Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Το Cardano cryptocurrency ήταν κυκλοφόρησε το 2017. Παρόλο που είναι συγκριτικά νεαρό crypto, το Cardano έχει ήδη λάβει αρκετή προσοχή τόσο από τους επενδυτές όσο και από τον γενικό πληθυσμό. Καθώς κερδίζει δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν Εξόρυξη Cardano.

Σε αυτό το σεμινάριο, πρόκειται να καλύπτει όλα τα πράγματα Cardano – τι είναι, από πού προήλθε, γιατί αξίζει την προσοχή μας και – το πιο σημαντικό – πώς να ορυχείο Cardano (μάλλον, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ορυχείο Cardano;).

Λάβετε υπόψη ότι εάν αποφασίσετε να επενδύσετε στο Cardano, επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase και το Binance. Επίσης, φροντίστε να αποκτήσετε ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού για τα στοιχεία σας!

Τι είναι το Cardano?

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να αναφερθεί ότι οι άνθρωποι συχνά συνδυάζουν τους όρους Cardano και ADA.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αν μιλάτε για το πραγματικό η ίδια η κρυπτογράφηση, τότε θα πρέπει να αναφερθείτε ADA. Το Cardano είναι το πλατφόρμα που φιλοξενεί το κρυπτονομίσμα – με άλλα λόγια, το Cardano είναι το blockchain της ADA.

Για λόγους απλότητας, και επειδή οι άνθρωποι συνηθίζουν να λένε “Cardano” όταν μιλούν για το νόμισμα, σε αυτό το σεμινάριο “Cardano mining” θα αναφερθώ επίσης στην κρυπτογράφηση ως “Cardano”.

Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Το Cardano δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται Έξοδος εισόδου Χονγκ Κονγκ. Η ανάπτυξη της πλατφόρμας ξεκίνησε το 2015, αλλά κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό το 2017.

Ένας από τους ηγέτες του προγράμματος κρυπτογράφησης Cardano ήταν συνιδρυτής του IOHK Τσαρλς Χόσκινσον. Το όνομά του είναι αξιοσημείωτο στον κόσμο της κρυπτογράφησης επειδή είναι επίσης ο συνιδρυτής της Αιθέριο (ένα από τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα εκεί έξω) και μια εταιρεία που ονομάζεται BitShare.

Ο Κάρολος έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και σεβαστός στον κόσμο της κρυπτογράφησης λόγω της εμπλοκής του με τα προαναφερθέντα έργα – όλα φάνηκαν να είναι εξαιρετικά επιτυχημένα.

Το Cardano είναι παρόμοιο με πολλά άλλα κρυπτογραφημένα κρυπτονομίσματα επειδή είναι αποκεντρωμένο (δεν διαθέτει έναν, μόνο κάτοχο – αντ ‘αυτού, σχεδόν όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στην ευημερία του νομίσματος). Από δομή, το νόμισμα είναι πλησιέστερο σε αυτό του Ethereum.

Ακόμα και με όλα του ομοιότητες σε άλλα cryptos της αγοράς, η Cardano στοχεύει να φέρει επανάσταση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ένας από τους τρόπους που το κάνει αυτό είναι με τη χρήση του συστήματος “Proof of Stake”.

PoS

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν ένα από τα δύο συστήματα – «Απόδειξη πονταρίσματος» και «Απόδειξη εργασίας». Όσον αφορά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, το τελευταίο είναι πιο συνηθισμένο.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα PoW είναι ότι το σύστημά σας εξόρυξης επιλύει δύσκολα μαθηματικά προβλήματα, συμμετέχοντας έτσι στη διαδικασία εξόρυξης. Όταν ένα μπλοκ εξορύσσεται, το PoW Το σύστημα βλέπει τη συνεισφορά σας και σας απονέμεται για τη δουλειά σας – λαμβάνετε ένα συγκεκριμένο ποσό από αυτό το κρυπτογράφηση.

Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Οταν πρόκειται για PoS, Ωστόσο, η διαδικασία είναι πολύ διαφορετική. Στο Σύστημα PoS, ο κάτοχος κερμάτων δημιουργεί νέα μπλοκ και επαληθεύει τις πληρωμές (συναλλαγές). Όποιος κατέχει ένα νόμισμα αυτού του κρυπτονομίσματος (σε αυτήν την περίπτωση, το Cardano (ADA)) μπορεί να γίνει ο ηγέτης αυτής της διαδικασίας.

ο Σύστημα PoS θεωρείται ευεργετικός γιατι το εξαλείφει αναγκαστικά και κατακερματισμός ωμών νομισμάτων (αυτό που αναφέρεται πιο συχνά ως εξόρυξη) και εξασφαλίζει μια πολύ πιο ομαλή και πιο σταθερή διαδικασία ανάπτυξης blockchain.

Τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα κρυπτογράφηση που βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά αγωνίζονται με εξισορρόπηση της ασφάλειας, αποκέντρωση, και Ταχύτητα. Με την τρέχουσα τεχνολογία, φαίνεται σχεδόν αδύνατο να λειτουργούν εξίσου καλά και οι τρεις από τους παραπάνω παράγοντες.

Ο Cardano στοχεύει να είναι αυτή μια εξαίρεση. Με τη βοήθεια του συστήματος PoS, η πλατφόρμα αναπτύσσεται συνεχώς για να είναι ταχύτερη χωρίς να θυσιάζεται καμία ασφάλεια ή ελευθερία (αποκέντρωση). Η μέθοδος PoS της εξόρυξης Cardano στοχεύει να το χρησιμοποιήσει.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

ICO

Το Cardano ICO (Initial Coin Offering) συνέβη πριν από λίγα χρόνια. Κατά την αρχική προσφορά, το διακριτικό ADA αυξήθηκε περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμή ανά διακριτικό ήταν αξίας 0,02 $.

Αναδρομικά, το Cardano ICO είχε δημιουργήσει αρκετή διαφημιστική εκστρατεία γύρω του. Υπήρχαν μερικοί βασικοί λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό.

Ένας από τους μεγαλύτερους από αυτούς τους λόγους θα έπρεπε να είναι ο επιρροή του συνιδρυτή σε πιθανούς πελάτες. Το όνομα του C. Hoskinson ήταν ήδη πολύ γνωστό στον κόσμο της κρυπτογράφησης λόγω του Ethereum και των άλλων έργων του.

Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Πολλοί άνθρωποι τον είδαν ως πολύ μαθηματικός προσανατολισμένος στο στόχο που στοχεύει να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η τεχνολογία blockchain. Εκτός από αυτό, ο κ. Hoskinson τόνισε τη λέξη "έρευνα" σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης και διαφήμισης του Cardano. Όλοι ήξεραν ότι αυτή η πλατφόρμα (και το νόμισμα που κατέχει) θα είναι εντελώς με βάση την έρευνα – θα ήταν το πρώτο του είδους του στην αγορά.

Ένας άλλος τεράστιος λόγος ήταν οι υποσχέσεις που συνόδευαν την πλατφόρμα. Και δεν μιλάω καν Εξόρυξη Cardano – μάλλον, τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το νόμισμα στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Από την αρχή, το Cardano διαφημίστηκε ως επαναστατικό στον τρόπο που χειρίζεται τις συναλλαγές. Το γεγονός ότι θα κατορθώσει να εξισορροπήσει την ασφάλεια, την ταχύτητα και να εξακολουθήσει να είναι πλήρως αποκεντρωμένο ήταν το κύριο σημείο όλων των συζητήσεων γύρω από αυτό.

Κανονικά, οι άνθρωποι θα ήταν πολύ δύσπιστοι για τέτοιου είδους ισχυρισμούς. Υπάρχουν αξιοσημείωτα παραδείγματα διαφημιστών και πολλά υποσχόμενων πρωτοποριακών τεχνολογικών εξελίξεων πριν και κατά τη διάρκεια του ICO, και το προϊόν τους αναστρέφεται και αποτυγχάνει εντελώς αμέσως μετά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι συνομιλίες για το μεγαλείο χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία διαφημιστικής εκστρατείας γύρω από το προϊόν, αλλά λίγο έως καθόλου προσοχή δίνεται στην πραγματική του κατάσταση.

Με το Cardano, ωστόσο, η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική. Και πάλι, αυτό οφείλεται κυρίως στον κ. Hoskinson – το όνομά του έδωσε τις υποσχέσεις γύρω από τον Cardano πολλά πλεονεκτήματα.

Τιμή Cardano

Πάνω μπορείτε να δείτε το διάγραμμα τιμών Cardano από τότε κυκλοφορία μέχρι σήμερα.

ο τρέχουσα τιμή του ADA το νόμισμα είναι 0,14 $. Ο Cardano χτύπησε το μέγιστη τιμή 1,15 $ και στη συνέχεια άρχισε να μειώνεται στις αρχές του 2018. Αυτό δεν σχετίζεται με τίποτα γύρω Εξόρυξη Cardano ή IOHK, ωστόσο.

Στο τέλος του 2017 και στις αρχές του 2018, η αγορά κρυπτογράφησης αντιμετώπισε μια μεγάλη συντριβή. Αυτό οφειλόταν σε μερικούς λόγους, με τον κύριο να είναι ότι ορισμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο επέβαλαν κυρώσεις στα cryptos.

Εξόρυξη Cardano: τιμή Cardano.

Μερικά κρυπτονομίσματα ποτέ δεν είναι πραγματικά επέστρεψε από το αρχικό σφάλμα (με μερικά ακόμα να συντρίβουν μέχρι σήμερα!), άλλοι έχουν αρχίσει να αυξάνουν ξανά την τιμή. Όπως μπορούμε να δούμε από το παραπάνω γράφημα, το Cardano βρίσκεται κάπως στη μέση – μετά την αρχική πτώση του νομίσματος, το κρυπτογράφηση ADA έχει έκτοτε σταθεροποιήθηκε. Ούτε οι κυβερνήσεις ούτε η εξόρυξη Cardano είχαν καμία σχέση με αυτήν τη σταθεροποίηση.

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι Cardano έχει σταθεροποιήθηκε και πιθανότατα θα αρχίσει να μεγαλώνει ξανά λόγω της συνολικής του δύναμης. Η πλατφόρμα αναπτύσσεται συνεχώς με την υποστήριξη μιας τεράστιας και σημαντικής εταιρείας πίσω από αυτήν, οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν πραγματική χρήση για το νόμισμα και πιστεύουν στις υποσχέσεις του συνιδρυτή.

Αυτές και μερικές άλλες λεπτομέρειες θεωρούνται οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αποκατάσταση του Cardano.

Εξόρυξη Cardano

Έτσι, τώρα που έχουμε καλύψει αυτό που είναι το Cardano, μπορούμε να αρχίσουμε να αναλύουμε πώς να ορυχείο Cardano. Παρόλο που, όπως ίσως έχετε ήδη καταλάβει, η ερώτηση θα πρέπει να είναι η δική σας Cardano?

Η σύντομη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα ήταν όχι. Η εξόρυξη καρδανού είναι αδύνατη επειδή δεν αποτελεί μέρος της συναίνεσης «Απόδειξη εργασίας». Ωστόσο, το Cardano μπορεί να είναι στοιχήματα.

Τι σημαίνει αυτό? Λοιπόν, απλά κρατάτε το δικό σας Πορτοφόλι Cardano (το κύριο που χρησιμοποιείται ονομάζεται Daedalus) στο διαδίκτυο, και με τη σειρά του λαμβάνετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό των ήδη υπαρχόντων νομισμάτων ADA ως πληρωμή. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται από το σύστημα “Proof of Stake”, το οποίο επιβεβαιώνει τις συναλλαγές μέσω ήδη υπαρχόντων νομισμάτων ADA, παρά με τη χρήση υλικού (αυτό θα συνέβαινε με την εξόρυξη Cardano).

Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Όταν πρόκειται για την εξόρυξη Cardano, αυτό είναι εξαιρετικά βολικό για μερικούς λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεθόδους εξόρυξης. Δεν υπάρχει εξόρυξη cloud, GPU ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ εξόρυξη – τίποτα από αυτά. Εξοικονομείτε έναν τόνο χρημάτων σε εξοπλισμό εξόρυξης, ψύξη και ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να επενδύσετε στο ίδιο το νόμισμα ADA.

Επιπλέον, η διαδικασία είναι * ότι * πολύ πιο εύκολο – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας στο διαδίκτυο και αυτό είναι – η κατανομή του εισοδήματος θα ασχοληθεί με τον εαυτό της. Όσο περισσότερα νομίσματα Cardano έχετε και ποντάρετε, τόσο περισσότερα θα λάβετε.

Οι προγραμματιστές υπόσχονται επίσης ότι κατά τη διάρκεια της «Ανταμοιβής Εποχής» θα κυκλοφορούν συνεχείς ενημερώσεις και δυνατότητες σχετικά με το Cardano.

Αυτό το διάστημα, πισίνες πονταρίσματος (το ίδιο με μια δεξαμενή εξόρυξης, μόνο με το σύστημα “Proof of Stake”) θα εμφανιστεί και άτομα που κρατούν μικρές ποσότητες Cardano αλλά συμμετέχετε στις διαδικασίες συναλλαγής θα μπορεί να λάβει μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Συνολικά, το σύστημα “Proof of Stake” φαίνεται να είναι ομαδοποιημένο. Η ομάδα ανάπτυξης του νομίσματος είναι επαγγελματική και έμπειρη στους αντίστοιχους τομείς της, οπότε αυτή η κρυπτογράφηση έχει μεγάλη υποστήριξη και μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, τόσο σε τιμές ΚΑΙ σε τεχνολογικούς όρους, χωρίς να έχει μια πραγματική επιλογή εξόρυξης Cardano.

Περίληψη

Τώρα που έχουμε καλύψει τα περισσότερα από τα οποία σκοπεύουμε να καλύψουμε, ας ρίξουμε μια γρήγορη επισκόπηση του τι είναι το Cardano.

ο πλατφόρμα (μαζί με το cryptocurrency) αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, το 2017. Δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται “Input-Output Honk Kong”, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Charles Hoskinson να ηγείται του έργου.

Η κρυπτογράφηση Cardano είναι ξεχωριστή, δεδομένου ότι βασίζεται πλήρως στην έρευνα και στοχεύει στην εξισορρόπηση της ασφάλειας, της ταχύτητας και της απόλυτης αποκέντρωσης. Οι εργασίες Το ICO ήταν αρκετά επιτυχημένο και συγκέντρωσε μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία – δεν αποτελεί έκπληξη όταν ρίξετε μια ματιά στα επιτεύγματα της ομάδας και του κ. Hoskinson εκ των προτέρων.

Cardano Mining: Ένα πλήρες σεμινάριο για το πώς να ορυχείο Cardano

Πώς να ορυχείο Cardano; Μπορείτε να ορυχείο Cardano; Όχι, όχι δεν μπορείς. Η εξόρυξη Cardano δεν είναι δυνατή, αλλά μπορείτε να ποντάρετε το Cardano – η κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί ένα σύστημα “Proof of Stake”, το οποίο θεωρείται ευεργετικός σε αυτό της «Απόδειξης Εργασίας». Κρατάτε απλώς το πορτοφόλι Cardano σας στο διαδίκτυο και παρακολουθείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται – είναι τόσο απλό!

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για κρυπτονομίσματα που θα ήταν και τα δύο κάπως δημοφιλές και ευεργετικό στο δικό μου, πιθανότατα θα συναντήσετε δεκάδες αν όχι εκατοντάδες διεκδικητές. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να διαλέξετε, ειδικά αν δεν έχετε λίγη ή καθόλου προηγούμενη γνώση σχετικά με το θέμα της κρυπτογράφησης.

Cardano είναι ένα τέτοιο κρυπτογράφηση. Επιπλέον – οι δημιουργοί του νομίσματος προσπαθούν να το κάνουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ του είδους του. Και παρόλο που η εξόρυξη Cardano το ντεμοντέ τρόπος είναι αδύνατο, το IOHK προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Λόγω του γενική δημοτικότητα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, πολλοί άνθρωποι μάλλον δεν έχουν ακούσει ποτέ για στοίχημα. Αυτό μπορεί συχνά να αποθαρρύνει – δεν θέλουν όλοι να συμμετάσχουν σε κάτι που δεν γνωρίζουν προηγουμένως, ειδικά όταν υπάρχει μια οικεία εναλλακτική λύση. Αλλά αυτή η μέθοδος «εξόρυξης» του Cardano είναι ευεργετικό με τους περισσότερους τρόπους που μπορείτε να φανταστείτε – είναι (με έναν τρόπο) δωρεάν, δεν απαιτεί συνεχή προσπάθεια και είναι αρκετά ευέλικτο.

Εκτός από τα πάντα, οι προγραμματιστές πίσω από το Cardano υπόσχονται συνεχείς ενημερώσεις και ανανεώσεις. Η ομάδα φαίνεται να είναι ανυπόμονη για την παραγωγή του καλύτερου δυνατού προϊόντος – διατηρούν τα σχέδιά τους από την έναρξη του νομίσματος.

Έτσι, παρόλο που η εξόρυξη Cardano δεν είναι κάτι, είναι πιθανή απόκτηση μέσω άλλων μέσων, όπως ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Μερικά από τα πιο δημοφιλή περιλαμβάνουν το Coinbase και το Binance.

Εάν η απόκτηση κρυπτογράφησης είναι ο κύριος στόχος σας και δεν ενδιαφέρεστε απαραίτητα για τη διαδικασία του τρόπου λειτουργίας της, θα πρέπει να ελέγξετε το Cardano. Επίσης, εάν αποκτήσετε τεράστιες ποσότητες Cardano, θα πρέπει να φροντίσετε και ένα ασφαλές πορτοφόλι. Μερικές από τις προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνουν το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Ελπίζω ότι βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν στην επιτυχία του Cardano και είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν σε αυτήν. Υπάρχουν ειδικά διαδικτυακά φόρουμ τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε και να διαβάσετε για να λάβετε καλύτερη κατανόηση των στόχων της ADA και παρακινητικοί παράγοντες αν δεν είναι ακόμα σαφές για εσάς.

Σας εύχομαι καλή τύχη με τις προσπάθειές σας για εξόρυξη Cardano!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me