Κριτική για το Πορτοφόλι BRD

Έχετε ακούσει ποτέ για το “Πορτοφόλι κρυπτογράφησης ψωμιού”; Με μια ματιά στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι γράφουν οι χρήστες Πορτοφόλι BRD κριτικές – ενώ το όνομα έχει αλλάξει και το πορτοφόλι έχει κάπως μετονομαστεί, το προϊόν στο σύνολό του, παραμένει το ίδιο.

Αυτό όμως λέει λίγα για το πραγματικό πορτοφόλι – είναι καλό; Αξίζει να δείτε; Τι είδους κρυπτογραφικό πορτοφόλι είναι, ούτως ή άλλως?

Μην ανησυχείτε, γιατί όλες αυτές οι ερωτήσεις (και περισσότερα!) Θα απαντηθούν στο παρακάτω άρθρο!

TL; Δρ: Το πορτοφόλι BRD cryptocurrency είναι ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά. Μπορεί να διατηρεί πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα (όπως το Bitcoin και το Ethereum) και έχει μια αρκετά καλή φήμη στην κοινότητα κρυπτογράφησης, ειδικά επειδή το πορτοφόλι είναι ανοιχτού κώδικα.

Πλεονεκτήματα

  • Απλή διεπαφή χρήστη
  • Πορτοφόλι που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά
  • Διαθέσιμοι κωδικοί PIN πελάτη
  • Μπορεί να κρατήσει Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20 tokens

Μειονεκτήματα

  • Οι απαντήσεις υποστήριξης πελατών αναφέρθηκαν μερικές φορές αργές
  • Υποστηρίζει λίγα νομίσματα

Κριτική για το Πορτοφόλι BRD: PROS

BRD ιδρύθηκε αρχικά το 2015. Δύο χρόνια αργότερα, η εταιρεία άλλαξε. Τότε ήταν που το πορτοφόλι εξακολουθούσε να ονομάζεται “το ψωμί πορτοφόλι” – πιασάρικο όνομα, αλλά προφανώς, δεν ταιριάζει αρκετά με τη μάρκα και έτσι άλλαξε δύο χρόνια αργότερα σε “BRD“.

Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία έχει δει αρκετά διαδεδομένη επιτυχία – το ICO για το διακριτικό της (ίδιο όνομα – BRD) ήταν επιτυχές και η γενική φήμη που διατηρεί η επωνυμία φαίνεται στην πραγματικότητα να είναι μάλλον θετικό.

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκεί έξω, μπορείτε να περιμένετε να έχει το πορτοφόλι BRD crypto τόσο θετικές όσο και αρνητικές πτυχές – αυτό είναι δεδομένο. Εστιάζοντας πρώτα στα θετικά, ας καλύψουμε τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζει το πορτοφόλι.

Υποστηρίζει Bitcoin και Etheruem

Αν έχετε ακούσει κάτι κρυπτονόμισμα, πιθανώς γνωρίζετε ότι υπάρχουν τα δύο πιο γνωστά κρυπτονομίσματα εκεί έξω Bitcoin και Αιθέριο. Αυτά τα δύο cryptos βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής – όπου κι αν κοιτάξετε, θα βρίσκετε πάντα νέα για οποιοδήποτε από αυτά.

Φυσικά, ως αποτέλεσμα αυτού, ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα βλέπουν το Bitcoin και το Ethereum ως οι δύο βασικοί διεκδικητές. Με τη σειρά του, αυτό κάνει τα πορτοφόλια ETH και BTC αρκετά περιζήτητα.

Οι κριτικές για το πορτοφόλι χρηστών BRD θα σας πουν αυτό αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι, στην πραγματικότητα, υποστηρίξτε και τα δύο κρυπτονομίσματα.

Κριτική πορτοφολιού BRD: χωρίς λογαριασμούς, χωρίς σύνδεση.

Αυτά είναι υπέροχα νέα για όποιον ψάχνει να δοκιμάσει το BRD! Πάνω από τα Bitcoin και Ethereum, ωστόσο, το BRD υποστηρίζει επίσης Bitcoin μετρητά και όλα τα διακριτικά ERC-20. Κανένα από αυτά δεν είναι πολύ εκπληκτικό, για να είμαστε ειλικρινείς – τόσο τα Bitcoin Cash όσο και τα ERC-20 token είναι πολύ συνυφασμένα με τα προαναφερθέντα κρυπτονομίσματα.

Το γεγονός ότι το πορτοφόλι BRD crypto σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε διακριτικά ERC-20 θα πρέπει να επισημανθεί ακόμη περισσότερο – είναι υπέροχα νέα για οποιονδήποτε και για όλους όσους ενδιαφέρονται dApps, έξυπνες συμβάσεις, και όποιος & όλες οι επενδύσεις σε αυτήν την τεχνολογία.


Ένα πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα

Διαβάζοντας τις κριτικές για το πορτοφόλι χρηστών BRD, ενδέχεται να συναντήσετε τελικά κάποια σημεία που επισημαίνουν ο ανοιχτή πηγή φύση του πορτοφολιού. Ενώ ορισμένοι χρήστες φαίνεται να βλέπουν αυτό το γεγονός, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει – είναι στην πραγματικότητα ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του BRD.

Εξ ορισμού, ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που είναι ανοιχτού κώδικα σημαίνει ότι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα, και αναζητήστε κάτι ύποπτο ή ακόμη και ευάλωτο – αν βρουν κάτι που δεν φαίνεται σωστό, οι άνθρωποι μπορούν τότε υποβολή προτάσεων αλλαγής, και αν περάσουν, το πορτοφόλι θα βελτιωθεί.

Αναθεώρηση πορτοφολιού BRD: αγορά Bitcoin.

Τώρα, βεβαίως, αυτές οι διαδικασίες είναι λίγο πιο περίπλοκες από αυτό, αλλά η γενική ιδέα παραμένει η ίδια, ωστόσο. Επίσης, πιθανότατα μπορείτε να δείτε πώς όλα αυτά θα ήταν επωφελή για οποιονδήποτε χρήστη του πορτοφολιού BRD crypto, σωστά?

Εκτός από το ότι έχει κάποια σαφή, αντικειμενικά οφέλη από ορισμένα πορτοφόλια φύλαξης εκεί έξω, το γεγονός ότι το BRD είναι ανοιχτού κώδικα ωφελεί επίσης το εν λόγω πορτοφόλι κρυπτογράφησης από λιγότερο φυσική άποψη. Αυτό που εννοώ είναι απλά αυτό οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να εμπιστεύονται εφαρμογές και πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα.

Με άλλα λόγια, σημαίνει “διαφάνεια” και “αξιοπιστία” για τους περισσότερους χρήστες του προϊόντος – για να είμαστε δίκαιοι, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, πρώτον.

Αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας

Το πορτοφόλι BRD είναι έναν τύπο αποθήκευσης κρυπτογράφησης που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά. Οι περισσότερες κριτικές για το πορτοφόλι χρηστών BRD που θα συναντήσετε φαίνεται να επαινούν αυτό το γεγονός – πράγματι, στον κόσμο όπου οι κινητές συσκευές έχουν γίνει μικροί υπολογιστές με τσέπη που χρησιμοποιούμε για ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς, θα ήταν λογικό!

Το να βασίζεστε σε κινητά έχει και άλλα οφέλη, ωστόσο – είναι στην πραγματικότητα μια καλή επιλογή όποιος εκτιμά την ασφάλεια.

Τα πορτοφόλια εφαρμογών για κινητά εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία με τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης λογισμικού, από άποψη ασφάλειας. Αυτό τους καθιστά ασφαλέστερες επιλογές σε σύγκριση με, ας πούμε, διαδικτυακά πορτοφόλια – ο λόγος για αυτό έγκειται σε αυτό, με ένα διαδικτυακό (βάσει ανταλλαγήςπορτοφόλι, τα νομίσματά σας είναι πάντα στο Διαδίκτυο, ενώ χρησιμοποιείτε λογισμικό, το μόνο που πρέπει να ανησυχείτε είναι κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Αναθεώρηση πορτοφολιού BRD: απλότητα από το σχεδιασμό.

Εάν ο υπολογιστής σας – ή, σε σχέση με αυτήν την αναθεώρηση πορτοφολιού BRD, το τηλέφωνό σας – είναι καθαρό από οποιοδήποτε ιοί και keyloggers, πρέπει να είσαι καλός!

Το πορτοφόλι BRD crypto διαθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας – επιπλέον για να σας παρέχει μια φράση ανάκτησης Σε περίπτωση που ξεχάσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας, το πορτοφόλι σας επιτρέπει επίσης δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο κωδικό PIN που θα εισαγάγατε κατά τη σύνδεση στο πορτοφόλι σας. Ενώ δεν μπόρεσα να βρω καμία επιλογή για ενεργοποίηση 2FA, Τα προσαρμοσμένα PIN εκτιμώνται πάντα!

Επιτρέπει πληρωμές σε νομίσματα Fiat (και αγορές εντός πορτοφολιού)

Σήμερα, πολλά πορτοφόλια κρυπτογράφησης (ειδικά διαδικτυακά – τα πορτοφόλια λογισμικού είναι συνήθως τα ίδια, ωστόσο) σας επιτρέπουν να αγοράζουν συγκεκριμένα νομίσματα κρυπτογράφησης μέσα από τη διεπαφή χρήστη τους – δεν χρειάζεται να αφήσετε το πορτοφόλι και να πάτε κάποια πλατφόρμα ανταλλαγής τρίτων.

Διαβάζοντας τις κριτικές χρηστών BRD πορτοφολιού, φαίνεται ότι αυτό Το BRD διαθέτει επίσης αυτήν τη λειτουργικότητα. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να το κάνετε πραγματοποιείτε πληρωμές σε νομίσματα fiat – Με άλλα λόγια, αγοράστε κρυπτονομίσματα με την πιστωτική σας κάρτα.

Πίνακας: Οι μέθοδοι πληρωμής του Coinbase Wallet και του BRD

Αργά, αυτό έχει γίνει κάπως φυσιολογικό, και μάλιστα αναμενόμενο – παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά πορτοφόλια εκεί έξω δεν έχουν ενσωματωμένη λειτουργικότητα κρυπτογράφησης. Η αγορά κρυπτογράφησης με νομίσματα fiat προτιμάται συνήθως, ειδικά από επενδυτές εντός επιπέδου – είναι ευκολότερο, χωρίς προβλήματα και χρειάζεται λίγο χρόνο.

Ομαλή, μοντέρνα σχεδίαση διασύνδεσης

Ευχρηστία είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όταν πρόκειται για πορτοφόλια κρυπτογράφησης λογισμικού. Δεν είναι κάτι που θα εμφανίζεται συχνά στις κριτικές χρηστών BRD πορτοφολιού, αλλά Η καλή χρηστικότητα εξακολουθεί να είναι αρκετά σημαντική για όλα τα πορτοφόλια εκεί έξω.

Ευτυχώς, το κρυπτογραφικό πορτοφόλι BRD διαθέτει, στην πραγματικότητα, κάποια αξιοπρεπή χαρακτηριστικά χρηστικότητας.

Κριτική πορτοφολιού BRD: πώς να αποκτήσετε μάρκες BRD.

Όλα από τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης του πορτοφολιού έως την αγορά νομισμάτων είναι απλό και απλό. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πορτοφόλι κρυπτογράφησης, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Ενώ θα αναλύσω αργότερα την πραγματική πτυχή της χρηστικότητας, αρκεί να πω ότι είναι αναζωογονητικό και πάντα εκτιμάται ότι συναντάμε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που δεν σας φέρνει υπερβολικά με τεχνική ορολογία και περιττές λειτουργίες.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Κριτική για το Πορτοφόλι BRD: CONS

Κρίνοντας επίσημα από τις πιο φωνητικές κριτικές για το πορτοφόλι χρηστών BRD, μπορεί να φαίνεται ότι το εν λόγω πορτοφόλι είναι σχεδόν άψογο – η πλειοψηφία των χρηστών του αρέσει αρκετά και δηλώνει με υπερηφάνεια όλα τα οφέλη του.

Όπως και με οτιδήποτε άλλο στη ζωή, ωστόσο, το πορτοφόλι ψωμιού δεν είναι τέλειο – φυσικά, υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που μπορεί να είναι ή να μην είναι εμφανείς όταν συναντήσετε για πρώτη φορά το εν λόγω προϊόν.

Βεβαίως, συνδυάζοντας τη δική μου εμπειρία με την πλατφόρμα μαζί με άλλες κριτικές χρηστών BRD πορτοφολιού, καμία από τις προαναφερθείσες «αδυναμίες» δεν φαίνεται να είναι ουσιαστική, πόσο μάλλον «σπάσιμο παιχνιδιών». Ωστόσο, πρέπει να καλυφθούν προτού βγείτε και δοκιμάστε το BRD crypto πορτοφόλι για τον εαυτό σας.

Ξεκινώντας με το μεγαλύτερο παράπονο, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι η έλλειψη στήριξης κερμάτων.

Υποστηρίζει λίγα νομίσματα

Νωρίτερα στην κριτική του πορτοφολιού BRD, επεσήμανα ότι το BRD υποστηρίζει τα δύο κύρια κρυπτονομίσματα – Bitcoin και Etheruem -, και τα σχετικά cryptos – Bitcoin μετρητά και Διακριτικά ERC-20.

Παρόλο που είναι υπέροχο το γεγονός ότι τα νομίσματα που υποστηρίζονται συνθέτουν ένα πλήθος, είναι πραγματικά λυπηρό που υπάρχουν μόνο λίγα από αυτά για να διαλέξετε (τουλάχιστον αποκεντρωμένη από νομισματική άποψη).

Στην εποχή μας, αποκλειστικά πορτοφόλια σκιάζονται από εκείνους που υποστηρίζουν πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα – μερικά από αυτά ακόμη και στις εκατοντάδες! Πολλοί από τους πιο έμπειρους εμπόρους και επενδυτές που έχουν πολλαπλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα στο χαρτοφυλάκιό τους, και μπορεί να θέλετε να τα αποθηκεύσετε σε ένα πορτοφόλι – αυτό δεν είναι δυνατό με το BRD.

Επανεξέταση πορτοφολιού BRD: προνόμια κράτησης κερμάτων BRD.

Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, η αποθήκευση πολλαπλών διαφορετικών κρυπτογράφησης σε ένα μόνο μέρος μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι τόσο καλή ιδέα, να είναι δίκαιη. Του κίνδυνος για την ασφάλεια – αν κάποιος επρόκειτο να εισβάλει στο πορτοφόλι σας, θα μπορούσε να κλέψει όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία – αν τα έχετε κρατήσει σε διαφορετικές τοποθεσίες, ωστόσο, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ήταν ωραίο να βλέπουμε το πορτοφόλι ψωμιού να υποστηρίζει περισσότερα νομίσματα στο μέλλον – αν όχι μερικά από τα πιο εξειδικευμένα, τουλάχιστον τουλάχιστον Litecoin, ΝΕΟ ή Παύλα.

Η υποστήριξη πελατών ενδέχεται να είναι αργή

Διαβάζοντας τις διάφορες κριτικές χρηστών BRD πορτοφολιού, είναι προφανές ότι η εφαρμογή έχει μια αρκετά καλή φήμη τόσο στις αγορές iOS όσο και στις αγορές Android – έχει εξαιρετικές βαθμολογίες χρηστών στο Play Store, και οι κορυφαίες κριτικές είναι πολύ θετικό, πολύ.

Το μόνο πράγμα που θεωρείται ως αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα είναι την υποστήριξη πελατών.

Βλέπετε, εάν επρόκειτο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το πορτοφόλι (είτε πρόκειται για τεχνικό, σχετικό με τα τέλη ή αλλιώς), θα μπορούσατε είτε ελέγξτε τη βάση γνώσεων που διατίθεται στον επίσημο ιστότοπο της επωνυμίας ή γράψτε τους ένα email. Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα εδώ είναι αυτό δεν υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή υποστήριξη πελατών.

Κριτική για το Πορτοφόλι BRD

Λοιπόν, για να είμαστε δίκαιοι, αυτό ισχύει μόνο εν μέρει – θα μπορούσατε να τους τηλεφωνήσετε, αλλά αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για όσους διαθέτουν έναν συγκεκριμένο αριθμό διακριτικών BRD.

Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι, ενώ το πορτοφόλι ψωμιού είναι υπέροχο και όλα, οι απαντήσεις υποστήριξης μπορεί να είναι κάπως αργές. Φυσικά, εάν αντιμετωπίζετε ένα σοβαρό τεχνικό ζήτημα, πιθανώς θα θέλατε να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό – ειδικά όταν περιλαμβάνει τα κρυπτονομίσματα σας.

Συγκρίνετε το BRD δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το BRD δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμή

Η πτυχή τιμολόγησης του το πορτοφόλι ψωμιού είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον.

Το πορτοφόλι BRD είναι εντελώς δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση και χρήση. Αυτό είναι υπέροχο – ενώ έχει γίνει πρότυπο όταν πρόκειται οι περισσότερες επιλογές αποθήκευσης κρυπτογράφησης μέσω διαδικτύου και εφαρμογών εκεί έξω, είναι ακόμα ωραίο να γνωρίζετε ότι μπορείτε πραγματικά χρησιμοποιήστε το πορτοφόλι δωρεάν.

Όσον αφορά τα ισχύοντα τέλη, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα.

Κριτική για το Πορτοφόλι BRD

Η ομάδα πίσω από το πορτοφόλι δηλώνει ότι υπάρχουν δεν χρεώνονται χρεώσεις όταν πραγματοποιείτε συναλλαγή μέσω BRD, τουλάχιστον από την πλευρά τους της συμφωνίας. Ωστόσο, τονίζουν επίσης ότι ο τρόπος λειτουργίας του δικτύου Bitcoin είναι αυτός θα πάρει μια συγκεκριμένη ποσοστιαία περικοπή από τη συναλλαγή σας – Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως «τέλος συναλλαγής».

Η χρέωση ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των Bitcoin που στέλνετε / λήψη. Φυσικά, αν έχετε πολλά χρήματα, θα χρεωθείτε περισσότερο για τη συναλλαγή – έχει νόημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πορτοφόλι BRD?

Τώρα που έχουμε συζητήσει και τα δύο θετικός και τις λιγότερο θετικές πλευρές του το πορτοφόλι ψωμιού, το τελικό βήμα αυτής της αναθεώρησης του πορτοφολιού BRD είναι να μιλήσουμε για το “hows” – συγκεκριμένα, πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι, πώς να το ρυθμίσετε, πώς να κάνετε συναλλαγές, και ούτω καθεξής.

Πώς να εγκαταστήσετε το Πορτοφόλι BRD?

Θα ξεκινήσουμε από την αρχή και θα μιλήσουμε για τη διαδικασία εγκατάστασης της BRD.

Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή BRD από το κατάστημα εφαρμογών της επιλογής σας. Χρησιμοποιώ μια συσκευή Android, έτσι το παράδειγμά μου θα περιλαμβάνει το Play Store.

Κριτική πορτοφολιού BRD: το Play Store.

Βήμα 2: Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε “Ξεκίνα“.

Αναθεώρηση πορτοφολιού BRD: ξεκινήστε.

Βήμα 3: Μετά από μια σύντομη εισαγωγή, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο κωδικό PIN. Φροντίστε να μην το ξεχάσετε!

Κριτική πορτοφολιού BRD: προσαρμοσμένοι κωδικοί PIN.

Βήμα 4: Στη συνέχεια θα σας δοθεί το “κλειδί χαρτιού” – με άλλα λόγια, το δικό σας Φράση επαναφοράς 12 λέξεων. Γράψτε το και κρατήστε το κάπου ασφαλές – είναι το μόνο σας εργαλείο για να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας, σε περίπτωση που ξεχάσετε τους κωδικούς PIN σας.

Κριτική πορτοφολιού BRD: φράση ανάκτησης 12 λέξεων.

Βήμα 5: Μόλις εγκατασταθεί, θα μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Αυτό είναι!

Κριτική πορτοφολιού BRD: η πρώτη σελίδα της εφαρμογής BRD.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εγκατάσταση και ρύθμιση του πορτοφολιού BRD είναι εξαιρετικά απλή και απλή!

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο Πορτοφόλι BRD?

Στη συνέχεια, ας καλύψουμε την πραγματική διαδικασία αγοράς του Ethereum (ή Bitcoin) στο εν λόγω πορτοφόλι για κινητά.

Βήμα 1: Ενώ βρίσκεστε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, πατήστε “Αγορά“.

Βήμα 2: Θα σας ζητηθεί επιλέξτε τη χώρα κατοικίας σας – να το κάνεις.

Κριτική πορτοφολιού BRD: επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.

Βήμα 3: Εισαγω τα νομίσματα και τα ποσά που θέλετε να πληρώσετε με / λάβετε.

Κριτική πορτοφολιού BRD: ποσό Ether που θέλετε να αγοράσετε.

Βήμα 4: Επιλέξτε το δικό σας μέθοδος πληρωμής.

Έλεγχος πορτοφολιού BRD: τρόπος πληρωμής.

Βήμα 5: Η BRD σάς προσφέρει να αγοράζετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της Απλός – η παράδοση είναι γρήγορη και τα τέλη είναι επίσης αρκετά λογικά.

Αναθεώρηση πορτοφολιού BRD: Simplex.

Βήμα 6: Μόλις επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να περιμένετε!

Αναθεώρηση πορτοφολιού BRD: επιβεβαίωση παραγγελίας.

Απλός!

Πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα στο Πορτοφόλι BRD?

Τέλος, έχετε επίσης τη δυνατότητα ανταλλαγής των κρυπτονομισμάτων σας στο πορτοφόλι BRD crypto.

Βήμα 1: Πατήστε “Εμπορικές συναλλαγές“Στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης, στο κέντρο.

Βήμα 2: Επιλέξτε τα νομίσματα που θέλετε πληρώνω με, και το νόμισμα που θέλετε λαμβάνω.

Κριτική πορτοφολιού BRD: διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο BRD.

Βήμα 3: Εάν τα χρήματα στο πορτοφόλι σας είναι επαρκή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή επιλέγοντας το σωστό πορτοφόλι – αυτό είναι!

Σίγουρα ένας απλός τρόπος διαπραγμάτευσης κρυπτογράφων εντός του ίδιου του πορτοφολιού!

Συμπεράσματα

Λοιπόν – αυτό είναι το πορτοφόλι BRD! Τώρα, αξίζει να δείτε?

Θα έπρεπε να συμφωνήσω με την πλειοψηφία των κριτικών του πορτοφολιού BRD χρήστη – το εν λόγω πορτοφόλι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Πίνακας: Τα στοιχεία της εταιρείας των Ledger Nano X και BRD

Παρόλο που δεν στεγάζει πολλά νομίσματα και μπορεί μερικές φορές να αγωνιστείτε με την ταχύτητα των απαντήσεων της υποστήριξης πελατών, το πορτοφόλι BRD είναι μια ασφαλή εναλλακτική λύση για όλα σας Bitcoin και Αιθέριο (και μερικές άλλες κρυπτογραφικές) ανάγκες.

Του διασκέδαση και εύχρηστος, σου επιτρέπει να δημιουργήστε προσαρμοσμένους κωδικούς PIN, υποστηρίζει συναλλαγές στο πορτοφόλι και αγορές κρυπτογράφησης – σίγουρα μια εξαιρετική εναλλακτική λύση!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map