Αναθεώρηση CoolWallet S

Ο κόσμος του πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων είναι πράγματι ανταγωνιστικό. Πολλές διαφορετικές εταιρείες προσπαθούν να δημιουργήσουν το “επόμενο καλύτερο πράγμα” – το οποίο είναι υπέροχο, ειδικά αν είστε χρήστης που χρειάζεται καλή συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης! Ενίοτε, όμως, έρχεται ένα προϊόν που συγκλονίζει ολόκληρη την κοινότητα και στέλνει τους ανθρώπους σε μήνες συζητήσεων και συγκρίσεων. Σε αυτήν την κριτική, θα μιλήσουμε για ένα τέτοιο προϊόν – το πορτοφόλι αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων υλικού CoolWallet S.

Θα ξεκινήσω λέγοντας σχετικά με την εταιρεία – πώς έγινε, τι προσπαθεί να γίνει και όλα τα ενδιάμεσα. Μετά από αυτό, θα προχωρήσουμε στη συζήτηση για το προϊόν – θα σας πω τι είναι, πώς λειτουργεί, πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε, τι νομίσματα υποστηρίζει το CoolWallet S και ούτω καθεξής.

Ας μην χάνουμε χρόνο και πηδήξουμε κατευθείαν σε αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Μοναδικό στιλ και λειτουργικότητα
 • Κρυπτογραφημένη σύνδεση
 • Ψυχρή αποθήκευση – η πιο ασφαλής

Μειονεκτήματα

 • Το πορτοφόλι δεν είναι ακόμη ανοιχτού κώδικα

CoolWallet S – Σχετικά με την εταιρεία

Θα ήταν μάλλον δύσκολο να μιλήσουμε για το CoolWallet S χωρίς να γνωρίζουμε το πλαίσιο της εταιρείας πίσω από αυτό, δεν νομίζετε; Γι ‘αυτό, προτού συνεχίσουμε και αποκαλύπτουμε το πορτοφόλι, θα καλύψουμε CoolBitX – η εταιρεία πίσω από το το πρώτο κινητό υλικό στον κόσμο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

Αναθεώρηση CoolWallet S: προϊόν.


CoolBitX ξεκίνησε το 2014, στην Ταϊβάν. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Michael Ou, έμαθε ότι τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού για κινητά είναι το μέλλον όταν οι χάκερ κατάφεραν να εισέλθουν Όρος Gox και κλέψτε κοσμικά χρηματικά ποσά λίγο μετά την έναρξη της εταιρείας του κ. Ου.

Ένα αξιόπιστο, λειτουργικό και εύχρηστο κρύο πορτοφόλι ήταν ο στόχος για το CoolBitX. Το 2015, η εταιρεία κατάφερε να κυκλοφορήσει πρώτο πορτοφόλι crypto – το CoolWallet. Αυτή η καμπάνια υποστηρίχθηκε και υποστηρίχθηκε από άτομα που αποφάσισαν να το δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας στο Indiegogo (μια πλατφόρμα crowdfunding).

Μετά τις εμπειρίες της πρώτης κυκλοφορίας (και πολλές έρευνες για εισιτήρια και υποστήριξη αργότερα), το CoolBitX είχε αρκετά δεδομένα για να βελτιώσει το προϊόν και την υπηρεσία του. Έτσι, αυτοί κυκλοφόρησε το CoolWallet S στις αρχές του 2018. Από τη σύνταξη αυτής της κριτικής, το πορτοφόλι θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Τι είναι αυτό?

Έτσι, τώρα που έχετε κάποιο πλαίσιο σχετικά με τους δημιουργούς και προγραμματιστές του CoolWallet S, μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για το ίδιο το πορτοφόλι.

Το CoolWallet S είναι το «πρώτο πορτοφόλι κινητού υλικού στον κόσμο». Αλλά τι σημαίνει ακριβώς η δήλωση?

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ξέρετε τι είναι το «κρύο πορτοφόλι». Για να μην πάμε σε πολλές λεπτομέρειες, τα κρυπτονομίσματα αποθηκεύονται σε δύο βασικούς τύπους πορτοφολιών – ζεστό και κρύο αυτοί. Ζεστό Τα πορτοφόλια είναι διαδικτυακές διεπαφές και λογισμικό – είναι πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. ΕΝΑ κρύο πορτοφόλι (ακριβώς αυτό που ο κ. Ου ξεκίνησε να δημιουργήσει) είναι μια συσκευή υλικού που παρακολουθεί την κρυπτογράφηση σας στο blockchain – «αποθηκεύει» στο πορτοφόλι. Ψυχρά πορτοφόλια δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αναθεώρηση CoolWallet S: κάρτα.

Αυτή είναι λοιπόν μια κριτική για το πορτοφόλι υλικού. Αλλά πού μπαίνει το “κινητό” μέρος; Λοιπόν, το CoolWallet S είναι εύκολα προσβάσιμο στο τηλέφωνό σας – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εφαρμογή. Με αυτό, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις απαραίτητες και προαιρετικές λειτουργίες του πορτοφολιού.

Συγκρίνετε το CoolWallet S δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το CoolWallet S δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Προδιαγραφές

Το CoolWallet S είναι το μέγεθος ενός τυπική πιστωτική κάρτα και διαθέτει ενσωματωμένο μεταλλικό κουμπί. Εάν εκτελείτε το “τυπικό” ποσό συναλλαγών ανά ημέρα – δηλαδή 2 -, το μπαταρία πρέπει να κρατήσει για περίπου 2 εβδομάδες με μία μόνο φόρτιση (χρειάζονται 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως). Έχει ενσωματωμένο λίθιο επαναφορτιζόμενη μπαταρία (3 V, 15 mAh).

Όταν πρόκειται για τις προδιαγραφές CoolWallet S Bitcoin, το πορτοφόλι υποστηρίζει τον αλγόριθμο υπογραφής συναλλαγών ECDSA (ελλειπτική καμπύλη – secp256k1). Συνιστάται η εκτέλεση σπόρων από το ίδιο το CoolWallet S. Αυτό συνιστάται διότι κάτι τέτοιο από το πορτοφόλι εγγυάται ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από το να το κάνετε από την εφαρμογή για κινητά.

Χαρακτηριστικά

Το CoolWallet S σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα αποστολή και λήψη κρυπτονομισματα με τον ταχύτερο τρόπο.

Το πορτοφόλι προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό της στιγμιαίας ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους εμπόρους – ειδικά εκείνοι που συμμετέχουν στις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Αναθεώρηση CoolWallet S: χαρακτηριστικά.

Το CoolWallet S υποστηρίζεται και από τα δύο iOS και Android. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα και είναι ακόμη αδιάβροχο!

ο Υποστηριζόμενα νομίσματα CoolWallet S έχουν ως εξής: Bitcoin, Ethereum, ERC 20 tokens (Διακριτικό BDG του Bitdegree είναι ένα από αυτά!), Ripple, Litecoin και Bitcoin Cash.

Το ίδιο το πορτοφόλι κοστίζει 99 $, αλλά υπάρχει επίσης ένα επιλογή δίδυμου (δύο πορτοφόλια) για 159 $, κατά μέσο όρο στο ~ 80 $ ανά πορτοφόλι. Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες άλλες τιμές κρύου πορτοφολιού στην αγορά (σε κοιτάζω, Trezor), είναι πιθανώς ασφαλές να πούμε ότι 99 $ ή 80 $ εξαρτάται από το αν αγοράζετε ένα ή δύο πορτοφόλια για μια κρύα συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης λογική, μεσαία τιμή.

Τι υπάρχει στο κουτί?

Τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά στο κουτί το ίδιο. Σε τελική ανάλυση, δεν θα ήταν μια σωστή κριτική CoolWallet S χωρίς να ανοίξετε το προϊόν και να το δείτε από κοντά.

Αναθεώρηση CoolWallet S: κάρτα ανάκτησης.

Το πορτοφόλι έρχεται σε ένα κομψό, μοντέρνο μαύρο κουτί. Μόλις το ανοίξετε, θα σας υποδεχτεί κάποιο ωραίο φαγητό για σκέψη από τον δημιουργό και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Michael Ou.

Αναθεώρηση CoolWallet S: κάρτα σε κουτί.

Μέσα στο κουτί, θα βρείτε το Κάρτα ανάκτησης CoolWallet S, αυτοκόλλητο, ο φόρτιση με τυπικό καλώδιο USB και, φυσικά, το Συσκευή CoolWallet S εαυτό.

Αναθεώρηση CoolWallet S: αποσυσκευασία.

Συνολικά, είναι μια αρκετά συμπαγής ρύθμιση – δεν υπάρχει ακαταστασία ή περιττές ποσότητες χαρτιού.

Σχετικά με την εφαρμογή

ο εφαρμογή για κινητό μπορεί να προσεγγιστεί και στα δύο Android κατάστημα εφαρμογών και άλλα iOS.

Μόλις το ενεργοποιήσετε, θα σας ζητήσει σύζευξη της συσκευής σας Με αυτό. Εάν ενεργοποιήσετε το CoolWallet πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί πάνω του, η εφαρμογή θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη συσκευή. Μόλις αντιστοιχίσετε τη συσκευή και την εφαρμογή, μπορείτε να πάτε.

Πίνακας: Οι δυνατότητες λογισμικού του CoolWallet S και του Ledger Nano S

Η εφαρμογή προσφέρει ένα μεγάλη ποικιλία διαφορετικών λειτουργιών. Μπορείτε να ελέγξετε τα περιουσιακά σας στοιχεία, να παρακολουθείτε τις κρυπτογραφικές σας επενδύσεις, να ανταλλάσσετε, να ανταλλάσσετε, να στέλνετε και να λαμβάνετε κρυπτονομίσματα. Η εφαρμογή είναι αισθητικά ελκυστική και εύκολη στην πλοήγηση – δεν σας επιβαρύνει με έναν τόνο περιττών πληροφοριών ή αναδυόμενων παραθύρων.

Πώς να ρυθμίσετε?

Τώρα, τι είναι μια κριτική CoolWallet S χωρίς να σας πω πώς να τα ρυθμίσετε όλα, ε;?

Η διαδικασία είναι απλός και ειλικρινής. Θα το χωρίσω σε μερικά απλά βήματα.

Βήμα 1. Ενεργοποιήστε το πορτοφόλι σας και μεταβείτε στο Εφαρμογή CoolWallet S στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 2. Η εφαρμογή σας εμφανίζει μια σειρά από γράμματα και αριθμούς. Αυτό είναι δικό σου αναγνωριστικό πορτοφολιού. Τύπος "Συνδέω-συωδεομαι".

Αναθεώρηση CoolWallet S: σύνδεση.

Βήμα 3. Μόλις σας ζητηθεί να πατήσετε το κουμπί στο CoolWallet S, κάντε το. Έχετε ζευγαρωθεί!

Βήμα 4. Πατήστε “Δημιουργία” στην εφαρμογή.

Αναθεώρηση CoolWallet S: CoolWallet S

Βήμα 5. Τώρα πρέπει να επιλέξετε το το μήκος του σπόρου σας. Συνιστάται, ωστόσο, να ρυθμίσετε την ταχύτητά σας στο το ίδιο το πορτοφόλι, και όχι στην εφαρμογή για κινητά, για λόγους ασφαλείας.

Βήμα 6. Θα λάβετε μια τυχαία δημιουργία λέξεων και αριθμών. Καταγράψτε τα ή αποθηκεύστε τα ως αρχείο εικόνας.

Αναθεώρηση CoolWallet S: σπόρος.

Βήμα 7. Μόλις τελειώσει, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να πατήσετε το κουμπί “Δημιουργία πορτοφολιού” και αυτό είναι! Είστε πλέον ο επίσημος κάτοχος ενός CoolWallet S!

Αναθεώρηση CoolWallet S: δημιουργία πορτοφολιού.

Αποστολή / λήψη Crypto

Αποστολή και λήψη κρυπτονομισμάτων είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό κάθε πορτοφολιού αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Δεδομένου ότι πρόκειται για αναθεώρηση πορτοφολιού υλικού, θα μιλήσουμε για τις λειτουργίες αποστολής και λήψης Bitcoin Cool Wallet.

Εάν θέλετε να στείλετε Bitcoin, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού στο οποίο θέλετε να το στείλετε, ορίστε το ποσό και την προμήθεια. Μετά από αυτό, ολοκληρώστε όλες τις διαδικασίες επιβεβαίωσης (στο ίδιο το CoolWallet S – πατήστε το κουμπί) και αυτό είναι! ο ταχύτητες συναλλαγής του πορτοφολιού είναι υπέροχα, οπότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος έως ότου ο παραλήπτης πάρει το ποσό των Cool Bitcoin πορτοφολιών σας.

Αναθεώρηση CoolWallet S: αποστολή.

Εάν θέλετε να λάβετε BTC, δώσατε τις επιλογές σαρώστε έναν κωδικό QR CoolWallet S ή απλά αντιγράψτε και επικολλήστε το. Είναι τόσο απλό!

Αναθεώρηση CoolWallet S: λήψη.

Ασφάλεια

Είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό ασφάλεια είναι το ΒΑΣΙΚΟΣ παραγοντας όταν πρόκειται για την επιλογή ενός πορτοφολιού αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Εξάλλου, όπως ανέφερα στην αρχή αυτής της αναθεώρησης CoolWallet S, αυτό το πορτοφόλι γεννήθηκε από την ιδέα ενός εξαιρετικά ασφαλές και αξιόπιστη συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης! Ποιος νοιάζεται αν έχετε ένα φανταχτερό πορτοφόλι με εκατοντάδες χαρακτηριστικά και τον πιο λεπτό σχεδιασμό ακόμα κι αν αποτύχει στο τμήμα ασφαλείας?

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Trezor One και του CoolWallet S

Κανένα από αυτά τα πράγματα δεν θα έχει σημασία εάν κρυφτούν όλα τα νομίσματά σας κρυπτογράφησης λόγω κάποιου σφάλματος ή απλού σφάλματος στη διαδικασία ανάπτυξης ασφάλειας. Με αυτά τα λόγια, ας ελέγξουμε την αποθήκευση και την ασφάλεια του CoolWallet Bitcoin.

Πρώτα απ ‘όλα, το CoolWallet S απαιτεί από εσάς να περάσετε ένα Επαλήθευση σε 3 βήματα κάθε φορά που πραγματοποιείται μια συναλλαγή. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται κουραστικό στην αρχή, είναι μια εξαιρετική δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε τα χρήματά σας μακροπρόθεσμα.

Επιπλέον, το πορτοφόλι είναι προστατεύεται από τον σπόρο που επιλέγετε να ορίσετε. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε κώδικα ανάκτησης – μπορείτε να το κάνετε όσο ισχυρό θέλετε.

Αναθεώρηση CoolWallet S: Τιμές CoolWallet S.

Τέλος, το πορτοφόλι προστατεύεται από κάτι που είναι γνωστό ως Ασφαλές στοιχείο – ένα μικροτσίπ που διασφαλίζει ότι όλες οι συναλλαγές και τα νομίσματά σας παραμένουν κρυπτογραφημένα όπως θα έπρεπε.

Συνολικά, είναι μάλλον ασφαλές να πούμε ότι το CoolWallet S είναι αρκετά συμπαγές όταν πρόκειται για το ασφάλεια πλευρά των πραγμάτων. Το κρύο πορτοφόλι είναι ένα κεράσι πάνω από ένα ήδη εξαιρετικό σύστημα ασφαλείας.

Υπέρ και κατά

Με όλα όσα έχουν ειπωθεί και γίνει, το επόμενο έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να συνοψίσουμε αυτό που έχουμε ήδη συζητήσει. Σε τελική ανάλυση, δεν θα ήταν μια σωστή αναθεώρηση του πορτοφολιού υλικού χωρίς ένα καθορισμένο τμήμα pro και con, θα ήταν?

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Μοναδικό στιλ και λειτουργικότητα. Το CoolWallet S αποφεύγει τις πάντα δημοφιλείς ογκώδεις επιλογές σχεδιασμού που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν πολλά άλλα πορτοφόλια αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού. Αντ ‘αυτού, είναι ένα λεπτό, αισθητικά ευχάριστο, πορτοφόλι κρυπτογράφησης που βασίζεται σε μοντέλο πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένη σύνδεση Bluetooth αντί USB ή WIFI.
 • Κρυπτογραφημένη σύνδεση. Το γεγονός ότι το πορτοφόλι χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένη σύνδεση Bluetooth αντί WIFI ή USB είναι ένα ακόμη επιχείρημα για την ασφάλειά του. Συχνά, δεν θα μπορείτε να βρείτε μια ασφαλή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ειδικά όταν ταξιδεύετε.
 • Φοβερό πακέτο. Το κουτί στο οποίο μπαίνει το πορτοφόλι είναι ωραίο να ανοίξει για πρώτη φορά – είναι χωρίς ακαταστασία, διαθέτει κάρτα ανάκτησης χαρτιού και αυτοκόλλητο και το ίδιο το πορτοφόλι ταιριάζει στο φυσικό πορτοφόλι σας λόγω της απλότητας και του λεπτού σχεδιασμού του.
 • Απλό στην ανάγνωση. Η «οθόνη e-paper» είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν χρειάζεται να διαβάσετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
 • Φιλικό προς τον χρήστη. Τόσο το πορτοφόλι όσο και η εφαρμογή είναι εξαιρετικά φιλικά προς τον χρήστη και εύχρηστα. Ολόκληρη η διαδικασία ρύθμισης είναι γρήγορη και ρευστή, χωρίς προβλήματα.
 • Το CoolWallet S είναι πάντα εκτός σύνδεσης. Οι πληροφορίες ανανεώνονται μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή. Αυτό επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας του πορτοφολιού στο μέγιστο βαθμό.
 • Το πορτοφόλι δεν είναι ανοιχτού κώδικα – ΝΑΙ! Υπάρχουν σχέδια να το κάνουμε ανοιχτό κώδικα σύντομα.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν λίγα ή καθόλου μειονεκτήματα για τη χρήση του CoolWallet S – Όλα τα πιθανά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με τη συσκευή πιθανότατα θα επιλυθούν στο μέλλον (μεταφορές πορτοφολιού ανοιχτού κώδικα και QR).

Συμπεράσματα

Όπως ανέφερα στην αρχή, ο κόσμος του συσκευές αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων είναι δύσκολο να αγωνιστεί κανείς. Ωστόσο, το CoolWallet S φαίνεται να κάνει μια χαρά.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης (εκτός από τα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού) είναι το όραμα της εταιρείας. Εάν μια εταιρεία είναι άπληστη και είναι «μόνο σε αυτήν για τα χρήματα», εμφανίζεται γρήγορα στα τμήματα σχεδιασμού και ασφάλειας. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για CoolWallet S.

Είναι αρκετά σαφές ότι το CoolBitX έχει ένα σαφές όραμα που σκοπεύουν να ακολουθήσουν. Παρόλο που η πλειοψηφία των εταιρειών παραιτείται αφού χάσει τη φήμη και την αξιοπιστία τους, το CoolBitX, επέστρεψε με το CoolWallet S, ένα από τα πιο επιτυχημένα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε άλλα συνιστώμενα και ακόμη πιο ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης, θα πρέπει να δείτε τα βιβλία Ledger, Coinbase και Trezor.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me