Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase

Εάν ήσασταν τη βιομηχανία κρυπτογράφησης για αρκετό καιρό τώρα, ίσως έχετε ακούσει το όνομα Νομισματική βάση αναδύεται κάθε φορά. Και αυτό δεν είναι χωρίς καλό λόγο – είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης εκεί έξω! Τούτου λεχθέντος, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε κάποιον πελάτη Πορτοφόλι Coinbase σχόλια.

Τι είναι το πορτοφόλι Coinbase, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, είναι ακριβώς όπως ακούγεται – ένα ψηφιακό (ζεστό) πορτοφόλι όπου οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά τους. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτών των πορτοφολιών είναι ασφάλεια – ενώ μπορείτε να διατηρήσετε τα νομίσματά σας σε ανταλλαγή, αυτό συνήθως δεν συνιστάται, καθώς υπάρχει πολύ περισσότερος κίνδυνος.

Τώρα, αρκετά για τις γενικές έννοιες – ας δούμε την πραγματική ανασκόπηση του πορτοφολιού Coinbase.

TL; Δρ: Το πορτοφόλι Coinbase είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια ψηφιακού νομίσματος για την αποθήκευση των κρυπτογράφων σας. Είναι εύκολο στη χρήση, έχει σχεδιαστεί αρκετά καλά και θα προστατεύει τα νομίσματά σας με πολλές δυνατότητες ασφαλείας (δηλ. 2-FA). Τούτου λεχθέντος, το Coinbase δεν φιλοξενεί πραγματικά πολλά διαφορετικά cryptos.

Πλεονεκτήματα

  • Εύχρηστος
  • Δωρεάν εγγραφή και αποθήκευση κρυπτονομισμάτων
  • Αξιοπρεπή τέλη
  • Υποστηρίζει τα περισσότερα από τα κύρια κρυπτονομίσματα
  • Κορυφαία ασφάλεια

Μειονεκτήματα

  • Μικρός αριθμός υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων
  • ΕΝΑ "φιλοξενείται" πορτοφόλι – διατηρείται συνεχής σύνδεση με το Διαδίκτυο

Coinbase Wallet Review: Πλεονεκτήματα

Θα ξεκινήσουμε μιλώντας για τις ευεργετικές πτυχές και χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Coinbase.


Το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε από το ξεκίνημα είναι ότι, Ναίεάν αναζητάτε το Coinbase, από προεπιλογή, θα καταλήξετε τη σελίδα ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, οι άνθρωποι συσχετίζουν αυτήν την επωνυμία με την ανταλλαγή – πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει τέτοιο πορτοφόλι!

Αυτό συμβαίνει, ωστόσο, είμαι εδώ για να σας πω – αυτό δεν πρέπει να είναι έτσι! Το πορτοφόλι Coinbase, όπως θα δείτε σε ένα λεπτό, έχει πολλά διαφορετικά οφέλη – ας το πάρουμε από την κορυφή και να μιλήσουμε για το πιο γνωστό.

Ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Δεν είναι μυστικό ότι ο όρος «κρυπτογράφηση» εξακολουθεί να συνδέεται συχνά με κάποιες αρνητικές υποδηλώσεις. Πολλοί από αυτούς προέρχονται από το γεγονός ότι είναι μια πολύ ευμετάβλητη βιομηχανία – μια μέρα μπορεί να γίνεις πλούσιος, και την επόμενη – είσαι εντελώς καθαρός από όλα τα οικονομικά σου.

Ενώ μιλάω για την αβεβαιότητα της ίδιας της αγοράς, υπάρχει πραγματικά ένας άλλος τρόπος που αυτό το σενάριο θα μπορούσε να παρουσιαστεί – χάκερ.

Δεδομένου ότι το θέμα των κρυπτογράφησης είναι αρκετά περίπλοκο, πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτό δεν είναι σίγουροι πώς να το προστατεύσουν Bitcoin ή Αιθέριο (ή οποιαδήποτε άλλη κρυπτογράφηση) από πιθανές απάτες και παραβιάσεις.

Αυτό είναι το “υψηλό σημείο” αυτής της κριτικής στο πορτοφόλι Coinbase – με το εν λόγω πορτοφόλι, Η ασφάλεια είναι το όνομα του παιχνιδιού.

Όποιος αναρωτιέται ότι είναι ασφαλές στο πορτοφόλι Coinbase μπορεί να είναι σίγουρος – αναφέρεται συχνά ως ένα από τα ασφαλέστερα ζεστά πορτοφόλια στη σημερινή βιομηχανία. Το Coinbase χρησιμοποιεί πολλαπλά διαφορετικά μέτρα ασφαλείας – έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, πολλαπλές υπογραφές, επιβεβαίωση αιτήσεων, και ούτω καθεξής.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase

Το πορτοφόλι επίσης δεν έχει πειραχτεί ποτέ ή αλλιώς παραβιάστηκε με οποιονδήποτε τρόπο. Φυσικά, αυτό θα πρέπει να προσθέσει και τους παράγοντες αξιοπιστίας και αξιοπιστίας του εργαλείου!

Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να είμαι ακριβής – υπάρχουν, βεβαίως, ορισμένοι χρήστες του πορτοφολιού Coinbase που κάνουν διαδικτυακές κριτικές που μιλούν για τους λογαριασμούς τους για «παραβίαση». Αν κοιτάξετε απλώς αυτές τις κριτικές χωρίς να τους δώσετε μεγάλη σκέψη, μπορεί να χάσετε ολόκληρο το θέμα. Βλέπετε, τα περισσότερα από τα «hacks» που συμβαίνουν οφείλονται σε αδύναμο κωδικό πρόσβασης ή σε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Με άλλα λόγια, δεν είναι σφάλμα της πλατφόρμας – μάλλον, του χρήστη.

Όσον αφορά την ερώτηση “είναι ασφαλές στη χρήση το πορτοφόλι Coinbase;” πηγαίνει, μπορείτε να είστε σίγουροι – η εταιρεία έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ορισμένων πολύ ισχυρές και ανθεκτικές τεχνολογίες ασφάλειας κρυπτογράφησης.

Εύκολο στη χρήση, καθαρό σχεδιασμό διασύνδεσης

Όπως έχω ξεπεράσει νωρίτερα στην ανασκόπηση του πορτοφολιού Coinbase, πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν στην αγορά κρυπτογράφησης δεν είναι πραγματικά ειδικοί στον τομέα – πολύ μακριά από αυτό. Αντ ‘αυτού, οι περισσότεροι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι μπορεί να είναι πολύ απλό να χαθείτε σε όλα τα λόγια και τις τεχνικές.

Τι σχέση έχει αυτό με την αναθεώρηση του πορτοφολιού Coinbase, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, πολλά άτομα έχουν επισημάνει ότι το συγκεκριμένο πορτοφόλι είναι στην πραγματικότητα ένα από τα ευκολότερα εργαλεία για χρήση από αυτή την άποψη.

Η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη και απλή – και επίσης γενική. Είναι αρκετά παρόμοιο, αν όχι το ίδιο, με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης στην αγορά – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android ή iOS (ναι, το πορτοφόλι βασίζεται σε κινητά) και εισάγετε το δικό σας πληροφορίες όταν σας ζητηθεί.

Κριτική πορτοφολιού Coinbase: η εφαρμογή Coinbase στο Google Play store.

Στο τέλος όλων αυτών, θα λάβετε τις πληροφορίες εκκίνησης και ένα κλειδί. Αυτό που έχουν επισημάνει εδώ ορισμένες κριτικές πελατών στο πορτοφόλι Coinbase είναι ότι το Coinbase σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειαςτον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2-FA). Αν μη τι άλλο, αυτό σίγουρα εγγυάται ότι τα κρυπτονομίσματα σας είναι ασφαλή και υγιή!

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης του πορτοφολιού Coinbase είναι ότι ο σχεδιασμός διεπαφής του εργαλείου είναι στην πραγματικότητα πολύ κομψό και καθαρό. Αυτό προσθέτει στην πτυχή της απλότητας του πορτοφολιού – δεν πρέπει να βρεθείτε σε σύγχυση σχετικά με το πού βρίσκονται οι διαφορετικές λειτουργίες, πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας ή οτιδήποτε άλλο.

Ένα κρυπτογραφημένο πορτοφόλι + μια κορυφαία ανταλλαγή

Έχω ήδη «οδηγήσει αυτό το σημείο στο σπίτι» στο εισαγωγικό μέρος αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Coinbase, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση, οπότε επιτρέψτε μου να επεξεργαστώ.

Δεδομένου ότι γνωρίζετε ήδη τι είναι Πορτοφόλι Coinbase, δεν πρέπει να το συγχέετε με η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με το ίδιο όνομα. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι αυτά τα δύο εργαλεία αλληλεπιδρούν αρκετά καλά μεταξύ τους.

Πίνακας: Το πορτοφόλι Coinbase και το πορτοφόλι Binance

Τι εννοώ με αυτό; Λοιπόν, πολλές κριτικές χρηστών στο πορτοφόλι Coinbase θα σας ενημερώσουν ότι, μόλις δημιουργήσετε ένα δικό σας πορτοφόλι Coinbase, Η χρήση των υπηρεσιών της προαναφερθείσας ανταλλαγής γίνεται πολύ πιο εύκολη και ομαλότερη.

Θα λάβετε πρόσβαση σε μια κρυπτογράφηση θόλος, και οι διαδικασίες ανταλλαγής σας πρέπει να παρουσιάζονται ώστε να είναι αρκετά απρόσκοπτες. Αλήθεια, υπάρχουν αρκετοί χρήστες που αναφέρουν ότι το Coinbase προσπαθεί ενεργά να σας “απορροφήσει” στην πλατφόρμα ανταλλαγής – ενώ μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν χρησιμοποιείτε ήδη άλλη ανταλλαγή, δεδομένης της φήμης αυτής της συγκεκριμένης μάρκας, αυτό μπορεί να να είσαι καλό πράγμα!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Επανεξέταση πορτοφολιού Coinbase: CONS

Τώρα, με όλες τις βασικές θετικές πτυχές αυτής της επανεξέτασης του πορτοφολιού Coinbase και εκτός λειτουργίας, θα πρέπει επίσης να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο αρνητικές πτυχές του εργαλείου επίσης.

Αλήθεια, αφού έχουμε συζητήσει είναι το πορτοφόλι Coinbase ασφαλές και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι στην πραγματικότητα Πολύ ασφαλής, δεν υπάρχουν τόσα αξιοσημείωτα μειονεκτήματα για συζήτηση! Ωστόσο, ορισμένες κριτικές χρηστών στο πορτοφόλι Coinbase αναφέρουν μερικές αδυναμίες του εν λόγω πορτοφολιού – ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Υποστηρίζει έναν μικρό αριθμό κρυπτονομισμάτων

Μία από τις πιο συχνά αναφερόμενες αρνητικές πτυχές του πορτοφολιού Coinbase είναι αυτή υποστηρίζει, αλλά έναν μικρό αριθμό κερμάτων κρυπτογράφησης.

Τι σημαίνει «μικρό», μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, αυτό θα ήταν 8συν όλα τα ERC-20 μάρκες, πολύ.

Κάθε φορά που μόλις ξεκινάτε στον κόσμο της κρυπτογράφησης, αυτό μπορεί να μην αποδειχθεί τόσο μεγάλο ζήτημα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι αρχάριοι έμποροι και επενδυτές τείνουν να κολλάνε σε μερικά από τα πιο γνωστά νομίσματα, όπως Bitcoin ή Αιθέρας – αυτό είναι προφανές από την ανάγνωση και των κριτικών του πορτοφολιού χρήστη Coinbase.

Επανεξέταση πορτοφολιού Coinbase: Κρυπτογράφηση που υποστηρίζονται από το Coinbase.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ίσως θελήσετε να επεκτείνετε το χαρτοφυλάκιό σας και να προσθέσετε μερικά μικρότερα, λιγότερο γνωστά νομίσματα. Εάν δεν αλλάξει κάτι, αυτό μπορεί να είναι αδύνατο να γίνει με το πορτοφόλι Coinbase – θα πρέπει να αναζητήσετε ένα άλλο πορτοφόλι και να εναλλάξετε μεταξύ των δύο.

Η σοβαρότητα αυτού του «ζητήματος» εξαρτάται από τους δικούς σας, προσωπικούς στόχους όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Εάν είστε περισσότεροι ένα παραδοσιακός έμπορος, τότε σίγουρα – τα κύρια, πιο δημοφιλή cryptos μπορεί να σας ταιριάζουν καλά. Ωστόσο, εάν θέλετε να πειραματιστείτε, αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ένα “Hot” Πορτοφόλι – Όχι η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση

Έχω οδηγήσει την ιδέα ότι το πορτοφόλι Coinbase είναι ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια της βιομηχανίας αρκετές φορές τώρα – αυτό είναι απολύτως αλήθεια. Δηλαδή, αν ψάχνετε ψηφιακή αποθήκευση κρυπτογράφησης.

Αλήθεια, τα ψηφιακά πορτοφόλια, ενώ είναι κάπως ασφαλή, απέχουν πολύ από το να είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης του Bitcoin ή του Ether. Αυτό είναι απλώς επειδή τα cryptos σας εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο – Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να παραβιαστούν και να κλαπούν σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή, τουλάχιστον θεωρητικά.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Coinbase Wallet και του Ledger Nano X

Πώς μπορεί κανείς να αποφύγει κάτι τέτοιο, μπορείτε να ρωτήσετε; Απλό – χρησιμοποιώντας μια ψυκτική συσκευή αποθήκευσης.

Πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού είναι η ασφαλέστερη εναλλακτική – περίοδος. Αυτό επειδή τα κέρματά σας βρίσκονται εκτός σύνδεσης, και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ενώ δεν έχει καμία σύνδεση με τον Ιστό.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase: οι δυνατότητες της εφαρμογής Coinbase.

Το κύριο ζήτημα δεν βρίσκεται καν εδώ. Βλέπετε, όταν ρωτάτε “τι είναι το πορτοφόλι Coinbase;”, μπορεί να συναντήσετε έναν όρο “φιλοξενούμενος”. Εδώ βρίσκεται το βασικό πρόβλημα με το εν λόγω εργαλείο.

Βλέπετε, το Coinbase είναι ένα φιλοξενούμενο πορτοφόλι σημαίνει ότι όλα τα cryptos σας είναι αποθηκευμένα μαζί με άλλα νομίσματα και πληροφορίες χρηστών, σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή που είναι συνεχώς συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο. Αυτό δεν είναι ιδανικό.

Εάν υπήρχε πρόβλημα ασφάλειας και παραβιάστηκαν οι διακομιστές της Coinbase, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ένα μεγάλο χάκερ. Από την άλλη πλευρά, όπως έχω σημειώσει νωρίτερα σε αυτήν την ανασκόπηση του πορτοφολιού Coinbase, η εταιρεία πίσω από το πορτοφόλι παίρνει ασφάλεια πολύ σοβαρά, και έχει εφαρμόσει ορισμένα κορυφαία μέτρα για να το αποτρέψει ακόμη και να συμβεί.

Συγκρίνετε το Coinbase Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Coinbase Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμές και τέλη

Τέλος, για να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Coinbase, ας μιλήσουμε για μερικά από αυτά τα τέλη πορτοφολιού Coinbase, και το μοντέλο τιμολόγησης.

Λοιπόν, αν υπήρχε ένα, εννοώ – το εν λόγω πορτοφόλι είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση!

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η “χρήση” εδώ σημαίνει ότι θα μπορείτε να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας στο πορτοφόλι, δωρεάν. Η όλη διαδικασία εγγραφής είναι εντελώς δωρεάν, επίσης – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή χρημάτων για τη λήψη της εφαρμογής ή τη δημιουργία του λογαριασμού.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase

Ισχύουν ανταλλαγές και επιπλέον χρεώσεις μεταφοράς, αν και. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό με οποιοδήποτε και τα περισσότερα κρυπτογραφικά πορτοφόλια εκεί έξω – το Coinbase δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, από τη σύνταξη αυτής της κριτικής στο πορτοφόλι Coinbase, οι χρεώσεις ενδέχεται να είναι κυμαίνονται από 1,49% έως 3,99%, ανάλογα με έναν αριθμό διαφορετικών παραγόντων.

Από οικονομική άποψη, το Coinbase είναι αρκετά αξιοπρεπές. Δεν είναι «φθηνό», σε καμία περίπτωση αυτού του όρου, αλλά απέχει πολύ από το να είναι και η πιο ακριβή επιλογή. Και πάλι, η πραγματική «σημασία» αυτών των τελών του πορτοφολιού Coinbase εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να κάνετε με το εν λόγω πορτοφόλι.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, το θέμα των κρυπτονομισμάτων είναι σίγουρα ένα ακμάζον – ίσχυε τα τελευταία χρόνια τώρα.

Μέχρι σήμερα, όμως, οι άνθρωποι είναι ακόμα δύσπιστος για οτιδήποτε σχετίζεται με κρυπτονομίσματα – περιλαμβάνονται νομίσματα.

Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, με όλο και περισσότερο αξιόπιστες και αξιόπιστες υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση αναδυόμενο, αυτό μπορεί πραγματικά να είναι και ένας τεράστιος επαγγελματίας. Τέτοιες υπηρεσίες συμβάλλουν στο να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο ότι ο κόσμος κρυπτογράφησης είναι στην πραγματικότητα ένα καταπληκτικό μέρος ευκαιριών και τεχνολογικής καινοτομίας και δεν είναι γεμάτο απάτες που θέλουν να κλέβουν τα κέρματά σας σε κάθε στροφή.

Ακόμα κι αν είναι, ωστόσο, αν έχετε διαβάσει αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Coinbase και έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το εν λόγω πορτοφόλι, το μόνο που μπορώ να πω είναι – καλοί τύποι χάκερ, αφού θα το χρειαστείτε!

Επανεξέταση πορτοφολιού Coinbase: κερδίστε ανταμοιβές.

Πράγματι, χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Coinbase, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας θα διατηρηθούν ασφαλή και υγιή. Η ίδια η εφαρμογή είναι επίσης αρκετά εύκολο στη χρήση, επίσης, και δεν θα χρειαστεί «προηγμένη τεχνολογική τεχνογνωσία» για να τη λειτουργήσει ανάλογα.

Ενώ Νομισματική βάση υποστηρίζει μόνο ένα μικρό αριθμό νομισμάτων από τη σύνταξη αυτής της κριτικής, τα νομίσματα που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν Bitcoin, Litecoin και Αιθέριο – αν δεν αναζητάτε εξειδικευμένα νομίσματα, αυτό δεν θα πρέπει να αποδειχθεί σημαντικό πρόβλημα. Τα τέλη πορτοφολιών Coinbase είναι επίσης αξιοπρεπή!

Εάν το Coinbase μοιάζει με το φλιτζάνι των κερμάτων σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πορτοφόλι! Αν είστε περισσότερο από άτομο υλικού, ωστόσο, μπορεί να σας ενδιαφέρει μερικά από τα καλύτερα κρύα πορτοφόλια στην αγορά, πολύ.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me