας, αλλά και αποκτήστε εμπειρία, επίπεδα και διακριτικά.

Ο κύριος τρόπος λήψη κουπονιών ολοκληρώνει το δικό σας 7ήμερη μαθησιακή πορεία και πρόσβαση στο στήθος ανταμοιβής στο οποίο κρύβονται βραβεία όπως πόντοι XP ή μάρκες.

bitdegree στήθος με ανταμοιβές

Τώρα, όταν λαμβάνετε διακριτικά, δεν μετατρέπονται αμέσως σε διακριτικό blockchain, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως έκπτωση όταν αγοράζετε ένα νέο μάθημα (token αλλαγές αξίας στην αγορά). Η μαγεία συμβαίνει εάν συλλέξετε 50000 μάρκες BDG.


Μόλις έχετε 50000 μάρκες BDG, μπορείτε να τους στείλετε στο Ethereum πορτοφόλι. Έτσι, στην πλατφόρμα BitDegree, όχι μόνο μαθαίνετε αλλά και κερδίζετε (εάν μαθαίνετε πολλά)!

Χρήση κουπονιών BDG ως έκπτωση για άλλες υπηρεσίες

Τα διακριτικά BitDegree δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην πλατφόρμα BitDegree αλλά και σε συνεργαζόμενους ιστότοπους. Πώς λειτουργεί; Λοιπόν, εάν ένα άτομο έχει κερδίσει μάρκες BitDegree στην πλατφόρμα, μπορεί να ακολουθήσει έναν σύνδεσμο συνεργάτη και να χρησιμοποιήσει αυτά τα διακριτικά ως έκπτωση για τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες ιστότοπου.

Ένα καλό παράδειγμα είναι BitDegree και Συνεργασία Hostinger. Η Hostinger συμφώνησε με το BitDegree να διαθέτει μια συγκεκριμένη λίστα υπηρεσιών με ένα έκπτωση για χρήστες BitDegree (για μια συγκεκριμένη περίοδο) εάν συμφωνούν να χρησιμοποιούν μάρκες BDG:

  • Φιλοξενία Ιστού ή VPS.
  • Καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Ονόματα τομέα, προστασία απορρήτου, μεταφορά
  • Εγκατάσταση SSL.

Πώς είναι χρήσιμο για το Hostinger; Λοιπόν, το BitDegree έχει αφθονία μαθημάτων αυτό ενδιαφέρει το κύριο κοινό-στόχο του Hostinger: ξεκινώντας τους προγραμματιστές ιστού και τους κατόχους ιστότοπων. Αυτοί οι μαθητές αρχίζουν να μαθαίνουν για ιστότοπους, τη φιλοξενία τους και θέλουν ένα μέρος όπου μπορούν να εφαρμόσουν όσα έχουν μάθει πρακτικά. Εδώ έρχεται η Hostinger με τις υπηρεσίες της.

Αυτές οι συνεργαζόμενες εταιρείες έχουν λόγο στα μαθήματα? Ναί! Μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο μάθημα που θα ενδιαφέρει το κοινό-στόχο τους, να τους προσελκύσει και να τους εκπαιδεύσει με ένα μάθημα και αργότερα ανταμείψτε τους με έκπτωση μέσω των κερδισμένων μαρκών BitDegree.

Πώς μπορούν άλλοι ιστότοποι να εφαρμόσουν εκπτώσεις με κουπόνια BitDegree?

Εάν είστε μια εταιρεία που θέλει να προσελκύσει το κοινό-στόχο σας μέσω του BitDegree και να τους επιτρέψει να έχουν εκπτώσεις με μάρκες BitDegree, υπάρχει μια λύση. Θα χρειαστεί επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με αυτό και αργότερα εφαρμόστε τη λύση CoinPayments.net στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό για το πώς να το κάνετε εδώ.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτού του email: [προστατευμένο μέσω email].

Ώρα να συνεργαστείτε!

Ενώ Διακριτικό BitDegree χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στο Ιστότοπος BitDegree, μπορείς να γίνεις και μέρος του. Προσελκύστε το βασικό κοινό σας μέσω μαθημάτων, διδάξτε τους τις απαραίτητες πληροφορίες και ανταμείψτε τους με εκπτώσεις για τις υπηρεσίες σας.

Συνεργαστείτε με το BitDegree και ας φέρουμε επανάσταση στην εκπαίδευση μαζί!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map