Τι είναι το Dogecoin; Ένας οδηγός για αρχάριους

Εάν οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο ένα πράγμα κρυπτονόμισμα, τότε αυτό θα ήταν ένα πράγμα Bitcoin. Εάν το Bitcoin ήταν ένα ποπ σταρ, θα ήταν Έλβις, ο σκαθάρια και Μάϊκλ Τζάκσον όλα σε ένα. Ίσως να είναι Taylor Swift επισης! Ωστόσο, είμαστε εδώ για να μάθουμε τι είναι το Dogecoin, οπότε ας ξεκινήσουμε.

Οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν πολλά για το Bitcoin. Μπορεί να είναι εύκολο να το ξεχάσουμε αυτό υπάρχουν εκατοντάδες άλλα κρυπτονομίσματα. Μερικά από αυτά τα κρυπτονομίσματα μπορεί ακόμη και να είναι καλύτερο από το Bitcoin.

Αλλά τα κρυπτονομίσματα δεν είναι μόνο ψηφιακά στοιχεία, μπορούν επίσης να είναι κοινότητες.

Ενας altcoin με μια αυξανόμενη κοινότητα είναι Dogecoin. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω πώς ξεκίνησε το Dogecoin, πώς χρησιμοποιείται και γιατί είναι δημοφιλές. Έτσι, όταν κάποιος σας ρωτήσει, “τι είναι το Dogecoin;”, θα έχετε την απάντηση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα μπορείτε επίσης να το κάνετε πάρτε τον εαυτό σας λίγο Dogecoin, και επίσης ξέρω πού να το αποθηκεύσετε, πολύ!

Η κρυπτογράφηση DOGE αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή, απλά ρίξτε μια ματιά πώς η τιμή αυξήθηκε μέσα σε λίγες μέρες!


Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ Dogecoin στο Binance ΑΜΕΣΑ!

Η ιστορία του Dogecoin ξεκινά το 2013, οπότε ας ξεκινήσουμε από εκεί…

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Ένα κρυπτογράφηση με γνώμονα την κοινότητα
 • Στοχεύει στην εκπαίδευση σχετικά με την τεχνολογία blockchain
 • Πολλαπλές φιλανθρωπικές δωρεές από την κοινότητα

Μειονεκτήματα

 • Υψηλή μεταβλητότητα
 • Περισσότερα από ένα "αστείο" κέρμα
 • Πολύ εξαρτώμενο από την κοινότητα

Τι είναι το Dogecoin; Η ιστορία του νομίσματος «Ουάου»

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, ένα Bitcoin αξίζει τον κόπο 1.083,14 $. Ο κόσμος άρχισε να παίρνει στα σοβαρά την κρυπτογράφηση. Μπίλι Μάρκος και Τζάκσον Πάλμερ πίστευα ότι η κρυπτογράφηση αντιμετωπίστηκε πολύ σοβαρά. Σκέφτηκαν ότι η κρυπτογράφηση πρέπει να είναι για διασκέδαση και όχι μόνο για χρήματα. Έτσι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους νόμισμα. Τι είναι λοιπόν αυτό το διασκεδαστικό νόμισμα; Τι είναι το Dogecoin?

Τι είναι το λογότυπο Dogecoin: Dogecoin.

Το Dogecoin κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου 2013. Η μασκότ του είναι ένα δημοφιλές meme ενός σκύλου Shiba Inu και ο τρόπος που γράφεται και προφέρεται δανείζεται από μια παράσταση κουκλοθέατρου στο Διαδίκτυο. Ωραία, ε?

Το Διαδίκτυο ενθουσιάστηκε με αυτό το τολμηρό, νέο νόμισμα και άρχισε να ρωτάει, «καλά, τι είναι το Dogecoin;». Μια απάντηση είναι – είναι ένα νόμισμα με ένα σκυλί! Αλλά δεν είναι όλη αυτή η ιστορία.

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα αστείο έχει πλέον γίνει μια τεράστια κοινότητα κρυπτογράφησης. Το Dogecoin είναι συνήθως γνωστό ως «φιλικό» νόμισμα, και για καλό λόγο. Από την επιτυχία του, Το Dogecoin είναι γνωστό για τις φιλανθρωπικές του δωρεές και άλλους καλούς σκοπούς.

Οι οπαδοί του Dogecoin αυτοαποκαλούνται Shibes! Έχουν ακόμη και τη δική τους γλώσσα Shibe. Αποτελείται από αστεία σπασμένα αγγλικά όρους και φράσεις όπως, «τόσο εκπληκτικά», «πολύ ευγνώμων» και «πολλά έργα». Υπάρχουν ακόμη και Shibe meme γεννήτριες μπορείτε να δοκιμάσετε. Εδώ είναι που έφτιαξα μόνο για εσάς!

Τι είναι το Dogecoin: ένα Doge meme.

Οι οπαδοί του Dogecoin είναι μια ειδική ομάδα και έχουν χρησιμοποιήσει το Dogecoin για να κάνουν κάποια ειδικά πράγματα. Τι πράγματα, ρωτάτε; Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς χρησιμοποιείται το Dogecoin?

Τώρα ξέρετε λίγο για το τι είναι το Dogecoin, ας δούμε πώς χρησιμοποιείται. Η κοινότητα Dogecoin χρησιμοποιεί το μέγεθός της για να υποστηρίξει καλές αιτίες σε όλο τον κόσμο.

 • Το 2014, η κοινότητα Dogecoin μεγάλωσε 50.000 $ για να σας βοηθήσουμε να στείλετε την Τζαμάικας Bobsled Team στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
 • Για Παγκόσμια Ημέρα νερού (22 Μαρτίου 2014), μεγάλωσαν οι πιστοί Shibes 30.000 $ για να βοηθήσουμε στην κατασκευή φρεατίων καθαρού νερού στην κοιλάδα Tana της Κένυας.
 • Οι Shibes έχουν δοκιμάσει ακόμη και τη NASCAR (North-American Stock Car Auto Racing). Τον Μάρτιο του 2014, οι Shibes πλήρωσαν 55.000 $ για να χρηματοδοτήσει έναν οδηγό που ονομάζεται Josh Wise. Ο σοφός έτρεξε σε ένα αυτοκίνητο με θέμα το Dogecoin!

Το Dogecoin έχει επίσης μεγάλη παρακολούθηση στα κοινωνικά μέσα. Reddit φιλοξενεί μια ζωντανή ομάδα Shibe που μπορεί να αλληλοσυμπληρώνεται με το Dogecoin για τη δημοσίευση καλού περιεχομένου. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να συγκεντρώσουν χρήματα για καλές αιτίες. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις Dogecoin που χρησιμοποιούν το Reddit ως πλατφόρμα περιλαμβάνουν SocksForTheHomeless και Δόγη Πίτσα.

Λοιπόν, τώρα ξέρετε την ιστορία του Dogecoin και πώς χρησιμοποιείται. Γνωρίζετε επίσης ότι έχει πολλούς θαυμαστές, αλλά πόσο μεγάλο είναι το Dogecoin ως νόμισμα; Ας δούμε τους αριθμούς.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τι είναι το Dogecoin Worth?

Η σύντομη απάντηση είναι, όχι πολύ. Σήμερα (08/19/2020), ένα Dogecoin αξίζει μόνο 0,003410 $!

Ωστόσο, Το Dogecoin δεν έχει όριο προσφοράς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ατελείωτο ποσό Dogecoin και έτσι η τιμή δεν θα αυξηθεί όσο άλλα νομίσματα Litecoin και Bitcoin που έχουν περιορισμένη προμήθεια.

Θα υπάρξουν μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoin. Ωστόσο, υπάρχουν σχεδόν 114 δισεκατομμύρια Dogecoin σε κυκλοφορία τώρα. Αυτό καθιστά το Dogecoin ιδανικό για μικρές συναλλαγές, και γι ‘αυτό χρησιμοποιείται για συμβουλές και δωρεές.

Τι είναι το Dogecoin: ένα Dogecoin σε ένα πληκτρολόγιο.

Έτσι, η τιμή ενός Dogecoin είναι κάτω από 1 σεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Dogecoin είναι άχρηστο. Το Dogecoin έχει ανώτατο όριο αγοράς 330.900.232 $ από σήμερα, αλλά ήταν υψηλότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ σε Ιανουάριος 2018!

Σημείωση: Το ανώτατο όριο αγοράς (ή η κεφαλαιοποίηση της αγοράς) είναι αυτό που αξίζει ο συνολικός αριθμός κερμάτων στην αγορά.

Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι πολύ διασκεδαστικοί (σωστά;), αλλά πώς λειτουργούν πραγματικά οι συναλλαγές Dogecoin; Ας ρίξουμε μια ματιά.

Η τεχνολογία πίσω από το Dogecoin

Είστε περίεργοι για το τι είναι η τεχνολογία Dogecoin; Λοιπόν, όλα τα κρυπτονομίσματα βασίζονται τεχνολογία blockchain. Οι μπλοκ είναι τεράστιες ψηφιακές βάσεις δεδομένων (μερικές φορές ονομάζονται καθολικά) που αποθηκεύουν πληροφορίες συναλλαγής. Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται με το Dogecoin αποθηκεύεται στο blockchain Dogecoin.

Ωστόσο, οι πληροφορίες Blockchain δεν αποθηκεύονται σε ένα μέρος, αλλά αποθηκεύονται χιλιάδες υπολογιστές κάλεσαν κόμβοι. Γι ‘αυτό ονομάζονται μπλοκ αλυσίδες αποκεντρωμένα δίκτυα. Τα blockchains δεν λειτουργούν σε κεντρικό διακομιστή.

Τι είναι το Dogecoin; Ένας οδηγός για αρχάριους

Ας δούμε πώς λειτουργεί μια συναλλαγή στο blockchain Dogecoin. Θα χρησιμοποιήσω τους διεθνείς ιδρυτές του Dogecoin ως παράδειγμα:

Ο Τζάκσον ζει στην Αυστραλία. Ο Μπίλι ζει στην Αμερική. Φανταστείτε ότι ο Τζάκσον θέλει να στείλει χρήματα στον Μπίλι χωρίς να χρησιμοποιήσετε τράπεζα ή να πληρώσετε χρηματικά έξοδα. Ο Τζάκσον αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το Dogecoin.

 1. Ο Τζάκσον στέλνει 10 DOGE στον Μπίλι.
 2. Οι υπολογιστές (κόμβοι) στον έλεγχο blockchain Dogecoin για να βεβαιωθείτε ότι ο Τζάκσον έχει 10 DOGE για αποστολή. Εάν περισσότεροι από τους μισούς κόμβους στο δίκτυο συμφωνήσουν ότι ο Τζάκσον έχει 10 DOGE για αποστολή, τότε η συναλλαγή μπορεί να συμβεί. Η συναλλαγή μπορεί τώρα να προστεθεί στο blockchain.
 3. Ο Μπίλι λαμβάνει 10 DOGE.

Οι κόμβοι λαμβάνουν ανταμοιβή για τον έλεγχο συναλλαγών. Η ανταμοιβή είναι ένα νέο Dogecoin. Αυτό ονομάζεται εξόρυξη. Τι είναι Εξόρυξη Dogecoin?

Εξόρυξη Dogecoin

Όταν ένας κόμβος προσπαθεί να επιβεβαιώσει μια συναλλαγή Dogecoin, πραγματοποιείται σε ένα είδος λαχειοφόρου αγοράς. Αυτή η λαχειοφόρος αγορά μαντεύει έναν κωδικό που δίνεται στο νεότερο μπλοκ συναλλαγών που προστίθεται στο blockchain. Στην οποία το έπαθλο (ή ανταμοιβή) για τον κόμβο που επεξεργάζεται τον σωστό κωδικό είναι 10.000 DOGE.

Αυτή η λοταρία Dogecoin συμβαίνει μία φορά κάθε λεπτό. Αυτό σημαίνει ότι ένα νέο σύνολο συναλλαγών Dogecoin επιβεβαιώνεται κάθε λεπτό.

Τι είναι το Dogecoin: Εξόρυξη Dogecoin.

Ο χρόνος συναλλαγής του Dogecoin είναι πολύ πιο γρήγορος από το Bitcoin ή το Litecoin. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο έχει γίνει τόσο δημοφιλές ως μια γρήγορη διαδικτυακή συμβουλή ή δωρεά.

Για να λειτουργήσει η συναλλαγή στο παράδειγμα, ο Τζάκσον και ο Μπίλι θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο από το blockchain Dogecoin. Και οι δύο θα χρειαστούν ένα πορτοφόλι Dogecoin. Τώρα που γνωρίζετε τι είναι η εξόρυξη Dogecoin, ας μάθουμε τι είναι το πορτοφόλι Dogecoin?

Πορτοφόλια Dogecoin

Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης δεν είναι σαν ένα πραγματικό πορτοφόλι όπου κρατάτε χαρτονόμισμα και μεταλλικά νομίσματα. Τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά, πράγμα που σημαίνει υπάρχουν μόνο σε υπολογιστές. Τα πορτοφόλια Crypto είναι όπου αποθηκεύετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε την κρυπτογράφηση σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν δημόσια κλειδιά και ιδιωτικά κλειδιά.

Σημείωση: Ένα δημόσιο κλειδί είναι σαν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου μπορεί να αποσταλεί κρυπτογράφηση. Όλοι στο δίκτυο μπορούν να το δουν. Ένα ιδιωτικό κλειδί είναι σαν τον κωδικό πρόσβασης για αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τα ιδιωτικά σας κλειδιά ασφαλή!

Υπάρχουν τέσσερα τύποι πορτοφολιών Dogecoin για να διαλέξετε

 • Πορτοφόλια λογισμικού: Dogecoin προσφέρει δύο πορτοφόλια λογισμικού για λήψη.
 • Πυρήνας Dogecoin: Περιέχει ολόκληρο το blockchain Dogecoin. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για λήψη. Με αυτό, ο υπολογιστής σας γίνεται έναν κόμβο Dogecoin.
 • MultiDoge: Αυτό είναι ελαφρύ. Αυτό σημαίνει ότι αποθηκεύει αρκετές πληροφορίες για τη χρήση του Dogecoin, αλλά ο υπολογιστής σας δεν θα γίνει πλήρης κόμβος.
 • Διαδικτυακά πορτοφόλια: Πορτοφόλια σαν Dogechain σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το blockchain Dogecoin χωρίς να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
 • Χαρτί πορτοφόλια: Αυτά είναι εκτυπώσιμα πορτοφόλια που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας. Αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος αποθήκευσης του Dogecoin σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού σε ιστότοπους όπως το καθαρά.
 • Πορτοφόλια υλικού: Πρόκειται για αφαιρούμενες συσκευές υλικού, όπως USB sticks. Μπορούν να είναι αρκετά ακριβά, είναι ένα Keepkey 68 $ και ένα Ledger Nano είναι 96 $. Και πάλι, αυτοί είναι ένας ασφαλής τρόπος αποθήκευσης του Dogecoin σας.
 • Γρήγορη συμβουλή: Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα μείγμα διαφορετικών πορτοφολιών κατά την αποθήκευση του crypto σας. Αυτό αποτρέπει την κλοπή όλων των Dogecoin σας εάν κάποιος επρόκειτο να χαράξει το πορτοφόλι σας.

  Ανταλλαγές Dogecoin

  Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ιστότοποι όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε Dogecoin στα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή Dogecoin; Τα χρηματιστήρια που έχουν τον υψηλότερο 24ωρο όγκο συναλλαγών Dogecoin είναι Bit-Z και Bittrex.

  Ωστόσο, ωστόσο, το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το Dogecoin εξακολουθεί να θεωρείται Κάθισμα.

  Το Binance θεωρείται συχνά μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, γενικά. Προσφέρει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, και φιλοξενεί πολλά διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης για να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε. Το Dogecoin είναι ένα από αυτά!

  Σημείωση: Οι 24ωροι όγκοι συναλλαγών είναι το συνολικό ποσό κερμάτων που αγοράστηκαν και πωλήθηκαν σε μια ημέρα.

  Όταν χρησιμοποιείτε ανταλλαγή κερμάτων, θα πρέπει να πληρώνουν τέλη. Αν θέλετε να αποκτήσετε δωρεάν Dogecoin, μπορείτε να επισκεφθείτε μια βρύση Dogecoin. Η βρύση Dogecoin είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να κάνετε εργασίες με αντάλλαγμα το δωρεάν Dogecoin. Οι εργασίες περιλαμβάνουν: παρακολούθηση διαφημίσεων, συμπλήρωση ερευνών ή παιχνίδι λαχειοφόρων αγορών.

  Τι είναι το Dogecoin; Ένας οδηγός για αρχάριους

  Ίσως σκέφτεστε: “Γεια, αν πρέπει να κάνω εργασίες, το Dogecoin δεν είναι πραγματικά δωρεάν!” Θα έχετε δίκιο να το σκεφτείτε αυτό. Οι βρύσες δεν προσφέρουν πραγματικά Dogecoin και μερικές φορές δεν πληρώνουν καθόλου Dogecoin!

  Σημαντικό: Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε πορτοφόλι, ανταλλαγή ή βρύση Dogecoin. Στην πραγματικότητα, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με οποιοδήποτε πορτοφόλι ή ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

  Λοιπόν, πόσο ασφαλές είναι το Dogecoin; Ας ανακαλύψουμε.

  Είναι το Dogecoin ασφαλές?

  Το Dogecoin είχε αρκετά προβλήματα ασφαλείας από την κυκλοφορία του.

  Dogewallet

  Στις 25 Δεκεμβρίου 2014, ένα πορτοφόλι Dogecoin που ονομάζεται Dogewallet παραβιάστηκε. Οι χάκερ έκλεψαν 21 εκατομμύρια Dogecoin, που άξιζε περίπου 12.000 $. Ξέρω τι σκέφτεστε. Ποιος θα έκλεβε χαριτωμένα νομίσματα σκύλου την ημέρα των Χριστουγέννων; Τούτου λεχθέντος, η κοινότητα Dogecoin μεγάλωσε 13.000 $ για την αποπληρωμή χρηστών που έχασαν χρήματα.

  Τι είναι το Dogecoin: ένα άλλο meme Dogecoin.

  51% επιθέσεις

  Η τεχνολογία Blockchain είναι πολύ ασφαλής. Το blockchain Dogecoin δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Ωστόσο, όλα τα blockchain – περιλαμβάνονται Dogecoin – διατρέχουν κίνδυνο 51% επιθέσεων.

  ΕΝΑ 51% επίθεση είναι όταν περισσότερα από τα μισά του blockchain βρίσκονται υπό τον έλεγχο ενός ατόμου ή ομάδας. Εάν συνέβη αυτό, τότε αυτή η ομάδα θα μπορούσε να προσθέσει μη έγκυρες συναλλαγές στο blockchain. Αυτό θα ήταν απάτη και θα ήταν κακό για κάθε κρυπτογράφηση που έπεσε θύμα αυτής της επίθεσης hack.

  Όταν το Dogecoin ξεκίνησε για πρώτη φορά, ήταν σε κίνδυνο 51% επίθεσης. Για να μην συμβεί αυτό, οι προγραμματιστές του Dogecoin δημιούργησαν μια συγχωνευμένη επιχείρηση εξόρυξης με Litecoin το 2014. Τα δύο νομίσματα μπορούν τώρα να συνδυαστούν μεταξύ τους. Αυτό καθιστά και τα δύο δίκτυα πιο ασφαλή.

  Τι είναι το Dogecoin: Το Dogecoin και το Litecoin συγχωνεύτηκαν.

  Μουλάχ

  Τον Σεπτέμβριο του 2017, ένα μέλος της κοινότητας Dogecoin συνελήφθη στη Βρετανία για απάτη. Ο Ryan Kennedy άνοιξε μια ανταλλαγή Dogecoin που ονομάζεται Μουλάχ χρησιμοποιώντας το όνομα Alex Green. Η Moolah χρεοκόπησε και πιστεύεται ότι ο Kennedy μπορεί να έχει κλέψει τα χρήματα του χρήστη.

  Η κοινότητα είχε εμπιστευτεί τον Κένεντι και τους είπε ψέματα. Πιστεύεται ότι είναι η πρώτη δοκιμή κρυπτικής απάτης. Ο Τζάκσον Πάλμερ άφησε τον ηγετικό του ρόλο στο Dogecoin τον Απρίλιο του 2015. Έχει υπαινίχθηκε που έφυγε λόγω του Κένεντι και της πτώχευσης της Μούλα.

  Αυτά τα προβλήματα δείχνουν δύο πράγματα:

  1. Η τεχνολογία Blockchain είναι ασφαλής, αλλά τα πράγματα που συνοδεύουν δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλή.
  2. Η κοινότητα Dogecoin είναι ισχυρή – είχε κάποια προβλήματα, αλλά συνεχίζει.

  Έχω μιλήσει πολύ για το παρελθόν του Dogecoin. Λοιπόν, τι πρόκειται να κάνει το Dogecoin στο μέλλον?

  Τι θα κάνει το Dogecoin Επόμενο?

  Οι προγραμματιστές του Dogecoin δεν έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στο νόμισμα από το 2015. Αυτό σημαίνει ότι το Dogecoin θα μπορούσε να μείνει πίσω και γι ‘αυτό το Shibes αφήνει το Dogecoin για να συμμετάσχει σε πιο προηγμένες πλατφόρμες όπως Αιθέριο.

  Τι κάνει λοιπόν το Dogecoin; Γιατί δεν υπήρξαν ενημερώσεις; Δυστυχώς, το Dogecoin έχει μόνο τρεις προγραμματιστές και είναι εθελοντές μερικής απασχόλησης! Ένα από τα πλεονεκτήματα του Dogecoin είναι είναι μια χαλαρή και διασκεδαστική κοινότητα. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης μια αδυναμία, επειδή τα άλλα νομίσματα είναι πολύ πιο επαγγελματικά.

  Τι είναι το Dogecoin: ένα Dogecoin και χρήματα fiat.

  Ακόμη και ο Τζάκσον Πάλμερ έχει είπε ότι η κρυπτογράφηση είναι μια φούσκα. Έχει επίσης πει ότι οποιαδήποτε τεχνολογία που δεν έχει ενημερωθεί σε τρία χρόνια δεν αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

  Σημείωση: Το bubble είναι ένα προϊόν με αγοραία αξία πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική του αξία. Όταν εμφανιστεί μια «φούσκα», η αγοραία αξία μπορεί να μειωθεί πολύ γρήγορα.

  Δεν είναι όμως όλα άσχημα! Ένας από τους προγραμματιστές του Dogecoin, ο Ross Nicoll, έχει είπε ότι εργάζεται σε μια ενημέρωση. Αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να κάνει την πλατφόρμα ασφαλέστερη και πιο σταθερή. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι η αξία του Dogecoin θα μπορούσε να αυξηθεί.

  Συγκρίνετε Dogecoin δίπλα-δίπλα με άλλους

  Το ήξερες?

  Συγκρίνετε Dogecoin δίπλα-δίπλα με άλλους

  Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

  Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

  Τέτοιο συμπέρασμα

  Όταν ρωτάμε, «τι είναι το Dogecoin;», η απάντηση είναι απλή. Το Dogecoin είναι ένα από τα εκατοντάδες κρυπτονομίσματα που ακολουθεί το Bitcoin στο αγορά ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

  Το ερώτημα που πρέπει να κάνουμε είναι: “Τι κάνει το Dogecoin διαφορετικά;” Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι πιο σημαντική. Το Dogecoin χτίζει μια κοινότητα. Χτίζει ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να διασκεδάσουν, να κάνουν καλές πράξεις και να μάθουν για την κρυπτογράφηση.

  Εάν θέλετε να αποκτήσετε λίγο Dogecoin, η διαδικασία θα ήταν κάτι τέτοιο:

  1. Πρώτα επάνω, εγγραφείτε σε ένα από τα οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν και προσφέρουν το Dogecoin ως επιλογή αγοράς ή διαπραγμάτευσης (δηλαδή. Κάθισμα).
  2. Στις περισσότερες από αυτές τις πλατφόρμες, θα πρέπει εγγραφείτε και επαληθεύστε την ταυτότητά σας – να το κάνεις.
  3. Μετά από αυτό, βρείτε το Dogecoin σε μία από τις λίστες.
  4. Επιλέξτε τη μέθοδο του τρόπου με τον οποίο θέλετε να αγοράσετε κάποιο Dogecoin (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τραπεζική ή τραπεζική μεταφορά κ.λπ.).
  5. Αυτό είναι! Το μόνο που μένει να κάνουμε τώρα είναι αποθηκεύστε τα νέα σας νομίσματα σε ένα πορτοφόλι. Η ασφαλέστερη επιλογή σας θα ήταν ένα πορτοφόλι υλικούΤρέζορ είναι ένα καλό παράδειγμα.

  Άτομα που αγόρασαν Dogecoin πριν από λίγες μέρες ή ακόμη νωρίτερα κατάφεραν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους!

  Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

  Αγοράστε το Dogecoin ΤΩΡΑ!

  Το Blockchain είναι η πιο σημαντική τεχνολογία του 21ου αιώνα μέχρι στιγμής και έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Μπορεί να είναι εύκολο να το ξεχάσουμε αυτό γιατί όλοι μιλούν για την τιμή του Bitcoin!

  Το Dogecoin είναι ένας εορτασμός της κρυπτογράφησης, είναι ένα πάρτι blockchain και όλοι προσκαλούνται, συμπεριλαμβανομένου και εσάς!

  Λοιπόν, τώρα που έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό, ποια είναι η αγαπημένη σας περίπτωση χρήσης του Dogecoin?

  Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me