Changelly vs ShapeShift – Μια σε βάθος σύγκριση

Εάν διαβάζετε αυτό το σεμινάριο, ίσως γνωρίζετε ήδη πόσο μεγάλο κρυπτονομισματα είναι προς το παρόν. Με το Bitcoin να οδηγεί τη χρέωση στο mainstream, δημοτικότητα κρυπτογράφησης εξακολουθεί να είναι αυξάνεται – κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται ποτέ να σταματήσει.

Αλλά με όλη αυτή την προσοχή και νέους ανθρώπους που μπαίνουν στον κόσμο της κρυπτογράφησης, Απαίτηση για ασφαλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων υπήρξε ένα σημαντικό σημείο συζήτησης. Με τόσες πολλές ανταλλαγές διαθέσιμες, μπορεί να γίνει δύσκολο να επιλέξετε το σωστό ανταλλακτικό κρυπτογράφησης για εσάς.

Γι ‘αυτό σήμερα, σε αυτήν τη σύγκριση Changelly vs ShapeShift, θα ρίξουμε μια ματιά στις δύο κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής στην αγορά.

Υπάρχουν αρκετές γωνίες από την οποία θα μπορούσατε να αρχίσετε να συγκρίνετε τις πλατφόρμες και θα εξετάσουμε όλες τις κύριες. Πριν από αυτό, όμως, θα το κάνω παρουσιάζω Τόσο οι πλατφόρμες όσο και οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από αυτές, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τι μιλάμε.

Λοιπόν, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας εξετάσουμε το ShapeShift εναντίον Changelly!

Changelly: Μια επισκόπηση


Το πρωτότυπο για το Changelly αναπτύχθηκε αρχικά το 2013. Οι δημιουργοί πίσω από αυτό ήταν μέρος της περίφημης ομάδας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων MinerGate. Ωστόσο, η πραγματική καθορισμένη εταιρεία ξεκίνησε λίγα χρόνια αργότερα – εκείνο το σημείο, η ομάδα της MinerGate δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το συνδυάζουν, οπότε επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω – αυτή τη στιγμή, οι MinerGate και Changelly είναι δύο εντελώς ξεχωριστές οντότητες.

Changelly vs ShapeShift - Μια σε βάθος σύγκριση

Ως πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, Τσανγκλι φήμη σε κάποιο σημείο το 2016. Η απλότητα και τα τέλη συναλλαγών που προσέφερε η Changelly φαίνεται να είναι μερικοί από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητά του. Το Changelly απαιτεί σχεδόν καμία προσωπική πληροφορία από τους χρήστες του για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email.

Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει περισσότερα από 100 διαφορετικά altcoins και νομίσματα fiat για συναλλαγές – αυτό είναι αρκετά σημαντικό ποσό! Επιπλέον, ο ιστότοπος παρέχει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών – χωρίς bots! Σίγουρα, αυτό είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό που έχουμε όταν μιλάμε για μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Μια άλλη προσθήκη στη φήμη του Changelly είναι ότι η πλατφόρμα μπορεί να καυχηθεί ως εξαιρετικά ασφαλές – από τη σύνταξη αυτής της σύγκρισης Changelly vs ShapeShift, υπήρξαν πολύ λίγα εγγεγραμμένος και δημοσιευμένες προσπάθειες διάρρηξης στην πλατφόρμα – μια που είχε να κάνει με Αιθέριο, και ένα που διέκοψε το Changelly’s υποστήριξη πελατών.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της δημοσιότητας του Δεκεμβρίου 2017 και ήταν σημαντικό – αρκετές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης είχαν παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή εταιρεία ή πλατφόρμα συναλλαγών έχετε – φαίνεται ότι κανείς δεν είναι ασφαλής από πιθανές απειλές.

Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, οι άνθρωποι φαίνεται να αμφισβητούν το Changelly legit ή όχι. Αν χρειάζεστε ένα λεπτό και περιηγηθείτε σε διαδικτυακές κριτικές και αξιολογήσεις του Changelly, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των κριτικών 5 αστέρων και 1 αστέρων – οι άνθρωποι φαίνεται να επιλέγουν μία, δύσκολα εστιάζοντας στο μεσαίο έδαφος. Αυτό δεν είναι χωρίς λόγο.

Οι άνθρωποι που ρωτούν «είναι νόμιμος ο Τσανγκλι;» και φεύγοντας αρνητικές κριτικές σχετικά με την εταιρεία online είναι κυρίως εκείνοι που προσπάθησαν να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν κάποιο είδος κρυπτονομίσματος με ένα νόμισμα fiat.

Η Changelly είναι περήφανη που προσφέρουν αμοιβή αγοράς, πώλησης και διαπραγμάτευσης 0,5% μεταξύ δύο κρυπτονομισμάτων, αλλά (προφανώς) δεν είναι τόσο διαφανείς όσον αφορά τα fiat.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία δεν ψεύδεται σκόπιμα στους χρήστες τους – είναι απλώς ότι οι μερικές φορές εξαιρετικά υψηλές χρεώσεις συναλλαγών fiat δεν διαφημίζονται και φαίνονται φαινομενικά να αφήσουν τον πελάτη να μάθει μόνος του.

Changelly vs ShapeShift - Μια σε βάθος σύγκριση

Φυσικά, λόγω του συνολικού «0,5% χρέωση συναλλαγών κρυπτογράφησης», οι άνθρωποι θα τείνουν να πιστεύουν ότι αυτό ισχύει για ολόκληρο τον ιστότοπο. Όταν συναντούν ανταλλαγή νομισμάτων fiat και δείτε το αμοιβές (αυτά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη θέση της αγοράς · ωστόσο, φαίνεται να παραμένουν πάντα σχετικά υψηλά), εμφανίζεται ένα κατανοητό σοκ.

Θα πρέπει, ωστόσο, να δηλωθεί ότι ο ιστότοπος ήταν πιο διαφανής σε αυτό το ζήτημα από αργά – σημειώνουν ότι α "5% + 5%" τέλος θα χρεωθεί κατά τη συναλλαγή (5% για το Changelly και 5% για το Simplex). Δεδομένων αυτών των πληροφοριών, τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα!

Εκτός από αυτήν την κατάσταση χρέωσης συναλλαγών νομίσματος, το Changelly έχει μεγάλη φήμη.

ShapeShift: Μια επισκόπηση

Τώρα που έχετε κάποια ιδέα για το τι είναι το Changelly, το επόμενο βήμα σε αυτό το σεμινάριο σύγκρισης Changelly vs ShapeShift είναι να γνωρίσετε Αλλαγή μορφής.

Το ShapeShift ήταν ιδρύθηκε το 2013, από έναν άντρα που ονομάζει Erik Voorhees. Η εταιρεία είναι με έδρα την Ελβετία και θεωρείται μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Το ShapeShift είναι διάσημο για την προσφορά στους χρήστες του ικανότητα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης οποιωνδήποτε ή όλων των προσωπικών δεδομένων στους διακομιστές της εταιρείας. Ωστόσο, από την 1η Οκτωβρίου 2018, αυτό έχει αλλάξει – το ShapeShift απαιτεί τώρα να αποθηκευτούν ορισμένες προσωπικές πληροφορίες για την εκτέλεση επιτυχημένων συναλλαγών στην πλατφόρμα τους.

Changelly vs ShapeShift - Μια σε βάθος σύγκριση

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά για τα οποία το ShapeShift είναι τόσο γνωστό για το θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί η μεγαλύτερη πτώση της πλατφόρμας.

Το ShapeShift ήταν πάντα περήφανο για το ότι δεν αποθηκεύει καμία ή όλες τις πληροφορίες χρηστών στην πλατφόρμα τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εξαιρετικά γρήγορες συναλλαγές μεταξύ κρυπτονομισμάτων. Πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν – με τόσο λίγη ασφάλεια, πού πηγαίνουν όλα τα χρήματά τους μεταξύ των συναλλαγών ή κατά τη διάρκεια αποτυχημένων μεταφορών?

Λοιπόν, σίγουρα, οι άνθρωποι πήραν τις απαντήσεις τους – από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2016, υπήρξαν τρία παραβιάσεις της ασφάλειας που αντιμετώπισε το ShapeShift. Και οι τρεις επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο χάκερ – συνολικά, περίπου $ 200.000 κλαπεί, με τη μορφή Litecoin, Bitcoin και Ethereum.

Αφού η σκόνη εγκαταστάθηκε, ο ShapeShift ανακάλυψε ότι ένας από τους υπαλλήλους του ήταν υπεύθυνος για την επίθεση – διέρρευσε ευαίσθητες πληροφορίες ασφαλείας στον συγκεκριμένο χάκερ. ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας υποσχέθηκε στην κοινότητα σε μια δήλωση ότι δεν έχουν κλαπεί χρήματα από τους πραγματικούς χρήστες και ότι η εταιρεία έχει διόρθωσε το πρόβλημα ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Changelly vs ShapeShift - Μια σε βάθος σύγκριση

Περιττό να πούμε, ωστόσο, το η ζημιά είχε ήδη αντιμετωπιστεί – Μία αναζήτηση στο google θα αποκαλύψει ότι υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι με το ShapeShift. Οι άνθρωποι που ανησυχούσαν για την έλλειψη απορρήτου της εταιρείας πριν από την επίθεση είναι μεταξύ των πιο οργισμένων.

Υπήρξαν πολλά αναφορές για άτομα που χάνουν τα χρήματά τους στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, κακή υποστήριξη πελατών και επικοινωνία, κρυφές χρεώσεις κ.λπ. πριν και μετά (αλλά ειδικά μετά!) η επίθεση στους διακομιστές τους.

Τώρα που βλέπετε την κατάσταση και με τις δύο αυτές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, μπορούμε να αρχίσουμε να μπαίνουμε στη σύγκριση Changelly vs Shapeshift. Θα σας πω για τα κύρια κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν για την αξιολόγηση και των δύο πλατφορμών και για να εξηγήσω τη λογική μου πίσω από την επιλογή της. Τότε θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την κριτική ShapeShift εναντίον Changelly.

Κριτήρια αξιολόγησης

Σε αυτό Σύγκριση Changelly vs Shapeshift, Έχω εξαγάγει μερικά από τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να διαθέτει μια πλατφόρμα συναλλαγών.

Βασίζω τις επιλογές μου στις προτιμήσεις και τις απόψεις των χρηστών που βρίσκονται στο διαδίκτυο, τις πιο συχνά εκφράζονται ανησυχίες και άλλες σχετικές μεταβλητές. Τα παρακάτω κριτήρια δεν τίθενται με συγκεκριμένη σειρά, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Ασφάλεια

Αυτό πιθανότατα θα έρθει ως απαράδεκτο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά το απόλυτο πρώτη προτεραιότητα ότι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων πρέπει να διατηρεί και να παρέχει στους πελάτες της ασφάλεια.

Φανταστείτε αυτόν τον τύπο σεναρίου: έχετε ένα 100 bitcoin. Ειναι πολλα τα λεφτα! Μια μέρα, αποφασίζετε να ανταλλάξετε τα Bitcoin σας σε κάποια άλλη κρυπτογράφηση – ας πούμε, Ethereum. Βρίσκετε ένα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης – σούπερ φανταχτερό, καλλιτεχνικό και πολυλειτουργικό! Φυσικά, η αρχική σας αντίδραση είναι θετική και αξιόπιστη.

Changelly VS ShapeShift: ασφάλεια κρυπτονομισμάτων.

Επειδή η πλατφόρμα είναι τόσο αισθητικά ευχάριστη και φιλόξενη, αποφασίζετε να τη χρησιμοποιήσετε και χωρίς να του δώσουμε δεύτερη σκέψη, παρακολουθείτε με το εμπόριο. Πηγαίνετε στον ύπνο ονειρεύεστε όλο αυτό το Ethereum που θα ξυπνήσετε…

Εκτός από το ότι ξυπνάτε και δείτε ότι έχετε απάτη από όλα τα χρήματά σας, επειδή η πλατφόρμα συναλλαγών που αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε δεν είχα τα σωστά μέτρα ασφαλείας σε έλεγχο.

Θα σας ενδιαφέρει το γεγονός ότι η πλατφόρμα ήταν όμορφη ή πολυλειτουργική εκείνη τη στιγμή; Όχι μια ευκαιρία – θα καταστραφείτε επειδή χάσατε όλες τις αποταμιεύσεις σας. Τώρα, βλέπετε τι εννοώ όταν λέω ότι η ασφάλεια είναι σημαντική?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Αμοιβές

Μια καλή πλατφόρμα συναλλαγών θα έχει πάντα τις καλύτερες τιμές και χρεώσεις όταν πρόκειται για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Στη συζήτηση “Changelly vs Shapeshift”, αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση.

Υπάρχουν πολλά ιστότοποι, εταιρείες και πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρουν στους χρήστες τους «τις καλύτερες χρεώσεις συναλλαγών», αλλά όταν περνάτε από τη διαδικασία συναλλαγών, βλέπετε ότι οι χρεώσεις αφήνουν κάτι που είναι επιθυμητό.

Αξιόπιστοι και αξιόπιστοι ιστότοποι συναλλαγών κρυπτονομισμάτων παρουσιάστε τους προμήθειες εκ των προτέρων – καθιστούν σαφές στις αρχικές τους σελίδες πόσο και πότε θα σας χρεώσουν ανά συναλλαγή.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό σημαίνει επίσης ότι αυτοί οι ιστότοποι δεν παρακρατούν κρυφές χρεώσεις από τους πελάτες τους και είναι απόλυτα διαφανείς καθ ‘όλη τη διαδικασία της συναλλαγής (θα δείτε γιατί αυτό έχει σημασία λίγο αργότερα στην κριτική Changelly vs Shapeshift).

Changelly VS ShapeShift: πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Όταν επιλέγετε μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης (ή οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου), προσπαθήστε πάντα να μετράτε και συγκρίνετε τα τέλη με τουλάχιστον μερικές άλλες πλατφόρμες. Ίσως να εκπλαγείτε πόσες από αυτές τις πλατφόρμες «χαμηλότερων χρεώσεων στην αγορά» απέχουν πολύ από το να έχουν αυτές τις «χαμηλότερες χρεώσεις».

Ταχύτητα και ποικιλία επιλογών

Δεδομένου ότι αυτά τα δύο κριτήρια ταξινομούνται συχνά ως δευτερεύοντα, αποφάσισα να τα απαριθμήσω μαζί. Ωστόσο, το να είναι δευτερεύον δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικά.

Ας ξεκινήσουμε με Ταχύτητα. Περιττό να πω, μια καλή πλατφόρμα συναλλαγών θα είναι σε θέση να εκτελεί συναλλαγές (είτε πρόκειται για αγορά, πώληση ή εμπορία ενός κρυπτονομίσματος σε άλλο) με μέγιστη ταχύτητα χωρίς να θυσιάσει τίποτα στο τμήμα ασφαλείας.

Ένα από τα κύρια προβλήματα με πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης που βασίζονται σε blockchain είναι ότι είναι Η ταχύτητα εξαρτάται πολύ από το blockchain – γίνεται δύσκολο να προβλεφθεί πότε η συναλλαγή σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία σε λίγα λεπτά και πότε μπορεί να διαρκέσει ολόκληρη την ημέρα.

Όσον αφορά την ποικιλία των επιλογών, αυτό είναι πραγματικά ένα σενάριο κατά περίπτωση. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται μόνο ένα ή δύο κρυπτονομίσματα (συνήθως αυτά είναι κάτι σαν Bitcoin και Αιθέριο, Κυματισμός, Litecoin – μερικά από τα πιο γνωστά και mainstream), ενώ άλλα θέλουν να κρατήσουν τουλάχιστον μερικά νομίσματα σε 200 διαφορετικά cryptos το καθένα.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκετε, αυτό μπορεί να είναι σημαντικά κριτήρια για εσάς ή για ένα απαρατήρητο.

Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια που επέλεξα για την επιλογή μιας καλής πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Φυσικά, υπάρχουν πολλές ακόμη μεταβλητές, αλλά εάν μια πλατφόρμα καλύπτει όλα αυτά, οι περισσότεροι από τους άλλους παράγοντες γίνονται δευτερεύουσες, προτιμησιακές επιλογές.

Τώρα, ας δούμε το πραγματικό ShapeShift vs Changelly σύγκριση και ανάλυση αυτών των δύο πλατφορμών μέσω του φακού των παραπάνω κριτηρίων.

Changelly vs Shapeshift – Ποιο είναι καλύτερο?

Ας ξεκινήσουμε με τον πιο σημαντικό παράγοντα – ασφάλεια.

Ποιο είναι πιο ασφαλές?

Όπως ανέφερα ήδη δέκα φορές, η ασφάλεια είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Έτσι, σχετικά με το θέμα “Changelly vs Shapeshift”, ποια από αυτές τις δύο πλατφόρμες είναι πιο ασφαλής?

Όπως προανέφερα, Τσανγκλι μπορούν να καυχηθούν επί του παρόντος ως είναι σχεδόν απόλυτα ασφαλής. Υπήρξαν μικρά ζητήματα, αλλά η γενική άποψη που θα συναντήσετε στον Ιστό είναι ότι οι άνθρωποι φαίνεται να είναι σχετικά ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της πλατφόρμας.

Changelly vs ShapeShift - Μια σε βάθος σύγκριση

Ακόμα κι αν κάποιος προσπαθούσε να πειράξει το Changelly, η εταιρεία το απαιτεί πάντα χρήστες να παρέχει ένα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εκτέλεση α συναλλαγή. Αυτό συμβαίνει επειδή η Changelly προσφέρει στους πελάτες της ένα Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων – Αυτό εξαλείφει (ή τουλάχιστον μειώνει δραστικά) την πιθανότητα απάτης ή κακής πρόθεσης.

Αλλαγή μορφής, από την άλλη πλευρά, πραγματικά είχε προβλήματα ασφαλείας. Η επιλογή να μην ζητάμε από τους πελάτες για προσωπικές λεπτομέρειες μπορεί να ήταν έξυπνη από πλευράς μάρκετινγκ, αλλά αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να εμφανιστεί ως μειονέκτημα.

Και το έκανε αυτό νωρίτερα – παρόλο που η εταιρεία δηλώνει ότι η τρέχουσα ασφάλειά τους εάν είναι ενημερωμένη, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην εμπιστεύονται το ShapeShift και αναφέρουν διάφορα προβλήματα με τις πληρωμές που λείπουν, αποτυχημένη συναλλαγή κ.λπ..

Το οποίο έχει καλύτερες χρεώσεις?

Οι τρόποι με τους οποίους οι δύο εταιρείες ακολουθούν τα τέλη τους είναι αρκετά διαφορετικοί.

Το ShapeShift’s αμοιβές είναι εξαρτάται από τα νομίσματα ότι θέλετε να κάνετε συναλλαγές και την κατάσταση της αγοράς εκείνη τη στιγμή. Η εταιρεία παίρνει αυτό που ονομάζεται α "χρέωση ανθρακωρύχου" από τη συναλλαγή σας. Φυσικά, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι εντελώς δωρεάν.

Όλα αυτά λέγονται, ορισμένες εικασίες που το ShapeShift περιλαμβάνει ένα σταθερό, ειδικό τέλος στη συναλλαγή, αλλά απλά δεν το δηλώνει – με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποκομίσουν κέρδος, ενώ εξακολουθούν να απαιτούν χαμηλές χρεώσεις συναλλαγής. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι αυτές είναι απλώς εικασίες – δεν έχουν σκληρές αποδείξεις για να τις υποστηρίξουν.

Τσανγκλι, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ένα σταθερή χρέωση 0,5% κάθε φορά που αγοράζετε, πουλάτε ή ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα. Το κύριο ζήτημα, όπως έχω ήδη αναφέρει, προκύπτει όταν θέλετε να συνδυάσετε νομίσματα fiat όπως USD ή EUR στην εξίσωση.

Τούτου λεχθέντος, η πλατφόρμα έχει πραγματικά γίνετε πιο διαφανείς με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, το γεγονός ότι το Changelly σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το ιστορικό ανταλλαγών σας παρέχει αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και διασφάλισης.

Που είναι ταχύτερη και έχει ευρύτερη ποικιλία επιλογών?

Στη σύγκριση των Changelly vs Shapeshift, και οι δύο πλατφόρμες προσφέρουν σχετικά καλές ταχύτητες συναλλαγών. Αυτά εξαρτώνται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο που διαμαρτύρονται για την ταχύτητα οποιασδήποτε από αυτές τις εταιρείες.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για το ποικιλία επιλογών, Ο Τσανγκλι έρχεται στην κορυφή – η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες της περισσότερα από εκατό διαφορετικά altcoins για να διαλέξετε όταν πρόκειται για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Συμπεράσματα

Όπως πιθανότατα βλέπετε, δεν είναι εύκολο να συγκρίνετε Τσανγκλέι εναντίον Shapeshift – Και οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Εάν μετά την ανάγνωση αυτής της σύγκρισης Changelly vs Shapeshift το πιστεύετε ασφάλεια τότε είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας Τσανγκλι θα ήταν η λογική επιλογή για σενα. Από την άλλη πλευρά, από τότε που το ShapeShift αντιμετώπισε την κατάσταση εισβολής εσωτερικής παραβίασης, δεν έχουν ακόμη υποστεί άλλο παρόμοιο γεγονός.

Επιπλέον, έχουν εξαλείψει ολόκληρο το ραβδί «χωρίς προσωπικές πληροφορίες» και ζητούν τώρα από τους ανθρώπους να εγγραφούν εάν θέλουν να κάνουν μια συναλλαγή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό παράδειγμα ότι έχουν αρχίσει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα πράγματα και έχουν αναβαθμίσει το παιχνίδι τους.

Επιπλέον, εάν το ζήτημα «ανταλλαγής νομισμάτων fiat» της Changelly δεν σας τρομάζει, η πλατφόρμα είναι μια πολύ αξιοπρεπής επιλογή για άτομα που θέλουν να ανταλλάσσουν πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Τσανγκλι έχει καθιέρωσε το όνομά του και θεωρείται ήδη ως αξιόπιστη εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Λοιπόν, αυτό ήταν το «Σύγκριση Changelly vs ShapeshiftΦροντιστήριο. Ελπίζω να ήταν χρήσιμο για εσάς και ότι τώρα έχετε καλύτερη κατανόηση αυτών των δύο πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτογράφησης! Σε περίπτωση που θέλετε να κοιτάξετε περισσότερο, θα συνιστούσα πραγματικά να δείτε το Coinbase ή το Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me