Πώς να αγοράσετε Cardano και να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι ADA

Γνωρίζατε ότι το Cardano δημιουργήθηκε από το ίδιο άτομο που συνέστησε το Ethereum και το BitShares; Λοιπόν, ήταν! Τέλος πάντων, αν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε το Cardano και να ταιριάξετε ένα πορτοφόλι ADA, βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Το πρώτο μέρος του οδηγού μου Πώς να αγοράσω το Cardano θα σας πει λίγα πράγματα για το τι είναι το Cardano (ADA) προτού σας δείξει πώς και πού να το αγοράσετε.

Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στον τρόπο λήψης ενός πορτοφολιού ADA, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε το Cardano μετά την αγορά του.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Ας αρχίσουμε!

Οι ρίζες του Cardano

Πώς να αγοράσετε Cardano σε αποκεντρωμένες εφαρμογέςΤο Cardano κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 από ένα ίδρυμα που ονομάζεται Input-Output Hong Kong (IOHK), με επικεφαλής τον Charles Hoskinson.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ήθελαν να δημιουργήσουν ένα blockchain που ήταν ικανό να ξεπεράσει τα παλαιότερα blockchain όπως το Bitcoin και το Ethereum, το οποίο οι ιδρυτές αποκαλούν blockchain αλυσίδας πρώτης και δεύτερης γενιάς.

Ο απώτερος στόχος είναι η δημιουργία μιας πλατφόρμας που μπορεί να λειτουργήσει ως παγκόσμιο σύστημα πληρωμών και δίκτυο dApp με την επεξεργασία πολύ γρήγορων, φθηνών και επεκτάσιμων συναλλαγών. Η ομάδα αναπτύσσει ένα πρωτόκολλο που θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται έξυπνα συμβόλαια πολλαπλών αλυσίδων και να χτίζει μια γέφυρα μεταξύ των κόσμων της κρυπτονομιστικής και της παραδοσιακής χρηματοδότησης.

Λογότυπο Cardano και σύμβολο νομίσματος ADAΜερικές φορές οι άνθρωποι μπερδεύονται για τη διαφορά μεταξύ Cardano και ADA, οπότε επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω. Το όνομα του blockchain που επεξεργάζεται και αποθηκεύει συναλλαγές είναι Cardano, ενώ το όνομα της κρυπτογράφησης είναι ADA. Είναι τόσο απλό!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ίδιο το έργο του Cardano, δείτε το Τι είναι το Cardano οδηγός.

Που να αγορασετε το Cardano

Θα σας δείξω πού να αγοράσετε το Cardano πριν σας δείξω πώς να το αγοράσετε. Έτσι, εάν είστε ήδη έτοιμοι από πού θα το αγοράσετε, απλώς μεταβείτε στην ενότητα Πώς να αγοράσετε Cardano.

Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά, καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Γι ‘αυτό σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσω όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ανταλλαγής που έχω ελέγξει, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Ας ξεκινήσουμε με το Binance!


Ανταλλαγή Binance

Πώς να αγοράσετε το Cardano στο BinanceΠαρόλο που το Binance ξεκίνησε μόνο το 2017, είναι πλέον το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο για τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους είναι ότι απαριθμούν πάνω από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα

και είναι επίσης τακτικά η πρώτη ανταλλαγή που παραθέτει ένα νέο δημοφιλές νόμισμα μετά την ολοκλήρωση του ICO.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Binance είναι υπεύθυνο για συναλλαγές που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια την ημέρα, ωστόσο, δεν επιτρέπουν στους χρήστες να καταθέτουν ή να κάνουν ανάληψη χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτό μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό εάν χρησιμοποιείτε το Binance για πρώτη φορά και δεν έχετε νομίσματα για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας. Ωστόσο, δεν θα χρεωθείτε για κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση και η ανάληψη του Cardano θα κοστίζει μόνο 1 νόμισμα ADA, κάτι που είναι πολύ λογικό. Όσον αφορά τα τέλη συναλλαγών, αυτά είναι επίσης χαμηλά σε μόλις 0,1% για κάθε συναλλαγή.

Το Binance exchange προσφέρει στους χρήστες μια βασική και προχωρημένη έκδοση, η οποία το καθιστά ιδανικό για αρχάριους, καθώς και για πιο έμπειρους εμπόρους.

Το Binance έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στο να διατηρεί το χρηματιστήριο ασφαλές, χωρίς να αναφέρθηκαν σημαντικές παραβιάσεις από τότε που δημιουργήθηκαν. Για να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας, αξίζει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Επαληθευτής Google, η οποία θα απαιτεί από εσάς να εισάγετε έναν κωδικό κινητού κάθε φορά που συνδέεστε.

Τέλος, όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, υπάρχουν τρεις τρόποι επικοινωνίας με την ομάδα Binance. Υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, υποστήριξη μέσω email ή μπορείτε να υποβάλετε εισιτήριο. Μεγάλα τμήματα της ενότητας βοήθειας δεν είναι πολύ χρήσιμα, καθώς μεγάλο μέρος της έχει μεταφραστεί άσχημα από τα κινέζικα.

Παρακάτω, έχω αναφέρει τα συνολικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς Cardano από την Binance.

Πλεονεκτήματα

✓ Εμφανίζονται περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα

✓ Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

✓ Μεγάλη ρευστότητα

✓ Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους εμπόρους

✓ Δωρεάν καταθέσεις και φθηνή χρέωση για ανάληψη ADA

✓ Εξαιρετική ασφάλεια

✓ Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα

✗ Δεν δέχεται καταθέσεις με πραγματικά χρήματα

Section Η ενότητα βοήθειας υποστήριξης πελατών δεν έχει μεταφραστεί σωστά

Τώρα που έχετε μια καλή κατανόηση του τι μπορεί να σας προσφέρει το Binance, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Cardano” πρόκειται να αναθεωρήσει το KuCoin!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Ανταλλαγή KuCoin

Η ανταλλαγή KuCoin δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 από μια ομάδα ειδικών που είχαν προηγουμένως εργαστεί σε έργα όπως το Ant Financial και το iBox PAY.

Πώς να αγοράσετε το Cardano: Λογότυπο KuCoin.

Το KuCoin είναι μια πολύ εύχρηστη πλατφόρμα που συνιστάται για όσους αναζητούν τον ευκολότερο τρόπο αγοράς του Cardano. Η εφαρμογή KuCoin είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS και είναι σίγουρα κατάλληλη για αρχάριους.

Το Kucoin υποστηρίζει περίπου 100 κρυπτονομίσματα και περισσότερα από 400 ζεύγη συναλλαγών. Η πλατφόρμα προσφέρει χαμηλές χρεώσεις και εξαιρετικά προϊόντα, όπως Spot Trade, Marin Trade, Contract Futures, Pool-X, Staking και Lending. Αυτές οι λειτουργίες συνιστώνται για πιο προχωρημένους χρήστες.

Το KuCoin διαθέτει ισχυρά μέτρα ασφαλείας, ωστόσο, συνιστάται να διατηρείτε τα στοιχεία σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού.

Πλεονεκτήματα

✓ Εμφανίζονται περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα

✓ Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

✓ Κατάλληλο για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους

✓ Ισχυρή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

✗ Σχετικά χαμηλός όγκος συναλλαγών

Ανταλλαγή HitBTC

Πώς να αγοράσετε Cardano στο HitBTCΜε έδρα την Εσθονία και ξεκίνησε το 2013, το HitBTC βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό από το Binance. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν περισσότερα από 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Cardano.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αγοράς νομισμάτων ADA από το HitBTC είναι ότι η ανταλλαγή σάς επιτρέπει να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα. Στην πραγματικότητα, έχουν μια από τις ευρύτερες επιλογές μεθόδων όσον αφορά τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τον τρίτο πάροχο πληρωμών PerfectMoney, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Υπάρχει μια διαδικασία επαλήθευσης στο HitBTC εάν αποφασίσετε να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, η οποία είναι η ίδια για όλες τις ανταλλαγές. Αυτό θα σας ζητήσει να δώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία (όπως το πλήρες όνομα / διεύθυνση κ.λπ.) και να ανεβάσετε κάποια ταυτότητα (όπως το διαβατήριό σας).

Η κατάθεση και ανάληψη με πραγματικά χρήματα είναι αρκετά ακριβή στο HitBTC, με κάθε επεξεργαστή πληρωμών να χρεώνει το δικό του ποσό. Καθιστούν επίσης τη δομή των τελών ανάληψης κρυπτονομισμάτων αρκετά ασαφή, ωστόσο, οι χρήστες ανέφεραν ότι αυτές είναι επίσης υψηλές.

Όσον αφορά τις χρεώσεις διαπραγμάτευσης, οι αγοραστές χρεώνονται 0,1%, ενώ ο κατασκευαστής δεν πληρώνει τίποτα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο κατασκευαστής είναι το άτομο που παρέχει ρευστότητα στην ανταλλαγή (δηλ. Υποβάλλει οριακές παραγγελίες) και ο λήπτης είναι το άτομο που «παίρνει» την προσφερόμενη τιμή.

Η πλατφόρμα είναι πιο κατάλληλη για έμπειρους εμπόρους, καθώς η διεπαφή δεν είναι πολύ ξεκάθαρη μερικές φορές, οπότε αν αυτή είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε κρυπτογράφηση, ίσως είναι καλύτερο να δοκιμάσετε άλλο.

Ένα τελευταίο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ασφάλεια. Το χρηματιστήριο γνώρισε μεγάλο χάκετ το 2015, με τους κακούς να κλέβουν πολλά νομίσματα. Παρόλο που δεν έχει συμβεί τίποτα, δεδομένου ότι οι διακομιστές του Exchange δεν ήταν πιο ασφαλείς. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να αποσύρετε τα κέρματά σας απευθείας στο πορτοφόλι σας ADA!

Παραθέτω μια σύνοψη όλων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του HitBTC παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

✓ Μία από τις μεγαλύτερες επιλογές μεθόδων κατάθεσης χρημάτων πραγματικού κόσμου

✓ Εμφανίζονται περισσότερα από 200 διαφορετικά κρυπτονομίσματα

✓ Πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

✗ Η πολύ αργή διαδικασία επαλήθευσης για καταθέσεις σε πραγματικό κόσμο

✗ Αναφορές ακριβών και αργών αναλήψεων

✗ Κακή εξυπηρέτηση πελατών

✗ Η πλατφόρμα δεν είναι ιδανική για αρχάριους

✗ Έγινε πειρατεία το 2015

✗ Χαμηλή ρευστότητα σε ορισμένα από τα νομίσματά τους

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις δύο πρώτες ανταλλαγές νομισμάτων ADA που έχω καταχωρήσει μέχρι τώρα; Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Cardano” θα αναθεωρήσει το Bittrex!

Ανταλλαγή Bittrex

Το Bittrex, που δημιουργήθηκε το 2014, είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ. Έχουν έναν από τους μεγαλύτερους ημερήσιους όγκους συναλλαγών, που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστείτε ποτέ να βρείτε ρευστότητα. Παραθέτουν όλα τα κύρια νομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και φυσικά το Cardano, καθώς και μερικά μικρότερα νομίσματα.

Πώς να αγοράσετε το Cardano Bittex

Δυστυχώς, όπως και το Binance, δεν είναι δυνατή η κατάθεση χρημάτων χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα, επομένως θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση. Ωστόσο, αυτό είναι δωρεάν, όπως και οι αναλήψεις, οπότε πρέπει να πληρώσετε μόνο το τέλος συναλλαγής blockchain.

Εκτός αν σκοπεύετε να διαπραγματευτείτε πραγματικά μεγάλα ποσά (το ισοδύναμο 1 BTC / ημέρα), τότε δεν χρειάζεται να υποβάλετε ταυτότητα. Εάν ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, τότε αυτό αυξάνεται στο ισοδύναμο των 3 BTC / ημέρα.

Όντας ένα χρηματιστήριο με έδρα τις ΗΠΑ, το Bittrex λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του λογαριασμού και διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων του σε ψυγείο.

Ένα άλλο μειονέκτημα της χρήσης της πλατφόρμας Bittrex είναι ότι οι επιλογές εξυπηρέτησης πελατών τους είναι πραγματικά περιορισμένες. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη, επομένως θα πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ταχύτερους χρόνους απόκρισης μέσω των καναλιών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε θα μπορούσατε επίσης να το δοκιμάσετε αν χρειάζεστε άμεση βοήθεια.

Παρακάτω έχω συνοψίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Bittrex.

Πλεονεκτήματα

✓ Διατίθεται μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων

✓ Χαμηλά τέλη κατάθεσης και ανάληψης κατά τη χρήση κρυπτονομισμάτων

✓ Ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους εμπόρους

✓ Εξαιρετική ασφάλεια

Μειονεκτήματα

Not Δεν δέχεται χρήματα πραγματικού κόσμου

Fees Τα τέλη συναλλαγών είναι ελαφρώς υψηλότερα από άλλα χρηματιστήρια

✗ Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

Έχω ελέγξει τώρα τρεις διαφορετικές ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε το Cardano. Ποιο πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας; Το επόμενο μέρος του οδηγού μου Πώς να αγοράσω το Cardano θα συζητήσει το Gate.io.

Ανταλλαγή Gate.io

Πώς να αγοράσετε Cardano στο gate.ioΔημιουργήθηκε το 2017, το Gate.io είναι ένα από τα νεότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που εισέρχονται στην αγορά. Η πλατφόρμα απαριθμεί περισσότερα από 250 ζευγάρια κρυπτογράφησης, πολλά από τα οποία είναι λιγότερο δημοφιλή altcoins

που μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεθούν αλλού.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χρήσης του Gate.io είναι ότι είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη ανταλλακτικά, με καθαρά και καθαρά χρώματα που καθιστούν εύκολη την πλοήγηση. Παρόλο που ο όγκος συναλλαγών τους είναι πολύ μικρότερος από τους τύπους Binance, υπάρχει ακόμη αρκετή ρευστότητα στο Gate.io.

Δεν είναι δυνατή η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογράφηση, το οποίο είναι δωρεάν. Τα τέλη συναλλαγής ανέρχονται σε 0,2% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε, ωστόσο, αυτό μειώνεται όταν κάνετε συναλλαγές μεγαλύτερων ποσών.

Σύμφωνα με τη δομή των χρεώσεων του Gate.io, θα πληρώσετε μόνο 0,1 νομίσματα ADA για να αποσύρετε το Cardano, το οποίο είναι πραγματικά φθηνό!

Η ασφάλεια φαίνεται πολύ καλή στην ανταλλαγή, με τους χρήστες να προσφέρουν την ευκαιρία να ρυθμίσουν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Το Gate.io χρησιμοποιεί επίσης ψυκτική αποθήκευση για να αποθηκεύσει την πλειονότητα των χρημάτων των χρηστών, γεγονός που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες στον ιστότοπο σχετικά με το πού βρίσκεται πραγματικά το χρηματιστήριο ή ποιος το κατέχει, πράγμα που είναι αρκετά ανησυχητικό.

Ένα άλλο μειονέκτημα της χρήσης του Gate.io είναι ότι όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση πελατών δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη, οπότε θα πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού ή να στείλετε ένα μήνυμα στο Telegram.

Έχω συνοψίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Gate.io παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

✓ Πολύ καλή επιλογή κερμάτων

✓ Ιδανικό για αρχάριους – φιλικούς προς το χρήστη

✓ Χαμηλά τέλη συναλλαγών – όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές, τόσο λιγότερα πληρώνετε

✓ Φτηνές χρεώσεις ανάληψης

Μειονεκτήματα

Options Περιορισμένες επιλογές εξυπηρέτησης πελατών

✗ Μικρές πληροφορίες εταιρείας διαθέσιμες στον ιστότοπο

Not Δεν δέχεται καταθέσεις σε νόμισμα fiat

✗ Ακόμα ένα πολύ νέο χρηματιστήριο, άλλοι έχουν μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών

Λοιπόν, το έχετε, τέσσερα από τα καλύτερα ανταλλακτικά για να αγοράσετε το Cardano! Ποιο προτιμάτε περισσότερο; Όλα έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, οπότε εξαρτάται απλώς από το τι σας αρέσει να προτιμάτε περισσότερο.

Το επόμενο μέρος του οδηγού μου “Πώς να αγοράσω Cardano” θα σας δείξει πώς να αγοράσετε κέρματα ADA, με οδηγίες βήμα προς βήμα!

Πώς να αγοράσετε Cardano

Στον οδηγό βήμα προς βήμα, θα σας δείξω πώς να αγοράσετε το Cardano χρησιμοποιώντας το ανταλλακτικό Binance. Η πλατφόρμα έχει τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, τα τέλη τους είναι χαμηλά και είναι πολύ απλό να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο γενικά! Μπορείτε επίσης να αγοράστε ADA με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο Kraken – δεδομένου ότι η αγορά νομισμάτων Cardano με χρήματα fiat είναι συνήθως προτιμότερη, αυτή είναι μια καλή εναλλακτική λύση!

Σημειώστε ότι η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια σε όλα τα ανταλλακτικά που ανέφερα στην ενότητα Πού να αγοράσετε Cardano.

Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε με το Binance, θα πρέπει να αποκτήσετε κάποια κρυπτογράφηση, ώστε να μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αγοράσετε το Ethereum (ETH) από το Coinbase, καθώς μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Υπάρχουν και άλλοι χρηματιστές που σας επιτρέπουν να το κάνετε και αυτό, οπότε αν θέλετε να διαβάσετε τον οδηγό μου σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις του Coinbase, κάντε κλικ στον σύνδεσμο εδώ!

Άνοιγμα λογαριασμού στο Binance

  1. Πρώτον, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο Binance, από τον οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

   Πώς να αγοράσετε το Cardano στο Binance

  3. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας, να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε το πλαίσιο όρων και προϋποθέσεων. Στη συνέχεια κάντε κλικ Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

   πώς να αγοράσετε cardano στο Binance

  4. Ως μέτρο ασφαλείας (για να βεβαιωθείτε ότι είστε άνθρωπος και όχι ρομπότ) θα πρέπει να σύρετε το ρυθμιστικό και να ταιριάζει με το παζλ.

   Πώς να αγοράσετε το Cardano στο Binance

  5. Στη συνέχεια, το Binance θα σας στείλει ένα email. Μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

   Πώς να αγοράσετε το Cardano στο Binance

  6. Συγχαρητήρια, έχετε πλέον λογαριασμό Binance!

   Πώς να αγοράσετε Cardano

  Κατάθεση χρημάτων στο Binance

  Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Binance, πρέπει τώρα να τον χρηματοδοτήσετε. Πρέπει να λάβετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα. Θα σας δείξω πώς να το κάνετε παρακάτω.

   1. Μόλις συνδεθείτε, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια (στο επάνω μέρος της σελίδας) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Υπόλοιπα.

   2. Τώρα θα δείτε μια μεγάλη λίστα κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει το Binance. Στο πλαίσιο αναζήτησης, εισαγάγετε Ethereum. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάθεση κουμπί που βρίσκεται στην ίδια σειρά.

    Πώς να καταθέσετε κρυπτογράφηση στο Binance

   3. Εμφανίζεται τώρα η μοναδική σας διεύθυνση πορτοφολιού Binance για καταθέσεις Ethereum. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης κουμπί.

    Διεύθυνση κατάθεσης ETH

   4. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase (ή σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε) και επικολλήστε τη διεύθυνση. Μόλις στείλετε τα νομίσματα, θα πρέπει να φτάσουν στον λογαριασμό σας Binance εντός 10 λεπτών.

   Πώς να αγοράσετε το Cardano στο Binance

   Εάν έχετε ακολουθήσει τον οδηγό αγοράς βήμα προς βήμα μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε έναν πλήρως χρηματοδοτούμενο λογαριασμό Binance.

   Το τελευταίο μέρος αυτού του οδηγού θα σας δείξει πώς να αγοράσετε το Cardano.

    1. Στο επάνω μέρος της σελίδας, μετακινήστε το ποντίκι του Ανταλλαγή και μετά κάντε κλικ στο Βασικός.

     Πώς να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα στο binance

    2. Στα δεξιά της οθόνης, κάντε κλικ στο ETH και στη συνέχεια αναζητήστε Θα πρέπει να δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

     Πώς να αγοράσετε Cardano στο binance

    3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ADA / ETH.

     Πώς να αγοράσετε το Cardanoon Binance

    4. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη διαπραγμάτευσης για τη σύζευξη Cardano και Ethereum.

     Πώς να αγοράσετε Cardano στο binance

    5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω κάτω από το γράφημα και αναζητήστε το Αγορά ADA κουτί συναλλαγών. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο Αγορά.

     Cardano Marketplace στο Binance

    6. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλο το υπόλοιπο Ethereum, κάντε κλικ στο 100%. Εάν δεν το κάνετε, μπορείτε να εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό στο κουτί. Τέλος, κάντε κλικ στο Αγορά ADA για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας.

    Αυτό είναι, μόλις αγοράσατε το δικό σας Cardano!

    Τώρα λοιπόν, πού το αποθηκεύετε?

    Πού να αποθηκεύσετε το Cardano (Πώς να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι ADA)

    Σε αντίθεση με άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ένα πορτοφόλι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας ADA! Αυτό ονομάζεται Daedalus και είναι το επίσημο πορτοφόλι που δημιουργήθηκε από την ομάδα Cardano.

    Το πορτοφόλι έχει μερικά πραγματικά ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε όλους τους τύπους συσκευών.

    Θα πρέπει να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, τον οποίο μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Daedalus. Ο ιστότοπος σας δίνει επίσης οδηγίες βήμα προς βήμα, εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια. Για να διευκολύνετε τα πράγματα για εσάς, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο!

    Πώς να αγοράσετε το Cardano The Daedalus Wallet Λήψη δωρεάν

    Μόλις το εγκαταστήσετε, θα μπορείτε να στείλετε, να κρατήσετε ή να λάβετε κέρματα ADA. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να τα αποθηκεύσετε, οπότε προσπαθήστε να μην αφήσετε τα νομίσματά σας σε ανταλλαγή για πολύ καιρό.

    Οι προγραμματιστές Cardano εργάζονται επί του παρόντος σε άλλες λειτουργίες εντός του πορτοφολιού, όπως μια εφαρμογή Android και iOS, καθώς και υποστήριξη για άλλα κρυπτονομίσματα. Η ομάδα έχει επίσης ανακοινώσει ότι σύντομα ελπίζουν να κάνουν το ADA συμβατό με δημοφιλή πορτοφόλια υλικού, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου κάνουν περαιτέρω εξελίξεις.

    συμπέρασμα

    Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό μου “Πώς να αγοράσω Cardano”! Εάν το διαβάσετε από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση του τι κάνει το έργο και τι στοχεύει να κάνει.

    Όχι μόνο ξέρετε πώς να αγοράσετε το Cardano, αλλά τώρα γνωρίζετε επίσης τέσσερα από τα καλύτερα ανταλλακτικά για να το αγοράσετε, μαζί με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ο λόγος που επέλεξα αυτές τις συγκεκριμένες ανταλλαγές είναι ότι το καθένα προσφέρει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς χρήστες.

    Για παράδειγμα, εάν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική κάρτα για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, αλλά δεν σας πειράζει να περιμένετε μερικές ημέρες για να επαληθευτεί ο λογαριασμός σας, τότε το HitBTC θα ήταν ιδανικό. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να ξεκινήσετε αμέσως και θέλετε μια ανταλλαγή με μεγάλη ρευστότητα, τότε το Binance είναι πιθανώς πιο κατάλληλο! Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρόκειται για προσωπική προτίμηση.

    Ποια ανταλλαγή καταλήξατε; Το βρήκατε εύκολο να λάβετε τα κέρματά σας ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω, θα ήθελα πολύ να μάθω!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map