Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay

Επιλέγοντας το σωστό πορτοφόλι είναι πολύ σημαντικό για κάθε αρχάριο κρυπτογράφησης, καθώς η επιλογή λανθασμένου πορτοφολιού μπορεί να σημαίνει την απώλεια της κρυπτογράφησής σας για πάντα!

Σε αυτόν τον οδηγό, πρόκειται να μιλήσω ένα από τα πιο δημοφιλή διαθέσιμα πορτοφόλια crypto – Κοπάι. Θα σας πω για το είδος του πορτοφολιού, πώς λειτουργεί και τι το καθιστά τόσο δημοφιλές. Θα σου δείξω επίσης πώς να ρυθμίσετε και χρησιμοποιήστε το Copay.

Πριν ξεκινήσετε αυτήν την κριτική πορτοφολιού Copay, θα ήθελα να σας παρουσιάσω ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες που μπορεί να μην γνωρίζετε.

Πλεονεκτήματα

  • Πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών
  • Πολλαπλοί λογαριασμοί
  • Ανοιχτή πηγή
  • Φιλικό προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
  • Ανεπαρκής υποστήριξη πελατών
  • Οι αποφάσεις επηρεάζονται από το BitPay

Τοποθετήστε το ιδιωτικό κλειδί σας με ασφάλεια

Έχει τελειώσει 320 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ΑΞΙΑΣ κρυπτονόμισμα στον κόσμο σήμερα. Όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα δεν διατηρούνται σε τράπεζες ή σε στρώματα, είναι αποθηκευμένο σε τεράστια ψηφιακά καθολικά. Τα ψηφιακά καθολικά είναι βάσεις δεδομένων όπου καταγράφονται οι πληροφορίες συναλλαγής ενός κρυπτονομίσματος. Το πιο κοινό είδος ψηφιακού καθολικού ονομάζεται a μπλοκ αλυσίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις blockchain, δείτε το Blockchain Explained.


Οι μπλοκ είναι δίκτυα χιλιάδων υπολογιστών. Οι υπολογιστές σε αυτά τα δίκτυα ονομάζονται κόμβοι. Ορισμένοι κόμβοι περιέχουν ολόκληρο το καθολικό, ενώ άλλοι όχι. Αυτά που περιέχουν το πλήρες καθολικό ονομάζονται πλήρεις κόμβοι. Έχει νόημα, σωστά?

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: blockchain.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στο κρυπτογράφηση τους χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό κλειδί. Ωστόσο, υπάρχουν δύο είδη κλειδιών και χρειάζεστε και τα δύο για να στείλετε και να λάβετε κρυπτογράφηση. Αυτοί είναι:

  • Δημόσιο κλειδί: Αυτοί είναι κωδικοί που μπορούν να είναι δει από οποιονδήποτε, και οι πληροφορίες μπορούν να σταλούν μέσω της χρήσης δημόσιων κλειδιών. Σκεφτείτε το ως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – εάν στέλνετε κρυπτονομίσματα στον φίλο σας, θα τους ζητήσετε το δημόσιο κλειδί τους.
  • Ιδιωτικό κλειδί: Αυτά τα δεν πρέπει να το βλέπει κανείς εκτός από εσάς. Λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με τον κωδικό πρόσβασης του email σας. Ωστόσο, αυτός ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του για πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα σας – δεν χρειάζεστε το δημόσιο κλειδί σας για να συνδεθείτε. Κρυπτονομίσματα είναι εκχωρήθηκε σε ιδιωτικά κλειδιά, όχι μεμονωμένα πορτοφόλια. Ποτέ μην αποκαλύπτετε το ιδιωτικό σας κλειδί και διατηρείτε το ασφαλές ανά πάσα στιγμή!

Είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε την κρυπτογράφηση σας εάν το ιδιωτικό κλειδί σας κλαπεί. Όποιος έχει πρόσβαση στο ιδιωτικό κλειδί, κατέχει το κρυπτογράφηση! Η διατήρηση του ιδιωτικού κλειδιού σας είναι πολύ σημαντική.

Εδώ μπαίνουν τα πορτοφόλια…

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων αποθηκεύστε με ασφάλεια το ιδιωτικό σας κλειδί. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πορτοφόλια, όπως πορτοφόλια λογισμικού, πορτοφόλια υλικού και πορτοφόλια ιστότοπων. Υπάρχουν ακόμη και μερικά που είναι απλά κομμάτια χαρτιού με τα κλειδιά σας τυπωμένα πάνω τους! Αυτά τα διαφορετικά πορτοφόλια προσφέρουν όλα διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας.

Λοιπόν, τι είδους πορτοφόλι είναι το Copay; Ας ανακαλύψουμε…

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Τι είναι το πορτοφόλι Copay?

ο Πορτοφόλι Copay ήταν ξεκίνησε το 2015 από μια εταιρεία που ονομάζεται BitPay. Το BitPay ήταν το πρώτο Πάροχος πληρωμών Bitcoin και επέτρεψε σε πολλές επιχειρήσεις να αποδεχτούν το Bitcoin ως πληρωμή για πρώτη φορά. Είναι σαν μια κρυπτογραφική έκδοση της Visa ή της Mastercard! Η υπηρεσία κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2011 και χρησιμοποιήθηκε από 10.000 διαφορετικές επιχειρήσεις έως τον Σεπτέμβριο του 2013.

Το πορτοφόλι Copay Bitcoin κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015. Έως το 2016, η επεξεργασία του BitPay 200.000 Συναλλαγές Bitcoin κάθε μήνα και η Copay γινόταν ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Το Copay είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού που μπορεί να είναι εγκατεστημένο σε φορητές συσκευές και υπολογιστές. Επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν κλειδιά για δύο τύπους κρυπτογράφησης: Bitcoin (BTC) και Bitcoin μετρητά (BCH).

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Διεπαφή χρήστη Copay.

Ορισμένα πορτοφόλια Bitcoin χρησιμοποιούν ολόκληρο το blockchain Bitcoin για να ενημερώνονται για το δίκτυο. Ονομάζονται πορτοφόλια πλήρους κόμβου. Bitcoin Core είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι πλήρους κόμβου. Η Copay χρησιμοποιεί απλή επαλήθευση πληρωμής για να ενημερώνεται για το δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πορτοφόλι ελαφρού κόμβου.

Σημείωση: Η απλή επαλήθευση πληρωμής (SPV) χρησιμοποιεί πληροφορίες από τρίτους διακομιστές αντί για blockchain. Η Copay χρησιμοποιεί πληροφορίες από τους διακομιστές του BitPay για να ενημερώνεται.

Τώρα ξέρετε τι είδους πορτοφόλι είναι το Copay, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του…

Το πορτοφόλι Copay Bitcoin έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές με τα χαρακτηριστικά του. Ας μάθουμε τι είναι καλό και κακό στο πορτοφόλι Copay Bitcoin…

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ

✓ Πολλαπλές υπογραφές: Το πορτοφόλι Copay επιτρέπει σε περισσότερους από έναν χρήστες να χρησιμοποιούν το ίδιο πορτοφόλι. Σκεφτείτε τα πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών ως κοινά τραπεζικούς λογαριασμούς. Είναι ιδανικά για εταιρείες όπου πολλά άτομα πρέπει να συμφωνήσουν πριν γίνουν συναλλαγές.

✓ Πολλαπλοί λογαριασμοί: Το Copay επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πολλά ιδιωτικά κλειδιά στο ίδιο πορτοφόλι. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε ένα πορτοφόλι για εσάς και ένα για το φίλο σας.

✓ Ανοιχτός κώδικας: Ο κωδικός πορτοφολιού Copay είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, όπου ο καθένας μπορεί να τον δει και να προτείνει αλλαγές. Αυτό είναι καλό για τους χρήστες, επειδή επιτρέπει στους προγραμματιστές να βλέπουν τυχόν προβλήματα με το λογισμικό Copay και να τα διορθώνουν. Η ύπαρξη ανοιχτού κώδικα καθιστά το Copay ασφαλέστερο στη χρήση και ευκολότερο να εμπιστευτεί.

✓ Δωρεάν χρήση: Δεν υπάρχουν χρεώσεις πορτοφολιού Copay. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε τέλη συναλλαγής για το δίκτυο που χρησιμοποιείτε. Οι χρεώσεις συναλλαγών στο δίκτυο Bitcoin και Bitcoin Cash διαφέρουν.

✓ Φιλικό προς τον χρήστη: Το Copay έχει μια απλή και εύχρηστη διεπαφή. Οι αρχάριοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και τις δυνατότητές της.

✓ Ρυθμίσεις HD: Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα εικόνας του Copay! Το HD σημαίνει ιεραρχική ντετερμινιστική. Αυτός είναι ένας περίπλοκος τρόπος να πείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού σας Copay με φράσεις σπόρου. Οι φράσεις σπόρου είναι σαν μεγάλοι κωδικοί πρόσβασης που σας βοηθούν να βρείτε τα κλειδιά σας εάν χαθούν. Για παράδειγμα, εάν χάσετε τον υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το πορτοφόλι σας Copay, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φράσεις σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας.

✓ Ευελιξία: Αυτό σημαίνει ότι το πορτοφόλι Copay μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Το Copay μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συστήματα Android, iOS, Windows, Linux και Mac. Έτσι, είναι ένα πορτοφόλι για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα πορτοφόλι υλικού. Συνιστάται πάντοτε στους χρήστες να διαθέτουν διάφορα είδη πορτοφολιών.

✓ Πρωτόκολλο πληρωμής Bitcoin: Το πορτοφόλι Copay χρησιμοποιεί το Πρωτόκολλο Πληρωμής Bitcoin (BIP) για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες δεν στέλνουν κρυπτογράφηση σε λάθος διευθύνσεις. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Οι διευθύνσεις είναι απλώς μεγάλες γραμμές γραμμάτων και αριθμών που οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν λάθος. Εάν συμβεί αυτό, η κρυπτογράφηση που προσπαθείτε να στείλετε μπορεί να χαθεί. Το BIP ελέγχει για να βεβαιωθεί ότι η διεύθυνση είναι σωστή προτού στείλετε κάτι.

✗ BitPay: Το πορτοφόλι Copay δημιουργήθηκε από την BitPay, έτσι οι αποφάσεις που λαμβάνει η εταιρεία το επηρεάζουν. Το 2017, το BitPay υποστήριξε μια σκληρή δουλειά στο blockchain Bitcoin που ονομάζεται BTC1. Κάνοντας αυτό, το BitPay έλεγε ότι πίστευαν ότι το BTC1 ήταν «το πραγματικό Bitcoin». Συμβούλεψε τους χρήστες του να στραφούν στη νέα κρυπτογράφηση. Ωστόσο, το BTC1 δεν είχε δοκιμαστεί και δοκιμαστεί αρκετά, οπότε απέτυχε. Τώρα, ορισμένοι χρήστες δεν εμπιστεύονται το BitPay ή το Copay με τα χρήματά τους.

✗ Χωρίς έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων: Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι όπου ένας χρήστης χρειάζεται δύο είδη κωδικού πρόσβασης για πρόσβαση στον λογαριασμό του. Το πρώτο είναι ένας κωδικός πρόσβασης που ορίζεται από τον χρήστη. Ο δεύτερος θα είναι ένας κωδικός που θα αποσταλεί σε μια κινητή συσκευή ή θα δημιουργηθεί από μια εφαρμογή όπως το Google Authenticator. Το πορτοφόλι Copay δεν προσφέρει αυτήν την υπηρεσία, ενώ άλλα πορτοφόλια όπως το Coinbase προσφέρουν.

✗ Ελαφρύς κόμβος: Ορισμένοι κριτικοί πιστεύουν ότι οι ελαφριοί κόμβοι δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο οι πλήρεις κόμβοι. Επίσης, η κοινότητα κρυπτογράφησης μισεί διακομιστές τρίτων! Ωστόσο, οι ελαφριοί κόμβοι είναι πιο γρήγοροι και καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συσκευή σας.

Support Υποστήριξη χρηστών: Το Copay ήταν αργό για να βοηθήσει τους χρήστες με προβλήματα. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα και έπρεπε να περιμένουν εβδομάδες για απάντηση. Τα περισσότερα ζητήματα σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας του πορτοφολιού ως κόμβου φωτός. Εάν οι διακομιστές BitPay μειωθούν, οι συναλλαγές Copay μπορεί να χαθούν ή να καθυστερήσουν.

Τώρα έχετε δει τι είναι καλό για το πορτοφόλι Copay Bitcoin και τι δεν είναι τόσο καλό. Στη συνέχεια, θέλω να απαντήσω σε μια πολύ σημαντική ερώτηση…

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Copay το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Copay το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πόσο ασφαλές είναι το Copay?

Κανένα άλλο χαρακτηριστικό δεν είναι πιο σημαντικό για ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης από την ασφάλεια. ο Το πορτοφόλι Copay είναι ένα χρηματοκιβώτιο πορτοφόλι, αλλά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στο παρελθόν…

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του BitPay ήταν ο θύμα επίθεσης ηλεκτρονικού ψαρέματος το 2015 και έχασε 5.000 BTC. Αστείες σαν αυτές είναι αρκετά συχνές και μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε χρηματοοικονομικό οργανισμό. Μια τέτοια επίθεση κάνει την εταιρεία να φαίνεται άσχημη, αλλά η ασφάλεια του πορτοφολιού Copay δεν φταίει.

Σημείωση: Μια επίθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι χάκερ για να κάνουν τους ανθρώπους να δώσουν προσωπικές πληροφορίες όπως κωδικούς πρόσβασης και ονόματα χρηστών.

Το Copay δεν είναι τόσο ασφαλές όσο τα πορτοφόλια πλήρους κόμβου όπως το Ledger ή το Coinbase. Ωστόσο, το Copay προσφέρει στους χρήστες του ένα πλατφόρμα λογισμικού που μπορεί να συνδεθεί με ένα πορτοφόλι υλικού. Για τους περισσότερους χρήστες, αυτό θα είναι περισσότερο από αρκετή ασφάλεια.

Η ευελιξία του Copay επιλύει επίσης το πρόβλημα έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Το Copay δεν χρειάζεται πραγματικά έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, επειδή οι χρήστες μπορούν να το εγκαταστήσουν στα τηλέφωνά τους καθώς και στους υπολογιστές τους.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Διεπαφή χρήστη Copay.

Αυτό σημαίνει ότι μία συσκευή προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο άλλο. Μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτό το σύστημα είναι τόσο ασφαλές όσο και η ασφάλεια δύο παραγόντων που προσφέρονται από πλατφόρμες όπως Νομισματική βάση.

Η πιο εντυπωσιακή ασφάλεια διαθέτει το Πορτοφόλι Copay έχει τις ρυθμίσεις HD πολλαπλών υπογραφών. Αυτά από μόνα τους κάνουν το πορτοφόλι Copay ασφαλέστερο από τα περισσότερα. Και θυμηθείτε, ο κώδικας του Copay είναι ανοιχτός, επομένως ελέγχεται και ενημερώνεται πάντα με βελτιώσεις.

Συνολικά, το πορτοφόλι Copay είναι ένα ασφαλής πλατφόρμα για την αποθήκευση του Bitcoin και Bitcoin μετρητά. Ωστόσο, η αξιοπιστία του επηρεάζεται πάντα από τους διακομιστές που χρησιμοποιεί για ενημερώσεις δικτύου.

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει για τις δυνατότητες που προσφέρει η Copay. Για το υπόλοιπο αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού Copay, θα σας δείξω πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Copay…

Δημιουργία λογαριασμού Copay

1. Μεταβείτε στο Αρχική σελίδα Copay. Κάντε κλικ στο Πάρτε το Copay.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Αρχική σελίδα Copay.

2. Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ Windows, οπότε θα κάνω κλικ Λήψη για Windows.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Πορτοφόλι Copay σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

3. Θα ανακατευθυνθείτε στο GitHub όπου θα πρέπει να επιλέξετε ποια έκδοση του λογισμικού θέλετε να εγκαταστήσετε. Η πιο πρόσφατη έκδοση θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Κατέβασέ το!

Μια γρήγορη συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι απαλλαγμένη από κακόβουλο λογισμικό πριν κάνετε λήψη οποιουδήποτε λογισμικού πορτοφολιού.

Τυχόν ιοί στον υπολογιστή ή στο κινητό σας ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια του πορτοφολιού σας.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Αρχεία πορτοφολιού Copay.

4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, ανοίξτε το Πρόγραμμα εγκατάστασης Copay και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το πρόγραμμα εγκατάστασης έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το νέο πορτοφόλι σας.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι.

5. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού σας γράφοντας τις φράσεις σποράς που σας δίνει ο εγκαταστάτης. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό! Οι φράσεις σπόρου σας θα μοιάζουν με αυτό:

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: φράσεις σπόρου.

Και αυτό είναι, είστε έτοιμοι να στείλετε και να λάβετε κρυπτογράφηση!

Τώρα θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας Copay Bitcoin…

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Copay

1. Πρέπει να γνωρίζετε τη δημόσια διεύθυνσή σας προτού λάβετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Λαμβάνω εικονίδιο στη γραμμή εργασιών. Θα εμφανιστεί η διεύθυνσή σας σε μια μεγάλη γραμμή κώδικα και έναν κωδικό QR. Αυτές είναι οι πληροφορίες που θα πρέπει να δώσετε για να λάβετε χρήματα.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: Το πορτοφόλι Copay δημιούργησε διεύθυνση bitcoin QR

2. Τώρα μπορείτε να έχετε αποστείλει χρήματα στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να το κάνετε μέχρι λήψη πληρωμής από άλλος χρήστης. Ή εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε το πορτοφόλι μόνοι σας, μπορείτε να αγοράσετε κάποιο Bitcoin ή Bitcoin Cash από ένα χρηματιστήριο όπως το Coinbase και να το στείλετε στη διεύθυνση του πορτοφολιού σας.

Εδώ είναι πώς θα μοιάζει το πορτοφόλι σας όταν έχει Bitcoin σε αυτό:

Αναθεώρηση πορτοφολιού Copay: προσωπικό πορτοφόλι.

3. Για να στείλετε Bitcoin, κάντε κλικ στο Στείλετε εικονίδιο στη γραμμή εργασιών. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη δημόσια διεύθυνση του χρήστη στον οποίο θέλετε να στείλετε το Bitcoin. Απλώς εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ Στείλετε. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο!

Μια γρήγορη σημείωση για τα τέλη συναλλαγής

Όπως είπα νωρίτερα, δεν υπάρχουν χρεώσεις πορτοφολιού Copay. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για τις χρεώσεις πορτοφολιών Copay, στην πραγματικότητα μιλούν για τις χρεώσεις συναλλαγών δικτύου. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις, αλλά μπορείτε να ελέγξετε το ποσό που πληρώνετε για κάθε συναλλαγή.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Πολιτική χρεώσεων δικτύου Bitcoin. Τώρα, επιλέξτε μια ρύθμιση χρέωσης. Απλώς θυμηθείτε ότι όσο λιγότερο πληρώνετε, τόσο πιο αργός θα είναι ο χρόνος συναλλαγής σας. Αν θέλετε η συναλλαγή σας να είναι γρήγορη, επιλέξτε Επειγόντως. Εάν δεν σας πειράζει να περιμένετε, επιλέξτε Σούπερ Οικονομία.

συμπέρασμα

ο Πορτοφόλι Copay Bitcoin προέρχεται από έναν από τους κορυφαίους παρόχους πληρωμών Bitcoin στον κόσμο. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να κρατήσει τους περισσότερους χρήστες ευχαριστημένους. Είναι το τέλειο πορτοφόλι για οικογένειες και επιχειρήσεις, καθώς και χρήστες που θέλουν να οργανώσουν χρήματα σε ξεχωριστούς λογαριασμούς.

Το κύριο μειονέκτημα του Copay είναι ότι είναι δεν συνδέεται άμεσα με ένα blockchain. Αυτό σημαίνει ότι η αξιοπιστία του μπορεί να επηρεαστεί εάν οι διακομιστές που χρησιμοποιεί έχουν προβλήματα. Όταν συμβαίνουν αυτά τα προβλήματα, το Copay δεν είναι πάντα γρήγορο να τα διορθώσει.

Πίνακας: Το πορτοφόλι Copay και το Ledger Nano S

Ωστόσο, το πορτοφόλι Copay εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα στην αγορά. Αν νομίζετε ότι το Copay είναι το πορτοφόλι για εσάς, τότε τι περιμένετε; Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες μου και ξεκινήστε!

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε check out πιο συνιστώμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, θα πρέπει σίγουρα να πάτε για Coinbase, Ledger Nano S ή Trezor. Αυτά τα πορτοφόλια φαίνεται να είναι τα πιο αξιόπιστα στην αγορά.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me