Τα καλύτερα πορτοφόλια Crypto υλικού

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων είναι ένα θέμα που μπορεί κανείς να συζητήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Είτε θέλετε να συζητήσετε τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά, ή απλά συζητήστε τους τύπους και τα χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις που διαρκούν. Σήμερα, ωστόσο, πρόκειται να συζητήσουμε τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού!

Τα πορτοφόλια υλικού είναι ένας εξειδικευμένος και πολύ συγκεκριμένος τύπος αποθήκευσης κρυπτογράφησης στον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας ασφαλή. Όταν λέω εξειδικευμένο, δεν εννοώ «μη δημοφιλές» ή αχρησιμοποίητο – αντίθετα, τα πορτοφόλια υλικού είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές αποθήκευσης κρυπτογράφησης στην αγορά!

Αντίθετα, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη ποικιλία από αυτά για να διαλέξετε. Ωστόσο, μην ανησυχείτε – θα μιλήσουμε για τα καλύτερα αυτής της λίστας! Θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

Contents

Τα χαρακτηριστικά του Best Hardware Crypto Wallet

Τώρα λοιπόν, πριν μπείτε στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού της χρονιάς, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ρίξουμε μια ματιά, πρώτα. Ένα από τα κύρια από αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα πορτοφόλι έτσι.

Ανεξάρτητα από το είδος του πορτοφολιού που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε (ή χρησιμοποιείτε ήδη), είναι πιθανό να έχει κάποια επιλεγμένα χαρακτηριστικά και οφέλη που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος. Τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού δεν διαφέρουν ως προς αυτό.

Ας ξεκινήσουμε τη συζήτησή μας από το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό ότι θα πρέπει να ψάχνετε, ενώ διαλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης – ασφάλεια.

Η ασφάλεια είναι «το όνομα του παιχνιδιού»

Είτε είστε ένας βετεράνος κρυπτογράφος ή ένας αρχάριος στη σκηνή, ένα πράγμα θα είναι απαραίτητο για όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης – την ασφάλεια των περιουσιακών τους στοιχείων.

Είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε όταν αποφασίζετε σε ποιο πορτοφόλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία, σε ποια ανταλλαγές και άλλες πλατφόρμες συναλλαγών είναι αξιόπιστα και αξιόπιστα, ακόμη και ποια νομίσματα αξίζει να δείτε, πολύ.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Κάθε φορά που συζητάω τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού με τους συναδέλφους μου, μου αρέσει πάντα να δίνω ένα, συγκεκριμένο παράδειγμα που σχετίζεται με την ασφάλεια. Επιτρέψτε μου να το παρουσιάσω και εδώ:

Φανταστείτε ότι κρατάτε μερικά Bitcoin. Σε κάποιο σημείο, αποφασίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε στο καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin υλικού που μπορείτε να βρείτε. Αναζητώντας το Διαδίκτυο, συναντάτε ένα εκπληκτικό πορτοφόλι – διαθέτει κομψή σχεδίαση, τεράστια γκάμα διαφορετικών λειτουργιών και εκπληκτικό και διαδραστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Χωρίς να το εξετάσετε πάρα πολύ, αγοράζετε το πορτοφόλι.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: το Ledger Nano S συνδεδεμένο σε υπολογιστή.


Δυστυχώς, όμως, αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι υλικού δεν έχει μεγάλο χρονικό διάστημα στον τομέα της ασφάλειας. Μετά από λίγο καιρό, παραβιάζεται και όλο το BTC σας κλέβεται.

Ποιο είναι λοιπόν το νόημα του παραπάνω παραδείγματος Απλό – δεν έχει σημασία πόσο εκπληκτικά είναι τα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου πορτοφολιού, εάν δεν διαθέτει ασφάλεια, δεν αξίζει την προσοχή σας για να ξεκινήσετε.

Όταν επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού για τον εαυτό σας, προσέξτε πάντα τα μέτρα ασφαλείας που χρησιμοποιεί για να διατηρήσετε τα στοιχεία σας ασφαλή και υγιή. Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, Κωδικοί PIN, ενημερώσεις υλικολογισμικού, και μια πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών είναι μόνο μερικά από τα κύρια πράγματα που πρέπει να εξετάσετε!

Συνεχιζόμενες εξελίξεις & Ενημερώσεις

Μόλις καταλάβετε την πτυχή της ασφάλειας και μειώσετε τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης, το επόμενο βήμα είναι να εξετάσετε την υποστήριξη ανάπτυξης και ενημέρωσης υλικολογισμικού που λαμβάνει το προϊόν.

Λοιπόν, ειλικρινά, πρέπει να πω – είτε το λαμβάνει είτε όχι.

Βλέπεις, συνεχείς ενημερώσεις του υλικολογισμικού του πορτοφολιού υλικού είναι ζωτικής σημασίας για να επιτρέψει στο πορτοφόλι να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Χάκερ, απατεώνες, και άλλα κακόβουλα τρίτα μέρη δεν κοιμούνται – υπάρχουν νέες μέθοδοι εισβολής σε πορτοφόλια κρυπτογράφησης που αναπτύσσονται κάθε μέρα!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία πίσω από ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού πρέπει να βρίσκεται μπροστά από την καμπύλη και να εκδίδει νέες ενημερώσεις ασφαλείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Trezor One σε πληκτρολόγιο.

Ωστόσο, ωστόσο, η ασφάλεια είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης.

Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού θα κάνουν το πορτοφόλι σας ενημερωμένο στο τμήμα ασφαλείας, σίγουρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι τομείς που επηρεάζουν επίσης. Για παράδειγμα, νέα υποστήριξη κερμάτων μπορεί να προστεθεί στη διεπαφή χρήστη του πορτοφολιού (ή ακόμα και στο ίδιο το πορτοφόλι), διορθώθηκαν διάφορα σφάλματα, και το UI εξομαλύνεται, γενικά.

Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο – το καλύτερο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης θα πρέπει να έχει συνεχείς ενημερώσεις,.

Χαρακτηριστικά ευχρηστίας (Φυσική συσκευή & Διεπαφή χρήστη)

Ευχρηστία είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα χαρακτηριστικά των συσκευών αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού.

Σκεφτείτε το – πιθανότατα θα είστε χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι σας αρκετά συχνά, είτε πρόκειται για μεταφορά χρημάτων, αγορά ή πώληση κρυπτονομισμάτων, είτε απλά για έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων σας, γενικά. Δεδομένου ότι συμβαίνει αυτό, ίσως θα θέλατε να είναι η συσκευή απλό και εύκολο στη χρήση, τουλάχιστον όσο είναι δυνατόν!

Αυτό επεκτείνεται επίσης σε το γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και της συγκεκριμένης συσκευής. Είναι το λογισμικό ή η εφαρμογή που θα χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαχειριστείτε τα χρήματά σας – είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένο και απλά ωραίο στη χρήση!

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: το Ledger Nano S και μερικά νομίσματα κρυπτογράφησης.

Όπως θα δείτε από τη λίστα των καλύτερων πορτοφολιών κρυπτογράφησης υλικού παρακάτω, τα περισσότερα από τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού υψηλού επιπέδου διαθέτουν εξαιρετικά UI που είναι και μοντέρνα, αλλά και απλά & επίσης εύκολο στη χρήση.

Τούτου λεχθέντος, δεν φαίνονται όλα τα πορτοφόλια «καρφωμένα» όταν πρόκειται για τη φυσική πλευρά του σχεδιασμού τους. Ωστόσο, θα το καταλάβουμε όταν έρθει η ώρα.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Τέλος, ένα μεγάλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού πρέπει, στην πραγματικότητα, να διαθέτει Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά να προσφέρει στους χρήστες του.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος «κανόνας» για το ποιες μπορεί να είναι αυτές οι δυνατότητες, λάβετε υπόψη σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε από το να σας επιτρέπει στοιχηματίστε κάποια συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία από την άνεση του πορτοφολιού σας, μέχρι τις προηγμένες ρυθμίσεις που θα σας επιτρέψουν να έχετε περισσότερο έλεγχο στην προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων.

Αυτά τα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, παρέχουν ευκολία – εάν μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε πτυχή των κρυπτογράφων σας από την άνεση ενός πορτοφολιού κρυπτογράφησης υλικού, διευκολύνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα!

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: το Trezor One κοντά σε έναν σωρό Bitcoins.

Επιπλέον, ως επέκταση του σημείου που αναφέρθηκε παραπάνω, επιπλέον χαρακτηριστικά εγγυώνται επίσης αυτό δεν θα χρειαστεί να βγείτε και να αγοράσετε ξεχωριστό, πρόσθετο πορτοφόλι. Θέλω να πω, αν έχετε όλα σε μία, συγκεκριμένη συσκευή, απλά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό!

Συνολικά, αυτά είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάζετε όταν επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού για τον εαυτό σας. Τώρα, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας προχωρήσουμε στη λίστα μας και να συζητήσουμε όλα τα πορτοφόλια με κορυφαία βαθμολογία στον κλάδο!

1. Ledger Nano X – Καταπληκτική φυσική σχεδίαση & UI, κορυφαίες λειτουργίες ασφαλείας

Κατατάσσεται στην 1η θέση από 5 Crypto Exchange

Ανασκόπηση Ledger Nano X Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • + Πολύ ασφαλές
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • + Άνετος σχεδιασμός

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το Ledger Nano X είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης στην αγορά. Όπου κι αν κοιτάζετε στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι αυτό είναι το γενικό συναίσθημα – οι κάτοχοι κρυπτογράφησης αγαπούν πραγματικά και εκτιμούν αυτό που έχει το Nano X.

Τι μπορεί να είναι αυτό, ρωτάτε; Λοιπόν, ας το πάρουμε από την κορυφή και ακολουθήστε τη λίστα «χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων» του Ledger Nano X.

Για αρχάριους, φυσικά, μπορείτε να περιμένετε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από την εν λόγω συσκευή. Διαθέτει μια εγκατάσταση διπλού τσιπ στον εσωτερικό σχεδιασμό του, και κλειδώνει όλα τα στοιχεία κρυπτογράφησής σας με έναν προσαρμοσμένο κωδικό PIN. Κάθε φορά που εκτελείτε μια σημαντική ενέργεια, θα πρέπει να εισάγετε αυτόν τον κωδικό PIN στη συσκευή σας.

Το Nano X δεν είναι μόνο ασφαλές στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό. Μπορεί τέλεια να είναι το καλύτερο πορτοφόλι υλικού για altcoins και Bitcoin, λόγω του γεγονότος ότι πόσο καλοφτιαγμένο είναι! Το Nano X διαθέτει ένα κάπως ογκώδες, ωστόσο πολύ ανθεκτικό, με ένα αναδιπλούμενο εσωτερικό τμήμα τύπου fob της συσκευής με λειτουργίες δύο κουμπιών. Πραγματικά πρέπει να κρατάτε τη συσκευή στα χέρια σας για να νιώσετε πόσο καλοφτιαγμένη είναι!

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Ledger Nano X.

Επιπλέον, αγοράζοντας το Ledger Nano X, θα έχετε επίσης πρόσβαση στο το περιβάλλον εργασίας χρήστη του Ledger Live. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι την έκδοση Ledger ενός UI κρυπτογραφικού πορτοφολιού υλικού – μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τα στοιχεία κρυπτογράφησής σας ανά πάσα στιγμή.

Γιατί το αναφέρω; Λοιπόν, απλώς και μόνο επειδή πόσο όμορφη και μοντέρνα είναι η διεπαφή! Μπορείτε να περιμένετε πλήρης ανταπόκριση και μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά ευχρηστίας – μεγάλος!

Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού, Λειτουργικότητα Bluetooth, μια γενική θύρα USB-C, Φράση ανάκτησης 24 λέξεων… Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που κάνουν το Ledger Nano X μια καταπληκτική επιλογή και σίγουρα ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά σήμερα!

Το Nano X θα σας κοστίσει περίπου 119 $, εάν αγοραστεί από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας (το μόνο μέρος από το οποίο θα πρέπει να το αγοράζετε, να θυμάστε). Είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά πορτοφόλια υλικού εκεί έξω, αλλά η ποιότητα είναι σίγουρα αξίζει την επένδυση!

Επισκεφθείτε το Ledger Nano X

…ή διαβάστε την κριτική Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια Cryptocurrency υλικού

Κατατάσσεται στην # 2 από 5 Crypto Exchange

Επανεξέταση Trezor Model T Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Διεπαφή χρήστη οθόνης αφής
 • + Εύκολη εγκατάσταση
 • + Υποστηρίζει περίπου 1000 στοιχεία κρυπτογράφησης

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ογκώδης σχεδιασμός
 • Ακριβός

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Όλοι όσοι έχουν περάσει ακόμη και μια μέρα για να ερευνήσουν τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια υλικού θα το γνωρίζουν ασφάλεια είναι το πιο ουσιαστικό χαρακτηριστικό που πρέπει να εξετάσετε όταν κάνετε τη σωστή επιλογή για τον εαυτό σας – είναι κάτι που τονίζω και σε αυτό το άρθρο!

Γιατί το αναφέρω τώρα; Λοιπόν, απλά επειδή το Trezor Model T είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ενός κορυφαίου πορτοφολιού που διαθέτει ασφάλεια.

Τρέζορ είναι μια από τις δύο μεγάλες μάρκες πορτοφολιών κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά, με την άλλη Καθολικό. Ενώ και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με κρυπτογραφικά πορτοφόλια, βεβαίως, τα προϊόντα τους έχουν κάποιες αξιοσημείωτες διαφορές, είτε είναι εξωτερική εμφάνιση, λειτουργικότητα, ή μερικές συγκεκριμένες επιλογές σχεδιασμού.

Το Trezor Model T, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα γνωστό για πόσο ασφαλές είναι. Το πορτοφόλι χρησιμοποιεί συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή από πιθανές απόπειρες εισβολής. Επιπλέον, μπορεί επίσης να ενεργήσει ως ένα καθολικό διακριτικό ελέγχου ταυτότητας δεύτερου παράγοντα – θα ήταν στην πραγματικότητα μια από τις πιο βολικές επιλογές στην αγορά, χάρη στην οθόνη της!

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Trezor Model T.

Μιλώντας για αυτό, το Model T προσφέρει στους χρήστες του μια οθόνη αφής – αυτό είναι σίγουρα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού! Κανένας άλλος μεγάλος καλύτερος πάροχος πορτοφολιών υλικού κρυπτογράφησης δεν προσφέρει αυτόν τον τύπο σχεδιασμού πορτοφολιών – είναι σίγουρα μοναδικό!

Τώρα, η φυσική επιλογή του πορτοφολιού είναι… Συζητήσιμη. Βλέπετε, ως οπτική αισθητική είναι προβληματισμένοι, είναι ένα πράγμα προτίμησης – Δεν έχω να πω τίποτα γι ‘αυτό. Ωστόσο, το πορτοφόλι είναι πολύ εντυπωσιακό – είναι ογκώδες και δεν μοιάζει πραγματικά με οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα χρησιμοποιούσατε στην καθημερινή σας ζωή.

Αν και φαίνονται δροσεροί και μοναδικοί ήχοι καλοί, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα εμπόδιο. Αν δεν θέλετε να πείτε σε όλους γύρω σας ότι είστε κάτοχος κρυπτογράφησης, πιθανώς θα θέλατε να είναι το πορτοφόλι σας όσο πιο διακριτικό γίνεται!

Τώρα, υποθέτοντας ότι πρόκειται να εκτελέσετε τις μεταφορές κρυπτογράφησης και όλες τις δραστηριότητες αγοράς / πώλησης από την άνεση ενός διακριτικού και ασφαλούς μέρους (δηλαδή σπίτι), τότε αυτό είναι δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε!

Αγορά του πορτοφολιού από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, το Trezor Model T θα σας κοστίσει περίπου 160 $. Βεβαίως, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι το πιο ακριβό πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά. Ωστόσο, σίγουρα έχει μια υπέροχη φήμη του να είσαι μια πολύ ασφαλή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης!

Επισκεφτείτε το Trezor Model T

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Το ιδανικό πορτοφόλι υλικού για αρχάριους

Κατατάσσεται στην # 3 από τα 5 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το Ledger Nano S είναι ένα από τα δύο πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού που προσφέρεται και πωλείται από την εν λόγω εταιρεία. Το Nano S είναι η παλαιότερη έκδοση του πλέον διάσημου Καθολικό Nano X. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, το Nano S θεωρείται συχνά το καλύτερο πορτοφόλι υλικού altcoins, και επίσης το Bitcoin!

Ενώ μερικοί πιο κυνικοί άνθρωποι θα σας έλεγαν ότι το Nano X έχει κάνει την παλαιότερη έκδοση του πορτοφολιού ξεπερασμένη, μπορώ να πω σταθερά – αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Στην πραγματικότητα, όπως και οποιαδήποτε άλλη συσκευή σε αυτήν την καλύτερη λίστα πορτοφολιών κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης, το Ledger Nano S έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο πλεονεκτημάτων και σίγουρα θα ταιριάζει σε ορισμένες ομάδες λάτρεις της κρυπτογράφησης περισσότερο από άλλες.

Φαίνεται ότι το γενικό συναίσθημα στο διαδίκτυο (με το οποίο συμφωνώ απολύτως, παρεμπιπτόντως) είναι αυτό Το Nano S είναι το τέλειο πορτοφόλι για τυχόν νεοεισερχόμενους στον κλάδο, ειδικά εκείνοι που αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin υλικού.

Θεωρούμε ότι υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό, ας το πάρουμε από την κορυφή, θα το κάνουμε?

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Ledger Nano S.

Για αρχαριους, το Ledger Nano S υποστηρίζει μερικά διαφορετικά νομίσματα. Λοιπόν, προσφέρει υποστήριξη για μια ευρεία επιλογή κρυπτογράφησης, αλλά ο χώρος στη συσκευή είναι αρκετά περιορισμένος – θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μερικές από τις κύριες μπλοκ κρυπτογράφησης, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να τοποθετήσετε άλλα altcoin στο πορτοφόλι.

Αυτό, στην πραγματικότητα, μπορεί να μην είναι ζήτημα εάν είστε αρχάριος ενθουσιώδης για την κρυπτογράφηση και αναζητάτε μόνο το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin υλικού. Θα είστε σε θέση να αγοράσετε, να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε όλα τα κύρια νομίσματα στην αγορά – αυτό μπορεί να είναι απόλυτα επαρκές!

Το Ledger Nano S είναι επίσης εξοπλισμένο με όλες τις βασικές δυνατότητες ασφαλείας που αναμένονται από ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης κορυφαίου επιπέδου. Λαμβάνει επίσης συνεχώς ενημερώσεις υλικολογισμικού – αυτές οι ενημερώσεις διασφαλίζουν ότι η πλευρά ασφαλείας του πορτοφολιού είναι ενημερωμένη και συμβατή με τις τρέχουσες τάσεις.

Πάνω από όλα αυτά, το Ledger Nano S σας επιτρέπει επίσης να έχετε πλήρης πρόσβαση στη διεπαφή χρήστη του Ledger Live – θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα στοιχεία κρυπτογράφησης χωρίς προβλήματα! Υπέροχος!

Το καλύτερο κομμάτι? Το Ledger Nano S θα σας κοστίσει μόνο περίπου 59 $ – αυτό, με τη σειρά του, το κάνει μια εκπληκτική επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, αλλά εξακολουθούν να αναζητούν μια κορυφαία βαθμολογία κρυπτογραφικού πορτοφολιού υλικού. Πραγματικά μια καταπληκτική συσκευή!

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

4. Trezor One – Μεγάλη αναλογία ποιότητας τιμής VS

Κατατάσσεται στην # 4 από 5 Crypto Exchange

Κριτική για το Πορτοφόλι Trezor Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Ένα πολύ γνωστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
 • + Διατηρεί τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων
 • + Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ακριβός
 • Υπήρξε προηγουμένως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Trezor One είναι η παλαιότερη έκδοση του το Trezor Model T. Και τα δύο πορτοφόλια προσφέρονται και πωλούνται από Τρέζορ – ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κρυπτογραφικών πορτοφολιών υλικού στον πλανήτη.

Το Trezor One είναι επίσης το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας – αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι έβαλε το Trezor στο ραντάρ για πολλά κρυπτονομίσματα κυνηγούς και ενθουσιώδεις.

Λοιπόν, λοιπόν – τι κάνει το Trezor One τόσο ξεχωριστό; Λοιπόν, είναι απλά ένα πανέμορφο πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού!

Στην αληθινή μόδα της Trezor, η εν λόγω συσκευή είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης ασφάλεια. Η συσκευή θα διατηρήσει τα στοιχεία σας απόλυτα ασφαλές από όλους τους τύπους απειλών – μπορείτε να περιμένετε προστασία keylogger, δημιουργία τυχαίων PIN, περιοδικές ενημερώσεις υλικολογισμικού, και άλλα μέτρα ασφαλείας υψηλού επιπέδου που θα κρατήσει τα cryptos σας ασφαλή και υγιή.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Trezor One.

Σε αντίθεση με τη νεότερη έκδοση του πορτοφολιού, το Trezor One είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρότερος, και επίσης πιο λεπτό. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα τεράστιο όφελος για όσους σχεδιάζουν να μεταφέρουν τη συσκευή – αν και αυτό δεν συνιστάται, αν πρώτα είναι απαραίτητο, είναι πολύ καλύτερο να έχετε μια μικρότερη και λιγότερο εντυπωσιακή συσκευή από μια ογκώδη και ελκυστική προσοχή ένας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Trezor One είναι επίσης πολύ πιο προσιτό από τον διάδοχό του. Αγοράζοντας το πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού από τον επίσημο ιστότοπο της Trezor, θα σας κοστίσει περίπου 59 $. Αυτή είναι μια εντυπωσιακή συμφωνία για ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin υλικού στην αγορά!

Επισκεφτείτε το Trezor

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Trezor

5. KeepKey – μια προσιτή εναλλακτική λύση πορτοφολιού υλικού

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 5 Crypto Exchange

Αναθεώρηση KeepKey Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλές πορτοφόλι υλικού
 • + Εύχρηστος
 • + Ελκυστική τιμή

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα
 • Μπορεί να είναι βαριά για μεταφορά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

KeepKey είναι, βεβαίως, ένα από τα λιγότερο γνωστά πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά. Λοιπόν, όχι, επιτρέψτε μου να το επαναλάβω – είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά πορτοφόλια κρυπτογράφησης υψηλής τεχνολογίας στην αγορά.

Ρίξτε μια ματιά σε οποιαδήποτε από τις λίστες ψυχρού πορτοφολιού χρήστη που είναι εκεί έξω στο Διαδίκτυο, θα το παρατηρήσετε γρήγορα η συντριπτική πλειονότητα αυτών κυριαρχείται από Καθολικό και Τρέζορ, και όχι πολλά άλλα. Αν και αυτό είναι δίκαιο στο βαθμό που αυτές οι δύο εταιρείες κάνουν πραγματικά μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης σε ολόκληρη τη βιομηχανία, Το KeepKey είναι μια άλλη επιλογή που σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Το πορτοφόλι επικεντρώνεται στην παροχή στους χρήστες του βέλτιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ενώ είμαι επίσης όσο πιο απλή και απλή στη χρήση γίνεται. Σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα, τα χαρακτηριστικά KeepKey ένα γεννήτρια τυχαίων PIN – Αυτό είναι κάτι που σας βοηθά να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης από keyloggers και παρόμοιες απόπειρες εισβολής.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: KeepKey.

Το ίδιο το πορτοφόλι είναι απλό στη χρήση, και δεν πρέπει να σας προκαλούν προβλήματα, ανεξάρτητα από το αν ξεκινάτε μόνο με κρυπτογράφηση ή είστε ήδη επαγγελματίας έμπορος / hodler. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα κομμάτι του KeepKey που είναι λίγο…… Παράξενο.

Αυτό θα ήταν το εξωτερικό σχέδιο του πορτοφολιού. Είναι ογκώδες – πολύ περισσότερο από άλλες συσκευές που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα κρυπτογραφικών πορτοφολιών υλικού.

Βεβαίως, το KeepKey δεν διαθέτει τέτοιο σχεδιασμό όπως, ας πούμε, το Trezor Model T – αυτό είναι καλό πράγμα. Ωστόσο, το πορτοφόλι λικνίζει ένα ορθογώνιο σχήμα, αυξάνοντας έτσι περαιτέρω το οπτικό ογκώδες στοιχείο. Είναι σίγουρα επιτυχία ή χάσιμο!

Τιμολογιακό, Ωστόσο, το KeepKey είναι στην πραγματικότητα ένα τα πιο προσιτά πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού! Η συσκευή θα σας κοστίσει περίπου 49 $, ανάλογα με το πότε το αγοράζετε. Είναι σίγουρα μια εξαιρετική αναλογία ποιότητας τιμής VS!

Επισκεφτείτε το KeepKey

…ή διαβάστε την κριτική KeepKey

Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση κρύου πορτοφολιού

Τώρα, επιτρέψτε μου να είμαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής – το επόμενο κεφάλαιο είναι κυρίως εδώ για εκπαιδευτικούς σκοπούς, και εγώ δεν θα σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο του πορτοφολιού κρυπτογράφησης που περιγράφεται παρακάτω. Βλέποντας ότι αυτή είναι μια λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης, ωστόσο, θα ήταν ανόητο να μην αναφέρουμε τα πορτοφόλια χαρτιού.

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – Πορτοφόλια ΧΑΡΤΙ.

Ενώ είναι ένας εξαιρετικά εξειδικευμένος τρόπος αποθήκευσης κρυπτογράφησης, τα χαρτοφυλάκια θεωρούνται από ορισμένους ως η ασφαλέστερη δυνατή επιλογή για την αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων, μακροπρόθεσμα. Ο γενικός τρόπος που λειτουργεί είναι πραγματικά πολύ απλός – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση πορτοφολιού και ένα ιδιωτικό κλειδί. Θα τα δημιουργήσετε και θα τα γράψετε στη συνέχεια σε ένα κομμάτι χαρτί.

Αυτό είναι.

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin.

Τώρα, προφανώς, αυτό θέτει πολλά ζητήματα και υπάρχουν περίπλοκες περιπλοκές που εμπλέκονται σε ολόκληρη τη δοκιμασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανότατα θα πρέπει να είστε αρκετά καλά στον κόσμο της κρυπτογράφησης για να επιχειρήσετε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι σαν αυτό.

Ακόμα και τότε, είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο, και τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού εξακολουθούν να είναι πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση.

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο – ένα κομμάτι χαρτί είναι ένα πολύ εύθραυστο υλικό! Του επιρρεπείς στη φθορά, Φωτιά & υδάτινη καταστροφή, ή απλώς χαμένος ανάμεσα σε άλλα κομμάτια χαρτιού που μπορεί να έχετε.

Ωστόσο, δεν ισχύει το κορυφαίο πορτοφόλι υλικού για altcoins και Bitcoin.

Με μια συσκευή υλικού, δεν θα χρειαστείτε οποιαδήποτε τεχνική τεχνογνωσία για να το ρυθμίσετε και θα μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης με απλό και γρήγορο τρόπο. Κανένα από αυτά δεν θα είναι διαθέσιμο με ένα πορτοφόλι χαρτιού, ωστόσο – οι διαδικασίες είναι πολύ πιο περίπλοκες από ό, τι πρέπει.

Έτσι, εν συντομία, τα χαρτοφυλάκια υπάρχουν, αλλά στοχεύουν κυρίως σε μια πολύ εξειδικευμένη ομάδα λάτρεις της κρυπτογράφησης. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα προτιμά πάντα τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού – και με καλό λόγο επίσης.

Hot Wallets – μια εναλλακτική λύση ή μια προσθήκη?

Για να ολοκληρώσετε τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην τρέχουσα αγορά, θα ήθελα να σας πω ένα πρόσθετο πορτοφόλι που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το πορτοφόλι υλικού της επιλογής σας.

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – ένα ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ πορτοφόλι. Όχι μια εναλλακτική λύση.

Βλέπετε, η αποθήκευση κρυπτογράφησης υλικού εμπίπτει στον όρο της ομπρέλας του κρύα πορτοφόλια. Αυτά είναι όλα τα πορτοφόλια που είναι δεν είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, τουλάχιστον τη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου – ένα παράδειγμα θα ήταν τα προαναφερθέντα χαρτο πορτοφόλια.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πορτοφολιών Coinbase και Binance

Στην άλλη πλευρά του φάσματος, ωστόσο, έχετε το δικό σας ζεστά πορτοφόλια. Αυτά είναι εναλλακτικές λύσεις αποθήκευσης κρυπτογράφησης μέσω διαδικτύου – Πορτοφόλια επέκτασης ιστού, εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητές συσκευές ή ακόμη και πορτοφόλια που βασίζονται σε ανταλλαγές.

Τώρα, το γενικό συναίσθημα μεταξύ πολλών χρηστών κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο είναι ότι πρέπει να διαλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι για τον εαυτό σας, και χρησιμοποιήστε το – νόημα, ΜΟΝΟ το. Δεδομένου ότι τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού πάντοτε θα είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση από άποψη ασφάλειας, θα φαινόταν σαν μη εγκεφαλικό, σωστά?

Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού: Coinbase.

Λοιπόν, θα έλεγα – τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από αυτό!

Αν ψάχνετε να κάνετε hodl και τίποτα άλλο, σίγουρα – ένα κρύο πορτοφόλι (μάλλον – το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin υλικού) είναι ο τρόπος να πάει. Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που συμμετέχει σε οποιοδήποτε ποσό συναλλαγών κρυπτογράφησης, τότε η χρήση των υπηρεσιών τόσο των ζεστών όσο και των κρύων πορτοφολιών μπορεί να είναι μια πιο έξυπνη εναλλακτική λύση!

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλατε να διατηρήσετε το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων κρυπτογράφησής σας σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού και τα υπόλοιπα – σε ανταλλαγή ή άλλο είδος ζεστού πορτοφολιού. Νομισματική βάση, Κάθαρση, και Κράκεν είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις, στο μέτρο που υπάρχουν ανταλλαγές.

Επιλέγοντας ένα πορτοφόλι ανταλλαγής, θα μπορείτε αντιδρά γρήγορα στις διακυμάνσεις της αγοράς, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας κάνοντας μια κερδοφόρα συναλλαγή. Αυτό συμβαίνει, ωστόσο, φροντίστε να επιλέξετε μόνο υψηλού επιπέδου, αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη διαδρομή ανταλλαγής-πορτοφολιού.

Τέλος, για άλλη μια φορά, σημειώστε αυτό ένα ζεστό πορτοφόλι δεν πρέπει ποτέ να αντικαθιστά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού. Η ασφάλεια που θα λάβετε από μια συσκευή υλικού είναι απαράμιλλη – διαλέξτε την καλύτερη συσκευή ψυχρής αποθήκευσης για εσάς και βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και υγιή, 24/7!

Συμπεράσματα

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της λίστας μας με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην τρέχουσα αγορά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που το διαβάσατε και το κολλήσατε στο τέλος – το εκτιμώ!

Ελπίζω επίσης ότι αυτή η λίστα ήταν χρήσιμη για εσάς και ότι δεν καταφέρατε να βρείτε μόνο το καλύτερο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης για τον εαυτό σας, αλλά επίσης έγινε πιο πεπειραμένος σχετικά με το θέμα των κρυπτογραφικών πορτοφολιών, γενικά!

Λάβετε υπόψη ότι, ανεξάρτητα από το ποια πορτοφόλια υλικού μπορείτε να επιλέξετε από την παραπάνω λίστα, και ενώ όλοι θα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, υπάρχει ένα πράγμα που τα ενώνει όλα – ποιότητα.

Είτε είναι Καθολικό, Τρέζορ, ή KeepKey, όλα τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν στους χρήστες τους κορυφαίες λειτουργίες ασφαλείας και γενικές λειτουργίες. Όλα τα άλλα είναι απλώς ένα πρόσθετο όφελος!

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Εκτός από όλα αυτά, σημειώστε ότι μπορείτε επίσης χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες ενός καυτού πορτοφολιού της επιλογής σας, επίσης, σε συνδυασμό με το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκτός σύνδεσης! Αυτό είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα δροσερό για άτομα που θέλουν να κάνουν συναλλαγές αρκετά συχνά, καθώς σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, ενώ ταυτόχρονα είναι μια πολύ πιο βολική μέθοδος αποθήκευσης κρυπτογράφησης.

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο τις καλύτερες ανταλλαγές στην αγορά! Είτε είναι Κάθαρση, Νομισματική βάση, ή οποιοδήποτε άλλο από αυτά, φροντίστε να κάνετε τη δική σας, πρόσθετη έρευνα εκ των προτέρων!

Με αυτό, σας εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις κρυπτογραφικές σας επιχειρήσεις να έρθουν! Μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map