Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex

Αξιόπιστο και αξιοσημείωτο πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων μπορεί να αποδειχθεί λίγο πιο δύσκολο να βρεθεί από ό, τι θα περίμενε κανείς. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε – δεν ταιριάζουν όλοι σε όλους! Σήμερα, σε αυτό Πορτοφόλι Cex κριτική, θα συζητήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές.

Τι κάνει το πορτοφόλι Cex τόσο ενδιαφέρον; Μερικά πράγματα, στην πραγματικότητα, αλλά ίσως το πιο αξιοσημείωτο από αυτά θα έπρεπε να είναι το γεγονός ότι Το Cex δεν είναι καν κυρίως πορτοφόλι, πρώτα πρώτα!

Ταραγμένος? Λοιπόν, μην ανησυχείτε – θα αναφερθούμε σε λίγες λεπτομέρειες. Θα μιλήσουμε για την εφαρμογή Cex (το πορτοφόλι για κινητά Cex.io, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι), πώς μπορείτε χρησιμοποιήστε το πορτοφόλι στο μέγιστο βαθμό, και ορισμένα γενικά χαρακτηριστικά και οφέλη.

Φυσικά, θα σας πω επίσης για τα λιγότερο ιδανικά πράγματα που περιβάλλουν το πορτοφόλι Cex, και θα σας δείξω ακόμη και πώς να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, πολύ. Ας το κάνουμε σωστά!

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής
  • Ευρεία λίστα υποστηριζόμενων νομισμάτων
  • Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο
  • Καταπληκτική εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα

  • Αυστηρές απαιτήσεις KYC
  • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών

Cex Wallet Review: Ένα δημοφιλές πορτοφόλι ανταλλαγής

Λοιπόν, λοιπόν, πρώτα πράγματα πρώτα – ας ξεκινήσουμε το δικό μας Πορτοφόλι Cex επανεξέταση θέτοντας τα βασικά στοιχεία του ακριβώς τι είναι το Cex, και τι δεν είναι.

Μια μεμονωμένη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψει πολύ γρήγορα την εν λόγω πλατφόρμα – Cex.io – είναι ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Με άλλα λόγια, είναι ένα μέρος στο οποίο θα μπορούσατε να πάτε ανταλλαγή και ανταλλαγή στοιχείων κρυπτογράφησης, ή απλά αγοράστε τα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, επίσης (αυτό είναι δυνατό με το Cex).

Ίσως να μπερδευτείτε, ωστόσο – εάν αναζητάτε, για παράδειγμα, ένα πορτοφόλι Cex Bitcoin και δείτε ότι είναι στην πραγματικότητα ένας ιστότοπος ανταλλαγής, έχετε εξαπατηθεί?

Φυσικά και όχι! Το Cex είναι απλά αυτό που είναι γνωστό ως ένα «ανταλλαγή-πορτοφόλι“.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: σχετικά με το Cex.io

Τα πορτοφόλια ανταλλαγής είναι ένας μοναδικός τύπος επιλογής αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Είναι επίσης από τα πιο δημοφιλή, τουλάχιστον ως το απλό κρυπτογράφηση κυνηγούς και οι έμποροι ανησυχούν – ενώ υπάρχουν πολύ, πολύ ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις στην αγορά, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην ενδιαφέρονται αρκετά για να τα ελέγξουν, δεν έχουν την οικονομική υποστήριξη για να αγοράσουν ένα, ή απλά προτιμούν συνολικά τα πορτοφόλια ανταλλαγής.

Ακόμη και σε ό, τι αφορά την αποθήκευση κρυπτογραφικών στοιχείων που βασίζονται σε ανταλλαγές, Το Cex είναι μοναδικό – είναι κάτι που πιθανότατα θα δείτε να διαβάζετε και αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Cex.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: PROS

Έχοντας διαπιστώσει όλα αυτά, μπορούμε τώρα να στραφούμε στο πραγματικό θέμα που έχουμε – Προμήθειες πορτοφολιού Cex, πτυχές χρηστικότητας, μέτρα ασφαλείας, και ούτω καθεξής. Θα ξεκινήσουμε με την πιο σημαντική πτυχή όλων αυτών – χαρακτηριστικά ασφαλείας πορτοφολιού.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε επίπεδο πελάτη


Ασφάλεια είναι κάτι που πρέπει να παίρνεις πολύ σοβαρά, ειδικά αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης ενός νέου πορτοφολιού κρυπτογράφησης. Τόσο πολύ, στην πραγματικότητα, που θα έπρεπε την πρώτη σας προτεραιότητα – κανένα άλλο χαρακτηριστικό δεν θα είναι τόσο σημαντικό όσο η ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων.

Τούτου λεχθέντος, όμως, η «ασφάλεια» μπορεί να σημαίνει μερικά διαφορετικά πράγματα. Παίρνει ιδιαίτερα περίπλοκο όταν συζητάμε για ανταλλακτικά-πορτοφόλια – ενώ πολλές κριτικές χρηστών Cex πορτοφολιών που βρέθηκαν στο διαδίκτυο δεν θα σας πουν αυτό, υπάρχουν πραγματικά μερικούς τύπους μέτρων ασφαλείας που ασχολούνται με αυτόν τον τύπο πορτοφολιού.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: ιστορία της εταιρείας.

Τα πορτοφόλια που βασίζονται σε ανταλλαγή πρέπει να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών τους τόσο σε σχέση με συναλλαγές (ισχυρή κρυπτογράφηση δεδομένων, ανωνυμία, εάν υπάρχει, ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών), καθώς και το συνολική κατάσταση της πλατφόρμας ανταλλαγής, επίσης (σημαίνει, ασφάλεια από απόπειρες εισβολής τρίτων και ούτω καθεξής).

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε “πώς να βρείτε τη διεύθυνση πορτοφολιού μου με το Cex;”, πρέπει πάντα να καταλάβετε εάν έχει η πλατφόρμα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στη θέση! Ευγνομονώς, Το Cex.io είναι χρυσό από αυτή την άποψη – θεωρείται από πολλούς ότι είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος για την αποθήκευση και την εμπορία των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησής σας.

Αυτό είναι κάτι που είναι εμφανές κατά την πρώτη εγγραφή και σύνδεση στην πλατφόρμα. Υπάρχουν έλεγχοι επαλήθευσης μέσω email και κινητής τηλεφωνίας, για να βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς που συνδέεστε στον λογαριασμό.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: τα νομικά έγγραφα του Cex.

Το Cex χρησιμοποιεί επίσης πολύ αυστηρός Κανονισμοί KYC. Αν και αυτό μπορεί να υποστηριχθεί ως κακό (θα το φτάσουμε αργότερα), είναι πραγματικά εκπληκτικό για τα άτομα που θέλουν να είναι εγγυημένα δίκαιες ευκαιρίες συναλλαγών, και την ασφάλεια των περιουσιακών τους στοιχείων.

Το Cex.io είναι στην πραγματικότητα επίσημα ρυθμιζόμενο, πολύ! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει ένα γενικό όργανο που διασφαλίζει ότι όλα είναι δίκαια και νόμιμα και με το Cex Bitcoin πορτοφόλι, και επίσης την πλευρά ανταλλαγής της πλατφόρμας.

Αναρωτιέστε ακόμα ότι το Cex είναι ασφαλές; Λοιπόν, έχω σώσει το καλύτερο μέρος για τελευταία φορά – το πορτοφόλι ανταλλαγής αποθηκεύει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων των χρηστών του σε συσκευές ψυχρού πορτοφολιού.

Πίνακας: Οι μέθοδοι πληρωμής του Coinbase Wallet και του Binance Wallet

Ψυχρά πορτοφόλια είναι, για ένα γεγονός, ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων. Τα μεμονωμένα hodlers μπορούν να αγοράσουν αποκλειστικές συσκευές ψυχρού πορτοφολιού και να διατηρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε αυτά – το Ledger Nano X ή το Trezor Model T είναι δύο καλά παραδείγματα.

Εχοντας πεί αυτό, μερικές από τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων (και, κατά έκταση – ανταλλακτικά-πορτοφόλια) χρησιμοποιούν επίσης ψυκτική αποθήκευση για να διασφαλίσουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών τους είναι απολύτως ασφαλή και μακριά από τυχόν δυνατότητες κακόβουλο λογισμικό ή απόπειρες πειρατείας. Το Cex.io είναι μια τέτοια πλατφόρμα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: εξήγηση κρύου πορτοφολιού.

Η Cex σημειώνει ότι ενώ το μεγαλύτερο μέρος των προαναφερθέντων περιουσιακών στοιχείων διατηρείται εκτός σύνδεσης, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά χρήματα στα καυτά πορτοφόλια της πλατφόρμας για να επιτρέψουν εμπορικές δραστηριότητες ημέρας. Φανταστικός!

Άρα, για να συνοψίσουμε τα πάντα, αν έχετε έρθει σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Cex για να μάθετε ότι το Cex είναι ασφαλές, να είστε σίγουροι – είναι ένα πορτοφόλι ανταλλαγής που χρησιμοποιεί όλες τις κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, και είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης ασφαλή (σε κάποιο βαθμό, δηλαδή – εάν θέλετε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, το καλύτερο στοίχημά σας παραμένει ένα ατομικό πορτοφόλι υλικού).

Ένα πορτοφόλι ενσωματωμένο σε ανταλλαγή

Ίσως το είδατε να έρχεται, έτσι δεν είναι;?

Είναι ένα σημείο που συζητείται οποτεδήποτε κάποιος αναφέρει ανταλλακτικά-πορτοφόλια (και για προφανείς λόγους), αλλά εξακολουθεί να είναι ζωτικής σημασίας να αναφερθεί, ειδικά σχετικά με αυτήν την αναθεώρηση πορτοφολιού Cex. Θα σας πω γιατί συμβαίνει αυτό σε ένα δευτερόλεπτο.

Έτσι, είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cex είτε τις εκδόσεις επιτραπέζιου υπολογιστή (πρόγραμμα περιήγησης ιστού) της εν λόγω πλατφόρμας, θα βρείτε ότι το πορτοφόλι ενσωματώνεται σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Ναι, το ξέρω – προφανές.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: μια αξιόπιστη ανταλλαγή.

Ωστόσο, αυτό είναι προφανές δεν πρέπει να αφαιρέσει το γεγονός του δίκαιου πόσο φοβερό είναι στην πραγματικότητα!

Βλέπετε, με το Cex Πορτοφόλι Bitcoin (ή οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι altcoin, για αυτό το θέμα), θα μπορείτε να το κάνετε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων σας με στιγμιαίο τρόπο, κατευθείαν από το πορτοφόλι σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει και έναν τεράστιο χρόνο, καθώς και κάποια τέλη.

Είναι στην πραγματικότητα το βασικό ζήτημα που φαίνεται να έχουν και οι άνθρωποι με κρύα πορτοφόλια. Ενώ ένα κρύο πορτοφόλι θα σας προσφέρει ανώτατα επίπεδα ασφάλειας, θα είναι επίσης πολύ ενοχλητικό όταν θέλετε να ανταλλάξετε τα νομίσματά σας (μάλλον, να τα μεταφέρετε σε ανταλλαγή για να ξεκινήσετε να το κάνετε).

Έτσι, το Cex σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε κρυπτογράφηση και να τα ανταλλάσσετε άμεσα. Μεγάλος! Ωστόσο, θυμηθείτε όταν το είπα Το Cex.io είναι πραγματικά πολύ μοναδικό, ακόμη και από αυτή την άποψη; Λοιπόν, αυτό οφείλεται στην πραγματικότητα στην πλατφόρμα εξαργυρώσετε!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: αγορά κρυπτογράφησης με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Αυτό είναι σωστό – θα μπορείτε πωλήστε τα cryptos σας για χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση, και μεταφέρετε αυτά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό ή στη χρεωστική σας κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά!

Ενώ όλα αυτά είναι, βεβαίως, καλύτερα από μια αναθεώρηση ανταλλαγής Cex από ό, τι σε αυτήν την αναθεώρηση πορτοφολιού Cex, αξίζει να σημειωθεί ότι το Cex βασικά σας επιτρέπει να μεταβείτε σε πλήρη κύκλο, από την κατάθεση χρημάτων στην πλατφόρμα, την αγορά, την εμπορία και την εξαργύρωση αργότερα. Υπέροχα πράγματα!

Καταπληκτική εφαρμογή για κινητά

Αν ψάχνετε για το πορτοφόλι Cex.io για κινητά, θα χαρείτε να το ακούσετε.

Όπως και πολλοί άλλοι πορτοφόλια ανταλλαγής υψηλού προφίλ, Το Cex.io έχει μια εφαρμογή για κινητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εν κινήσει. Με άλλα λόγια, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας και να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες συναλλαγών και ανταλλαγών ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Φοβερό, σωστά; Καλά, Ναί – αλλά υπάρχει ακόμα πιο φοβερό πράγμα σχετικά με το κινητό πορτοφόλι Cex.io.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: εφαρμογή Cex για κινητά.

Η εν λόγω εφαρμογή είναι πολύ απλό στη χρήση, και πολύ διαισθητικό. Το καλύτερο χαρακτηριστικό που διαθέτει είναι το γεγονός ότι επιτρέπει τόσο αρχάριους όσο και ειδικούς κρυπτογράφησης και εμπόρους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι – Υπάρχουν ξεχωριστές καρτέλες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, είτε θα σας δείξουν μια απλοποιημένη προβολή της πλατφόρμας είτε μια ειδική.

Όσον αφορά τις κριτικές για το πορτοφόλι Cex άλλων χρηστών, φαίνεται ότι οι άνθρωποι αγαπούν το γεγονός ότι μπορούν πρόσβαση σε όλες τις εκμεταλλεύσεις τους σε μία καρτέλα, και ακόμη και φιλτράρετε μερικά κενά πορτοφόλια. Οι οπτικές πληροφορίες που εμφανίζονται είναι σαφείς και απλές και η γενική φόρτωση της εφαρμογής, ενώ κατευθύνεται γύρω από το τμήμα ανταλλαγής των υπηρεσιών της μάρκας, παραμένει πολύ ελκυστικό για χρήση και εμφάνιση.

Μια μεγάλη λίστα υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων

Με κρυπτονομισματα όλο και πιο mainstream, οι λάτρεις έχουν αρχίσει διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκια τους από λίγο. Αυτό είναι καταπληκτικό – σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει επίσης να βλέπουν διαφορετικά έργα και να διακλαδίζονται με τα ενδιαφέροντά τους!

Τα διαφορετικά χαρτοφυλάκια σημαίνουν επίσης ότι υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση κρυπτογράφησης, αν και. Πολλά κρυπτονομίσματα (τα περισσότερα, στην πραγματικότητα) έχουν τα δικά τους, αφιερωμένο πορτοφόλι – ενώ αυτό είναι καλό από μόνο του, αν διαθέτετε μεγάλη ποικιλία στοιχείων, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείτε όλα.

Οι κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Cex, ωστόσο, θα σας πουν αυτό Το Cex λύνει αρκετά αυτό το ζήτημα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: καταχωρίσεις κρυπτονομισμάτων.

Το εν λόγω πορτοφόλι ανταλλαγής υποστηρίζει περίπου 80 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αυτός είναι ένας αξιοπρεπής αριθμός! Θα βρείτε όλα τα κύρια cryptos που υποστηρίζονται από το Cex, καθώς και μια καλή ποικιλία άλλα altcoins, πολύ.

Το καλύτερο μέρος του εν λόγω πορτοφολιού είναι το γεγονός ότι μπορείτε αποθηκεύστε όλα αυτά τα cryptos σε μία πλατφόρμα (που είναι Cex). Τα πορτοφόλια για κάθε ένα από τα νομίσματα, σίγουρα, θα είναι διαφορετικά, ωστόσο, θα παρουσιαστούν το ίδιο γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη (GUI).

Χαμηλές χρεώσεις ανάληψης κρυπτογράφησης

Αμοιβές είναι κάτι για το οποίο συχνά σκεφτόμαστε όταν συζητάμε ή εξετάζουμε ανταλλαγές. Ωστόσο, όπως θα σας πουν ορισμένες κριτικές για το πορτοφόλι Cex, ισχύουν και για τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης.

Όσον αφορά τα τέλη πορτοφολιού Cex, υπάρχουν μόνο δύο πράγματα πρέπει να κοιτάξετε – τέλη κατάθεσης και ανάληψης. Και τα δύο ισχύουν για κρυπτονομίσματα, φυσικά – υπάρχουν χρεώσεις που σχετίζονται με το fiat, αλλά αυτές θα καλυφθούν την αναθεώρηση ανταλλαγής Cex.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: πρόγραμμα χρεώσεων.

Οι καταθέσεις είναι στην πραγματικότητα ένα μυστήριο με την πλατφόρμα. Φαίνεται ότι μπορείτε να καταθέσετε (να μεταφέρετε) κρυπτονομίσματα στο Cex εντελώς δωρεάν – που θα ήταν το πρότυπο – αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες που να το επιβεβαιώνουν.

Όσον αφορά την απόσυρση, τα τέλη πορτοφολιού Cex πάνε, ωστόσο, τα πράγματα είναι πραγματικά φοβερός – μια ανάληψη Bitcoin από την Cex θα σας κοστίσει περίπου 0,0005 BTC! Αυτό καθιστά το Cex ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια ανταλλαγής για μεταφορές κρυπτονομισμάτων τόσο εντός όσο και εκτός της πλατφόρμας.

Υποστήριξη διευθύνσεων SegWit (ΟΧΙ bech32)

Διεύθυνση Bitcoin SegWit υποστήριξη πρέπει να είναι ο κανόνας στις μέρες μας. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των πορτοφολιών υψηλού επιπέδου που ΜΗΝ υποστηρίζουν πραγματικά αυτόν τον τύπο διευθύνσεων.

Οι διευθύνσεις SegWit είναι ένας νέος τύπος αποκλειστικής διεύθυνσης BTC που αντικατέστησε τις διευθύνσεις πορτοφολιού Bitcoin παλαιού τύπου. Το SegWit σημαίνει “Segregated Witness” και οι διευθύνσεις αυτού του είδους θα ξεκινούν είτε με “3“Ή”π.Χ1“. Οι τελευταίες διευθύνσεις καλούνται bech32, και είναι δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από την Cex.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: Υποστήριξη διευθύνσεων SegWit.

Εάν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση SegWit Bitcoin, οι συναλλαγές σας θα είναι και οι δύο γρηγορότερα, και θα κοστίσουν επίσης πολύ λιγότερο για να εκτελέσουν. Δύο εξαιρετικές δυνατότητες – χωρίς λόγο να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον τύπο διεύθυνσης!

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι η εφαρμογή Cex (και ολόκληρη η πλατφόρμα, η ίδια) υποστηρίζει διευθύνσεις SegWit, κανένα πρόβλημα! Υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις του BTC εκεί έξω!

Συγκρίνετε το Cex Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Cex Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Κριτικές για Πορτοφόλι Cex: CONS

Έχοντας συζητήσει όλες τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες και οφέλη που αναφέρονται σε άλλο χρήστη Πορτοφόλι Cex κριτικές, ας ρίξουμε μια σειρά και ρίξτε μια ματιά σε μερικές τα παράπονα που ενδέχεται να έχουν οι πελάτες αυτής της υπηρεσίας. Βεβαίως, δεν υπάρχουν πολλά τέτοια ζητήματα που πρέπει να καλυφθούν, αλλά αυτά που υπάρχουν είναι μάλλον αξιοσημείωτα.

Ισχυρή επιβολή KYC

Νωρίτερα στην αναθεώρηση του πορτοφολιού Cex, επεσήμανα το γεγονός ότι Η Cex διαθέτει ορισμένους μάλλον αυστηρούς κανονισμούς KYC και ελέγχους επαλήθευσης. Αυτό επισημάνθηκε ως ένα ευεργετικό χαρακτηριστικό και για τους περισσότερους ανθρώπους πρόκειται να είναι αυτό.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να αποδειχθεί αρνητικό. Όλα εξαρτώνται από την άποψή σας.

Αν ψάχνετε απλώς ανταλλάξτε κρυπτονομίσματα και διατηρήστε τα σε ασφαλές περιβάλλον, μάλλον θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η Cex επιλέγει να προσεγγίσει τους κανονισμούς της KYC Εξάλλου, αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι υπάρχει δεν υπάρχει απάτη ή φάουλ παιχνιδιού στην πλατφόρμα, και αυξάνεται τη συνολική πτυχή ασφάλειας του πορτοφολιού.

Από την άλλη πλευρά, αν δεν ρωτήσετε πραγματικά “είναι ασφαλές το Cex;”, και είναι όλα για αποκέντρωση, αυτό μπορεί να παρεμποδίσει.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: άδειες και πιστοποιήσεις.

Βλέπετε, ενώ την απόλυτη πλειοψηφία των κορυφαίων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων (έτσι, τα πορτοφόλια ανταλλαγής) χρησιμοποιούν τους κανονισμούς KYC για να ελέγχουν και να επιβεβαιώνουν τα άτομα που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για άμεση παραβίαση του τι υποτίθεται ότι υποστηρίζει η κρυπτογράφηση – αποκέντρωση και ανωνυμία.

Αναμφισβήτητα, αυτή είναι μια πεποίθηση που κατέχει η μειοψηφία των ατόμων – κρυπτογράφοι και παραδοσιακοί. Η σωστή εφαρμογή του KYC σημαίνει ότι γνωρίζετε ποιος βρίσκεται στο άλλο άκρο της οθόνης και ότι μπορείτε επίσης κάντε ασφαλείς καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων.

Έτσι, ενώ αυτό δεν είναι πραγματικά ένα εξέχον ζήτημα για τους περισσότερους ανθρώπους, θα εξακολουθούν να υπάρχουν μεμονωμένοι λάτρεις της κρυπτογράφησης που μπορεί να μην τους αρέσουν όλοι αυτό το χαρακτηριστικό. Κάτι που αξίζει να θυμάστε!

Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών για μη εγγεγραμμένους χρήστες

Παραδόξως, αυτό είναι κάτι που δεν θα βλέπετε όλα αυτά που αναφέρονται συχνά μεταξύ διαφορετικών κριτηρίων πορτοφολιού χρήστη Cex. Θα έλεγα – πρέπει να είναι!

Η Cex προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις μέσω συστήματος υποστήριξης πελατών στον επίσημο ιστότοπό τους. Αυτό είναι εντάξει – το γεγονός ότι μπορείτε πραγματικά να κρατήσετε έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης είναι κάτι περισσότερο από ό, τι με πολλές άλλες ανταλλαγές εκεί έξω (αν και, για να είμαστε δίκαιοι, αυτό το ζήτημα επηρεάζει κυρίως πλατφόρμες ανταλλαγής μη στερητικών δικαιωμάτων).

Κατοπιν τουτου, Το Cex δεν σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίαςτουλάχιστον εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης στον ιστότοπο. Πρέπει να υποβάλετε μια ερώτηση και, στη συνέχεια, να περιμένετε μια απάντηση βάσει email.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: Χαρακτηριστικά Cex.

Να προσθέσω σε αυτό, λόγω κάποιας άνευ προηγουμένου ρευστότητας & οι μεταβολές των τιμών που φαίνεται να αντιμετωπίζει συνεχώς ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης, τα πορτοφόλια ανταλλαγής (συμπεριλαμβάνονται Cex) έχουν γεμίσει τα χέρια τους – ίσως χρειαστεί να περιμένετε μια απάντηση στην ερώτησή σας για αρκετές ημέρες.

Σε γενικές γραμμές, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο ζήτημα – πολλές υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση έχουν παρόμοια συστήματα υποστήριξης. Ωστόσο, μιλάμε για μια πλατφόρμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας εδώ – σε μια τέτοια περίπτωση, πιθανότατα θα θέλατε να απαντηθούν τα ερωτήματά σας το συντομότερο δυνατό!

Σίγουρα, θα μπορούσατε να πείτε – γιατί έχει σημασία, εάν δεν έχετε εγγραφεί στο Cex; Απλό – μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτιμήσετε πόσο ανταποκρίνεται η εταιρεία και αν έχετε τυχόν σοβαρές έρευνες πριν αποφασίσετε να εγγραφείτε στον ιστότοπο ή όχι, είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Cex?

Λοιπόν, τώρα που έχουμε συζητήσει όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του το πορτοφόλι Cex cryptocurrency, θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένετε από την εν λόγω πλατφόρμα.

Ας πούμε, μετά την ανάγνωση αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Cex, αποφασίσατε ότι αξίζει τον κόπο να κάνετε το Cex.io. Πριν εξερευνήσετε πρώτα τις διάφορες δυνατότητες που προσφέρει ο ιστότοπος, θα πρέπει να το κάνετε εγγραφείτε και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Ακολουθήστε – Θα σας δείξω πώς να το κάνετε όλα αυτά!

Πώς να εγγραφείτε στο Cex?

Η διαδικασία εγγραφής του πορτοφολιού Cex είναι ακριβώς η ίδια σαν να εγγραφείτε στο Cex ως μια αυτόνομη ανταλλαγή.

Βήμα 1: Πρέπει τον επίσημο ιστότοπο του Cex.io.

Βήμα 2: Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, θα δείτε ένα “Δημιουργήστε λογαριασμόΚουμπί. Κλίκαρέ το.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: αρχική σελίδα του Cex.

Βήμα 3: Εδώ, θα σας ζητηθεί Εισάγετε την διεύθυνση ηλεκρονικού ταχυδρομείου σας, Δημιούργησε έναν κωδικό, και επιλέξτε χώρα διαμονής. Πρότυπα πράγματα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

Βήμα 4: Επόμενο, επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – μεταβείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε παραπάνω και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται εκεί.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας.

Βήμα 5: Αφού ανακατευθυνθείτε στη σελίδα σύνδεσης, θα πρέπει να το κάνετε εισαγάγετε μερικές πολύ βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας, το επώνυμο και την ημερομηνία γέννησης.

Έλεγχος πορτοφολιού Cex: Ολοκληρώστε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.

Βήμα 6: Τώρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα όρια του λογαριασμού σας περνώντας μερικούς ελέγχους επαλήθευσης KYC, αλλά μπορείτε να παραλείψετε αυτό το μέρος και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα. Μόλις το καταλάβετε, αυτό είναι – μπαίνετε!

Έλεγχος πορτοφολιού Cex: ξεκινήστε την επαλήθευση τώρα ή παραλείψτε για αργότερα.

Ένα αξιοσημείωτο σημείο σε αυτήν την αναθεώρηση πορτοφολιού Cex είναι το γεγονός ότι, ενώ η Cex δεν έχει την ταχύτερη διαδικασία εγγραφής εκεί έξω, είναι σίγουρα ακόμα πολύ απλός! Η εν λόγω διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και μπορείτε να παραλείψετε όλους τους κουραστικούς ελέγχους KYC προς το παρόν και να τους επιστρέψετε όταν σας ζητηθεί αργότερα.

Τρόπος κατάθεσης / ανάληψης κρυπτονομισμάτων στο / από το Cex?

Τώρα που έχετε αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας για πρώτη φορά, ίσως αναρωτιέστε “πώς να βρω τη διεύθυνση του πορτοφολιού μου με το Cex;” ή “πώς πρέπει να κάνω την πρώτη κατάθεση;”. Λοιπόν, μην ανησυχείτε – αυτό ακριβώς θα εξετάσουμε στη συνέχεια.

Βήμα 1: Από τη σελίδα στην οποία έχετε σταλεί μετά την εγγραφή (βασικά η σελίδα διαπραγμάτευσης), μεταβείτε στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας και θα δείτε δύο κουμπιά – “Κατάθεση” και “Αποσύρω“. Πατήστε το πρώτο.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: κουμπιά κατάθεσης και ανάληψης.

Βήμα 2: Εδώ, θα δείτε μια μεγάλη λίστα επιλογών για το πώς μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Στην πραγματικότητα – οι μέθοδοι είναι αρκετά άφθονες! Ωστόσο, υπάρχουν χωρίς επιλογές χρηματοδότησης κρυπτογράφησης με την πρώτη ματιά – για να δείτε αυτές τις επιλογές, πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο στοιχείο κρυπτογράφησης από το επάνω δεξιά μέρος της οθόνης (όπου βρίσκεται το αναπτυσσόμενο μενού “USD”).

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: μέθοδοι κατάθεσης.

Βήμα 3: Για αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιώ Bitcoin. Εάν έχετε επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, θα εμφανιστεί τη διεύθυνση κατάθεσης BTC. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στην πλατφόρμα από την οποία πραγματοποιείτε την ανάληψη. Αυτό είναι!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: κατάθεση BTC μέσω διεύθυνσης ή κωδικού QR.

Η ταχύτητα της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από το φορτίο του δικτύου και μερικά άλλα κριτήρια, αλλά η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί σύντομα. Μόλις γίνει αυτό, θα δείτε το BTC να εμφανίζεται στο πορτοφόλι Cex σας και θα μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές ή απλά να το παρακάμψετε.

Βήμα 4: Τώρα, ας προχωρήσουμε αναλήψεις. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, επιλέξτε μόνο “Αποσύρω” αντί "Κατάθεση" αυτή τη φορά. Θα σταλεί σε μια σελίδα που θα σας ζητήσει εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού BTC του παραλήπτη – θυμηθείτε, είναι η διεύθυνση πορτοφολιού του ατόμου που είστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ τα χρήματα, και ΔΕΝ τη δική σας διεύθυνση πορτοφολιού Cex Bitcoin.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: διεύθυνση παραλήπτη.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Cex σας ζητά επίσης να μην υποστηρίζετε διευθύνσεις bech32.

Βήμα 5: Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε το ποσό BTC που θέλετε να στείλετε, να ελέγξετε τις λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή. Αυτό είναι βασικά!

Η διαδικασία ανάληψης είναι τόσο απλή όσο η κατάθεση. Χρειάζονται μερικά λεπτά και ο Cex κάνει καλή δουλειά για να σας καθοδηγήσει μέσα από αυτό.

Αν και αυτό είναι επίσης κάτι που αναφέρεται συχνά στις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Cex, αισθάνομαι σαν να αξίζει να τονιστεί ακόμη περισσότερο – όπως είδατε μόνοι σας, Η Cex προσφέρει μια τεράστια ποικιλία μεθόδων για το πώς μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με χρήματα fiat!

Πράγματι, η αγορά στοιχείων κρυπτογράφησης με fiat απευθείας από το πορτοφόλι σας δεν είναι ξένη ιδέα, ακόμη και για πορτοφόλια χωρίς ανταλλαγή. Εννοώ, ρίξτε μια ματιά το Ledger Nano X – με τη βοήθεια της διεπαφής χρήστη του Ledger Live, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση κατευθείαν στη συσκευή πορτοφολιού υλικού!

Η διαφορά εδώ είναι ότι χρησιμοποιεί το Ledger υπηρεσία ανταλλαγής τρίτωνΝομίζω -, ενώ το πορτοφόλι Cex χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του το δικό του, ενσωματωμένη ανταλλαγή.

Περίληψη

Βεβαίως, όπως σημειώνεται στο εισαγωγικό μέρος αυτής της αναθεώρησης του πορτοφολιού Cex, επιλέγοντας έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων μπορεί να αποδειχθεί μια μικρή πρόκληση. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, η κύρια πρόκληση που παρουσιάζεται είναι η ποικιλία διαφορετικών πορτοφολιών που διατίθενται για χρήση!

Θα ήθελα να σας αφήσω μακριά με ένα, τελευταίο συναίσθημα στο οποίο θα εκφράζετε μάλλον και τα δύο οι άλλες κριτικές μου για το πορτοφόλι ανταλλαγής, και επίσης διάφορα διαδικτυακά φόρουμ που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση: το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες δύο ξεχωριστών πορτοφολιών.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πολύ απλός – θα χρειαστείτε ένα εξαιρετικά ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης, όπως μία από τις κορυφαίες συσκευές αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων υλικού. Εκτός από αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε μια άλλη, πιο βολική επιλογή, από εμπορική άποψη – δεδομένου ότι πρόκειται για μια αναθεώρηση πορτοφολιού Cex, η εν λόγω υπηρεσία μπορεί να σας ταιριάζει αρκετά καλά!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Cex: το Ledger Nano X και μερικά φυσικά κρυπτονομίσματα.

Θα κρατούσες η συντριπτική πλειοψηφία των κρυπτογραφικών στοιχείων σας σε μια συσκευή υλικού (πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης), και μόνο ένα μικρό μέρος της κρυπτογράφησης που διαθέτετε θα βρίσκεται σε ένα ζεστό πορτοφόλι (όπως το Cex).

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε και στα δύο λάβετε μέρος σε δραστηριότητες συναλλαγών ημέρας, αν το επιθυμείτε και παραμείνετε ήρεμοι που είναι το μεγαλύτερο μέρος των κρυπτογράφων σας προστατεύεται από τις καλύτερες άμυνες στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων!

Όσον αφορά τη Cex, μπορεί πραγματικά να είναι μια καταπληκτική επιλογή για όποιον αναζητά έναν τρόπο να εμπορεύεται και να αποθηκεύει ταυτόχρονα κρυπτογραφικά στοιχεία! Λόγω των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Cex, το πορτοφόλι ανταλλαγής θα το κάνει ταιριάζουν τόσο στους αρχάριους όσο και στους βετεράνους της κρυπτογράφησης, ομοίως.

Ο κανονιστικός χαρακτήρας της εν λόγω υπηρεσίας λειτουργεί επίσης ως απόδειξη για την υπηρεσία νομιμότητα. Το Cex είναι διαθέσιμο για πρόσβαση και χρήση 24/7, σε όλο τον κόσμο – ακόμη και επενδυτές με έδρα τις ΗΠΑ μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση στην πλατφόρμα, η οποία, λόγω πραγμάτων όπως Κανονισμοί SEC, είναι συχνά αδύνατο μερικές άλλες ανταλλαγές υψηλού επιπέδου.

Συμπεράσματα

Λοιπόν – αυτό είναι! Φτάσαμε στο τέλος μας Πορτοφόλι Cex ανασκόπηση!

Θα συνιστούσα εγώ να δοκιμάσω το Cex; Λοιπόν, όσο μπορώ να πω, είναι σίγουρα μια καταπληκτική πλατφόρμα, με πολλά οφέλη να προσφέρει στους πελάτες της!

Είτε θα σας ενδιαφέρει Cex ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ή θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το κινητό πορτοφόλι Cex.io, μπορείτε να περιμένετε μέτρα ασφαλείας ανώτερου επιπέδου, συνοδεύεται από μερικούς χρήσιμα χαρακτηριστικά και μια καθαρή φήμη. Ενώ πρέπει πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα, το Cex φαίνεται πραγματικά να είναι αρκετά αξιοπρεπές!

Πίνακας: Οι επιλογές τιμολόγησης του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Εάν, ωστόσο, πιστεύετε ότι το Cex.io δεν πρόκειται να σας ταιριάξει ως εναλλακτική λύση πορτοφολιού, υπάρχουν περισσότερες επιλογές για εξερεύνηση – θα μπορούσατε πάντα να στραφείτε σε πορτοφόλια όπως το Ledger Nano X ή το Trezor Model T! Ενώ αυτές οι συσκευές συνοδεύονται από τιμή, προσφέρουν επίσης την καλύτερη ασφάλεια που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα!

Τέλος, θα πρέπει να κάνετε check out τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά, πολύ!

Με όλα αυτά που ειπώθηκαν και ολοκληρώθηκαν, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση και σας εύχομαι καλή τύχη στο να βρείτε πορτοφόλια και υπηρεσίες ανταλλαγής που θα σας ταιριάζουν καλύτερα! Στην υγειά σας!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map