Αναθεώρηση BitMart Exchange

Η αύξηση του χρήστη BitMart Ανταλλάξετε κριτικές που βρίσκονται στο διαδίκτυο πιθανότατα θα σας πουν ότι η εν λόγω πλατφόρμα μπορεί να αξίζει τον κόπο για όποιον αναζητά η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων εκεί έξω.

Λοιπόν, θα έχετε δίκιο να το υποθέσετε αυτό.

Το BitMart είναι ένα συχνό όνομα στο οποίο θα βλέπετε να αναφέρεται οι κορυφαίες 20 λίστες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2017 και άρχισε να λειτουργεί δημόσια ένα χρόνο αργότερα.

Καθώς θα μπορέσετε να δείτε μόνοι σας, η ανταλλαγή BitMart παρέχει, πράγματι, στους χρήστες μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων. Φυσικά, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν αποφασίσετε αν είναι και η σωστή πλατφόρμα για εσάς – μην ανησυχείτε, καθώς θα φτάσουμε σε αυτό σε εύθετο χρόνο.

Πλεονεκτήματα

  • Χαμηλά τέλη συναλλαγών και ανάληψης
  • Φιλικό για αρχάριους
  • Αγοράστε crypto με πίστωση & χρεωστικές κάρτες, PayPal, τραπεζική μεταφορά
  • Ασφαλής, πολλές επιπλέον δυνατότητες
  • Μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων

Μειονεκτήματα

  • Όχι ότι βρέθηκαν πολλές κριτικές χρηστών στο διαδίκτυο

Αναθεώρηση BitMart Exchange: PROS

Όπως συνήθως, θα ξεκινήσουμε κοιτάζοντας μερικά από τα πυρήνας, βασικά χαρακτηριστικά ότι BitMart παρέχει στους πελάτες της και ελέγξτε για να δει τι κάνει η πλατφόρμα τόσο καλά όσο αξίζει τον μάλλον αξιοσημείωτο έπαινο που λαμβάνει.


Υποστηρίζει μια πολύ ευρεία ποικιλία κρυπτονομισμάτων

Αυτές τις μέρες, κρυπτονόμισμα υποστήριξη είναι πιθανώς μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που εξετάζουν οι άνθρωποι κατά την επιλογή του καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για τους εαυτούς τους. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε πάντα!

Εάν επρόκειτο να επαναφέρετε τον χρόνο πριν από 2 ή 3 χρόνια – σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία δεν υπήρχαν καν κριτικές χρηστών ανταλλαγής BitMart -, πιθανότατα θα παρατηρήσατε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων ενδιαφερόταν, αλλά μερικά κρυπτονομίσματα. Bitcoin, Αιθέριο, και νομίσματα όπως Litecoin ή XRP ήταν εκείνοι που κυριάρχησαν στην αγορά – όσο πήγαν οι κύριες συναλλαγές κρυπτογράφησης, αυτό ήταν.

Με τον καιρό όμως, Η δημοτικότητα της κρυπτογράφησης αυξήθηκε εκθετικά. Σήμερα, ακόμη και οι πλήρεις αρχάριοι και οι νεοεισερχόμενοι της βιομηχανίας τείνουν να θέλουν να επενδύσουν σε πολλά διαφορετικά κρυπτογραφικά στοιχεία, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα!

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: αριθμοί BitMart.

Λοιπόν, τα καλά νέα εδώ είναι ότι η ανταλλαγή BitMart σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό – υποστηρίζει η πλατφόρμα περισσότερα από 170 διαφορετικά κρυπτονομίσματα!

Αλήθεια, το 170 είναι πολύ! Φυσικά, όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα θα είναι διαθέσιμα και σε ορισμένα διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών.

Πολλά από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά σας επιτρέπουν να κάνετε συναλλαγές περίπου 150-200 διαφορετικά νομίσματα, έτσι το 170 είναι ακριβώς γύρω από τη μέση. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε τα κορυφαία 10 νομίσματα στην αγορά, ή ενδιαφέρονται για ορισμένα εναλλακτικά κρυπτογραφικά στοιχεία, οι πιθανότητες είναι ότι θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, χωρίς πρόβλημα!

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το γεγονός ότι η ανταλλαγή BitMart διαθέτει μια ευρεία επιλογή κρυπτονομισμάτων δεν είναι απλώς μεγάλη για το απόλυτο γεγονός μόνο! Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα.

Ας πούμε, προς το παρόν ενδιαφέρεστε μόνο επενδύοντας σε Bitcoin και Αιθέριο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, περιμένετε να επεκταθεί το σύνολο των ενδιαφερόντων σας και είστε επίσης αποφασισμένοι να το θελήσετε επενδύστε σε μια ευρύτερη συλλογή κερμάτων, πολύ.

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: απλοποιημένη, αξιόπιστη, πολλαπλές επιλογές.

Τώρα, φανταστείτε ότι, αφού διαβάσατε μερικές κριτικές ανταλλαγής χρηστών BitMart, αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα ως την ανταλλαγή σας. Έτσι, όποτε έρθει η ώρα να αγοράσετε κάποια altcoins, θα μπορείτε να κάνετε όλα αυτά στην ίδια πλατφόρμα.

Εάν επρόκειτο να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη ανταλλαγή – μια που έχει μόνο μερικά από τα κύρια διαθέσιμα κρυπτονομίσματα -, θα πρέπει να εύρημα, έρευνα, και εγγραφείτε σε έναν νέο ιστότοπο για να αρχίσετε να αγοράζετε altcoins.

Με λίγα λόγια, οι περισσότερες κριτικές BitMart πελατών είναι μάλλον ομόφωνες ως προς αυτό – χρησιμοποιώντας μια παραπομπή BitMart ή ακόμα και χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μόνοι σας, χάρη στο εκπληκτική συλλογή επιλογών κρυπτονομισμάτων, ίσως να μπορούσατε να το κάνετε εξοικονομήστε πολύ χρόνο και υπομονή, μακροπρόθεσμα!

Αρκετά αξιοπρεπή τέλη

Αμοιβές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιλογής η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι τον καθοριστικό παράγοντα όταν σας αποφέρει κέρδος κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων και ακόμη και πρέπει να παραχωρήσετε και να πουλήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε χαμηλότερη τιμή από ό, τι τα έχετε αγοράσει.

Φυσικά, ενώ οι περισσότερες κριτικές ανταλλαγής BitMart χρηστών δεν θα σας το πουν αυτό, αν είστε “σε αυτό” για το μακρύ παιχνίδι, πιθανότατα θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή που θα είχε κάτω από το μέσο όρο τέλη, όπως Καλά.

Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, Τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης το γνωρίζουν πολύ καλά, πολύ. Ανταγωνίζονται συνεχώς μεταξύ τους τα πιο ανταγωνιστικά τέλη – Μερικοί βγαίνουν στην κορυφή, ενώ άλλοι… Λοιπόν, ας πούμε ότι πρέπει να εξαναγκάσουν τους πελάτες τους με κάποιους άλλους τρόπους.

Πού πέφτει η ανταλλαγή BitMart στο φάσμα, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, η ανταλλαγή έχει «κόσμιος‘ αμοιβές.

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: χρεώσεις.

Οι κριτικές χρηστών του BitMart για ανταλλαγή θα σας πουν ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κάτι που είναι γνωστό ως μοντέλο «σταθερής χρέωσης». Αυτό σημαίνει ότι είναι αυτό τόσο οι κατασκευαστές αγοράς όσο και οι αγοραστές θα έχουν το ίδιο ακριβές τέλος διαπραγμάτευσης – 0,25%.

Βεβαίως, το 0,25% δεν είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τούτου λεχθέντος, απέχει πολύ από το να είναι «υψηλό» – ενώ οι κατασκευαστές ενδέχεται να βρουν πολύ μικρότερα τέλη σε ορισμένες άλλες πλατφόρμες, για τους χρήστες, το 0,25% δεν είναι τόσο κακό! Για να το προσθέσετε, μπορείτε επίσης λάβετε έκπτωση 25% για τις χρεώσεις συναλλαγών αν χρησιμοποιείτε ΒΜΧ – Το εγγενές διακριτικό του BitMart.

Μπορείτε να λάβετε έκπτωση με δύο διαφορετικούς τρόπους, στην πραγματικότητα – από κρατώντας λίγο BMX, ή από διαπραγμάτευση υψηλότερου ποσού κρυπτονομίσματος.

Κατάθεση, θα χαρούμε να το ακούσετε δεν υπάρχουν πραγματικές χρεώσεις, απολύτως – σε αντίθεση με τα τέλη συναλλαγών Bitmart, μπορείτε να καταθέσετε όσα κρυπτονομίσματα θέλετε στην πλατφόρμα, χωρίς να πληρώσουμε μια δεκάρα για αυτό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι στάνταρ με τα περισσότερα ανταλλαγές υψηλού επιπέδου στην αγορά.

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: κρυπτογράφηση στοιχήματος.

Όσον αφορά τις πραγματικές χρεώσεις συναλλαγών Bitmart όταν πρόκειται αναλήψεις, Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Βλέπετε, πρόκειται για συγκεκριμένες χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες blockchain ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος που θέλετε να αποσύρετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, οι κριτικές ανταλλαγής χρηστών BitMart φαίνεται να συμφωνούν τα τέλη ανάληψης δεν είναι εξωφρενικά.

Έτσι, εν συντομία, το BitMart προσφέρει, στην πραγματικότητα, μερικές από τις καλύτερες χρεώσεις στην αγορά. Σίγουρα μια εξαιρετική δυνατότητα που πρέπει να θυμάται κάθε έμπορος κρυπτογράφησης wannabe!

Μια ευρεία επιλογή τρόπων πληρωμής

Ανεξάρτητα από το αν σας ενδιαφέρει η εν λόγω πλατφόρμα από το BitMart ICO, ή μόλις το συναντήσατε πριν διαβάσετε αυτήν την κριτική ανταλλαγής BitMart, μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που θα θέλατε να δείτε είναι όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο.

Ευτυχώς, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η ανταλλαγή BitMart υποστηρίζει μια αρκετά ευρεία ποικιλία επιλογών πληρωμής.

Βεβαίως, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε όποιος κρυπτογράφηση μέσω οποιασδήποτε μεθόδου πληρωμής που θα επιλέξετε – αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, εάν μετράτε αποκλειστικά τους τρόπους πληρωμής, θα χαρείτε να το μάθετε αυτό Το BitMart υποστηρίζει όλα τα κύρια – συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών εμβασμάτων και πίστωσης & χρεωστικές κάρτες.

Η ανταλλαγή έχει ακόμη μια επιλογή να σας επιτρέψει αγορά BTC μέσω PayPal – αυτό είναι σπάνιο! Χρησιμοποιούν επίσης μια αξιόπιστη και, τολμώ να πω, μάλλον δημοφιλή λύση πληρωμής κρυπτογράφησης για τις αγορές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα – Απλός. Καλό πράγμα!

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: μέθοδος αγοράς κρυπτογράφησης.

Εάν έχετε λάβει μια παραπομπή BitMart από έναν φίλο και σκέφτεστε να δοκιμάσετε την ανταλλαγή, αυτό σίγουρα θα είναι μια μεγάλη ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Ακόμη και ορισμένοι από τους ειδικούς συναλλαγών κρυπτογράφησης προτιμούν την αγορά κρυπτονομισμάτων με χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση – για να μην αναφέρουμε αρχάριους στον τομέα!

Fiat-crypto Οι αγορές παρέχουν στους λάτρεις της δυνατότητας να αγοράσουν crypto στο a γρήγορα, ασφαλής, και απλός τρόπος – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζεύγη συναλλαγών (εκτός εάν αναζητάτε κάποια λιγότερο γνωστά κρυπτονομίσματα) ή μερικές μεταφορές μεταξύ ανταλλαγών. Σίγουρα μια ωραία προσθήκη σε μια ήδη μακρά λίστα θετικών χρηστών ανταλλαγών BitMart αξιολογήσεων και των επαγγελματιών που αναφέρονται σε αυτές!

Άφθονα χρήσιμα χαρακτηριστικά τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς

Ενώ η ανταλλαγή BitMart έχει προφανώς υπέροχα πράγματα να προσφέρει στους χρήστες της, αξίζει να αναγνωρίσετε, τουλάχιστον σύντομα, ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες που συχνά παραμένουν αθόρυβες, και, στην πραγματικότητα, είναι εξίσου άξια της προσοχής σας με τα τέλη συναλλαγών BitMart ή τις επιλογές αγοράς fiat.

Για παράδειγμα, όσον αφορά την ασφάλεια, Το BitMart αποθηκεύει σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα των χρηστών του συσκευές ψυχρού πορτοφολιού. Με άλλα πράγματα, αυτό εγγυάται απόλυτη ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων, και δείχνει ότι η εν λόγω πλατφόρμα είναι ίδια άλλοι ηγέτες της βιομηχανίας, από άποψη ασφάλειας.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: οθόνη ανταλλαγής.

Παραπομπή BitMart είναι επίσης κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή μακροπρόθεσμα. Μπορείς Κερδίστε έως και 30% προμήθεια (ανταμοιβή παραπομπής) για την πρόσκληση των φίλων σας να χρησιμοποιήσουν την ανταλλαγή για spot spot σκοποί. Ωστόσο, για συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης, μπορείς Κερδίστε προμήθεια έως και 70%! Είναι υπέροχο!

Προγράμματα δανεισμού, συναλλαγή μόχλευσης έως 100x, διαγράμματα τιμών υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιήσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους ειδικούς στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων – το ονομάζετε! Οι περισσότερες κριτικές χρηστών ανταλλαγής BitMart online συμφωνούν ότι έχει η πλατφόρμα πολλά να προσφέρουν στον μέσο έμπορο – Θα έλεγα ότι είναι μάλλον αυτονόητο!

Αναθεώρηση BitMart Exchange: CONS

Σε αυτό το σημείο η ανταλλαγή BitMart αναθεώρηση, μάλλον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η εν λόγω ανταλλαγή προσφέρει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά στον χρήστη. Ωστόσο, είναι πραγματικά μια βιώσιμη επιλογή για την εμπορία κρυπτονομισμάτων μακροπρόθεσμα; Ή μήπως τα πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά; Λοιπόν, ας το μάθουμε εξετάζοντας μερικές από τις λιγότερο θετικές κριτικές BitMart χρήστη!

Υψηλότερες χρεώσεις κατά την αγορά κρυπτονομισμάτων με χρήματα Fiat

Ειλικρινά, όσον αφορά τα πιο αξιοσημείωτα «ζητήματα» που σχετίζονται με την ανταλλαγή BitMart, αυτό είναι το μόνο πραγματικό σημείο που αξίζει να θυμάστε! Πάνω από αυτό, δεν είναι καν μια αποκλειστική πτυχή του BitMart, είτε.

Εάν δεν έχετε ήδη κρυπτογράφηση για να καταθέσετε στο BitMart, θα πρέπει να το αποκτήσετε με κάποιο τρόπο. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στην ανασκόπηση ανταλλαγής BitMart, η ανταλλαγή υποστηρίζει αγορές fiat-cryptocurrency, με τη μορφή πίστωσης & χρεωστικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα, ακόμη και PayPal.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι είναι Οι αγορές fiat-crypto είναι συνήθως ακριβές – πολύ πιο ακριβό από τα τέλη που θα πληρώνατε κατά τη διαπραγμάτευση crypto-crypto.

Βεβαίως, όπως σημειώθηκε νωρίτερα στην κριτική ανταλλαγής BitMart, αυτό δεν είναι ακριβώς το σφάλμα του BitMart. Οι χρεώσεις εξαρτώνται συχνά από τη λύση πληρωμής που θα επιλέξετε – ας πούμε, με το Simplex, οι χρεώσεις μπορεί να φτάσουν το 5%, κάτι που είναι σημαντικό!

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: χαρακτηριστικά του BitMart.

Τώρα, μπορείτε να πείτε – εάν τα τέλη είναι τόσο υψηλά, γιατί πρέπει να αγοράσω κρυπτονομίσματα μέσω αυτών των μεθόδων, πρώτα?

Λοιπόν, τρεις λόγοι – Ταχύτητα, απλότητα, και ασφάλεια.

Αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω PayPal, πίστωση & χρεωστικές κάρτες ή τραπεζικές μεταφορές ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να το κάνετε. Θα είναι επίσης Ταχύτατο (καλά, εκτός ίσως για τη μέθοδο τραπεζικής μεταφοράς), και επίσης πολύ απλό, ειδικά όταν το συγκρίνεις με αγορές crypto-crypto.

Συνολικά, η επιλογή εξαρτάται, τελικά, από εσάς – εάν προτιμάτε να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με γρήγορο, απλό και ασφαλή τρόπο, τότε οι κριτικές ανταλλαγής χρηστών BitMart σίγουρα θα σας ενθαρρύνουν να το κάνετε μέσω της εν λόγω ανταλλαγής, παρόλο που τα τέλη μπορεί να είναι στο υψηλότερο άκρο του φάσματος.

Όχι ότι βρέθηκαν πολλές κριτικές χρηστών στο Διαδίκτυο – Ωστόσο!

Τώρα, αυτό δεν είναι πραγματικά από μόνο του, αλλά εξακολουθεί να αξίζει να αναφερθεί, καθώς σίγουρα μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεών σας όσον αφορά την επιλογή της ανταλλαγής BitMart ως κύρια επιλογή συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Μια μεμονωμένη ματιά στο διαδίκτυο θα αποκαλύψει ότι δεν υπάρχουν πραγματικά πολλές κριτικές χρηστών ανταλλαγής BitMart για να τις ελέγξετε και να συμβουλευτείτε πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την ανταλλαγή. Συγκεκριμένα, η συντριπτική πλειονότητα των κριτικών που υπάρχουν είναι δυσανάλογα θετικό προς την πλατφόρμα – αυτό είναι καλό.

Τώρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, η έλλειψη κριτικών χρηστών θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ανταλλαγή είναι ένα είδος υπόγεια, σκιερή πλατφόρμα συναλλαγών για την οποία μόνο λίγα επιλεγμένα άτομα γνωρίζουν. Επιτρέψτε μου να το τονίσω αυτό – Αυτό ΔΕΝ συμβαίνει με το BitMart.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: ανταλλαγή οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Όχι, με την εν λόγω πλατφόρμα, τα πράγματα είναι πραγματικά ακριβώς το αντίθετο! Το BitMart, αν και δεν έχει λάβει μεγάλη προσοχή κατά την περίοδο έναρξής του, είναι αρχίζει να γίνεται αντιληπτή μεταξύ των εμπόρων κρυπτογράφησης, και τα θετικά χαρακτηριστικά της ανταλλαγής αποκτούν σιγά σιγά όλο και περισσότερη αναγνώριση.

Η ηλικία της ανταλλαγής είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε επίσης. Με το BitMart ICO να είναι φρέσκο ​​στο μυαλό των υποστηρικτών της πλατφόρμας, η ανταλλαγή δεν είχε πραγματικά πολύ χρόνο να «κάνει κύματα», ειδικά όταν ο κλάδος φαίνεται να κυριαρχείται από άλλες κορυφαίες πλατφόρμες, όπως Νομισματική βάση και Κάθισμα.

Εν ολίγοις, ωστόσο, εάν η έλλειψη χρηστών του BitMart ανταλλάσσει κριτικές που βρίσκονται στο Διαδίκτυο φαίνεται να σας ανησυχεί, μην ανησυχείτεδεν είναι τίποτα που πρέπει να τονιστεί. Η ανταλλαγή είναι 100% νόμιμο, και με τον καιρό, θα πρέπει να αυξάνεται μόνο στη δημοτικότητα και τη φήμη.

Συγκρίνετε το BitMart δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το BitMart δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BitMart Cryptocurrency Exchange?

Έτσι, ως τελικό σημείο στο δικό μας BitMart αναθεωρήστε, ας ρίξουμε μια ματιά ορισμένες πτυχές χρηστικότητας της ανταλλαγής και τη διαδικασία για το πώς πρέπει να προχωρήσετε απόκτηση των πρώτων κρυπτονομισμάτων σας στον ιστότοπο.

Πώς να εγγραφείτε στο BitMart?

Για αρχαριους, τη διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 1: Παω σε τον επίσημο ιστότοπο του BitMart, και πατήστε το μεγάλο Ξεκίνα κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: πρώτη σελίδα.

Βήμα 2: Εδώ, θα πρέπει εισάγετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Δημιούργησε έναν κωδικό, και βεβαιωθείτε ότι είστε άνω των 18 ετών.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: email και κωδικός πρόσβασης.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, θα πρέπει Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: επαλήθευση email.

Βήμα 4: Τέλος, το μόνο που μένει είναι Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας – αυτό είναι!

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: σελίδα σύνδεσης.

Μιλάμε για ένα γρήγορη διαδικασία εγγραφής – Ουάου! Η εγγραφή στην ανταλλαγή BitMart θα σας οδηγήσει κυριολεκτικά όχι περισσότερο από ένα λεπτό – εάν έχετε ανοιχτή και έτοιμη τη διεύθυνση email σας σε ξεχωριστή καρτέλα, μπορείτε να τα κάνετε όλα σε, όπως, 30 δευτερόλεπτα, κορυφές!

Είναι, ομολογουμένως, πολύ δροσιστικό, ειδικά αν έχετε χρησιμοποιήσει ανταλλαγές που σας απαιτούν περάστε γεμάτα Επαλήθευση KYC αμέσως μετά την εγγραφή σας. Η όλη διαδικασία σε αυτήν τη συγκεκριμένη ανταλλαγή είναι χωρίς απογοήτευση και μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση και τη χρήση της ανταλλαγής αμέσως μετά. Φοβερός!

Μόλις εγγραφείτε με επιτυχία, θα μεταφερθείτε στο η κύρια σελίδα συναλλαγών. Ενώ μπορεί να φαίνεται λίγο συγκεχυμένο στην αρχή (ειδικά αν είστε αρχάριος έμπορος κρυπτογράφησης), σας διαβεβαιώνω – είναι η οθόνη τυπικού τύπου που θα δείτε με οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή εκεί έξω.

Στην πραγματικότητα, το BitMart είναι μάλλον απλό στη χρήση, και είναι επίσης αρκετά φιλικός για αρχάριους. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε μερικές εκτεταμένες και δύσκολες διεπαφές ή να χρησιμοποιήσετε περίπλοκες δυνατότητες διαπραγμάτευσης μόχλευσης, εάν το επιλέξετε.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο BitMart Exchange?

Τώρα που έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι αγοράστε το πρώτο σας cryptocurrency, και ξεκινήστε τις συναλλαγές!

Βήμα 1: Από τον πίνακα ελέγχου συναλλαγών στον οποίο ανακατευθυνθήκατε μετά τη διαδικασία εγγραφής, μεταβείτε στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας και πατήστε το Αγόρασε νομίσματα κουμπί.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: αγορά νομισμάτων.

Βήμα 2: Στην οθόνη που εμφανίζεται, θα μπορείτε επιλέξτε την προτιμώμενη μέθοδο αγοράς κρυπτογράφησης που θέλετε. Θα δείτε επίσης τις διάφορες επιλογές κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμες και με καθεμία από τις μεθόδους. Για χάρη αυτής της κριτικής ανταλλαγής BitMart, έχω λάβει ο Απλός (Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα) Διαδρομή.

Επισκόπηση ανταλλαγής BitMart: επιλογές πληρωμής.

Βήμα 3: Τώρα, θα σας ζητηθεί επιλέξτε την κρυπτογράφηση (και χρήματα fiat) που θέλετε να αγοράσετε, και επίσης εισάγετε το ποσό, πολύ. Παρακάτω, θα μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: αγοράστε κρυπτογράφηση με χρήματα fiat.

Βήμα 4: Αφού επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε είτε μια αγορά πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, είτε μία μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, τότε θα χρειαστεί Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας (KYC) – είναι μια τυπική διαδικασία ανταλλαγής Simplex και περισσότερων κρυπτονομισμάτων.

Αναθεώρηση ανταλλαγής BitMart: Απλή επαλήθευση.

Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή, το μόνο που μένει να κάνετε είναι Περίμενε – μετά από λίγα λεπτά, θα πρέπει λάβετε το καθορισμένο ποσό κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι σας BitMart. Τόσο απλό!

Η αγορά κρυπτογράφησης με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο είναι, για άλλη μια φορά, πολύ απλό και απλό! Δεν χρειάζεται να έχετε κάποιες ειδικές γνώσεις σχετικά με το BitMart ή το crypto trading, γενικά – η διαδικασία είναι πολύ εύκολο, και η πλατφόρμα «κρατάει το χέρι σου» σε όλη τη διαδρομή, που σου λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε κάθε βήμα.

Η αγορά κρυπτογράφησης με PayPal ή μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι απλα οπως, αν όχι πιο απλό. Εάν δεν έχετε ήδη cryptos που θέλετε να μεταφέρετε στο BitMart και αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κανένα αξιοσημείωτο ζήτημα με αγορά Bitcoin ή οποιαδήποτε άλλη κρυπτογράφηση στην εν λόγω πλατφόρμα!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Λοιπόν, λοιπόν – το μόνο που μένει είναι να τελειώσουμε το δικό μας Ανταλλαγή BitMart ελέγξτε και απαντήστε στην ερώτηση για πάντα – αξίζει η ανταλλαγή?

Ναί, Αξίζει σίγουρα το BitMart!

Όπως ίσως έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα, η εν λόγω ανταλλαγή έχει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και οφέλη, όσον αφορά τον χρήστη. Εχει μια καταπληκτική σειρά κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε, είναι απλό στη χρήση, χρησιμοποιεί ισχυρή ασφάλεια μέτρα, έχει επιλογές συναλλαγών fiat, και πολλά άλλα, πρόσθετα χαρακτηριστικά (μόχλευση συναλλαγών, παραπομπές κ.λπ.).

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα της ανταλλαγής, δεν υπάρχουν τόσα πολλά «θέματα» για να συζητήσουμε. Αυτό είναι σπάνιο! Σίγουρα, τα τέλη fiat-crypto μπορεί να είναι λίγο υψηλά, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά το σφάλμα της ανταλλαγής – οπουδήποτε κι αν κοιτάξετε, η κατάσταση θα είναι η ίδια ή τουλάχιστον πολύ παρόμοια.

Οι πραγματικές χρεώσεις συναλλαγών και ανάληψης της ανταλλαγής BitMart είναι πολύ λογικό, και ενώ η πλατφόρμα μπορεί να μην κερδίσει βραβεία σχετικά με τον αριθμό των αξιολογήσεων χρηστών BitMart που μπορεί να βρείτε στο διαδίκτυο, είναι αργά κάνοντας ένα όνομα για τον εαυτό του, και να γίνει ένα από τα καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me