Αναθεώρηση Bittrex

Γεια σου, θαυμαστές κρυπτογράφησης Όλος ο καθένας που φαίνεται να μιλάει είναι κρυπτονόμισμα, σωστά? Είναι πιο δημοφιλές από το χρήστη Pokémon Κριτικές Bittrex απλώς προχωρήστε για να το δείξετε ακόμη πιο μακριά.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη κρυπτογράφησης για να διαλέξετε. Συνολικά, υπάρχουν επί του παρόντος πάνω από 1.500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα!

Φαίνεται επίσης να υπάρχει ένα εκατομμύριο διαφορετικά μέρη να πουλήσει και να αγοράσει κρυπτονομίσματα. Αυτά τα μέρη ονομάζονται ανταλλαγές. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσω. Ένα δημοφιλές μέρος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι Bittrex. Αλλά είναι καλό όμως?

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες κριτικές Bittrex εκεί έξω, αλλά θα χρειαστείτε μόνο αυτήν. Αυτή η κριτική Bittrex δεν θα σας πει μόνο τι είναι το Bittrex, αλλά θα σας πει επίσης πως να το χρησιμοποιήσεις.

Μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα γνωρίζετε εάν το Bittrex είναι το ανταλλακτικό κρυπτογράφησης για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ ασφαλές
 • Μικρές, σταθερές χρεώσεις
 • Γρήγορες ανταλλαγές
 • Μεγάλη ποικιλία νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένα παράπονα χρήστη σχετικά με την υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για έναν νεοφερμένο κλάδο

Bittrex – Ο Σερίφης της Δύσης

Ο κόσμος του κρυπτονόμισμα Συγκρίνεται συχνά με την Άγρια Δύση. Στη δεκαετία του 1800, τρελοί καουμπόηδες έτρεξαν στη Δυτική Ακτή της Αμερικής για να βγάλουν λεφτά και να ξεκινήσουν κάτι νέο σε ένα μέρος χωρίς κανόνες. Ακούγεται οικείο?

Το Cryptocurrency παραμένει άγριος. Μπορείς βγάζω χρήματα γρήγορα, αλλά μπορείτε επίσης χάσε τα πάντα.

Coincheck, μια ιαπωνική ανταλλαγή κρυπτογράφησης ήταν παραβιάστηκε τον Ιανουάριο του 2018. Έχασε 530 εκατομμύρια νομίσματα. Στη Νότια Κορέα, κάλεσε μια άλλη ανταλλαγή Γιουμπέτ έπρεπε να σταματήσει τις συναλλαγές αφού οι χάκερ έκλεψαν το 17% του νομίσματός του.

Η τοποθέτηση των χρημάτων σας σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη. Εδώ είναι που Bittrex Έρχεται σε.

Ανασκόπηση Bittrex: Bittrex Global.

Η Bittrex πιστεύει ότι, προκειμένου τα κρυπτονομίσματα να αξιοποιήσουν πλήρως το παγκόσμιο δυναμικό τους, οι άνθρωποι πρέπει να είναι σε θέση εμπιστοσύνη τους. Ο Bittrex ξέρει ότι οι τρελοί κάουμποϋ θα πάνε στη Δύση είτε είναι ασφαλές είτε όχι.

Αυτό που θέλει η Bittrex είναι να συμμετέχουμε όλοι.

Το Bittrex ιδρύθηκε από τους Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach και Ryan Hentz το 2014. Είναι με έδρα το Σιάτλ, Βάσιγκτων. Η ομάδα έχει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας και της ανάπτυξης για εταιρείες όπως η Microsoft, η Amazon, η Qualys και η Blackberry. Αν λοιπόν αυτή είναι η Άγρια Δύση, τότε ο Bittrex είναι ο Σερίφης!


Η ασφάλεια είναι το κλειδί για το Bittrex. Ο Μπιλ Σιχάρα και η συμμορία είδαν άλλες πλατφόρμες να παραβιάζονται. Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που θα μπορούσαν να εμπιστευτούν οι επενδυτές.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Bittrex:

Εξηγώντας την πλατφόρμα Bittrex

Ενημέρωση 2021:

Από το 2021, η Bittrex προσφέρει τώρα στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράζουν ψηφιακά νομίσματα με νομίσματα fiat. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να έχετε περάσει την πλήρη διαδικασία επαλήθευσης τράπεζας για να το κάνετε.

Το Bittrex είναι ένα χρηματιστήριο συναλλαγών crypto-to-crypto. Σε ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές μόνο σε κρυπτονομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με νομίσματα fiat.

Σημείωση: Ένα νόμισμα fiat είναι οποιοδήποτε νόμισμα που υποστηρίζεται από μια κυβέρνηση. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι το δολάριο ΗΠΑ, η βρετανική λίρα και το κινεζικό γιουάν.

Ωστόσο, μπορείτε να επενδύσετε στη χρήση USDT. Το δολάριο ΗΠΑ Tether είναι ένα κρυπτονόμισμα του οποίου η αξία είναι συνδεδεμένη ή συνδεδεμένη με την τιμή του δολαρίου ΗΠΑ, επομένως το 1USDT αξίζει πάντα 1 USD.

Αναθεώρηση Bittrex: Χαρακτηριστικά Bittrex.

Περισσότερα από 190 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι εισηγμένες για διαπραγμάτευση στο Bittrex. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης 284 μοναδικά ζεύγη συναλλαγών. Τα ζεύγη συναλλαγών είναι τα δύο νομίσματα για τα οποία προσφέρεται μια συναλλαγματική ισοτιμία. Όταν πηγαίνετε στο Bureau de Change στο τοπικό σας αεροδρόμιο, τα ζεύγη συναλλαγών fiat μοιάζουν με αυτό.

1 USD (Δολάριο ΗΠΑ) = 6,32 CNY (Γιουάν Κίνας)

Τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μοιάζουν με αυτό.

1 BTC (Bitcoin) = 13,42 ETH (Ethereum)

Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin και Τριχιά, έχετε τα πιο διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών. Μόνο το Bitcoin έχει περισσότερα από 450 ζεύγη συναλλαγών στο Bittrex.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσες συναλλαγές πραγματοποιούνται στο Bittrex, ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς για τις 14 Μαρτίου 2018.

 • Όγκος συναλλαγών σε δολάρια ΗΠΑ: 225,425,248
 • Αριθμός συναλλαγών: >54,982,070
 • Παγκόσμια κατάταξη: 12η

Λοιπόν, τώρα ξέρετε τι είναι το Bittrex, ποιος το δημιούργησε και γιατί. Στη συνέχεια, θα εξετάσει αυτή η κριτική Bittrex τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Bittrex.

Συγκρίνετε το Bittrex δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Bittrex δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τι είναι καλό για το Bittrex?

Τα οφέλη του Bittrex θα περιλαμβάνουν:

 1. Αμοιβές: Χρεώσεις Bittrex κατ ‘αποκοπή ποσοστό 0,25% σε κάθε συναλλαγή. Αυτό είναι λίγο υψηλότερο από το μέσο όρο, αλλά κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλό για αρχάριους. Έχοντας ένα τέλος για όλες τις συναλλαγές, θυμάμαι τι έχετε ξοδέψει πολύ πιο εύκολο.

 2. Ποικιλία: Το Bittrex έχει μια εξαιρετική επιλογή κρυπτονομισμάτων (>190). Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές με παλαιότερα γνωστά νομίσματα καθώς και νεότερα Loopring και Τρόν. Κάθε μέρα, η Bittrex ελέγχει ποια νομίσματα παραθέτει. Προσθέτει συναρπαστικά νέα νομίσματα όσο συχνά μπορούν. Συγκριτικά, Poloniex έχει μόνο γύρω 80 κρυπτονομίσματα για συναλλαγές.

 3. Επαλήθευση: Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία μια ανταλλαγή ελέγχει ποιοι είστε πριν σας επιτραπεί να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Το Bittrex στοχεύει στη λήψη όσο το δυνατόν λιγότερων πληροφοριών χρήστη, διατηρώντας παράλληλα την πλατφόρμα ασφαλή από βλάβες. Αυτό το κάνει χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία που ονομάζεται Τζούμιο, που ελέγχει τις τοπικές εγγραφές. Ο Jumio μπορεί να επαληθεύσει 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε περισσότερες από 200 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε μόνο το όνομα, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησής σας. Σημαίνει επίσης ότι οι έμποροι από όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανταλλαγή.

 4. Ταχύτητα: Το Bittrex κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας ελαστικό υπολογισμό. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές μόλις συμβούν.

Σημείωση: Η ελαστική πληροφορική σημαίνει ότι το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει αυξημένο φόρτο εργασίας – το Bittrex είναι μια γρήγορη υπηρεσία, ακόμα και όταν είναι απασχολημένο.

Τι είναι κακό για το Bittrex?

Τώρα, όταν πρόκειται για ορισμένες λιγότερο θετικές πτυχές του Bittrex, θα έμοιαζαν κάπως έτσι:

 1. Διαπραγμάτευση Fiat: Το Bittrex δεν επιτρέπει ακόμα στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat. Σε πρόσφατο podcast, Ο Μπιλ Σιχάρα είπε ότι οι χρήστες θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν συναλλαγές σε δολάρια ΗΠΑ σύντομα. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι χρήστες πρέπει να κατέχουν Bitcoin, Tether ή Ethereum πριν ξεκινήσουν τις συναλλαγές. Άλλες ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση και Κράκεν επιτρέψτε στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτογράφηση με νομίσματα fiat. Ωστόσο, από το 2021, αυτό έχει αντιμετωπιστεί και οι πληρωμές fiat υποστηρίζονται τώρα στην πλατφόρμα.

 2. Προσιτότητα: Η Bittrex υπερηφανεύεται για το ότι είναι μια ασφαλή πλατφόρμα αλλά αυτό έχει ένα μειονέκτημα. Φαίνεται ότι το Bittrex μπορεί να είναι πολύ ασφαλές! Ορισμένοι χρήστες έχουν κλειδωθεί από τους δικούς τους λογαριασμούς. Αυτό το πρόβλημα έχει κατηγορηθεί για τον τρόπο με τον οποίο το Bittrex επαληθεύει τους χρήστες του. Η Bittrex εργάζεται τώρα για την ισορροπία που έχει μεταξύ ασφάλειας και εύκολης πρόσβασης χρήστη.

 3. Εξυπηρέτηση πελατών: Ορισμένοι χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα αντιμετωπίζει παράπονα. Ορισμένοι χρήστες έχουν περίμεναν εβδομάδες για απάντηση. Ο Bittrex έχει είπε συγνώμη για πόσο καιρό χρειάστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που είχε κατά την επαλήθευση.

 4. Απάτες αντλιών και απορρίψεων: Το Bittrex προσφέρει στους χρήστες του πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Μερικές φορές τα νεότερα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται για απάτες αντλίας και απόρριψης. Δείτε πώς λειτουργούν:

 • Μια ομάδα επενδυτών, που ονομάζεται Group A, διαλέγει ένα φτηνό νόμισμα. Αγοράζουν πολλά από αυτά. Ας φανταστούμε αυτό το νόμισμα ονομάζεται «Cheapcoin».

 • Η τιμή του Cheapcoin αυξάνεται. Άλλοι επενδυτές, που ονομάζονται Group B, βλέπουν ότι η τιμή του Cheapcoin αυξάνεται, οπότε αγοράζουν και αυτά.

 • Τώρα που η τιμή του Cheapcoin είναι υψηλή, η Ομάδα Α πωλεί όλα τα Cheapcoin της. Η τιμή του Cheapcoin μειώνεται.

 • Η ομάδα Β μένει με ένα νόμισμα που μπορούν να πουλήσουν μόνο με λιγότερο από ό, τι πλήρωσαν για αυτό. Αυτός ο τύπος απάτης μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Το Bittrex πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός όταν επιλέγετε ποια νομίσματα θα εμφανίζονται, ώστε να μην συμβαίνει πολύ συχνά.

Όταν οι άνθρωποι διαβάζουν μια κριτική ανταλλαγής Bittrex και βλέπουν ότι έχει μερικά ζητήματα που αναρωτιούνται, είναι ασφαλές το Bittrex; Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, αυτή η κριτική Bittrex θα εξετάσει λίγο περισσότερο την ασφάλεια του Bittrex.

Ασφάλεια Bittrex

Το Bittrex είναι το πιο ασφαλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Η ομάδα του απαρτίζεται από ειδικούς στον τομέα. Στο σύστημα που χρησιμοποιεί το Bittrex, το 80-90% του συνόλου του νομίσματος διατηρείται εκτός σύνδεσης. Αυτό ονομάζεται κρύα αποθήκευση. Μέχρι τώρα, Το Bittrex δεν έχει παραβιαστεί ή έχασε τα χρήματα των πελατών της.

Το Bittrex χρησιμοποιεί επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για όλες τις συναλλαγές της.

Σημείωση: Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι όπου ένας χρήστης πρέπει να παράσχει δύο είδη πληροφοριών προτού πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή. Το πρώτο είδος είναι συνήθως κωδικός πρόσβασης και το δεύτερο είναι κωδικός που αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη.

Καθώς εδρεύει στο Σιάτλ, Ο Bittrex ακολουθεί πολύ καλά τον αμερικανικό νόμο. Ακολουθεί το Κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και το Γνωρίστε τον πελάτη σας προγράμματα που έχουν συσταθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να σταματήσουν την απάτη και άλλα οικονομικά εγκλήματα.

Αναθεώρηση Bittrex: Ασφάλεια Bittrex.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα που έχουν οι χρήστες με την πλατφόρμα προέρχονται από τα σκληρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ακόμη ότι το Bittrex χρησιμοποιεί ζητήματα επαλήθευσης ως δικαιολογία για να κλειδώσει λογαριασμούς χρηστών και να πάρει το νόμισμά τους!

Τι νομίζετε; Είναι νόμιμο το Bittrex?

Το Bittrex απέχει τόσο πολύ από την άγρια ​​Δύση του κρυπτονομίσματος όσο είναι δυνατόν! Bittrex λειτουργεί πολύ σκληρά για να διατηρήσει την πλατφόρμα της ασφαλή. Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχει να κάνει με την εύρεση της σωστής ισορροπίας. Το Bittrex είναι πολύ νόμιμο. Χρειάζεται λίγη δουλειά για την πρόσβαση των χρηστών και την ταχύτερη αντιμετώπιση των σχολίων.

Αυτή η κριτική Bittrex κάλυψε τι είναι το Bittrex, τι είναι καλό και όχι τόσο καλό. Τώρα θα σας δείξω πώς να κάνετε συναλλαγές στο Bittrex.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Bittrex?

Ας το κάνουμε ένα βήμα τη φορά και ξεκινήστε από την κορυφή.

1. Ανοίξτε έναν λογαριασμό

Το ξεκίνημα είναι απλό. μεταβείτε στο Bittrex αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο ΣΥΝΔΕΣΗ και μετά ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι είναι καλό!

Κριτική Bittrex: Πώς να εγγραφείτε στο Bittrex.

Τώρα, θα σας σταλεί ένα email. Έτσι, κάντε κλικ στον σύνδεσμο του email για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και κάντε κλικ στο ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, το Bittrex θα χρησιμοποιήσει το Jumio για να το επαληθεύσει.

Για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, μεταβείτε στο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ έπειτα ΑΔΕΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. Μόλις ενεργοποιηθεί, το Bittrex θα χρησιμοποιήσει τον Επαληθευτή Google για να σας στείλει έναν αριθμό. Εισαγάγετε τον αριθμό και ο λογαριασμός σας θα είναι έτοιμος για χρήση.

Γρήγορη συμβουλή: Εάν δεν διαθέτετε Επαληθευτή Google, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

2. Λάβετε μια διεύθυνση Bittrex

Όπως είπα νωρίτερα, θα χρειαστείτε κάποια κρυπτογράφηση πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Bittrex. Θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό σε μια ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση. Εδώ, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με το νόμισμα fiat της επιλογής σας (από το 2021, μπορείτε να το κάνετε και στο Bittrex).

Τώρα που έχετε μερικά νομίσματα, μπορείτε να τα στείλετε στο Bittrex και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με αυτό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Bittrex. Τώρα κάντε κλικ στο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ μετά επιλέξτε τα νομίσματα που θέλετε να στείλετε. Εδώ, χρησιμοποιούμε το Bitcoin ως παράδειγμα. Κάνε κλικ στο ‘+Εικονίδιο. Θα διαβάσει ένα μήνυμα ΚΑΤΑΘΕΣΗ BITCOIN και θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος προς τη διεύθυνση Bittrex.

Αναθεώρηση Bittrex: Πώς να καταθέσετε Bitcoin στο Bittrex.

Τώρα θα μπορείτε να στείλετε Bitcoin από το λογαριασμό σας στο Coinbase στη διεύθυνση Bittrex και να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές.

Σημείωση: Τα πορτοφόλια και οι διευθύνσεις μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση! Οι διευθύνσεις είναι σαν τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους ποια είναι η διεύθυνσή σας και μπορούν να στείλουν πράγματα σε αυτήν. Για να μπείτε στα email σας χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσβασης. Στην κρυπτογράφηση, αυτοί οι κωδικοί πρόσβασης ονομάζονται ιδιωτικά κλειδιά και διατηρούνται ασφαλή στα πορτοφόλια. Έτσι, οι διευθύνσεις είναι δημόσιες (όλοι μπορούν να τις δουν) και τα πορτοφόλια είναι ιδιωτικά (μόνο εσείς μπορείτε να τα δείτε).

3. Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Bittrex

Πριν κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή, πρέπει να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις, ώστε το Bittrex να έχει νόμιμη άδεια να σας βοηθήσει να κάνετε συναλλαγές. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο ΚΛΕΙΔΙΑ API και γυρίστε τα πάντα σε ΕΠΙ εκτός ΑΠΟΣΥΡΩ. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα για να δείτε τι εννοώ.

Αναθεώρηση Bittrex: Κλειδιά API.

Τώρα, πηγαίνετε στο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ και επιλέξτε Bittrex ως ανταλλαγή σας. Ελπίζω να είστε ακόμα ξύπνιοι επειδή είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές!

Επιλέγω ΑΓΟΡΕΣ για να επιλέξετε το νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε. Θα χρησιμοποιήσουμε το Ark ως παράδειγμα μας. Μπορείτε να ελέγξετε για ποια τιμή πωλείται το Ark στο ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε και να κάνετε μια προσφορά κάνοντας κλικ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΟΥΤΙ.

Αναθεώρηση Bittrex: Αγορά εφαρμογών Bittrex.

Όταν γίνει αποδεκτή η προσφορά σας, το νέο σας νόμισμα θα σταλεί στο πορτοφόλι Bittrex. Όταν διαπραγματεύεστε για λίγο, το πορτοφόλι σας θα μοιάζει με αυτό.

Αναθεώρηση Bittrex: Υπόλοιπα λογαριασμού στο Bittrex.

Γρήγορη συμβουλή: Κατά την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα πορτοφόλια. Θα πρέπει να διατηρήσετε το μεγαλύτερο μέρος του νομίσματός σας αποθηκευμένο εκτός σύνδεσης, σε πορτοφόλια υλικού ή χαρτιού.

4. Αναλήψεις

Όταν έχετε κάνει έναν τόνο κρυπτογράφησης συναλλαγών χρημάτων, ίσως θελήσετε να το αφαιρέσετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο «Εικονίδιο στην οθόνη του λογαριασμού σας και εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να στείλετε νόμισμα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση Coinbase ή άλλο εξωτερικό πορτοφόλι. Απλός!

Καμία κριτική Bittrex δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μερικές συστάσεις. Είναι το Bittrex για εσάς?

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Bittrex?

Οι δημιουργοί του Bittrex θέλουν όλοι να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους. Θέλουν να έχουν mainstream έκκληση. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν και η γιαγιά σας να μπορεί να το χρησιμοποιήσει!

Δεν νομίζω ότι η γιαγιά μου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Bittrex. Πιστεύει ακόμα ότι το δίχτυ είναι αυτό που πηγαίνετε για ψάρεμα…

Σοβαρά όμως, Το Bittrex είναι φιλικό προς τον χρήστη. Διευκολύνουν τους αρχάριους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν μπορώ να προτείνω το Bittrex ως πρώτη ανταλλαγή χρηστών, διότι προς το παρόν δεν επιτρέπει συναλλαγές fiat. Το Bittrex είναι υπέροχο, αλλά μόνο αφού έχετε κάνει συναλλαγές σε άλλο χρηματιστήριο. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ 2020: Δεδομένου ότι η Bittrex επιτρέπει, στην πραγματικότητα, τη συναλλαγή fiat, αυτή η πτυχή σίγουρα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα.

Αναθεώρηση Bittrex: κορυφαίες αγορές κερμάτων.

Οι έμποροι Newbie μπορεί επίσης να βρουν τον αριθμό των κερμάτων στο Bittrex μπερδεμένο. Όταν υπάρχουν εκατοντάδες για να διαλέξετε, είναι εύκολο να επιλέξετε το λάθος. Για αρχάριους, είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε πραγματοποιώντας συναλλαγές με γνωστά νομίσματα. Οι ειδικοί έμποροι θα είναι καλύτερα να αποφασίσουν ποια νέα νομίσματα είναι καλές επενδύσεις.

Η Bittrex αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα με την εξυπηρέτηση πελατών. Εάν είστε νέοι στο εμπόριο και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, ενδέχεται να μην λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε από την ομάδα Bittrex. Αν και, όπως είπα, εργάζονται πάνω σε αυτό.

Ωστόσο, όλα αυτά λέγονται, ίσως το πιο σημαντικό πράγμα για έναν νέο έμπορο κρυπτογράφησης ασφάλεια. Το γεγονός ότι τα παιδιά πίσω από το Bittrex έχουν κάνει ασφάλεια για τη Microsoft και την Amazon θα ικανοποιήσουν πολλούς πιθανούς πελάτες.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Συνολικά, Bittrex είναι μια ασφαλής και εύχρηστη ανταλλαγή με μια μεγάλη επιλογή νομισμάτων – σίγουρα μία από τις κορυφαίες ανταλλαγές που βρίσκονται επί του παρόντος! Τώρα που ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Bittrex; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας! Γιατί να μην γράψετε τη δική σας κριτική Bittrex και να την στείλετε?

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map