Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX: Πλήρης οδηγός

Θέλετε λοιπόν να μάθετε πώς να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX; Κανένα πρόβλημα, θα σας καθοδηγήσω σε κάθε βήμα!

Η αγορά και η πώληση κρυπτονομισμάτων είναι πλέον βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και το Coinbase είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ανταλλαγής για αρχάριους, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν εύκολα κέρματα χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat.

Στον οδηγό μου “Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX”, θα εξηγήσω πρώτα τι κάνει κάθε ανταλλαγή, μαζί με τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Μετά από αυτό, θα μιλήσω γρήγορα για το σχέδιο της GDAX να αλλάξει επωνυμία στο “Coinbase Pro”.

Μόλις έχετε τις απαιτούμενες βασικές πληροφορίες, θα σας δείξω πώς να αγοράσετε από το Coinbase, πώς να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX και τέλος, πώς να χρησιμοποιήσετε το GDAX!

(Άρα, εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας σχετικά με το Coinbase και θέλετε να μεταβείτε στο επίκεντρο αυτού του οδηγού, μη διστάσετε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο Coinbase Pro (GDAX)”)

Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι το Coinbase!


Προέλευση του Coinbase

Επίσημο λογότυπο CoinbaseΤο Coinbase είναι ένας μεσίτης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν μια σειρά διαφορετικών νομισμάτων. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2012 και βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Coinbase έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα που έχει πλέον επεξεργαστεί παραγγελίες για περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες, που ανέρχονται συνολικά σε 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές! Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν επίσης περισσότερα από 535 άτομα που εργάζονται στην έδρα των ΗΠΑ!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το κύριο σημείο πώλησης της Coinbase είναι ότι επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας μεθόδους πληρωμής σε πραγματικό κόσμο, όπως τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Αυτό διευκολύνει τα άτομα που θέλουν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα για πρώτη φορά!

Η πλατφόρμα είναι επίσης πολύ απλή στη χρήση, καθιστώντας την ιδανική για αρχάριους crypto! Τη στιγμή που γράφτηκε τον Ιούλιο του 2018, το Coinbase παραθέτει μόνο τέσσερα διαφορετικά νομίσματα. Αυτά είναι τα Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) και Litecoin (LTC). Ωστόσο, η ομάδα του Coinbase ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σύντομα θα υποστηρίξει και το Ethereum Classic (ETC)!

Όσον αφορά τα τέλη, Χρέωση Coinbase 3,99% για να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Οι καταθέσεις σε τραπεζικό λογαριασμό είναι πολύ φθηνότερες και μπορούν να κυμαίνονται από κόστος 0% έως 1,49%. Τα τέλη συναλλαγής ανέρχονται στο 1,49%, το οποίο θα χρεώνεστε κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά.

τιμές

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε Ethereum αξίας 1.000 $, θα λάβετε το ισοδύναμο ETH των 985,10 $.

Χρειάζεστε αναγνωριστικό για να χρησιμοποιήσετε το Coinbase!

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για να μπορέσετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα. Η διαδικασία Coinbase KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία, υποστηριζόμενα από ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σύστημα Coinbase μπορεί να το πιστοποιήσει αυτόματα, πράγμα που σημαίνει ότι η διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά!

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Coinbase, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX» θα μάθει τι είναι το GDAX!

Εξηγώντας το GDAX

Επίσημο λογότυπο GDAXΤο GDAX – το οποίο είναι πρότυπα για το Global Digital Asset Exchange – είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε το 2016 από την ίδια εταιρεία που δημιούργησε το Coinbase. Η πλατφόρμα είναι παρόμοια με τα περισσότερα άλλα ψηφιακά χρηματιστήρια, καθώς σας επιτρέπει να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα απευθείας με άλλους χρήστες. Το GDAX ενεργεί ως μεσάζων μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή και, σε αντάλλαγμα, λαμβάνει αμοιβή.

Το καλύτερο πράγμα για τη σχέση Coinbase και GDAX είναι ότι χρειάζεται μόνο να ανοίξετε λογαριασμό σε ένα από τα δύο χρηματιστήρια. Για παράδειγμα, εάν έχετε λογαριασμό στο Coinbase, θα έχετε αυτόματα λογαριασμό στο GDAX!

Το GDAX υποστηρίζει το ίδιο ποσό κρυπτονομισμάτων με το Coinbase, τα οποία είναι Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) και Bitcoin Cash (BCH). Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η ανταλλαγή αυτών των κρυπτονομισμάτων έναντι της αξίας των νομισμάτων fiat όπως USD και EUR!

Σε σύγκριση με το Coinbase, το GDAX είναι πιο κατάλληλο για εμπόρους με προηγούμενη εμπειρία, καθώς πρέπει να έχετε τουλάχιστον μια βασική κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των συναλλαγών. Ενώ το Coinbase σας επιτρέπει μόνο να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα νόμισμα, οι δυνατότητες στο GDAX είναι πολύ πιο προηγμένες. Αυτό περιλαμβάνει οριακές εντολές, εντολές διακοπής και εντολές αγοράς!

Όσον αφορά τις χρεώσεις, το GDAX χρεώνει διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τύπο συναλλαγών που πραγματοποιείτε. Εάν είστε “Market Maker”, που σημαίνει ότι παρέχετε στην πλατφόρμα την απαιτούμενη ρευστότητα, τότε τα τέλη συναλλαγών είναι δωρεάν! Από την άλλη πλευρά, εάν είστε “Market Taker”, που σημαίνει ότι παίρνετε τη ρευστότητα που παρέχεται από τον κατασκευαστή, θα πληρώσετε μεταξύ 0,10% και 0,30% ανάλογα με το ποσό που κάνετε συναλλαγές.

Δομή τελών GDAX

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε τι κάνει το GDAX, ας συνεχίσουμε! Πριν σας δείξω πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX, ήθελα να συζητήσω γρήγορα την επερχόμενη επωνυμία GDAX!

GDAX Rebrand to Coinbase Pro

Τον Μάιο του 2018, ανακοινώθηκε ότι το GDAX άλλαζε το όνομά του σε Coinbase Pro. Αν και όλες οι ίδιες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες, θα προστίθενται επίσης νέες υπηρεσίες. Αυτό θα περιλαμβάνει πρωτόκολλο και ψηφοφορία στοιχήματος και επιπλέον μάρκες που υποστηρίζονται.

Επιπλέον, το Coinbase Pro θα κάνει ακόμη πιο εύκολη την κατάθεση και ανάληψη χρημάτων, καθώς και την εισαγωγή μιας νέας δυνατότητας που σας επιτρέπει να δείτε το χαρτοφυλάκιό σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι παρόλο που το GDAX επαναπροσδιορίζει το Coinbase Pro, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX (Coinbase Pro).

Εκτός από την επωνυμία GDAX, η μητρική εταιρεία αγόρασε επίσης ένα πρωτόκολλο που ονομάζεται Paradex, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν μεταφορές από το πορτοφόλι σε πορτοφόλι των διακριτικών ERC-20 εντός της πλατφόρμας Coinbase.

Σημείωση: Τα διακριτικά ERC-20 είναι κρυπτονομίσματα που έχουν δημιουργηθεί πάνω από το blockchain Ethereum. ERC-20 σημαίνει "Αίτημα για σχόλιο Ethereum"!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για την επερχόμενη επωνυμία, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX» θα εξετάσει πώς να αγοράσω κρυπτονομίσματα στο Coinbase.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο Coinbase

Πριν πραγματοποιήσετε μεταφορά από το Coinbase στο GDAX, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό με το Coinbase. Μόλις το κάνετε αυτό, θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας παρέχοντας μια σειρά προσωπικών πληροφοριών (όπως το όνομα και τη διεύθυνσή σας) και στη συνέχεια να ανεβάσετε την ταυτότητά σας (όπως το διαβατήριό σας).

Εάν σε αυτό το στάδιο έχετε ήδη νομίσματα στον λογαριασμό σας στο Coinbase, μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα του οδηγού “Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX”!

 1. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στην κορυφή της σελίδας.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Τώρα, θα δείτε μια επιλογή τεσσάρων διαφορετικών κρυπτονομισμάτων που μπορείτε να αγοράσετε. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Στον οδηγό μου «Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX», αγοράζω Bitcoin.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 2. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και εισαγάγετε το ποσό της κρυπτογράφησης που θέλετε να αγοράσετε. Μόλις εισαγάγετε το ποσό στο τοπικό σας νόμισμα, το ισοδύναμο κρυπτογράφησης θα ενημερωθεί αυτόματα. Στο παράδειγμά μου, αγοράζω Bitcoin αξίας 750 ευρώ, το οποίο θα μου πάρει 0,12458237 BTC.Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX
 3. Τώρα κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε Αγοράστε Bitcoin αμέσως

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 4. Και αυτό είναι! Τώρα αγοράσατε κέρματα από το Coinbase!

Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε κέρματα στο Coinbase, το επόμενο μέρος του οδηγού μου θα σας δείξει πώς να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX.

Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο Coinbase Pro (GDAX)

Θυμηθείτε πώς σας είπα ότι όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στο Coinbase θα έχετε αυτόματα έναν λογαριασμό GDAX ανοιχτό για εσάς; Λοιπόν, τη στιγμή που γράφτηκε τον Ιούλιο του 2018, το Coinbase Pro αντικατέστησε το GDAX! Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποιείτε στο Coinbase ή το GDAX!

Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

Για να διευκολύνετε τα πράγματα για εσάς, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμό μου για να μεταβείτε κατευθείαν στο Coinbase Pro!

 1. Μόλις συνδεθείτε στο Coinbase Pro, κάντε κλικ στο Πορτοφόλια στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 2. Στο κάτω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο κατάθεση

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο νόμισμα θέλετε να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX. Μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε το υπόλοιπο νομίσματος fiat!

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Καθώς θέλω να ανταλλάξω USD με Bitcoin, θα μεταφέρω το υπόλοιπό μου από το Coinbase στο GDAX (Coinbase Pro)! Μην ανησυχείτε, η διαδικασία είναι η ίδια ανεξάρτητα από το κρυπτογράφηση ή το νόμισμα fiat που θέλετε να μεταφέρετε!

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 2. Τέλος, κάντε κλικ στο μπλε Κατάθεση για να ολοκληρώσετε τη μεταφορά σας από το Coinbase στο GDAX! Ο λογαριασμός σας στο Coinbase Pro (GDAX) θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πώς να μεταφέρετε από το Coinbase στο GDAX, το επόμενο μέρος του οδηγού μου θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Coinbase Pro!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Coinbase Pro

 1. Τώρα που χρηματοδοτείται ο λογαριασμός σας στο Coinbase Pro, κάντε κλικ στο Επιλέξτε Αγορά για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το κύριο νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε. Καθώς θέλω να ανταλλάξω USD / BTC, κάνω κλικ Δολ ΗΠΑ.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Τώρα θα βρίσκεστε στην κύρια οθόνη συναλλαγών για το ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε! Θα δείτε πολλά στατιστικά στοιχεία, όπως τρέχουσες εντολές αγοράς, καθώς και ένα γράφημα που σας επιτρέπει να αναλύετε τις κινήσεις των τιμών.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX - Πίνακας ελέγχου

 2. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας, θα δείτε τη φόρμα παραγγελίας. Εισαγάγετε το ποσό της κρυπτογράφησης που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε στο κουτί.

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Εάν μόλις ξεκινήσετε, είναι ίσως καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Αγορά επιλογή παραγγελίας. Αυτό θα επεξεργαστεί τις συναλλαγές σας στην τρέχουσα τιμή αγοράς!

  Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX

 1. Για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, κάντε κλικ στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΟΡΑΣ (ή το PLACE SELL ORDER πουλάτε). Και αυτό είναι! Μόλις ολοκληρώσατε την πρώτη σας συναλλαγή στο Coinbase Pro!

Τρόπος μεταφοράς από το Coinbase στο GDAX: Συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού μου “Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX”! Εάν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, γνωρίζετε τώρα πώς να μεταφέρετε χρήματα από το Coinbase στο Coinbase Pro (GDAX). Όπως γνωρίζετε τώρα, η διαδικασία είναι πραγματικά απλή!

Παρόλο που το Coinbase Pro (GDAX) προορίζεται για πιο έμπειρους εμπόρους, η πλατφόρμα είναι εύχρηστη. Αυτό που μου αρέσει είναι πώς μπορείτε εύκολα να καταθέσετε χρήματα πραγματικού κόσμου απευθείας στον λογαριασμό σας στο Coinbase Pro χρησιμοποιώντας έναν τραπεζικό λογαριασμό!

Εάν βρήκατε χρήσιμο τον οδηγό μου “Πώς να μεταφέρω από το Coinbase στο GDAX” ή έχετε απορίες, ενημερώστε με στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me