Bittrex vs Poloniex: Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση;

Χαιρετίσματα σε όλους σας αρχάριους Bitcoin, οπαδούς κρυπτογράφησης και εμπόρους αρχάριων… Καλώς ήλθατε σε αυτόν τον οδηγό Bittrex vs Poloniex!

Η αγορά και η πώληση κρυπτονομισμάτων έχει κερδίσει πολλούς ανθρώπους πολλά χρήματα. Περισσότερο από 23 δισεκατομμύρια Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων σε δολάρια ΗΠΑ (USD) ολοκληρώθηκε τις τελευταίες 24 ώρες! Τα μέρη όπου πραγματοποιούνται όλες αυτές οι συναλλαγές είναι σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης για να διαλέξετε. Ως αρχάριος, θα πρέπει να επιλέξετε την πρώτη σας ανταλλαγή κρυπτογράφησης πολύ προσεκτικά. Χρειάζεστε μια ανταλλαγή που είναι ασφαλής και απλή στη χρήση. Η επιλογή της σωστής ανταλλαγής θα σας δώσει την τέλεια εισαγωγή στις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συγκρίνω δύο κρυπτογραφικές ανταλλαγές: Bittrex εναντίον Poloniex.

Θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Bittrex εναντίον Poloniex. Θα μάθετε τι είδους ανταλλαγές είναι, ποιοι είναι σχεδιασμένοι και ποιες υπηρεσίες προσφέρουν. Θα μάθετε επίσης πόσο χρεώνουν για τις υπηρεσίες τους και πόσο ασφαλή είναι η χρήση τους. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού Bittrex εναντίον Poloniex, θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια από αυτές τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι η καλύτερη για εσάς.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για το Bittrex εναντίον Poloniex είναι τι είδους ανταλλαγή είναι. Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, πρέπει να μεταβείτε στη μηχανή του χρόνου μου. Πηγαίνουμε μέχρι το 2014!

Προέλευση του Bittrex


Το Bittrex είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε από τους Bill Shihara, Richie Lai και Rami Kawach το 2014. Βρίσκεται στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Bittrex εναντίον Poloniex

Κάτι άλλο συμβαίνει το 2014. Η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στον κόσμο, Mt. Ο Γκοξ, χρεοκόπησε. Η ανταλλαγή παραβιάστηκε αρκετές φορές πριν βγει από τη δουλειά. Περίπου 200.000 Τα bitcoin είχαν κλαπεί. Η κατάρρευση ενός τόσο μεγάλου χρηματιστηρίου φοβόταν τους επενδυτές κρυπτογράφησης.

Οι ιδρυτές της Bittrex γνώριζαν ότι το κρυπτογράφηση χρειάζονταν ασφαλέστερες ανταλλαγές. Το ήξεραν αυτό γιατί όλοι είχαν εργαστεί ως επαγγελματίες ασφαλείας στην Amazon και τη Microsoft! Οι Shihara, Lai και Kawach ήταν το τέλειο τρίο για να δημιουργήσουν μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που θα μπορούσαν να εμπιστευτούν οι πελάτες.

Το 2014, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων ήταν επικίνδυνη. Οι έμποροι κρυπτογράφησης θεωρούνταν γενναίοι ή ανόητοι. Οι ανταλλαγές όπως η Bittrex άλλαξαν όλα αυτά. Τώρα, η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι για όλους. Λοιπόν, τι γίνεται με το Poloniex?

Βασικές αρχές του Poloniex

Bittrex εναντίον Poloniex

Το Poloniex είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε από την Tristan D’Agosta το 2014. Βρίσκεται στο Ντελαγουέρ των ΗΠΑ.

Το D’Agosta είναι ένα διαφορετικό είδος επιχειρηματία από τα παιδιά στο Bittrex. Έχει εργαστεί ως ανεξάρτητος συνθέτης και έχει πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο Rutgers. Διευθύνθηκε κάποτε μια εταιρεία που ονομάζεται Polonius Sheet Music! Αυτό επιβεβαιώνει απλώς ότι το crypto είναι πραγματικά για όλους!

Τον Φεβρουάριο του 2018, η D’Agosta πούλησε το χρηματιστήριο στο Circle Internet Financial Ltd. Ένας κύκλος υποστηρίζεται από την τράπεζα Goldman Sachs.

Η Bittrex έχει την πιο έμπειρη ομάδα, αλλά η Bittrex πιθανότατα έχει μια πιο έμπειρη ομάδα από τις περισσότερες κρυπτογραφικές εταιρείες! Και οι δύο πλατφόρμες έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς τα τέσσερα χρόνια από τη δημιουργία τους. Αλλά ποιο είναι μεγαλύτερο; Ας ανακαλύψουμε…

Bittrex εναντίον Poloniex

Μέγεθος

Πρέπει να κοιτάξετε τους αριθμούς για να υπολογίσετε το μέγεθος μιας ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς για μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι ο 24ωρος όγκος συναλλαγών τους.

Σημείωση: Ο 24ωρος όγκος συναλλαγών μιας ανταλλαγής είναι το ποσό κρυπτογράφησης που αγοράζεται και πωλείται στην πλατφόρμα σε μια μέρα. Ο αριθμός υπολογίζεται συνήθως σε δολάρια ΗΠΑ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους όγκους συναλλαγών για το Bittrex vs Poloniex στις 8 Μαΐου 2018:

Αυτό είναι πολύ εμπόριο! Όπως μπορείτε να δείτε, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες συναλλαγές στο Bittrex. Οι χρήστες του Bittrex διαπραγματεύτηκαν περίπου 30% περισσότερα κρυπτονομίσματα από τους χρήστες του Poloniex. Πώς συγκρίνονται τα Bittrex και Poloniex με τα άλλα χρηματιστήρια στην αγορά?

CoinMarketCap παρέχει πληροφορίες για πάνω από 200 κρυπτογραφικές ανταλλαγές. Ο συνολικός όγκος συναλλαγών 24 ωρών όλων αυτών των χρηματιστηρίων στις 05/08/18 ήταν 23.394.415.076 Δολ ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ανταλλαγές αποτελούν μόνο το 2% της αγοράς το καθένα. Αν και αυτό κάνει τις ανταλλαγές να ακούγονται μικρές, και οι δύο είναι αρκετά υψηλές στη λίστα του CoinMarketCap. Το Bittrex έχει βαθμολογηθεί ως 12η το μεγαλύτερο χρηματιστήριο και το Poloniex είναι μόνο πίσω 15η θέση.

Οι έμποροι Bittrex και Poloniex κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγών κάθε μέρα.

Σύγκριση γραφήματος Bittrex έναντι Poloniex

Πηγή: cryptocoincharts

Το Poloniex δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το Bittrex σήμερα, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε ξανά αύριο για να δείτε αν αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Οι αριθμοί μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στον κόσμο της κρυπτογράφησης!

Τώρα έχετε δει τους αριθμούς, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι νομίσματα προσφέρουν τα Bittrex και Poloniex…

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Νομίσματα

Διαφορετικές ανταλλαγές προσφέρουν διαφορετικά νομίσματα για διαπραγμάτευση. Είναι καλή ιδέα να μάθετε τι συναλλαγές συναλλάγματος προσφέρεται από μια ανταλλαγή πριν εγγραφείτε. Η Bittrex και η Poloniex προσφέρουν μόνο συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νομίσματα fiat για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων.

Σημείωση: Το νόμισμα fiat είναι ένα νόμισμα που υποστηρίζεται νομικά από μια εθνική κυβέρνηση. Είναι τα νομίσματα των χωρών. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι το δολάριο ΗΠΑ (USD), η βρετανική λίρα (GBP) και το κινεζικό γιουάν (CNY).

Το Bittrex επιτρέπει στους χρήστες να χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους μέσω τραπεζικού εμβάσματος χρησιμοποιώντας Δολάρια ΗΠΑ. Ωστόσο, το Bittrex προσφέρει αυτήν την επιλογή μόνο σε χρήστες που χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους με περισσότερα από 100.000 Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν θα το κάνουν πολλοί αρχάριοι!

Το πιο κοντινό πράγμα που προσφέρει η κάθε πλατφόρμα στο εμπόριο συναλλάγματος είναι το USD Tether. Το USDT είναι ένα κρυπτογράφηση που υποστηρίζεται από πραγματικά δολάρια ΗΠΑ. Για κάθε USDT, υπάρχει ένα πραγματικό δολάριο ΗΠΑ σε αποθεματικό σε Τριχιά.

Δυστυχώς, η Tether δεν λύνει το πρόβλημα του πώς θα αγοράσετε το πρώτο σας κρυπτογράφηση. Οι αρχάριοι σχεδόν πάντα κάνουν την πρώτη τους αγορά κρυπτονομισμάτων με νόμισμα fiat. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε ένα άλλο χρηματιστήριο προτού χρησιμοποιήσετε το Bittrex ή το Poloniex για να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

θα συνιστούσα Νομισματική βάση σε αρχάριους για αγορές νομισμάτων fiat.

Μόλις αγοράσετε κάποια κρυπτογράφηση από άλλο χρηματιστήριο, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με την Poloniex και την Bittrex. Ποια είναι η έλλειψη της πλατφόρμας στις συναλλαγές fiat με τις επιλογές των κρυπτονομισμάτων. Ας συγκρίνουμε Poloniex εναντίον Bittrex για επιλογή νομισμάτων…

Επιλογή νομισμάτων Bittrex vs Poloniex

Επιλογή νομισμάτων Bittrex

Η Bittrex φημίζεται για την τεράστια συλλογή κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν τόσα πολλά νομίσματα διαθέσιμα στο Bittrex που δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα εδώ. Η ανταλλαγή προσφέρει συναλλαγές για όλα τα γνωστά νομίσματα όπως το Bitcoin (BTC), το Litecoin (LTC), το Ripple (XRP) και το Ether (ETH). Η Bittrex προσφέρει επίσης συναλλαγές με λιγότερο δημοφιλή νομίσματα όπως τα Polymath (POLY), eBoost (EBST), Siacoin (SC) και Factom (FCT).

Προσφορές Bittrex 258 διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Σημείωση: Τα ζεύγη συναλλαγών είναι τα δύο νομίσματα για τα οποία προσφέρεται μια συναλλαγματική ισοτιμία. Σκεφτείτε το σαν να πηγαίνετε στο αεροδρόμιο και να ανταλλάσσετε Δολάρια ΗΠΑ για Ευρώ στο Bureau de Change.

Ορισμένοι επικριτές του Bittrex πιστεύουν ότι αυτή η επιλογή είναι κακό. Οι αρχάριοι μπορούν να συγχέονται εύκολα από τον τεράστιο αριθμό κερμάτων που προσφέρονται. Δεν αξίζει να επενδύσετε όλα τα νομίσματα στο Bittrex.

Πώς συγκρίνεται η επιλογή νομισμάτων της Poloniex?

Επιλογή νομίσματος Poloniex

Σε αντίθεση με το Bittrex, το Poloniex δεν προσφέρει εκατοντάδες νομίσματα, αλλά προσφέρει πολλά. Προσφορές Poloniex 97

διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών. Τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Tether, έχουν τα πιο διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών. Το Bitcoin έχει 43 μοναδικά ζεύγη συναλλαγών από μόνα τους. Η επιλογή των διαθέσιμων κερμάτων είναι αρκετά μεγάλη ώστε οι αρχάριοι να ξεκινήσουν τις συναλλαγές τους αλλά όχι τόσο πολλά που συγχέονται.

Αυτός είναι ένας οδηγός Bittrex εναντίον Poloniex για αρχάριους. Για αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι το Poloniex έχει την καλύτερη επιλογή κρυπτονομισμάτων επειδή έχει μικρότερη επιλογή. Η επιλογή των διαθέσιμων νομισμάτων στο Bittrex είναι εντυπωσιακή αλλά πολύ μεγάλη για να αντιμετωπίσει ένας αρχάριος.

Τώρα ας δούμε τι κάθε πλατφόρμα χρεώνει τους χρήστες της να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτογράφηση…

Αμοιβές

Είναι σημαντικό για τους νέους εμπόρους να είναι σε θέση να κατανοήσουν τι χρεώνει μια ανταλλαγή για συναλλαγές και γιατί. Θα σας πω πρώτα για τις χρεώσεις Bittrex και μετά για τις χρεώσεις Poloniex.

Τέλη Bittrex

Το καλύτερο πράγμα για τα τέλη Bittrex είναι ότι είναι πραγματικά εύκολο να κατανοηθούν. Κάθε συναλλαγή χρεώνεται με τέλος 0,25% του εμπορικού ποσού. Αυτό σημαίνει ότι για μεγάλες ή μικρές συναλλαγές, το τέλος παραμένει το ίδιο. Απλός!

Προμήθεια προμήθειας συναλλαγών Bittrex vs Poloniex Bittrex

Προμήθεια Bittrex | Πηγή: bittrex

Προμήθειες Poloniex

Τα τέλη Poloniex λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από τα τέλη Bittrex. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρεώσεις της Poloniex καθορίζονται από το μέγεθος της συναλλαγής και αν είστε κατασκευαστής ή αγοραστής. Ωστόσο, τα τέλη που θα πληρώσουν οι περισσότεροι νέοι έμποροι θα παραμείνουν 0,25%. Αυτή είναι η αμοιβή που θα πληρώσουν οι αγοραστές όταν πραγματοποιούν συναλλαγές με λιγότερα από 600 BTC.

Σημείωση: Ο λήπτης είναι κάποιος που θέλει να ανταλλάσσει κρυπτονομίσματα για μια τιμή που ήδη προσφέρεται στο χρηματιστήριο. Ένας κατασκευαστής είναι κάποιος που είναι πρόθυμος να ανταλλάξει κρυπτογράφηση σε τιμή που δεν προσφέρεται ήδη. Η παραγγελία του αναδόχου θα πληρωθεί αμέσως. Ένας κατασκευαστής θα πρέπει να περιμένει έως ότου ο αγοραστής αποδεχθεί την τιμή του.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να περιμένετε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ή δεν κάνετε συναλλαγές Bitcoin αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων, τότε θα πληρώσετε ένα τέλος 0,25%.

Προμήθειες Bittrex έναντι Poloniex Poloniex

Προμήθειες Poloniex | Πηγή: poloniex

Αυτή η κατηγορία είναι μια μικρή νίκη για την Bittrex. Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν παρόμοια τέλη για τους αρχάριους αλλά τα τέλη Bittrex είναι πιο κατανοητά. Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω για την ασφάλεια. Είναι ασφαλές το Poloniex; Είναι ασφαλές το Bittrex; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μάθετε! Ας συγκρίνουμε τα μέτρα ασφαλείας Bittrex vs Poloniex.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτούν οι νέοι έμποροι όταν επιλέγουν μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Είναι ασφαλές το Bittrex?

Το Bittrex δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά. Η Bittrex αποθηκεύει το 80-90% όλων των νομισμάτων διατηρείται εκτός σύνδεσης. Αυτό ονομάζεται ψυκτική αποθήκευση. Το Bittrex προσφέρει επίσης στους χρήστες του έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία των λογαριασμών τους.

Σημείωση: Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι όπου ένας χρήστης πρέπει να παρέχει δύο είδη πληροφοριών για να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του. Τα δύο είδη πληροφοριών είναι ένας κωδικός πρόσβασης και ένας κωδικός που αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη.

Λοιπόν, η απάντησή σας είναι ασφαλής το Bittrex; είναι ναι.

Είναι ασφαλές το Poloniex?

Το 2014, το Poloniex παραβιάστηκε. Οι χάκερ έκλεψαν 12,5% των Bitcoin που διατηρούνται στην ανταλλαγή. Η ομάδα Poloniex ήταν γρήγορη για να αντιδράσει. Σταμάτησαν την επίθεση και επέστρεψαν τους χρήστες που έχασαν χρήματα. Από τότε που συνέβη, η Poloniex εργάστηκε πολύ σκληρά για τη βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών.

Όπως το Bittrex, το Poloniex διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων του σε ψυκτική αποθήκευση και ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Και πάλι, η απάντησή σας στο Poloniex είναι ασφαλές; είναι ναι.

Όταν συγκρίνετε την ασφάλεια του Bittrex έναντι του Poloniex, μπορείτε να δείτε ότι είναι και οι δύο ασφαλείς πλατφόρμες που προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες ασφαλείας. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης δεν είναι τράπεζες.

Οι Bittrex και Poloniex έχουν κριθεί αμφότεροι ότι είναι αργοί για να βοηθήσουν τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Καμία ανταλλαγή δεν λαμβάνει πολύ καλές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών! Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι έμποροι πρέπει να βεβαιωθούν ότι κάνουν ό, τι μπορούν για να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους.

Και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ωστόσο, η ομάδα Bittrex είναι όλοι επαγγελματίες ασφαλείας και η πλατφόρμα δεν έχει παραβιαστεί. Για αυτούς τους λόγους, το Bittrex είναι μια πιο ασφαλής ανταλλαγή.

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει ποιες υπηρεσίες προσφέρουν οι Bittrex και Poloniex, πόσο κοστίζουν και πόσο ασφαλείς είναι. Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω για φιλικότητα προς τον χρήστη. Ποια ανταλλαγή είναι ευκολότερη για χρήση από αρχάριους?

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Οι Bittrex και Poloniex σχεδιάστηκαν και οι δύο για να είναι επαγγελματικές πλατφόρμες συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο προσφέρουν υπηρεσίες και δυνατότητες που μπορεί να είναι δύσκολο για τους αρχάριους στη χρήση.

Bittrex

Οι νέοι χρήστες θα βρουν το άνοιγμα ενός λογαριασμού με το Bittrex αρκετά εύκολο. Η εγγραφή και η επαλήθευση είναι απλές διαδικασίες και μόλις επαληθεύσετε είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Το Bittrex είναι κατασκευασμένο με ελαστικό υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές επεξεργάζονται πολύ γρήγορα ακόμα και όταν ο ιστότοπος είναι απασχολημένος. Ως αρχάριος, θα θέλετε οι πρώτες συναλλαγές σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλές!

Η Bittrex προσφέρει στους χρήστες της πολλές διαφορετικές εμπορικές πληροφορίες. Αυτό είναι υπέροχο για έμπειρους εμπόρους, αλλά είναι πάρα πολύ για ορισμένους αρχάριους. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο μιας σελίδας συναλλαγών Bittrex:

Σελίδα συναλλαγών Bittrex vs Poloniex Bittrex

Μην ανησυχείτε! Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό! Ας δούμε αν το Poloniex είναι πιο εύκολο στη χρήση…

Poloniex

Η εγγραφή και η επαλήθευση του Poloniex είναι ωραία και απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες και θα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το Poloniex έχει επίσης μια απλή διάταξη. Είναι αρκετά απλό για να χρησιμοποιούν οι περισσότεροι έμποροι.

Ωστόσο, η Poloniex προσφέρει πιο προηγμένες δυνατότητες συναλλαγών από την Bittrex. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν συναλλαγές περιθωρίου και συναλλαγές κατασκευαστή / αγοραστή που ανέφερα προηγουμένως. Η διαπραγμάτευση περιθωρίου περιλαμβάνει δανεισμό νομισμάτων για συναλλαγές Τα οφέλη από αυτό το είδος συναλλαγών μπορεί να είναι πολύ υψηλά, αλλά και οι απώλειες!

Δεν θα συνιστούσα ανταλλαγή περιθωρίων σε αρχάριους. Σας προειδοποιήθηκε! Αν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά σε μια σελίδα συναλλαγών περιθωρίου στο Poloniex:

Συναλλαγές περιθωρίου Bittrex vs Poloniex Ethereum

Αρκετά τρομακτικό, σωστά; Λοιπόν, τώρα ξέρετε. Όταν συγκρίνουμε Poloniex vs Bittrex, μπορείτε να δείτε ότι είναι αρκετά εύκολο για τους αρχάριους να χρησιμοποιούν, αλλά έχουν πολλές δυνατότητες και υπηρεσίες που δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα βρουν εμπόριο στο Bittrex και στο Poloniex προκλητικό. Και οι δύο ανταλλαγές αξίζουν επίσκεψη όταν έχετε περισσότερη εμπειρία συναλλαγών. Το Poloniex έχει ενδιαφέροντα στυλ συναλλαγών για να δοκιμάσει και το Bittrex έχει πολλές επιλογές επιλογής και αγοράς. Αυτό είναι ισοπαλία!

Τώρα θα ήθελα να μοιραστώ ορισμένες τελικές προτάσεις προτού επιλέξετε ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για εσάς.

Poloniex vs Bittrex… Και ο νικητής είναι…

Στην αρχή αυτού του οδηγού, ρώτησα. Bittrex vs Poloniex: Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση; Λοιπόν, ήταν ένας πολύ στενός διαγωνισμός. Και οι δύο πλατφόρμες είναι καλά σχεδιασμένα χρηματιστήρια. Και οι δύο γίνονται σεβαστοί στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Και οι δύο ανταλλαγές είναι πολύ δημοφιλείς και προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Το Bittrex και το Poloniex έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Μοιράζονται επίσης μερικά λιγότερο θετικά χαρακτηριστικά.

Η Bittrex και η Poloniex δεν επιτρέπουν συναλλαγές fiat. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για νέους εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα με το τοπικό νόμισμά τους. Η ποικιλία των νομισμάτων, των πληροφοριών και των μορφών συναλλαγών και στις δύο πλατφόρμες θα προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς αρχάριους. Είναι πάρα πολύ σύντομα. Οι αρχάριοι χρειάζονται απλές πλατφόρμες, όπως το Coinbase, όταν ξεκινούν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Το Bittrex και το Poloniex είναι και οι δύο καλές πλατφόρμες συναλλαγών, αλλά δεν θα το συνιστούσα ούτε για αρχάριους. Ωστόσο, όταν είστε έτοιμοι να κάνετε πιο προηγμένες συναλλαγές, τότε το Bittrex και το Poloniex είναι υπέροχα μέρη για να μάθετε. Αν θέλετε να μάθετε για τις νέες αγορές κερμάτων, τότε το Bittrex είναι το ανταλλακτικό για εσάς. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πιο συναρπαστικά στυλ συναλλαγών, εγγραφείτε στο Poloniex!

Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Bittrex εναντίον Poloniex. Τι νομίζετε; Το έκανα εντελώς λάθος; Δεν θα ήταν η πρώτη φορά! Πιστεύετε ότι το Poloniex είναι καλύτερο από το Bittrex; Ή μήπως ο Bittrex είναι ο Βασιλιάς των ανταλλαγών; Ενημέρωσέ με!

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bittrex, ρίξτε μια ματιά στο Τι είναι το Bittrex; οδηγός.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me