Πρόβλεψη τιμής Bytecoin: 2021 και πέρα

Σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο Bytecoin, αλλά δεν είστε σίγουροι αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Ή μήπως κρατάτε ήδη κάποια, αλλά θέλετε να μάθετε εάν πρέπει να πουλήσετε ή να κρατήσετε και ψάχνετε για την πρόβλεψη τιμής Bytecoin; Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Στον οδηγό πρόβλεψης τιμών Bytecoin, θα καλύψω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Πρώτον, θα σας δώσω μια γρήγορη επισκόπηση του τι είναι πραγματικά το έργο Bytecoin. Στη συνέχεια, θα εξηγήσω εν συντομία τη σημασία της κατανόησης ότι οι προβλέψεις τιμολόγησης πρέπει να λαμβάνονται με προσοχή, καθώς είναι ακριβώς αυτές – προβλέψεις!

Μετά από αυτό, θα είστε έτοιμοι να λάβετε υπόψη μερικούς από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του, μαζί με μερικά παραδείγματα άλλων προβλέψεων τιμών Bytecoin. Μέχρι το τέλος, θα πρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε!

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας ξεκινήσουμε διασφαλίζοντας ότι γνωρίζουμε τι είναι πραγματικά το έργο Bytecoin!

Τι είναι το Bytecoin

Το Bytecoin είναι ένα cryptocurrency που ειδικεύεται σε ιδιωτικές και ανώνυμες συναλλαγές, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε στον κόσμο να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Δημιουργήθηκε το 2012 από μια ομάδα ανώνυμων προγραμματιστών, οι οποίες ακόμη και μέχρι σήμερα, παραμένουν άγνωστες.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Με την αποστολή χρημάτων μέσω του blockchain Bytecoin, χρειάζονται μόνο 2 λεπτά πριν από την επιβεβαίωση της μεταφοράς. Αυτό είναι πολύ πιο γρήγορο από τη χρήση Bitcoin, η οποία διαρκεί έως και 10 λεπτά.

Μια άλλη βασική διαφορά είναι ότι το Bitcoin επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πολλές πληροφορίες συναλλαγών στο δημόσιο blockchain, ωστόσο οι συναλλαγές Bytecoin χρησιμοποιούν κάτι που ονομάζεται "Υπογραφές δακτυλίου", που σημαίνει ότι όλα παραμένουν ιδιωτικά.

Παρόλο που το Bytecoin χρησιμοποιεί Proof-of-Work όπως το Bitcoin, υπάρχει μια μικρή διαφορά. Το Bitcoin (το οποίο χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται αλγόριθμος SHA-256), δίνει στους ανθρώπους το πιο ακριβό υλικό τη μεγαλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν την ανταμοιβή εξόρυξης.

Ωστόσο, το Bytecoin (το οποίο χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται Egalitarian Proof-of-Work) επιτρέπει στους χρήστες να ορυχείο χρησιμοποιώντας βασικές GPU και CPU, καθιστώντας το ένα πολύ πιο δίκαιο σύστημα.

Η εγγενής κρυπτογράφηση Bytecoin αναφέρεται επίσης ως BCN και συνολικά θα υπάρχει μέγιστη προσφορά 184.470.000.000 νομισμάτων.

Τώρα που ξέρετε τι πραγματικά κάνει το νόμισμα, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών Bytecoin θα διασφαλίσει ότι καταλαβαίνετε ότι οι προβλέψεις πρέπει να λαμβάνονται πάντα με προσοχή.

Σημαντική σημείωση για τις προβλέψεις τιμολόγησης κρυπτονομισμάτων

Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, γιατί αν μπορούσαμε, όλοι θα ήμασταν πολύ πλούσιοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων καθώς οι αγορές είναι πραγματικά ασταθείς. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε ένα νόμισμα που αυξάνεται περισσότερο από 1.000% σε μια μέρα, χωρίς καμία σαφή εξήγηση για το γιατί συνέβη.


Ο πιο σημαντικός δείκτης για το αν μια κρυπτογράφηση αυξάνεται ή μειώνεται είναι γεγονότα πραγματικού κόσμου. Για παράδειγμα, εάν ένα κρυπτονομίσμα δημιουργήσει μια συνεργασία με μια πολύ μεγάλη εταιρεία, τότε η τιμή του θα αυξηθεί κατά πάσα πιθανότητα. Από την άλλη πλευρά, εάν ένα κρυπτονομίσμα γνώρισε παραβίαση, τότε η τιμή πιθανότατα θα μειωνόταν. Θυμηθείτε, ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνετε απόφαση επένδυσης αποκλειστικά βάσει πρόβλεψης τιμής. Πάντα διεξάγετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα και βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε ότι οι προβλέψεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από απόψεις.

Τώρα που το έχω ξεχάσει, το επόμενο μέρος της πρόβλεψής μου για το Bytecoin θα εξετάσει μερικά από τα πράγματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή Bytecoin το 2018.

Πρόβλεψη τιμής Bytecoin 2018

Για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είστε όταν κοιτάτε τις προβλέψεις τιμών “Expert” Bytecoin, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα.

Πρόβλεψη τιμής Bytecoin για το 2018

Αυτή η πρόβλεψη τιμολόγησης κυκλοφόρησε από μια σελίδα Twitter τον Ιανουάριο του 2018 που αποκαλείται «Ίδρυμα Bytecoin» και έχουν σχεδόν 6000 ακόλουθους. Υπάρχουν ορισμένα σαφή ζητήματα με αυτές τις προβλέψεις, τα οποία θα εξηγήσω παρακάτω.

Όταν μιλάω για κεφαλαιοποίηση της αγοράς, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε πόσο η κρυπτογράφηση αξίζει συνολικά, με βάση την τρέχουσα τιμή αγοράς. Αυτό επιτυγχάνεται πολλαπλασιάζοντας την τρέχουσα τιμή του κρυπτονομίσματος έναντι του συνολικού ποσού των κερμάτων που κυκλοφορούν.

Για παράδειγμα, εάν υπήρχαν 1 εκατομμύριο νομίσματα και κάθε νόμισμα είχε αξία 0,50 $, τότε η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα ήταν 500.000 $.

Σύμφωνα με την παραπάνω πρόβλεψη τιμής Bytecoin, τον Δεκέμβριο του 2018 η τιμή θα είναι 7,5850 $. Όταν πολλαπλασιάζετε αυτό με τη συνολική προσφορά μόλις πάνω από 184 δισεκατομμύρια, αυτό θα έδινε στη Bytecoin συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Για να σας δείξω γιατί πρόκειται για μια γελοία πρόβλεψη τιμών Bytecoin, η Apple – μία από τις πιο πολύτιμες εταιρείες στον κόσμο, είχε συνολική κεφαλαιοποίηση 953 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2018. Πιστεύετε πραγματικά ότι αυτό θα συμβεί; Εάν ναι, πόσο θα αξίζει το Bitcoin?!

Το Ίδρυμα Bytecoin προέβλεψε ότι το Bytecoin θα έφτανε τα 0,2680 $ τον Μάιο του 2018, ωστόσο, το υψηλότερο ήταν $ 0,017. Μετά από αυτό, η τιμή συνέχισε να μειώνεται και το Bytecoin αξίζει μόλις 0,00019 $ τον Ιανουάριο του 2021. Λοιπόν, ποιες άλλες προβλέψεις τιμών Bytecoin είναι εκεί έξω?

Μία από τις πιο ρεαλιστικές προβλέψεις είναι η Cryptoground που πιστεύει ότι η τιμή BCN θα μπορούσε να αυξηθεί στα 0,0006 $ μέχρι το τέλος του 2021.

Προβλέψεις τιμής Bytecoin2021 και πέρα!

Βρήκα έναν ιστότοπο που ονομάζεται CoinLiker, ο οποίος ισχυρίζεται ότι επικεντρώνεται ειδικά στις προβλέψεις κρυπτογράφησης. Σύμφωνα με το μοντέλο τιμολόγησής τους, πίστευαν ότι το Bytecoin θα φτάσει τα 0,2775 $ μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2018.

Η υψηλότερη τιμή που έχει φτάσει στο παρελθόν η Bytecoin είναι 0,01541 $, η οποία συνέβη τον Ιανουάριο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξήσει την τιμή της κατά περίπου 1.700%. Ωστόσο, από το 2018 η τιμή του Bytecoin συνέχισε να μειώνεται και αξίζει μόλις 0,00019 $ αυτή τη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, όπως ανέφερα νωρίτερα, η τιμή ενός κρυπτονομίσματος μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί πολύ γρήγορα, οπότε μια αύξηση αυτού του μεγέθους δεν θα ήταν αδύνατη. Για παράδειγμα, κατά τους 12 μήνες του 2017, η Ethereum αύξησε την τιμή της κατά 10.000%!

Το CoinLiker παρέχει επίσης μια πρόβλεψη τιμής Bytecoin για το έτος 2023, όπου εκτιμά ότι η τιμή του θα αυξηθεί στα 0,6792 $. Επιστρέφοντας στους υπολογισμούς κεφαλαιοποίησης της αγοράς μου, αυτό σημαίνει ότι η συνολική αξία Bytecoin θα είναι 124 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, τα 4 χρόνια είναι πολύ καιρό, ειδικά στον κλάδο κρυπτογράφησης. Έτσι, η πρόβλεψη θα μπορούσε να αποδειχθεί σωστή! Ποιός ξέρει?!

Το CoinLiker δεν παρέχει δεδομένα που να εξηγούν πώς έφτασαν στην πρόβλεψη τιμής Bytecoin. Αυτό καθιστά δύσκολο να αποφασιστεί εάν οι προβλέψεις είναι αξιόπιστες ή όχι. Έχοντας αυτό κατά νου, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συζητήσω μερικά από τα πράγματα που μπορεί να δουν την αύξηση των τιμών του, με ιδιαίτερη εστίαση στον χάρτη πορείας Bytecoin.

Χάρτης πορείας Bytecoin – Πώς θα μπορούσε αυτό να επηρεάσει την τιμή?

Πριν ρίξω μια ματιά σε μερικά από τα βασικά γεγονότα που αναμένονται στον χάρτη πορείας Bytecoin, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσουμε για το τι συνέβη στα πρώτα τρία χρόνια του έργου.

Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ετών διαπραγμάτευσης, το κέρμα BCN ουσιαστικά δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, οι ημερήσιοι όγκοι συναλλαγών ήταν μόλις μερικές χιλιάδες δολάρια. Τότε, τον Μάιο του 2017, μετά από σχεδόν 12 μήνες χωρίς επικοινωνία από την ομάδα, ο Bytecoin ξαφνικά ανακοίνωσε ότι εργάζονταν σκληρά για να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια αύξηση των τιμών, όπου η τιμή αυξήθηκε από 0,0002 $ σε 0,0048 $ σε λιγότερο από 2 εβδομάδες συναλλαγών. Αν και αυτοί οι αριθμοί δεν ακούγονται πολύ, αυτό στην πραγματικότητα δείχνει αύξηση 2.300%!

Αυτό μας δείχνει ότι ακόμη και μια μικρή ενημέρωση όπως τα παραπάνω μπορεί να προκαλέσει τεράστια αύξηση της τιμής Bytecoin! Ωστόσο, μεγαλύτερα νέα ήρθαν τον Μάιο του 2018, όπου η μεγάλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει την εισαγωγή του Bytecoin. Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα, καθώς η Binance είναι υπεύθυνη για σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ημερήσιο όγκο συναλλαγών.

Μόλις τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση του Binance, η τιμή του αυξήθηκε κατά σχεδόν 166%, μόνο για να καταρρεύσει το δίκτυο επειδή δεν μπορούσε να χειριστεί την ένταση! Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή θα μπορούσε να ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Bytecoin να κάνει πραγματικά κέρδη, ωστόσο, η τεχνολογία του το αφήνει κάτω.

Ως αποτέλεσμα, στο πρώτο μεγάλο στάδιο του 2018 θα δούμε το Bytecoin να παίζει ένα σκληρό πιρούνι, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου. Ένα σκληρό πιρούνι είναι όταν αντιγράφεται ο κώδικας ενός blockchain αλλά γίνονται αλλαγές για τη βελτίωσή του. Σύμφωνα με την ομάδα Bytecoin, αυτό θα κάνει το δίκτυο πιο ασφαλές και σταθερό.

Μόλις ολοκληρωθεί το σκληρό πιρούνι, θα πρέπει να δοκιμαστεί. Εάν όλα έχουν επιτυχία, τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής. Η πλήρης λίστα των δυνατοτήτων που η Bytecoin επιδιώκει να επιτύχει δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ωστόσο, έχουν ενημερώσει ότι επιθυμούν να εγκαταστήσουν ένα δυναμικό σύστημα χρεώσεων.

Χάρτης πορείας ανάπτυξης Bytecoin για το 2018

Αν και αυτό σημαίνει ότι τα τέλη συναλλαγών μπορούν να αυξηθούν όταν το δίκτυο είναι πιο απασχολημένο, διασφαλίζει ότι οι συναλλαγές δεν έχουν κολλήσει σε ένα μπλοκ, οπότε είναι γενικά καλό. Είναι συμβάντα όπως αυτό που είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να κάνετε μια πρόβλεψη τιμής Bytecoin.

Μετά το σκληρό πιρούνι, η Bytecoin σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα Public Testnet είτε στο Q3 είτε στο Q4. Αυτό θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να δοκιμάσει νέες ιδέες λογισμικού που σκέφτονται οι προγραμματιστές Bytecoin αφήνοντας σχόλια και προτάσεις.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά επιτυχημένη προσθήκη στο έργο Bytecoin, καθώς θα επιτρέψει στην κοινότητα να βρει νέες ιδέες και βελτιώσεις. Και πάλι, η επιτυχία αυτής της συγκεκριμένης αναβάθμισης θα μπορούσε να δει την τιμή του Bytecoin να αυξάνεται.

Δυστυχώς, αυτός είναι ο δρόμος του Bytecoin, οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε άλλες προβλέψεις βάσει των αναπτυξιακών τους στόχων.

Τώρα λοιπόν που έχω συζητήσει τη διαθεσιμότητα των προβλέψεων τιμών Bytecoin για το 2021 και μετά, καθώς και ορισμένα από τα γεγονότα στον χάρτη πορείας τους που ενδέχεται να επηρεάσουν την τιμή, τώρα θα κάνω μια συζήτηση σχετικά με το αν νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση.

Είναι το Bytecoin μια καλή επένδυση?

Πριν δώσω τις απόψεις μου, σκέφτηκα ότι θα καταστήσω σαφές ότι ο οδηγός πρόβλεψης τιμών του Bytecoin δεν είναι οικονομική συμβουλή. Όπως όλες οι προβλέψεις, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια γνώμη. Πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε μια επένδυση.

Τέλος πάντων, πιστεύω ότι υπάρχουν και τα δύο καλά σημεία που μπορεί να δουν την τιμή Bytecoin να αυξάνεται, ωστόσο, πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και αρνητικά σημεία.

Πρώτον, από την άποψη της τεχνολογίας, έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι του πιο δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, που είναι το Bitcoin. Όπως ανέφερα νωρίτερα, το Bytecoin μπορεί να επιβεβαιώσει μια συναλλαγή σε 2 λεπτά, ενώ το Bitcoin διαρκεί 10 λεπτά. Το Bytecoin είναι επίσης πιο ανώνυμο από το Bitcoin, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη την αποστολή συναλλαγών ιδιωτικά.

Ωστόσο, υπάρχουν στην πραγματικότητα άλλα νομίσματα απορρήτου που αποδίδουν καλύτερα από το Bytecoin. Αυτά περιλαμβάνουν το Dash, το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει μια συναλλαγή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω του πρωτοκόλλου InstantSend.

Πιστεύω επίσης ότι το σκληρό πιρούνι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς η ομάδα του Bytecoin σχεδιάζει να προσθέσει μερικά νέα χαρακτηριστικά. Κανείς δεν ξέρει τι είναι ακόμη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης μερικά ζητήματα που πιστεύω ότι ενδέχεται να δουν την τιμή του Bytecoin να πέφτει. Πρώτον, οι κυβερνήσεις δεν τους αρέσουν τα νομίσματα απορρήτου, διότι καθιστά πολύ δύσκολο να μάθουν αν οι πολίτες τους χρησιμοποιούν τεχνολογία για να διαπράξουν έγκλημα.

Για παράδειγμα, στην Ιαπωνία, η οποία είναι πιθανώς ένα από τα κράτη που είναι φιλικά προς την κρυπτογράφηση στον κόσμο, οι ρυθμιστικές αρχές τους αρχίζουν να ασκούν πίεση στα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για να σταματήσουν να καταγράφουν νομίσματα απορρήτου. Εάν αυτό συμβεί σε ολόκληρο τον κλάδο, η τιμή του Bytecoin θα μπορούσε να επηρεαστεί πολύ άσχημα.

Δεύτερον, ανησυχώ επίσης λίγο ότι η ομάδα ανάπτυξης της Bytecoin επιλέγει να παραμείνει ανώνυμη. Αν κάτι πήγε στραβά με το έργο, δεν θα υπήρχε τρόπος να μάθουμε ποιος ήταν πίσω από αυτό.

Υπό αυτήν την έννοια, είναι δύσκολο για μένα να ενημερώσω αν το Bytecoin είναι μια καλή επένδυση. Τελικά, πρέπει να λάβετε μια απόφαση βάσει της δικής σας έρευνας.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού προβλέψεων τιμών Bytecoin! Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που έδωσα έχουν ωφελήσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Εάν έχετε διαβάσει τον οδηγό μου από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει να έχετε καλή κατανόηση για το τι είναι το έργο Bytecoin και τι πιστεύουν οι άλλοι ότι η τιμή του θα είναι τα επόμενα χρόνια.

Όπως θα δείτε, οι προβλέψεις τιμολόγησης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το ποιος τους δίνει, οπότε πάντα να σκεφτείτε πώς κατέληξαν στο συμπέρασμά τους. Εξήγησα επίσης μερικά από τα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν αύξηση του Bytecoin, καθώς και πτώση.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι καταλαβαίνετε ότι οι προβλέψεις τιμών είναι μόνο η γνώμη κάποιου, οπότε προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη ανάγνωση.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον τρόπο που θα ακολουθήσει το Bytecoin; Σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση ή έχετε ήδη κέρματα και θέλετε να μάθετε εάν πρέπει να πραγματοποιήσετε ή να πουλήσετε; Επιτρέψτε μου να μάθω την τρέχουσα κατάστασή σας και το πιο σημαντικό, τι σκοπεύετε να κάνετε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map