CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

ΕΝΑ κρυπτονόμισμα είναι πολύτιμο μόνο όταν είναι εκεί. Πιθανότατα δεν θα σας ενδιαφερόταν τόσο πολύ για τις διακυμάνσεις των τιμών Bitcoin ή Αιθέριο αν δεν κρατήσατε κανέναν εαυτό σας – σίγουρα, εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον, αλλά σχεδόν στο βαθμό που έχετε κάποια.

Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που μπορεί να προσπαθήσουν να σας κλέψουν τα κρυπτονομίσματά σας – είτε πρόκειται για πληκτρολόγιο, ιό, παραβίαση ασφαλείας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Γι ‘αυτό οι άνθρωποι χρειάζονται ένα πορτοφόλι ασφαλούς κρυπτογράφησης – και αυτό ακριβώς μιλάμε για αυτό CoolWallet μικρό εναντίον Καθολικό Nano S εναντίον Τρέζορ σύγκριση κρυπτογραφικών πορτοφολιών.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano S και του Trezor One

Θα ξεκινήσουμε θέτοντας το κριτήρια αξιολόγησης. Μετά από αυτό, θα προχωρήσουμε και θα μιλήσουμε για τα πραγματικά πορτοφόλια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους κ.λπ. Στο τέλος, θα σας δώσω μια σύντομη ανακεφαλαίωση και θα σας αφήσω να αποφασίσετε ποιο πορτοφόλι θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε.

Εισαγωγή – Κριτήρια αξιολόγησης


Θα ήταν δύσκολο να αρχίσουμε να μιλάμε και σύγκριση των πορτοφολιών κρυπτογράφησης χωρίς να καθορίσουμε τους λόγους στους οποίους θα μπορούσαμε να τους συγκρίνουμε.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές και δυνατότητες που πρέπει να διαθέτει ένα κρυπτογράφηση για να είναι ελκυστικό και χρησιμοποιήσιμο, αλλά επειδή προσπαθούμε ως επί το πλείστον να συγκρίνουμε τα τρία πορτοφόλια κρυπτογράφησης και να βρούμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους, θα εμμείνουμε στα κύρια πράγματα.

Τα παρακάτω είναι τα κριτήρια που θα χρησιμοποιήσουμε ως βάση για το δικό μας Σύγκριση CoolWallet S vs Ledger Nano S έναντι Trezor:

 • Ασφάλεια. Χέρια κάτω, η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό όσον αφορά την επιλογή ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης. Ακόμα κι αν τα CoolWallet, Ledger και Trezor, από προεπιλογή, έχουν καλύψει λίγο πολύ (όλα αυτά είναι κρυπτογραφικά πορτοφόλια υλικού), θα συνεχίσουμε να ρίξουμε μια κάπως σε βάθος ματιά σε κάθε ένα και να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε και τις δύο δυνατότητες και τα μειονεκτήματα αυτής της πτυχής.
 • Προσιτότητα. Εάν αγοράσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, πιθανώς να θέλετε προσβάσιμο και εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν πολλά clunky και ξεπερασμένα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά – παρόλο που μπορεί να βρίσκονται στη φθηνότερη πλευρά της τιμής, είναι τρομακτικά στη χρήση. Σε αυτήν τη σύγκριση CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet, θα ρίξουμε μια ματιά σε καθένα από τα τρία πορτοφόλια υλικού και θα δούμε αν μπορούμε να καταλήξουμε σε μια σαφή συναίνεση σχετικά με το πόσο φιλικοί προς το χρήστη είναι.
 • Υποστήριξη κρυπτονομισμάτων. Νέα κρυπτονομίσματα εισέρχονται στην αγορά σχεδόν κάθε μέρα. Τα περισσότερα άτομα δεν διαθέτουν πλέον ένα, αλλά δύο ή τρία (ή πέντε ή δέκα) διαφορετικά κρυπτονομίσματα, είτε πρόκειται για διαφορετικές συναλλαγές για άλλους λόγους. Εξαιτίας αυτού, είναι σημαντικό ότι ένα καλό πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού δεν θα είχε μόνο εξαιρετικές συνθήκες αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων αλλά θα επέτρεπε επίσης την αποθήκευση πολλών νομισμάτων. Θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε έναν σαφή νικητή σε αυτήν τη σύγκριση CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor.
 • Οπτική πλευρά. Παρόλο που αυτή είναι πιθανώς μία από τις λιγότερο σημαντικές πτυχές όσον αφορά τα καλά πορτοφόλια που αποθηκεύουν κρυπτογράφηση, είναι πάντα καλύτερο να μεταφέρετε μια λεπτή, αισθητικά ευχάριστη συσκευή και όχι μια αδέξια και φρικτή.
 • Τιμή. Τέλος, θα μιλήσουμε για τις τιμές αυτών των τριών πορτοφολιών. Η τιμή ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης υλικού είναι συνήθως ο καθοριστικός παράγοντας για την απόφαση αγοράς ή παράλειψης της συσκευής. Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι πρόκειται να μιλήσουμε για τρία από αυτά τα πιο προηγμένα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στο παιχνίδι – οι τιμές τους πιθανότατα θα αντικατοπτρίζουν αυτό το γεγονός.

Αυτά θα είναι τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης που θα χρησιμοποιήσουμε για να αναλύσουμε και να συγκρίνουμε και τα τρία πορτοφόλια. Πριν ξεκινήσουμε, ωστόσο, ας ρίξουμε μια σύντομη επισκόπηση για κάθε ένα από τα πορτοφόλια, έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι αντιμετωπίζουμε.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor – Μια σύντομη επισκόπηση

Για να είμαστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, ας καλύψουμε εν συντομία τα τρία εν λόγω πορτοφόλια.

CoolWallet S

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Το CoolWallet S πορτοφόλι crypto είναι το πρώτο στον κόσμο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για κινητά. Η εταιρία CoolBitX (και το προϊόν πίσω από αυτό) δεν είναι τόσο γνωστό όσο είναι άλλοι διεκδικητές αυτής της λίστας, αλλά το πορτοφόλι είναι αργά, αλλά σίγουρα μπαίνει στο mainstream.

Αν και η ίδια η εταιρεία κυκλοφόρησε μόνο το 2014, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που περνούν το χρόνο τους σε κοινότητες κρυπτογράφησης παγκοσμίως αρχίζουν να ακούνε πόσο υπέροχος είναι αυτός ο νέος παίκτης στην αγορά πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Καθολικό Nano S

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα τα περισσότερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά. Έχει χτίσει μια σταθερή φήμη με την πάροδο των ετών ότι βρίσκεται στην κορυφή όσον αφορά την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη συνολική απόδοση. Με περισσότερες από 1 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων παγκοσμίως, το Ledger εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά.

Τρέζορ

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Το Trezor είναι το πρώτα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού δημιουργήθηκε ποτέ. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ως ο κύριος ανταγωνιστής του Ledger Nano S – και τα δύο αυτά πορτοφόλια υλικού κυριαρχούν σήμερα στην αγορά. Με την Trezor να βρίσκεται στην επιχείρηση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και να ανταγωνίζεται για την πρώτη βαθμίδα των καλύτερων πορτοφολιών κρυπτογράφησης εκεί έξω, αυτό χρησιμεύει ως μια εξαιρετική απόδειξη του πόσο αξιόπιστο και δοκιμασμένο από το χρόνο αυτό το πορτοφόλι υλικού είναι πραγματικά.

Η σύγκριση

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το τι αντιμετωπίζουμε, μπορούμε τελικά να προχωρήσουμε στο πραγματικό CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S εναντίον Trezor Σύγκριση Προϊόντων. Τα κριτήρια με τα οποία θα συγκρίνουμε τα πορτοφόλια δεν παρατίθενται σε καμία συγκεκριμένη σειρά, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, το CoolWallet S Το πορτοφόλι crypto έχει αυτήν τη στιγμή χωρίς ελλείψεις. Προσφέρει μερικά διαφορετικά στοιχεία ασφάλειας, δηλαδή το Secure Element, το κρυπτογραφημένο Bluetooth, τον έλεγχο ταυτότητας με συντελεστή 2 + 1 και μερικά άλλα.

CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor: Χαρακτηριστικά CoolWallet S.

Μέχρι στιγμής, η κοινή γνώμη σχετικά με Ασφάλεια CooWallet S είναι εξαιρετικά θετικό – δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες παραβιάσεις ασφάλειας που θα είχαν θέσει σε κίνδυνο τα νομίσματα κρυπτογράφησης του χρήστη ή θα είχαν εκθέσει ένα τεράστιο ελάττωμα στο σύστημα.

Το ίδιο με το CoolWallet, Καθολικό είναι επίσης στην κορυφή όταν πρόκειται για ασφάλεια. Η συσκευή προσφέρει αποθήκευση εκτός σύνδεσης, ένα επιλογή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των κερμάτων κρυπτογράφων εάν χάσετε το πορτοφόλι ή κλαπεί (θα χρειαστείτε ένα φύλλο ανάκτησης), κλειδαριές με ασφάλεια PIN κ.λπ. Το Ledger Nano S προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, που είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να ψάχνετε σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano S και του CoolWallet S

Όπως και οι δύο διεκδικητές του, το Trezor Model T σας έχει καλύψει στο τμήμα ασφαλείας. Το πορτοφόλι προσφέρει επίσης ασφάλεια βάσει κωδικού PIN, με δυνατότητα κλειδώματος, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και πολλαπλών επιβεβαιώσεων.

Υπήρξε κάποια διαμάχη σχετικά με την ασφάλεια τόσο των Ledger όσο και του Trezor, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο μεγάλη συμφωνία. Λοιπόν, τουλάχιστον από την πλευρά του Ledger – ο Trezor πήρε ένα μεγαλύτερο χτύπημα. Ακόμα και τότε, ένας χάκερ θα έπρεπε να βρίσκεται κοντά στη συσκευή σας και να γνωρίζει κάθε είδους δεδομένα αναγνώρισης.

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Επομένως, είναι πιθανώς ασφαλές να πούμε ότι, όταν πρόκειται για την ασφάλεια της σύγκρισης CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, και τα τρία πορτοφόλια είναι κορυφαίοι διεκδικητές..

Προσιτότητα

Δεδομένου ότι ένας από τους κύριους στόχους του CoolBitX ήταν να δημιουργήσετε μια συσκευή που θα ήταν εύκολα προσβάσιμη και διασκεδαστική στη χρήση, προσφέρει το κρυπτογραφημένο πορτοφόλι CoolWallet S χωρίς προβλήματα και δεν εγείρει παράπονα όσον αφορά αυτήν την πτυχή.

Προσφέρει ένα τύπος με ένα μόνο κουμπί ενός εύκολη σύνδεση στην εφαρμογή, λειτουργεί χωρίς εμπόδια και δεν σας κάνει να νιώθετε σαν να θέλετε να αλλάξετε οτιδήποτε για να “κάνετε τα πράγματα ευκολότερα”. Το γεγονός ότι το CoolWallet S είναι φιλικό προς κινητά λέει πολλά για το πόσο προσιτό είναι! Συνολικά, μια εξαιρετική απόδοση σε αυτό το μέρος!

Όπως το CoolWallet, Καθολικό επίσης δεν εγείρει προβλήματα στο τμήμα προσβασιμότητας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, δεν κατακλύζει τον χρήστη με μια μεγάλη ποικιλία άχρηστων λειτουργιών και είναι αρκετά απλή Συνολικά. Το καθολικό διαθέτει δύο κουμπιά (που είναι ένα περισσότερο από το CoolWallet S) και όλες οι λειτουργίες μπορούν να εκτελεστούν και να προβληθούν απευθείας στην οθόνη του.

Τρέζορ είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση – όπως με το καθολικό, μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες σας στην οθόνη. Η κύρια διεπαφή, ωστόσο, βρίσκεται σε έναν συγκεκριμένο, καθορισμένο ιστότοπο. Παρόλο που η γενική χρήση του πορτοφολιού είναι αρκετά απλοϊκή, το Trezor προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να δουν μερικές από τις πιο περίπλοκες πληροφορίες και δυνατότητες, εάν το επιλέξουν.

Υποστήριξη κρυπτονομισμάτων

Βλέποντας ότι αυτό είναι μια πολύ σημαντική πτυχή για οποιοδήποτε πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού εκεί έξω, είναι σίγουρα ένας από τους κύριους παράγοντες ανάλυσης σε αυτήν τη σύγκριση CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor crypto wallet.

Το CoolWallet S επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν έξι κύρια κρυπτονομίσματα – Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, ERC 20 μάρκες (αυτά που βασίζονται στο δίκτυο Ethereum – τα διακριτικά BitDegree BDG υποστηρίζονται επίσης στο πορτοφόλι!), Litecoin και Κυματισμός. Παρόλο που πρόκειται για σχετικά μικρό αριθμό νομισμάτων, το πορτοφόλι καλύπτει τα κύρια κρυπτονομίσματα της αγοράς.

Πίνακας: Τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα του CoolWallet S και του Trezor One

Εκτός από τα κύρια νομίσματα κρυπτογράφησης, το Ledger Nano S υποστηρίζει επίσης πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αν ψάχνετε να αποθηκεύσετε κρυπτογράφηση που δεν είναι τόσο γνωστά ή mainstream, το Ledger μπορεί να είναι μόνο το εργαλείο για εσάς.

Όπως και το Ledger, το Trezor υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία altcoins, συμπεριλαμβανομένων των βασικών που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Το γεγονός ότι το Trezor επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τέτοια νομίσματα Παύλα, ΝΕΜ, ETH Κλασσικός και Dogecoin το καθιστά μια πολύ ελκυστική συσκευή για τους λάτρεις του altcoin.

Οπτική πλευρά

Τι θα ήταν η σύγκριση CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor χωρίς να μιλήσουμε για το αισθητική των πορτοφολιών, σωστά?

ο Πορτοφόλι κρυπτογράφησης CoolWallet S ξεχωρίζει από τους διεκδικητές του εξαιρετικά λεπτή και επίπεδη. Είναι ένα αισθητικά ευχάριστο πορτοφόλι που προσελκύει το μάτι και φαίνεται απλώς αριστοκρατικό. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το σχεδιασμό του πορτοφολιού είναι ότι είναι πολύ εύκολο να ταιριάζει οπουδήποτε και να το μεταφέρετε – το μέγεθος και η μορφή της συσκευής σάς επιτρέπουν να την τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε, χωρίς να καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Καθολικό είναι συγκρίσιμο με μια τυπική συσκευή USB – τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχήμα πορτοφολιού υλικού. Ο μεταλλικός σχεδιασμός του το κάνει να είναι αρκετά εμφανές, κάτι που είναι πάντα υπέροχο όταν μιλάμε για κρυπτογραφικά πορτοφόλια γενικά.

Από τα τρία, Τρέζορ φαίνεται το πιο μοναδικό – και ο πιο αδέξιος. Το μέγεθος και η μορφή του απέχουν πολύ από το να είναι δύσκολο να χειριστούν ή να κρυφτούν όταν χρειαστεί, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται στο τμήμα αισθητικής, τουλάχιστον σε σύγκριση με τους άλλους διεκδικητές αυτής της λίστας.

Τιμή

Τέλος, φτάσαμε στην τιμή. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές στην τιμή που προσφέρουν αυτά τα πορτοφόλια.

ο CoolWallet S σας επιτρέπει να διαλέξετε από δύο επιλογές – το κύριο πορτοφόλι ή την έκδοση duo. Το ίδιο το CoolWallet S κοστίζει 99 $, ενώ η επιλογή του duo είναι 159 $. Η έκδοση Duo σάς επιτρέπει να αγοράσετε 2 συσκευές CoolWallet S αντί για 1. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε περίπου $ 20 ανά πορτοφόλι.

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

ο Καθολικό Nano S ανέρχεται σε 59 ευρώ, ή περίπου 68 $.

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Το Trezor Model T αποδεικνύεται σε 180,29 EUR ή 206,85 $.

CoolWallet S εναντίον Ledger Nano S vs Trezor: Ποιο είναι καλύτερο;

Λοιπόν … Τι μας λένε αυτές οι τιμές?

Το καθολικό είναι το φθηνότερο της παρτίδας, με το Trezor να είναι η εξαιρετικά δαπανηρή επιλογή αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας. Το CoolWallet S αποδεικνύεται ότι είναι το γλυκό σημείο, είναι απόλυτα προσιτό και προσφέρει μια πανέμορφη απόδοση για την τιμή του.

Υπέρ και κατά

Τέλος, ας ρίξουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση αυτής της σύγκρισης πορτοφολιών CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor, επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός από τα πορτοφόλια.

CoolWallet S

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Υπέροχη σχεδίαση
 • Αδιάβροχο
 • Φιλικό για αρχάριους – εύκολο στη χρήση
 • Δεν είναι ανοιχτού κώδικα
 • Υποστηρίξτε μόνο μερικά από τα κύρια νομίσματα

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Καθολικό Nano S

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Υποστηρίζει πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα
 • Υποστηρίζει και ενσωματώνεται με αρκετά ζεστά πορτοφόλια
 • Προσφέρει εξαιρετική αναλογία τιμής προς ποιότητα
 • Λίγο αδέξιος, σε σύγκριση με το CoolWallet S
 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να δημιουργηθεί και να μπείτε

Τρέζορ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Μια καθιερωμένη φήμη
 • Εύχρηστος
 • Πολύ ασφαλές
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Πολύ ακριβό
 • Μόνο οθόνη αφής με δυνατότητα πλοήγησης

Συμπεράσματα

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος της αναθεώρησης του πορτοφολιού υλικού CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor.

Όπως πιθανότατα μπορείτε να δείτε και να πείτε μόνοι σας, κάθε ένα από τα πορτοφόλια που έχουμε καλύψει σε αυτό το σεμινάριο διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των χρηστών όσον αφορά την αποθήκευση κρυπτογράφησης, όλοι μπορεί να βρουν διαφορετικά πορτοφόλια που ταιριάζουν καλύτερα.

Αυτό το σεμινάριο CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor δεν είχε σκοπό να σας επηρεάσει στην αγορά ενός προϊόντος από ένα άλλο. Αντίθετα, στόχος μου ήταν να επισημάνω μερικά από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά και ατέλειες καθενός από τα πορτοφόλια και να σας επιτρέψω να αποφασίσετε για το τι πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πορτοφόλι υλικού που θα χρησιμοποιήσετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε μια άλλη εναλλακτική λύση, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να δείτε το πορτοφόλι Coinbase.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο σύγκρισης “CoolWallet S vs Ledger Nano S vs Trezor” ήταν χρήσιμο για εσάς. Καλή τύχη με όλες τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me