Καλύτερο πορτοφόλι Cardano

Cardano είναι ένα blockchain όπου ζει η κρυπτογράφηση ADA. Χρησιμοποιείται κυρίως για την αποστολή και τη λήψη ψηφιακών χρημάτων. Προς το παρόν, είναι ο 6η πιο δημοφιλής κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Τώρα, αφού ήρθατε σε αυτήν την καλύτερη κριτική για το πορτοφόλι Cardano, πιθανώς το γνωρίζετε ήδη.

Εάν τυχαίνει να έχετε ένα τεράστιο ποσό (ή απλώς το ποσό που δεν θα μπορούσατε να χάσετε) των κερμάτων ADA, θα πρέπει επίσης να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι για αυτά. Σε τελική ανάλυση, η αποθήκευση των στοιχείων σας σε πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων δεν συνιστάται. Λόγω της έλλειψη ασφάλειας, Κρυπτονομίσματα αξίας εκατομμυρίων κλέβονται κάθε χρόνο.

Σε αυτό καλύτερος Λίστα πορτοφολιών Cardano, θα βρείτε δύο διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών – υλικό και λογισμικό. Θα σας συστήσω σε καθένα από αυτά ένα προς ένα και θα σας βοηθήσω να λάβετε τη σωστή απόφαση. Εδώ είναι τα κορυφαίες 7 επιλογές που θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Cardano και θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο:

Ας ξεκινήσουμε με την εισαγωγή σε διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Είναι πιο εύκολο να επιλέξετε ένα πορτοφόλι για τις προσωπικές σας ανάγκες όταν έχετε μια ευρύτερη κατανόηση.

Contents

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: Διαφορετικοί τύποι επιλογών

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών που θα μπορείτε να βρείτε όταν αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι Cardano. Εδώ είναι η λίστα όπου μπορείτε να τα βρείτε όλα:


 • Διαδικτυακά πορτοφόλια
 • Πορτοφόλια λογισμικού / εφαρμογών
 • Πορτοφόλια υλικού
 • Χαρτί πορτοφόλια

Κάθε ένα από αυτά τα πορτοφόλια συνοδεύεται διαφορετικά προνόμια και ιδιοτροπίες και μπορεί να προταθεί για διαφορετικά άτομα. Πριν μεταβείτε στην καλύτερη λίστα πορτοφολιών Cardano, θα πρέπει να έχετε μια ευρύτερη κατανόηση για καθένα από αυτά.

Διαδικτυακά Πορτοφόλια

Διαδικτυακά πορτοφόλια είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο ασφαλής. Εάν επιλέγετε ένα τέτοιο πορτοφόλι, θα πρέπει να βασιστείτε πραγματικά στον πάροχο. Ενώ η πλειονότητα των κορυφαίων διαδικτυακών πορτοφολιών δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας κλειδιά, τα νομίσματά σας μπορούν να κλαπούν σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να το χακάρει.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: ψηφιακό πορτοφόλι.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των πορτοφολιών είναι χρηστικότητα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαδικτυακά πορτοφόλια θα χρειαστεί να έχετε μόνο σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επίσης, είναι εξαιρετικά εύκολο να κάνετε συναλλαγές επειδή τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται στους διακομιστές τους.

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, τα διαδικτυακά πορτοφόλια μπορούν να προτείνονται μόνο εάν αποθηκεύετε μικρές ποσότητες κρυπτονομισμάτων. Διαφορετικά, θα πρέπει να αναζητήσετε πιο ασφαλείς επιλογές.

Πορτοφόλια λογισμικού / εφαρμογών

Αν σκοπεύετε να κάνετε καθημερινές συναλλαγές, τότε πορτοφόλια λογισμικού μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι πιο ασφαλές από το διαδίκτυο αποθήκευση, ωστόσο, όχι τόσο αξιόπιστο όσο το υλικό πορτοφόλια.

Τα πορτοφόλια λογισμικού ή εφαρμογών είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τα στοιχεία σας εν κινήσει χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για κινητά. ο αξιοπιστία των πορτοφολιών λογισμικού εξαρτάται πλήρως από την πλατφόρμα. Υπάρχουν μερικές πραγματικά ασφαλείς επιλογές που θα παρουσιάσω όταν μιλάω για το καλύτερο πορτοφόλι Cardano, ωστόσο, μπορείτε επίσης να συναντήσετε λιγότερο αξιόπιστους παρόχους, όχι σε αυτό το άρθρο.

Συνολικά, τα πορτοφόλια λογισμικού συνιστώνται για άτομα που κατασκευάζουν πολλαπλές συναλλαγές όλη την ημέρα, και επίσης για εκείνους που αποθηκεύουν μικρές ποσότητες κρυπτονομισμάτων σε αυτά.

Πορτοφόλια υλικού

Όταν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Cardano, θα παρατηρήσετε ότι οι πιο συνιστώμενες επιλογές είναι πορτοφόλια υλικού. Είναι επίσης γνωστά ως κρύα πορτοφόλια, επειδή το δικό σας τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, οπότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα εισβολής.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: Καθολικό.

Τα περισσότερα πορτοφόλια υλικού υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την πτώση ή το σπάσιμο τους. Επίσης, η διαδικασία ανάκτησης είναι συνήθως πολύ απλή σε περίπτωση που την χάσετε.

Φυσικά, όσον αφορά τα πορτοφόλια Cardano υλικού, είναι όχι τόσο εύκολο στη χρήση ως διαδικτυακά ή λογισμικά, ωστόσο, εάν αποθηκεύετε τεράστια ποσά κρυπτονομισμάτων, η λήψη ενός τέτοιου πορτοφολιού είναι απαραίτητη.

Πορτοφόλια χαρτιού

Ενώ πορτοφόλια χαρτιού θεωρούνται τα πιο ασφαλή, σε περίπτωση που τα χάσετε ή συμβεί κάποιο είδος θαλάσσιου ατυχήματος, τα κρυπτονομίσματά σας χάνονται. Αυτό είναι το μόνο μη τεχνικός τρόπος αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας.

Εάν επιλέξετε ένα πορτοφόλι χαρτιού, τότε θα χρειαστείτε τα δημόσια κλειδιά σας κάθε φορά κατά τη συναλλαγή. Περιττό να πούμε, μπορεί να είναι πραγματικά χρονοβόρα, Ωστόσο, τέτοια πορτοφόλια είναι εκπληκτικά εάν θεωρείτε τα νομίσματα ADA ως μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

Τώρα που έχετε μια βασική κατανόηση, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα πορτοφόλια Cardano.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: TOP 7 επιλογές

Στη λίστα “καλύτερο πορτοφόλι Cardano”, θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών, ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε διαφορετικοί παράγοντες ότι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερο πορτοφόλι ADA για τις ανάγκες σας.

Επιτρέψτε μου να περάσω γρήγορα αυτά πτυχές:

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Η ασφάλεια είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός παράγοντας Θα πρέπει να σκεφτείτε όταν αποφασίζετε ποιο πορτοφόλι Cardano θα διαλέξετε. Όλες οι άλλες πτυχές δεν είναι σημαντικές εάν η ασφάλειά σας κινδυνεύει.
 • Ευχρηστία. Ένα καλό πορτοφόλι κρυπτογράφησης πρέπει να είναι εύχρηστος και έχουν ένα καθαρή διεπαφή. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικός για εκείνους που θεωρούν τα κέρματα ADA ως μακροπρόθεσμη επένδυση, ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους που εκτελεί πολλαπλές συναλλαγές καθόλη την μέρα.
 • Κινητικότητα. Πόσο εύκολο είναι να έχετε πρόσβαση σε ένα πορτοφόλι; Επίσης, εάν μιλάμε για ένα πορτοφόλι υλικού, βεβαιωθείτε ότι το διαδικασία ανάκτησης είναι εύκολο σε περίπτωση που το χάσετε και λάβετε υπόψη το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Πρέπει να είναι ανθεκτική στη σωματική βλάβη.
 • Υποστηριζόμενα νομίσματα. Παρόλο που τώρα ψάχνετε το καλύτερο πορτοφόλι Cardano, ίσως αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση άλλων κρυπτονομισμάτων στο μέλλον. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι υποστηρίζει ένα καλό ποσό κρυπτονομισμάτων. Θα εκπλαγείτε όταν ακούτε ότι ορισμένα από αυτά υποστηρίζουν χιλιάδες διαφορετικά στοιχεία.

Έρχεται με κάθε πορτοφόλι διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε άτομο πρέπει να επιλέξει μια επιλογή αφού αξιολογήσει τις προσωπικές του ανάγκες και ανάγκες. Τώρα ήρθε η ώρα να μεταβείτε στο καλύτερο πορτοφόλι για τη λίστα Cardano και να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς.

1. Ledger Nano X – Το πιο ασφαλές πορτοφόλι υλικού

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση Ledger Nano X Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • + Πολύ ασφαλές
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • + Άνετος σχεδιασμός

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το πρώτο όνομα που πιθανότατα θα ακούσετε όταν ψάχνετε το καλύτερο πορτοφόλι Cardano είναι Καθολικό. Η εταιρεία προσφέρει δύο αξιόπιστες επιλογέςΚαθολικό Nano S και Καθολικό Nano X. Το τελευταίο είναι το νεότερο και το πιο προηγμένο πορτοφόλι υλικού που προσφέρει η εταιρεία.

Η εταιρεία Ledger ήταν ιδρύθηκε το 2014 από 8 ειδικούς που είχε προηγούμενη εμπειρία σε κρυπτονομίσματα, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και επιχειρηματικότητα. Ο κύριος στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ασφαλείς λύσεις για εφαρμογές blockchain και κατάφεραν να το επιτύχουν.

Επί του παρόντος, το Ledger Nano X είναι ένα από τα κορυφαία πορτοφόλια για το Cardano και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα λόγω του μετρήσεις ασφαλείας. Αυτή η συσκευή αποθηκεύει όλα τα ιδιωτικά σας κλειδιά εκτός σύνδεσης που διασφαλίζουν πλήρη απόρρητο και ανωνυμία.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: Ασφάλεια Ledger Nano X.

Επιπλέον, διαθέτει Ασφαλές στοιχείο (SE) που είναι ικανός να σας προστατεύσει σε περίπτωση παραβίασης της σύνδεσης Bluetooth. Λειτουργεί ζητώντας την εξουσιοδότησή σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Αυτό είπε, ενώ μερικοί άνθρωποι ανησυχούσαν Χαμηλή ενέργεια Bluetooth (BLE) συνδεσιμότητα, δεν πρέπει να ανησυχείτε πλέον.

Τώρα, από τότε Καθολικό Nano X είναι μια φυσική συσκευή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά, συμπεριλαμβανομένου ανοξείδωτο ατσάλι. Έτσι, εάν το πέσετε τυχαία στο πάτωμα, δεν θα συμβεί τίποτα σε αυτό. Φυσικά, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια γρατσουνιές χρόνια στη χρήση του, ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει την απόδοση της συσκευής.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι το Ledger Nano X έχει ευρύτερη οθόνη σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας – Ledger Nano S. Ωστόσο, όπως και αυτό, έχει δύο κουμπιά για πλοήγηση. Παρόλο που μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε, αυτή η συσκευή είναι αρκετά απλή. Επίσης, συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο χρήστη, όπου θα μπορείτε να βρείτε όλες τις οδηγίες.

Αυτή η συσκευή συνοδεύεται από ένα Καλώδιο USB-C που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, το Ledger προσφέρει μια εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα από ένα μέρος. Συνολικά, δεν πρέπει να έχετε προβλήματα όσον αφορά τη χρηστικότητα.

Μια άλλη εκπληκτική πτυχή αυτού του πορτοφολιού είναι ότι υποστηρίζει περισσότερα από 27 νομίσματα και πάνω από 1500 μάρκες. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιοριστείτε στα κέρματα ADA, υπάρχουν τόσα πολλά άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στα οποία μπορείτε να επιλέξετε να επενδύσετε.

Τι είναι το Ledger Nano X Pricing?

Καθολικό Nano X μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβό. Επί του παρόντος, αυτό κοστίζει 119 $, Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι πληρώνετε μόνο μία φορά και μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Cardano για χρόνια.

Επίσης, η εταιρεία προσφέρει πραγματικά ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις σε ειδικές περιπτώσεις, οπότε δεν πρέπει να τα χάσετε. Και αν αγοράσετε ένα πακέτο, ένα πορτοφόλι Ledger θα σας κοστίσει λιγότερο.

Επισκεφθείτε το Ledger Nano X

…ή διαβάστε την κριτική Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Trezor Model T Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Διεπαφή χρήστη οθόνης αφής
 • + Εύκολη εγκατάσταση
 • + Υποστηρίζει περίπου 1000 στοιχεία κρυπτογράφησης

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ογκώδης σχεδιασμός
 • Ακριβός

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Trezor Model T είναι ένα άλλο πορτοφόλι που πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα «καλύτερο πορτοφόλι Cardano». Δεδομένου ότι το Trezor Model T είναι ένα πορτοφόλι υλικού, όπως το Ledger Nano X, αποθηκεύει το δικό σας ιδιωτικά κλειδιά εκτός σύνδεσης. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν χάκερ να κλέψει τα στοιχεία σας, επειδή το πορτοφόλι δεν είναι ποτέ συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας το Trezor Model T, μπορείτε να στείλετε και να λάβετε καθώς και να αποθηκεύσετε τα κρυπτονομίσματα σας (προφανώς) και να ελέγξετε το υπόλοιπό σας. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, θα πρέπει να το κάνετε εισαγάγετε τον προσωπικό σας αριθμό PIN. Επιπλέον, θα πάρετε το δικό σας εφεδρικές φράσεις πρόσβασης που χρειάζονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της συσκευής σας.

Χαρακτηριστικά Trezor Model T κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας. Γνωρίζετε ήδη ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, ωστόσο, αυτό το πορτοφόλι κλειδώνει επίσης όλους τους κωδικούς πρόσβασης Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης Trezor μεμονωμένα χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά σας κλειδιά. Επιπλέον, υποστηρίζει ο Trezor BIP39 φράσεις πρόσβασης, έτσι τα προσωπικά και δημόσια κλειδιά σας δεν θυμούνται ποτέ τη συσκευή.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: Trezor.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να μην μοιράζεστε τον κωδικό PIN ή τις εφεδρικές φράσεις σας με κανέναν!

Προχωρώντας περαιτέρω, το Trezor Model T υποστηρίζει περισσότερα από 1600 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών νομισμάτων και ακόμη λιγότερο γνωστών κουπονιών. Περιττό να πούμε ότι το νόμισμα ADA υποστηρίζεται επίσης.

Επίσης, με βάση τις κριτικές πελατών, το Trezor Model T είναι σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και χρησιμοποιήστε, Ακόμα και άτομα χωρίς εμπειρία θα μπορούν να το ρυθμίσουν γρήγορα. Δεδομένου ότι συνοδεύεται από όλες τις απαραίτητες οδηγίες, η διαδικασία θα είναι ακόμη λιγότερο περίπλοκη.

Το Trezor Model T έχει δύο κουμπιά για πλοήγηση, ωστόσο, τι είναι διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο (Trezor One) είναι ότι αυτή η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής η οποία είναι μια προφανής βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Με όλα τα πράγματα, το Trezor Model T είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού Cardano.

Τι είναι το Trezor Model T Pricing?

Όντας ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια ADA, Trezor Model T έρχεται με μια τιμή. Μία συσκευή κοστίζει 169,99 $, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει το Trezor Model T, το Trezor One και ένα χρηματοκιβώτιο Cryptosteel για 274 $. Φαίνεται σαν μια καλή συμφωνία.

Επίσης, θα μπορείτε να βρείτε μερικές πραγματικά ελκυστικές προσφορές Trezor σε ειδικές περιστάσεις, οπότε φροντίστε να μην τις χάσετε!

Επισκεφτείτε το Trezor Model T

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Μεγάλη αναλογία τιμής-ποιότητας

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Αν αναζητούσατε το καλύτερο πορτοφόλι Cardano στο παρελθόν, στοιχηματίζω ότι συναντήσατε το Ledger Nano S πολλές φορές. Είναι ένα πορτοφόλι υλικού που σας επιτρέπει όχι μόνο να αποθηκεύετε αλλά και να στέλνετε και να λαμβάνετε κρυπτογραφικά στοιχεία.

Καθολικό Nano S υποστηρίζει περισσότερα από 1.500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα (26 νομίσματα και περισσότερα από 1.500 μάρκες), συμπεριλαμβανομένων των νομισμάτων ADA, φυσικά. Παρόλο που δεν υπάρχει πορτοφόλι που να υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα, το Ledger Nano S βελτιώνει τη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων κάθε μέρα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Ledger θεωρείται συχνά το καλύτερο πορτοφόλι Cardano είναι η ασφάλεια. Διαφορετικό από τα πορτοφόλια λογισμικού, το δικό σας ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται στην πραγματική συσκευή – εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε έναν κωδικό PIN που πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 ψηφία, και θα σας δοθεί ένα Φράση ανάκτησης 24 λέξεων αυτό είναι απαραίτητο σε περίπτωση που ξεχάσετε το pin σας.

Ενώ υπάρχουν κάποιες ανησυχίες όσον αφορά την ανθεκτικότητα των πορτοφολιών υλικού, δεν πρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με το Ledger Nano S. Η συσκευή είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι που το καθιστά ανθεκτικό σε φυσικές βλάβες.

Τώρα, ενώ το Ledger Nano S είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας, υπάρχει επίσης μια βελτιωμένη έκδοση – το Ledger Nano X. Έχει μεγαλύτερη οθόνη που σας επιτρέπει να βλέπετε πλήρεις διευθύνσεις πορτοφολιού καθώς και όλες τις άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες.

Καλύτερο πορτοφόλι Cardano: Ledger Nano S.

Παρόλο που το Ledger Nano S μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο το λογισμικό ή τα διαδικτυακά πορτοφόλια, είναι έντονα βελτιώνει τη χρηστικότητα παρέχοντας ένα εφαρμογή που σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτογράφηση ADA καθώς και να το διαχειριστείτε. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μεμονωμένη εφαρμογή.

Μια εξαιρετική πτυχή τόσο για το Ledger Nano S όσο και για το Ledger Nano X είναι ότι έχουν προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα (BOLOS) που διασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές είναι απομονωμένες η μία από την άλλη και επίσης σας προστατεύουν από κακόβουλες επιθέσεις. Ενσωματώνει επίσης ένα Ασφαλές στοιχείο (SE) που φιλοξενεί τα ιδιωτικά σας κλειδιά με ασφάλεια και μπορεί να σας προστατεύσει από σοβαρές επιθέσεις.

Τι είναι η τιμή του Ledger Nano S?

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα άτομα επιλέγουν συχνά διαδικτυακά ή πορτοφόλια λογισμικού αντί για αυτά του υλικού είναι ότι πρέπει πραγματικά να τα έχετε. Το γεγονός είναι ότι μερικά από αυτά μπορεί να είναι σχετικά ακριβά, ωστόσο, τι είναι η τιμή του Ledger Nano S?

Καθολικό Nano S θα σας κοστίσει μόνο 59 $ Αυτό είναι σχετικά φθηνό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια, εξαιρετικές δυνατότητες και κομψή σχεδίαση.

Η συσκευή θα αποσταλεί αμέσως μετά την πραγματοποίηση μιας πληρωμής, ώστε να περιμένετε να την λάβετε το συντομότερο μία εργάσιμη ημέρα.

Τόσο το Ledger Nano S όσο και το Ledger Nano X μπορούν να θεωρηθούν το καλύτερο πορτοφόλι Cardano, ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

4. Trezor One – Προσιτό πορτοφόλι υλικού

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Ένα πολύ γνωστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
 • + Διατηρεί τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων
 • + Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ακριβός
 • Υπήρξε προηγουμένως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Όταν αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι για το Cardano, θα συναντήσετε Trezor One. Είναι ένα από τα πιο συνιστώμενα πορτοφόλια υλικού όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε νομίσματα ADA.

Το Trezor One είναι το αρχικό πορτοφόλι Trezor που ήταν κυκλοφόρησε το 2014 από μια εταιρεία που ονομάζεται SatoshiLabs. Το πορτοφόλι είναι Πιστοποιημένα CE και RoHS που σημαίνει ότι πληροί τα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους συνιστάται η επιλογή αυτού του πορτοφολιού είναι η ασφάλεια. Κατά την αποστολή ή τη λήψη νομισμάτων ADA χρησιμοποιώντας το Trezor One, θα πρέπει να παρέχετε ένα ΚΑΡΦΙΤΣΑ κώδικας κάθε φορά που θα εκτελείτε μια ενέργεια. Δεν θα γίνουν αλλαγές χωρίς την έγκρισή σας.

Τώρα, σε περίπτωση που χάσετε αυτήν τη συσκευή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία ανάκτησης είναι αρκετά απλή. Θα σας δοθεί ένα φράση πρόσβασης κατά τη ρύθμιση του πορτοφολιού σας. Θα χρειαστεί για την ανάκτηση των χρημάτων σας.

Το Trezor One είναι σχετικά εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια υλικού στην αγορά. Έρχεται με όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε για να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι η τιμή Trezor One?

Το Trezor One είναι ένα από τα πιο προσιτά πορτοφόλια υλικού για το Cardano. Οπως ακριβώς Καθολικό Nano S κοστίζει επί του παρόντος μόνο 59 $. Ωστόσο, πραγματοποιείτε μόνο μία πληρωμή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλές πορτοφόλι υλικού για ADA cryptocurrency για χρόνια.

Μιλώντας για την τιμολόγηση, θα δείτε ότι η Trezor μερικές φορές προσφέρει πραγματικά ελκυστικές προσφορές και για τα δύο πορτοφόλια, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά τις εξοικονομήσεις σας. Επίσης, όταν εσείς αγοράστε ένα πακέτο 3 για εσάς και τους φίλους σας, ένα πορτοφόλι Trezor θα το κάνει σας κοστίζει λιγότερο.

Επισκεφτείτε το Trezor

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Trezor

5. Coinbase – Ασφαλές πορτοφόλι λογισμικού

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύχρηστος
 • + Δωρεάν εγγραφή και αποθήκευση κρυπτονομισμάτων
 • + Αξιοπρεπή τέλη
 • + Υποστηρίζει τα περισσότερα από τα κύρια κρυπτονομίσματα
 • + Κορυφαία ασφάλεια

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Μικρός αριθμός υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων
 • ΕΝΑ "φιλοξενείται" πορτοφόλι – διατηρείται συνεχής σύνδεση με το Διαδίκτυο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Παρόλο που στην αρχή αυτού του οδηγού, το ανέφερα λογισμικό / ζεστά πορτοφόλια δεν είναι τόσο ασφαλή όσο αυτά του υλικού, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Coinbase αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα για τα καλύτερα πορτοφόλια ADA.

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Coinbase δεν υποστηρίζει ακόμα το Cardano, ωστόσο, θα πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων Coinbase σε χρόνο μηδέν. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

Το Coinbase είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά, ωστόσο, έχει επίσης ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια ψηφιακού νομίσματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση νομισμάτων ADA. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε όμως είναι ότι θα χρειαστείτε δύο ξεχωριστές εφαρμογές για ανταλλαγή και πορτοφόλι Coinbase.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το πορτοφόλι Coinbase συνιστάται τόσο είναι η ασφάλεια. Παρέχει όχι μόνο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων αλλά επίσης πολλαπλές υπογραφές, αιτήματα επιβεβαίωσης και πολλά άλλα μέτρα ασφαλείας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Coinbase δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Αυτή η πτυχή προσθέτει επιπλέον αξιοπιστία.

Τι είναι η τιμή του Πορτοφολιού Coinbase?

Τα καλά νέα είναι ότι σε αντίθεση με τα πορτοφόλια υλικού, το πορτοφόλι Coinbase είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις για ασφαλή αποθήκευση κρυπτογράφησης. Πρέπει να κατεβάσετε μόνο μια εφαρμογή και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Coinbase

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Coinbase

6. Guarda Wallet – Crypto Wallet πολλαπλών πλατφορμών

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση πορτοφολιού Guarda Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Καλά μέτρα ασφαλείας
 • + Εύχρηστος
 • + Ζωντανή υποστήριξη πελατών
 • + Υψηλός αριθμός υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ακόμα νέα εταιρεία
 • Σχετικά υψηλά τέλη

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Γκουάρντα είναι ένα κρυπτογράφηση πολλαπλών πλατφορμών πορτοφόλι που προσφέρει πορτοφόλια ιστού, επιτραπέζιου υπολογιστή και κινητού. Αυτό που είναι εκπληκτικό για αυτό το πορτοφόλι είναι ότι είναι συμβατό με το Ledger. Για αυτόν τον λόγο, μπορείτε να διατηρήσετε μέρος των νομισμάτων ADA σε ένα πορτοφόλι υλικού και ένα μέρος αυτών στο πορτοφόλι Guarda.

Το πορτοφόλι Guarda προσφέρει τόσο διαδικτυακά όσο και πορτοφόλια λογισμικού που είναι γνωστό ότι είναι λιγότερο ασφαλή από αυτά του υλικού. Ωστόσο, συνοδεύεται από καλές δυνατότητες ασφαλείας, όπως κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας, αναγνώριση προσώπου ή ταυτότητας.

Όσον αφορά τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα, η Guarda υποστηρίζει περισσότερα από 40 νομίσματα και χιλιάδες μάρκες συμπεριλαμβανομένου ERC20s, ΒΕΠ-2, και άλλες δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι θεωρούν ότι δεν είναι μόνο το καλύτερο πορτοφόλι Cardano αλλά και μια πολύ καλή επιλογή για άλλα κρυπτονομίσματα.

Τέλος, το πορτοφόλι Guarda είναι πολύ εύκολο στη χρήση, έχει καθαρή διεπαφή και χρήσιμες δυνατότητες. Γι ‘αυτό το πορτοφόλι συνιστάται για αρχάριους.

Τι είναι η τιμολόγηση του πορτοφολιού Guarda?

Το πορτοφόλι Guarda είναι εντελώς δωρεάν, όπως και η πλειονότητα των άλλων διαδικτυακών πορτοφολιών και πορτοφολιών λογισμικού. Το πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας Guarda είναι διαθέσιμο και για τα δύο Χρήστες Windows και macOS. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση για κινητά για Συσκευές iOS και Android.

Επισκεφτείτε το Guarda

…ή διαβάστε την κριτική μας Guarda

7. Ατομικό πορτοφόλι – Μεγάλη χρηστικότητα

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Ατομικού Πορτοφολιού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύχρηστος
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 300 κρυπτονομίσματα
 • + Ασφαλής
 • + Ενσωματώσεις ShapeShift και Changelly
 • + 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι τόσο ασφαλές όσο ένα πορτοφόλι υλικού
 • Λίγα νομίσματα μπορούν να «αντικατασταθούν ατομικά»

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Η τελική επιλογή στη λίστα «καλύτερο πορτοφόλι για Cardano» είναι το Atomic πορτοφόλι. Το ατομικό είναι ένα αποθήκευση κρυπτογράφησης που βασίζεται σε λογισμικό πλατφόρμα που διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή για επιπλέον λειτουργικότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Atomic όχι μόνο για την αποθήκευση κρυπτογράφησης αλλά και για αγορά, πώληση και εμπορία διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Το Atomic πορτοφόλι δημιουργήθηκε το 2017, το έτος που η αγορά κρυπτονομισμάτων άνθισε. Ο δημιουργός αυτού του πορτοφολιού είναι ο Konstantin Gladych, ο οποίος είναι επίσης ο άνθρωπος πίσω Τσανγκλι – μία από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Προς το παρόν, ατομικό πορτοφόλι υποστηρίζει περισσότερα από 300 κρυπτονομίσματα και όλα τα υπάρχοντα Διακριτικά ERC-20. Παρόλο που ο αριθμός μπορεί να μην είναι ο πιο εντυπωσιακός που έχουμε, είναι σίγουρα περισσότερο από αρκετό, ειδικά αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Cardano.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού, που σημαίνει ότι ενδέχεται να στερείται ασφάλειας. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα διαδικτυακά πορτοφόλια, είναι σίγουρα μια καλύτερη επιλογή. Το ατομικό πορτοφόλι είναι ακόμα νέο, ωστόσο, δεν έχω παρατηρήσει κριτικές πελατών που θα ήταν πολύ αρνητικές για την ασφάλεια αυτού του πορτοφολιού.

Το ατομικό πορτοφόλι είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κατεβάστε την εφαρμογή και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να μεταφέρετε νομίσματα ADA από άλλο πορτοφόλι στο Atomic ή απλά να αγοράσετε αυτό το κρυπτογράφηση στην πλατφόρμα Επίσης, αν έχετε απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της εταιρείας. Σύμφωνα με τους χρήστες, η υποστήριξη πελατών Atomic wallet είναι πραγματικά χρήσιμη όταν πρόκειται για διάφορες ερωτήσεις που σχετίζονται με θέματα χρηστικότητας.

Τι είναι η τιμολόγηση του ατομικού πορτοφολιού?

Όπως και άλλα πορτοφόλια λογισμικού σε αυτήν τη λίστα, δεν θα σας κοστίσει τίποτα για τη λήψη του Atomic πορτοφολιού.

Επισκεφτείτε το Atomic

…ή διαβάστε την ατομική μας κριτική

Συμπεράσματα

Πότε επιλέγοντας το καλύτερο πορτοφόλι Cardano για τις προσωπικές σας ανάγκες, σκεφτείτε πάντα τις πιο σημαντικές πτυχές για τα οποία έχουμε ήδη μιλήσει: ασφάλεια, χρηστικότητα, προσβασιμότητα και τον αριθμό των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων. Ενώ κάθε μία από αυτές τις πτυχές είναι σημαντική, η ασφάλεια πρέπει να έρθει πρώτη. Κρατα αυτο στο μυαλο σου.

Κάθε ένα από τα πορτοφόλια της λίστας έχει του τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, έτσι εξαρτάται πλήρως από τις προσωπικές σας ανάγκες ποια θα επιλέξετε. Σε γενικές γραμμές, εάν ασφάλεια είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που αναζητάτε σε μια συσκευή, τότε θα πρέπει σίγουρα να το αναζητήσετε πορτοφόλια υλικού, όπως Καθολικό Nano X ή Trezor Model T.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Ωστόσο, εάν αποθηκεύετε μόνο μικρά ποσά κρυπτονομισμάτων και αναζητάτε ευκολότερος τρόπος αγοράς και αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων καθώς και να κάνετε συναλλαγές, ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη σας πορτοφόλια λογισμικού. Όταν επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι λογισμικού για το Cardano, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το Πορτοφόλι Coinbase. Παρέχει ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και ασφαλές πορτοφόλι.

Εάν δεν έχετε ακόμη νομίσματα ADA, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα ασφαλής πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης για να αγοράσετε αυτήν την κρυπτογράφηση. Μερικές από τις πιο αξιόπιστες και προτεινόμενες πλατφόρμες περιλαμβάνουν

 • Νομισματική βάση
 • Κάθισμα
 • Κοινμάμα

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να βρείτε το καλύτερο πορτοφόλι Cardano για τις ανάγκες σας. Μην ξεχνάτε ότι η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι πρώτη.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me