Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πώς να εξουδετερώσετε το Cryptocurrency

Με κρυπτονομισματα μπαίνοντας στο mainstream με ένα χτύπημα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα αναπτύσσουν ενδιαφέρον για αυτόν τον νέο και παράξενο κόσμο του blockchain. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έρχονται σε κρυπτογράφηση επειδή είχαν ακούσει ότι είναι δυνατό να κερδίσουν χρήματα από αυτούς. Αν είστε ένα από αυτά τα άτομα, είστε τυχεροί, γιατί σήμερα θέλω να σας πω πώς να κάνω κρυπτογράφηση.

Θα ξεκινήσουμε καλύπτοντας τον ίδιο τον όρο – θα μιλήσουμε για το τι είναι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και γιατί οι άνθρωποι ενοχλούν την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Τότε θα σας πω για το διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξορύξετε κρυπτογράφηση – τα υπέρ τους, τα μειονεκτήματά τους και ούτω καθεξής.

Τέλος, θα μιλήσουμε για μερικά από τα πιο δημοφιλή νομίσματα όσον αφορά την εξόρυξη κρυπτογράφησης καθώς και τα πιο ασφαλή πορτοφόλια (όπως Καθολικό Nano S, Νομισματική βάση και Trezor Model T) όπου μπορείτε να κρατήσετε τα νομίσματά σας και να συμπεριλάβετε τα περισσότερα αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης (Νομισματική βάση και Κάθισμα) όπου μπορείτε να ανταλλάξετε τα νομίσματα που σας ανήκουν σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Κατανόηση της εξόρυξης

Για να το θέσουμε με πολύ απλούς όρους, εξόρυξη κρυπτογράφησης είναι μια διαδικασία στην οποία μια μηχανή εκτελεί συγκεκριμένες εργασίες για να αποκτήσει λίγο κρυπτογράφηση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο TL · DR είναι δυνατό, ας διακλαδώσουμε λίγο, εμείς?

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Φανταστείτε ότι έχετε ένα μηχανή που εξορύσσει κρυπτονομίσματα. Θα μιλήσουμε για τους συγκεκριμένους τύπους μηχανών αργότερα στο σεμινάριο, αλλά για παράδειγμα, ας πούμε ότι είναι τον δικό σας, προσωπικό υπολογιστή και προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να εξορύξετε κρυπτογράφηση.

Ο υπολογιστής σας θα εκτελούσε συγκεκριμένες εργασίες που απαιτούνται για να είναι σε θέση αποκτήστε ακόμη και τα ελάχιστα ποσά κρυπτονομίσματος. Αυτά τα καθήκοντα ονομάζονται “Απόδειξη της εργασίας” και έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα δίκαιο πεδίο ανταγωνισμού για όλους τους διαφορετικούς ανθρακωρύχους εκεί έξω.

Πώς να εξορύξετε κρυπτογράφηση: Εξόρυξη Litecoin.

Τα ίδια τα καθήκοντα είναι μαθηματικές εξισώσεις. Όσο περισσότεροι ανθρακωρύχοι θέλουν να εξορύξουν ένα, μια συγκεκριμένη ομάδα εξόρυξης – τόσο πιο σκληρές γίνονται οι εξισώσεις. Αυτό φέρνει ισορροπία στην πισίνα, αλλά επίσης ενθαρρύνει τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη χρήση μηχανημάτων.

Πολλά περισσότεροι λεπτοί παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι ενώ συμβαίνει η διαδικασία εξόρυξης, αλλά η γενική ιδέα είναι ότι εάν η συσκευή σας συμβάλλει στην «εξόρυξη», θα λάβετε ένα μερίδιο από τα λάφυρα.

Αυτός είναι ένας πολύ σύντομος και απλός τρόπος για τον ορισμό της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Τώρα ας προχωρήσουμε σε αυτό που ήρθατε εδώ για να δείτε – πώς να εξορύξετε κρυπτογράφηση.

Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ακολουθήσετε την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Θα καλύψω τα κύρια εδώ και θα ξεκινήσω από το πιο εύκολο – εξόρυξη σύννεφων.

Μέθοδος # 1 – Εξόρυξη Cloud

Εάν ψάχνετε τρόπους εξόρυξης κρυπτογράφησης, εξόρυξη σύννεφων είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος εξόρυξης κρυπτονομισμάτων χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το δάχτυλό σας.

Εξόρυξη σύννεφων είναι μια διαδικασία όπου εσείς πληρώστε κάποιον (τις περισσότερες φορές είναι μια μεγάλη εταιρεία) ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και «ενοικιάζει» τη μηχανή εξόρυξης που ονομάζεται «εξέδρα» και τη διαδικασία εξόρυξης από μόνη της.

Αυτό το ενοίκιο διαρκεί για ένα συμφωνημένη περίοδος, μέσω των οποίων όλα τα κέρδη που πραγματοποιεί η εξέδρα (μείον το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και συντήρησης) μεταφέρονται στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Οι άνθρωποι (εταιρείες) που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud συνήθως έχουν τεράστιες εγκαταστάσεις εξόρυξης με πολλές εκμεταλλεύσεις (δεκάδες ή εκατοντάδες πλατφόρμες στοιβάζονται και λειτουργούν μαζί) στη διάθεσή τους και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να εξορύσσω κρυπτογράφηση.

Το Cloud mining έχει γίνει τόσο δημοφιλές κυρίως επειδή προσφέρει το δυνατότητα συμμετοχής στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων για άτομα που μπορεί να μην έχουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν τις εξέδρες τους ή που ίσως απλά δεν ενδιαφέρονται να κατέχουν μια εξέδρα.

Πώς να εξορύξετε κρυπτογράφηση: cloud mining.

Υπάρχουν δύο επιλογές του εξόρυξη σύννεφωνΕλεύθερος και πληρώθηκε. Φυσικά, πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τρόπους εξόρυξης κρυπτονομισμάτων θα έλθουν προς τις «δωρεάν» επιλογές, αλλά έχει τα μειονεκτήματά του (πολύ χαμηλές ταχύτητες εξόρυξης, επιπλέον συνθήκες κ.λπ.). Πληρωμένο σύννεφο η εξόρυξη λειτουργεί συνήθως ως εξής:

Βρίσκετε ένα κεντρικός υπολογιστής cloud mining online. Ελέγχετε τα σχέδια που προσφέρει ο οικοδεσπότης – συνήθως υπάρχουν τέσσερα ή πέντε από αυτά τα σχέδια, που κυμαίνονται από το φθηνότερο έως το πιο ακριβό. Μερικοί οικοδεσπότες σας προσφέρουν ακόμη και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα εξόρυξης cloud.

Μόλις ξέρετε τι θέλετε, απλά εκτελέστε τη συναλλαγή (που σημαίνει ότι πληρώνετε τον οικοδεσπότη), κανω ΕΓΓΡΑΦΗ τον κωδικό πορτοφολιού κρυπτογράφησής σας και έτσι κάνετε τα πρώτα βήματα για τον τρόπο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων!

Διαφορετικά σχέδια κοστίζουν διαφορετικά χρηματικά ποσά και διαρκούν για μια ποικιλία περιόδων. Τα τυπικά σχέδια μπορούν να πάνε οπουδήποτε από 500 $ έως 5000 $, και διαρκεί από δύο χρόνια έως μια ζωή.

Συνήθως αναμένεται να σπάσει κανείς γύρω από το μισός χρόνος – σήμα ενός έτους και μετά κέρδος από αυτό το σημείο και μετά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα, επειδή οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι πολύ ασταθείς και οι τιμές τους τείνουν να κυμαίνονται αρκετά.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μέθοδος # 2 – Εξόρυξη CPU

Εξόρυξη CPU χρησιμοποιεί επεξεργαστές για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Παλαιότερα ήταν μια βιώσιμη επιλογή, αλλά σήμερα, όλο και λιγότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτήν τη μέθοδο πώς να εξορύσσω κρυπτονομίσματα καθημερινά.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό. Πρωτα απο ολα, Η εξόρυξη CPU είναι εξαιρετικά αργή. Θα μπορούσατε να συνεχίσετε για μήνες χωρίς να παρατηρήσετε το μικρότερο ποσό εσόδων.

Είναι επίσης συνήθως δεν αξίζει τον κόπο – βγάζετε πολύ λίγα χρήματα, αλλά πιθανότατα ξοδεύετε δέκα φορές αυτό το ποσό για ηλεκτρική ενέργεια και ψύξη. Το πρόβλημα μετριάζεται λίγο εάν μπορείτε να βρείτε ένα μέρος που έχει ωραία ψύξη και φτηνούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ακόμη και την εξόρυξη CPU?

Λοιπόν, βασικά επειδή οποιοσδήποτε με επιτραπέζιο υπολογιστή θα μπορούσε να το κάνει.

Το μόνο που χρειάζεστε για να ορυχεία χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της CPU είναι απλώς ένας υπολογιστής και μερικά προγράμματα. Είναι δυνατό να το κάνετε με φορητό υπολογιστή, αλλά είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙ. Ο φορητός σας υπολογιστής πιθανότατα θα τηγανίσει και υπερθέρμανση σε λίγες ώρες.

Το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο να ξεκινήσετε την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων προσελκύει νέοι ανθρακωρύχοι CPU κάθε μέρα. Μερικά άτομα που αναζητούν πώς να εξορύξουν κρυπτογράφηση δεν ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες – θέλουν απλώς να ξεκινήσουν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν και με οποιονδήποτε τρόπο δυνατό.

Μέθοδος # 3 – Εξόρυξη GPU

Εξόρυξη GPU είναι πιθανώς το δημοφιλέστερος και πολύ γνωστό μέθοδος εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Εάν χρησιμοποιείτε το Google “cryptocurrency mining”, τα GPU rigs θα είναι μερικά από τα πρώτα πράγματα που θα δείτε.

Οι ανθρακωρύχοι, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν Εξάρτημα GPU για τις υπηρεσίες τους. Και αυτοί οι τύποι είναι επαγγελματίες που μερικές φορές έχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εξέδρες, οπότε μάλλον ξέρουν τι κάνουν, σωστά?

Πώς να ορυχείο κρυπτογράφηση: GPU κρυπτογράφηση

Η εξόρυξη GPU είναι πολύ δημοφιλής γιατί είναι και τα δύο αποτελεσματικός και σχετικά φθηνό. Μην με παρεξηγείτε, η κατασκευή της ίδιας της εξέδρας τείνει να είναι δαπανηρή – αλλά όταν πρόκειται για την ταχύτητα κατακερματισμού και το γενικό εργατικό δυναμικό, η εξέδρα εξόρυξης GPU είναι εξαιρετική.

Εξάρτημα GPU χρησιμοποιήστε κάρτες γραφικών για να εξορύξετε κρυπτονομίσματα. Μια τυπική εξέδρα είναι κατασκευασμένη από επεξεργαστή, μητρική πλακέτα, ψύξη, πλαίσιο πλαισίου και – φυσικά – μερικές (2 – 8) κάρτες γραφικών.

Μια τυπική τιμή για ένα καλά εξοπλισμένη και όμορφα κατασκευασμένη εξέδρα εξόρυξης GPU στοχεύει να είναι περίπου το εύρος τιμών των $ 3000. Είναι μια μεγάλη επένδυση, αλλά θα αποδώσει πολύ πιο γρήγορα από, ας πούμε, έναν ανθρακωρύχο CPU. Άτομα που αναζητούν τρόπους να εξορύξουν το κρυπτογράφηση πρέπει να τα ελέγξουν.

Μέθοδος # 4 – Εξόρυξη ASIC

ASIC (Ολοκληρωμένα κυκλώματα ειδικά για εφαρμογές) είναι ειδικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί ρητά για να εκτελούν μία μόνο εργασία, η οποία σε αυτήν την περίπτωση είναι η εξόρυξη κρυπτογράφησης.

Οι ASIC είναι πολύ γνωστοί και πολύτιμοι, επειδή αυτοί παράγουν τρελά ποσά κρυπτογράφησης σε σύγκριση με την GPU και CPU των ανταγωνιστών της.

Αλλά αν είναι τόσο καλοί, γιατί δεν τους ανέφερα νωρίτερα?

Λοιπόν, κυρίως επειδή είναι μεγάλα αντικείμενο αντιπαράθεσης.

Βλέπετε, όταν η εταιρεία ASIC ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του μηχανήματος, η ανακοίνωση προκάλεσε αναταραχή στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Πολλοί άνθρωποι ζήτησαν την πλήρη απαγόρευση αυτών των μηχανών. Γιατί?

Επειδή το ASICS είναι έτσι ισχυρός, κλέβουν άλλους ανθρακωρύχους που χρησιμοποιούν εξέδρες GPU ή CPU της δυνατότητας να διατηρήσουν τις ταχύτητες κατακερματισμού και τα κέρδη. Επίσης, οι ASIC έχουν έστριψε την οικονομία ορισμένων συγκεκριμένων κρυπτονομισμάτων – φανταστείτε εάν η πλειοψηφία των κερδών πηγαίνει σε έναν ανθρακωρύχο με ένα αγρόκτημα ASIC, τι είδους χάος θα προκύψει.

Η καλύτερη μέθοδος για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

Τώρα που έχετε κατανόηση του τρόπου εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και σχετικά με όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος?

Τρόπος εξόρυξης κρυπτονομισμάτων: προσαρμογή της εξέδρας κρυπτογράφησης.

Η μέθοδος που σας ταιριάζει περισσότερο εξαρτάται επίσημα από μερικές βασικές λεπτομέρειες: είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε κάποια αρχικά χρήματα; Αν είναι έτσι, πόσο? Θέλεις να ΚΑΘΕ μια εξέδρα? Θέλετε ακόμη και να το κάνετε με μια εξέδρα?

Αυτές και πολλές άλλες παρόμοιες ερωτήσεις θα καθορίσει η καλύτερη μέθοδος εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Σε γενικές γραμμές, το GPU και το cloud mining φαίνεται να είναι το δύο μεγάλες επιλογές που αγαπούν οι άνθρωποι. Η εξόρυξη CPU είναι αργή και κουραστική, ενώ η εξόρυξη ASIC θα μπορούσε να γίνει πολύ απρόβλεπτη, ειδικά από τα τέλη.

Αν θέλεις χτίστε την εξέδρα σας, τότε η GPU είναι ο τρόπος να πάτε. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια δεκάρα και απλώς πηγαίνετε το συντομότερο δυνατόν, θα μπορούσατε να κάνετε μια εξόρυξη CPU. Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν και δεν φοβάστε τη διαμάχη – τα ASIC είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Και τέλος, εάν δεν θέλετε να κάνετε καμία σχέση ούτε με εξέδρες ούτε με άλλο τύπο μηχανημάτων – η εξόρυξη cloud είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τον τρόπο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων!

Ποιο κρυπτονομίσμα στο δικό μου?

Η επιλογή του εξοπλισμού σας θα πρέπει επίσης να εξαρτάται από τον τύπο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που έχετε αποφασίσει να κάνετε.

Τρόπος εξόρυξης κρυπτονομισμάτων: Litecoin.

Μερικά από τα προφανή αγαπημένα θα ήταν Bitcoin, Αιθέριο ή Παύλα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι Bitcoin η εξόρυξη είναι ίσως το πιο δύσκολο από όλα – δεδομένου ότι το νόμισμα είναι τόσο δημοφιλές, υπάρχουν πολλοί ανθρακωρύχοι σε όλο τον κόσμο συντονισμένοι στις λίγες ομάδες που υπάρχουν και προσπαθούν να αρπάξουν τουλάχιστον ένα μικρό κομμάτι Bitcoin. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να περιμένετε αμέτρητες ώρες έως ότου αρχίσουν να μπαίνουν οι πρώτες σταγόνες Bitcoin.

Έχοντας αυτό υπόψη, το δικό σας καλύτερο στοίχημα πιθανότατα να μείνουμε Αιθέριο ή κάποια άλλη λιγότερο δημοφιλή κρυπτογράφηση. Ανάλογα με τη μέθοδο επιλογής σας, ελέγξτε τις τιμές, υπολογίστε πότε θα πραγματοποιηθεί η απόδοση της επένδυσής σας, κάντε κάποια μαθηματικά και θα το καταλάβετε σε χρόνο μηδέν!

συμπέρασμα

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι σχετικά με τον τρόπο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Αυτές είναι απλώς οι κύριες μέθοδοι – αν θέλετε, θα μπορούσατε ακόμη και να ξεχάσετε την εξόρυξη και να μπείτε σε βρύσες Bitcoin – αλλά αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία για μια εντελώς διαφορετική μέρα. Αλλά είναι μια επιλογή!

Ένα πράγμα που δεν πρέπει μόνο να θυμάστε, αλλά και να κάνετε αμέσως είναι να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αποφασίστε σχετικά με τον τύπο κρυπτογράφησης που θέλετε να εξορύξετε και απλώς αναζητήστε τις επιλογές πορτοφολιού για αυτό το νόμισμα. Συνιστούσα ανεπιφύλακτα Καθολικό Nano S, Νομισματική βάση και Τρέζορ, είναι πραγματικά αξιόπιστο.

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ένα για νομίσματα Bitcoin, Αιθέριο ή Litecoin, αλλά αν θέλετε να εξορύξετε τα λιγότερο γνωστά νομίσματα, τότε ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε λίγο μέχρι να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι.

Να πάρει ένα ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι είναι το πιο σημαντικό καθήκον όταν ξεκινάτε με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Φανταστείτε εάν θα κάνατε εξόρυξη για ένα χρόνο και όλες οι αποταμιεύσεις σας θα κλαπεί μόνο επειδή δεν δώσατε αρκετή προσοχή κατά την επιλογή του πορτοφολιού και διαλέξατε ένα ψάρι που μπήκε σε πειρατεία.

Εάν είστε σοβαροί και ψάχνετε τρόπους για τον τρόπο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, θα πρότεινα να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού – είναι τα ασφαλέστερα και πιο αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Λοιπόν, αυτό είναι το τέλος του σεμιναρίου μου σχετικά με την εξόρυξη κρυπτογράφησης. Καλύψαμε μερικά διαφορετικά θέματα και διερευνήσαμε τις διάφορες ποικιλίες μεθόδων εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Θυμάμαι – ο μέθοδος ότι σου ταιριάζει περισσότερο θα εξαρτηθεί επίσημα από το τι θέλετε και τι είδους πόρους έχετε, οπότε επιλέξτε προσεκτικά! Εάν αποφασίσετε να δώσετε μια ευκαιρία στην εξόρυξη, σας εύχομαι καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me