Καλύτερη εφαρμογή Crypto

Με την αγορά κρυπτονομισμάτων Όντας τόσο ακμάζουσα όσο ποτέ άλλοτε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για να συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς «εν κινήσει». Ως εκ τούτου, σήμερα, θα ελέγξουμε το κορυφαίες 7 καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης, και γιατί πρέπει να σκεφτείτε να τα χρησιμοποιήσετε!

Δηλαδή, πρόκειται να είναι οι 7 εφαρμογές για τις οποίες θα μιλήσουμε εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Εάν είδατε το άρθρο μας στο καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα είναι πιθανό να σας γνωρίζουν! Το να είσαι η «καλύτερη ανταλλαγή» δεν σημαίνει απαραίτητα το να έχεις καλύτερη εφαρμογή, Ωστόσο – για αυτό οι λίστες ενδέχεται να διαφέρουν.

Τέλος, μόλις βγάλουμε τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογράφησης για κινητά, θα σας ενημερώσω επίσης μερικές άλλες χρήσιμες εφαρμογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να εξερευνήσετε τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Οι εφαρμογές ανταλλαγής για τις οποίες θα μιλήσουμε είναι:

Contents

Καλύτερη εφαρμογή Crypto: Η σημασία της ικανότητας πρόσβασης στα περιουσιακά στοιχεία σας «εν κινήσει»

Προτού προχωρήσουμε και μεταβούμε στη λίστα των καλύτερων εφαρμογών κρυπτογράφησης εκεί έξω, ας συζητήσουμε πρώτα τη σημασία εύρεσης τέτοιων εφαρμογών, και αξιοποιώντας τα στο έπακρο, ειδικά στις μέρες μας.

Έτσι – μάλλον δεν είναι μυστικό για εσάς ότι, με τον καιρό, ολόκληρος ο κόσμος στρέφεται αργά προς μια πιο διαδικτυακή χρήση του διαδικτύου. Ανεξάρτητα από το τι πρέπει να κάνετε – ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ή να διαβάσετε τις ειδήσεις -, οι πιθανότητες είναι ότι θα το κάνετε στο τηλέφωνό σας, πιο συχνά από ό, τι στον υπολογιστή σας.


Τα τηλέφωνα είναι εύκολα προσβάσιμο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κύλιση και εναλλαγή μεταξύ καρτελών πολύ πιο γρήγορα και σας επιτρέπουν να κάνετε ό, τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε εν κινήσει. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι ίσως το πιο σημαντικό, όσον αφορά τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Βλέπετε, αν έχετε περάσει λίγο χρόνο στον κόσμο της κρυπτογράφησης, πιθανώς δεν χρειάζεται να σας πω ακριβώς πώς απρόβλεπτος μπορεί να είναι. Οι μεταβολές των τιμών 20-30% είναι πολύ κοινό, και μην κάνετε ούτε τους εμπόρους να παρακολουθούν. Φυσικά, όπως πιθανότατα μπορείτε να φανταστείτε, αυτές οι κούνιες δεν καταλαμβάνουν μεγάλες χρονικές περιόδους, ούτε – τείνουν να συμβαίνουν με τις μέρες, αν όχι ώρες!

Εάν είστε μακροπρόθεσμη κρυπτογράφηση χότλερ, τότε αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα για εσάς. Ωστόσο, εάν είστε ένας ενεργός έμπορος, σίγουρα θα – πιθανότατα μπορείτε να δείτε πού πηγαίνω με αυτό, σωστά?

Εν ολίγοις, εάν θέλετε να συμβαδίσετε με την αγορά και να μπορέσετε να αντιδράσετε στις προαναφερθείσες μεταβολές των τιμών αναλόγως, σίγουρα θα θέλετε να χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των καλύτερων εφαρμογών κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια συνάντηση, σε ένα αεροπλάνο, για μια βόλτα ή ακόμα και για μπάνιο – εάν χρησιμοποιείτε μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για κινητά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, όποτε συμβεί κάτι στην αγορά, δεν θα χρειαστεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα χρειαζόταν πρόσβαση στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας – μια κινητή συσκευή θα πάει καλά.

Πάνω από την παράμετρο ταχύτητας, υπάρχει και η άποψη της ευκολίας.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: η πιο ισχυρή εφαρμογή στον κόσμο.

Βλέπετε, η εύρεση και η χρήση της καλύτερης εφαρμογής για την αγορά κρυπτογράφησης είναι απλά εξαιρετικά βολικό. Όλες οι ενέργειές σας μπορούν να γίνουν με λίγα κλικ – ανεξάρτητα από το αν θέλετε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Δεδομένου ότι κάθε λεπτό είναι κρίσιμος κατά την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, αυτή είναι μια πολύ ευπρόσδεκτη πτυχή.

Με λίγα λόγια, είναι ασφαλές να το πούμε αυτό, όταν πρόκειται για φέτος και μετά, Οι εφαρμογές crypto πρέπει να βρίσκονται στο ραντάρ σας. Ωστόσο, ας μην ξεχάσουμε χρόνο και να προχωρήσουμε στην πραγματική κορυφή 7 από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης στην τρέχουσα αγορά.

1. Coinbase – Μια καλά στρογγυλεμένη εφαρμογή Crypto Exchange

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Coinbase Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Νομίσματα Fiat – αποδεκτά
 • + Απλό στη χρήση
 • + Δέχεται μόνο τα πιο αξιόπιστα κρυπτονομίσματα
 • + Πολύ ασφαλές

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες
 • Ορισμένα από τα λιγότερο γνωστά νομίσματα δεν υποστηρίζονται

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Αχ, Νομισματική βάση – Ένα από ηγέτες όλων των εποχών στον χώρο συναλλαγών κρυπτογράφησης! Ανεξάρτητα από το αν έχετε μόλις εγγραφεί στην κοινότητα κρυπτογράφησης αυτήν την εβδομάδα ή είστε αφοσιωμένοι λάτρεις της κρυπτογράφησης από το 2017 και μετά – υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα το Coinbase να ήταν η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής για την οποία έχετε ακούσει.

Τι κάνει το Coinbase τόσο υπέροχο, μπορείτε να ρωτήσετε; Καλά, μερικά διαφορετικά πράγματα.

Όσον αφορά τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης στην αγορά, η Coinbase πρόκειται να προσφέρει στους χρήστες της ορισμένα χαρακτηριστικά ευχρηστίας ανώτερης βαθμίδας. Είναι μια εξαιρετικά απλή στη χρήση εφαρμογή, με όλες τις βασικές δυνατότητες και εργαλεία που εμφανίζονται και έτοιμα για χρήση με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού.

Ένα άλλο εκπληκτικό πράγμα για το Coinbase είναι ότι σας επιτρέπει αγορά κρυπτονομισμάτων με χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση. Οι καταθέσεις Fiat (είτε είναι EUR, USD, αλλιώς) είναι πολύ γρήγορο και απλό στην κατασκευή, και μόλις πέσουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε οποιοδήποτε νόμισμα κρυπτογράφησης είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Coinbase.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η εφαρμογή Coinbase – όπως και η έκδοση μεσιτείας για επιτραπέζιους υπολογιστές – δεν υποστηρίζει πραγματικά τόσα πολλά νομίσματα. Άτομα που θέλουν να αγοράσουν Bitcoin ή Αιθέριο στις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης δεν πρόκειται να απογοητευτείτε, αλλά αν είστε στην αγορά για μερικά από τα πιο εξειδικευμένα νομίσματα, μπορεί να μην έχετε τύχη.

Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά το μόνο μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι με το Coinbase. Όσον αφορά τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης, η μεσιτεία είναι πραγματικά κορυφαία – μεγάλη χρηστικότητα, ομαλή διεπαφή χρήστη, πολύ απλή στη χρήση & φιλικός για αρχάριους. Μια φοβερή επιλογή, ανεξάρτητα από το ποιοι είστε!

Εάν το Coinbase μοιάζει με τον τύπο της καλύτερης επιλογής κρυπτογράφησης, ελέγξτε την πλατφόρμα εδώ – θα μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής χωρίς προβλήματα, τόσο στο iOS όσο και στα συστήματα Android.

Επισκεφτείτε το Coinbase

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Coinbase

2. Binance – Μια τεράστια επιλογή από ζεύγη συναλλαγών Crypto

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κάθισμα είναι αναμφισβήτητα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο συναλλαγών κρυπτογράφησης. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για κινητά ή την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, γενικά – Το Binance αναμένεται να εμφανιστεί σε κάθε λίστα με την οποία κοιτάζετε.

Λοιπόν, αυτό που κάνει την ανταλλαγή κρυπτογράφησης – και την εφαρμογή πίσω από αυτήν – τόσο ελκυστική?

Λοιπόν, όσον αφορά την ίδια την ανταλλαγή, η Binance έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της παρέχοντας στον χρήστη της τη δυνατότητα να αγορά και εμπόριο (ανταλλαγή) μια τεράστια ποικιλία διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης, μέσω πολλαπλών διαφορετικών ζευγών συναλλαγών κρυπτογράφησης. Ο αριθμός των ζευγών συναλλαγών που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα είναι πραγματικά απαράμιλλη.

Όσον αφορά την πραγματική εφαρμογή, δεν χάνετε καμία από αυτές τις επιλογές – θα είστε σε θέση να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε οποιαδήποτε και όλα τα cryptos που προσφέρει το Binance σε κινητά, χωρίς ανησυχία.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Binance.

Τούτου λεχθέντος, η ίδια η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την άποψη της Binance για τους εμπόρους της. Βλέπετε, το Binance είναι γνωστό στον κλάδο ότι δεν είναι ακριβώς η πιο απλή πλατφόρμα για χρήση – συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές δυνατότητες και γραφικά στοιχεία και μερικές φορές φαίνεται να υποτίθεται ότι είστε ειδικός έμπορος.

Ενώ η εφαρμογή προσφέρει μια απλοποιημένη έκδοση της ανταλλαγής, μπορείτε ακόμα να περιμένετε ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, ειδικά όταν πρόκειται η ίδια η πραγματική διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Έτσι – αν θέλετε λειτουργικότητα ανώτερου επιπέδου, προηγμένα χαρακτηριστικά, και αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία, Το Binance είναι ο τρόπος να πάτε! Αν σας ενδιαφέρει, θα βρείτε την πλατφόρμα εδώ.

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

3. Kraken – Ένα διασκεδαστικό προς χρήση περιβάλλον εργασίας χρήστη

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κράκεν είναι ένα όνομα που τείνει να εμφανίζεται συνήθως στους κύκλους κρυπτογράφησης και κορυφαίες λίστες ανταλλαγής σε όλο τον κόσμο. Εάν έχετε αγοράσει ή διαπραγματευτεί κρυπτογραφίες, ίσως έχετε ακούσει και για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Λοιπόν, αυτό που κάνει τον Kraken ξεχωριστό?

Λοιπόν, για αρχάριους, όποιος ψάχνει την καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης της χρονιάς θα χαρεί να το μάθει αυτό Η εφαρμογή συναλλαγών κρυπτογράφησης του Kraken είναι από τις πιο απλές στη χρήση. Η πλατφόρμα βελτιστοποιείται με τρόπο που ταιριάζει πλήρης νεοεισερχόμενοι για τη βιομηχανία – δεν υπάρχουν σύγχυση ορολογίας ή χαρακτηριστικά εξαγωγικού προσανατολισμού.

Ωστόσο, μην παρεξηγηθείτε – υπάρχουν πολλοί ειδικοί έμποροι που προτιμούν το Kraken και το χρησιμοποιούν καθημερινά για όλες τις ανάγκες συναλλαγών και ανταλλαγών τους. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε όλες τις βασικές, βασικές λειτουργίες που θα χρειαστείτε – απλώς δεν βρίσκονται στην κυριολεκτική πρώτη σελίδα της εφαρμογής, ώστε να μην τρομάξετε τους νεοεισερχόμενους.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Kraken.

Το Kraken είναι επίσης γνωστό για το κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας, πολύ. Η ανταλλαγή αναφέρεται συχνά όταν μιλάμε για τις ασφαλέστερες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά. Αν και αυτό δεν σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής της πλατφόρμας, ασφάλεια είναι σίγουρα ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να ψάχνετε στην καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Και η ασφάλεια είναι αυτό που έχει ο Κράικεν – κανένα πρόβλημα.

Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Kraken, φροντίστε να κάνετε check out τον ιστότοπό τους, και κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής τους για λειτουργικά συστήματα Android ή iOS.

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

4. Cex.io – Εξαιρετικά απλό σχεδιασμό εφαρμογών

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Επισκόπηση CEX.io Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύκολο να το καταλάβω
 • + Διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών
 • + Μεγάλη υποστήριξη

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές νομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τι αναζητούν οι νεοεισερχόμενοι στη βιομηχανία κρυπτογράφησης στην καλύτερη εφαρμογή για να αγοράσουν κρυπτογράφηση?

Καταπληκτικά τέλη? Ναι, σίγουρα, αυτό είναι ένα πράγμα. Ποικιλία ζεύγους συναλλαγών Crypto? Ναι, σίγουρα.

Ωστόσο, πιθανώς ο πιο συνηθισμένος αποφασιστικός παράγοντας για το αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή σε σχέση με μια άλλη είναι απλότητα.

Η απλότητα είναι πολύ σημαντικό, δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος έμπορος ή ειδικός σε κρυπτονομίσματα. Μια απλή στη χρήση εφαρμογή θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε συναλλαγές γρήγορα και αποτελεσματικά, που μερικές φορές μπορεί να είναι το πολύ περιθώριο που θα καθορίσει εάν θα αποκομίσετε κέρδος ή θα χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία.

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω «ναι – αν η απλότητα είναι αυτό που θέλετε, έπειτα Cex.io σε έχει καλύψει, μεγάλη στιγμή.

Όσον αφορά τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης, το Cex.io προσφέρει στους χρήστες του μια εξαιρετικά απλή διάταξη εφαρμογής, με σαφή και αυτονόητα χαρακτηριστικά που μπορείτε να εξερευνήσετε. Στην αρχική οθόνη, θα έχετε πάντα μια διάταξη με τέσσερα κουμπιά που σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα καθορισμένο ποσό κρυπτογράφησης της επιλογής σας αμέσως.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Cex.io

Μετά από αυτό, το παράθυρο ανταλλαγής είναι εξαιρετικά καθαρό, απλοϊκός, και Σαφή. Παρόλο που το τμήμα πορτοφολιών της εφαρμογής ενδέχεται να είναι το αντίθετο από αυτό (εμφανίζει τα υπόλοιπα στοιχείων που δεν σας ανήκουν, τα οποία μπορούν να κάνουν την οθόνη σας αρκετά ακατάλληλη), εξακολουθεί να είναι αρκετά διαχειρίσιμη.

Με το Cex.io να είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, ωστόσο, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας ξεχωριστός, αποκλειστική καρτέλα που έχει σχεδιαστεί αυστηρά με γνώμονα τους επαγγελματίες εμπόρους. Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε επαγγελματίας κρυπτογράφησης, δεν θα χάσετε καμία από τις πιο προηγμένες και σημαντικές δυνατότητες κατά τη χρήση του Cex.io. Σίγουρα ένα σημάδι μιας από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης εκεί έξω!

Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Cex.io, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο εδώ, και κατεβάστε την εφαρμογή σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα για κινητά.

Επισκεφτείτε το CEX

…ή διαβάστε την κριτική CEX

5. eToro – Μια τεράστια γκάμα διαφορετικών χαρακτηριστικών

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση eToro Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Διατίθεται υπηρεσία ανταλλαγής αντιγράφων
 • + Μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Οι αναλήψεις μπορεί να είναι αργές
 • Αργή διαδικασία επαλήθευσης
 • Υψηλή πρώτη κατάθεση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν έχει σημασία αν αναζητάτε την καλύτερη εφαρμογή crypto στην αγορά ή έχετε ερευνήσει συνταγές μαγειρικής, σίγουρα θα έχετε ακούσει eToro. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια αδυσώπητη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων που μπορείτε να φανταστείτε. Ωστόσο, φαίνεται να λειτουργεί – η βάση χρηστών της αυξάνεται σταθερά με την ημέρα!

Ωστόσο, ωστόσο, οι προαναφερθείσες εκστρατείες μάρκετινγκ δεν βασίζονται μόνο σε κενές υποσχέσεις και καπνό & καθρέφτες. Το eToro φέρνει πολλά στον πίνακα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Η πιο αξιοσημείωτη πτυχή της έκδοσης eToro της καλύτερης εφαρμογής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι το γεγονός ότι η μάρκα προσφέρει στους χρήστες της μια αξιοπρεπή λίστα ορισμένων μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη για τη χρήση της πλατφόρμας. Θα βρείτε δυνατότητες όπως εμπορική αντιγραφή και ακολουθεί συγκεκριμένος έμπορος να είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή, αλλά η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: eToro.

Επιπλέον, εάν αναζητάτε την καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης απλά για να βρείτε ένα μέρος μοιραστείτε πληροφορίες και τις γνώσεις σας σχετικά με την αγορά, Το eToro έχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να το κάνετε και αυτό. Ειλικρινά, μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, να μοιραστείτε και να λάβετε συμβουλές για επενδύσεις και συναλλαγές και απλά να μοιραστείτε το πάθος σας για την κρυπτογράφηση, γενικά!

Ενδιαφερόμενος? Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το eToro εδώ, και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε crypto σήμερα!

Επισκεφτείτε το eToro

…ή διαβάστε την κριτική μας eToro

6. Gemini – Μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα ανταλλαγής Crypto

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Κριτική ανταλλαγής Gemini Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ισχυρή ασφάλεια
 • + Εξασφαλίζονται λογαριασμοί σε δολάρια ΗΠΑ
 • + Εύχρηστος

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Περιορισμένη επιλογή κρυπτονομισμάτων
 • Απαιτεί πολλές προσωπικές πληροφορίες
 • Μερικές φορές μπορεί να συνδεθεί εκτός σύνδεσης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ομολογουμένως, Δίδυμοι μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά όσο μερικά άλλα ονόματα που θα δείτε σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης εκεί έξω. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει πραγματικά το γεγονός ότι η πλατφόρμα έχει και τα δύο μια καταπληκτική εφαρμογή, και επίσης μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας κρυπτογράφησης στην αγορά.

Ας αντιμετωπίσουμε πρώτα το μέρος της εφαρμογής?

Αφού εγγραφείτε στην πλατφόρμα και ελέγξετε την εφαρμογή Gemini για πρώτη φορά, ίσως σκεφτείτε αμέσως μια άλλη δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής / γενικής χρηματοδότησης στο διαδίκτυο – Revolut. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίδυμος φαίνεται να χρησιμοποιεί παρόμοιο τύπο διεπαφής χρήστη στην εφαρμογή τους, όπως και το Revolut.

Αυτό, με τη σειρά του, επιτυγχάνει επίσης ένα πολύ παρόμοιο αποτέλεσμα – η εφαρμογή είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και διαισθητική στη χρήση.

Αν ψάχνετε για την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, σίγουρα, θα υπάρξουν πολλοί παράγοντες να εξετάσει. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Δίδυμος προσφέρει εκπληκτική απλότητα και απλότητα από την αρχή είναι καταπληκτικό!

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Gemini.

Όσον αφορά την πραγματική ανταλλαγή, ένα πράγμα είναι σίγουρο – Είναι πιθανώς μια από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην αγορά. Για αρχαριους, όλα τα αμερικανικά επενδυτικά κεφάλαια διατηρούνται ασφαλισμένα – αν κάτι επρόκειτο να συμβεί στην πλατφόρμα (δηλαδή παραβίαση ασφαλείας), θα μπορούσατε να αισθανθείτε σχετικά ασφαλείς για τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία!

Επιπλέον, υπάρχει μια εκτεταμένη KYC επεξεργάζομαι, διαδικασία συμμετέχουν στην εγγραφή στο Gemini και τα περισσότερα χρήματα χρημάτων διατηρούνται συσκευές ψυχρής αποθήκευσης. Ενώ η ψυκτική αποθήκευση είναι καταπληκτική, βεβαίως, δεν θα είναι όλοι ενθουσιασμένοι για το εκτεταμένο μέρος του KYC.

Όλα αυτά στην άκρη, αν διαπιστώσετε ότι ο Δίδυμος έχει ξεσηκώσει το ενδιαφέρον σας, φροντίστε να το κάνετε ελέγξτε την πλατφόρμα μόνοι σας!

Επισκεφτείτε τους Δίδυμους

…ή διαβάστε την κριτική Gemini

7. Bittrex – Απλό, ασφαλές και προσφέρει πολλαπλά ζεύγη συναλλαγών

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bittrex Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Πολύ ασφαλές
 • + Μικρές, σταθερές χρεώσεις
 • + Γρήγορες ανταλλαγές
 • + Μεγάλη ποικιλία νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ορισμένα παράπονα χρήστη σχετικά με την υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για έναν νεοφερμένο κλάδο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Bittrex δεν είναι μια πολύ δημοφιλής ανταλλαγή κρυπτογράφησης και αυτό είναι τεράστια ντροπή! Ενώ αυτή η πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων τείνει να επισκιάζεται από ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση και Κάθισμα, Ο Bittrex έχει πραγματικά πολλά να φέρει στο τραπέζι.

Η πλατφόρμα είναι πολύ ασφαλές και αξιόπιστο – διατηρεί τα περισσότερα από τα cryptos των χρηστών του συσκευές ψυχρής αποθήκευσης, και έχει ένα αρκετά καθαρό ιστορικό όσον αφορά τυχόν πιθανά hacks και break-ins.

Επιπλέον, το Bittrex έχει σίγουρα μια από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης στην αγορά. Η εφαρμογή είναι απίστευτα απλή στη χρήση και διαδικασίες όπως η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας με χρήματα fiat χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθούν, αρχίστε να ολοκληρώνετε.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Bittrex.

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις είναι επίσης πολύ απλές αν γίνουν μέσω της εφαρμογής – πολύ απλούστερες από ό, τι αν τις εκτελούσατε μέσω της έκδοσης της ανταλλαγής για υπολογιστές, θυμηθείτε! Πάνω από όλα αυτά, το Bittrex προσφέρει επίσης στους χρήστες του ανταγωνιστικές αμοιβές, και μια ποικιλία διαφορετικών αποθεμάτων για να επενδύσετε, πολύ.

Εάν σας ενδιαφέρει τι έχει να προσφέρει η Bittrex, φροντίστε να το κάνετε ελέγξτε την ανταλλαγή!

Επισκεφτείτε το Bittrex

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Bittrex

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή Crypto για τον εαυτό σας?

Λοιπόν, λοιπόν – αυτά είναι οι κορυφαίες 7 εφαρμογές κρυπτογράφησης που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή, για όλες τις ανάγκες συναλλαγών και ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Τώρα, προτού προχωρήσουμε σε μερικές αξιόλογες επιλογές και εναλλακτικές αναφορές εφαρμογών, ας συζητήσουμε γρήγορα ένα ακόμη θέμα που φαίνεται να έρχεται μάλλον συχνά κάθε φορά που συζητάμε εφαρμογές ανταλλαγής κορυφαίας κατηγορίας.

Πώς πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή για να αγοράσετε κρυπτογράφηση?

Καλή ερώτηση. Η απάντηση δεν είναι καθόλου τόσο δύσκολη.

Μπορείτε πιθανώς να φανταστείτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν την καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης θα έχουν διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες. Για παράδειγμα, ορισμένα άτομα μπορεί να αναζητούν μια εφαρμογή για κινητά που θα συμπληρώνει τη δική τους πρωτίστως εμπειρία συναλλαγών για επιτραπέζιους υπολογιστές, ενώ άλλοι θα μπορούσαν να είναι έμποροι που βασίζονται σε κινητές συσκευές, συνολικά.

Επιπλέον, οι προτιμήσεις σας πιθανότατα θα είναι εξαιρετικά αξιόπιστες τη γεωγραφική σας τοποθεσία, Κατάσταση απασχόλησης, στάση απέναντι στις συναλλαγές κρυπτογράφησης, γενικά, και ούτω καθεξής. Τα μόνα πράγματα που μπορούν να θεωρηθούν ως πραγματικά καθολικά είναι ασφάλεια και απλότητα – είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι διαμαρτύρεται για το πόσο ασφαλής είναι η ανταλλαγή.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη και τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογράφησης για κινητά μπροστά σας, θα πρέπει τώρα να αφιερώσετε χρόνο και να σκεφτείτε το καλύτερο σχέδιο δράσης για τον εαυτό σας. Εξετάστε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθεμιάς από τις προαναφερθείσες εφαρμογές, γράψτε τα πάντα και – το πιο σημαντικό – αφιερώστε το χρόνο σας!

Να θυμάστε πάντα ότι αν έχει η καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης της επιλογής σας Απαιτήσεις επαλήθευσης KYC (που κάνουν οι περισσότεροι από αυτούς), θα πρέπει να το κάνετε υποβάλετε την ταυτότητά σας και ακόμη και τα έγγραφα έγκρισης κατοικίας. Δεν θα θέλατε να το κάνετε αυτό με οποιαδήποτε τυχαία πλατφόρμα – μην βιαστείτε την απόφασή σας!

Με αυτά τα λόγια, αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι όλα αυτά τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει τις εκδόσεις της από την καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης – όλα συνοδεύονται από τα καθορισμένα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητές τους και το καθένα έχει τα δικά τους μοναδικά οφέλη, πολύ. Κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να είναι μια εξαιρετική επιλογή!

Πρόσθετες εφαρμογές Cryptocurrency που πρέπει να θυμάστε

Τώρα που ανακαλύψαμε, συζητήσαμε, παρουσιάσαμε και αναλύσαμε όλες τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτογράφησης για κινητά, ας ολοκληρώσουμε αυτήν τη λίστα με μερικές αξιότιμες επιλογές.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω δεν σχετίζονται άμεσα με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων (υπό την έννοια ότι ο πρωταρχικός σκοπός τους δεν είναι η παροχή ή η αγορά κρυπτογράφησης), αλλά εξακολουθούν να είναι απαραίτητες για όσους είναι επιμελώς για τις προσπάθειές τους στην κρυπτογράφηση επενδύοντας σοβαρά.

1. Ledger Live – Ένα καταπληκτικό εργαλείο για την παρακολούθηση των κρυπτογραφικών στοιχείων σας

Καθολικό ζωντανό είναι το λογισμικό / εφαρμογή που συνοδεύει το δικό σας Καθολικό Nano X συσκευή. Είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές μορφές, οι οποίες φυσικά περιλαμβάνουν και τις εκδόσεις iOS / Android του προγράμματος.

Λοιπόν, τι είναι τόσο ξεχωριστό για το Ledger Live?

Λοιπόν, η εφαρμογή σάς επιτρέπει παρακολουθήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης που διατηρείτε στο πορτοφόλι υλικού Ledger με πλήρη ευκολία. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα υποστηριζόμενα στοιχεία του Ledger Live που βρίσκονται στο ίδιο το πορτοφόλι – μπορείτε να ελέγξετε τα υπόλοιπά σας, να πουλήσετε αγορά και να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης, όλα με μερικά κλικ ενός κουμπιού.

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Ledger Live.

Πιθανώς ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι είναι εξαιρετικά απλό και ευχάριστο στη χρήση. Η φόρτωση διεπαφής είναι αρκετά αυτονόητη και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε τα πάντα από τα μεμονωμένα υπόλοιπά σας, μέχρι την καρτέλα σύνθετων ρυθμίσεων.

Αν θέλεις μία από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης στην αγορά, μην ξεχάσετε να δείτε το Ledger. Η εταιρεία είναι γνωστή για την παραγωγή και την πώληση ορισμένων απόλυτα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού σε ολόκληρη την αγορά – σίγουρα αξίζει να εξεταστεί!

2. Το πορτοφόλι εμπιστοσύνης – ένα από τα καλύτερα Hot Wallets

Τώρα, ας πάρουμε κάτι σαφές, κατευθείαν από την αρχή – αν σας ενδιαφέρει τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά, θα πρέπει να κοιτάξετε υλικό. Το λεγομενο “κρύα αποθήκευσηΟι συσκευές θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας όταν πρόκειται να διατηρήσετε τα στοιχεία σας ασφαλή.

Όπως αναφέρθηκε μερικές φορές σε αυτήν την καλύτερη λίστα εφαρμογών crypto, όσον αφορά τα πορτοφόλια υλικού, το καλύτερο στοίχημά σας θα είναι το Ledger Nano X.

Ωστόσο, αν θέλετε το επόμενο καλύτερο πράγμα, πιθανότατα θα επιλέξατε ένα «καυτό πορτοφόλι» – ένα που μπορεί να βρεθεί και στα δύο φόρμα λογισμικού, ή Σε σύνδεση. Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας πω το πορτοφόλι εμπιστοσύνης.

Το πορτοφόλι Trust είναι ένα Κάθισμα προϊόν – ναι, το ίδιο Binance που είδατε στη λίστα νωρίτερα. Ενώ η εταιρεία είναι κατά κύριο λόγο ανταλλαγή, διαθέτει επίσης ένα ειδικό προϊόν πορτοφολιού.

Λοιπόν, λοιπόν – τι είναι τόσο ξεχωριστό για το πορτοφόλι Trust?

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι Trust.

Λοιπόν, για ορεκτικά, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης όσον αφορά τη διατήρηση της ασφάλειας των κρυπτογράφων σας. Το πορτοφόλι προσφέρει αξιόπιστα μέτρα ασφαλείας και θα πρέπει να διατηρεί ασφαλή και υγιή τα νομίσματά σας.

Επιπλέον, θα μπορείτε επίσης να το κάνετε ανταλλαγή και ανταλλαγή κρυπτογράφησης απευθείας από το πορτοφόλι. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό, ειδικά δεδομένου ότι η εφαρμογή θα εγκατασταθεί στην κινητή συσκευή σας και είναι προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή.

Με λίγα λόγια, αν θέλετε ένα αξιόπιστο και φορητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης που θα σας επέτρεπε να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση μέσα σε λίγα λεπτά, το πορτοφόλι Trust μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ωστόσο, εκτός από τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης, θα εξακολουθείτε να είστε καλύτερα ένα αποθήκευση υλικού συσκευή, μακροπρόθεσμα.

… Και πολλά, πολλά περισσότερα

Αν και παραδέχομαι ότι η επικεφαλίδα μπορεί να είναι λίγο ασαφής, το σημείο παραμένει ισχυρό – υπάρχουν Πολλά, Πολλά διαφορετικές εφαρμογές κρυπτογράφησης εκεί έξω που θα μπορούσατε να βρείτε, να ελέγξετε και να αποφασίσετε εάν αξίζουν ή όχι.

Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές πιθανότατα θα είναι πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης, εάν θέλετε να παραμείνετε απόλυτα ήρεμοι σχετικά με την κατάσταση των στοιχείων κρυπτογράφησης, το καλύτερο στοίχημά σας θα είναι η αγορά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά φοβερά πορτοφόλια εκεί έξω. Είτε πρόκειται για μερικές από τις πιο γενικές εφαρμογές όπως Τζαξ, ή ακόμη και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για κινητά ειδικά για κρυπτογράφηση, όπως Γιόροι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε και να το δοκιμάσετε!

Καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης: Jaxx Liberty.

Άλλες εφαρμογές μπορεί να περιλαμβάνουν γενικές κρυπτογραφημένα νέα, εργαλεία ανάλυσης αγοράς, πληροφορίες νομισμάτων, και σε βάθος έργα ανάλυσης, και ούτω καθεξής. Και πάλι – για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή crypto σε αυτήν την κατηγορία, θα πρέπει πρώτα να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε τι εργαλεία χρειάζεστε για να σας βοηθήσουμε να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε με επιτυχία, και μετά δοκιμάστε μερικά από αυτά, δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Η μόνη συμβουλή μου είναι απλή – αν δοκιμάζετε εφαρμογές κρυπτογράφησης, να είστε πάντα πολύ προσεκτικός με τις πληροφορίες που τους παρέχετε. Ποτέ μην μοιράζεστε την προσωπική σας ταυτότητα με ορισμένες σκιερές εφαρμογές και ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ μοιραστείτε το ιδιωτικό κλειδί του πορτοφολιού σας!

Συμπεράσματα

Τώρα λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος της λίστας με τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης. Σε αυτό, έχουμε συζητήσει ο 7 καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, και ανέφερα ορισμένες πρόσθετες εφαρμογές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε επιτυχημένες συναλλαγές!

Ανταλλάξτε ανάλογα την εφαρμογή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα θα είναι κορυφαίας ποιότητας, σε σχέση με τις εφαρμογές τους επίπεδα ασφάλειας, τεχνικές εξελίξεις, χρηστικότητα, και άλλα, πιο γενικά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από το ποιο θα επιλέξετε, μπορείτε να περιμένετε το ίδιο, γενικό επίπεδο ποιότητας με οποιοδήποτε από αυτά.

Ένα καλό σημείο εκκίνησης θα ήταν να δείτε Νομισματική βάση ή Κάθισμα – οι εφαρμογές που προσφέρονται από αυτές τις ανταλλαγές είναι γνωστό ότι είναι από τις πιο δημοφιλείς στους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι καμία από τις δύο εφαρμογές ανταλλαγής που αναφέρονται παραπάνω δεν ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα για εξερεύνηση, ακόμα!

Τέλος, αφιερώστε επίσης το χρόνο να ερευνήστε μερικές άλλες χρήσιμες εφαρμογές για όλες τις ανάγκες σας σε κρυπτογράφηση. Είτε πρόκειται για την καλύτερη εφαρμογή κρυπτογράφησης που θα σας έκανε ping πότε BTC χτυπά μια συγκεκριμένη τιμή, ή ένα altcoin αναλυτής αγοράς που δείχνει τα πιο πιθανά altcoins της χρονιάς, όλοι και όλοι πρέπει να μπορούν να βρουν κάτι που σίγουρα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν!

Μην ξεχάσετε να δείτε το Καθολικό Nano X, επίσης – δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων στην αγορά έχει μια καταπληκτική εφαρμογή για την παρακολούθηση όλων των στοιχείων σας!

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για σήμερα! Ευχαριστούμε που διαβάσατε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κρυπτογράφησης και ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Μέχρι την επόμενη φορά, και καλή συναλλαγή!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me