CryptoKitties: Πώς να αποκτήσετε το δικό σας CryptoKitty

Ο κόσμος του blockchain δημιούργησε μια αξιοσημείωτη ιστορία στο όνομα CryptoKitties, όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν, να αναπαράγουν και να ανταλλάσσουν εικονικές γάτες. Αλλά επιτρέψτε μου να μαντέψω, αναρωτιέστε τι είναι και πώς όλα λειτουργούν; Λοιπόν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το παιχνίδι Ethereum «CryptoKitties» έγινε τόσο δημοφιλές τον Δεκέμβριο του 2017 που ήταν υπεύθυνο για το 25% του συνόλου της κυκλοφορίας Ethereum; Τρελό, το ξέρω!

Σε εκκρεμότητα συναλλαγές ethereum μετά την κυκλοφορία του CryptoKitties

Τέλος πάντων, αυτός ο πλήρης οδηγός για αρχάριους CryptoKitties θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, συμπεριλαμβανομένου του πώς ξεκίνησε η ιστορία, πώς λειτουργεί η τεχνολογία του Γενετικού Αλγορίθμου και το πιο σημαντικό, πώς να παίξετε CryptoKitties!

Εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας για τα CryptoKitties, μη διστάσετε να μεταβείτε στην ενότητα “Πώς να παίξετε CryptoKitties”.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας αρχίσουμε!

Τι είναι το CryptoKitties?

Το CryptoKitties δημιουργήθηκε από την καναδική εκκίνηση Axiom Zen τον Δεκέμβριο του 2017. Η Axiom Zen εμπλέκεται σε πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως η ανάπτυξη λογισμικού και η εικονική πραγματικότητα, ωστόσο, το CryptoKitties ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα του μέχρι στιγμής!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Οι ιδρυτές ήθελαν να δημιουργήσουν ένα παιχνίδι Ethereum που θα επέτρεπε σε οποιονδήποτε στον κόσμο να κατέχει εικονικές γάτες που δημιουργήθηκαν από ένα έξυπνο συμβόλαιο. Κάθε γάτα που δημιουργείται είναι μοναδική, η οποία περιλαμβάνει γούνα, μάτια και μαλλιά!

Υπάρχουν επίσης διαφορετικά φύλα CryptoKitty, τα οποία παίρνουν τα ονόματά τους από ένα αρσενικό ή θηλυκό άλογο! Ένα αρσενικό CryptoKitty ονομάζεται Sire και τα θηλυκά ονομάζονται Dames!

Σκεφτείτε το σαν DNA ενός ανθρώπου. Όλοι στον πλανήτη έχουν ένα μοναδικό εσωτερικό DNA που δεν είναι ποτέ το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο, το οποίο είναι το ίδιο με τα CryptoKitties! Η τεχνολογία που υποστηρίζει αυτό είναι γνωστό ως ο Γενετικός Αλγόριθμος, τον οποίο θα εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

Παρόλο που το CryptoKitties ονομάζεται παιχνίδι, δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε τίποτα μαζί τους εκτός από την αγορά, την αναπαραγωγή και την πώληση τους.

Ορισμένες γάτες είναι πολύ πιο σπάνιες από άλλες και αυτές μπορούν να πουληθούν με πολλά χρήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι έχουν πληρώσει περισσότερα από 100.000 δολάρια για μια γάτα!

Λογότυπο Cryptokitties


Θυμάσαι το παιχνίδι καρτών Pokémon, όπου θα αγόραζες ένα πακέτο και ελπίζεις να πάρεις μια σπάνια κάρτα όπως το Charizard; Λοιπόν, το CryptoKitties είναι πολύ παρόμοιο όπως όταν δημιουργούνται νέες γάτες δημιουργούνται τυχαία από έναν έξυπνο κώδικα συμβολαίου!

Είναι CryptoKitties κρυπτογράφηση?

Οι άνθρωποι κάνουν συχνά το λάθος ότι η κατοχή CryptoKitties είναι η ίδια με την κατοχή κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin ή το Litecoin. Δεν είναι! Τα CryptoKitties δεν έχουν καμία αξία εκτός του δικτύου, ούτε μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα ψηφιακά κουπόνια ή νομίσματα σε ανταλλαγές τρίτων. Ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα για αυτούς, τα CryptoKitties είναι στην πραγματικότητα «περιουσιακά στοιχεία blockchain».

Τα CryptoKitties δημιουργούνται πάνω από το blockchain Ethereum και είναι μάρκες ERC-721. Το ERC σημαίνει Ethereum Request for Comments. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ERC, με τις πιο δημοφιλείς να είναι το ERC-20. Ωστόσο, τα διακριτικά ERC-20 δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν το ένα από το άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύχρηστα.

Ένα πραγματικό παράδειγμα ενός εύχρηστου περιουσιακού στοιχείου είναι το δολάριο ΗΠΑ. Εάν δανείζετε σε κάποιον ένα χαρτονόμισμα 20 $, όταν σας επιστρέψει, πιθανότατα δεν θα είναι με το ίδιο ακριβώς νόμισμα που του δώσατε. Αυτό δεν έχει σημασία, ό, τι σημείωμα σας δίνουν, θα έχει την ίδια αξία και μπορεί να δαπανηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Τα διακριτικά ERC-721 δεν είναι εύχρηστα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε διακριτικό είναι μοναδικό και μπορεί να επαληθευτεί ανεξάρτητα. Σκεφτείτε το σαν να έχετε ένα οικόπεδο. Παρόλο που υπάρχουν πολλά διαφορετικά οικόπεδα στον κόσμο, το οικόπεδο που έχετε είναι μοναδικό! Αυτό είναι το ίδιο με το CryptoKitties!

Από πού προέρχονται τα CryptoKitties?

Το πρώτο CryptoKitty γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2017. Από εκείνη την ημερομηνία, δημιουργείται ένα νέο από το Ethereum blockchain κάθε 15 λεπτά, το οποίο θα συμβεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Αυτά τα CryptoKitties ονομάζονται Generation-0 γατάκια και θα υπάρχουν 50.000 από αυτούς συνολικά.

Ωστόσο, τα CryptoKitties μπορούν επίσης να δημιουργηθούν με διαφορετικό τρόπο! Θυμάστε πώς σας είπα νωρίτερα ότι μπορείτε να πάρετε τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά CryptoKitties; Λοιπόν, όπως και τα γατάκια της πραγματικής ζωής, τα CryptoKitties μπορούν να αναπαραχθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν νέα CryptoKitties!

από πού προέρχονται οι κρυπτογραφίες

Ο ευκολότερος τρόπος αναπαραγωγής είναι εάν έχετε και Sire (αρσενικό) και Dame (θηλυκό). Ωστόσο, εάν έχετε μόνο ένα από αυτά, μπορείτε να βρείτε κάποιον άλλο για να σας βοηθήσει!

Ας υποθέσουμε ότι διαθέτετε ένα Sire (αρσενικό) CryptoKitty και θέλετε να το αναπαραγάγετε. Θα χρειαστεί να βρείτε κάποιον που είχε ένα CryptoKitty Dame (θηλυκό) και μόλις το κάνετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναπαραγωγής!

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο ιδιοκτήτης μιας Dame (γυναίκα) παίρνει να κρατήσει το νεογέννητο CryptoKittie! Ωστόσο, εάν έχετε μόνο έναν Άρχοντα (άνδρα), μπορείτε να κερδίσετε χρήματα καθώς μπορείτε να χρεώσετε την ιδιοκτήτρια μιας Ντάμ (γυναίκα) μια Προμήθεια Αποφοίτησης! Σε αντίθεση με το CryptoKitties Generation-0 που δημιουργούνται από τους προγραμματιστές, δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα CryptoKitties που μπορείτε να δημιουργήσετε με αναπαραγωγή!

Όταν γεννιέται ένα νέο CryptoKitty, κληρονομούν ορισμένα χαρακτηριστικά από τους γονείς τους. Είναι ενδιαφέρον ότι οι προγραμματιστές CryptoKitty αποκαλούν αυτά τα “Cattributes”! Σκεφτείτε το σαν ένα νεογέννητο ανθρώπινο μωρό. Μπορεί να πάρουν τα μαύρα μαλλιά της μητέρας τους και τη στρεβλωμένη μύτη του πατέρα τους.

Ωστόσο, το μωρό μπορεί επίσης να έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως πραγματικά μεγάλα πόδια! Αυτό είναι το ίδιο με ένα νεογέννητο CryptoKitty και δημιουργούνται τυχαία! Μην ξεχνάτε, όσο πιο σπάνια είναι τα χαρακτηριστικά του νεογέννητου, τόσο μεγαλύτερη αξία μπορεί να έχει!

Έτσι, τώρα που ξέρετε από πού προέρχονται και πώς γεννιούνται νέοι, τώρα θα μιλήσω για την αγορά CryptoKitty!

Η Αγορά CryptoKitty

Θυμάστε πώς είπα ότι το CryptoKitties είναι ένα στοιχείο blockchain; Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε, να ανταλλάξετε και να τα πουλήσετε σε μια ανοιχτή αγορά!

Πρώτον, οι γάτες Generation-0 θεωρούνται οι πιο πολύτιμες, καθώς θα υπάρχουν μόνο 50.000 από αυτές. Αρχικά ανήκουν στους προγραμματιστές της πλατφόρμας, οπότε όταν τις πωλούν, διατηρούν όλα τα κέρδη. Ως περαιτέρω σημείωση, οι προγραμματιστές κάνουν επίσης κέρδος 3,75% σε κάθε συναλλαγή τώρα-Generation-0 που συμβαίνει στην αγορά.

Εν πάση περιπτώσει, η αγορά είναι πολύ παρόμοια με το eBay, καθώς θα δείτε μια μεγάλη λίστα με CryptoKitties διαθέσιμα για αγορά. Το νόμισμα που χρησιμοποιείται για την αγορά τους είναι Ethereum (ETH). Κάθε CryptoKitty θα έχει διαφορετική τιμή και θα εξαρτάται από το πόσο σπάνιο είναι.

Μόλις αποφασίσετε να αγοράσετε ένα, το διακριτικό CryptoKitty θα σταλεί αυτόματα στο πορτοφόλι ERC-271, οπότε είναι πραγματικά απλό στη χρήση. Εάν θέλετε να πουλήσετε το CryptoKitty, μπορείτε να αποφασίσετε για το ποσό ETH που θέλετε να το πουλήσετε. Μόλις κάποιος το αγοράσει από εσάς, το ETH θα σταλεί κατευθείαν στο πορτοφόλι σας!

Σημείωση: Η πλατφόρμα CryptoKitty χρησιμοποιεί το πορτοφόλι MetaMask, το οποίο θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε. Θα το εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αγοράς ενός οδηγού.

Καθώς υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά CryptoKitties προς πώληση, μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να το ταξινομήσετε ανά ηλικία, αριθμό γενιάς ή τιμή!

Η αγορά CryptoKitties υπήρξε μια άμεση επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2017. Την πρώτη εβδομάδα, περισσότερα από 60.000 άτομα εγγράφηκαν, με συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις CryptoKitty! Μόλις μία εβδομάδα αργότερα, αυτό αυξήθηκε σε 150.000 χρήστες και πωλήθηκαν CryptoKitties αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Αθροιστικές πωλήσεις Cryptokitties

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε φορά που αγοράζετε, πουλάτε, αναπαράγετε ή ανταλλάσσετε ένα CryptoKitty θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος συναλλαγής Ethereum blockchain.

Σημείωση: Απαιτούνται χρεώσεις για την ολοκλήρωση συναλλαγών στο blockchain Ethereum και είναι γνωστά ως GAS. Αυτά τα τέλη πληρώνουν ανθρακωρύχους που βοηθούν στην επαλήθευση συναλλαγών. Καθώς το δίκτυο γίνεται όλο και πιο απασχολημένο, η τιμή του GAS αυξάνεται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του blockchain Ethereum, δείτε τον οδηγό μου εδώ!

Καθώς το παιχνίδι έγινε όλο και πιο δημοφιλές, οι χρόνοι συναλλαγών επιβραδύνθηκαν. Για να επιλύσουν αυτό το πρόβλημα, οι προγραμματιστές στη συνέχεια αποφάσισαν να αυξήσουν τις χρεώσεις GAS για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν χρειάστηκαν να περιμένουν μεγάλα χρονικά διαστήματα πριν από την ολοκλήρωση της συναλλαγής CryptoKitty.

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί η διαδικτυακή αγορά, το επόμενο μέρος του οδηγού CryptoKitties θα μιλήσει για το πώς λειτουργεί ο Γενετικός Αλγόριθμος!

Γενετικός αλγόριθμος

Η κύρια τεχνολογία που κάνει κάθε CryptoKitty μοναδικό είναι το χαρακτηριστικό Genetic Algorithm. Η ορολογία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να κατανοηθεί, γι ‘αυτό θα την εξηγήσω με έναν πολύ απλό τρόπο!

Μπορεί να θυμάστε πώς εξήγησα νωρίτερα ότι τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός CryptoKittie είναι παρόμοια με αυτά του DNA ενός ανθρώπου, το οποίο εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σώματός σας. Το DNA σας αποφασίζει τα πάντα για εσάς, όπως εάν έχετε ίσια μαλλιά, αν είστε ψηλοί ή κοντοί ή ποιο χρώμα του δέρματος έχετε!

Στον κόσμο των CryptoKitties, ο γενετικός αλγόριθμος καθορίζει το χρώμα του φόντου, την έκφραση του προσώπου, εάν η γάτα έχει ρίγες και τα μοτίβα στη γούνα τους!

Σε ένα ανθρώπινο σώμα, το DNA αποτελείται από πολλές και διαφορετικές πρωτεΐνες που σχετίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ωστόσο, ο Γενετικός Αλγόριθμος χρησιμοποιεί αριθμούς! Όταν ένας άνθρωπος γεννιέται με ένα μείγμα 50/50 μεταξύ της μητέρας και του πατέρα τους, τα γονίδια των γονιών τους αναμιγνύονται.

Όταν μιλάμε για τον Γενετικό Αλγόριθμο, αυτό ονομάζεται crossover. Ας ρίξουμε μια ματιά στο παράδειγμά μου παρακάτω.

Ανθρώπινο DNA Γονίδια του Μητέρα διασταύρωση με γονίδια του Πατέρας = DNA του μωρού

CryptoKitty DNA 01011101 (μοναδικός αριθμός Dame) διασταύρωση με 011110010 (μοναδικός αριθμός Sire) = 010110010 (μοναδικός αριθμός νεογέννητου CryptoKitty)

Δυαδικό DNA Cryptokitty

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω παράδειγμα, οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός μοναδικού CryptoKitty είναι δυαδικοί, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται μόνο 0 και 1. Επίσης, κανένα από τα δύο σύνολα αριθμών δεν μπορεί ποτέ να είναι το ίδιο, πράγμα που διασφαλίζει ότι τα νεογέννητα CryptoKitties σας είναι μοναδικά!

Μην ξεχνάτε, αν και το νέο CryptoKitty θα έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με τους γονείς του, θα έχει και μικρές διαφορές. Η πιο πολύτιμη αναπαραγωγή γίνεται από εκείνους που χρησιμοποιούν τόσο μια σπάνια Dame όσο και μια σπάνια Sire!

Όλοι οι παραπάνω κωδικοί δημιουργούνται μέσω έξυπνων συμβάσεων Ethereum, πράγμα που σημαίνει ότι όλα είναι αυτοματοποιημένα. Για παράδειγμα, όταν αποφασίσετε να αναπαραγάγετε, οι μεμονωμένοι δυαδικοί κωδικοί του Dame και του Sire αποστέλλονται στο blockchain και το έξυπνο συμβόλαιο επιστρέφει έναν νέο κωδικό, που είναι το νεογέννητο Crypto Kitty.

Κάθε έξυπνο συμβόλαιο CryptoKitty φιλοξενείται από μια αποκεντρωμένη εφαρμογή, αλλιώς ονομάζεται dApp. Η πλατφόρμα CryptoKitties είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα dApps όλων των εποχών και επιτρέπει στον Γενετικό Αλγόριθμο να μετατραπεί σε οπτικά αντικείμενα που μοιάζουν με χαριτωμένες γάτες! Μάλλον καταπληκτικό, έτσι δεν είναι?

Για μια πιο λεπτομερή εξήγηση του τρόπου λειτουργίας των έξυπνων συμβάσεων και του dApps, δείτε τον οδηγό μου εδώ!

Τώρα που καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί ο Γενετικός Αλγόριθμος, θα σας δώσω μια γρήγορη επίδειξη για το πώς να ξεκινήσετε με το CryptoKitties!

Πώς να παίξετε CryptoKitties

Αγοράστε λίγο Ethereum

Για να ξεκινήσετε με το CryptoKitties, θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο Ethereum (ETH). Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με το Coinbase, καθώς μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αγοράσετε κάποια χρησιμοποιώντας τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Για να δείτε τον οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Ethereum με το Coinbase, Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Εγκαταστήστε το MetaMask

Μόλις αγοράσετε τον εαυτό σας λίγο ETH, πρέπει τώρα να εγκαταστήσετε ένα εικονικό πορτοφόλι που ονομάζεται MetaMask. Αυτό είναι το πορτοφόλι που είναι συμβατό με την πλατφόρμα CryptoKitties και θα σας επιτρέψει να αγοράσετε, να αναπαραγάγετε και να πουλήσετε γάτες.

Το πορτοφόλι MetaMask είναι πραγματικά απλό στη χρήση και μπορείτε ακόμη και να το εγκαταστήσετε ως επέκταση Google Chrome! Μόλις ρυθμίσετε το MetaMask, μεταφέρετε το ETH σας σε αυτό.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό CryptoKitties

 1. Τώρα που έχετε χρηματοδοτήσει ένα πορτοφόλι MetaMask με ETH, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο CryptoKitties και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ορίστε ο σύνδεσμος!
 2. Θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο. Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, η διεύθυνση πορτοφολιού MetaMask εισάγεται αυτόματα.

  Διεύθυνση πορτοφολιού metamask Cryptokitties

 3. Τώρα θα εμφανιστούν οι όροι και προϋποθέσεις των CryptoKitties. Βεβαιωθείτε ότι τα διαβάσατε πριν κάνετε κλικ Συμφωνώ!

 4. Στη συνέχεια, ένα αναδυόμενο πλαίσιο MetaMask θα σας ζητήσει να συνδεθείτε στο CryptoKitties. Κάντε κλικ στο Συνδεθείτε

  Ειδοποίηση MetaMask

 5. Θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στην πλατφόρμα CryptoKitties, που σημαίνει ότι έχετε ανοίξει με επιτυχία έναν λογαριασμό!

Πώς να αγοράσετε CryptoKitties

Εάν έχετε ακολουθήσει μέχρι τώρα όλα τα βήματα, θα πρέπει τώρα να έχετε ένα πορτοφόλι MetaMask που χρηματοδοτείται από το ETH και να βρίσκεστε στην πλατφόρμα CryptoKitties με έναν εγγεγραμμένο λογαριασμό. Ήρθε η ώρα να πάτε και να αγοράσετε μερικά CryptoKitties!

 1. Στο επάνω μέρος της σελίδας, κάντε κλικ στο Αγορά

  Αγορά Cryptokitties

 2. Όπως θα δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, υπάρχουν 140.000 μοναδικά CryptoKitties για να διαλέξετε! Αυτό είναι πολύ αναπαραγωγικό!

  Cryptokitties

 3. Εάν κάνετε κλικ στο Φίλτρο κουμπί, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο CryptoKitty που θέλετε να αγοράσετε.

  Τύποι Cryptokitty

 4. Όπως θα δείτε παρακάτω, το πιο ακριβό CryptoKitty προς πώληση κοστίζει 100.000 ETH! Από τον Μάιο του 2018, αυτό αξίζει τον κόπο 60 εκατομμύρια δολάρια! Αυτό είναι εκτός εύρους τιμών, γι ‘αυτό θα αγοράσω το φθηνότερο
 5. Μου αρέσει η εμφάνιση του Kitty 702165 που κοστίζει 0,002 ETH. Κάντε κλικ στην εικόνα αυτού που θέλετε να αγοράσετε.

  Τύποι Cryptokitty

 6. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στο πορτοκαλί Αγορασε τωρα κουμπί!
 7. Πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το ποσό. Μόλις είστε ευχαριστημένοι, κάντε κλικ στο Εντάξει, αγοράστε αυτό το γατάκι. Πώς να αγοράσετε το cryptokitty
 8. Θα εμφανιστεί τώρα ένα αναδυόμενο πλαίσιο MetaMask, που θα σας δείχνει λεπτομέρειες της συναλλαγής, μαζί με τις χρεώσεις GAS. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω.

  Ειδοποίηση Metamask για επιβεβαίωση συναλλαγής

Αυτό είναι, μόλις αγοράσατε το δικό σας CryptoKitty! Μόλις το Ethereum blockchain επεξεργαστεί τη συναλλαγή (η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά) το διακριτικό θα εμφανιστεί στο πορτοφόλι σας MetaMask!

Πώς να αναπαράγετε ένα CryptoKitties

Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε Crypto Kitties, τώρα θα σας δείξω γρήγορα τι πρέπει να κάνετε για να το αναπαραγάγετε!

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μόνο η Νταμ (μητέρα) παίρνει να κρατήσει το Crypto Kitty, οπότε αν έχετε Sire (Πατέρας) δεν θα πάρετε τίποτα. Ωστόσο, ορισμένα άτομα χρεώνουν για αυτήν την υπηρεσία (γνωστή ως αμοιβή Siring) εάν έχουν ένα σπάνιο Sire!

Θυμάστε πώς ανέφερα ότι τα κέρματα Generation-0 αξίζουν περισσότερο, καθώς θα υπάρχουν μόνο 50.000 ben; Λοιπόν, εάν ένα Generation-0 Dame αναπαράγεται με Generation-0 Sire, τότε θα παράγει ένα Generation-1 CryptoKitty.

Σε ένα άλλο παράδειγμα, εάν ένα Generation-2 Dame αναπαράγεται με Generation-4 Sire, θα παράγει ένα Generation-6 CryptoKitty! Όσο χαμηλότερη είναι η Γενιά, τόσο πιο ακριβό θα είναι το τέλος Siring!

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Αναζήτηση κουτί.
 2. Κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα Φιλοξενούμενος.
 3. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε το Sire που είναι ευτυχισμένο να αναπαράγονται δωρεάν, κάτι που είναι υπέροχο! Μου αρέσει η εμφάνιση του Kitty 5144811. Βρείτε το Sire με το οποίο θέλετε να αναπαραγάγετε και κάντε κλικ στην εικόνα του.
 4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ροζ Αναπαραγωγή τώρα κουμπί

  Αναπαραγωγή Cryptokitty

 5. Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε ποια από τα Dame σας θέλετε να αναπαραγάγετε! Κάντε κλικ στο Επιλέξτε ένα γατάκι για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μόλις επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή, το νέο διακριτικό CryptoKitty θα σταλεί στο πορτοφόλι σας MetaMask!

  Αναπαραγωγή κρυπτογραφιών

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό Crypto Kitties! Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό πόσο δημοφιλές έχει γίνει αυτό το παιχνίδι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το CryptoKitties; Πιστεύετε ότι θα αγοράσετε ένα δικό σας CryptoKitty; Εάν ναι, τι είδους γάτα ψάχνετε; Όλα εξαρτώνται από το πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε υποθέτω. Το Generation-0 Dame’s θα είναι πάντα το πιο ακριβό, γιατί πάντα κρατάτε το νεογέννητο κουπόνι!

Εάν διαβάσετε τον οδηγό μου από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ο Γενετικός Αλγόριθμος. Είναι πολύ ωραίο ότι η τεχνολογία έξυπνης σύμβασης λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το DNA!

Τέλος, θα πρέπει τώρα να μπορείτε να πάτε μόνοι σας και να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Crypto Kitties. Εάν αποφασίσατε να πάτε και να αγοράσετε ένα, ενημερώστε με ποια CryptoKitty αγοράσατε. Θα ήθελα να δω πώς μοιάζει!

Αρα αυτο ειναι. Αυτός είναι ο οδηγός μου για το πώς να παίξετε το απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι αναπαραγωγής γάτας, CryptoKitties!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map