Bitstamp εναντίον Kraken: Πρέπει να πάτε για Bitstamp ή Kraken;

Χαιρετισμούς, Crypto Newbies! Έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό είναι εντάξει, έχω πολλές απαντήσεις!

Η εκμάθηση σχετικά με την κρυπτογράφηση είναι σαν να τρώτε ένα τεράστιο χάμπουργκερ. Δεν θα προσπαθούσατε να φάτε ένα τεράστιο χάμπουργκερ σε ένα μπουκιά, έτσι; Θα κάνατε πολλά μικρά τσιμπήματα. Πολύ γρήγορα, το χάμπουργκερ θα είχε φύγει!

Σήμερα, τα μικρά τσιμπήματα που θα πάρετε είναι τα Kraken και Bitstamp. Και οι δύο είναι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι μια επιχείρηση που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε κρυπτονομίσματα. Ως αρχάριος, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή ανταλλαγή για να ξεκινήσετε. Η διαπραγμάτευση στο σωστό χρηματιστήριο θα κάνει την εμπειρία κρυπτογράφησης πολύ πιο διασκεδαστική!

Λοιπόν, ποιο είναι καλύτερο, Bitstamp ή Kraken; Αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για εσάς. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω για όλες τις δυνατότητες κάθε πλατφόρμας. Θα μιλήσω επίσης για τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ των δύο. Θα σας πω ακόμη και ποιο είναι το όνομά του από ένα τεράστιο θαλάσσιο τέρας!

Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη ματιά στο πώς ξεκίνησαν οι Bitstamp και Kraken…

Bitstamp εναντίον Kraken: Ιστορία

Το 2011 ήταν μια ενδιαφέρουσα χρονιά για τα κρυπτονομίσματα. Τα καλά νέα ήταν ότι η τιμή ενός Bitcoin (BTC) αυξήθηκε για πρώτη φορά σε ένα δολάριο ΗΠΑ. Οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν πόσο σημαντική θα μπορούσε να γίνει η κρυπτογράφηση.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τα κακά νέα ήταν ότι η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον κόσμο, το Mt. Το Gox, χάθηκε. Αυτό έκανε πολλούς ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν μπορούσαν να εμπιστευτούν την κρυπτογράφηση.

Τρεις νεαροί άνδρες είδαν την επιτυχία του Bitcoin και την αποτυχία του Mt. Gox. Αποφάσισαν ότι τα κρυπτονομίσματα χρειάζονταν ανταλλαγές που μπορούσαν να εμπιστεύονται οι άνθρωποι. Ένας από αυτούς τους άνδρες ίδρυσε τον Kraken ενώ οι άλλοι δύο ίδρυσαν το Bitstamp. Εδώ είναι οι ιστορίες τους.

Η ιστορία του Bitstamp

bitstamp εναντίον kraken

Ο Nejc Kodric και ο Damian Merlak ίδρυσαν το Bitstamp στην πατρίδα τους στη Σλοβενία. Ήθελαν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα την οποία θα μπορούσαν να εμπιστεύονται οι χρήστες όσο εμπιστεύονται την Τράπεζα της Αγγλίας ή το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Για να το κάνουν αυτό, μετέφεραν ορισμένες από τις λειτουργίες της Bitstamp στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013. Ήλπιζαν ότι η εν μέρει έδρα σε ένα από τα οικονομικά και νομικά κέντρα της Ευρώπης θα βοηθούσε τους χρήστες να εμπιστεύονται το Bitstamp. Ωστόσο, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είχε νόμους για τα κρυπτονομίσματα. Αυτό σήμαινε ότι το Bitstamp έπρεπε να δημιουργήσει τους δικούς του κανόνες.

Bitstamp. Ωστόσο, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είχε νόμους για τα κρυπτονομίσματα. Αυτό σήμαινε ότι το Bitstamp έπρεπε να δημιουργήσει τους δικούς του κανόνες.


Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται πραγματικά επιχειρήσεις που συνθέτουν τους δικούς τους κανόνες! Οι Kodric και Merlak άρχισαν να αναζητούν μια χώρα που είχε νόμους για να καθοδηγήσει την πώληση κρυπτονομισμάτων. Ο πρώην πρόεδρος του PayPal, David Marcus, πρότεινε το Λουξεμβούργο.

Το 2016, η Bitstamp μετακόμισε στο Λουξεμβούργο και έγινε το πρώτο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι το Bitstamp πρέπει να ακολουθεί τους ίδιους νόμους με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στο Λουξεμβούργο. Η άδεια στο Λουξεμβούργο σημαίνει ότι το Bitstamp διαθέτει άδεια και στις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου που ονομάζεται η συμφωνία «ορόσημο για το Bitcoin και το ψηφιακό νόμισμα στην Ευρώπη». Πολύ ωραίο, σωστά; Αλλά τι γίνεται με τον Κράκεν?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Η ιστορία του Κράκεν

bitstamp εναντίον kraken

Το Kraken ιδρύθηκε από την Jesse Powell στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Ο Πάουελ είχε πάει στα γραφεία του βουνού. Ο Gox στην Ιαπωνία και σοκαρίστηκε από αυτό που είδε. Όρος Το Gox δεν ήταν καλά οργανωμένο και αντέδρασε αργά σε ζητήματα χρηστών. Συνειδητοποίησε ότι τα κρυπτονομίσματα θα αποτύχουν εκτός αν οι ανταλλαγές τους γίνουν καλύτερα.

Όπως το Bitstamp, το Kraken δημιουργήθηκε για να είναι ένας χρήστης ανταλλαγής που θα μπορούσε να εμπιστευτεί. Ο Πάουελ ήθελε οι χρήστες να μπορούν να δουν πώς λειτουργεί ο Κράκεν. Ήθελε επίσης να γνωρίζουν οι χρήστες ότι τα χρήματά τους ήταν ασφαλή στο Kraken.

Για να το κάνει αυτό, ο Κράκεν εθελοντικά υπέβαλε εθελοντική επιθεώρηση αποθεματικών το 2014. Αυτό σημαίνει ότι επέτρεψε σε κάποιον (Στέφαν Τόμας) από έξω από την επιχείρηση να δοκιμάσει τα οικονομικά της ανταλλαγής. Ο Κράκεν πέρασε το τεστ.

Ο Kraken έχει δημιουργήσει δεσμούς με μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ευρώπη και την Ασία. Έχει επίσης αγοράσει άλλες κρυπτογραφικές επιχειρήσεις όπως CryptoWatch και Γλιδέρα. Το 2016, ο Kraken αγόρασε τρία ανταλλακτικά νομισμάτων, Coinsetter, Cavirtex και CleverCoin. Η αγορά Coinsetter και Cavirtex βοήθησε τον Kraken να αναπτυχθεί στη Βόρεια Αμερική και το CleverCoin το έκανε πιο ισχυρό στην Ευρώπη.

Ακριβώς όπως το γιγαντιαίο θαλάσσιο τέρας, πήρε το όνομά του, ο Κράκεν έχει μακριά όπλα που φτάνουν στους ωκεανούς του κόσμου!

Το Bitstamp και το Kraken είναι τώρα δύο από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ποια ανταλλαγή είναι μεγαλύτερη, Bitstamp ή Kraken; Για να το επιλύσουμε, θα πρέπει να κοιτάξουμε τους αριθμούς…

Bitstamp εναντίον Kraken: Μέγεθος

Ο καλύτερος τρόπος για να υπολογίσετε το μέγεθος μιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι να κοιτάξετε τον 24ωρο όγκο συναλλαγών του. Ο όγκος συναλλαγών μιας ανταλλαγής είναι το συνολικό ποσό κρυπτογράφησης που αγοράζεται και πωλείται σε μία ημέρα. Συνήθως καταγράφεται ως ποσό δολαρίων ΗΠΑ. Ακολουθούν οι όγκοι συναλλαγών για Bitstamp και Kraken στις 18/4/18.

Πώς συγκρίνονται αυτοί οι αριθμοί με την υπόλοιπη αγορά?

Ο 24ωρος όγκος συναλλαγών όλων των χρηματιστηρίων που αναφέρονται στο coinmarketcap.com ήταν πάνω από 18 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για τις 18/4/18. Αυτό δίνει στον Kraken περίπου 9% και το Bitstamp για 6% της αγοράς. Ο Κράκεν είναι Βαθμολογήθηκε ως το 12ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο στην αγορά και το Bitstamp είναι 14ο.

Έτσι, ο Kraken είναι μεγαλύτερος, αλλά όχι πολύ. Αν ο Kraken είναι Mcdonalds τότε το Bitstamp είναι Burger King!

Το μέγεθος δεν είναι πραγματικά τόσο σημαντικό όταν επιλέγετε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Ωστόσο, τα νομίσματα που προσφέρει μια ανταλλαγή. Ας ρίξουμε μια ματιά στα νομίσματα που προσφέρουν οι Bitstamp και Kraken…

Bitstamp εναντίον Kraken: Νομίσματα

Και οι δύο ανταλλαγές προσφέρουν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες νομίσματος, οπότε θα χωρίσω αυτήν την ενότητα σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος!

Διαπραγμάτευση νομίσματος Fiat

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι εάν μπορείτε ή όχι να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat.

Σημείωση: Ένα νόμισμα fiat είναι οποιοδήποτε νόμισμα που υποστηρίζεται από μια κυβέρνηση. Είναι τα νομικά νομίσματα των χωρών. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι το δολάριο ΗΠΑ, το γιουάν της Κίνας και το γεν Ιαπωνίας.

Ως αρχάριος, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα χρηματιστήριο που προσφέρει συναλλαγές fiat στο νόμισμα της χώρας στην οποία ζείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να διαθέτετε κρυπτογράφηση ή να επισκεφτείτε άλλο χρηματιστήριο πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Το Bitstamp και το Kraken προσφέρουν και τις δύο συναλλαγές σε νομίσματα. Εδώ είναι τα νομίσματα fiat που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε ανταλλαγή.

 • Κράκεν: Δολάρια ΗΠΑ (USD), Δολάρια Καναδά (CAD), Γεν Ιαπωνίας (JPY), Λίρες Αγγλίας (GBP) και Ευρώ (EUR).
 • Bitstamp: Δολάρια ΗΠΑ (USD) και ευρώ (EUR).

  Γρήγορη συμβουλή: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βρετανικές λίβρες και ελβετικά φράγκα στο Bitstamp, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μαζί τους. Θα μετατραπούν σε USD ή EUR για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μαζί τους.

Έτσι, και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν συναλλαγές με νομίσματα fiat, αλλά η οποία προσφέρει την καλύτερη επιλογή κρυπτονομισμάτων?

Επιλογή κρυπτονομισμάτων

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με 17 διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο Kraken. Αυτοί είναι:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Παύλα (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Litecoin (LTC)
 • Augur (REP)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Γνώση (GNO)
 • Πεπόνι (MLN)
 • Tether (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Monero (XMR)
 • Κυματισμός (XRP)
 • Zcash (ZEC)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Iconomi (ICN)

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με 5 διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο Bitstamp. Αυτοί είναι;

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Κυματισμός (XRP)

Ο Κράκεν έχει 57 μοναδικά ζεύγη συναλλαγών. Το Bitstamp έχει μόνο 11.

Σημείωση: Ένα ζεύγος συναλλαγών είναι δύο νομίσματα που μπορούν να διαπραγματευτούν. Η συναλλαγή θα έχει συναλλαγματική ισοτιμία όπως αυτή που βλέπετε στο αεροδρόμιο. Ένα παράδειγμα ζεύγους συναλλαγών που προσφέρει το Bitstamp είναι, 1 BTC = 7.965.56 USD. Δεν θα είναι κάθε συνδυασμός νομισμάτων ένα ζεύγος συναλλαγών. Για παράδειγμα, το Bitstamp δεν προσφέρει συναλλαγματική ισοτιμία για Ethereum σε Litecoin.

Bitstamp εναντίον Kraken; Ο Kraken είναι ο ξεκάθαρος νικητής εδώ. Η επιλογή της συναλλαγής νομισμάτων και ζευγαριών είναι πολύ καλύτερη από την Bitstamp.

Το Kraken προσφέρει επίσης στους πιο προχωρημένους χρήστες μια καλύτερη επιλογή τύπων συναλλαγών. Για παράδειγμα, το Kraken προσφέρει διαπραγμάτευση περιθωρίου, κλείσιμο υπό όρους και αυτόματες συναλλαγές. Δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι για αρχάριους! Ωστόσο, οι προηγμένες επιλογές συναλλαγών κάνουν το Kraken δημοφιλές στους έμπειρους εμπόρους.

Τι γίνεται με τις συναλλαγές για κινητά, ρωτάτε?

Bitstamp εναντίον Kraken: Εφαρμογές για κινητά

Και οι δύο ανταλλαγές προσφέρουν συναλλαγές σε εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kraken μόνο σε iOS, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitstamp σε iOS και Android. Η εφαρμογή του Bitstamp έχει καλύτερη φήμη, καθώς η εφαρμογή του Kraken μπορεί να είναι με λάθη και αναξιόπιστη.

Τώρα ξέρετε ποια νομίσματα μπορείτε να ανταλλάξετε, τι είδους συναλλαγές μπορείτε να κάνετε και ποιες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά στις χρεώσεις που χρεώνουν οι Kraken και Bitstamp.

Bitstamp εναντίον Kraken: Τέλη

Τα τέλη που πληρώνουν οι χρήστες μπορεί να ποικίλλουν πολύ ανάλογα με το πού ζουν. Τα τέλη μπορεί επίσης να ποικίλλουν ανάλογα με το τι νομίσματα χρησιμοποιούν οι έμποροι και το μέγεθος της συναλλαγής.

Τέλη Kraken

Τα τέλη Kraken είναι μερικά από τα χαμηλότερα στην αγορά. Στις περισσότερες συναλλαγές, ο αγοραστής θα χρεωθεί 0,16% και ο πωλητής θα χρεωθεί 0,26%. Δεν είναι μόνο τα τέλη του Kraken χαμηλά, αλλά είναι επίσης απλά. Υπέροχα νέα για αρχάριους!

Ο Kraken δεν χρεώνει για καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα. Ορισμένες καταθέσεις fiat είναι δωρεάν, αλλά οι περισσότερες έχουν μια μικρή χρέωση. Για παράδειγμα, εάν ζείτε στο SEPA (Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ), τότε οι καταθέσεις σε ευρώ είναι δωρεάν. Ωστόσο, εάν ζείτε στις ΗΠΑ, ισχύει χρέωση 5 USD για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ. Οι αποσύρσεις fiat και κρυπτονομισμάτων έχουν επίσης μικρές χρεώσεις.

Τέλη Bitstamp

Τα τέλη Bitstamp είναι παρόμοια με αυτά του Kraken. Είναι χαμηλά και απλά κατανοητά. Χρεώσεις bitstamp 0,25% για όλες τις συναλλαγές κάτω των 20.000 USD.

Το Bitstamp χρεώνει περισσότερα για ορισμένες καταθέσεις και αναλήψεις fiat. Όπως το Kraken, το Bitstamp δεν χρεώνει για καταθέσεις ευρώ στο SEPA. Ωστόσο, χρεώνει τουλάχιστον 7,5 USD για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ. Ωστόσο, το Bitstamp δεν χρεώνεται για αναλήψεις κρυπτονομισμάτων.

Το Bitstamp και το Kraken έχουν και τα δύο χαμηλότερα τέλη από τα περισσότερα άλλα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης. Στο Bitstamp εναντίον Kraken: Τέλη, όλοι κερδίζουν! Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι απλοί. Ως αρχάριος, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα πράγματα απλά και εύκολα.

Έτσι, το οποίο είναι πιο εύκολο στη χρήση, Bitstamp ή Kraken?

Bitstamp εναντίον Kraken: Φιλικότητα χρήστη

Ούτε το Bitstamp ή το Kraken σχεδιάστηκαν για αρχάριους. Και οι δύο έχουν διατάξεις και δυνατότητες που μπορούν εύκολα να προκαλέσουν σύγχυση στους αρχάριους. Αλλά ποιο είναι καλύτερο?

Η Kraken προσφέρει τρία επίπεδα συναλλαγών. Αυτοί είναι; απλό, ενδιάμεσο και προηγμένο. Το Kraken έχει επίσης μια πολύ χρήσιμη ενότητα βοήθειας αρχική σελίδα. Θα συνιστούσα στους αρχάριους να χρησιμοποιούν απλές ρυθμίσεις συναλλαγών. Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε την ενότητα βοήθειας πριν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Η διάταξη σελίδας του Kraken είναι επίσης αρκετά απλή, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Πλατφόρμα συναλλαγών Kraken

Η υπηρεσία που προσφέρει το Bitstamp στους χρήστες της είναι πολύ πιο απλή από την Kraken. Οι αρχάριοι θα βρουν το Bitstamp ευκολότερο στη χρήση, επειδή έχει λιγότερες επιλογές νομίσματος και λιγότερες επιλογές συναλλαγών. Διαθέτει επίσης μια λεπτομερή σελίδα βοήθειας με απαντήσεις σε όλες τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την πλατφόρμα.

Ενώ το Bitstamp είναι μια καλά σχεδιασμένη πλατφόρμα, η διάταξη της σελίδας της μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη για ορισμένους αρχάριους. Ακολουθεί μια εικόνα από τη σελίδα Tradeview.

Σελίδα προβολής συναλλαγών Bitstamp

Bitstamp εναντίον Kraken; Σε αυτήν την ενότητα, δεν υπάρχουν νικητές! Και οι δύο πλατφόρμες είναι πιθανώς λίγο πολύ προηγμένες για αρχάριους. Για ένα συνολικό newb, κάπου σαν Νομισματική βάση μπορεί να είναι ένα καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, εάν είστε σοβαροί για τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, τότε το Bitstamp και το Kraken είναι υπέροχα μέρη για να μάθετε.

Η πιο σημαντική ερώτηση που θέτει κάθε έμπορος όταν επιλέγει μια ανταλλαγή είναι, πόσο ασφαλής είναι?

Bitstamp εναντίον Kraken: Ασφάλεια

Και οι δύο ανταλλαγές είχαν μερικά προβλήματα και και οι δύο έπρεπε να εργαστούν σκληρά για να αποδείξουν ότι είναι ασφαλείς.

Είναι το Kraken ασφαλές?

Το Kraken δεν έχει ποτέ παραβιαστεί και διατηρεί σχεδόν όλο το νόμισμά του εκτός σύνδεσης. Προσφέρει επίσης στους χρήστες ταυτότητα δύο παραγόντων για τους λογαριασμούς τους.

Σημείωση: Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι όπου ο λογαριασμός ενός χρήστη έχει δύο είδη κωδικού πρόσβασης.  

Ο Κράκεν ακολουθεί τους νόμους «γνωρίζει τον πελάτη» των ΗΠΑ για να σταματήσει την απάτη και την κατάχρηση. Ωστόσο, ο Kraken αγωνίστηκε να αντιμετωπίσει τον τεράστιο αριθμό χρηστών που έχει. Πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί για αργούς χρόνους συναλλαγής και απώλεια χρημάτων.

Τον Μάιο του 2017, ο Kraken έπρεπε να αντιμετωπίσει μια επίθεση DDoS. Οι χρήστες δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν συναλλαγές και έχασαν χρήματα.

Σημείωση: Μια επίθεση DDoS είναι όταν ένας ιστότοπος υπερφορτώνεται από ψεύτικα αιτήματα και δεν λειτουργεί σωστά για τους πραγματικούς χρήστες του. Μια επίθεση DDoS μπορεί ακόμη και να προκαλέσει σφάλμα σε έναν ιστότοπο.

Ο Κράκεν πήγε εκτός σύνδεσης τον Ιανουάριο του 2018 για να διορθώσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Είναι ασφαλές το Bitstamp?

Το Bitstamp διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες στην αγορά. Διατηρεί όλα τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία εκτός σύνδεσης και έχει ελεγχθεί από τους λογιστές Ernst και Young. Το Bitstamp προσφέρει επίσης στους χρήστες έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ωστόσο, το Bitstamp έχει παραβιαστεί. Τον Ιανουάριο του 2015, 19.000 Το BTC κλέφτηκε από το Bitstamp. Η ομάδα του Bitstamp αντέδρασε γρήγορα και ολόκληρο το σύστημα ξαναχτίστηκε για να διατηρήσει την ασφάλεια της πλατφόρμας. Κανένας πελάτης δεν έχασε χρήματα.

Το Bitstamp είναι ο νικητής εδώ. Βάζει την ασφάλεια των χρημάτων των πελατών πρώτα και είναι γρήγορο να ενεργήσει όταν υπάρχει πρόβλημα. Η Kraken προσφέρει επίσης μια ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών, αλλά εξακολουθεί να έχει προβλήματα με την εξυπηρέτηση πελατών.

Τώρα γνωρίζετε όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για αυτούς τους δύο γίγαντες της κρυπτογράφησης. Τι νομίζετε; Ας κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση προτού αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για εσάς…

Bitstamp εναντίον Kraken: Τελικές σκέψεις

Το Kraken vs Bitstamp είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός. Και οι δύο ανταλλαγές είναι σεβαστές, διεθνείς πλατφόρμες με εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες.

Το Kraken προσφέρει σχεδόν ασυναγώνιστες χρεώσεις και επιλογές. Έχει αρκετά χαρακτηριστικά συναλλαγών για να διατηρεί τους χρήστες όλων των επιπέδων εμπειρίας ενδιαφερόμενους. Εάν είστε αρχάριος και γρήγορος μαθητής, τότε το Kraken είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσετε.

Το Bitstamp είναι μια πολύ ασφαλής, πελατοκεντρική πλατφόρμα. Θέλει τους χρήστες να το εμπιστεύονται όσο εμπιστεύονται τη δική τους τράπεζα. Τα τέλη του είναι χαμηλά, επομένως είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές (ειδικά εάν ζείτε στην ΕΕ). Για αρχάριους, οι λειτουργίες του Bitstamp είναι πιθανώς πιο εύχρηστες από τις Kraken.

Ο κόσμος των ανταλλαγών κρυπτογράφησης αλλάζει γρήγορα. Οι πλατφόρμες θα έρθουν και θα φύγουν, αλλά φαίνεται ότι αυτές οι δύο είναι εδώ για να μείνουν. Η επιλογή είναι δική σου. Bitstamp εναντίον Kraken, ποιος είναι ο νικητής σας; Καλές συναλλαγές!

Έχετε κάνει συναλλαγές με Bitstamp ή Kraken; Πες μου τι νομίζεις!

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το Kraken; Δείτε τι είναι το Kraken; ανασκόπηση!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map