Bittrex VS Binance: Ποιο είναι καλύτερο;

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι μια δραστηριότητα στην οποία όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν. Με αυτό, ωστόσο, υπάρχει επίσης αυξανόμενος αριθμός ατόμων που αναζητούν την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Σε αυτό Bittrex VS Κάθισμα σύγκριση, θα συζητήσουμε δύο από τους γίγαντες του κλάδου.

Τόσο το Binance όσο και το Bittrex είναι από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Διαδίκτυο. Και έχουν και οι δύο υπέροχες φήμες, και είναι εμπιστεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Φυσικά, ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να επιλέξουν ένα από τα δύο – αυτό οδηγεί σε συζητήσεις που αφορούν την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι πλατφόρμες. Είτε πρόκειται για το Binance VS Bittrex αμοιβές, υποστηριζόμενα νομίσματα, ή ασφάλεια, μην ανησυχείτε – όλα τα βασικά θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο!

Bittrex VS Binance: Κριτήρια σύγκρισης

Αν συγκρίνατε ιστότοποι ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εδώ και αρκετό καιρό, πιθανότατα έχετε συγκεκριμένα κριτήρια βάσει των οποίων προσπαθείτε να αναλύσετε τις πλατφόρμες και να ελέγξετε ποια από αυτές ταιριάζει καλύτερα στην περιγραφή σας.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Λοιπόν, αυτός είναι ο σωστός τρόπος να το κάνουμε – αυτή είναι η μεθοδολογία που θα εφαρμόσουμε και σε αυτήν τη σύγκριση Bittrex VS Binance.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές γωνίες από τις οποίες θα μπορούσαμε να αξιολογήσουμε τους δύο ιστότοπους συναλλαγών κρυπτογράφησης, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε πέντε βασικά χαρακτηριστικάασφάλεια, ευκολία στη χρήση, αμοιβές, υποστηριζόμενος αριθμός νομισμάτων, και αριθμός χρηστών.

Παρόλο που υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που σίγουρα αξίζει να εξεταστούν (δηλαδή η υποστήριξη πελατών και οι συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών), οι προαναφερθείσες πέντε θεωρούνται συχνά ως μερικά από τα πιο σημαντικά. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε καθένα από αυτά?

  • Ασφάλεια. Πιθανώς δεν χρειάζεται να αναφερθεί, αλλά η ασφάλεια πρέπει να είναι η κορυφή της λίστας προτεραιότητας κατά τη σύγκριση του Bittrex VS Binance ή άλλων δύο πλατφορμών εκεί έξω. Εάν δεν υπάρχει ανταλλαγή κρυπτογράφησης κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στη θέση του, μπορείτε να περιμένετε το χειρότερο να συμβεί – δηλαδή, όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία έχουν παραβιαστεί και κλαπεί. Ενώ οι κρυπτογραφικές εισβολές έχουν γίνει ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, εξακολουθούν να συμβαίνουν – για να αποκτήσετε ηρεμία, να χρησιμοποιείτε πάντα μια πλατφόρμα με τις καλύτερες δυνατότητες ασφαλείας!
  • Ευκολία στη χρήση. Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητος παράγοντας, η ευκολία χρήσης θα εξακολουθεί να είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του ένας εξαιρετικός ιστότοπος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Σκεφτείτε το – αν εγγραφείτε σε ανταλλαγή ή μεσιτεία, πιθανότατα θα είστε κάνει πολλές συναλλαγές, εξαγορά, και πώληση. Για να είστε αποτελεσματικοί με τέτοιες διαδικασίες, θα χρειαστείτε την πλατφόρμα απλό στη χρήση, εύκολο στην πλοήγηση, και άκυρη οποιαδήποτε σύγχυση χαρακτηριστικά. Είναι το Bittrex καλύτερο από το Binance από αυτή την άποψη; Θα δούμε!
  • Αμοιβές. Αν θέλετε να γίνετε ένας σπουδαίος επενδυτής – σαν, πραγματικά υπέροχο -, ένα από τα βασικά πράγματα που θα θέλατε να καταλάβετε σε αυτήν τη σύγκριση Bittrex VS Binance είναι η διαφορά στα τέλη μεταξύ των δύο πλατφορμών. Βλέπετε, μερικοί από τους καλύτερους επενδυτές στον κόσμο το λαμβάνουν υπόψη αυτό πολύ σοβαρά – εάν τα τέλη είναι υψηλά, αυτό οδηγεί σε κάποια απώλεια δυνητικού κέρδους, και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συνολικά κέρδη σας. Φυσικά, τα τέλη εξαρτώνται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες – θα το φτάσουμε σε εύθετο χρόνο.
  • Υποστηριζόμενα νομίσματα. Εάν είστε πλήρης αρχάριος συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, τις περισσότερες φορές, θα θέλετε να τηρήσετε μερικά από τα πιο γνωστά νομίσματα στην αγοράBitcoin, Αιθέρας, Litecoin, Τρόν, και ούτω καθεξής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να θέλετε διαφοροποιήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία, και κοιτάξτε μέσα μερικά άλλα altcoins και ίσως ακόμη και διακριτικά κρυπτογράφησης για να επενδύσετε. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε πραγματικά αυτά τα λιγότερο γνωστά στοιχεία κρυπτογράφησης! Σίγουρα, θα μπορούσατε πάντα να εγγραφείτε σε κάποια διαφορετική πλατφόρμα, εκτός από τη χρήση της κύριας σας, αλλά αν αυτό ήταν τόσο απλό, πιθανότατα δεν θα διαβάζατε αυτήν τη σύγκριση Bittrex VS Binance, σωστά?
  • Αριθμός χρηστών. Με την πρώτη ματιά, μπορείτε να πείτε – αυτό είναι πολύ ασήμαντο! Ενώ μπορώ να καταλάβω γιατί αριθμός χρηστών Ίσως δεν φαίνεται να είναι το πιο ουσιαστικό πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε κατά τη σύγκριση του Bittrex VS Binance, πρέπει να πω – είναι πιθανώς πιο σημαντικό από ό, τι νομίζετε! Εάν μια πλατφόρμα έχει τεράστιος αριθμός χρηστών, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σταθερά, σταθερή ισορροπία προσφοράς και ζήτησης να τηρείται. Με άλλα λόγια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένετε να πουλήσετε την κρυπτογράφηση σας ή να ζήσετε καθυστέρηση αγοράς ή κάποια τεράστια τέλη κατά την αγορά νέων νομισμάτων. Σίγουρα ένας από τους πιο υποτιμημένους παράγοντες για όποιον προσπαθεί να αποφασίσει – Bittrex ή Binance?

Με όλα αυτά που είπατε, γνωρίζετε τώρα τις κύριες πτυχές που πρέπει να εξετάσετε κατά τη λήψη αποφάσεων Bittrex VS Binance, ή όταν ξεχωρίζω οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, για το θέμα αυτό.

Τώρα, ας μην χάνουμε χρόνο και προχωρήσουμε στην πραγματική σύγκριση.

Bittrex VS Binance: Η σύγκριση

Προκειμένου να διατηρήσουμε τα πράγματα ξεκάθαρα και συνοπτικά, θα ακολουθήσουμε την παραπάνω λίστα λειτουργιών και θα δούμε πώς και οι δύο πλατφόρμες σε αυτήν τη συζήτηση Bittrex VS Binance συγκρίνονται και αντιπαρατίθενται μεταξύ τους. Δηλαδή, δεν θα μπει στο Binance VS Bittrex αμοιβές ή αριθμός χρηστών λίγο ακόμη – μάλλον, θα ξεκινήσουμε με την ασφάλεια.

Ασφάλεια

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για το πώς μπορεί ένας ιστότοπος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών του. Χρησιμοποιούνται διαφορετικές πλατφόρμες διαφορετικά μέτρα προστασίας – Το ίδιο ισχύει και για τη σύγκριση Bittrex VS Binance.


Εν ολίγοις, ωστόσο, δεν έχει σημασία αν επιλέξετε Binance ή Bittrex ως πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης, μπορείτε να είστε σίγουροι – Και οι δύο ανταλλαγές χρησιμοποιούν εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Bittrex VS Binance: αναβάθμιση σε παγκόσμιο Bittrex.

Και στους δύο αυτούς ιστότοπους, θα μπορείτε επιτρέπω έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων – Αυτό θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης.

Επιπλέον, το Bittrex προσφέρει στους χρήστες του ένα πολύ μοναδικό χαρακτηριστικό – το χρηματιστήριο διατηρεί το 80% – 90% του συνόλου των στοιχείων κρυπτογράφησης στο συσκευές ψυχρής αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν, θα ήταν σχεδόν αδύνατο για τους χάκερ να παραβιάσουν και να κλέψουν τα κρυπτονομίσματά σας! Δεν είναι περίεργο που το Bittrex αναφέρεται συνήθως ως "η ασφαλέστερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον πλανήτη".

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ευκολία στη χρήση

Ο συντελεστής χρηστικότητας μιας πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εξαρτάται από πολλές διαφορετικές πτυχές. Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι αυτό που είναι «εύκολο στη χρήση» επαγγελματίας κρυπτογράφησης θα είναι μάλλον δύσκολο για ένα πλήρες αρχάριο!

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε σχετικά με αυτήν τη σύγκριση Bittrex VS Binance – Και οι δύο εν λόγω πλατφόρμες είναι πολύ απλές στη χρήση, και αρκετά ξεκάθαρα στα σχέδιά τους.

Συγκεκριμένα, αυτό δεν σημαίνει ότι είτε το Bittrex είτε το Binance δεν έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όλες οι βασικές λειτουργίες που ίσως χρειαστείτε έναν ιστότοπο διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου θα υπάρχει και στις δύο πλατφόρμες – όλα τα απαραίτητα γραφήματα, κουμπιά και τα παρόμοια.

Οι πλατφόρμες διαθέτουν επίσης μερικές χρήσιμες συμβουλές για όσους μόλις ξεκινούν – θα μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες και να δείτε τι κάνουν και πώς μπορούν να σας ωφελήσουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, αγοράς και πώλησης κρυπτογράφησης.

Οι διαδικασίες εγγραφής και για τους δύο εν λόγω ιστότοπους είναι επίσης αρκετά απλές και μπορούν να ολοκληρωθούν πολύ γρήγορα. Συνολικά, όσον αφορά την ευκολία χρήσης, Και οι δύο πλατφόρμες θα σας προσφέρουν μεγάλη χρηστικότητα – σίγουρα ένα εξαιρετικό σημείο για να μάθετε για όποιον κοιτάζει τις συγκρίσεις Binance VS Bittrex!

Αμοιβές

Τώρα, ο Bittrex VS Κάθισμα αμοιβές είναι σίγουρα ένα από τα πιο περιζήτητα θέματα από εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση κρυπτογραφικών στοιχείων.

Όπως επισημάνθηκε νωρίτερα στο άρθρο, αν θέλετε κάντε κάποιο κέρδος με το crypto, αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε πολύ! Φυσικά, μπορεί να μην είναι ο καθοριστικός παράγοντας, αλλά σκεφτείτε τον εαυτό σας – πιθανότατα θα κάνετε συναλλαγές και ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πολλές φορές την εβδομάδα.

Εάν τα τέλη είναι υψηλά, σίγουρα θα προσθέσουν ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό!

Το Bittrex είναι μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά τις μικρές χρεώσεις. Η ανταλλαγή θα σας χρεώσει μια σταθερή χρέωση 0,25% για τις συναλλαγές σας. Σίγουρα, είναι λίγο υψηλότερο από ό, τι με άλλες ανταλλαγές, αλλά ταυτόχρονα, δεδομένου ότι είναι σταθερό, ίσως καταλήξετε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, μακροπρόθεσμα.

Bittrex VS Binance: Επιλογή νομισμάτων Binance.

Όλα αυτά έλεγαν, ο Binance προκαλεί μάλλον ανυπόμονα τον Bittrex!

Βλέπετε, με το Binance, θα έχετε χρέωση 0,1% για όλες τις συναλλαγές σας. Είναι ένα από τα μικρότερα τέλη στον κλάδο! Αυτό όμως δεν αφορά τα τέλη ανάληψης – μόνο αυτά που έχουν σχέση με τις συναλλαγές.

Λοιπόν – όσον αφορά τις χρεώσεις Binance VS Bittrex, Το Binance είναι σαφώς ανώτερο!

Αριθμός υποστηριζόμενων νομισμάτων

Δεν έχει σημασία τι είδους α πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι αυτό που επιλέγετε, μπορείτε σχεδόν πάντα να το περιμένετε υποστηρίξτε όλα τα κύρια νομίσματα κρυπτογράφησης – που σημαίνει, θα πρέπει πάντα να είστε σε θέση να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε Bitcoin, Ether, Litecoin και παρόμοια. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, πιθανότατα είστε καλύτερα με μια διαφορετική ανταλλαγή, εντελώς.

Τούτου λεχθέντος, ενώ συγκρίνετε το Bittrex VS Binance, πιθανότατα θα σας ενδιαφέρει περισσότερο τον πραγματικό αριθμό των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων, αντί για το ερώτημα εάν οι δύο πλατφόρμες υποστηρίζουν ή όχι τα κύρια κρυπτογραφικά στοιχεία εκεί έξω Εννοώ, έλα – μιλάμε για δύο από τους ηγέτες του κλάδου εδώ!

Bittrex VS Binance: κορυφαίες αγορές κερμάτων.

Λοιπόν, όποια κι αν είναι η περίπτωση, να είστε σίγουροι – Και τα δύο χρηματιστήρια υποστηρίζουν μάλλον σημαντικό αριθμό κρυπτονομισμάτων.

Με το Bittrex, θα έχετε περισσότερα από 200 διαφορετικά στοιχεία κρυπτογράφησης για να διαλέξετε. Το Binance, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει λιγότερα νομίσματα – περίπου 150, να είναι ημι-ακριβείς.

Ενώ η Bittrex υποστηρίζει περισσότερα νομίσματα και είναι ο «νικητής» σε αυτό το μέρος της σύγκρισης Bittrex VS Binance, αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν όλες αυτές τις ευκαιρίες συναλλαγών. Όταν μπαίνετε στα εκατοντάδες με υποστηριζόμενα νομίσματα, γίνεται πιο σχετικό επαγγελματίες του εμπορίου, αντί για νεοεισερχόμενους στη βιομηχανία.

Αριθμός χρηστών

Τέλος, ας μιλήσουμε για την πτυχή του αριθμός χρηστών – με άλλα λόγια, τον αριθμό των ενεργών χρηστών στις δύο πλατφόρμες.

Κάθε φορά που προσπαθείτε να διαλέξετε την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης για εσάς – είτε θα συγκρίνετε το Bittrex VS Binance ή κάποιες άλλες πλατφόρμες -, ο αριθμός χρηστών θα σας πει και τους δύο πόσο καλά λειτουργεί η πλατφόρμα για εμπορικές συναλλαγές, και επίσης ποιο είναι το γενικό συναίσθημα που το περιβάλλει μέσα στην κοινότητα.

Εάν η ανταλλαγή διαθέτει πολλούς χρήστες, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι αξιόπιστο και αξιόπιστο – βγάζει νόημα.

Ο Bittrex έχει περισσότεροι από 500.000 ενεργοί χρήστες – δεν είναι τίποτα να χλευάζει! Ενώ είναι σίγουρα στο χαμηλό άκρο του φάσματος σε σύγκριση με άλλες σημαντικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης, είναι ακόμα αρκετά καλό.

Ο Binance, από την άλλη πλευρά, έχει περίπου 14 εκατομμύρια χρήστες. Ναι – η διαφορά είναι αρκετά σημαντική.

Εν ολίγοις, εάν σχεδιάζετε μια μακροχρόνια καριέρα στον τομέα των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, το Binance πρόκειται να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση, εκτός εάν το Bittrex ξαφνικά εκραγεί με τους χρήστες.

Συμπεράσματα

Τώρα, λοιπόν – όσον αφορά αυτήν τη σύγκριση Binance VS Bittrex, ποια από τις δύο πλατφόρμες θα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση?

Λοιπόν, όπως ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει, ενώ και οι δύο ανταλλαγές είναι «πάνω εκεί» όσον αφορά τη φήμη τους, Κάθισμα είναι σαφώς η καλύτερη εναλλακτική λύση (εκτός αν είστε απολύτως παρανοϊκοί για την ασφάλεια του κρυπτονομίσματός σας).

Bittrex VS Binance: Χαρακτηριστικά Binance.

Το Binance έρχεται με έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, είναι πολύ ασφαλές και αξιόπιστο, και έχει επίσης μερικά από τα καλύτερα τέλη σε ολόκληρο τον κλάδο. Ενώ Bittrex προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, είναι λίγο πιο σύντομη στις περισσότερες άλλες πτυχές, όταν τοποθετείται σε σύγκριση με το Binance.

Εν κατακλείδι, αν είστε λάτρης της κρυπτογράφησης και ψάχνετε το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την εμπορία στοιχείων κρυπτογράφησης, Το Binance σίγουρα θα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map