Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Κρυπτονομίσματα έχουν αποδώσει συζητήσιμα το 2018, αλλά συνεχίζουν να προσελκύουν νέους επενδυτές το 2021.

Ωστόσο, οι περισσότεροι αρχάριοι δυσκολεύονται να βρουν το καλύτερο cryptocurrency που θα επενδύσετε το 2021. Είμαστε όλοι εκεί, οπότε μην ανησυχείτε! Καταλαβαίνω πόσο συγκεχυμένο είναι όταν αρχίζετε να αναζητάτε νέες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Γι ‘αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω.

Λοιπόν, ψάχνετε επίσης τα επόμενα κρυπτονομίσματα που θα επενδύσετε το 2021; Αναρωτιέστε «πρέπει να επενδύσω σε Bitcoin;» ή “πρέπει να επενδύσω στο Ethereum;”

Λοιπόν, μην αναρωτιέσαι πλέον! Είμαι εδώ για να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα ξέρετε πώς να βρείτε κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε το 2021. Επίσης, εάν οι συναλλαγές είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, πρέπει να πάτε top3 ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων: Coinbase, Binance και Coinmama.

Αλλά πρώτα, ας σας μιλήσουμε για την πρόσφατη αύξηση των κρυπτονομισμάτων.


Η αγορά κρυπτονομισμάτων μέχρι στιγμής

Ο πρώτος κρυπτονόμισμα, Bitcoin, εφευρέθηκε το 2009. Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή και κανείς δεν ήξερε πραγματικά για το Bitcoin μέχρι το 2013. Επιπλέον, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να γίνει το καλύτερο κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, από το 2013, η αγορά κρυπτογράφησης έχει δει τεράστια ανάπτυξη – ανάπτυξη που ήταν δύσκολο να αγνοηθεί. Υπάρχουν τώρα περισσότερα από 1500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, όλα δημιουργήθηκαν σε λιγότερο από 5 χρόνια.

Είναι ξεκάθαρο ότι το 2017 ήταν η χρονιά που ανατινάχθηκε πραγματικά το crypto. Το όριο αγοράς των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε κατά 4000%! Το όριο αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων ήταν κοντά 21 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο του 2017, ενώ έχει τελειώσει 454 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι τεράστιο!

Όριο αγοράς: Η συνολική τιμή όλων των κερμάτων που προστίθενται μαζί.

Η αγορά δεν αφορά πια το Bitcoin. Υπάρχουν άλλα κρυπτονομίσματα που έχουν εισέλθει στο χώρο, όπως Αιθέριο, Litecoin, και Κυματισμός. Όλα αυτά έχουν αποδώσει εξαιρετικά καλά τον τελευταίο χρόνο και μπορούν να κληθούν "το καλύτερο cryptocurrency για να επενδύσετε".

Το παρακάτω γράφημα από το CoinMarketCap δείχνει την ανάπτυξη των κρυπτονομισμάτων με την πάροδο των ετών.

Καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση: συνολικό όριο αγοράς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που λέγονται για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η φάση κρυπτογράφησης δεν θα διαρκέσει πολύ, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται να είναι για πάντα.

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον των κρυπτονομισμάτων, αλλά αυτό που ξέρω είναι αυτό η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται μόνο. Ένας από τους λόγους για τους οποίους τα κρυπτονομίσματα γίνονται πιο δημοφιλή είναι επειδή τεχνολογία blockchain, που είναι η κύρια τεχνολογία πίσω από όλα τα κρυπτονομίσματα.

Καλύτερο cryptocurrency για επένδυση: ανάλυση γραφημάτων.

Η τεχνολογία Blockchain είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα – είναι ένα ασφαλής κομμάτι της τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από το Bitcoin. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μάθετε πώς να επενδύσετε σε blockchain. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να μάθετε πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούν blockchain (που είναι όλα!)

Είστε έτοιμοι να μάθετε για το επόμενο cryptocurrency που θα επενδύσετε το 2021; Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2021?

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές επιλογές για τα καλύτερα κρυπτονομίσματα που θα επενδύσουν το 2021 και μετά (καλά, τουλάχιστον για το προβλέψιμο μέλλον).

Bitcoin (BTC)

Εάν, κατά κάποιον τρόπο, έχετε ακούσει μόνο ένα κρυπτογράφηση, είναι πιθανότατα Bitcoin. Είναι η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση – αυτή τη στιγμή έχει μερίδιο 40% στο συνολικό όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων! Είναι το παλαιότερο κρυπτογράφηση και εξακολουθεί να κυριαρχεί στην αγορά. Έτσι, εάν το Bitcoin συνεχίσει να αυξάνεται όπως και το 2017, τότε η επένδυση σε Bitcoin μπορεί να είναι καλή ιδέα για το 2021.

Η τιμή του Bitcoin αλλάζει πολύ κάθε μέρα και έχει δει πολλά υψηλά και χαμηλά τα τελευταία χρόνια. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα και θα δείτε πόσο αλλάζει η τιμή.

Καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση: Διάγραμμα Bitcoin.

Η τιμή του 1 Bitcoin έχει ξεφύγει 76 $ (07.09.13) έως το υψηλότερο 20.000 $ το Δεκέμβριο του 2017. Αλλά μετά, αφού το Bitcoin έφτασε στο υψηλότερο σημείο του Δεκεμβρίου, η τιμή του Bitcoin έπεσε στα 6000 $ περίπου τον Φεβρουάριο του 2018 και έκτοτε παρουσιάζει διακυμάνσεις. Είναι τρελό!

Με την τιμή να αλλάζει τόσο πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, πώς αποφασίζετε ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος για επένδυση στο Bitcoin?

Λοιπόν, μπορούμε να προσπαθήσουμε να βρούμε τις απαντήσεις κοιτάζοντας μερικά σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος – όταν η τιμή αυξήθηκε ή μειώθηκε κατά μεγάλο μέρος.

 • Ένα σημαντικό γεγονός ήταν όταν Το Bitcoin χωρίζεται σε δύο κρυπτονομίσματα – Bitcoin και Bitcoin μετρητά. Αυτό συνέβη την 1η Αυγούστου. Οι επενδυτές που ήξεραν γι ‘αυτό επένδυσαν τα χρήματά τους πριν από τη διάσπαση και έκαναν τεράστια κέρδη, σχεδόν διπλασιάζοντας την επένδυσή τους!
 • Η τιμή του Bitcoin μειώθηκε στα 10.000 $ τον Ιανουάριο του 2018, σχεδόν τα μισά από τα 20.000 $ που άξιζε τον Δεκέμβριο του 2017. Πολλοί επενδυτές ανησυχούσαν σε αυτό το σημείο και άρχισαν να πωλούν το Bitcoin τους. Αυτό προκάλεσε τη μείωση της τιμής στα 6.000 $ τον Φεβρουάριο του 2018.

Αν σας ενδιαφέρει απόκτηση Bitcoin, μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το Coinbase ή το Binance. Και οι δύο είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αξιόπιστες.

Επένδυση Bitcoin

Αν θέλετε να επενδύσετε σε Bitcoin, τότε πρέπει να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ειδήσεις και τάσεις σχετικά με το Bitcoin. Όταν κυκλοφορούν νέα για μια νέα τεχνική βελτίωση, ίσως θέλετε να σκεφτείτε για την αγορά Bitcoin. Εάν υπάρχει τεράστια πτώση στην τιμή του εν λόγω κρυπτονομίσματος, τότε αυτό μπορεί επίσης να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε Bitcoin, επειδή μπορείτε να το αγοράσετε σε χαμηλή τιμή.

Το καλύτερο κρυπτονομίσμα για επένδυση: νομίσματα κρυπτονομισμάτων.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, τότε ίσως είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε επενδύοντας σε Bitcoin. Παρόλο που έχετε χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε, η επένδυση στο Bitcoin θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα.

Όλα εξαρτώνται από είτε πιστεύετε είτε όχι στο μέλλον του Bitcoin. Αν είστε πιστός, θα πρέπει να σκεφτείτε να επενδύσετε σε αυτό. Εάν δεν είστε, τότε προτείνω να μείνετε μακριά από αυτό. Είναι το ίδιο με κάθε άλλη επένδυση!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ethereum (ETH)

Προς το τέλος του περασμένου έτους, η τιμή των Αιθέριο ήταν ελαφρώς υψηλότερο από 720 $, με συνολικό ανώτατο όριο αγοράς περίπου 70 δισεκατομμύρια δολάρια. Στις αρχές του 2018, το Ethereum ανέβηκε και έφτασε στην υψηλότερη τιμή του 1423 $ στις 4 Ιανουαρίου. Αυτή τη στιγμή, το συνολικό όριο αγοράς για το Ethereum ήταν 138 δισεκατομμύρια δολάρια!

Το Ethereum αυξήθηκε κατά περίπου 3000% το έτος 2017 και έγινε το δεύτερο μεγαλύτερο cryptocurrency, τοποθετώντας το δεύτερο πίσω από το Bitcoin.

Αναρωτιέστε, «πρέπει να επενδύσω στο Ethereum;», «είναι η τιμή του Ethereum ήδη στο αποκορύφωμά της;», ή "είναι το Ethereum το καλύτερο cryptocurrency του 2021?". Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει! Ωστόσο, οι ακόλουθες πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν η επένδυση στο Ethereum είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πώς έχει αυξηθεί το Ethereum τα τελευταία χρόνια.

Καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση: Διάγραμμα Ethereum.

Ακολουθούν τα βασικά γεγονότα που έχουν επηρεάσει περισσότερο την τιμή του Ethereum στο παρελθόν:

 • Το Ethereum έλαβε μια επένδυση περίπου 150 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2016. Ως αποτέλεσμα, η τιμή του αυξήθηκε από 1 $ τον Ιανουάριο του 2016 σε περίπου 14,80 $ τον Μάιο του 2016.
 • Ωστόσο, στις 18 Ιουνίου 2016, μέλη της κοινότητας Ethereum ανακάλυψαν ότι το Ethereum είχε παραβιαστεί. Περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια αξίας Αιθέρας (Το νόμισμα του Ethereum) κλαπεί λόγω ελαττώματος στο πορτοφόλι. Αυτό προκάλεσε τη μείωση της τιμής του Ethereum από το υψηλό των 21,52 $ στις 17 Ιουνίου 2016, στα 9,96 $ στις 18 Ιουνίου 2016.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, Το Ethereum δεν είναι απλώς ψηφιακό νόμισμα. Είναι ένα πιο προηγμένο έργο blockchain. Αυτό συμβαίνει επειδή το Ethereum προσφέρει κάτι ιδιαίτερο – χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Ethereum, προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους κρυπτονομίσματα.

Φανταστείτε ότι θα θέλατε να δημιουργήσετε μια λύση βασισμένη σε blockchain για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού της επιχείρησής σας. Λοιπόν, χάρη στο Ethereum, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από την αρχή. Αντ ‘αυτού, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή στο blockchain του Ethereum. Το Ethereum διευκολύνει την έναρξη νέων έργων blockchain.

Λοιπόν, είναι το Ethereum το επόμενο κρυπτονομίσμα σας που θα επενδύσετε το 2021?

Σας προτείνω να σκεφτείτε να προσθέσετε το Ethereum στη λίστα σας, καθώς νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε το 2021.

Το καλύτερο κρυπτονομίσμα για επένδυση: ανάλυση κεριών και γραφημάτων.

Ο Julian Hosp, ειδικός σε blockchain, δήλωσε ότι το ανώτατο όριο αγοράς της Ethereum θα μπορούσε να αυξηθεί στα 200 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2021. Εάν η πρόβλεψη της Hosp είναι σωστή, η τιμή του Ethereum θα φτάσει τα 2000 $. Ο λόγος του Hosp πίσω από την πρόβλεψη βασίζεται κυρίως στο ICO (Αρχικές προσφορές νομισμάτων) που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το blockchain Ethereum το 2018 & 2021.

Η Ethereum σχεδιάζει επίσης να βελτιώσει την τεχνολογία τους φέτος, με νέα πρωτόκολλα σχεδόν έτοιμα να ξεκινήσουν. Λοιπόν, προσέξτε το Ethereum!

Για να μάθετε περισσότερα για το Ethereum, διαβάστε το Ethereum vs Bitcoin οδηγός.

Κυματισμός (XRP)

Κυματισμός, επίσης γνωστό ως XRP, ήταν ο πρωταρχικός υποψήφιος για τη θέση του καλύτερου κρυπτονομίσματος το 2017 με ανάπτυξη περίπου 36.000%! Ναι, το διάβασες σωστά. Αυξήθηκε από σχεδόν $ 0 στις αρχές του 2017 και έφτασε τα 2,4 $ τον Δεκέμβριο του 2017 – όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα.

Όπως όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα, η τιμή του Ripple έχει επίσης μειωθεί το 2018 – αυτή τη στιγμή ορίζεται στα 0,20 $.

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Ξέρω τι σκέφτεστε – χάσατε μια μεγάλη ευκαιρία, χωρίς να επενδύσετε το Ripple στις αρχές του 2017. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, το Ripple θα μπορούσε ακόμα να είναι μια καλή επιλογή για να θεωρήσετε ως το επόμενο κρυπτονομίσμα σας για να επενδύσετε το 2021.

Παρόλο που η τιμή ενός XRP είναι πολύ χαμηλότερη από την τιμή ενός Bitcoin, το XRP εξακολουθεί να είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με βάση το όριο αγοράς. Τον Μάιο του 2018, είχε συνολικό ανώτατο όριο αγοράς περίπου 35 δισεκατομμύρια δολάρια.

Λοιπόν, τι γίνεται με το Ripple που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές για τους επενδυτές?

Ο κύριος λόγος για τη δημοτικότητα του Ripple είναι ότι δεν είναι μόνο ψηφιακό νόμισμα, αλλά και ένα σύστημα πληρωμών. Η Ripple χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να κάνει τις διεθνείς πληρωμές πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς.

Εάν προσπαθήσατε να πραγματοποιήσετε μια διεθνή τραπεζική πληρωμή σήμερα, θα χρειαστούν περίπου 2-10 ημέρες για την επεξεργασία της συναλλαγής. Η ίδια πληρωμή, όταν γίνει χρησιμοποιώντας το Ripple, διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Πόσο φοβερό είναι αυτό!

Αλλά υπάρχουν περισσότερα καλά νέα – πολλά μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η American Express, η JP Morgan και η Santander χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία της Ripple. Επίσης, η Ripple συνεργάζεται με την Κεντρική Τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας, την LianLian International της Κίνας και άλλες τράπεζες από όλο τον κόσμο.

Καλύτερο cryptocurrency για επένδυση: μια συνάντηση μεταξύ επενδυτών.

Έτσι, εάν αναρωτιέστε πώς να επενδύσετε σε blockchain, τότε το Ripple μπορεί να είναι η καλύτερη απάντηση.

Με βάση αυτό που μόλις εξήγησα, το μέλλον της Ripple στον χρηματοοικονομικό κλάδο θα μπορούσε να είναι καλό. Θα πρέπει να προσέχετε το Ripple και να μάθετε περισσότερα τις συνεργασίες τους. Προσέξτε και νέες συνεργασίες – αν η Ripple υπογράψει σύμβαση με άλλη μεγάλη τράπεζα, τότε θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του XRP.

Οι επενδυτές που κατάλαβαν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ripple έχουν κερδίσει πολλά χρήματα. Μετά από ένα φανταστικό 2017, το Ripple θα μπορούσε να είναι το καλύτερο κρυπτογράφηση του 2021.

Σημείωση: Τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε στο Ripple, καθώς η τιμή του έχει μειωθεί κατά 70% χαμηλότερα από το υψηλό όλων των εποχών των 3,4 $ τον Ιανουάριο του 2017.

Litecoin (LTC)

Η λίστα μας σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο κρυπτογράφηση για να επενδύσει το 2021 δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς Litecoin. Ακριβώς όπως το Ripple, το Litecoin παρουσίασε εξαιρετική απόδοση το 2017 με αύξηση σχεδόν 8000%.

Η τιμή του Litecoin αυξήθηκε από περίπου $ 4 στις αρχές του 2017 έως υψηλό των 358 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Ωστόσο, όπως και τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, η Litecoin ακολούθησε επίσης την τάση των τιμών και έπεσε στα 110 $ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα τιμών της Litecoin – μπορείτε να δείτε τη γρήγορη άνοδο της τιμής του Litecoin στις αρχές του 2018. Η τιμή τόσο του Litecoin όσο και του Bitcoin ακολούθησε παρόμοια τάση τον τελευταίο χρόνο.

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Το Litecoin είναι το 5ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Litecoin συνεχίζει να ενδιαφέρει τους επενδυτές λόγω της στενής σύνδεσής της με το Bitcoin, παρέχοντας έτσι έναν καλό λόγο για τη Litecoin να είναι στη λίστα μας για την επένδυση του επόμενου κρυπτονομίσματος το 2021.

Το Litecoin δημιουργήθηκε το 2011 έως βελτιώστε την τεχνολογία του Bitcoin. Η Litecoin ολοκληρώνει μια συναλλαγή 4 φορές πιο γρήγορα από το Bitcoin. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitcoin, ο μέγιστος αριθμός Litecoin είναι περιορισμένος 84 εκατομμύρια – 4 φορές περισσότερο από την προσφορά νομισμάτων του Bitcoin (21 εκατομμύρια).

Το Litecoin ήταν το πρώτο κρυπτονομίσμα που έκανε ένα Δίκτυο αστραπής συναλλαγή τον Μάιο του 2017. Χρησιμοποιώντας το Lightning Network, το 0.00000001 Litecoin μεταφέρθηκε από τη Ζυρίχη στο Σαν Φρανσίσκο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο! Μόλις το Litecoin αρχίσει να χρησιμοποιεί το Lightning Network, θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή του Litecoin!

Δίκτυο αστραπής: Μια νέα τεχνολογία που αυξάνει την ταχύτητα των συναλλαγών στο δίκτυο blockchain.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin μετρητά είναι ένα ακόμη όνομα που είναι αρκετά γνωστό στους κύκλους κρυπτογράφησης. Ταυτόχρονα, όμως, είναι μια κρυπτογράφηση που είχε (και εξακολουθεί να κάνει!) Αρκετή διαμάχη που την περιβάλλει.

Όπως με τα περισσότερα πράγματα που σχετίζονται με το Bitcoin, η διαμάχη που περιστρέφεται γύρω από το BCH έχει να κάνει με τις έννοιες του επεκτασιμότητα, αποκέντρωση, και να παραμείνουμε πιστοί στο αρχικό όραμα του Bitcoin (blockchain).

Βλέπετε, από όλες τις καλύτερες επιλογές κρυπτογράφησης σε αυτήν τη λίστα, η BCH είχε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες έναρξης. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός σκληρού πιρουνιού του Bitcoin. Οι προγραμματιστές που εφάρμοσαν το πιρούνι το έκαναν για να λύσουν ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ζητήματα του Bitcoin – έλλειψη επεκτασιμότητας.

Το μέγεθος ενός μπλοκ Bitcoin Cash είναι 8ΜΒ. Σε αντίθεση με αυτό, τα μεγέθη μπλοκ του Bitcoin είναι 8 φορές μικρότερο1MB.

Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, οι απόψεις σχετικά με την BCH είχαν διαχωριστεί από την αρχή. Πώς αυτό επηρέασε τις τιμές του νομίσματος κρυπτογράφησης; Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά:

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Ενώ η BCH είχε πολλές διαφορετικές περιόδους, η τιμή της ήταν αρκετά σταθερή εδώ και αρκετό καιρό! Ακόμη και με όλες τις διαμάχες που περιβάλλουν το crypto, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξακολουθούν να επιμένουν ότι το Bitcoin Cash είναι το "κρυπτογράφηση του μέλλοντος". Σίγουρα μια αξιοσημείωτη επιλογή, όσον αφορά την καλύτερη κρυπτογράφηση για επενδύσεις!

Tron (TRX)

Πολλοί άνθρωποι που αναζητούν την καλύτερη κρυπτογράφηση για να επενδύσουν (ή απλά – την καλύτερη κρυπτογράφηση, γενικά) προσπαθούν επίσης να βρουν ένα έργο που βασίζεται σε blockchain ότι θα ενδιαφερόταν να υποστηρίξουν.

Λοιπόν, αν ισχύει και για εσάς, Τρόν μπορεί να σας ενδιαφέρει λίγο – είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης περιεχομένου που στοχεύει να αφήσει τα προσωπικά σας στοιχεία στα χέρια του ατόμου στο οποίο ανήκει – εσύ.

Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τον Tron ως η εναλλακτική λύση για YouTube, Ίνσταγκραμ, ή ακόμα και στο Facebook. Όλοι αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης και κοινής χρήσης περιεχομένου συγκεντρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία, και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με διαφημιζόμενους, ώστε να μπορούν να στοχεύουν τις διαφημίσεις τους σε εσάς. Όχι κάτι που θα πρέπει να ανησυχείτε με ένα αποκεντρωμένη πλατφόρμα, ωστόσο.

Όπως με κάθε άλλο "καλύτερη κρυπτογράφηση" εκεί έξω, Η Tron δεν είναι απαλλαγμένη από αντιπαραθέσεις, αν και. Τα περισσότερα από τα αντιληπτά "θέματα" Το να περιβάλλει αυτό το έργο έχει όντως σχέση με τους δημιουργούς του – παρόλο που αυτά τα ζητήματα απορρίπτονται συχνά ως απλές εκστρατείες ή φήμες, επηρεάζει το έργο, ωστόσο!

Το ερώτημα είναι – πόσο; Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά:

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Ενώ η Tron είχε κάποιες σημαντικές μεταβολές στις τιμές, το νόμισμα φαίνεται να ανεβαίνει στην τιμή. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2021!

EOS (EOS)

EOS είναι ένα μοναδικό έργο, ως προς αυτό "καλύτερη κρυπτογράφηση" τα μαθήματα πηγαίνουν. Δεν είναι μοναδικό επειδή έχει κάποια ακουστική τεχνολογία πίσω από αυτό, ή λόγω κάποιου άλλου τεχνικού λόγου – είναι απλά ένα από τα πιο θετικά αντιληπτά νομίσματα σε αυτήν τη λίστα!

Με την πρώτη ματιά, το EOS μπορεί να εμφανιστεί πολύ παρόμοια στο Ethereum. Όπως και το ETH, το EOS σας επιτρέπει να αναπτύξετε έξυπνες συμβάσεις, και ακόμα δημιουργώ dApps στο blockchain του. Λοιπόν … Τι κάνει λοιπόν το EOS μοναδικό?

Λοιπόν, ο στόχος αυτού του έργου είναι να τρέξει ένα αποκεντρωμένο blockchain που θα σας επέτρεπε να το κάνετε εκτελέστε δωρεάν συναλλαγές. Η διαφορά εδώ είναι ότι τα περισσότερα κρυπτονομίσματα εκεί έξω δεν μπορούν να ανταλλάσσονται, να αγοράζονται ή να πωλούνται χωρίς χρέωση.

Τα διαγράμματα τιμών EOS έχουν ως εξής:

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Η EOS είχε κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή των τιμών τα τελευταία χρόνια, αλλά πρόσφατα σταθεροποιήθηκε. Αν ψάχνετε σε αυτό το νόμισμα ως το καλύτερο κρυπτονομίσμα για να επενδύσετε το 2021, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε κάντε κάποια επιπλέον έρευνα, και ακολουθήστε τα νέα περιβάλλει το νόμισμα!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Επενδυτικές στρατηγικές: Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι

Πώς λαμβάνουν οι επενδυτές αποφάσεις που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα ή μετοχές; Αρχίζουν να κάνουν επενδύσεις τη στιγμή που το σκέφτονται; Υποθέτω ότι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι – όχι!

Πριν επενδύσετε σε οτιδήποτε, χρειάζεστε μια σαφή κατανόηση ποιοι είναι οι επενδυτικοί σας στόχοι και πώς θα τους επιτύχετε. Θέλετε μια καλή ιδέα για το πόσο καιρό είστε διατεθειμένοι να διατηρήσετε την επένδυσή σας ανοιχτή και ποιο ποσό κέρδους θέλετε να πάρετε.

Θα πρέπει να έχετε την ίδια νοοτροπία όσον αφορά τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Προτού αποφασίσετε ποια είναι η επόμενη κρυπτογράφηση για το 2021 για εσάς, ας συζητήσουμε τους δύο κύριους τύπους επενδυτικών στρατηγικών για κρυπτονομίσματα.

Λάβετε υπόψη ότι όποια στρατηγική και αν επιλέξετε, είναι πάντα ζωτικής σημασίας για τη χρήση αξιόπιστων πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το Coinbase και το Binance.

Μακροπρόθεσμη επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Μια μακροπρόθεσμη επένδυση είναι εκείνο που περιμένετε ότι η κρυπτογράφηση θα έχει καλύτερη απόδοση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απλός! Κανονικά, ο ελάχιστος χρόνος για μακροπρόθεσμες επενδύσεις είναι 6 μήνες έως 1 έτος. Αν και, ορισμένοι σκοπεύουν να κρατήσουν τις επενδύσεις τους για 5-10+ χρόνια. Εξαρτάται από εσάς πώς επιλέγετε να επενδύσετε. μπορείτε είτε να κάνετε την πλήρη επένδυσή σας με μία κίνηση, είτε μπορείτε να επενδύσετε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική

Για άλλη μια φορά, πριν επενδύσετε οποιοδήποτε ποσό, πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για τους επενδυτικούς σας στόχους:

 • Θα πουλήσετε το cryptocurrency μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ή θα το πουλήσετε όταν φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή?
 • Θα πουλήσετε την επένδυσή σας ταυτόχρονα ή θα πουλήσετε μέρη της σε διαφορετικές χρονικές στιγμές?
 • Σε ποια περίπτωση θα πουλούσατε τη μακροπρόθεσμη επένδυση βραχυπρόθεσμα; Για παράδειγμα, εάν δημιουργηθούν νέοι νόμοι που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη μακροπρόθεσμη τιμή της επένδυσής σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το πουλήσετε νωρίτερα.

Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα για να αποφασίσετε ποια κρυπτονομίσματα είναι καλύτερα ως μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Σας συνιστώ να ελέγξετε για τα ακόλουθα:

 • Είναι η τεχνολογία τους καλύτερη από τους ανταγωνιστές τους?
 • Διαθέτουν μια ισχυρή ομάδα ιδρυτών και προγραμματιστών?
 • Πόσο καλό είναι ο οδικός χάρτης / σχέδιο τους?
 • Επιλύουν προβλήματα πραγματικού κόσμου?

Εάν πιστεύετε πραγματικά στην κρυπτογράφηση που επενδύετε, θα πρέπει να μάθετε να διατηρείτε την επένδυσή σας ακόμα και όταν οι τιμές πέφτουν. Αν «πωλήσετε πανικό», τότε θα μπορούσατε να χάσετε χρήματα και να μετανιώσετε την πώληση.

Λόγοι για την πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων επενδύσεων

 • Η μακροπρόθεσμη επένδυση διευκολύνει τη ζωή σας, καθώς δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε την αγορά όλη την ώρα.
 • Πιστεύετε ότι ορισμένα κρυπτονομίσματα θα έχουν καλύτερη απόδοση μακροπρόθεσμα.
 • Πιστεύετε πραγματικά στο μέλλον του κρυπτονομίσματος.

Αυτά είναι μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη!

Βραχυπρόθεσμη επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Βραχυπρόθεσμες επενδύσεις γίνονται σε μικρότερες χρονικές περιόδους με την ελπίδα να γίνουν γρήγορα κέρδη. Λοιπόν, πόσο σύντομη είναι μια βραχυπρόθεσμη επένδυση?

Καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση: άτομα που αναλύουν γραφήματα.

Οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μπορεί να απαιτηθούν δευτερόλεπτα, λεπτά, ημέρες, ή ακόμα και μερικούς μήνες.

Πώς λειτουργούν οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις?

Ακριβώς όπως οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις, πρέπει να έχετε σαφείς στόχους για την επένδυσή σας. Πρέπει να αναρωτηθείτε:

 • Τι κέρδος αναμένετε να κάνετε από αυτήν την επένδυση; Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για την τιμή στην οποία πρέπει να αγοράσετε / πουλήσετε το κρυπτογράφηση.
 • Πόση απώλεια θα δεχτείτε; Αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις απώλειές σας εάν η τιμή του κρυπτονομίσματος πέσει ξαφνικά.
 • Έχετε χρόνο να μελετήσετε και να ακολουθήσετε την κρυπτογράφηση και τις ειδήσεις?
 • Μπορείτε να κάνετε τεχνικές αναλύσεις της αγοράς κρυπτογράφησης; Εάν όχι, τότε πρέπει να μάθετε πριν επενδύσετε.
 • Η βραχυπρόθεσμη στρατηγική σας θα σας δώσει υψηλότερες αποδόσεις από μια μακροπρόθεσμη στρατηγική?

Πρέπει να μάθετε ποια είναι η καλύτερη κρυπτογράφηση για να επενδύσετε το 2021 βραχυπρόθεσμα. Τα κρυπτονομίσματα που έχουν τα ακόλουθα είναι καλές επιλογές για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις:

 • Χαμηλό όριο αγοράς
 • Υψηλός όγκος συναλλαγών – πολλοί άνθρωποι το αγοράζουν και πωλούν κάθε λεπτό.
 • Αυτή τη στιγμή είναι δημοφιλές στις ειδήσεις και στα κοινωνικά μέσα.
 • Έχετε ICO ή μόλις τελειώσατε το ICO τους – προσπαθήστε να τα αποκτήσετε σε χαμηλή τιμή.

Ενώ τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum μπορούν επίσης να διαπραγματευτούν βραχυπρόθεσμα, πρέπει να σκεφτείτε επενδύοντας στα νεότερα κρυπτονομίσματα. Οι επενδυτές έχουν πραγματοποιήσει τεράστια κέρδη στο παρελθόν με βραχυπρόθεσμες επενδύσεις – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων από τις σημαντικότερες, αλλά νεότερες επενδύσεις κρυπτογράφησης όπως ΝΕΟ, Αστρικός, ΙΩΤΑ, και ΝΕΜ.

Καλύτερο Cryptocurrency της Χρονιάς

Το κύριο πλεονέκτημα των βραχυπρόθεσμων επενδύσεων είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα – έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους πλούσιους γρήγορα. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν τα μειονεκτήματά τους.

Λοιπόν, τι είναι?

 • Χρειάζονται πολύ χρόνο και προσπάθεια καθώς πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τις τιμές της αγοράς.
 • Είναι μια πιο ριψοκίνδυνη επένδυση και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες απώλειες λόγω του πόσο αλλάζει η τιμή σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό και συναισθηματικό.

Είναι δύσκολο να πούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή των δύο επενδυτικών στρατηγικών. Όλα εξαρτώνται από τους στόχους και την εμπειρία σας στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Εάν πιστεύετε πραγματικά σε ένα έργο, τότε προτείνω να επενδύσετε μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, εάν ένα έργο είναι νέο και δημιουργεί μεγάλη προσοχή, τότε οι βραχυπρόθεσμες συναλλαγές θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη επιλογή.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Ενώ τα κρυπτονομίσματα μπορούν να σας προσφέρουν τεράστια κέρδη, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα ακόμη πράγμα – να χάσω χρήματα. Θυμηθείτε, οι προβλέψεις σας δεν θα είναι πάντα σωστές! Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι πρόκειται να συμβεί στην τιμή ενός κρυπτονομίσματος ή οποιασδήποτε άλλης επένδυσης.

Ξέρετε τι λένε οι περισσότεροι από τους ειδικούς επενδυτές σε κρυπτονομίσματα; Θα έπρεπε επενδύστε μόνο χρήματα που δεν φοβάστε να χάσετε. Είναι υπέροχη συμβουλή, γι ‘αυτό να το θυμάστε πάντα!

Αυτό είναι λοιπόν το τέλος του οδηγού Best Cryptocurrency to Invest 2021. Ελπίζω να γνωρίζετε τώρα ποια επενδυτική στρατηγική θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς και ότι έχετε καλή κατανόηση του τι κάνει μια καλή επένδυση.

Τέλος, εάν θέλετε να ξεκινήσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, φροντίστε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο οι πιο αξιόπιστοι ιστότοποι ανταλλαγής, όπως Κάθισμα ή Νομισματική βάση.

Η τυπική διαδρομή που θα ακολουθούσατε θα μοιάζει με αυτό:

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κρυπτογράφηση μέσω Απλός – το μεγάλο πράγμα εδώ είναι ότι θα γίνει η συναλλαγή πολύ πιο γρήγορα, και θα είστε σε θέση να πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα, πολύ!

Ποια από τα κρυπτονομίσματα που ανέφερα είναι τα αγαπημένα σας; Έχετε μια επιλογή για το καλύτερο cryptocurrency του 2021?

* Σημείωση: αυτό το άρθρο είναι μια προσωπική γνώμη. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me