Cryptocurrency συναλλαγών ημέρας: Πώς να κάνετε συναλλαγές Cryptocurrency 101

Εάν σκέφτεστε να αποχωρήσετε από τη δουλειά σας και να γίνετε ειδικός σε θέματα κρυπτογράφησης συναλλαγών πλήρους απασχόλησης; Λοιπόν πριν το κάνετε, νομίζω ότι πρέπει να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό μου!

Η κρυπτογράφηση συναλλαγών ημέρας δεν είναι για όλους και υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι σχεδόν το 95% όλων των ημερών εμπόρων τελικά αποτυγχάνουν.

Στον οδηγό μου “Cryptocurrency ημέρας συναλλαγών”, θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό θα ξεκινήσει εξηγώντας ακριβώς τι είναι η ημέρα συναλλαγών, ακολουθούμενη από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Μετά από αυτό, εάν εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει, θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε!

Μέχρι το τέλος της ανάγνωσης του οδηγού μου από την αρχή έως το τέλος, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να αποφασίσετε εάν η κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης ημέρας είναι κατάλληλη για εσάς.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας ποια είναι η ημέρα συναλλαγών!

Cryptocurrency συναλλαγών ημέρας: Τι είναι το Day Trading?

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για διαπραγμάτευση, αναφέρονται στην αγορά και την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου με σκοπό την πραγματοποίηση κέρδους. Για παράδειγμα, στα χρηματιστήρια πραγματικού κόσμου, οι άνθρωποι ανταλλάσσουν κάθε είδους πράγματα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μετοχές και μετοχές όπως η Apple, νομίσματα όπως δολάρια ΗΠΑ, ακόμη και μέταλλα όπως ο χρυσός και το ασήμι.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ό, τι εμπορεύεται, ο στόχος είναι ο ίδιος. Αγοράστε ένα περιουσιακό στοιχείο και, στη συνέχεια, το πουλήστε για περισσότερα από όσα πληρώσατε! Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι εμπορικών στόχων, οι οποίοι συνήθως χωρίζονται σε βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συναλλαγές. Αυτό καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που θέλετε να διατηρήσετε ένα στοιχείο πριν το πουλήσετε.

Η ημερήσια διαπραγμάτευση είναι πολύ βραχυπρόθεσμη διαπραγμάτευση και μπορεί να σημαίνει την κατοχή ενός περιουσιακού στοιχείου για λίγα δευτερόλεπτα, σε μερικές ώρες. Η ιδέα είναι ότι πουλάτε το περιουσιακό σας στοιχείο πριν από το τέλος της ημέρας, ελπίζοντας να έχετε ένα μικρό, αλλά γρήγορο κέρδος.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε ένα παράδειγμα δύο συναλλαγών ημέρας κρυπτογράφησης.

Παράδειγμα 1:

  1. Ο Peter αγοράζει κάποιο Ripple (XRP) καθώς πιστεύει ότι η τιμή θα αυξηθεί τα επόμενα λεπτά, καθώς μόλις ανακοινώθηκε στις ειδήσεις ότι μια μεγάλη αμερικανική τράπεζα πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει για τις διεθνείς πληρωμές τους.
  2. Αγοράζει 1000 XRP στην τιμή των 0,80 $
  3. Καθώς πολλοί άλλοι άνθρωποι προσπαθούν τώρα να το αγοράσουν, η τιμή αυξάνεται.
  4. 10 λεπτά αργότερα, η τιμή του XRP είναι τώρα 0,816 $ και ο Peter αποφάσισε ότι θέλει να πουλήσει για να κάνει ένα γρήγορο κέρδος.
  5. Ο Peter βγάζει κέρδος 2%, το οποίο ανέρχεται σε 16 $ – δεν είναι κακό για λίγα λεπτά «δουλειά»!

Παράδειγμα 2:


  1. Ο John αγοράζει κάποιο EOS (EOS) καθώς μελετά τα διαγράμματα και φαίνεται ότι η τιμή θα συνεχίσει να ανεβαίνει.
  2. Αγοράζει 100 EOS στην τιμή των 17 $.
  3. Η τιμή συνεχίζει να ανεβαίνει, φτάνοντας τα 24 $ σε λίγες μόνο ώρες, ωστόσο αρχίζει να μειώνεται.
  4. Ο John πωλεί το EOS του στην τιμή των 21 $.
  5. Ο Τζον έχει κέρδος μόλις πάνω από 23%, το οποίο ανέρχεται σε πάνω από 391 $!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι δύο παραπάνω συναλλαγές είναι παραδείγματα επιτυχούς πρόβλεψης. Σε μια άλλη μέρα, οι τιμές θα μπορούσαν εύκολα να είχαν αντίθετο, πράγμα που θα σήμαινε ότι τόσο ο Πέτρος όσο και ο Τζον έχασαν χρήματα.

Η βασική ιδέα είναι ότι όταν κάνετε συναλλαγές ημέρας, αναζητάτε ευκαιρίες για γρήγορο κέρδος. Εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε ένα κρυπτογράφηση για περισσότερο, αυτό ονομάζεται μακροπρόθεσμη διαπραγμάτευση.

Διασκεδαστικό γεγονός: Μια λέξη-κλειδί που θα ακούσετε πολλά στον χώρο κρυπτογράφησης είναι «HODL». Πρόκειται για ορθογραφικό λάθος της λέξης «κράτημα», καθώς κάποτε κάποιος έκανε τυπογραφικό λάθος σε ένα φόρουμ και έκτοτε έχει κολλήσει ως μια τάση κρυπτο-κοινότητας. Κυριολεκτικά σημαίνει απλώς να κρατάτε ένα νόμισμα ή ένα διακριτικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην το πωλείτε.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν σήμερα οι συναλλαγές, αλλά οι δύο βασίζονται είτε σε κερδοσκοπία είτε σε ανάλυση γραφημάτων.

Η κερδοσκοπία είναι όταν ένας έμπορος πιστεύει ότι μια τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί λόγω ενός συγκεκριμένου γεγονότος. Στο παραπάνω παράδειγμα του Peter, αγόρασε τον Ripple επειδή είδε μια θετική είδηση. Δεν υπήρχε καμία εγγύηση ότι η τιμή θα ανέβαινε, αλλά εικάζεται ότι θα βασίζεται στη δική του γνώμη.

Η άλλη στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται συχνά είναι η ανάλυση γραφήματος. Αυτό είναι όπου οι έμποροι μελετούν την κίνηση των τιμών ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος και προσπαθούν να μαντέψουν με ποιον τρόπο θα ακολουθήσουν, με βάση τις ιστορικές κινήσεις των τιμών. Κατά την ανάλυση γραφημάτων, μπορείτε να δείτε πώς κινείται μια τιμή κάθε λίγα δευτερόλεπτα, λεπτά ή ακόμα και ώρες.

Διάγραμμα τιμών συναλλαγών ημέρας

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί, το επόμενο μέρος του οδηγού “Day Trading Cryptocurrency” θα εξετάσει τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε.

Cryptocurrency συναλλαγών ημέρας: Τι πρέπει να γνωρίζετε πρώτα

Στην παραπάνω ενότητα, συζήτησα εν συντομία τι πραγματικά είναι η συναλλαγή κρυπτογράφησης και μερικές από τις στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι. Αυτή η ενότητα θα μιλήσει για την ψυχική πλευρά των συναλλαγών, η οποία είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Μεταβλητότητα

Πρώτον, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ της κρυπτογράφησης συναλλαγών ημέρας και των στοιχείων ενεργητικού πραγματικού κόσμου. Ο λόγος για αυτό είναι η μεταβλητότητα. Η μεταβλητότητα είναι όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου κινείται πολύ γρήγορα ή πάνω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί είτε να είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον έμπορο είτε εναλλακτικά μια μεγάλη αποτυχία.

Για παράδειγμα, εάν διαπραγματευόσασταν μετοχές στο NYSE (New York Stock Exchange), είναι πολύ απίθανο οι τιμές να αλλάξουν τόσο πολύ σε μια περίοδο 24 ωρών. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ασφαλείς εταιρείες που λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό. Φυσικά, οι τιμές εξακολουθούν να ανεβαίνουν ή να μειώνονται, αλλά σε σύγκριση με τα κρυπτονομίσματα, γενικά θα ήταν μόνο ένα μικρό ποσό.

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές των κρυπτονομισμάτων είναι πολύ ασταθείς. Δεν είναι ασυνήθιστο η τιμή ενός νομίσματος να αυξάνεται ή να μειώνεται κατά περισσότερο από 10% -50% σε μία ημέρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη περισσότερο. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2018, ένα cryptocurrency που ονομάζεται E-Coin αυξήθηκε σε αξία περισσότερο από 4000% σε μόλις 24 ώρες, μόνο για να πέσει κατευθείαν πίσω στο σημείο που ξεκίνησε.

Όποιος αγόρασε το νόμισμα στην αρχή της ημέρας θα είχε κερδίσει πολλά χρήματα, ωστόσο, οι άνθρωποι που το αγόρασαν στην υψηλότερη τιμή τους θα είχαν χάσει την πλειονότητα των επενδύσεών τους.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Αποδοχή ζημιών

Το παράδειγμα του E-Coin είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η συναλλαγή Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων δεν θα πάνε πάντα στο σχεδιασμό. Πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις απώλειες όταν συμβούν, καθώς αυτό είναι μέρος των συναλλαγών. Ακόμη και οι πιο επιτυχημένοι έμποροι στον κόσμο κάνουν απώλειες, καθώς είναι αδύνατο να κάνουμε πάντα τη σωστή πρόβλεψη.

Θυμηθείτε, πρέπει ποτέ προσπαθήστε να «κυνηγήσετε» τις απώλειές σας.

Το κυνηγώντας τις απώλειες είναι η πράξη στην οποία ένας έμπορος βιώνει μια κακή απώλεια και προσπαθούν να το επιστρέψουν λαμβάνοντας πολύ υψηλούς κινδύνους.

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η πλειονότητα των εμπόρων αποτυγχάνει. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι θα κάνετε πάντα απώλειες σε κάποιο σημείο!

Η πρακτική κάνει τέλεια

Προτού καν σκεφτείτε να καταθέσετε χρήματα στο νέο σας λογαριασμό συναλλαγών, είναι πολύ σημαντικό να εξασκηθείτε πρώτα. Αν και κανένα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης δεν προσφέρει έναν λογαριασμό επίδειξης, ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν το Coins2Learn.

Το Coins2Learn προσφέρει έναν προσομοιωτή συναλλαγών που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με ψεύτικα χρήματα. Η πλατφόρμα είναι πραγματικά καλή για αρχάριους και προσφέρουν ακόμη συμβουλές και πώς να γίνουν επιτυχημένοι.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Μόλις κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι αγορές, το επόμενο βήμα είναι να κάνετε το πραγματικό πράγμα. Παρόλο που η χρήση ενός προσομοιωτή επίδειξης είναι καλή για να μάθετε πώς λειτουργεί το εμπόριο, δεν σας προετοιμάζει για πραγματικές απώλειες.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με πολύ χαμηλά ποσά. Στην πραγματικότητα, τα ποσά δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα από αυτά που μπορείτε να χάσετε. Σε αυτό το στάδιο της καθημερινής σας καριέρας κρυπτογράφησης, θα μάθετε για τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα των αγορών και το πιο σημαντικό, βελτιώνοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.

Στόχοι

Μόλις καταλάβετε πώς λειτουργούν οι αγορές και αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, τώρα πρέπει να ορίσετε ορισμένους στόχους. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό σαν να σκοπεύετε να το κάνετε αυτό ως δουλειά μερικής ή πλήρους απασχόλησης, πρέπει να έχετε προσδοκίες ως προς το πόσο ελπίζετε να κάνετε.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, οι έμποροι ημέρας επιδιώκουν γρήγορα, βραχυπρόθεσμα κέρδη, τα οποία μπορεί να είναι χαμηλότερα από 1% ανά συναλλαγή. Αυτοί οι έμποροι θα έχουν πολύ μεγάλο "ταμείο", που σημαίνει ότι μπορούν ακόμα να βγάλουν καλά χρήματα, ακόμη και αν τα ποσοστά κέρδους είναι μικρά.

Σημείωση: Το bankroll είναι το συνολικό χρηματικό ποσό που διαθέτει το εμπόριο.

Οι έμπειροι έμποροι σπάνια διακινδυνεύουν περισσότερο από το 1% του συνολικού τους λογαριασμού. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε 1.000 $ για να επενδύσετε, ποτέ δεν τοποθετείτε περισσότερα από 10 $ σε κάθε συναλλαγή. Αν και αυτό ακούγεται σαν ένα μικρό ποσό, μακροπρόθεσμα, αυτό θα σας προστατεύσει από το να σπάσετε.

Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να δημιουργήσετε ένα σταθερό εισόδημα αυξάνοντας το συνολικό σας bankroll μακροπρόθεσμα.

Σταματήστε τις απώλειες

Μια άλλη σημαντική πτυχή της καθημερινής συναλλαγής κρυπτογράφησης είναι ότι ορίζετε τον εαυτό σας ως stop loss. Ένα stop-loss είναι όταν εισάγετε μια τιμή που θέλετε να βγείτε αυτόματα από την συναλλαγή σας.

Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε το Ethereum στην τιμή των 700 $, θα μπορούσατε να ορίσετε μια στάση απώλειας 10%. Αυτό σημαίνει ότι εάν η τιμή του Ethereum μειώθηκε στα 630 $, το σύστημα θα πουλούσε αυτόματα την επένδυσή σας. Αυτό προστατεύει από εσάς μια ξαφνική μείωση της τιμής ή εάν δεν ήσασταν στον υπολογιστή σας για να το κάνετε μόνοι σας.

Οδηγίες για το πώς να κάνετε συναλλαγές ημέρας

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια «περιορισμένη εντολή πώλησης», που σημαίνει ότι η συναλλαγή σας μπορεί να κλείσει αυτόματα όταν το κέρμα σας φτάσει σε μια συγκεκριμένη υψηλότερη τιμή. Εάν χρησιμοποιήσαμε το παραπάνω παράδειγμα Ethereum, θα μπορούσατε να ορίσετε μια παραγγελία ορίου πώλησης 10%, πράγμα που θα σήμαινε ότι εάν η τιμή έφτασε τα 770 $, το σύστημα θα έκλεινε αυτόματα την συναλλαγή σας.

Εξετάστε μια εναλλακτική λύση

Τώρα που γνωρίζετε για όλα τα πράγματα που ενδέχεται να σας εμποδίσουν να γίνετε επιτυχημένος έμπορος ημέρας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή. Εάν αισθάνεστε ότι δεν θα έχετε την ψυχική επιθυμία, το χρόνο ή την υπομονή για να γίνετε έμπορος ημέρας, θα μπορούσατε πάντα να εξετάσετε το ενδεχόμενο μακροπρόθεσμης επένδυσης.

Η μακροπρόθεσμη διαπραγμάτευση είναι πολύ λιγότερο αγχωτική, καθώς μόλις αγοράσετε ένα κέρμα, μπορείτε να το αφήσετε να αναπτυχθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε κάποια νομίσματα Dash στις αρχές του 2017, όταν αξίζουν περίπου 15 $ το καθένα και στη συνέχεια περιμένατε μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους όταν έφτασαν τα 1.500 $, θα έχετε κέρδος 10.000%!

Αυτό θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς να χρειάζεται να καθίσετε στον υπολογιστή σας όλη την ημέρα για να ελέγξετε για τυχόν μεταβολές των τιμών. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε τις ίδιες τεχνικές διαπραγμάτευσης, όπως ο καθορισμός ζημιών διακοπής ή ορίων εντολών αγοράς.

Ωστόσο, εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να γίνετε έμπορος κρυπτογράφησης, τότε το επόμενο μέρος του οδηγού μου θα σας δείξει πώς να ξεκινήσετε!

Cryptocurrency συναλλαγών ημέρας: Πώς να ξεκινήσετε

Τώρα που ξέρετε τι μέρα απαιτεί η κρυπτογράφηση συναλλαγών, καθώς και τι πρέπει να λάβετε υπόψη, τώρα θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε!

Το πρώτο βήμα όταν κοιτάζετε πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης θα σας ζητήσει να βρείτε μια καλή ανταλλαγή. Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων θα σας επιτρέψει να αγοράσετε και να πουλήσετε κέρματα 24 ώρες την ημέρα. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους κρυπτονομίσματα θέλετε να εμπλακείτε.

Αν ψάχνετε για καθημερινή συναλλαγή πλήρους απασχόλησης, τότε αξίζει να επιλέξετε μια ανταλλαγή που έχει πολλές διαφορές ζευγών.

Σημείωση: Ένα ζεύγος αναφέρεται στα δύο νομίσματα που διαπραγματεύονται. Για παράδειγμα, εάν πιστεύατε ότι η τιμή του Ethereum θα αυξηθεί έναντι της τιμής του Bitcoin, τότε θα πρέπει να βρείτε μια αντιστοίχιση BTC / ETH!

Είναι επίσης σημαντικό να βρείτε μια ανταλλαγή που έχει μεγάλη ρευστότητα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι μπορείτε πάντα να ταιριάξετε με έναν αγοραστή ή πωλητή, διαφορετικά, ενδέχεται να μην μπορείτε να κλείσετε την συναλλαγή σας όταν η τιμή πέφτει!

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν το Binance, καθώς διαθέτουν εκατοντάδες ζεύγη συναλλαγών και έχουν επίσης έναν από τους μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών στην αγορά. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού στο Binance, δείτε τον οδηγό μου εδώ!

Μόλις ανοίξετε έναν λογαριασμό με ανταλλαγή, είναι καιρός να καταθέσετε κάποια χρήματα. Τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, ωστόσο, ορισμένοι το κάνουν.

Εάν η ανταλλαγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε δεν δέχεται καταθέσεις χρημάτων πραγματικού κόσμου, τότε μπορείτε πρώτα να μεταβείτε στο Coinbase για να αγοράσετε κάποιο Bitcoin ή Ethereum και, στη συνέχεια, να το μεταφέρετε. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς κρυπτονομίσματος στο Coinbase χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα, δείτε τον οδηγό μου εδώ!

Πρέπει επίσης να σκεφτείτε πόσο σκοπεύετε να καταθέσετε. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι αγορές κρυπτογράφησης είναι πραγματικά ασταθείς, επομένως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε ολόκληρη την επένδυσή σας. Ξεκινήστε πρώτα με μικρότερα ποσά.

Μόλις ρυθμίσετε και καταθέσετε κάποια χρήματα, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε τις διάφορες δυνατότητες στην οθόνη διαπραγμάτευσης. Κάθε ανταλλαγή θα έχει ένα γράφημα, οπότε είναι καλή ιδέα να μάθετε πώς να αναλύετε τις κινήσεις των τιμών.

Υπάρχει ένας πολύ καλός οδηγός για αρχάριους στο CryptoPotatoe, ο οποίος σας δείχνει πώς να διαβάσετε γραφήματα και, στη συνέχεια, πώς να αναλύσετε τις τάσεις των τιμών. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον δωρεάν οδηγό τους εδώ.

Συναλλαγές ημέρας Bitstamp

Όπως θα δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, ο έμπορος εξετάζει την κίνηση τιμών των USD / BTC. Οι πράσινες γραμμές σημαίνουν ότι η τιμή έχει αυξηθεί, ενώ οι κόκκινες γραμμές σημαίνουν ότι η τιμή έχει μειωθεί.

Η εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας αυτών των εργαλείων είναι πολύ σημαντική, καθώς θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε πότε υπάρχει καλή πιθανότητα ένα κέρμα να ανέβει ή να πέσει. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η πρόβλεψή σας θα είναι σωστή, οπότε βεβαιωθείτε πάντα ότι είστε έτοιμοι να βγείτε από μια συναλλαγή εάν τα πράγματα πάνε άσχημα!

συμπέρασμα

Αυτό είναι το τέλος του οδηγού μου “Cryptocurrency ημέρας συναλλαγών”! Ξέρω ότι σας έδωσα πολλές και πολλές πληροφορίες, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για εσάς να κατανοήσετε όλους τους κινδύνους.

Εάν έχετε διαβάσει τον οδηγό μου από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να γνωρίζετε εάν η ημερήσια διαπραγμάτευση είναι κατάλληλη για εσάς, καθώς και πώς να κάνετε συναλλαγές Bitcoin και πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης γενικά.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές με επιτυχία, σαν να κάνετε τα πράγματα σωστά, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε πράγματα αργά.

Παρόλο που οι απώλειες δεν είναι ποτέ καλό, όταν τις βιώνετε στις πρώτες μέρες της συναλλαγής σας, θα σας βοηθήσει να μάθετε να μην κάνετε το ίδιο λάθος ξανά!

Τι πιστεύετε λοιπόν για την κρυπτογράφηση συναλλαγών ημέρας; Είναι κάτι που θα εξετάσετε ή προτιμάτε τον ήχο των μακροπρόθεσμων συναλλαγών; Θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο εάν πρόκειται να το κάνετε, ωστόσο, θα άξιζε τον κόπο μόλις δημιουργήσετε τα πρώτα σας εκατομμύρια!

Απλά βεβαιωθείτε ότι εσείς ποτέ επενδύστε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε και ότι εσείς ποτέ κυνηγήστε τις απώλειές σας.

Τώρα που ξέρετε πώς να κάνετε καθημερινές συναλλαγές και πώς να κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση, ενημερώστε με τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ακόμα κι αν η κρυπτογράφηση συναλλαγών ημέρας δεν είναι για εσάς, ενημερώστε με γιατί!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map