Επανεξέταση CoinPayments

Σήμερα, υπάρχουν πολλά πορτοφόλια για να διαλέξετε όταν αναζητάτε μέρος για την αποθήκευση των κρυπτογράφων σας. Αλλά με μια τόσο μεγάλη ποικιλία επιλογών, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τη σωστή. Κάθε άτομο έχει διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες, έτσι το ίδιο πορτοφόλι δεν θα είναι κατάλληλο για όλους. Γι ‘αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται διαδικτυακές κριτικές για να βρείτε το καλύτερο δυνατό πορτοφόλι για αυτούς.

Σε αυτό Πληρωμές σε κέρματα κριτική, θέλω να σας πω όλα σχετικά με το πορτοφόλι CoinPayments και τις δυνατότητές του. Επιπλέον, θα σας συστήσω η εταιρεία πίσω από το πορτοφόλι, την ιστορία και τους στόχους της. Μετά από αυτό, θα προχωρήσουμε στον πραγματικό έλεγχο του πορτοφολιού – πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, διαθέσιμες λειτουργίες και ούτω καθεξής.

Παρόλο που το CoinPayments είναι γνωστό ότι είναι εταιρεία που ειδικεύεται στις πληρωμές και τις συναλλαγές σε κρυπτογράφηση, σε αυτήν την κριτική CoinPayments θα εστιάστε κυρίως στο πορτοφόλι.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέτει θόλους που παρέχουν επιπλέον ασφάλεια
 • Υποστηρίζει περισσότερα από 1900 altcoins
 • Αρκετά ασφαλές

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο ασφαλές όσο τα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης
 • Αποκατάσταση το 2017

Η εταιρία

Η CoinPayments, Inc. είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις πληρωμές και τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, είναι επίσης ένα ψηφιακό νόμισμα που αποθηκεύει πορτοφόλι.

Η εταιρεία ήταν ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά. Το επιχειρηματικό μοντέλο στοχεύει κυρίως δυνητικούς επενδυτές και εμπόρους κρυπτογράφησης. Η εταιρεία στοχεύει να προσελκύσει αυτούς τους ανθρώπους προσφέροντας ένα κατ ‘αποκοπή χρέωση 0,5% – Αυτό σημαίνει ότι όποτε αγοράζετε, πουλάτε ή ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα, το 0,5% του ποσού λαμβάνεται ως φόρος από την εταιρεία.

Επανεξέταση CoinPayments

Θα το αναφέρω πιο εκτενώς στα επόμενα κεφάλαια, αλλά αξίζει να αναφέρουμε τώρα ότι το CoinPayments αμοιβές αποτελούν μεγάλο μέρος της συζήτησης γύρω από την εταιρεία και την πλατφόρμα. Είναι επίσης ένα στρατηγικό επιχειρηματικό σχέδιο από το ίδιο το ίδρυμα.

Πληρωμές σε κέρματα προσπαθεί να γίνει ο ηγέτης στις πληρωμές με κρυπτογράφηση μαζί με την επίτευξη του καθεστώτος του το πιο δημοφιλές πορτοφόλι αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων εκεί έξω. Η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη αυτών των στόχων – ας τα καλύψουμε στη συνέχεια σε αυτήν την κριτική CoinPayments.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Χαρακτηριστικά CoinPayments

Ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι πολύ περήφανη η εταιρεία είναι ποικιλία χαρακτηριστικών. Πολλές διαδικτυακές κριτικές πορτοφολιών Coinpayments τονίστε αυτό το γεγονός ως ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία της πλατφόρμας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα μεμονωμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει το CoinPayments.

Έκδοση εφαρμογής του Πορτοφολιού

Το CoinPayments είναι γενικά ένα διαδικτυακό πορτοφόλι (όπως το Coinbase) αλλά είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή για κινητό.

Η εφαρμογή θεωρείται ότι είναι καλά βελτιστοποιημένο και εύχρηστος. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, να εκτελείτε συναλλαγές και να δέχεστε πληρωμές αυτοπροσώπως.

Επειδή το πορτοφόλι CoinPayments είναι πρωτίστως διαδικτυακό, θα νομίζατε ότι η έκδοση για κινητά δεν θα είναι τόσο λειτουργική είτε, καλά … τόσο καλή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον χρήστη CoinPayments, σχόλια που βρέθηκαν στο διαδίκτυο, η έκδοση για κινητά του πορτοφολιού είναι στην πραγματικότητα αρκετά καλή και λειτουργεί τέλεια.


Η έκδοση για κινητά του πορτοφολιού CoinPayments είναι διαθέσιμη στο Android και μήλο κινητές συσκευές.

Altcoins παντού

Πιθανώς ένα από τα πιο αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει το CoinPayments (και που δεν ξεχνάει καμία κριτική CoinPayments) αριθμός altcoins που η εταιρεία αποδέχεται και προσφέρει στους χρήστες της.

Πριν αποκαλύψω τον μαγικό αριθμό, θα ήταν πιθανότατα καλή ιδέα να σας πω τι είναι το altcoin.

Altcoins είναι όλα τα διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης στην αγορά που δεν είναι Bitcoin. Το Bitcoin θεωρείται *ο* πρωτότυπο νόμισμα – ένα βασικό κρυπτονομίσματα. Όλα τα άλλα cryptos που εισήλθαν στην ύπαρξη (και στην αγορά) αφού του δοθεί το όνομα “altcoins”. Το “Alt” σημαίνει απλώς εναλλακτική λύση.

Από τη σύνταξη αυτού του σεμιναρίου, υπάρχουν 5.862 κρυπτονομίσματα στον κόσμο.

Υποστηρίζει το CoinPayments Κρυπτονομίσματα altcoin του 1925. Εντυπωσιακό, σωστά? Επανεξέταση CoinPayments

Αυτό, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που έχει το CoinPayments. Όπως έχω ήδη αναφέρει, όλες οι κριτικές CoinPayments στο διαδίκτυο τονίζουν αυτό το γεγονός – και για καλό λόγο! Το CoinPayments επιτρέπει στους χρήστες του να μην έχουν μόνο μια τεράστια ποικιλία κρυπτονομισμάτων στο πορτοφόλι τους, αλλά και ανταλλαγή και ανταλλαγή τους εύκολα.

BitGo Instant

BitGo Instant είναι ένα λογισμικό που είναι ολοκληρωμένο μέσα στο Πληρωμές σε κέρματα Σύστημα. Είναι ένας ειδικός τύπος προγράμματος που κάνει τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται στο CoinPayments πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη.

Δεν είναι μυστικό ότι τα ποσοστά συναλλαγών Bitcoin είναι αρκετά αργά – σε μια κακή μέρα, μπορεί να χρειαστούν έως και μερικές σταθερές ώρες έως ότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή ή η ανταλλαγή σας. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους, αλλά ο κύριος είναι ασφάλεια (θα μπορούσε κανείς να κάνει μια ξεχωριστή αναθεώρηση CoinPayments μόνο σε αυτό).

Αναθεώρηση CoinPayments: χαρακτηριστικά.

Βλέπετε, για να διατηρήσετε το Συναλλαγές με βάση το Bitcoin ασφαλής και ανώνυμη, κάθε πώληση, αγορά ή ανταλλαγή που κάνετε με το νόμισμα πρέπει να επαληθεύεται με blockchain. Αυτό είναι μεγάλο στη θεωρία, αλλά τείνει να είναι μια πολύ αργή διαδικασία. Εδώ μπαίνει το BitGo Instant.

Το λογισμικό σας επιτρέπει εκτελεί συναλλαγές σε σχεδόν ένα αναβοσβήνει ένα μάτι. Μόλις το σύστημα λάβει μια απόδειξη, η συναλλαγή επαληθεύεται και ολοκληρώνεται. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι δεν θυσιάζει καμία ασφάλεια ή ανωνυμία – το BitGo απλώς εξομαλύνει τη διαδικασία και το καθιστά πιο ρευστό.

Το θησαυροφυλάκιο

Αν έχετε δει ποτέ τον Χάρι Πότερ, πιθανότατα θυμάστε την τράπεζα Gringotts Wizarding από την πρώτη ταινία. Σκεφτείτε όλα τα διαφορετικά εμπόδια, αλυσίδες, και κλειδαριές ότι ο Χάρι έπρεπε να παρακάμψει για να αποκτήσει πρόσβαση στο θησαυροφυλάκιο. Τώρα, φανταστείτε ότι δεν βρήκε το Philosophers Stone στο θησαυροφυλάκιο, αλλά μάλλον ένα τεράστια κρυπτογράφηση νομισμάτων.

Αυτό θα ήταν το ακριβές σενάριο εάν ο Χάρι προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα θησαυροφυλάκια CoinPayments, εκτός από το ότι δεν είναι προσβάσιμα φυσικά.

Οι CoinPayments θησαυροφυλάκια είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά τους σε εξαιρετικά ασφαλής ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Αυτό που είναι ιδιαίτερο σε αυτήν τη βάση δεδομένων είναι ότι μόλις αποθηκευτούν τα κέρματα μέσα σε αυτήν, μπορείτε να ορίσετε μια ώρα για την οποία δεν θα είναι προσβάσιμα με κανένα τρόπο. Αυτό γίνεται σαν ένας θησαυρός κρυμμένος μέσα σε ένα θησαυροφυλάκιο – δεν υπάρχει πιθανός τρόπος για να εισέλθετε στη βάση δεδομένων.

Επανεξέταση CoinPayments: online αποστολή.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να ρωτούν «είναι ασφαλές το CoinPayments;», πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η επιλογή εισήχθη ως προληπτικός μηχανισμός. Σε περίπτωση απόπειρας πειρατείας ή παραβίασης της ασφάλειας, οι ένοχοι δεν μπορούσαν να κλέψουν όσα κρυπτονομίσματα θα είχαν αποθηκεύσει οι χρήστες στο θησαυροφυλάκιο επειδή θα απαιτούσε να περάσει μια συγκεκριμένη περίοδο.

Πληρωμή ανά όνομα

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το CoinPayments ονομάζεται «Πληρωμή ανά όνομα“.

Πολλές κριτικές CoinPayments εξηγούν αυτήν τη δυνατότητα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά πιθανώς η πιο ξεκάθαρη από τις πιθανές εξηγήσεις είναι μια σύγκριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακριβώς όπως κάθε άτομο σε αυτόν τον κόσμο έχει ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα, το CoinPayments προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν μοναδικές και μοναδικές ετικέτες ονομάτων. Μόλις έχετε την ετικέτα ονόματος, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για γρήγορη και συναλλαγές χωρίς ανησυχίες.

Η ετικέτα σας θα μοιάζει με αυτό:

Όνομα $

Έτσι, εάν, για παράδειγμα, το όνομά σας είναι Tim, η ετικέτα σας θα είναι $ Tim. Απλό, σωστό?

Συγκρίνετε CoinPayments δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε CoinPayments παράλληλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Αμοιβές

Εκτός από τις δυνατότητες της πλατφόρμας, πολλοί άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν Τέλη CoinPayments. Το έχω ήδη αναφέρει ενώ μιλάω για την ίδια την εταιρεία, αλλά μια σωστή αναθεώρηση του πορτοφολιού CoinPayments απαιτεί μια καθορισμένη ενότητα για αυτό το θέμα.

Επανεξέταση CoinPayments: τέλη.

Το CoinPayments χρησιμοποιεί. Διαφημίζουν ασταμάτητα τους κατ ‘αποκοπή φόρος 0,5% – σε σύγκριση με τις κυμαινόμενες χρεώσεις άλλων εταιρειών, αυτό μοιάζει πολύ, ειδικά όταν μιλάτε για μεγαλύτερα ποσά κρυπτονομισμάτων.

Τα τέλη CoinPayments αρχίζουν να διαφέρουν μόνο όταν αρχίζουμε να μιλάμε για τέλη υπηρεσιών, μετατροπές και αναλήψεις. Οι φόροι αυτοί εξαρτώνται από τα ποσοστά συναλλαγών και τις τιμές των εν λόγω νομισμάτων.

Είναι το CoinPayments μια ασφαλής πλατφόρμα?

Έχουμε ήδη καλύψει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει η πλατφόρμα, τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην ασφάλεια.

Είναι λοιπόν ασφαλές το Coinpaymments; Για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, θα παρουσιάσω ένα συγκεκριμένο γεγονός που συνέβη το 2017 και θα σας αφήσω να είστε ο κριτής.

Σε Ιούνιος 2017, οι χάκερ κατάφεραν εισέλθετε στο CoinPayments Ripple που αποθηκεύει βάσεις δεδομένων ασφαλείας. Τεράστια ποσά Ripple είχαν κλαπεί από τους χρήστες που κρατούσαν αυτό το νόμισμα. Φυσικά, άτομα που κράτησαν τα νομίσματά τους XRP θησαυροφυλάκια κατάφεραν να αποφύγουν αυτό το hacking – Ωστόσο, άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί.

Το CoinPayments εξέδωσε μερικές δηλώσεις καθώς ο χρόνος πέρασε και τον Δεκέμβριο (6 μήνες μετά την παράβαση) κατάφερε να δώσει πίσω κάθε νόμισμα Ripple που είχε κλαπεί στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν.

Η ομάδα εξασφάλισε την κοινότητά τους ότι μια τέτοια κατάσταση δεν θα ξανασυμβεί, αλλά οι αντιδράσεις ποικίλλουν.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων, ωστόσο, φαινόταν αρκετά κατανοητή. Τα περισσότερα από αυτά τονίζουν το γεγονός πόσο καλά η εταιρεία αντιμετώπισε την κατάσταση και πόσο διαφανή ήταν μέσω της διαδικασίας ανάκαμψης. Σίγουρα, το CoinPayments έχασε πολλούς χρήστες και τη φήμη λόγω αυτού, ωστόσο, το να πούμε ότι αυτή η παραβίαση ήταν επιζήμια για τη μελλοντική τους επιτυχία θα ήταν τεράστια υπέρβαση.

Εκτός από αυτό το γεγονός, τα CoinPayments έχουν πραγματικά ένα πεντακάθαρο ιστορικό. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για εταιρείες τόσο φιλόδοξες με τα έργα τους ως CoinPayments.

Περίληψη επισκόπησης CoinPayments

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του CoinPayments.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Σχετικά ασφαλής (παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε).
 • Υποστηρίζει περισσότερα κρυπτονομίσματα που ίσως χρειαστείτε.
 • Τα τέλη είναι υπέροχα.
 • Διαθέτει θόλους που παρέχουν επιπλέον ασφάλεια.
 • Ένα σπάσιμο που συνέβη το 2017.
 • Όχι τόσο ασφαλές όσο τα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης.

Ειλικρινά, εάν καταφέρετε να παραβλέψετε (ή απλά να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε) τους διαβόητους Διακοπή κυματισμού, Το CoinPayments γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον και φοβερό πορτοφόλι. Προσφέρει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, έχει πραγματικά ισχυρά μέτρα ασφαλείας και η ομάδα πίσω από την εταιρεία έχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει να βελτιώνει την πλατφόρμα σε νέα ύψη.

Η ομάδα πίσω από την εταιρεία είναι ανένδοτη για την οικοδόμηση α πολυλειτουργική πλατφόρμα αυτό θα ήταν το κύριο παράδειγμα πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

συμπέρασμα

Επομένως, δεν είναι τόσο απλό να βρείτε ένα πορτοφόλι αποθήκευσης κρυπτογράφησης που μπορεί να υποστηρίξει περισσότερα από 1900 altcoins. Το CoinPayments έχει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως το "Πληρωμή ανά όνομα" Η λειτουργία σας διευκολύνει επίσης να εκτελείτε συναλλαγές "Θόλοι" που καταφέρνουν να διατηρήσουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία σας ασφαλή (αυτό είναι αποδεδειγμένο γεγονός!).

Εάν αναζητάτε ένα καλό και εύχρηστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε το CoinPayments! Ωστόσο, αν το πιστεύετε αυτό πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης θα πρέπει να είναι πιο κατάλληλο για εσάς λόγω ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια, φροντίστε να ελέγξετε τα πορτοφόλια υλικού Ledger και Trezor.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map