Digibyte Price Prediction 2021 and Beyond: Τάσεις

Αυτήν τη στιγμή κρατάτε κέρματα Digibyte και ψάχνετε Digibyte προβλέψεις τιμών? Ή ίσως σκέφτεστε να κάνετε μια επένδυση και θέλετε να μάθετε που θα μπορούσε να πάει η τιμή στο εγγύς μέλλον; Λοιπόν, σίγουρα έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Στον οδηγό πρόβλεψης τιμών του Digibyte, θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Στις ενότητες έναρξης, θα καλύψω εν συντομία τι είναι το έργο Digibyte, ακολουθούμενη από μια γρήγορη εξήγηση για τη σημασία της λήψης προβλέψεων τιμών με προσοχή.

Μετά από αυτό, θα συζητήσω έπειτα μερικές τρέχουσες προβλέψεις τιμών Digibyte για το 2021 και μετά. Τέλος, θα σας δώσω τη γνώμη μου για αν νομίζω ότι η Digibyte είναι μια καλή επένδυση λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Πάντα να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τα νομίσματά σας ασφαλή πορτοφόλια. Συνιστάται να επιλέξετε πορτοφόλια υλικού (Καθολικό Nano S και Trezor Model Tαντί για διαδικτυακά.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Έχουμε πολλά να συζητήσουμε! Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το νόμισμα Digibyte!

(Εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας για το Digibyte, μη διστάσετε να προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα!)

Τι είναι το Digibyte?

Το Digibyte δημιουργήθηκε το 2014 από τον κύριο προγραμματιστή του, Τζάρεντ Τάιτ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης που στοχεύει να επικεντρωθεί στην αυξημένη ταχύτητα συναλλαγών, την αποκέντρωση και την ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία Digibyte αποδίδει σημαντικά καλύτερη από τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Για παράδειγμα, ενώ τα δημοφιλή blockchain όπως Bitcoin μέση συναλλαγή φορές των 10 λεπτών, Digibyte το κάνει μέσα μόλις 15 δευτερόλεπτα! Επιπλέον, οι πρόσφατες δοκιμές στα τέλη του 2017 πέτυχαν μέγιστη απόδοση 560 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, με την ομάδα Digibyte να στοχεύει να το αυξήσει σε 280.000 ανά δευτερόλεπτο έως το έτος 2035!

Αφ ‘ετέρου, Bitcoin είναι σε θέση μόνο Διαχειριστείτε 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και Αιθέριο δεν είναι πολύ καλύτερο, σε μόλις 15. Το Digibyte αναφέρεται επίσης ως DGB και συνολικά, θα υπάρξει 21 δισεκατομμύρια κέρματα σε κυκλοφορία, που αναμένεται επίσης το έτος 2035.

Είναι ενδιαφέρον ότι το έργο Digibyte έγινε το πρώτο blockchain στον κόσμο που εγκατέστησε κάτι που ονομάζεται SegWit (Διαχωρισμένος μάρτυρας). Αυτό σημαίνει ότι επιβεβαιώσεις συναλλαγής διαχωρίζονται από τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο μπλοκ, συμβάλλοντας στην επίτευξη ταχύτερων συναλλαγών.

Τελικά, η ομάδα Digibyte ελπίζει ότι η τεχνολογία της θα είναι σε θέση να λειτουργεί ως ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Τώρα που ξέρετε τι είναι πραγματικά το έργο, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών Digibyte θα εξηγήσει εν συντομία τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάγνωση προβλέψεις τιμών κρυπτονομισμάτων.

Προβλέψεις τιμών του Digibyte


Θα ήταν υπέροχο αν οι προβλέψεις τιμών κρυπτογράφησης θα γίνονται πάντα πραγματικότητα, ωστόσο, στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία αυτών δεν το κάνει. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, ειδικά σε μια βιομηχανία τόσο ασταθής όσο η κρυπτογράφηση.

Μην ξεχνάτε, τα κέρματα μπορούν να αυξηθούν και να μειωθούν κατά 100% ή περισσότερο σε μία μέρα! Αυτά τα γεγονότα είναι εντελώς απρόβλεπτα, έτσι Ποτέ μην ακολουθείτε τη διαφημιστική εκστρατεία χωρίς να κάνετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα.

Digibyte Τιμή Πρόβλεψη 2021 και πέρα

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αναξιόπιστης πηγής πρόβλεψης τιμών είναι αυτό του Τζον Μακάφ, που κυκλοφορεί συχνά Tweets εμφανίζοντας τις προβλέψεις του για την κρυπτογράφηση. Γιατί; Επειδή η McAfee παραδέχτηκε ότι τα προγράμματα crypto πληρώστε περισσότερα από 100.000 $ για κάθε «πρόβλεψη» που κάνει!

Τελικά, το μεγαλύτερο πράγμα που επηρεάζει την κίνηση των τιμών ενός νομίσματος είναι γεγονότα πραγματικού κόσμου, όπως βελτιωμένη τεχνολογία, ρύθμιση και νέες συνεργασίες. Απλά βεβαιωθείτε ότι εσείς μην επενδύετε χρήματα με βάση μόνο τις προβλέψεις τιμολόγησης. Κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα και κάντε το μυαλό σας με βάση όλα όσα έχετε διαβάσει!

Τώρα που το έχω ξεπεράσει, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών του Digibyte θα εξετάσει μερικά από τα πιο σημαντικές μεταβολές των τιμών της ιστορίας της!

Digibyte Προηγούμενες κινήσεις τιμών

Πριν κοιτάξω μερικές από τις προβλέψεις τιμών του Digibyte για το 2021, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην απόδοση του νομίσματος μέχρι στιγμής.

Είναι ενδιαφέρον, από το έτος που ήταν ιδρύθηκε το 2014 έως τον Μάιο του 2017, το νόμισμα DGB ήταν σχεδόν άχρηστο! Παρόλο που η τεχνολογία απέδωσε πολύ καλύτερα από τα περισσότερα άλλα έργα blockchain, φάνηκε ότι κανείς δεν το ήξερε. Η αξία του Digibyte δεν κινήθηκε πραγματικά υψηλότερα από 0,0002 $ ανά κέρμα, με τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών σπάνια πάνω από 100.000 $.

Πρόβλεψη τιμής Digibyte: Τιμή Digibyte.

Τότε ξαφνικά από το πουθενά, η αξία του αυξήθηκε μέχρι τα 0,056 $ σε λιγότερο από μερικές εβδομάδες. Ο ακριβής λόγος για αυτό παραμένει άγνωστος, ωστόσο, το μόνο γεγονός που έλαβε χώρα εκείνη την εποχή ήταν ένα απλό Tweet από τους προγραμματιστές που ισχυρίζονται ότι επρόκειτο να κάνουν «Αποκεντρωμένη, Blockchain, CyberSecurity μια φράση και το πιο σημαντικό πραγματικότητα»..

Αυτό είναι ένα Καλό παράδειγμα πόσο ασταθείς είναι οι αγορές κρυπτονομισμάτων! Στην πραγματικότητα, η μεταβολή των τιμών ήταν τόσο σημαντική που είναι κεφαλαιοποίηση αγοράς (Θα μιλήσω για το γιατί αυτό είναι σημαντικό αργότερα) αυξήθηκε από μόλις 14 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τα 500 εκατομμύρια δολάρια!

Digibyte Τιμή Πρόβλεψη στο Twitter

Προχωρώντας, ο Digibyte το βίωσε πιο επιτυχημένη περίοδος ανάμεσα Δεκέμβριος 2017 και Ιανουάριος 2018, όπου η αξία του προχώρησε έως 0,129 $ ανά κέρμα, επίτευξη κεφαλαιοποίησης αγοράς πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η πλειοψηφία της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων γνώρισε υψηλότερα ρεκόρ την ίδια περίοδο και, όπως και η Digibyte, οι περισσότεροι έχασαν τα εξαιρετικά κέρδη τους στις αρχές του 2018.

Αλλο σημαντικό γεγονός τιμολόγησης συνέβη τον Απρίλιο του 2018, όπου πήγε η τιμή DGB από 0,017 $ έως 0,049 $, αύξηση άνω του 188% σε μόλις 4 εβδομάδες. Μετά από αυτό, η τιμή μειώθηκε στα 0,004 $ το 2020 και τώρα (Ιανουάριος 2021) αξίζει 0,025 $. Για άλλη μια φορά, η τιμή αυξήθηκε σημαντικά.

Ο κύριος λόγος για αυτήν την ξαφνική αύξηση της τιμής οφείλεται στο Άμπρα (μια πραγματικά δημοφιλής εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού) ανακοινώνοντας ότι θα αρχίσουν να δέχονται το νόμισμα DGB. Αυτή ήταν μια σημαντική εξέλιξη, καθώς η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες αγοράστε και πουλήστε περισσότερα από 20 διαφορετικά νομίσματα καθώς και το νόμισμα fiat.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε την ιστορία των πιο σημαντικών κινήσεων τιμών, το επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων τιμών Digibyte θα εξετάσει μερικές δημοφιλείς προβλέψεις για το 2021.

Digibyte Price Prediction 2021 και πέρα!

Ποιος καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε από το να ανακαλύψετε τι πιστεύει ο ιδρυτής, Jared Tates, θα συμβεί στην αξία του DGB; Σύμφωνα με άτομα της κοινότητας Digibyte, Ο Tate πιστεύει ότι η τιμή τελικά θα κυμαίνεται από $ 1 έως $ 10. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με αυτήν την πρόβλεψη.

Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ ασυνήθιστο για τον αρχηγό ενός οργανισμού, τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, να κάνει μια πρόβλεψη για το αξία του δικού τους έργου. Αυτό μοιάζει με τον Mark Zuckerberg που ανακοινώνει ότι πιστεύει ότι η αξία των μετοχών του Facebook θα αυξηθεί στα 1.000 $ ανά μετοχή!

ο επόμενη πρόβλεψη τιμής Digibyte Ήθελα να συζητήσω μαζί σας κυκλοφόρησε από μια πλατφόρμα που ονομάζεται “jiomobilephone1500”. Ακούγεται νόμιμο; Ας ανακαλύψουμε! Σύμφωνα με τον «αναλυτή», προβλέπουν ότι μέχρι το τέλος του 2021, το Η τιμή DGB θα αυξηθεί στα 9,20 $.

Digibyte Price Prediction 2021 και πέρα

Ο λόγος που ακούγεται πολύ απίθανος οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζετε τη συνολική αξία ενός έργου, το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλαπλασιάζοντας την τρέχουσα αγοραία αξία του νομίσματος έναντι του συνολικού ποσού των κερμάτων που παρέχονται.

Για παράδειγμα, αν υπήρχαν 10 εκατομμύρια κέρματα και η τρέχουσα αγοραία αξία του νομίσματος ήταν 1 $, τότε η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα ήταν 10 εκατομμύρια δολάρια!

Έτσι, επιστρέφοντας στην παραπάνω πρόβλεψη τιμολόγησης 9,20 $ και χρησιμοποιώντας μια εκτιμώμενη συνολική κυκλοφορία 11 δισεκατομμυρίων κερμάτων, αυτό θα εκτιμούσε το έργο Digibyte στα 101 δισεκατομμύρια δολάρια! Παρόλο που οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι εντελώς απρόβλεπτες, ίσως χρειαστεί ένα θαύμα για την Digibyte να αυξήσει την τιμή της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Γιατί; Κατ ‘αρχάς, είναι υψηλό όλων των εποχών τον Ιανουάριο του 2018 ανήλθε σε μόλις κάτω από 500 εκατομμύρια δολάρια, που σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξηθεί περισσότερο από 20.000%. Δεύτερον, αυτό θα έβλεπε το Digibyte να προσπερνά κάθε κρυπτογράφηση εκτός από το Bitcoin, το οποίο και πάλι, είναι μάλλον απίθανο.

Λοιπόν, ποιες άλλες προβλέψεις τιμών Digibyte 2021 υπάρχουν; Λοιπόν, το επόμενο που σκέφτηκα ότι θα αναφέρω δημοσιεύτηκε από ένα αναλυτής ονομάζεται “CoinFan”. Η πρόβλεψη τιμής Digibyte που κυκλοφόρησε η CoinFan είναι λιγότερο αισιόδοξη "jiomobilephone1500"!

Η πρόβλεψη έχει μεγάλη διακύμανση μεταξύ των ελάχιστων και των μέγιστων τιμών, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ανάλυση. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να λάβετε την ελάχιστη πρόβλεψη ως οδηγία. Είναι ενδιαφέρον ότι το CoinFan πιστεύει ότι η τιμή DGB θα αυξηθεί αργά καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, λήγει το έτος στα 0,242 $.

Αυτό δεν μας παρέχει πραγματικά μια αξιόπιστη πρόβλεψη, επειδή σύμφωνα με την ανάλυση, η επένδυσή σας στο Digibyte θα μπορούσε είτε 1) μείωση έως και 67% ή 2) αύξηση έως και 138% $!

Αυτές οι προβλέψεις τιμών Digibyte 2021 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς αναξιόπιστες υπηρεσίες πρόβλεψης μπορούν είναι. Το πιο σημαντικό πράγμα που δεν αναφέρουν όλες οι παραπάνω προβλέψεις είναι γιατί. Πρέπει να υπάρχει λόγος αύξησης ή πτώσης μιας τιμής, ωστόσο, όταν οι αναλυτές δεν λένε πώς έκαναν την πρόβλεψη, είναι πολύ δύσκολο να το πάρουμε στα σοβαρά!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Η τρέχουσα τιμή της DigiByte είναι 0,02 $. Περιττό να πούμε, καμία από τις προβλέψεις δεν φαίνεται να πραγματοποιείται.

Τέλος πάντων, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών Digibyte θα εξετάσει πέρα ​​από το 2021. Θα δούμε κάτι πιο αξιόπιστο; Ας το δούμε!

Πρόβλεψη τιμών Digibyte πέρα ​​από το 2021!

Η πρώτη πρόβλεψη τιμής Digibyte για την οποία ήθελα να σας μιλήσω ήταν μία κυκλοφόρησε από τον Coinliker λίγα χρόνια πίσω. Όπως θα δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, πιστεύουν ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2023, η τιμή του Digibyte θα αυξηθεί στα 3,5 $.

Πρόβλεψη τιμής Digibyte

Είναι αξιόπιστο; Λοιπόν, ένα τιμή 3,5 $ θα ισοδυναμούσε με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα ήταν αρκετά σημαντική αύξηση καθώς θα έβλεπε το Digibyte να μπαίνει στο κορυφή 10 κατατάξεις κρυπτονομισμάτων.

Μπορεί να θυμάστε πώς ανέφερα νωρίτερα ότι η Digibyte έχει πολύ καλύτερη απόδοση από τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, οπότε στην πραγματικότητα αυτό θα ήταν πραγματικά λογικό πράγμα να συμβεί. Για παράδειγμα, Litecoin, το οποίο κατά τη στιγμή της γραφής είναι το έκτο πιο πολύτιμο νόμισμα, μπορεί να διαχειριστεί ταχύτητες συναλλαγής μόνο 2,5 λεπτών.

Γιατί αξίζει πολύ περισσότερο, όταν η Digibyte μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές σε μόλις 15 δευτερόλεπτα; Εάν η ομάδα είναι σε θέση να κάνει πολύ καλό μάρκετινγκ και να προωθήσει την τεχνολογία τους, δεν θα ήταν αδύνατο να γίνει πραγματικότητα αυτή η πρόβλεψη του Coinliker.

Τι γίνεται λοιπόν μετά το 2021; Συνάντησα μια πρόβλεψη τιμής Digibyte από κάποιον που καλέστηκε Crypto Gunther. Αν και δεν είναι γνωστός αναλυτής, η διαδικασία πρόβλεψής του ήταν ίσως η καλύτερη διαθέσιμη.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εξήγησε λεπτομερώς πώς και γιατί έφτασε στην πρόβλεψή του, και όχι απλώς δημοσιεύοντας εκτιμήσεις χωρίς κανένα λόγο.

Πρόβλεψη τιμής Digibyte

Σύμφωνα με την Crypto Gunter, η τιμή Digibyte θα αυξηθεί σε 20 $ σε λίγα χρόνια. Εάν συνέβαινε αυτό, θα έδινε στο DGB κέρμα συνολική κεφαλαιοποίηση 220 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θα το καθιστούσε το πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κλάδο.

Ωστόσο, η υπόθεση είναι βασισμένο σε κάτι σημαντικό. Η Crypto_Gunter υποστηρίζει ότι η ιδανική τιμή του νομίσματος DGB θα πρέπει να είναι 1 / 1000ος τι αξίζει το Bitcoin. Για παράδειγμα, εάν το Bitcoin αξίζει 10.000 $, τότε το Digibyte αξίζει 10 $. Χρησιμοποιώντας τη θεωρία της παραπάνω πρόβλεψης τιμών Digibyte, το Bitcoin θα πρέπει να φτάσει τα 20.000 $ για να αυξηθεί το κέρμα DGB σε 20 $.

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, το επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών για το Digibyte θα εξετάσει τα σχέδιά τους για το μέλλον, για να διερευνήσει εάν υπάρχουν πιθανά συμβάντα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αύξηση της τιμής!

Το μέλλον του Digibyte

Τώρα τότε. Ας εξερευνήσουμε το θεμελιώδες μέλλον της Digibyte: ο χάρτης πορείας, οι συνεργασίες και οι λίστες ανταλλαγής.

Στόχοι χάρτη πορείας

Αν και οι προγραμματιστές του Digibyte δεν διαθέτουν πραγματικό χάρτη πορείας, έχουν διάφορα ιδέες ανάπτυξης που σκέφτονται. Πρώτον, σκέφτονται ένα ανταλλαγή αλγορίθμων εξόρυξης. Προς το παρόν, το blockchain χρησιμοποιεί 5 διαφορετικές εκδόσεις, Ωστόσο, η ομάδα σκέφτεται να αλλάξει ένα από αυτά για να κάνει την εξόρυξη ακόμη πιο αποκεντρωμένη.

Ωστόσο, ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός στόχος είναι αυτό που ο Digibyte καλεί "Πυρήνας 4.1.3". Μόλις δημιουργηθεί το πρωτόκολλο, θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να συνάπτουν τις έξυπνες συμβάσεις. Αυτό θα ήταν τεράστια είδηση ​​για την Digibyte και πιθανότατα θα είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής του νομίσματος DGB.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Συνεργασίες

Η ομάδα Digibyte ισχυρίζεται ότι αναζητούν ενεργά συνεργασίες με εταιρικούς οργανισμούς. Εάν μια μεγάλη εταιρεία χρησιμοποιούσε το νόμισμα DGB στα συστήματά της, θα μπορούσε να έχει πολύ θετική επίδραση στην τιμή της.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Digibyte ανακοίνωσε ότι μόλις χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες ενός Πρακτορείο δημοσίων σχέσεων, ποιος θα τους βοηθούσε στην αγορά και την προώθηση της τεχνολογίας τους. Αυτή ήταν μια εξαιρετική κίνηση και σίγουρα θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.

Ανταλλαγές

Το νόμισμα Digibyte εμφανίζεται τώρα σε πολλές διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Επί του παρόντος, τις πιο συνιστώμενες ανταλλαγές κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν το νόμισμα DGB Νομισματική βάση και Κάθαρση. Αυτές οι πλατφόρμες είναι ασφαλείς, αξιόπιστες, προσφέρουν πολύ χαμηλές χρεώσεις και εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε.

Τώρα λοιπόν που έχετε κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε, στο επόμενο μέρος του οδηγού πρόβλεψης τιμών για το Digibyte θα σας δώσω τη γνώμη μου για το αν νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση ή όχι!

Είναι το Digibyte μια καλή επένδυση?

Προτού προχωρήσω περισσότερο, σκέφτηκα ότι πρέπει να αναφέρω ότι δεν σας δίνω οικονομικές ή επενδυτικές συμβουλές. Όλα σε αυτόν τον οδηγό πρόβλεψης τιμών Digibyte είναι είτε η γνώμη μου είτε η γνώμη άλλων αναλυτών.

Εάν αποφασίσετε να πάτε και να κάνετε μια επένδυση, πρέπει πάντα α) διεξαγάγετε τη δική σας έρευνα πριν και β) μην επενδύετε ποτέ μόνο και μόνο λόγω της πρόβλεψης των τιμών.

Τέλος πάντων, πιστεύω ότι το έργο Digibyte είναι ένα πραγματικά υποσχόμενο κρυπτονομίσμα. Πρέπει να ομολογήσω, είμαι πολύ έκπληκτος που δεν έχει καλύτερη απόδοση. Γιατί; Λοιπόν, όπως ανέφερα νωρίτερα, το μπλοκ Digibyte είναι πολύ πιο γρήγορο από τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα στον κλάδο.

Digibyte Τιμή Πρόβλεψη 2021 και πέρα

Η πραγματική τεχνολογία είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη ενός έργου κρυπτογράφησης, διαφορετικά, οι άνθρωποι δεν θα το χρησιμοποιούσαν ποτέ. Ως εκ τούτου, νομίζω ότι η ομάδα Digibyte πρέπει να επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ και προώθηση, ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να μάθουν πόσο καλή είναι η blockchain τους!

Αυτό όχι μόνο θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες στο Digibyte, αλλά θα βοηθήσει επίσης το έργο να διαμορφωθεί νέο συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς, κάτι που η ομάδα θέλει να κάνει.

Μου αρέσει επίσης ο ήχος της αναβάθμισης στην οποία εργάζεται η ομάδα, η οποία εάν επιτύχει, θα επιτρέψει στους ανθρώπους να το κάνουν δημιουργώ έξυπνες συμβάσεις στην κορυφή της πλατφόρμας Digibyte. Προσωπικά πιστεύω ότι αν είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, θα μπορούσε να δει την τιμή του κέρματος DGB να αυξάνεται πολύ γρήγορα!

Από την άλλη πλευρά, ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι αν η αναβάθμιση του Bitcoin στο Δίκτυο αστραπής είναι επιτυχής, θα μπορούσε να επηρεάσει άλλα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Digibyte. Αυτό συμβαίνει επειδή η αναβάθμιση θα μπορούσε να επιτρέψει στο Bitcoin να εκτελεί ακόμη πιο γρήγορες, φθηνότερες και πιο επεκτάσιμες συναλλαγές. Εάν συμβεί αυτό, οι άνθρωποι ενδέχεται να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το Bitcoin αντ ‘αυτού, καθώς είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κλάδο.

Τελικά, οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι πολύ ενδιαφέροντες για το πρόγραμμα κέρματος Digibyte. Εάν είναι σε θέση να κάνουν νέες συνεργασίες, αναβαθμίστε την τεχνολογία τους για να επιτρέψετε έξυπνες συμβάσεις και να βελτιώσετε το μάρκετινγκ, τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ καλό για την τιμή του. Ωστόσο, εάν τα παραπάνω συμβάντα δεν συμβούν σύντομα, η τιμή θα μπορούσε να αντιστραφεί.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος της δικής μου Digibyte οδηγός πρόβλεψης τιμών. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό! Εάν το διαβάσετε από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση τι κάνει το έργο και τι ελπίζουν να επιτύχουν στο μέλλον.

Έχω συζητήσει επίσης διάφορα Digibyte πρόβλεψη τιμής 2021, καθώς και στο 2021 και μετά. Τι πιστεύετε για τις προβλέψεις των παραπάνω αναλυτών; Συμφωνείτε με κάποιο από αυτά; Εάν ναι, γιατί?

Ορισμένες από τις προβλέψεις ήταν λογικές, ωστόσο, είναι απογοητευτικό όταν οι αναλυτές δεν εξηγούν τη συλλογιστική τους!

Τέλος, σας έδωσα επίσης ένα λίστα με πράγματα που πρέπει να προσέξετε που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του νομίσματος Digibyte καθώς και τη δική μου γνώμη για το αν νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κέρμα Digibyte, συνιστάται να το κάνετε μέσω Νομισματική βάση ή Κάθαρση – τις πιο αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Επιτρέψτε μου να ξέρω όλες τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map