Καλύτερο πορτοφόλι DASH

Πριν από δέκα έως είκοσι χρόνια, όταν κάποιος χρησιμοποιούσε τον όρο «πορτοφόλι», πιθανότατα θα φανταζόσασταν ένα αναδιπλούμενο, δερμάτινο περίβλημα που στεγάζει χρήματα, ταυτότητες και παρόμοια πράγματα. Αλλά τώρα ο όρος έχει ξεπεράσει το νόημά του στο ψηφιακός κόσμος – ο σκοπός ενός «πορτοφολιού» παραμένει ο ίδιος, αλλά τώρα αντί για χαρτονομίσματα και νομίσματα, είναι στεγάζει ψηφιακά νομίσματα.

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις καλύτερες κατάλληλες συνθήκες στέγασης για ένα τέτοιο νόμισμα – θα προσπαθήσουμε να βρούμε το καλύτερος Dash πορτοφόλι εκεί έξω.

Βλέποντας ότι υπάρχουν πολλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ των κρυπτονομισμάτων που αποθηκεύουν πορτοφόλια στον κόσμο, αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο έργο. Παρόλο που, με λίγη τύχη (και με την τύχη εννοώ ώρες και ώρες τεχνικής και αναλυτικής ανάλυσης), νομίζω ότι θα μπορούσαμε – τουλάχιστον – να κάνουμε αρκετά ακριβής λίστα.

Για τη δική σας άνεση, έχω συγκρίνει το πορτοφόλι με έναν επαγγελματικό και αρνητικό τύπο ανάλυσης. Έχω καλύψει τα κύρια χαρακτηριστικά τους & μειονεκτήματα και παρουσίασε τα αποτελέσματα. Απλά πρέπει να διαβάσετε τον οδηγό και, με βάση όσα έχετε μάθει, διαλέξτε το πορτοφόλι Dash coin.

Ανασκόπηση Dash Wallet: Όλα για το Dash

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, οι πιθανότητες είναι πιθανότατα αρκετά εξοικειωμένοι με τον Dash. Για να σας δώσει μια γρήγορη επισκόπηση, το Dash είναι μια αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση που έχει διακλαδώσει από το κλάδο Bitcoin (που σημαίνει ότι είναι ένα «altcoin»). Λοιπόν, σε περίπτωση που θέλετε να εξοικειωθείτε καλύτερα, προχωρήστε και διαβάστε πρώτα αυτόν τον οδηγό κρυπτογράφησης Dash.

Dash πορτοφόλι: Dash αρχική σελίδα.

Διασκεδαστικό γεγονός: Γνωρίζατε ότι το Dash κυκλοφόρησε αρχικά ως “Xcoin” τον Ιανουάριο του 2014?

Από τη στιγμή που γράφετε αυτό, Ο Dash κατέχει αυτήν τη στιγμή το 15η θέση στην αγορά κρυπτογράφησης, με το όριο της κάτω από 975 εκατομμύρια δολάρια. Η τιμή είναι περίπου 101 $ ανά μονάδα. Κρίνοντας από αυτές τις πληροφορίες, νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι ο Dash είναι ένας τεράστιος παίκτης στον κόσμο της κρυπτογράφησης, έτσι βρίσκοντας ένα ευυπόληπτος και φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλι Dash coin πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όσους σκέφτονται να επενδύσουν σε αυτό το crypto.

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Έχετε πιθανώς ένα αρκετά καλή ιδέα για το τι είναι πραγματικά ένα «πορτοφόλι κρυπτογράφησης», αλλά για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, θα ήθελα να σας δώσω μια γρήγορη αναδρομή όλων των διαφορετικών τύπων πορτοφολιών που υπάρχουν.

Γενικά, υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων: online, επιτραπέζιο, κινητό, υλικό και χαρτί. Κάθε ένα από αυτά εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό – να αποθηκεύει το ψηφιακό (crypto) νόμισμα του κατόχου σε ένα ασφαλές και κρυπτογραφημένο, αλλά εύκολα προσβάσιμο από τον τρόπο του κατόχου.

Καλύτερο πορτοφόλι DASH

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τα πορτοφόλια για την ασφάλειά τους. Μπορεί να είναι αποθηκεύεται εύκολα στην τσέπη της θήκης, Ωστόσο, ένας πιθανός κλέφτης ή απατεώνας δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτούς – οι κωδικοί τυπώνονται με ασφάλεια (ή καταγράφονται) σε ένα φύλλο χαρτιού, πάντα από την πλευρά του κατόχου όταν τους χρειάζονται.

Άλλα πορτοφόλια με ψηφιακά νομίσματα έχουν επίσης τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αλλά δεν αξίζει να τα αναφέρετε όλα αυτά – τελικά, ήρθατε εδώ για να μάθετε για το καλύτερο πορτοφόλι Dash.


Διασκεδαστικό γεγονός: Μήπως τώρα που η λέξη “Dash” είναι ένα μείγμα των λέξεων “ψηφιακό” και “μετρητά”?

Επιλέγοντας ένα Dash Wallet

Τώρα που είμαστε και οι δύο στην ίδια σελίδα και έχουμε ανανεώσει τις πληροφορίες μας, μπορούμε να μεταβούμε απευθείας στον οδηγό επιλογής του πορτοφολιού Dash. Θα σας πω για μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Dash για τρεις από τους κύριους τύπους πορτοφολιών αναφέρθηκε προηγουμένως – επιτραπέζιος υπολογιστής, υλικό και χαρτί.

Για λόγους διαφάνειας, θα ήθελα να γνωρίζετε ότι επέλεξα αυτά τα πορτοφόλια αποθήκευσης ψηφιακού νομίσματος από το πόσο εύκολα είναι στη χρήση (UI), τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ασφάλειας, τον έλεγχο του ιδιωτικού κλειδιού και μερικές άλλες επιλογές.

Τα παρακάτω πορτοφόλια δεν αναφέρονται σε καμία συγκεκριμένη σειρά.

Πορτοφόλια ταμπλό επιφάνειας εργασίας

Ας ξεκινήσουμε με τα πιο φιλικά προς το χρήστη πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας.

Τζαξ

Το πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος Jaxx είναι πολύ γνωστό στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Θεωρείται από πολλούς το καλύτερο ψηφιακό πορτοφόλι Dash νομισμάτων εκεί έξω.

Η Jaxx προσφέρει στους χρήστες της μια ενότητα χαρτοφυλακίου, ανώτερη ασφάλεια, τις τελευταίες ειδήσεις κρυπτογράφησης και πολλά άλλα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική έκδοση του πορτοφολιού τους, αλλά σας δίνουν επίσης την επιλογή να κατεβάσετε το πορτοφόλι απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας.

Dash πορτοφόλι: Αρχική σελίδα Jaxx.

Η Jaxx είναι περήφανη για το γεγονός ότι έχουν εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως, που συνοψίζουν ένα ωραίο και αποδεδειγμένο ιστορικό. Προσφέρουν επίσης 24 ώρες παγκόσμια υποστήριξη πελατών, η οποία είναι πάντα δροσερή όταν μιλάμε για κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Πλεονεκτήματα Jaxx:

 • Ένα από τα πιο γνωστά και αποδεδειγμένα ψηφιακά πορτοφόλια Dash εκεί έξω.
 • Υψηλό επίπεδο απορρήτου (δηλαδή οι σαρωμένες εικόνες αποθηκεύονται μόνο στη συσκευή, ούτε αποθηκεύονται στο διαδίκτυο).
 • Υποστηρίζει περισσότερα από 100 διαφορετικά νομίσματα.

Μειονεκτήματα Jaxx:

 • Το πορτοφόλι Jaxx έχει μια ευπαθή εξαγωγή σπόρων.
 • Δεν διαθέτουν έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ετυμηγορία: Παρά τα μειονεκτήματά του, το Jaxx είναι ένα εξαιρετικό πορτοφόλι Dash που υποστηρίζει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και έχει αποδεδειγμένη φήμη στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Εξοδος πλήθους

Η έξοδος είναι άλλη γνωστό πορτοφόλι Dash coin για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει το Exodus είναι το συμβατότητα με ένα διάσημο πρόγραμμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Αλλαγή μορφής. Εξαιτίας αυτού, οι χρήστες του Exodus μπορούν να ανταλλάσσουν μεγάλο αριθμό διαφορετικών κρυπτονομισμάτων χωρίς σημαντικούς χρονικούς περιορισμούς.

Καλύτερο πορτοφόλι DASH

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Έξοδος είναι ένα μικρό πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να κατεβάσετε ολόκληρο το blockchain στον υπολογιστή σας – αυτοί από εσάς με πιο αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο θα σχετίζονται!

Πλεονεκτήματα:

 • Το Exodus προσφέρει μια οπτικά ελκυστική, φιλική προς το χρήστη διεπαφή.
 • Σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα τους αρχάριους κρυπτογράφησης, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το πρώτο σας πορτοφόλι Dash.
 • Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές – δεν θα χρειαστεί να περιοριστείτε!

Cons Cons:

 • Εξακολουθούν να είναι μια εταιρεία «φρέσκια από το φούρνο», που σημαίνει ότι πολλές αμφιβολίες κυμαίνονται. Αυτό το γεγονός τονίζεται περαιτέρω από το ότι δεν είναι ανοιχτού κώδικα.
 • Έλλειψη υψηλού επιπέδου προστασίας.
 • Έλλειψη ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ετυμηγορία: Παρόλο που το Exodus είναι ακόμα μια κάπως νέα εταιρεία, είναι ήδη αρκετά γνωστά στην κοινότητα συναλλαγών κρυπτογράφησης. Εάν σκέφτεστε να εμπιστευτείτε το Dash σας με το πορτοφόλι Exodus Dash, θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αντίστοιχα.

Πορτοφόλι Dash Core

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά. Το Dash έχει το πορτοφόλι του.

Το “Dash Core Wallet”, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πορτοφόλι Dash. Επιτρέπει μια ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών (διαχείριση masternode, PrivateSend κ.λπ.) και είναι αρκετά καλά βελτιστοποιημένη για χρήση σε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Dash πορτοφόλι: Dash app.

Με το πορτοφόλι Dash coin, χρειάζεστε καμία επαλήθευση κατά την πρόσβαση στα χρήματά σας εκτός από ένα κλειδί ασφαλείας. Δεν χρειάζεστε κανένα αναγνωριστικό, φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα του πορτοφολιού Dash.

Πλεονεκτήματα Dash Core Wallet:

 • Είναι *Ο* Dash πορτοφόλι
 • Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προσβάσιμων λειτουργιών.

Μειονεκτήματα Dash Core Wallet:

 • Υψηλές απαιτήσεις χώρου στον υπολογιστή σας (γίνεται λήψη ολόκληρου του blockchain).

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πορτοφολιών Jaxx και Exodus

Ετυμηγορία: Οι άνθρωποι έχουν αποδεχθεί το Dash Core Wallet ως THE Dash πορτοφόλι, δεδομένου του ονόματος και της προέλευσής του. Εάν έχετε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο άνω του μέσου όρου (ή είστε πολύ υπομονετικοί και η μακρά ώρα λήψης και συγχρονισμού δεν σας τρομάζει), τότε το Dash Core Wallet μπορεί να είναι κάτι που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Πορτοφόλια ταμπλό υλικού

Ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε σε πορτοφόλια Dash υλικού. Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή αν θέλετε απόλυτη ασφάλεια.

Καθολικό Nano S

Το Ledger Nano S είναι πιθανότατα ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια ψηφιακού νομίσματος υλικού εκεί έξω. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι – θεωρητικά – θα πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Dash.

Το Ledger Nano S ασφαλίζει την παύλα σας με ένα ιδιωτικό κλειδί Και ένα Κωδικό PIN. Φυσικά, αυτό υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτονομίσματα εκεί έξω – το Dash είναι μόνο ένα από αυτά.

Dash πορτοφόλι: Ledger Nano S.

Το καλύτερο πράγμα για το Ledger Nano S είναι ότι είναι έχει αντίγραφο ασφαλείας. Εάν κάτι δεν συμβαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Dash (ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση) είναι ασφαλές και υγιές!

Ledger Nano S Πλεονεκτήματα:

 • Υποστηρίζει πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.
 • Ανθεκτικό και ανθεκτικό, όχι ενοχλητικό να έχεις.
 • Έχει ένα αντίγραφο ασφαλείας για το πότε τα πράγματα έχουν μια απροσδόκητη στροφή.

Μειονεκτήματα Ledger Nano S:

 • Αρκετά ακριβό. Τη στιγμή της γραφής, η κανονική τιμή για ένα Nano S είναι 99,99 $.
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη για κινητά.

Ετυμηγορία: Το Ledger Nano S είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο υλικού και πορτοφόλι Dash εάν δεν σας φοβούνται η τιμή και η έλλειψη συγκεκριμένης υποστήριξης συσκευής.

Τρέζορ

Ο Trezor ήταν ο OG των κρυπτογραφικών πορτοφολιών υλικού – ήταν το το πρώτο πορτοφόλι υλικού ψηφιακού νομίσματος δημιουργήθηκε ποτέ! Κρίνοντας από αυτό το μόνο γεγονός, παραμένει μέχρι σήμερα μια πολύ δημοφιλής επιλογή στην κοινότητα κρυπτογράφησης.

Καλύτερο πορτοφόλι DASH

Το Trezor υποστηρίζει πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, με το Dash να είναι ένα από αυτά. Είναι μικρό, συμβατό και εύκολο στη χρήση, το οποίο ισοδυναμεί με ένα υπέροχο πορτοφόλι Dash. Το μειονέκτημα, ωστόσο, είναι το ίδιο με το Ledger Nano S – από τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, Το Trezor κοστίζει 99,99 $.

Πλεονεκτήματα Trezor:

 • Μικρό και συμβατό, εύκολο στη χρήση.
 • Διατηρεί διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Μειονεκτήματα Trezor:

 • Δαπανηρός;
 • Ορισμένες λειτουργίες λείπουν αυτήν τη στιγμή (αν και υπάρχουν σχέδια για την προσθήκη τους στο μέλλον).

Ετυμηγορία: Εάν η τιμή δεν σας επηρεάζει, το Trezor μπορεί να είναι ένα υπέροχο πορτοφόλι Dash.

KeepKey

KeepKey μάλλον δεν είναι τόσο γνωστό, ειδικά όταν το συγκρίνετε με το Ledger Nano S ή το Trezor.

Είναι επίσης αρκετά δαπανηρό – η μέση τιμή ανέρχεται έως και 99 $. Αυτό το πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος υλικού αυτήν τη στιγμή υποστηρίζει επτά διαφορετικά κρυπτονομίσματα – Dash, φυσικά, είναι ένας από αυτούς. Η μόνη σημαντική διαφορά από τους ανταγωνιστές της είναι ότι το KeepKey είναι πολύ μεγαλύτερο και έχει σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη, η οποία μπορεί να είναι βολική για ορισμένους χρήστες.

Πλεονεκτήματα KeepKey:

 • Σε σύγκριση με άλλες συσκευές, έχει μεγάλη οθόνη.
 • Έχει ωραία χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Μειονεκτήματα KeepKey:

 • Είναι λίγο ογκώδες σε σύγκριση με άλλες συσκευές ψηφιακού νομίσματος υλικού.
 • Πολύ δαπανηρό.

Ετυμηγορία: Όταν τοποθετούνται μαζί με άλλες συσκευές αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού, το KeepKey αποτυγχάνει σε σύγκριση αρκετά. Αλλά αν θέλετε μια μεγαλύτερη οθόνη και μια πιο ογκώδη συσκευή, τότε το KeepKey είναι ο τρόπος να πάτε!

Πορτοφόλια παύλας χαρτιού

Χαρτί πορτοφόλια είναι αρκετά διαφορετικό από άλλους τύπους πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Η βασική διαφορά είναι ότι τα πορτοφόλια χαρτιού είναι εκτός σύνδεσης – ένας χρήστης απλά εκτυπώστε τα ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά σε ένα φύλλο χαρτιού και στη συνέχεια το μεταφέρετε.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano S και του Trezor One

Οι άνθρωποι τείνουν να θεωρούν τα πορτοφόλια χαρτιού λόγω των δικών τους πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Οι κωδικοί σας δεν υπάρχουν στον Παγκόσμιο Ιστό. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πιθανός χάκερ, απατεώνας ή άλλος τύπος ατόμου με κάποιο είδος κακής πρόθεσης δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις πληροφορίες σας – εκτός εάν πρόκειται να το βγάλει από την τσέπη σας!

Πλεονεκτήματα του Wall Dash Wallets:

 • Πιθανώς να προσφέρετε το υψηλότερο ποσό ασφάλειας.
 • Εύκολο στη μεταφορά, εξαιρετικά φορητό.
 • Πολύ αποδοτικό.

Μειονεκτήματα του Wall Dash Wallets:

 • Μη ανθεκτικό (δεν είναι ανθεκτικό στο νερό, τη φωτιά κ.λπ.).
 • Εάν κάποιος ανακαλύψει ότι το μεταφέρετε, ενδέχεται να υποβληθείτε σε πορτοφολά.

Ετυμηγορία: Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε αποθήκες ψηφιακού νομίσματος υλικού, αλλά δεν εμπιστεύεστε τα διαδικτυακά πορτοφόλια κρυπτογράφησης, το χαρτί Dash πορτοφόλι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

συμπέρασμα

Υπάρχουν Διατίθενται πολλοί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών Dash, ότι είναι απολύτως κατανοητό αν είναι δύσκολο να σκεφτείτε μόνο ένα. Όταν πρόκειται για τη λήψη απόφασης, τα διαδικτυακά σεμινάρια, οδηγοί και κριτικές συνήθως προσφέρουν εξαιρετικές συμβουλές.

Συνήθως, ο μέσος άνθρωπος προτιμά το επιφάνεια εργασίας ή εκδόσεις για κινητά αυτών των πορτοφολιών, τόσο για την προσβασιμότητα όσο και για τη διαθεσιμότητά τους.

Άνθρωποι που μπορεί να έχουν ζητήματα εμπιστοσύνης ασφαλείας (ή απλά θέλουν να έχουν τα πορτοφόλια τους πάντα δίπλα τους σε μια καθορισμένη συσκευή) μπορεί να επιλέξουν το συσκευές υλικού ή το πορτοφόλια χαρτιού. Είναι ένα σενάριο κατά περίπτωση – κάθε άτομο είναι διαφορετικό, ωστόσο, πάντα συνιστούσα να επιλέξετε πορτοφόλια υλικού, όπως το Ledger Nano S και το Trezor.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, πρέπει θεωρείτε πάντα την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα της προτίμησης του πορτοφολιού Dash. Αυτό θα πρέπει να ισχύει και με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι εκμετάλλευσης κρυπτογράφησης! Όταν γνωρίζετε ότι τα χρήματά σας είναι σώος και αβλαβής, πράγματα όπως η οπτική γοητεία μιας διεπαφής χρήστη, η αργή ταχύτητα λήψης ή η αισθητική αξία της συσκευής καθίστανται δευτερεύοντα.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το φροντιστήριο Dash πορτοφόλι χρήσιμο και σας εύχομαι καλή τύχη να διαλέξετε το σωστό πορτοφόλι για εσάς!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map