Εναλλακτικές λύσεις στο Coinbase: Τι άλλο υπάρχει εκεί;

Έτσι, ψάχνετε να ξεκινήσετε να αγοράζετε, να διαπραγματεύεστε ή να πουλάτε κρυπτογράφηση σε ανταλλαγή… αλλά δεν είστε σίγουροι για το πού να πάτε?

Λοιπόν, πιθανότατα έχετε ακούσει Νομισματική βάση – χρηματιστηριακή ανταλλαγή με περισσότερους από 13 εκατομμύρια πελάτες. (Αυτό είναι περισσότερο από τον συνολικό πληθυσμό του Βελγίου!)

Ο λόγος για τον οποίο το Coinbase είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι καθιστούν απλό για όλους τους χρήστες να χρησιμοποιούν τη χρεωστική / πιστωτική τους κάρτα ή τον τραπεζικό τους λογαριασμό για να αγοράσουν κέρματα. Ωστόσο, πωλούν μόνο σε 32 χώρες και προσφέρουν μόνο 4 διαφορετικά νομίσματα!

Εξαιτίας αυτού, πιστεύαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να σας δώσουμε κάποιες εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase. Γιατί; Λοιπόν, τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή τώρα και υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικές ανταλλαγές για να διαλέξετε. Επομένως, είναι σημαντικό για τους χρήστες να γνωρίζουν ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για αυτούς.

Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια γρήγορη εισαγωγή για το Coinbase και γιατί είναι τόσο δημοφιλής. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε μερικές εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase και θα εξηγήσουμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης τους. Αυτό θα περιλαμβάνει τα τέλη, τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης, την ασφάλεια και ορισμένα από τα νομίσματα που έχουν στη διάθεσή τους.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε καλή κατανόηση ορισμένων από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase.

Ας ξεκινήσουμε, ανακαλύπτοντας περισσότερα για το Coinbase και τι κάνουν!

Coinbase – Ο ευκολότερος τόπος συναλλαγών

εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Εάν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με την τραπεζική σας κάρτα, δεν θα μπορείτε να το κάνετε χωρίς τη χρήση ανταλλαγής μεσιτών. Οι χρηματιστηριακές ανταλλαγές σάς επιτρέπουν να αγοράζετε και να πουλάτε κέρματα για το νόμισμα Fiat απευθείας στον ιστότοπό τους.

Σκεφτείτε το χρηματιστήριο. Εάν θέλετε να αγοράσετε μερικές μετοχές στην Apple, δεν θα τις αγοράσατε απευθείας από την εταιρεία, έτσι; Αντ ‘αυτού, τα αγοράζετε από έναν μεσίτη.

Για τους μεσίτες να βγάλουν λεφτά, σας χρεώνουν ένα τέλος για την επεξεργασία της συναλλαγής σας. Τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης κάνουν το ίδιο πράγμα!

Η Coinbase πωλεί περισσότερο Bitcoin από οποιοδήποτε άλλο χρηματιστήριο και διατηρεί ένα πολύ μεγάλο ποσό Bitcoin και USD σε αποθεματικό. Έτσι μπορούν να επεξεργαστούν τόσες πολλές παραγγελίες.

Το γεγονός ότι το Coinbase επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτογράφηση μέσω της τραπεζικής τους κάρτας καθιστά πολύ εύκολο για αρχάριους που αγοράζουν κρυπτογράφηση για πρώτη φορά. Ωστόσο, έχει τα μειονεκτήματά του, γι ‘αυτό οι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase.


Το πρώτο πράγμα είναι ότι υπάρχουν μόνο 4 διαφορετικά νομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε. Αυτά είναι τα Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) και Bitcoin Cash (BCH). Αυτή είναι μια μικρή επιλογή σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές.

Εντυπωσιακό γεγονός: Υπάρχουν πλέον περισσότερα από 1.500 κρυπτονομίσματα συνολικά!

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν τώρα εναλλακτικές λύσεις στο Coinbase είναι ότι τα τέλη τους είναι υψηλά. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα για την κατάθεση χρημάτων πραγματικού κόσμου, θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 4% σε τέλη συναλλαγής! Αυτό είναι ατυχές για όσους θέλουν να κάνουν την πρώτη τους αγορά κρυπτονομίσματος χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές καλές εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase, καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν φθηνότερο τρόπο κατάθεσης ή θέλετε μια ανταλλαγή με περισσότερα νομίσματα για να διαλέξετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι που ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase, σας καλύπτουμε! Ας δούμε λοιπόν μερικούς ανταγωνιστές της Coinbase!

Τι υπάρχουν άλλα χρηματιστήρια μεσιτών?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, υπάρχουν τώρα εκατοντάδες εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase – και υπάρχουν νέες ανταλλαγές που ανοίγουν συνεχώς. Ωστόσο, διατηρήσαμε τη λίστα μας σε μόλις 4. Οι ανταλλαγές που έχουμε επιλέξει έχουν όλα τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς! Ας ξεκινήσουμε κοιτάζοντας Κοινμάμα.

Κοινμάμα

εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase

Το Coinmama exchange δημιουργήθηκε το 2013 και βρίσκεται στο Ισραήλ, ωστόσο, λειτουργούν σε περισσότερες από 200 διαφορετικές χώρες! Το Coinmama είναι πολύ απλό. Τα μόνα νομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε είναι το Bitcoin και το Ethereum και δεν μπορείτε να πουλήσετε ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με άλλα κρυπτονομίσματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για να αγοράσετε από την Coinmama, ωστόσο, οι χρεώσεις είναι υψηλότερες από την Coinbase. Θα χρεωθείτε με χρέωση συναλλαγής 5,5% για κάθε παραγγελία και, στη συνέχεια, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 5,0% για τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

Ένα από τα καλά πράγματα για τις εναλλακτικές λύσεις Coinbase όπως το Coinmama είναι ότι δέχονται παραγγελίες από τις περισσότερες χώρες. Το Coinbase επιτρέπει μόνο αγορές από (και πωλούν σε) 32 χώρες! Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν Bitcoin και Ethereum από την Coinmama.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της Coinmama είναι ότι μόλις λάβετε την πληρωμή σας, τα κέρματά σας αποστέλλονται αυτόματα στο προσωπικό σας πορτοφόλι. Ωστόσο, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας προτού μπορέσετε να αγοράσετε κέρματα.

Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αρκετά περίεργη, καθώς πρέπει να κάνετε τα εξής:

 • Ανεβάστε ένα κρατικό πιστοποιητικό (διαβατήριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.)
 • Πάρτε μια «selfie» από εσάς που κρατάτε ενώ το ID
 • Πάρτε μια «selfie» από εσάς κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί με τη σημερινή ημερομηνία και τη λέξη «Coinmama» γραμμένη σε αυτό

Το Coinmama παίρνει την ασφάλεια πολύ σοβαρά, γι ‘αυτό σας κάνουν να κάνετε selfie για να επαληθεύσετε τον εαυτό σας! Συνήθως επαληθεύουν τον λογαριασμό σας εντός 1 ώρας και αφού ολοκληρωθεί, μπορείτε να αγοράσετε κέρματα αξίας 10.000 $.

Το Coinmama κρυπτογραφεί τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, έτσι δεν τα βλέπουν ποτέ. Δεν υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ωστόσο, αυτό δεν είναι πραγματικά απαραίτητο, καθώς τα κέρματά σας αποστέλλονται απευθείας στο προσωπικό σας πορτοφόλι μόλις πληρώσετε.

Οι επιλογές υποστήριξης πελατών Coinmama είναι επίσης πολύ περιορισμένες και δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη. Μπορείτε όμως να τους στείλετε email.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Coinmama:

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέσιμο σε πελάτες σε περισσότερες από 200 χώρες
 • Δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες
 • Τα κέρματα αποστέλλονται κατευθείαν στο πορτοφόλι σας μετά την πληρωμή
 • Τα στοιχεία πληρωμής είναι κρυπτογραφημένα

Μειονεκτήματα

 • Υψηλές χρεώσεις – 5,5% για κάθε συναλλαγή και 5,0% για τη χρήση της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας
 • Πωλεί μόνο 2 νομίσματα: Bitcoin και Ethereum
 • Οι πελάτες δεν μπορούν να πουλήσουν νομίσματα ή να τα ανταλλάξουν με άλλο κρυπτογράφηση
 • Υποστήριξη πελατών: Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλέφωνο
 • Αρκετά μια δύσκολη διαδικασία επαλήθευσης

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την πρώτη μας εναλλακτική λύση στο Coinbase?

Δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι; Λοιπόν, ας προχωρήσουμε στο επόμενο.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

CEX

CEX είναι ένας από τους πρώτους και πρωτότυπους μεσίτες Bitcoin. Πρόκειται για μια ανταλλαγή με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ιδρύθηκε το 2013. Στα δύο πρώτα χρόνια, η CEX ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες εξόρυξης cloud. Ωστόσο, ανέστειλαν τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud και εστίασαν στην ανταλλαγή τους.

Cool Fact: Μια ομάδα εξόρυξης είναι όταν ομάδες ανθρώπων ενώνονται για να εξορύξουν Bitcoin. Συνδυάζουν όλη την υπολογιστική τους δύναμη, έτσι ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να λάβουν την ανταμοιβή εξόρυξης! Αυτή η δεξαμενή εξόρυξης χωρίζεται στη συνέχεια εξίσου μεταξύ των ανθρακωρύχων ανάλογα με την ισχύ τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της εξόρυξης Bitcoin, δείτε το Πλήρης οδηγός για το τι είναι το Bitcoin Mining και πώς λειτουργεί.

Η CEX είναι από τους ισχυρότερους ανταγωνιστές της Coinbase. Το CEX σάς επιτρέπει να αγοράσετε 8 διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αυτά τα νομίσματα περιλαμβάνουν Bitcoin, Ethereum και Ripple. Μπορείτε επίσης να καταθέσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή SEPA εάν βρίσκεστε στην ΕΕ. Τα νομίσματα fiat που υποστηρίζουν είναι USD, EUR και GBP.

Το σύστημα που χρησιμοποιεί το CEX για την επεξεργασία παραγγελιών είναι ελαφρώς συγκεχυμένο και συγκρίνεται καλύτερα με την εντολή “fill or kill” που χρησιμοποιείται στο χρηματιστήριο. Εδώ είναι ένα πραγματικό παράδειγμα αυτού:

 1. Ο John θέλει να αγοράσει 10.000 μετοχές στα 10 $ ανά μετοχή.
 2. Ο John θέλει να ολοκληρώσει την παραγγελία μόνο εάν είναι σε θέση να αγοράσει και τις 10.000 μετοχές στα 10 $ ανά μετοχή. Εάν δεν είναι δυνατό να γίνει αμέσως, θα ακυρώσει ολόκληρη την παραγγελία.
 3. Για να το κάνει αυτό, ο Τζον λέει στον μεσίτη του να κάνει παραγγελία «γεμίσματος ή θανάτωσης».
 4. Υπάρχουν μόνο δύο δυνατότητες: η παραγγελία του John εκπληρώνεται ή η παραγγελία ακυρώνεται!

Το CEX το κάνει αυτό για να προστατεύσει τους πελάτες του από ξαφνικές αλλαγές τιμών. Ωστόσο, αν δεν κάνετε συναλλαγές με ένα σοβαρό χρηματικό ποσό, αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε!

Οι τραπεζικές μεταφορές CEX κοστίζουν 10 $. Επίσης, εάν αποφασίσετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, θα χρειαστεί να πληρώσετε 3,5% σε τέλη, συν 0,25 $ (ή το αντίστοιχο νόμισμά σας). Ωστόσο, η CEX προσθέτει επιπλέον 7% στην τρέχουσα τιμή αγοράς. Ποιο είναι πολύ υψηλό!

Προτού μπορέσετε να αγοράσετε κρυπτογράφηση από το CEX, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας και να τραβήξετε ένα selfie που το κρατάτε (ναι, άλλο παράξενο)! Συνήθως χρειάζονται 48 ώρες για την επαλήθευση, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό εάν θέλετε να αγοράσετε γρήγορα.

Η ασφάλεια είναι καλή στο CEX, ωστόσο, θα συνιστούσα πάντα στους χρήστες να αποφεύγουν την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων τους στο ηλεκτρονικό χρηματιστήριο!

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, δεν υπάρχει συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη στο CEX, αλλά απαντούν γρήγορα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης CEX:

Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας
 • Διατίθενται 8 διαφορετικά νομίσματα
 • Καλή ασφάλεια για μια ηλεκτρονική ανταλλαγή

Μειονεκτήματα

 • Υψηλές χρεώσεις – 7% προστέθηκε σε κάθε συναλλαγή και 3,5% για τη χρήση της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη
 • Αργή διαδικασία επαλήθευσης – μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη δεύτερη εναλλακτική λύση στο Coinbase; Τώρα, ας μάθουμε για το BitPanda, το τρίτο στη λίστα των ανταγωνιστών μας στο Coinbase!

BitPanda

Πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών κρυπτονομισμάτων BitPanda

BitPanda είναι ένας άλλος μεσίτης κρυπτογράφησης, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014, ο οποίος ειδικεύεται στην πώληση νομισμάτων σε πελάτες στην Ευρώπη.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το BitPanda είναι ότι δέχονται πολλούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Αυτό περιλαμβάνει μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, Neteller, Skrill και Giropay!

Οι χρεώσεις αλλάζουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, θα πληρώσετε μεταξύ 3-4%. Δυστυχώς, άλλες χρεώσεις πληρωμής δεν εμφανίζονται σαφώς στον ιστότοπο, κάτι που δεν είναι υπέροχο.

Το BitPanda προσφέρει συνολικά 6 κρυπτονομίσματα, τα οποία είναι: Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Dash (Dash), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH).

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να στείλετε email στην ομάδα υποστήριξης του BitPanda. Και πάλι, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη.

Το BitPanda χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να προστατεύσει τον λογαριασμό σας. Επίσης, δεν κρατούν ποτέ τα χρήματά σας, καθώς τα κέρματά σας αποστέλλονται απευθείας στο πορτοφόλι σας μετά την αγορά τους.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του BitPanda:

Πλεονεκτήματα

 • Πολλοί διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα και Skrill
 • Διατίθενται 6 διαφορετικά νομίσματα για αγορά
 • Χρεώσεις χαμηλότερες από τους περισσότερους μεσίτες
 • Δεν κρατά τα χρήματά σας – τα κέρματά σας αποστέλλονται κατευθείαν στο πορτοφόλι σας

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε Ευρωπαίους πελάτες
 • Οι χρεώσεις δεν γίνονται σαφείς στον ιστότοπό τους
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για το BitPanda, ποια από τις εναλλακτικές λύσεις μας στο Coinbase σας αρέσει μέχρι τώρα; Πιστεύετε ότι αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Coinbase?

Εάν όχι, διαβάστε για να δείτε αν προτιμάτε το BitStamp!

BitStamp

Πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακού νομίσματος BitStamp

Το BitStamp πωλεί κρυπτονομίσματα από το 2011, καθιστώντας τα έναν από τους παλαιότερους μεσίτες! Αρχικά βρίσκονταν στη Σλοβενία, αλλά τώρα έχουν γραφεία τόσο στο ΗΒ όσο και στο Λουξεμβούργο.

Το BitStamp είναι δημοφιλές για τους επενδυτές κρυπτογράφησης καθώς σας επιτρέπουν να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά. Οι χρεώσεις που χρεώνει ο μεσίτης διαφέρουν για κάθε τρόπο πληρωμής.

Η χρήση της χρεωστικής σας κάρτας θα κοστίζει 10 $ σε τέλη, εάν η συνολική κατάθεση είναι μικρότερη από 1000 $. Εάν είναι περισσότερο, θα κοστίσει 2%. Αυτό είναι πολύ φθηνότερο από άλλους μεσίτες, καθιστώντας την την καλύτερη εναλλακτική λύση Coinbase για καταθέσεις μέσω χρεωστικής κάρτας.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, οι χρεώσεις είναι υψηλότερες στο 5%. Και μην ξεχνάτε, ενδέχεται να χρεωθείτε επιπλέον και από τον εκδότη της πιστωτικής σας κάρτας.

Το BitStamp προσφέρει πέντε νομίσματα, τα οποία περιλαμβάνουν: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και Litecoin (LTC).

Το 2015, το BitStamp είχε παραβιάσει τους διακομιστές του, με τους hackers να κλέβουν περισσότερα από 19.000 Bitcoins! Από τότε όμως, το BitStamp βελτίωσε την ασφάλειά τους και έκτοτε δεν έχουν παραβιαστεί.

Το BitStamp δηλώνει στον ιστότοπό του ότι η ασφάλειά τους είναι τώρα σε υψηλό επίπεδο και ότι κρατά τα περισσότερα από τα νομίσματά τους σε ψυγείο Χρησιμοποιούν επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, η οποία παρέχει στον λογαριασμό σας επιπλέον προστασία και απαιτείται κατά την αγορά ή πώληση νομισμάτων.

Πελάτες από περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες μπορούν να ανοίξουν λογαριασμό στο BitStamp, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Ωστόσο, για να μπορέσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας ανεβάζοντας το αναγνωριστικό σας και μια απόδειξη διεύθυνσης (όπως τραπεζικό λογαριασμό).

Καθώς το BitStamp γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, οι χρόνοι επαλήθευσης γίνονται πιο αργοί και πιο αργοί. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι έπρεπε να περιμένουν 2 εβδομάδες πριν επαληθευτούν. Αυτό δεν είναι ιδανικό αν θέλετε να αγοράσετε / πουλήσετε κρυπτογράφηση γρήγορα!

Υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που λένε ότι η υποστήριξη μέσω email είναι πολύ αργή, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του BitStamp:

Πλεονεκτήματα

 • Οι μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν χρεωστική / πιστωτική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα
 • Διατίθενται 5 διαφορετικά νομίσματα για αγορά
 • Οι χρεώσεις για καταθέσεις μέσω χρεωστικής κάρτας είναι χαμηλές
 • Διατίθεται σε περισσότερες από 60 χώρες

Μειονεκτήματα

 • Οι χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας είναι υψηλές
 • Αργή διαδικασία επαλήθευσης
 • 19.000 Bitcoin έχουν παραβιαστεί το 2015
 • Η υποστήριξη πελατών είναι αργή

Λοιπόν, το έχετε! Τέσσερις εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase. Αλλά προτού λάβετε μια τελική απόφαση για το αν θα δοκιμάσετε κάποιο από αυτά, δείτε το παρακάτω διάγραμμα για μια τελική σύγκριση των παραπάνω ανταλλαγών:

Μεσίτης Εμπορική τιμή Χρεώσεις χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας Αριθμός νομισμάτων Επαλήθευση Ασφάλεια
Νομισματική βάση Τιμή αγοράς 3,99% 4 Γρήγορη / αυτοματοποιημένη Καλός. Προσφέρουν ότι ο χώρος αποθήκευσης εκτός σύνδεσης χρησιμοποιείται για τα περισσότερα νομίσματα.
Κοινμάμα + 5,5% 5,0% 2 Γρήγορο / Εγχειρίδιο Καλός. (Ποτέ δεν κρατάτε τα χρήματά σας.)
CEX + 7% 3,5% 8 Αργό / Εγχειρίδιο Καλός. Προσφέρει κάποια αποθήκευση εκτός σύνδεσης.
BitPanda Ασαφές / Αλλαγές στην ένταση 3-4% 6 Μεσαίο Καλός. (Ποτέ δεν κρατάτε τα χρήματά σας.)
BitStamp Μέγιστο 0,25%

Χρεωστική κάρτα:

10 $ (κάτω από 1000 $) 2% (πάνω από 1000 $)

Πιστωτική κάρτα:

5%

5 Πολύ αργό / Δυνητικά περισσότερο από μία εβδομάδα ΕΝΤΑΞΕΙ. Προσφέρουν κάποιο χώρο αποθήκευσης εκτός σύνδεσης, αλλά έχουν προηγουμένως παραβιαστεί.

συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει αυτόν τον πλήρη οδηγό για τις εναλλακτικές λύσεις του Coinbase, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το τι μπορούν να σας προσφέρουν άλλοι μεσίτες. Κάθε μεσίτης έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά πρέπει να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είτε ψάχνετε για μικρές χρεώσεις, γρήγορη αγορά / πώληση ή καλή ασφάλεια… υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι επιλέγετε μια ανταλλαγή που επιτρέπει την αγορά / πώληση στη χώρα ή το κράτος σας!

Λοιπόν, τι νομίζεις? Πρόκειται να μεταβείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις στο Coinbase; Ή, απλά πρόκειται να κολλήσετε με το Coinbase; Η επιλογή είναι δική σου. Όποια και αν είναι η επιλογή που έχετε – θυμηθείτε, μείνετε ασφαλείς και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map