Αναθεώρηση Coinbase

Γεια, καλώς ήρθατε στο δικό μου Νομισματική βάση ανασκόπηση!

Με πάνω από 13,3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, Υπάρχουν λίγες ανταλλαγές που είναι τόσο αξιόπιστες και αξιόπιστες όσο το Coinbase.

Εάν θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με το δικό σας χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση (USD, EUR κ.λπ.), το Coinbase μπορεί να είναι η ανταλλαγή για εσάς.

Σε αυτήν την κριτική Coinbase, θα καλύψω τα βασικά στοιχεία του Coinbase συμπεριλαμβανομένου τι είναι, πως δουλεύει, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και αν είναι σωστό για εσάς.

Μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της κριτικής Coinbase, θα έχετε καλή κατανόηση του Coinbase και τι προσφέρει. Το πιο σημαντικό, θα μπορείτε να αποφασίσετε αν το Coinbase είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πλεονεκτήματα

  • Νομίσματα Fiat – αποδεκτά
  • Απλό στη χρήση
  • Δέχεται μόνο τα πιο αξιόπιστα κρυπτονομίσματα
  • Πολύ ασφαλές

Μειονεκτήματα

  • Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες
  • Ορισμένα από τα λιγότερο γνωστά νομίσματα δεν υποστηρίζονται

Μια γρήγορη περιγραφή του Coinbase

Νομισματική βάση είναι ένα χρηματιστήριο ψηφιακών νομισμάτων όπου μπορείτε αγορά και εμπορία Bitcoin και μερικά άλλα cryptos. Διαφέρει από τις παραδοσιακές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων επειδή σας επιτρέπει αγοράστε crypto χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat.

Το Coinbase θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο!

Κρατάνε πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτογράφηση έχει διαπραγματευτεί χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της από τότε που ιδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια το 2012.

Το Coinbase έχει στην πραγματικότητα δύο βασικά προϊόντα ανταλλαγή μεσίτη και μια επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών που ονομάζεται GDAX. Ωστόσο, τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Είναι το Coinbase ένα Πορτοφόλι?

Του μια ανταλλαγή, αλλά έχει ενσωματωμένο πορτοφόλι, Ναί.

Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε το crypto σας στην πλατφόρμα Coinbase, αν θέλετε. Ωστόσο, δεν συνιστάται. Σίγουρα θα σας συμβούλευα να μετακινήσετε το crypto σας από το Coinbase μόλις το αγοράσετε, καθώς τα πορτοφόλια ανταλλαγής είναι τα λιγότερο ασφαλή είδη πορτοφολιών.

Πρέπει να σκεφτείτε να πάρετε ένα πορτοφόλι υλικού Αντ ‘αυτού – αυτά είναι τα ασφαλέστερα είδη κρυπτογραφικών πορτοφολιών!


Επανεξέταση Coinbase: Αρχική σελίδα Coinbase.

Διαβάστε το δικό μου Trezor εναντίον Ledger οδηγός για να δείτε μια σύγκριση μεταξύ των δύο κορυφαίων πορτοφολιών υλικού.

Είναι το Coinbase Legit?

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές στην αγορά που δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο ισχυρίζονται ότι είναι, ένας από τους λόγους που γράφω αυτήν την κριτική Coinbase – για να σας δείξω πόσο νόμιμο είναι το Coinbase, μεταξύ άλλων.

Λοιπόν, είναι νόμιμο το Coinbase; Λοιπόν, η αλήθεια είναι, Το Coinbase είναι πιθανώς τόσο νόμιμο όσο παίρνει.

Μόνο για να λειτουργήσει μόνο σε 30 πολιτείες των ΗΠΑ, έχει πάνω από 40 διαφορετικές άδειες. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πρακτικές τους είναι νόμιμες και ότι διαχειρίζονται τα χρήματά σας με ακεραιότητα.

Εάν διαβάζετε αυτήν την κριτική Coinbase, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανταλλαγή στην περιοχή σας ή όχι.

Το Coinbase μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες για συναλλαγές όπως αποστολή, λήψη ή αποθήκευση χρημάτων. Ωστόσο, οι δυνατότητες αγοράς και πώλησης της πλατφόρμας είναι διαθέσιμες μόνο σε 32 ανεπτυγμένες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Φροντίστε να ελέγξετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase από τη χώρα σας πριν επιχειρήσετε να εγγραφείτε!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Χαρακτηριστικά του Coinbase

Ας αναλύσουμε γρήγορα μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της εν λόγω πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Προσφέρει μόνο αξιόπιστα Cryptos

Το Coinbase χρησιμοποιείται συχνά ως ένα σημείο εισόδου στην αγορά κρυπτογράφησης. Μέσω αυτού, μπορείτε αγορά Bitcoin, Litecoin, Αιθέρας και Bitcoin μετρητά. Αυτά τα τέσσερα ψηφιακά νομίσματα είναι τα μόνα που μπορείτε να αγοράσετε από το Coinbase.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Coinbase θα προσφέρει μόνο κέρματα που είναι εγγυημένα νομίσματα ή εμπορεύματα, και δεν ανοίγει μάρκες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι τίτλοι ή μετοχές. Είναι πολύ σπάνιο να προσθέσουν νέα νομίσματα.

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Coinbase θεωρείται αξιόπιστη και ασφαλής πλατφόρμα.

Εύκολη στη χρήση διεπαφή

Το Coinbase έχει μια πραγματικά εύχρηστη διεπαφή Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους μόλις ξεκινούν στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Ο καθαρός σχεδιασμός του καθιστά εύκολη την πλοήγηση και τα εργαλεία που χρειάζεστε βρίσκονται στα χέρια σας.

Αναθεώρηση Coinbase: Πίνακας ελέγχου Coinbase.

Αποδέχεται Fiat

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, Το Coinbase δέχεται μια ποικιλία fiat σε αντάλλαγμα για τα τέσσερα ψηφιακά νομίσματα που προσφέρει. Τα νομίσματα που δέχεται είναι ευρώ, GBP και Δολ ΗΠΑ.

Επιπλέον, η Coinbase προσφέρει επίσης μια καλή ποικιλία μεθόδων πληρωμής για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να πάρουν τα χρήματα τους στην πλατφόρμα για να αγοράσουν κρυπτογράφηση. Αυτά περιλαμβάνουν τραπεζική μεταφορά, χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες, PayPal και ακόμα SEPA μεταφορές για ευρωπαίους πολίτες.

Άμεση ανταλλαγή

Για εκείνους που θα ήθελαν στείλτε χρήματα σε Bitcoin αλλά θα ήθελε να πραγματοποιήσει συναλλαγές με το fiat, το Coinbase έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται “Instant Exchange”. Αντί να χρησιμοποιείτε απλώς το fiat για να αγοράσετε Bitcoin και στη συνέχεια να το στείλετε στον δέκτη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να κάνετε τη διαδικασία μια απρόσκοπτη, άμεση δράση.

Πληρώνετε απλά με fiat και η πληρωμή θα μετατραπεί σε Bitcoin.

Υπάρχουν χωρίς επιπλέον χρεώσεις για αυτήν την υπηρεσία και αυτή είναι μια άλλη θετική πτυχή που λαμβάνει υπόψη αυτή η κριτική Coinbase!

Η κάρτα Shift

Εάν θέλετε να ξοδέψετε το Bitcoin στο πορτοφόλι σας στο Coinbase, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με την κάρτα Shift. Θεωρείται η χρεωστική κάρτα Coinbase, είναι στην πραγματικότητα μια χρεωστική κάρτα Visa που επιτρέπει στους χρήστες των ΗΠΑ σε επιλεγμένες πολιτείες να ξοδεύουν Bitcoin από το πορτοφόλι τους στο Coinbase.

Λειτουργεί τόσο απλά όσο οποιαδήποτε άλλη Visa. Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές με την κάρτα, η ισοδύναμη αξία του Bitcoin θα χρεώνεται από το διαδικτυακό πορτοφόλι σας. Δυστυχώς, η κάρτα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε όλες τις πολιτείες που λειτουργεί το Coinbase σε ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός των Η.Π.Α..

Αναβαθμίστε δωρεάν στο GDAX

Εάν είστε συχνός αγοραστής και πωλητής κρυπτογράφησης και ενδιαφέρεστε για διαπραγμάτευση, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε στην αδελφή πλατφόρμα της Coinbase GDAX (ή Coinbase Pro).

Αναθεώρηση Coinbase

Μέσω του GDAX, μπορείτε συναλλαγές μεταξύ κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, στο GDAX, θα μπορείτε να βρείτε μια μεγαλύτερη επιλογή κρυπτογράφησης για συναλλαγές μεταξύ.

Ωστόσο, η πολιτική Coinbase για τους τίτλους και τις μετοχές εξακολουθεί να ισχύει. Το GDAX ασχολείται μόνο με νομίσματα που θεωρούνται εικονικά νομίσματα.

Τα χρήματά σας είναι ασφαλή

Αν και δεν είναι ποτέ 100% ασφαλές για τα χρήματά σας σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό χρηματιστήριο, Το Coinbase είναι ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Το Coinbase διατηρεί σχεδόν το 99% των περιουσιακών του στοιχείων σε ένα offline ψυκτική αποθήκευση που δεν είναι προσβάσιμη – όταν βρίσκονται σε ψυκτική αποθήκευση, δεν μπορούν να παραβιαστούν!

Μόνο το 1% των περιουσιακών στοιχείων στην πλατφόρμα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο στο σύστημα hot wallet και αυτά περιουσιακά στοιχεία είναι ασφαλισμένα σε περίπτωση απώλειας. Με αυτόν τον τρόπο, εάν τα χρήματά σας επρόκειτο να κλαπεί ποτέ από το Coinbase, θα τα πάρετε πίσω.

Πολύ ωραίο, σωστά?

Αναθεώρηση Coinbase: Νομική σελίδα Coinbase.

Συγκρίνετε το Coinbase δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Coinbase δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Είναι ασφαλές το Coinbase?

Το Coinbase είναι ένα από τα 4 ανταλλακτικά που διαθέτουν άδεια στη Νέα Υόρκη στο πιλοτικό πρόγραμμα BitLicense. Ως εκ τούτου, τηρεί αυστηρή KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) κανόνες και παραμένει όσο το δυνατόν πιο συμμορφωμένος με τους κανονισμούς και τους κανόνες.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχει πάνω από 40 άδειες για να λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ και έχει άδεια να λειτουργεί νόμιμα στις άλλες 31 χώρες που κάνουν τη λίστα.

Επιπλέον, η Coinbase διατηρεί τα περιουσιακά στοιχεία της ασφαλισμένα, οπότε δεν μπορείτε να χάσετε τεχνικά κανένα από τα χρήματά σας με εισβολή και κλοπή!

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Coinbase τόσο ασφαλές στη χρήση είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα. Λόγω των κανόνων KYC, οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν ένα κυβερνητικό δελτίο ταυτότητας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επαληθεύσουν τη διεύθυνση για να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες ΑΓΟΡΑ και ΠΟΥΛΩ χαρακτηριστικά. Όπως μπορείτε να δείτε, η ασφάλεια είναι μια ακόμη θετική πτυχή αυτής της αναθεώρησης Coinbase.

Αναθεώρηση Coinbase: μια κριτική Coinbase από έναν χρήστη.

Αυτό κάνει την πλατφόρμα πολύ νόμιμο για χρήση σε έντιμους χρήστες και όποιος θέλει να κάνει οτιδήποτε σκιερό ή απάτη δεν θα μπορεί να το ξεφύγει σε αυτήν την ανταλλαγή.

Το μειονέκτημα στη χρήση του Coinbase

Μέχρι στιγμής σε αυτήν την κριτική Coinbase, έχω καλύψει πολλά θετικά στοιχεία σχετικά με το Coinbase. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν επίσης μερικά μειονεκτήματα για ορισμένους ανθρώπους.

Όρια λογαριασμού

Ενώ το Coinbase σάς επιτρέπει να ανταλλάξετε χρήματα με το κρυπτογράφηση, περιορίζει το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε και πόσο συχνά μπορείτε να το κάνετε.

Σύμφωνα με τους υποστήριξη ιστότοπου φόρουμ, αυτό είναι «για την ασφάλεια, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και την πρόληψη της απάτης». Τα όρια βασίζονται σε διάφορους παράγοντες που περιλαμβάνουν τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε, πόσο χρονών είναι ο λογαριασμός σας, το ιστορικό αγορών σας, κι αλλα. Αυτά τα όρια υπολογίζονται αυτόματα.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τα όρια του λογαριασμού σας, ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα βήματα είναι ήδη υποχρεωτικά για τη χρήση των δυνατοτήτων αγοράς και πώλησης.

Μπορείς προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου, παρέχετε περισσότερες προσωπικές λεπτομέρειες, υποβολή ταυτότητας με φωτογραφία και δημιουργήστε ένα καθιερωμένο ιστορικό αγορών αγοράζοντας και πουλώντας (διαπραγμάτευση) χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Coinbase.

Λάβετε υπόψη ότι τα όρια είναι διαφορετικά για κάθε λογαριασμό που συνδέετε στο πορτοφόλι Coinbase. Για παράδειγμα, το όριο αγοράς για την πιστωτική σας κάρτα θα είναι διαφορετικό και ξεχωριστό από το όριο αγοράς για τον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σας.

Υψηλά τέλη

Νομισματική βάση πραγματοποιεί συναλλαγές σε πολλά διαφορετικά νομίσματα και κάνει μια σειρά μεθόδων πληρωμής. Εξαιτίας αυτού, η υπηρεσία χρεώνεται σχετικά υψηλά τέλη σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές. Τα υψηλά τέλη είναι μια από τις μεγαλύτερες αρνητικές πτυχές αυτής της αξιολόγησης Coinbase.

Αυτά τα τέλη είναι χρεώνεται ανά συναλλαγή και υπολογίζονται με έναν από τους δύο τρόπους. Για συναλλαγές κάτω των 200 $, ισχύει μια ελάχιστη χρέωση. Ωστόσο, για συναλλαγές άνω των 200 $, ισχύει ένα ποσοστό.

Για παράδειγμα, εάν αγοράζετε ή πουλάτε με τραπεζικό λογαριασμό στις Η.Π.Α., η πραγματική χρέωση μετατροπής είναι 1,49% για συναλλαγές άνω των 200 $. Εάν, ωστόσο, η συναλλαγή σας είναι κάτω των 200 $, τότε ισχύει βασικό επιτόκιο 4%. Αυτή η βασική τιμή είναι συγκεκριμένη για τις ΗΠΑ και διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή σας.

Επανεξέταση Coinbase: τρόποι πληρωμής στο Coinbase.

Έλλειψη ανωνυμίας

Αν και είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Coinbase ασφαλές στη χρήση, για ορισμένους, η έλλειψη ανωνυμίας μπορεί να είναι πρόβλημα. Πρώτον, η Coinbase υποχρεούται να αναφέρει τις πληροφορίες των χρηστών της στους κυβερνητικούς φορείς που τη ρυθμίζουν. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που διατηρείτε σε κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία θα είναι επίσημα καταγεγραμμένο και θα πρέπει να πληρώνετε τους φόρους κρυπτογράφησης που απαιτούν οι νόμοι της χώρας σας.

Αυτό νικά ορισμένους σκοπούς της κρυπτογράφησης, καθώς σχεδιάστηκε για να είναι ένας αποκεντρωμένος και ανώνυμος τρόπος συναλλαγής πλούτου.

Το άλλο πρόβλημα με αυτό είναι ότι Το Coinbase παρακολουθεί και παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες ξοδεύουν τα κέρματά τους.

Μπορούν επίσης να παγώσουν το πορτοφόλι σας στο Coinbase εάν ανακαλύψουν ότι κάνετε αμφισβητήσιμες συναλλαγές, όπως πληρωμή ή λήψη πληρωμής για υπηρεσίες ενηλίκων, τζόγος, πώληση παράνομων αγαθών ή οτιδήποτε άλλο φαίνεται σκιερό.

Εάν το Coinbase ήταν αποκεντρωμένη, αυτό δεν θα συνέβαινε. Δεν θα μπορούσαν να παγώσουν τον λογαριασμό σας καθώς δεν θα είχαν τον έλεγχο σε αυτόν.

Ακολουθεί μια σύντομη ανακεφαλαίωση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων σε αυτήν την κριτική Coinbase:

Μπράβο ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

✓ Απλό στη χρήση διεπαφή.

✓ Προσφέρει μόνο τα 4 πιο αξιόπιστα cryptos: BTC, LTC, ETH & BCC;

✓ Δέχεται συναλλαγές fiat.

✓ Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής και συνδέεται εύκολα με τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ.

✓ Υψηλής ρύθμισης για να διατηρείται η πλατφόρμα ασφαλής και νόμιμη.

✓ Τηρεί πολιτικές που το καθιστούν διαφανές και αξιόπιστο.

✓ Συνδέεται με το GDAX ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση.

✓ Χρεωστική κάρτα Coinbase γνωστή ως Shift Card για χρήστες των Η.Π.Α..

αποδοκιμάζω ΜΕΙΟΝ

✗ Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες.

✗ Περιορίζει το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε ή να κάνετε ανάληψη.

✗ Υψηλότερα από το μέσο όρο τέλη ·

✗ Οι αυστηρές πολιτικές KYC επιτρέπουν την παρακολούθηση των συναλλαγών και αποτρέπει την ανωνυμία.

-Συμβατό με τους φόρους και θα κοινοποιήσει τις πληροφορίες σας στις φορολογικές αρχές.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Coinbase?

Αρχάριοι

Το Coinbase είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για αρχάριους επενδυτές!

Του εύχρηστη διεπαφή θα σας βοηθήσει να μάθετε τα σχόλια της χρήσης διαδικτυακών ανταλλαγών. Μέσω αυτού, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε στο GDAX για συναλλαγές και συναλλαγές με ακόμη περισσότερα νομίσματα από αυτά που προσφέρονται στο Coinbase.

Όποιος θέλει να αγοράσει με Fiat

Το Coinbase είναι ανταλλαγή μεσίτη που σας επιτρέπει αγοράστε crypto με το νόμισμά σας fiat, όπως αναφέρεται σε όλη αυτή την κριτική Coinbase. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στον τομέα της κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου που εισέρχεται στη βιομηχανία κρυπτογράφησης προήλθε από το Coinbase από τους χρήστες του.

Μικρότερες επιχειρήσεις και επενδυτές

Για μικρές επιχειρήσεις και επενδυτές που αναζητούν να επενδύσουν τα μετρητά τους σε κρυπτογράφηση, Το Coinbase είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και επενδυτές που ενδιαφέρονται να επενδύσουν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά, οι χρεώσεις της Coinbase μπορεί να είναι λίγο υψηλές.

Αυτός ο τύπος επενδυτή μπορεί να είναι καλύτερος με μια επιλογή που παρέχει φθηνότερα τέλη και καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Εάν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα στην κριτική μου στο Coinbase, συγχαρητήρια – τώρα γνωρίζετε εάν το Coinbase είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι! Γνωρίζετε τα πλεονεκτήματά του, τα μειονεκτήματά του και ποια είναι η καλύτερη χρήση του.

Η αλήθεια είναι, Νομισματική βάση είναι ένα από τα καλύτερα χρηματιστηριακά χρηματιστήρια που διατίθενται σήμερα στο Διαδίκτυο. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, καλά ασφαλισμένο και πολύ εύκολο να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε για την αρχή.

Παρά τα λίγα μειονεκτήματά του, είναι μακράν ο απλούστερος τρόπος να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να αφήσετε το crypto σας στον ιστότοπο του Coinbase. Αντ ‘αυτού, μεταφέρετέ το σε ένα πορτοφόλι υλικού εάν το κρατάτε μακροπρόθεσμα.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Είναι το Coinbase κατάλληλο για εσάς; Θα το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε, να πουλήσετε, να ανταλλάξετε ή να αποθηκεύσετε το crypto σας; Ενημέρωσέ με!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map