Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency: Συμβουλές και κόλπα

Ίσως έχετε ακούσει για το Bitcoin ή το Ethereum, και ίσως ακόμη και το Ripple, αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερα από χίλια διαφορετικά νομίσματα και μάρκες. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με Βικιπαίδεια, Υπάρχουν πάνω από 1.384 κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Αυτά είναι πολλά cryptos! Λοιπόν, γιατί να μην προσθέσετε στο πακέτο; Λοιπόν, μπορεί να είστε σε θέση αφού σας διδάξω πώς να δημιουργήσετε ένα κρυπτογράφηση.

Πριν ξεκινήσουμε όμως, υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

Λογότυπο μιας ιδέας Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

Contents

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ

Η δημιουργία ενός διακριτικού / νομίσματος για χάρη της δημιουργίας ενός διακριτικού / κέρματος είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Πρέπει να έχει σκοπό (πρέπει να προσθέσει αξία στον κόσμο).

Λογότυπο εμπιστοσύνης των ανθρώπων που θα σας βοηθήσει Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

Πρέπει να κερδίσετε

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Για να το κάνετε αυτό πρέπει να δημιουργήσετε μια «κοινότητα». Αυτό είναι το ακόλουθο για την κρυπτογράφηση σας. Η διατήρηση μιας κοινότητας κρυπτογράφησης είναι σκληρή δουλειά, γι ‘αυτό δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό το σημείο.

Λογότυπο ενσωμάτωσης σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας κρυπτονομίσματος

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ & ΓΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΡΥΠΤΟ

Ναι, μπορείτε να προσλάβετε «ταλέντο», αλλά πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί το κουπόνι / κέρμα σας.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού: θα καταλάβετε τα βασικά στοιχεία για τον τρόπο δημιουργίας κρυπτογράφησης και τη σημασία της οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τα άτομα που υποστηρίζουν την κρυπτογράφηση σας!

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια καλή ιδέα και σκοπό για την κρυπτογράφηση σας (και γιατί θα χρειαστείτε πολλά επιπλέον μετρητά για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση αυτού του έργου!).


Ωστόσο, αν το αποφασίσετε αντί να δημιουργήσετε κρυπτογράφηση, θέλετε να αγοράσετε μερικά, Έχω μερικές διαφορετικές πλατφόρμες για να προσφέρετε: Coinbase, Binance και Coinmama. Ενώ χρησιμοποιείτε αυτές τις πλατφόρμες, θα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση αμέσως!

Επίσης, επιλέξτε πάντα ένα αξιόπιστο και ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία προστατευμένα, είτε αποφασίσετε να δημιουργήσετε κρυπτογράφηση ή απλώς να αγοράσετε κάποια νομίσματα Συνιστάται να πάτε πορτοφόλια υλικού, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Πως να ξεκινήσεις

Το πραγματικό «ξεκίνημα» ξεκινά με την ιδέα σας, αλλά θα το φτάσουμε αργότερα. Πρώτον, ας μιλήσουμε λίγο για την τεχνολογία.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι δημιουργίας κρυπτονομίσματος:

 • Δημιουργήστε το blockchain σας – αυτό θα έχει το δικό του «νόμισμα»
 • Χρησιμοποιήστε NEO, Ethereum ή μια παρόμοια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή – αυτό θα έχει το δικό του «διακριτικό»

Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε όταν καταλαβαίνετε πώς να δημιουργήσετε ένα κρυπτογράφηση είναι αν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα «διακριτικό» ή ένα «νόμισμα». Πρόκειται να ξεκινήσετε από το μηδέν; Ή δημιουργήστε ένα διακριτικό σε τεχνολογία που είναι ήδη αξιόπιστη και διαθέσιμη?

Τα κέρματα και οι μάρκες είναι και τα δύο κρυπτονομίσματα. Η διαφορά είναι: ένα κέρμα ανήκει στο blockchain του, ενώ ένα token είναι χτισμένο σε ένα υπάρχον blockchain. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες μάρκες ενσωματωμένοι σε ένα blockchain, ενώ μπορεί να υπάρχει μόνο ένα νόμισμα.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή νομίσματα:

Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες blockchain μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία tokens. Το πιο δημοφιλές blockchain για εφαρμογές κτιρίων και μάρκες είναι το Ethereum.

Ethereum vs NEO: Η πιο δημοφιλής επιλογή για κουπόνια

Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

ETH

✓ Εγγενής εικονική μηχανή

✗ Τρέχει στην εξόρυξη απόδειξης εργασίας μέχρι

για αναβάθμιση δικτύου Proof of Stake

✓ Μέσο πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή

✓ Ποιότητα επιλογών τρίτων

✓ Πορτοφόλι υλικού

Πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

ΝΕΟ

✓ Εγγενής εικονική μηχανή

✗ Συστήματα κόμβου, εκπροσώπων και ψηφοφορίας

αυτή τη στιγμή ημιτελής, άγνωστα σχέδια

✓ Μέσο πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή

✗ Ελάχιστες επιλογές τρίτου μέρους

✗ Χωρίς πορτοφόλι υλικού

Τα διακριτικά που βασίζονται στο Ethereum ονομάζονται μάρκες ERC-20. Το Ethereum blockchain είναι ένα εξαιρετικό πεδίο ανταγωνισμού για άτομα που προσπαθούν να μάθουν πώς να δημιουργούν κρυπτογράφηση, επειδή το Ethereum blockchain ήταν το πρώτο που προσέφερε αυτήν την υπηρεσία και είναι πολύ αξιόπιστο.

Το NEO είναι πολύ παρόμοιο, αλλά αντ ‘αυτού χρησιμοποιεί το Πρότυπο NEP-5 token και επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το blockchain NEO για τη δημιουργία εφαρμογών και διακριτικών. Είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλατφόρμα!

Το Ethereum μπορεί να έχει το πλεονέκτημα εμπιστοσύνης και δημοτικότητας, αλλά το NEO έχει το δικό του πλεονέκτημα. Στο NEO, μπορείτε να δημιουργήσετε με πολλές διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των C ++ και Java. Στο Ethereum, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο χρησιμοποιώντας το Solidity (γλώσσα προγραμματισμού του Ethereum).

Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν NEO δεν χρειάζεται να μάθουν μια νέα γλώσσα και αντ ‘αυτού μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια γλώσσα με την οποία είναι ήδη εξοικειωμένοι.

Λοιπόν, ποιο θα προτιμούσατε να μάθετε πώς να δημιουργείτε κρυπτογράφηση; Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ethereum, θα πρέπει να μάθετε τη Στερεότητα. Εάν χρησιμοποιείτε NEO, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προϋπάρχουσα γλώσσα με την οποία ίσως γνωρίζετε ήδη.

Τα καλά νέα είναι: Η στερεότητα δεν πρέπει να είναι δύσκολο να μάθει. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι παρόμοιο με το Python, το JavaScript και το C ++ για να διευκολύνει την εκμάθησή του. Επιπλέον, έχουμε το δικό μας διαδραστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο Στερεότητας που σας διδάσκει τη γλώσσα, δείχνοντάς σας πώς να δημιουργήσετε το παιχνίδι σας Στερεότητα βήμα προς βήμα. Είναι ένας νέος, διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε: ονομάζεται Space Doggos.

Επίσης, αν σας ενδιαφέρει αγορά αυτών των κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Coinbase ή το Binance.

Δημιουργία ενός «νομίσματος» εναντίον της δημιουργίας ενός «κουπονιού»

Λογότυπο Bitcoin

ΚΕΡΜΑ:

✓ Έχει το Blockchain του

✗ Πολύ ακριβό

✗ Χρειάζεται πολύς χρόνος

Λογότυπο Bitcoin

ΕΝΔΕΙΞΗ:

✓ Χτισμένο σε υπάρχον Blockchain

✓ Δεν είναι ακριβό

✓ Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο

Η απόφαση για το αν χρειάζεστε ένα κέρμα ή ένα διακριτικό είναι μια μεγάλη επιλογή: καθορίζει πολλά πράγματα για το έργο σας, συμπεριλαμβανομένου του ποσού των χρημάτων που πρέπει να ξοδέψετε.

Η εκμάθηση του τρόπου δημιουργίας κρυπτογράφησης (που απαιτεί τη δημιουργία blockchain από το μηδέν) είναι πολύ ακριβή και απαιτεί πολύ χρόνο. Χρειάζεστε επίσης μια καταπληκτική ομάδα προγραμματιστών!

Ωστόσο, εάν δεν χρειάζεστε το blockchain σας, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε ένα διακριτικό. Με αυτόν τον τρόπο, αντί να δημιουργείτε το blockchain σας, μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε μια εφαρμογή που τρέχει σε ένα υπάρχον blockchain – όπως το Ethereum ή το NEO.

Ναι, η δημιουργία ενός διακριτικού και μιας εφαρμογής (dApp / αποκεντρωμένη εφαρμογή) απαιτεί ακόμα πολύ χρόνο, χρήματα και μια μεγάλη ομάδα προγραμματιστών. Όμως, είναι πολύ πιο εύκολο και φθηνότερο να κάνετε από το να δημιουργήσετε ένα κέρμα / να δημιουργήσετε το blockchain σας!

Αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs)

Όταν μια παραδοσιακή εταιρεία αποφασίζει να δημοσιοποιήσει ένα χρηματιστήριο, η εταιρεία προσφέρει μια αρχική δημόσια προσφορά – που είναι ένας τρόπος συγκέντρωσης χρημάτων σε αντάλλαγμα μετοχών.

Λοιπόν, οι αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO) είναι πολύ παρόμοιες. Οι ICO είναι το πώς οι εταιρείες που καταλαβαίνουν το blockchain αντλούν κεφάλαια για τα κρυπτογραφικά τους έργα. Αλλά αντί των επενδυτών να αγοράζουν μετοχές, λαμβάνουν «μάρκες».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Προσπαθώντας να καταλάβω πώς να δημιουργήσετε ένα κρυπτογράφηση, έτσι οι ICO μπορούν να είναι πολύ, πολύ χρήσιμοι. Και επειδή ο τομέας της κρυπτογράφησης είναι επί του παρόντος πολύ δημοφιλής, τώρα θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε έναν!

Φορητός υπολογιστής με λογότυπο ICO και Bitcoin

Η απόκτηση εμπιστοσύνης παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία ενός ICO. Οι πιο επιτυχημένοι ICO είναι αυτοί που έχουν μια ισχυρή ομάδα προγραμματιστών / ιδρυτών και έναν σταθερό χάρτη πορείας. Ένας χάρτης πορείας λέει στους επενδυτές τι σκοπεύει να επιτύχει το έργο στο μέλλον και πώς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια.

Τώρα, ας ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά στη δημιουργία κρυπτογράφησης. Αλλά πρώτα, θα κάνω κάποιες υποθέσεις.

 1. Δεν έχετε εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα για να δημιουργήσετε το δικό σας “νόμισμα” κρυπτογράφησης blockchain
 2. Θα προτιμούσατε να ακολουθήσετε την ευκολότερη διαδρομή και να δημιουργήσετε dApp και διακριτικό, δημιουργώντας ένα υπάρχον, αξιόπιστο blockchain

Λοιπόν, θα κολλήσω με τη λιγότερο τεχνική, λιγότερο ακριβή και λιγότερο ακραία έκδοση του τρόπου δημιουργίας κρυπτογράφησης. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα «διακριτικό».

Η αρχη

Οι ICO προσφέρουν έναν γρήγορο τρόπο συγκέντρωσης χρημάτων για το έργο σας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Για να ξεκινήσετε με επιτυχία ένα νέο κρυπτογράφηση μέσω ICO, αυτό είναι που χρειάζεστε:

 • Μια «μεγάλη ιδέα» – πώς θα βοηθήσει το έργο blockchain σας σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία; Τι πρόβλημα θα λύσει?
 • Μια ισχυρή ομάδα ανάπτυξης για τη δημιουργία των κωδικών ERC-20 ή NEP-5
 • Μια ισχυρή ομάδα ανάπτυξης για τη δημιουργία του έξυπνου συμβολαίου ICO – όταν οι χρήστες στέλνουν crypto στο έξυπνο συμβόλαιό σας, το έξυπνο συμβόλαιο στέλνει το σωστό ποσό του διακριτικού σας σε αυτούς
 • Ένας επαγγελματικός εξωτερικός έλεγχος – πρόκειται για να ελέγξετε ότι το διακριτικό και το έξυπνο συμβόλαιό σας είναι ασφαλή, ώστε να μην παραβιαστούν
 • Μια καλογραμμένη λευκή βίβλος – αυτό είναι ένα έγγραφο που παρουσιάζει την ιδέα σας, το πρόβλημα που επιλύει, τον χάρτη πορείας του και πώς λειτουργεί / την τεχνολογία που χρησιμοποιεί
 • Μια καμπάνια μάρκετινγκ – ιστότοπος, κοινωνικά μέσα, προ-&-ανάπτυξη της κοινότητας μετά την πώληση, φόρουμ και μέσα
 • Μια ομάδα διαχείρισης κοινότητας

Ας δούμε γιατί χρειάζεστε όλα αυτά τα πράγματα για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο έργο κρυπτογράφησης.

Η μεγάλη ιδέα του πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

Αυτό είναι το κέντρο του έργου σας! Πρέπει να σκεφτείτε πώς θα βοηθήσει το dApp στον κλάδο που στοχεύετε. Σκοπεύετε να καταργήσετε έναν τρέχοντα μεσάζοντα (όπως τράπεζα ή μεσίτης); Ψάχνετε να λύσετε πραγματικά προβλήματα (όπως η φτώχεια ή η έλλειψη εκπαίδευσης)?

Πρέπει να σκεφτείτε ένα πραγματικό πρόβλημα και πώς η τεχνολογία blockchain μπορεί να το λύσει. Εάν το έργο σας δεν έχει πραγματικό όφελος, τότε γιατί κάποιος θα θέλει να το επενδύσει ή να το χρησιμοποιήσει; Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αξία, πρέπει να προσθέσετε αξία.

Ακολουθούν ορισμένες βιομηχανίες που μπορεί να κάνουν τον εγκέφαλό σας να τρέχει με ιδέες: Αποθήκευση αρχείων, Υπηρεσίες περιεχομένου, Ασφάλειες, Μάρκετινγκ Peer-to-Peer Επικοινωνίες, Οικονομικά, Ιατρικά και Ενέργεια / Ηλεκτρισμός. Όλες αυτές οι βιομηχανίες μπορούν να βοηθηθούν μαζικά χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain μέσω dApps.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Η Ομάδα Ανάπτυξης

Ένα από τα μεγαλύτερα μέρη του τρόπου δημιουργίας κρυπτογράφησης είναι η επιλογή των κατάλληλων προγραμματιστών για το διακριτικό σας και το έξυπνο συμβόλαιό σας μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να επιλέξετε έναν προγραμματιστή που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να κάνετε μια καλή δουλειά.

Η ιδέα είναι ο πρώτος βασικός παράγοντας, αλλά είναι άχρηστη χωρίς καλή ομάδα. Χρειάζεστε μια ταλαντούχα ομάδα για να βοηθήσετε στην υλοποίηση της ιδέας σας! Θα συνιστούσα μόνο την πρόσληψη ατόμων με χρόνια εμπειρίας που εργάζονται με τεχνολογία blockchain.

Για να κάνετε τις επαφές που χρειάζεστε, πρέπει να στοχεύσετε να συμμετέχετε περισσότερο στην κοινότητα του blockchain. Προτείνω να μπείτε σε εκδηλώσεις blockchain, να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε σχέσεις μέσα στον κλάδο. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για συμμετοχή στο πρόγραμμά σας!

Έξυπνη σύμβαση

Τα έξυπνα συμβόλαια διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο όσον αφορά τον τρόπο δημιουργίας κρυπτογράφησης. Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι μια έξυπνη σύμβαση, επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία:

Ένα έξυπνο συμβόλαιο είναι σαν ένα παραδοσιακό συμβόλαιο. εκτός από το ότι είναι ψηφιακό, εκτελείται στο blockchain, εκτελείται αυτόματα και δεν μπορεί να αλλάξει.

Έξυπνη απεικόνιση συμβολαίου

Μέσα σε μια έξυπνη σύμβαση, γράφονται κανόνες. Σε μια έξυπνη σύμβαση ICO, οι κανόνες μπορεί να είναι κάτι σαν ΕΑΝ ένας χρήστης στέλνει 1 ETH στο έξυπνο συμβόλαιο, ΤΟΤΕ το έξυπνο συμβόλαιο στέλνει 100 μάρκες σε αυτόν τον χρήστη.

Επειδή το έξυπνο συμβόλαιο λειτουργεί αυτόματα, δεν υπάρχει έλεγχος από τρίτο μέρος. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν χρειάζεται να σας εμπιστεύεται.

Αντ ‘αυτού, εμπιστεύονται την έξυπνη σύμβαση, η οποία είναι απλώς κωδικός. Εάν ο κωδικός είναι σωστός, δεν μπορεί να σας εξαπατήσει. Έτσι, ο χρήστης γνωρίζει ότι θα λαμβάνουν πάντα τον σωστό αριθμό διακριτικών και ότι θα τα λαμβάνουν εγκαίρως.

Οι κανόνες του έξυπνου συμβολαίου συντάσσονται από τους προγραμματιστές σας, οπότε πρέπει να αποφασίσετε αυτούς τους κανόνες ανάλογα με το πώς θέλετε να λειτουργεί το ICO σας.

Για περισσότερα σχετικά με τα έξυπνα συμβόλαια, ανατρέξτε στο Τι είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο οδηγός.

Επαγγελματικός εξωτερικός έλεγχος

Όπως είπα πριν από λίγο, τα έξυπνα συμβόλαια είναι απλώς κωδικοί. Αυτό είναι το ίδιο για τα διακριτικά. Η εξεύρεση τρόπου δημιουργίας κρυπτονομίσματος περιλαμβάνει επίσης τη διαπίστωση της ασφάλειας του. Έτσι, για να εμπιστεύεται ένας χρήστης τον κώδικα, πρέπει να ξέρει ότι είναι ασφαλής. Γι ‘αυτό χρειάζεστε έναν επαγγελματικό έλεγχο.

Όχι μόνο σημαίνει ότι ο χρήστης / επενδυτής μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, αλλά επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς – δεν θα θέλατε να ξοδέψετε όλα αυτά τα χρήματα σε έξυπνες συμβάσεις και ανάπτυξη token μόνο για να χακαριστεί, θα?

Είναι ένα σημαντικό βήμα που φέρνει τη νομιμότητα στο έργο σας. Αυτοί οι έλεγχοι αναφέρονται συχνά ως έλεγχοι ασφαλείας ICO και μπορείτε να τους προμηθευτείτε από εταιρείες όπως Πρακτική διασφάλιση. Πάντα βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία ελέγχου που επιλέγετε είναι αξιόπιστη και έχει μακρά ιστορία.

Η επαλήθευση του ICO σας με επαγγελματικό έλεγχο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε το έργο κρυπτογράφησής σας. Προωθεί το γεγονός ότι το έργο σας ακολουθεί τα βιομηχανικά πρότυπα και τις πολιτικές προστασίας δεδομένων – προσθέτει επιπλέον αξία στο έργο σας. Είναι ένα κρίσιμο βήμα!

Καλογραφημένη Λευκή Βίβλος για το πώς να δημιουργήσετε ένα Cryptocurrency

Αν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε το κρυπτογράφηση σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να φτιάξετε μια καλή λευκή βίβλο. Όταν λέω καλά, εννοώ καλά – μια λευκή βίβλος είναι αυτό που οι επενδυτές θα χρησιμοποιήσουν για να κρίνουν το έργο σας.

Βήμα της Λευκής Βίβλου για τον τρόπο δημιουργίας κρυπτονομισμάτων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η δημιουργία ενός καλού βιβλίου για παρουσίαση στο κοινό θα πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας. Εάν ένας ICO είναι ζωντανός αλλά δεν διαθέτει λευκή βίβλο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί!

Ας δούμε λοιπόν τι κάνει μια λαμπρή λευκή βίβλο ICO. Σύμφωνα με Έρευνα VentureBeat, μια λευκή βίβλος πρέπει να ακολουθεί αυτήν τη μορφή:

 • Όλα τα λευκά χαρτιά πρέπει να είναι σε μορφή PDF – οι λευκές βίβλοι PDF είναι προσβάσιμες σε διαφορετικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης χωρίς να ανησυχείτε για προβλήματα μορφής / δομής και διάταξης.
 • Αριθμός σελίδων – όλες οι λευκές βίβλοι πρέπει να έχουν δύο εκδόσεις. Ένα κανονικό λευκό χαρτί (20-100 σελίδες) και ένα χαρτί lite (περίπου 2-8 σελίδες). Το τελευταίο χαρτί είναι μια πιο σύντομη έκδοση του λευκού βιβλίου – επισημαίνει όλες τις βασικές πληροφορίες.
 • Η καλή γραμματική είναι απαραίτητη – Εάν έχετε προβλήματα με αυτό, γιατί να μην προσλάβετε εξωτερικούς διορθωτές λευκής βίβλου?
 • Γλώσσες – το βιβλίο σας πρέπει να είναι σε πολλές γλώσσες. Προσλάβετε μεταφραστές, ώστε να μπορείτε να κυκλοφορήσετε τη λευκή βίβλο στις πιο δημοφιλείς γλώσσες. Συνιστώ Αγγλικά, Μανταρίνια, Ισπανικά, Ιαπωνικά και Κορεάτικα. Εάν μπορείτε να κάνετε περισσότερα, προχωρήστε!
 • Απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις:
 • Ποια είναι η ιδέα σου?
 • Γιατί χρειάζεται η ιδέα / λύση σας?
 • Σε τι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα κεφάλαια του ICO?
 • Πότε θα κυκλοφορήσουν τα διακριτικά έτσι ώστε να μπορούν να ανταλλαχθούν και να εισαχθούν σε χρηματιστήρια?
 • Πότε θα ολοκληρωθεί το έργο; (Δείξτε ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα των βημάτων που θα κάνετε από το ICO για να επιτύχετε μια επιτυχία!)
 • Ποια είναι η ομάδα σας; Τι έχουν κάνει στο παρελθόν; Πώς είναι κατάλληλα για τη δουλειά?

Μάρκετινγκ για το ICO σας

Ένα άλλο μεγάλο μέρος του τρόπου δημιουργίας κρυπτογράφησης είναι η δημιουργία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για αυτό. Πρέπει να χτίσετε υποστήριξη και εμπιστοσύνη από μια τοπική κοινότητα. Θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο, έναν καλό τομέα και μια καλή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, υπάρχουν πολλά διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων online που μπορεί να σας βοηθήσει να διαφημίσετε το ICO σας.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Θα συνιστούσα το Facebook, το Twitter και το LinkedIn τουλάχιστον. Εάν είστε σοβαροί για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συμβούλευα επίσης το Instagram και το Snapchat, αν και όλα εξαρτώνται από τη φύση του έργου σας.

Μπορείτε είτε να το διαχειριστείτε εσείς είτε να προσλάβετε μια ομάδα για να το κάνετε για εσάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ισχυρή καμπάνια κοινωνικών μέσων που ενισχύει τη δημοτικότητα του ICO σας.

Ιστοσελίδα Social Media των B2B Marketers

Διάγραμμα σύγκρισης πλατφορμών κοινωνικών μέσων

Τύπος & Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αυτό είναι όπου το ICO σας αποκτά πραγματική αξιοπιστία και επειδή το ICO είναι ένα τεράστιο μέρος του πώς να δημιουργήσετε μια κρυπτογράφηση με επιτυχία, η αξιοπιστία είναι κρίσιμη. Εάν δημοσιεύονται άρθρα σχετικά με το έργο σας σε γνωστούς, σεβαστούς ιστότοπους μέσων (όπως το Forbes, το Business Insider κ.λπ.), το ICO σας θα είναι πολύ πιο αξιόπιστο.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε αυτές τις προσφορές μόνοι σας, ή και πάλι, μπορείτε να προσλάβετε μια ομάδα για να το κάνετε για εσάς. Όσο πιο δημοφιλής είναι ο ιστότοπος, τόσο περισσότερο θα κοστίζει το άρθρο (συνήθως). Λοιπόν, δείτε τι είναι διαθέσιμο και, στη συνέχεια, αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς.

Περιεχόμενο χορηγίας

Οι διαφημίσεις στο Facebook και οι διαφημίσεις Google ήταν εξαιρετικές για ICO, ωστόσο, οι διαφημίσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση έχουν πλέον απαγορευτεί από αυτούς τους δύο παρόχους. Αυτό οφείλεται σε ανεύθυνες δαπάνες από χρήστες σε ICO που δεν έχουν καλή απόδοση. Θα συνιστούσα να αναζητήσετε διαφημίσεις LinkedIn και Twitter. Δεδομένου ότι αυτές οι δύο πλατφόρμες είναι περισσότερο προσανατολισμένες στις επιχειρήσεις από τις άλλες, μπορεί να ωφεληθεί πολύ για το σχέδιό σας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας κρυπτογράφησης.

Blogging

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό! Πρέπει να ενημερώσετε την κοινότητά σας και αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Μπορείτε είτε να δημοσιεύσετε σε έναν ιστότοπο όπως το Medium, είτε απλά να το δημοσιεύσετε σε ένα blog στον ιστότοπό σας. Σε κάθε περίπτωση, το περιεχόμενο που δημοσιεύετε θα πρέπει να σχετίζεται με την πρόοδο του έργου σας.

Μάρκετινγκ μέσω email

Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό και θα το συνιστούσα πάντα να το κάνετε αυτό από την αρχή του έργου σας.

Πρέπει να συλλέξετε τις διευθύνσεις email των υποστηρικτών σας, ώστε να μπορείτε να τις ενημερώνετε μέσω email. Κάθε φορά που έχετε νέα ή νέα προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους στέλνοντας ένα email.

Για να συλλέξετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Θα συνιστούσα να εισαγάγετε μια εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για τον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, όποιος ενδιαφέρεται για το ICO σας, μπορεί να υποβάλει τη διεύθυνση email του και να λαμβάνει τις ενημερώσεις σας απευθείας στα εισερχόμενά του.

Προσφορές

Στο δρόμο σας πώς να δημιουργήσετε ένα κρυπτογράφηση θα πρέπει να το προωθήσετε πολύ. Οι προσφορές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως νέα μπόνους στο ICO σας και νέες ανταμοιβές γενναιοδωρίας. Με τα «μπόνους», εννοώ ότι οι ICO συχνά διαμορφώνουν την πώληση των διακριτικών τους ώστε να περιλαμβάνουν ένα μπόνους (όπως έκπτωση) σε πρώτους αγοραστές.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ένα μπόνους 20% για την πρώτη εβδομάδα του ICO σας. Αυτό θα σήμαινε ότι όποιος αγοράσει το διακριτικό σας την πρώτη εβδομάδα του ICO σας, θα λάβει 20% περισσότερα διακριτικά από ό, τι πλήρωσαν. Έτσι, εάν ο John αγοράσει 100 μάρκες την πρώτη εβδομάδα, το έξυπνο συμβόλαιο του στέλνει 120 μάρκες.

Με τις “ανταμοιβές γενναιοδωρίας”, εννοώ ότι θα μπορούσατε να προσφέρετε δωρεάν διακριτικά σε άτομα που προωθούν το ICO σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσφέρετε 5 μάρκες σε οποιονδήποτε μοιράζεται τον σύνδεσμο ICO σας στο Facebook και το Twitter.

Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ χαμηλός τρόπος για την αγορά του ICO σας! Ειδικά επειδή δεν απαιτεί προκαταβολή.

Διαχείριση της κοινότητάς σας

Η κοινότητα μπορεί να είναι ένα ισχυρό πράγμα για να περιβάλλετε τον εαυτό σας ενώ μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε κρυπτογράφηση. Θα χρειαστείτε επίσης ένα μέρος στο οποίο η κοινότητά σας μπορεί να μιλήσει μεταξύ τους και να σας κάνει ερωτήσεις. Η πιο δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται για αυτό είναι το Telegram. Είναι μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger. Ωστόσο, είναι γνωστό για την ασφάλειά του και έχει γίνει μια πολύ αξιόπιστη, αγαπημένη εφαρμογή στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Το τηλεγράφημα δεν προορίζεται να αποφέρει έσοδα,

δεν θα πουλήσει ποτέ διαφημίσεις.

Τηλεγράφημα

Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, είναι απαραίτητη η δημιουργία μιας ομάδας διαχείρισης τηλεγράφων με καλή διαχείριση! Θα βοηθήσει στην προώθηση καλής συμμετοχής στην κοινότητα και θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε σχέσεις με τους υποστηρικτές σας.

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε φόρουμ. Πολλοί επενδυτές αναζητούν φόρουμ κατά την έρευνα ενός έργου – τους αρέσει να βλέπουν τι λένε οι άνθρωποι για ένα έργο και πόσο καλά η ομάδα ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις.

Είτε χρησιμοποιείτε φόρουμ για να μοιραστείτε τη διαδρομή σας για το πώς να δημιουργήσετε κρυπτογράφηση, ομαδικές συζητήσεις ή και τα δύο: πιθανότατα θα χρειαστείτε μια ομάδα διαχείρισης κοινότητας. Αυτό εξαρτάται από το πόσο δημοφιλές θα είναι το ICO σας, αλλά με κάθε τρόπο, είναι καλύτερο να εξοικονομήσετε χρόνο. Θα προτιμούσατε να το διαχειριστείτε μόνοι σας ή να ξοδέψετε μέρος του προϋπολογισμού σας για να φτιάξετε μια ομάδα για να το διαχειριστείτε για εσάς?

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι η κοινότητά σας θα σας εμπιστευτεί περισσότερο εάν ανταποκριθείτε γρήγορα σε μηνύματα. Φαίνεται πιο αξιόπιστο και αξιόπιστο!

Καθώς η κοινότητά σας πιθανότατα θα αποτελείται από άτομα από όλο τον κόσμο, ίσως θέλετε μια ομάδα που να βασίζεται σε όλο τον κόσμο. Εάν έχουν απομακρυσμένα μέλη του προσωπικού που βασίζονται σε διαφορετικές ζώνες ώρας, μπορείτε να έχετε ένα σύστημα διαχείρισης κοινότητας 24/7!

Μια εταιρεία που προσφέρει αυτήν την υπηρεσία είναι Πηγαίνετε κοινωνικά. Έχουν έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση επιτυχημένων ICO και μπορούν να παρέχουν ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της κοινότητας.

Θα συνιστούσα να βρείτε μια εταιρεία όπως η Go Social που έχει καλή φήμη – διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια εταιρεία που σας εκπροσωπεί άσχημα και σας κάνει να φαίνεστε άσχημα!

Η πτυχή των χρημάτων στον τρόπο δημιουργίας κρυπτονομισμάτων

Μεγάλη στοίβα κερμάτων Bitcoin

Χρήμα χρήμα χρήμα. Θα χρειαστείτε χρήματα για να πληρώσετε για την έξυπνη σύμβαση και ανάπτυξη διακριτικών, τον ιστότοπο, τον έλεγχο, τη λευκή βίβλο, το μάρκετινγκ και το PR (διαχείριση κοινότητας).

Δεν μπορώ να σου πω ψέματα – είναι ακριβό. Οι προγραμματιστές έξυπνων συμβολαίων και διακριτικών μπορούν να χρεώσουν πολλά χρήματα, επειδή δεν υπάρχουν πολλά από αυτά σε σύγκριση με τον αριθμό των ICO. Μπορείτε να περιμένετε τιμές να ξεκινούν από περίπου 100 $ / ώρα, αν και ορισμένοι μπορούν να χρεώσουν πολύ περισσότερα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ολοκληρώσει ο προγραμματιστής το έξυπνο συμβόλαιο και το διακριτικό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το τι χρειάζεστε. Για μια γενική εκτίμηση, θα επέτρεψα 2 εβδομάδες (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ.). Αυτό είναι συνολικά 8.000 $ εάν πληρώνετε 100 $ / ώρα!

Οι έλεγχοι δεν είναι ούτε φθηνοί – συνήθως κυμαίνονται από 3.000 έως 10.000 $. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από το τι χρειάζεστε.

Θα μπορούσα να συνεχίσω για τις τιμές και να σας δώσω το μέσο κόστος κ.λπ., αλλά δεν έχει νόημα. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε και από ποιον γνωρίζετε.

Εάν συνδεθείτε με τα σωστά άτομα, μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία δημιουργίας κρυπτογράφησης πολύ φθηνότερη. Έτσι, αυτό που θα συνιστούσα είναι να κάνω πολλή έρευνα και να μιλήσω σε πολλούς ανθρώπους.

Συμπέρασμα: Το πιο σημαντικό μέρος και το πρώτο σας βήμα!

Αυτό το σεμινάριο «κάνε την κρυπτογράφηση σου» έχει περάσει από την τεχνική και μη τεχνική εργασία που πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις μια επιτυχημένη κρυπτογράφηση μέσω ICO. Αλλά συνεχίζουμε πίσω σε ένα βασικό σημείο. Το έργο σας θα πετύχει μόνο αν έχετε καλή ιδέα! Σύμφωνα με coinmarketcap, υπάρχουν πάνω από 1.500 κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή (03.15.18). Για να ξεχωρίσετε, πρέπει να έχετε έναν ισχυρό σκοπό – χρειάζεστε μια εξαιρετική λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Για παράδειγμα, το BitDegree είναι μια λύση στο εκπαιδευτικό σύστημα. Πριν από το BitDegree, οι μαθητές έπρεπε να πληρώσουν μεγάλα τέλη για να παρακολουθήσουν μαθήματα και να αποκτήσουν προσόντα. Τώρα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το BitDegree για να μάθουν και να πληρώνονται για να το κάνουν επειδή, στο οικοσύστημα BitDegree, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί πληρώνονται από μελλοντικούς εργοδότες.

Οι εργοδότες επηρεάζουν τα μαθήματα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν οι μαθητές είναι ειδικευμένοι, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη δουλειά με τον εργοδότη. Εξοικονόμηση πολλών χρημάτων για τους εργοδότες, διότι είναι πολύ πιο ακριβό για αυτούς να ακολουθήσουν την παραδοσιακή εκπαίδευση.

Αυτό ανοίγει πολλές ευκαιρίες για εργοδότες, μαθητές και δασκάλους – λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα! Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει η ιδέα σας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός κρυπτονομίσματος, επισκεφθείτε τη σελίδα σεμιναρίων και μαθημάτων BitDegree και μάθετε από τα καλύτερα!

Σε περίπτωση που, αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, αποφασίσετε να επιλέξετε έναν ευκολότερο τρόπο απόκτησης κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, όπως το Coinbase και το Binance. Επίσης, διατηρείτε τα στοιχεία σας σε ασφαλή πορτοφόλια υλικού ανά πάσα στιγμή!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map