Πρόβλεψη τιμής Cardano 2021 και πέρα: Τι να περιμένετε;

Πρέπει να έχετε ακούσει για το Cardano επειδή έχει λάβει πολλή προσοχή τον τελευταίο καιρό. Ξεκίνησε αρκετά πρόσφατα τον Σεπτέμβριο του 2017, η Cardano έφτασε γρήγορα στη θέση της στα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα με κεφαλαιοποίηση αγοράς 11 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εάν αναρωτιέστε πώς είναι το μέλλον του Cardano, τότε είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μοιραστώ μαζί σας την κορυφαία πρόβλεψη τιμής Cardano. Θα σας δώσω επίσης μια επισκόπηση του τι κάνει ο Cardano και τι το κάνει ξεχωριστό.

Αρχική σελίδα ιστοσελίδων Cardano

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μια ιδέα για τις ιστορικές τάσεις των επενδύσεων και τις μελλοντικές προβλέψεις της Cardano. Με τις πληροφορίες από αυτόν τον οδηγό και τη συμβουλή ενός χρηματοοικονομικού συμβούλου, θα πρέπει να είστε σε θέση να λάβετε μια ενημερωμένη επενδυτική απόφαση.

Όπως και με οποιοδήποτε νόμισμα, θα πρέπει πραγματικά να ξέρετε σε τι επενδύετε. Άρα, ας μάθουμε λίγο για αυτό πριν προχωρήσουμε στην πρόβλεψη του Cardano.

Σημείωση: Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Cardano και θέλετε να προχωρήσετε στην πρόβλεψη, μεταβείτε στην ενότητα Πρόβλεψη τιμής Cardano 2021.


Μια σύντομη εισαγωγή στο Cardano

Το Cardano, όπως το Ethereum, είναι μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβάσεων. Ακριβώς όπως ο Ether είναι το διακριτικό / κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση συναλλαγών στην πλατφόρμα Ethereum, το ADA είναι το εγγενές κρυπτογράφηση για την πλατφόρμα του Cardano.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αλλά οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί! Η Cardano προσφέρει πολλές τεχνολογικές βελτιώσεις σε σχέση με το Ethereum και άλλα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα, καθώς στοχεύει στη δημιουργία ενός επεκτάσιμου, διαλειτουργικού blockchain 3ης γενιάς.

Θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι ο εγκέφαλος πίσω από τον Cardano είναι ένας από τους συνιδρυτές του Ethereum – Charles Hoskinson. Ενώ το Cardano είχε σχεδιαστεί το 2015, κυκλοφόρησε μόνο το 2017.

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό που είναι ο οδηγός Cardano για περισσότερες πληροφορίες.

Ας προχωρήσουμε τώρα προς την πρόβλεψη των τιμών του Cardano και ρίξτε μια ματιά στο πόσο καλά έχει αποδώσει η τιμή από τότε που κυκλοφόρησε.

Cardano (ADA) Ιστορικό Επενδύσεων

Το Cardano διαφέρει από άλλα νομίσματα, επειδή δεν ξεκίνησε με προσφορές αμέσως μετά τη σύλληψη. Στην πραγματικότητα, το Cardano αναπτύχθηκε για πάνω από 2 χρόνια πριν η ομάδα αποφάσισε να το κυκλοφορήσει στο κοινό.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, το Cardano κυκλοφόρησε για διαπραγμάτευση τον Οκτώβριο του 2017. Το Bittrex, ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε το Cardano.

Διάγραμμα πρόβλεψης τιμών Cardano

Το Cardano έγινε αρκετά δημοφιλές μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του και εισήχθη στις περισσότερες από τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων πολύ γρήγορα. Η τιμή του Cardano, η οποία ήταν 0,021 $ τη στιγμή της κυκλοφορίας, έφτασε στο υψηλό των 1,22 $ στις 4 Ιανουαρίου 2018.

Αυτή είναι μια επιστροφή περίπου 6.000% σε μόλις 3 μήνες. Κατά την ίδια περίοδο, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς αυξήθηκε από 0,56 εκατομμύρια δολάρια σε 31 δισ. Δολάρια.

Οι επενδυτές αγόρασαν το Cardano λόγω των ισχυρών τεχνολογικών βελτιώσεων που προσφέρει σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα και επειδή η ομάδα πίσω από αυτό είναι εξαιρετικά αξιόπιστη.

Όπως και τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, το νόμισμα ADA παρουσίασε επίσης ένα σφάλμα στο τρίμηνο του 2018.

Διάγραμμα πρόβλεψης τιμών Cardano

Έχει δει μια αναβίωση μετά από αυτό, καθώς η τιμή του έχει αυξηθεί σχεδόν 3 φορές σε μόλις 30 ημέρες. Το 2021, η τιμή του Cardano είναι ακόμη υψηλότερη καθώς φτάνει τα 0,35 $.

Ας προχωρήσουμε τώρα στην πρόβλεψη τιμών του Cardano – το μέλλον του Cardano!

Πρόβλεψη τιμής Cardano 2021

Όπως ίσως γνωρίζετε, η τιμή ενός κρυπτονομίσματος μπορεί να δει μια τεράστια άνοδο ή πτώση, όλα μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψουμε με βεβαιότητα το μέλλον των κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές θεμελιώδεις πτυχές που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή. Με βάση αυτές τις πτυχές, αναλυτές, ειδικοί, καθημερινοί χρήστες (συμπεριλαμβανομένου σας!) Μπορούν να διαμορφώσουν μια πρόβλεψη τιμής νομίσματος ADA.

Πρόβλεψη τιμής Cardano χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση

Στην τεχνική ανάλυση, η τιμή προβλέπεται χρησιμοποιώντας ιστορικές τάσεις τιμών και τάσεις όγκου συναλλαγών. Αυτό το είδος ανάλυσης μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας λογισμικό και μελέτη γραφημάτων. Δεν δίνεται προσοχή σε απτούς παράγοντες, όπως η ομάδα, η τεχνολογία κ.λπ..

Walletinvestor.com είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που παρέχει τεχνικές αναλύσεις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προβλέψεις για διάφορα κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με αυτούς, η πρόβλεψη τιμής Cardano για το 2021 είναι 0,46 $, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή θα αυξηθεί ελαφρώς.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Πρόβλεψη τιμής Cardano με βάση την ομάδα, την τεχνολογία και άλλους παράγοντες

Με βάση παράγοντες όπως η τεχνολογία, οι τάσεις της ομάδας και της αγοράς, ονομάζεται ιστότοπος smartereum.com έχει σχηματίσει μια πρόβλεψη τιμής νομίσματος ADA. Για το 2019, η πρόβλεψή τους για το Cardano ήταν 2,50 $ – θα ήταν τεράστια! Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Ωστόσο, το smartereum.com προβλέπει μια καλή χρονιά για το Cardano το 2021, Ωστόσο, δεν παρέχουν συγκεκριμένη τιμή.

Βασίστηκαν την πρόβλεψή τους στους ακόλουθους παράγοντες:

  • Ισχυρή ομάδα
  • Ανώτερη τεχνολογία
  • Πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα

Ο συγγραφέας του Oracletimes.com Pedro Bernardo μοιράστηκε επίσης μια πρόβλεψη για την τιμή του Cardano. Προέβλεψε ότι η τιμή του θα είναι περίπου 1,50 $ μέχρι το τέλος του 2019 – ένα άλλο υψηλό και μια άλλη πρόβλεψη που δεν συνέβη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα το 2021.

Αν θυμάστε, το προηγούμενο υψηλό που άγγιξε ο Cardano ήταν περίπου 1,22 $. Μεταξύ άλλων λόγων, αναμένουν ότι το Cardano θα ξεπεράσει αυτό το σημάδι λόγω των σχεδίων του για τη δημιουργία ATM ADA στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με αυτούς, η Ιαπωνία είναι ένας από τους «παγκόσμιους ηγέτες στην αποδοχή blockchain, όπου περίπου το 84% του πληθυσμού έχει ακούσει για το Bitcoin». Έτσι, αυτή η κίνηση μπορεί πραγματικά να αλλάξει το παιχνίδι για το Cardano.

Μπορείτε να δείτε ότι η πρόβλεψη του Cardano για το 2021 φαίνεται καλή συνολικά. Αναρωτιέστε πώς μοιάζει η πρόβλεψη τιμών νομισμάτων ADA μακροπρόθεσμα?

Ας ανακαλύψουμε!

Πρόβλεψη τιμής Cardano Μακροπρόθεσμα

Είναι πάντα καλή ιδέα να εξετάζουμε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές οποιασδήποτε επένδυσης. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις του Cardano μακροπρόθεσμα.

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής Cardano χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση

Ένας άλλος ιστότοπος που παρέχει προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση είναι longforecast.com.

Σύμφωνα με αυτούς, η πρόβλεψη τιμής Cardano για τον Δεκέμβριο του 2021 είναι 0,45 $. Και πάλι, θα έλεγα ότι δεν είναι τόσο υψηλό όσο αυτό που θα περιμέναμε από ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι το γεγονός ότι η τεχνική ανάλυση δεν λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως η τεχνολογία και η ομάδα, και οι δύο είναι πολύ ισχυροί στην περίπτωση του Cardano.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα σταθερό κέρδος και μια άλλη θετική πρόβλεψη.

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής Cardano με βάση την ομάδα, την τεχνολογία και άλλους παράγοντες

Η 5ετής πρόβλεψη τιμής νομίσματος ADA (έγινε το 2018) από το smartereum.com ανέρχεται στα 10 $. Όπως ανέφερα παραπάνω, έχουν βασίσει τις προβλέψεις τους σε διάφορους παράγοντες όπως η ομάδα, οι τεχνολογικές βελτιώσεις κ.λπ..

Πιστεύω ότι αυτή είναι μια ρεαλιστική προσδοκία ανάλογα με την απόδοση της συνολικής αγοράς κρυπτογράφησης. Θυμηθείτε, το Cardano καθοδηγείται από μια πολύ ισχυρή ομάδα που καθοδηγείται από το όραμα να αναπτύξει κρυπτογράφηση επόμενης γενιάς.

Cardano CEO Prediction CEO CSO

Οι δύο μακροπρόθεσμες προβλέψεις που μοιράζονται παραπάνω φαίνεται να είναι ακραίες. Πιστεύω ότι η μελλοντική τιμή του Cardano βρίσκεται κάπου στο μεταξύ. Αλλά όπως γνωρίζετε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να είστε σίγουροι για οτιδήποτε αφορά τα κρυπτονομίσματα.

(Γι ‘αυτό δεν πρέπει ποτέ να επενδύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε!)

Έτσι, είναι το Cardano μια καλή επένδυση?

Ούτε καν οι ειδικοί στην αγορά κρυπτονομισμάτων δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν το Cardano είναι μια καλή επένδυση ή όχι. Αντ ‘αυτού, πρέπει να αποφασίσετε με πίστη στην πιθανότητα. Αυτή είναι η ίδια η φύση των κρυπτονομισμάτων. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, σε οποιαδήποτε αγορά.

Ωστόσο, με βάση τα βασικά στοιχεία της Cardano και τις συνολικές τάσεις της αγοράς, θα ήθελα να μοιραστώ την άποψή μου για το γιατί η Cardano είναι μια καλή (ή κακή) επένδυση. Δεν πρόκειται για χρηματοοικονομικές συμβουλές – είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε όταν σκέφτεστε να επενδύσετε στο Cardano.

Γιατί το Cardano θα μπορούσε να είναι μια καλή επένδυση

Παρόλο που το Cardano κυκλοφόρησε το 2017, οι εργασίες για την ανάπτυξη της πλατφόρμας συνεχίζονται από το 2015. Με μια αδιάκοπη ομάδα πίσω από αυτό, είναι σαφές ότι το Cardano είναι εδώ για να μείνει.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους παράγοντες που λειτουργούν υπέρ του Cardano.

Ομάδα

Αναπτύσσεται από μια ισχυρή ομάδα που περιλαμβάνει όχι μόνο προγραμματιστές αλλά και επιστήμονες και μηχανικούς από όλο τον κόσμο. Η Cardano είναι η μόνη κρυπτογράφηση που έχει εισαγάγει την έννοια της ομότιμης αξιολόγησης όλων των εργασιών που γίνονται στην πλατφόρμα.

Όπως έχω πει νωρίτερα, το Cardano υποστηρίζεται από τρεις ικανούς οργανισμούς που προσφέρουν μεγάλη εμπειρία, εμπειρία και πόρους για την ανάπτυξη του Cardano.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων κρυπτονομισμάτων Cardano

Τεχνολογία

Σε αντίθεση με το Bitcoin και το Litecoin που είναι απλά ψηφιακά νομίσματα, το Cardano παρέχει μια ολόκληρη πλατφόρμα για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβάσεων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρει πολλές τεχνολογικές βελτιώσεις σε σχέση με άλλους στον τομέα. Όπως ανέφερα προηγουμένως, παρέχει μια λύση στα τρέχοντα ζητήματα επεκτασιμότητας που αντιμετωπίζουν οι Ethereum.

Θα είναι επίσης πιο βιώσιμο.

Ασφάλεια

Πολλά blockchain έχουν αντιμετωπίσει το παράδοξο «αλλά αν κάνουμε κλίμακα, χάνουμε την ασφάλεια». Αυτό δεν συμβαίνει με το Cardano, καθώς μπορεί να επιτύχει ασφάλεια και επεκτασιμότητα ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο που έχουν δημιουργήσει, με το όνομα Ouroboros.

Πορτοφόλι

Το Cardano προσφέρει το δικό του ασφαλές πορτοφόλι που ονομάζεται Daedalus. Εδώ μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας ADA.

Επί του παρόντος εργάζονται για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Daedalus και κάνουν την ενοποίηση μέσω API σε τρίτα μέρη πολύ πιο απλή.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η προσπάθεια οριστικοποίησης ενός στερεού και ασφαλούς πορτοφολιού είναι ένα σημαντικό μέρος του χάρτη πορείας τους.

Λογαριασμοί πορτοφολιού Daedalus

Τα παραπάνω σημεία είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που κάνουν το Cardano μια πολλά υποσχόμενη κρυπτογράφηση. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και κατά του Cardano.

Γιατί το Cardano θα μπορούσε να είναι μια κακή επένδυση

Επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ορισμένα σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν λάβετε την απόφασή σας ή τη δική σας πρόβλεψη για το Cardano.

Μη αποδεδειγμένο ιστορικό

Το Cardano υπάρχει μόνο για 8 μήνες, καθιστώντας το ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα στα κορυφαία 10 νομίσματα (με ανώτατο όριο αγοράς). Δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για τα ιστορικά επενδυτικά πρότυπα του Cardano, γεγονός που το καθιστά επικίνδυνη επένδυση.

Εργασία σε εξέλιξη

Έχουν υποσχεθεί πολλά για το τι μπορεί να προσφέρει το Cardano, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η επιτυχία του νομίσματος ADA εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το εάν αυτά τα χαρακτηριστικά θα εφαρμοστούν με επιτυχία.

Ανταγωνισμός

Ο τομέας των πλατφορμών έξυπνων συμβάσεων έχει γίνει αρκετά γεμάτος. Η Cardano αντιμετωπίζει ανταγωνισμό όχι μόνο από την Ethereum αλλά και από άλλους όπως NEO και EOS. Φαίνεται δύσκολο ότι τόσα πολλά κορυφαία νομίσματα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό μπορούν να συνυπάρχουν.

Έτσι, εάν υπάρχει μόνο χώρος για έναν ή δύο νικητές, τότε το Cardano πρέπει να διασφαλίσει ότι κάνει ό, τι χρειάζεται για να εκτελέσει.

Τα παραπάνω είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η ανάπτυξη του Cardano μπορεί να μην αποδειχθεί όπως αναμενόταν.

Μπορούμε να πούμε ότι το Cardano έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά σε αυτό το σημείο. Αλλά για να συνεχίσει με μια θετική προοπτική, ο Cardano πρέπει να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και πρέπει να το κάνει σύντομα.

Με ένα νέο νόμισμα που κυκλοφορεί σχεδόν κάθε μέρα, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στην αγορά κρυπτογράφησης. Η Cardano πρέπει να κινηθεί με γρηγορότερο ρυθμό εάν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει τους επενδυτές.

Τελικές λέξεις

Γνωρίζετε τώρα την κορυφαία πρόβλεψη τιμής Cardano τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Γνωρίζετε επίσης την προέλευσή του, τις ιστορικές τάσεις των τιμών και τα βασικά χαρακτηριστικά. Αυτές είναι μερικές από τις βασικές πτυχές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε μια ιδέα για το ποιες είναι οι πιθανές αλλαγές τιμών που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Cardano την προσεχή ώρα.

Λοιπόν, ποιες είναι οι απόψεις σας μετά την ανάγνωση του οδηγού πρόβλεψης τιμών του Cardano; Είστε bullish ή bearish; Προσωπικά, είμαι αρκετά αισιόδοξος αν δεν μπορούσατε ήδη να το πείτε!

Επιτρέψτε μου να μάθω τις απόψεις και τις προβλέψεις σας – σε τι βλέπετε το Cardano να ανεβαίνει ή να πέφτει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους; Και πώς νομίζετε ότι θα είναι 5 χρόνια από τώρα; Σε τι βασίζετε τη γνώμη σας; Θέλετε να εμπιστευτείτε περισσότερο τις απόψεις των ειδικών ή τους διάφορους αλγόριθμους ιστότοπων?

Σημείωση: Εκτός από τη χρήση αυτού του οδηγού πρόβλεψης Cardano, σίγουρα θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο πριν λάβετε μια τελική επενδυτική απόφαση. Επίσης, συνιστάται ανεπιφύλακτα ποτέ επενδύστε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me