Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Εάν ρίξουμε μια ματιά στο κόσμος κρυπτογράφησης σήμερα, θα παρατηρήσουμε γρήγορα ότι η εξόρυξη σύννεφων είναι ένα πολύ καυτό θέμα σε ορισμένους κύκλους εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Σταδιακά όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν διάφορα πράγματα εξόρυξη σύννεφων – πώς λειτουργεί, ποιοι είναι οι πάροχοι υπηρεσιών, ποιο είναι το κόστος κ.λπ. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς την ελεύθερη εξόρυξη cloud, γιατί φαίνεται να είναι η πιο ελκυστική επιλογή εκεί έξω.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα μιλήσουμε για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την εξόρυξη cloud. Θα καλύψουμε και τα δύο βασικοί ορισμοί και τα πιο σε βάθος πράγματα. Στην πορεία, θα σας δώσω μερικά παραδείγματα των καλύτερων παρόχων εξόρυξης cloud, τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν.

Από τη συζήτηση της ποιό είναι καλύτερο – πληρωμένη ή δωρεάν εξόρυξη cloud – φαίνεται να είναι ένα συνεχές ζήτημα, θα μιλήσω επίσης για μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που διαθέτουν και οι δύο αυτές επιλογές.

Παρεμπιπτόντως, ακόμη και η δωρεάν εξόρυξη cloud είναι μια επιλογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε άμεσα επιλέγοντας αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, όπως το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Τώρα, ας μάθουμε περισσότερα για την εξόρυξη cloud.


Τι είναι το Cloud Mining?

Για να αναπτύξετε έναν πλήρη κύκλο τύπου συνομιλίας και κατανόησης, ας το πάρουμε από την κορυφή και να ορίσουμε την εξόρυξη cloud.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Εξόρυξη σύννεφων ορίζεται συνήθως απλά ως τηλεχειριστήριο εξόρυξη κρυπτονομισμάτων υπηρεσία. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από Οικοδεσπότες (άτομα που κατέχουν και πωλούν την υπηρεσία εξόρυξης cloud) που έχουν αγροκτήματα (τεράστιες συλλογές εγκαταστάσεων εξόρυξης, συνήθως κρατημένες σε μεγάλες, καθορισμένες εγκαταστάσεις).

Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Οι οικοδεσπότες είναι συνήθως μεγάλες εταιρείες που ειδικεύεται στην εξόρυξη cloud. Αυτές οι εταιρείες αγοράζουν υπερβολικές ποσότητες υλικού εξέδρας εξόρυξης (GPU, μητρικές πλακέτες, επεξεργαστές κ.λπ.) και κατασκευάζουν εκατοντάδες εξέδρες. Φυσικά, βρίσκονται στο αντίστοιχα μεγέθη κτιρίων – τεράστια γκαράζ, αποθήκες και ούτω καθεξής. Ο τύπος του κτιρίου δεν έχει σημασία – οι μόνες προϋποθέσεις είναι οι φθηνοί λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος και ο καλός ψύξη και κλιματισμός.

Το Cloud mining γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για μερικούς λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι πολύ προσβάσιμο. Ο μέσος άνθρωπος συνήθως δεν έχει πολύ χώρο ή πόρους που απαιτούνται για μια επιτυχημένη επιχείρηση εξόρυξης. Ωστόσο, με τη βοήθεια της εξόρυξης cloud, σχεδόν όλοι μπορούν να «έχουν» τα δικά τους καθορισμένο εξόρυξη εξόρυξης που παράγουν έσοδα με την πάροδο του χρόνου.

Ένας άλλος δημοφιλής λόγος είναι το κόστος (ή έλλειψη ενός). Σίγουρα, θα μπορούσατε να πληρώσετε κάποιον για τις υπηρεσίες φιλοξενίας του. Ωστόσο, η δωρεάν εξόρυξη cloud είναι επίσης κάτι – με αυτήν την επιλογή, εξαλείφετε τυχόν πιθανές δαπάνες. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν χιλιάδες δολάρια για να ξοδέψουν στις εξέδρες τους και στη συντήρησή τους. Σε τέτοια σενάρια, η δωρεάν εξόρυξη cloud γίνεται μια πολύ δελεαστική επιλογή.

Πληρωμή Cloud Mining έναντι Free Cloud Mining

Δεδομένου ότι το Bitcoin φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές κρυπτονομίσμα της επιλογής όσον αφορά την εξόρυξη cloud, αυτό είναι το νόμισμα που θα χρησιμοποιώ και θα αναφέρω από αυτό το σημείο και μετά.

Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Η συζήτηση για το ποια ένα από τα δύο (η πληρωμένη και δωρεάν εξόρυξη cloud) είναι καλύτερη και αξίζει να είναι ένα συνεχές θέμα στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Ενώ υπάρχουν επιχειρήματα ότι όσο περισσότερο παίζετε – όσο περισσότερα κερδίζετε, οι δωρεάν ανθρακωρύχοι υπογραμμίζουν την έλλειψη αρχικής πληρωμής ως παράγοντα υπέρβασης. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτούς τους δύο τύπους επιλογών εξόρυξης cloud στο Bitcoin.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, είναι ότι οι επιλογές επί πληρωμή τείνουν να είναι καλύτερες από τις δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Είναι καλύτερο να πληρώσετε για ένα ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T, παρά να διαλέξετε μια διαδικτυακή επιλογή.

Πληρωμή Cloud Mining: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εξόρυξη σύννεφων επί πληρωμή έρχεται σε διαφορετικά σχέδια. Εσείς, ως πελάτης, επιλέξτε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει περισσότερο (ορισμένοι ιστότοποι και εταιρείες προσφέρουν ακόμη και προσαρμοσμένα σχέδια). Στη συνέχεια, απλώς αποφασίσετε για ένα χρονοδιάγραμμα, εκτός εάν έχει ήδη δοθεί ένα από τα προηγούμενα.

Διαφορετικοί τύποι Bitcoin τα σχέδια εξόρυξης cloud προσφέρουν διαφορετικά ποσοστά κατακερματισμού. Ο ρυθμός κατακερματισμού είναι απλά ο δείκτης του πόσο ισχυρή είναι η εξέδρα ή, με άλλα λόγια, πόσα Bitcoin μπορεί να εξορύξει σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι πληρωμένοι νέοι ανθρακωρύχοι συμφωνούν ότι το αρχικό κόστος για μια σύμβαση μπορεί να είναι κάπως (ή πολύ) ακριβό. Ωστόσο, τονίζουν ότι όλα εξαρτώνται από το είδος του ρυθμού κατακερματισμού που προτιμάτε. Όσο μεγαλύτερη είναι η προκαταβολή, τόσο πιο γρήγορος είναι ο ρυθμός κατακερματισμού που θα λάβετε και, με τη σειρά του, όσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να παρατηρείτε κερδοφόρα αποτελέσματα.

Η δυνατότητα να δημιουργήστε προσαρμοσμένα σχέδια παίζει επίσης μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ένα προσαρμοσμένο σχέδιο σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε πόσα χρήματα θέλετε να πληρώσετε ή πόσο γρήγορα θέλετε να εγκατασταθεί η εξέδρα. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη και την επιλογή να επιλέξτε την ώρα της διαδικασίας εξόρυξης cloud – μπορεί να θέλετε να ορυχείο για έναν ή δύο μήνες μόνο για να δείτε πώς είναι, ή ίσως ακόμη και να μπείτε σε μια δια βίου σύμβαση.

Τιμές

Όταν πρόκειται για το μειονεκτήματα της εξόρυξης πληρωμένων σύννεφων, το πρώτο και προφανές θα έπρεπε πιθανώς να είναι η τιμή. Η πληρωμένη cloud mining τείνει να είναι αρκετά ακριβή. Ανάλογα με το χρηματικό ποσό που έχετε αποφασίσει να επενδύσετε στην εξόρυξη cloud, ακόμη και τα σχέδια εισόδου μπορεί να φαίνονται πολύ ακριβά για την αντιμετώπιση.

Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Τα προγράμματα καταχώρησης εξόρυξης επί πληρωμή ξεκινούν συνήθως από περίπου 200 $ – 300 $. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνηθισμένες αυξήσεις τιμών για τα ακόλουθα επίπεδα σχεδίων, είναι μια καλή τιμή για να ξεκινήσετε. Με ένα πρόγραμμα συμμετοχής, λαμβάνετε την ελάχιστη ταχύτητα κατακερματισμού, ενώ ο χρόνος του προγράμματος μπορεί να διαφέρει. Αυτά τα σχέδια εξόρυξης νέφους επιπέδου είναι κυρίως σχεδιασμένα για άτομα που έχουν ποτέ δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με την εξόρυξη σύννεφων και απλώς θέλω να αποκτήσετε μια αίσθηση για αυτό.

Άλλοι που είναι σοβαροί και καθόρισε ότι η εξόρυξη cloud είναι το μέλλον από το οικονομικό τους εισόδημα τείνουν να επενδύουν πολύ περισσότερα από την αρχή. Αυτό δεν είναι από μόνο του πρόβλημα, αλλά αυτοί οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν και κάνουν την έρευνά τους!

Υπάρχουν πολλές κακές εταιρείες που προέρχονται από πρόθεση που ενδέχεται να αφήσουν το χαμηλότερο επίπεδο συμβάσεων να περάσει. Αυτό θα συνέβαινε απλώς και μόνο επειδή θα ήλπιζαν ότι το άτομο θα αναβαθμίσει τελικά το συμβόλαιό του σε πιο ακριβό. Ωστόσο, θα μεταβούν σε μια ευκαιρία να απάσουν μεγαλύτερους επενδυτές.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Δωρεάν Cloud Mining – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οταν πρόκειται για δωρεάν εξόρυξη cloud στο Bitcoin, η μεγαλύτερη συζήτηση είναι αν αξίζει τον κόπο ή όχι.

Η δωρεάν εξόρυξη σύννεφων προσφέρει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να μπουν στο κόσμο της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε αρχικά τέλη. Όταν αναζητάτε “Bitcoin cloud mining δωρεάν” στο Google, εκατοντάδες ιστότοποι εμφανίζονται προσφέροντας την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες τους στην περιοχή δωρεάν cloud mining.

Το πώς λειτουργεί η δωρεάν εξόρυξη cloud είναι ότι ενώ φιλοξενεί δεν απαιτούνται αρχικές χρεώσεις, Παίρνουν ορισμένα τμήματα των μηνιαίων εσόδων σας, εκτός από το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και τα τέλη συντήρησης. Όταν μιλάτε για εξόρυξη Bitcoin στο cloud, αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το Bitcoin είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο αργά (αν όχι τα πιο αργά) νομίσματα κρυπτογράφησης να εξορύξω. Αυτό οφείλεται στη δημοτικότητά του και στην αγορά. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κατέχουν τουλάχιστον ένα μικρό ποσό Bitcoin. Μερικοί από αυτούς θέλουν απλώς για το συναίσθημα, άλλοι – να επιδεικνύονται μπροστά σε φίλους και συναδέλφους.

Εξαιτίας αυτού, Εξόρυξη cloud Bitcoin (δωρεάν) γίνεται μια σχεδόν αιώνια διαδικασία. Το γεγονός ότι είναι δωρεάν σημαίνει ήδη ότι θα είναι αργό, οπότε όταν προσθέτετε το Bitcoin (ως αργό crypto στο δικό μου) στην εξίσωση, τα κέρδη φαίνονται σχεδόν ανύπαρκτα.

Πρόβλημα απάτης

Ένα άλλο ζήτημα με την ελεύθερη εξόρυξη cloud είναι ότι αυτή η περιοχή είναι κορεσμένη απατεώνες και απατεώνες. Αυτοί οι οικοδεσπότες συνήθως δεν βλέπουν την ανάγκη να προσκομίσουν αποδείξεις εργασίας (ή απλά να παρέχουν ψεύτικες). Αυτό συμβαίνει επειδή εμπορεύονται τις υπηρεσίες τους ως «*ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ*! “.

Αυτά τα παιδιά θα έχουν ωραίες και λαμπερές αρχικές σελίδες και «πολλές θετικές κριτικές». Ωστόσο, μόλις πληκτρολογήσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουν πάει για πάντα.

Εάν αναζητάτε παρόχους υπηρεσιών εξόρυξης cloud (δωρεάν) Bitcoin, κάντε πάντα την έρευνά σας και αναζητήστε περισσότερα από ένα μέρη. Φόρουμ και διαδικτυακά δωμάτια συνομιλίας είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε. Εδώ, οι άνθρωποι συνήθως προσφέρουν καλές συμβουλές και συμβουλές για το πώς να αποφεύγουν τους προαναφερθέντες απατεώνες.

Δωρεάν ιστότοποι εξόρυξης cloud

Τώρα που έχετε μια γενική ιδέα για το τι είναι πληρωμένη και δωρεάν εξόρυξη cloud Bitcoin (και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο τύπων εξόρυξης), μπορούμε να μιλήσουμε για μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εταιρείες και ιστότοπους δωρεάν εξόρυξης cloud.

MinerFarm

MinerFarm είναι ένα από τα περισσότερα γνωστούς ιστότοπους δωρεάν εξόρυξης cloud. Έχει καθιερωμένη φήμη ότι είναι αξιόπιστο και προσιτό και εύκολο στη χρήση.

Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Πώς λειτουργεί το MinerFarm ότι σας προσφέρουν δωρεάν 100Gh / s για απλή εγγραφή στον ιστότοπό τους. Εάν αυτό φαίνεται πολύ χαμηλό, μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας για να κερδίσετε περισσότερα. Οι αναλήψεις είναι εύκολες και γρήγορες και προσφέρουν επίσης υποστήριξη πελατών.

Πολλαπλών συνδυασμών

Ενώ πληρώνεται σε παρόχους εξόρυξης cloud, Πολλαπλών συνδυασμών έχει την έκδοση της δωρεάν εξόρυξης cloud. Σας προσφέρουν 30 GH / s ως σχέδιο διάρκειας ζωής για να εγγραφείτε στον ιστότοπό τους.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό για το Multimining είναι ότι έχουν επίσης ένα πρόγραμμα παραπομπής – εάν φέρνετε περισσότερα άτομα στον ιστότοπό τους, αρχίζετε να κερδίζετε περισσότερα crypto. Η εταιρεία είναι ένας καθιερωμένος δωρεάν ιστότοπος εξόρυξης cloud, οπότε ελέγξτε τους!

EOBOT

EOBOT είναι λίγο λιγότερο γνωστό από τους άλλους δωρεάν ιστότοπους εξόρυξης cloud Bitcoin σε αυτήν τη λίστα. Παρ ‘όλα αυτά, ο ιστότοπος αξίζει να καλυφθεί και να ελεγχθεί.

Ενώ δεν είναι εγγενώς δωρεάν, Το EOBOT προσφέρει αξιοπρεπή προγράμματα εξόρυξης cloud για σχεδόν απαρατήρητες χρεώσεις. Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει ένα από τα σχέδιά τους (αν επιλέξετε να πληρώσετε σε USD).

Δωρεάν Cloud Mining: Ένας περιεκτικός οδηγός

Παρόλο που το EOBOT δεν είναι τόσο γνωστό, έχουν αναφερθεί σε περισσότερα από μερικά άρθρα που μιλούν για δωρεάν εξόρυξη cloud Bitcoin, οπότε μην διστάσετε να τα επισκεφτείτε μόνοι σας!

Μια σύντομη περίληψη

Με την άνοδο των κρυπτονομισμάτων, ήταν θέμα χρόνου που οι καινοτόμοι άνθρωποι σκέφτονται διάφορα επιχειρηματικά σχέδια για να κερδίσουν χρήματα από αυτούς. Το Cloud mining είναι ένα από τα αποτελέσματα τέτοιων ιδεών.

Με τα cryptos αργά αλλά σίγουρα να αναλάβουν τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να εμπλακούν. Ορισμένοι επιλέγουν να γίνουν προγραμματιστές blockchain, άλλοι απλώς διαβάζουν κάθε πληροφορία που βρίσκουν στο διαδίκτυο. Η εξόρυξη Cloud Bitcoin είναι απλώς ένας τρόπος για τους ανθρώπους όχι μόνο εγγραφείτε στην κοινότητα από λάτρεις της κρυπτογράφησης αλλά και επίσης κάντε κάποιο παθητικό κέρδος στην άκρη.

Οταν πρόκειται για πληρωμένη cloud mining Bitcoin υπηρεσίες, όλα είναι πολύ απλά. Απλώς επιλέγετε ένα σχέδιο και δείτε πώς λειτουργεί η υπηρεσία. Το πιο δύσκολο μέρος εδώ είναι πιθανώς να επιλέξετε τον σωστό οικοδεσπότη.

Πάντα ελέγξτε το φόντο του κεντρικού υπολογιστή – παρατηρήστε τον ιστότοπό τους (ή τους ιστότοπους), διαβάστε όλες τις κριτικές που μπορείτε να βρείτε. Επίσης, ελέγξτε αν έχουν κάποιο είδος απόδειξη στατιστικών εργασίας (και αν το κάνουν, ελέγξτε ξανά μέσω άλλων διαφορετικών ιστότοπων).

Δωρεάν εξόρυξη cloud είναι λίγο πιο δύσκολο. Σε σύγκριση με την πληρωμένη cloud mining, θα πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερη έρευνα. Μόνο τότε θα μπορέσετε να καταλήξετε σε μια μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση με τον πάροχο υπηρεσιών εξόρυξης cloud.

Υπάρχει όμως ένα πράγμα που είναι ωραίο για τη δωρεάν εξόρυξη cloud. Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον ιστότοπο πριν αποφασίσετε να επενδύσετε οτιδήποτε σε αυτόν. Εάν οι επιλογές υποστήριξης πελατών, ασφάλειας ή κατακερματισμού δεν σας ταιριάζουν, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε και να αναζητήσετε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή εξόρυξης cloud.

συμπέρασμα

Είτε πρόκειται για δωρεάν είτε επί πληρωμή εξόρυξη cloud, αφιερώστε πάντα το χρόνο σας επιλέγοντας έναν αξιοπρεπή οικοδεσπότη. Ένας από τους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να δούμε τις μετρήσεις ασφαλείας τους. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν κακή ασφάλεια ή ακόμη και έχουν τη φήμη ότι έχουν παραβιαστεί ή παραβιαστεί στο παρελθόν.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν έχει σημασία αν τα ποσοστά κατακερματισμού αυτών των εταιρειών είναι από το ανώτατο όριο ή αν προσφέρει τις ομορφότερες διεπαφές – δεν είναι αξιόπιστες.

Αν κλαπεί όλα τα κέρδη και τα κέρδη σας, δεν έχει σημασία πώς φαίνεται ο ιστότοπος, έτσι; Λοιπόν, φανταστείτε αν είχατε επί πληρωμή για μια υπηρεσία εξόρυξης cloud. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ρισκάρετε όχι μόνο χάνοντας την κρυπτογράφηση σας, αλλά και το δικό σας πιστωτική κάρτα παραβιάζεται!

Λάβετε υπόψη ότι εάν θέλετε να προστατεύσετε τα κρυπτονομίσματα σας, θα πρέπει να επιλέξετε αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Συνολικά, ελπίζουμε τώρα να έχετε μια ευρύτερη κατανόηση της δωρεάν εξόρυξης cloud. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά – κατανοητά, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε μόνο μία. Κάνετε την έρευνά σας, έχετε μια κριτική σκέψη και θα πρέπει να είστε έτοιμοι!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me