Αγορά Dogecoin: Πού και πώς να αγοράσετε Dogecoin

Σήμερα, θα εξετάσουμε ένα από τα πιο μοναδικά κρυπτονομίσματα γύρω από – Dogecoin και να μάθετε πού και πώς να αγοράσετε το Dogecoin.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τι είναι το Dogecoin, σε τι δημιουργήθηκε το Dogecoin, τι χρησιμοποιείται σήμερα και αν πρέπει να θεωρήσετε το Dogecoin ως μελλοντικό κρυπτογράφηση.

Μετά από αυτό, η επόμενη ενότητα θα εξετάσει επιλογές για την αγορά Dogecoin. Αυτό το μέρος θα καλύπτει: πού να αγοράσετε Dogecoin, πώς να αγοράσετε Dogecoin, πώς να αγοράσετε Dogecoin με USD και πώς να αγοράσετε Dogecoin με PayPal.

Για να σας πω την αλήθεια, υπάρχει ένα συνιστώμενη πλατφόρμα ότι πρέπει να δείτε πότε αγοράζοντας DogecoinΚάθισμα! Δεδομένου ότι το Dogecoin είναι πυρκαγιά αυτή τη στιγμή, αυτό μπορεί να είναι ευκαιρία μιας ζωής.

Μέχρι το τέλος του οδηγού, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

 • Μια σύντομη ιστορία του Dogecoin.
 • Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Dogecoin.
 • Εάν το Dogecoin είναι καλή ή κακή επένδυση.
 • Πώς να αγοράσετε το Dogecoin.
 • Που να αγορασετε το Dogecoin.

Στο τέλος, θα συνοψίσουμε τα πάντα με μερικές τελευταίες σκέψεις. Όπως συνήθως, υπάρχουν πολλά να καλύψουμε. Έτσι, όπως θα έλεγε ο ίδιος ο Δόγης:

Ουάου. Πολύς χρόνος. Πώς τα απόβλητα.

Επίσης, φροντίστε να αγοράσετε το Dogecoin μόνο τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες ανταλλαγές εκεί έξω! Κάθισμα είναι ένα καλό παράδειγμα μιας τέτοιας ανταλλαγής. Μπορείς αγοράστε το Dogecoin γρήγορα και χωρίς πολλά προβλήματα ΕΔΩ.

Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

Αγοράστε Dogecoin στο Binance ΤΩΡΑ!

Τι είναι το Dogecoin?

Dogecoin είναι:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

 • Ανοιχτή πηγή: Ο κωδικός είναι ελεύθερος διαθέσιμος για κάθε προγραμματιστή να αλλάξει
 • Αποκεντρωμένη: Το blockchain ή η βάση δεδομένων του υπάρχει σε πολλούς υπολογιστές σε όλο τον κόσμο
 • Ομότιμο νόμισμα: Για την αποστολή και λήψη κερμάτων δεν απαιτείται κεντρικός διακομιστής ή αρχή για να λειτουργεί νόμισμα

Εάν γνωρίζετε ήδη λίγο για το Bitcoin, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι η περιγραφή του Dogecoin μοιάζει πολύ με το Bitcoin. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές.

Πρώτον, υπάρχουν πολύ περισσότερα Dogecoin από ό, τι υπάρχουν Bitcoin. Τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, υπάρχει περισσότερα από 128 δισεκατομμύρια DOGE και ίσως στο τέλος, θα αγοράσετε το Dogecoin. Μια άλλη διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει τελικό όριο στον αριθμό των Dogecoins που θα δημιουργηθούν.


Λίγες μέρες πίσω, Το Dogecoin έχει φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών και το αύξησε περισσότερο από 300%. Ωστόσο, μπορεί να είναι μία από αυτές τις σπάνιες ευκαιρίες όταν θα μπορούσατε να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας σε μία μόνο ημέρα. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να επισκεφθείτε Αποκτήστε τον ευκολότερο και πιο γρήγορο τρόπο αγοράς του Dogecoin.

Σημείωση: Όταν βλέπετε το Dogecoin να αναφέρεται σε χρηματιστήρια, συχνά χρησιμοποιεί το “ticker” DOGE. Αυτό χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το BTC χρησιμοποιείται για το Bitcoin και το ETH χρησιμοποιείται για το εγγενές νόμισμα του Ethereum, Ether.

Τέλος, το Dogecoin χρησιμοποιεί διαφορετική κωδικοποίηση για τους ανθρακωρύχους του. Είναι λίγο συγκεχυμένο και πολύ τεχνικό για αυτό το άρθρο. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι κανονικοί υπολογιστές μπορούν να εξορύξουν το Dogecoin. Αυτό είναι διαφορετικό από το Bitcoin.

Μόνο εξειδικευμένα συστήματα υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί για εξόρυξη κρυπτογράφησης μπορούν να εξορύξουν κερδοφόρα Bitcoin αυτές τις μέρες. Αυτά τα συστήματα είναι γνωστά ως ολοκληρωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές ή “ASICs”. Η διαφορά είναι ότι οι επεξεργαστές (τα τσιπ σε κανονικούς υπολογιστές) μπορούν να εξορύξουν το Dogecoin.

Τι είναι ο Σκοπός του Dogecoin?

Όπως πιθανότατα μπορείτε να πείτε από το λογότυπο που απεικονίζεται παραπάνω, Το Dogecoin δημιουργήθηκε αρχικά ως λίγο νόμισμα αστείου. Προφανώς, είναι διασκεδαστικό να αγοράσετε το Dogecoin. Το ξεκίνησε το 2013 και δημιουργήθηκε από τους Billy Markus και Jackson Palmer. Αυτοί οι δύο ιδρυτές έχουν αποχωρήσει από το έργο.

Το ίδιο το όνομα προέρχεται από ένα δημοφιλές πρώιμο διαδικτυακό “meme” Το αρχικό meme χαρακτήρισε ένα Σκύλος Shiba Inu (η μικρότερη φυλή σκύλου από την Ιαπωνία). Το meme είχε μια εικόνα ενός από αυτά τα σκυλιά με πολύχρωμα κωμικά (γραμματοσειρά) κείμενο γραμμένο σε ένα είδος σπασμένων αγγλικών. Παραδείγματα αυτού του κειμένου φαίνονται γύρω από το σκύλος που απεικονίζεται στο λογότυπο Dogecoin:

“Plz mine, v rich, πολύ νόμισμα, ουάου, πολύ νόμισμα, πώς χρήματα, τόσο κρυπτογράφηση”

Παρά το ξεκίνημα ως ένα αστείο νόμισμα, DOGE γρήγορα ανέπτυξε μια ισχυρή κοινότητα γύρω του. Αυτή η κοινότητα άρχισε να χρησιμοποιεί το νόμισμα για να ενημερώνει άλλους χρήστες του Διαδικτύου για το περιεχόμενό τους σε φόρουμ όπως το Reddit. Αυτή η μορφή ανατροπής έχει γίνει πρωταρχικός σκοπός του Doge.

Από τη δημιουργία του, το Doge έχει συνηθίσει επίσης δωρίστε χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αυτά έχουν περιελάμβανε την ομάδα του Τζαμάικας Bobsled 2014 που δεν μπορούσε να φτάσει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, έναν οδηγό Nascar με όνομα Josh Wise και ένα έργο καθαρού νερού στην Κένυα που ονομάζεται Doge4Water.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Είναι το Dogecoin ένα μελλοντικό νόμισμα?

Όπως και με οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, εάν το Doge είναι μελλοντικό νόμισμα εξαρτάται από το πότε το άτομο αγόρασε για πρώτη φορά το Doge και πότε αποφασίζει να το πουλήσει.

Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

Εάν θα με ρωτούσατε αν το Dogecoin είναι μια καλή αγορά στο παρελθόν φέτος, θα μπορούσα να πω ότι, όπως και άλλα altcoins, μπορεί να κυμαίνεται στην τιμή απροσδόκητα και να σας προσφέρει γρήγορα κέρδη. Ωστόσο, τώρα Η τιμή του Dogecoin αυξήθηκε κατά περισσότερο από 1000% φέτος, και περισσότερο από 300% σήμερα, Φαίνεται σίγουρα σαν ένα από τα καλύτερα κέρματα μελλοντικής ευκαιρίας!

Αν θέλετε να πάρετε αυτό το τρένο και να αγοράσετε το Dogecoin, θα πρέπει να πάτε στο Binance – μία από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων! Υποστηρίζει επίσης νομίσματα fiat, έτσι είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αγοράσετε το Dogecoin επίσης.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

Η αγορά Dogecoin μπορεί να είναι λίγο δύσκολη αν δεν έχετε συνηθίσει να αγοράζετε κρυπτογράφηση. Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι για να το κάνετε. Παρακάτω, θα βρείτε οδηγίες για το πώς να αγοράσετε Dogecoin με USD, πώς να αγοράσετε Dogecoin με πιστωτική κάρτα και πώς να αγοράσετε Dogecoin με PayPal.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin με USD

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για απευθείας αγορά Dogecoin με USD. Ωστόσο, ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων προσφέρουν ζεύγη fiat με το DOGE. Η πιο αξιόπιστη ανταλλαγή για την αγορά Dogecoin είναι:

Για μερικές λιγότερο γνωστές, μικρότερες εναλλακτικές λύσεις, μπορείτε να δείτε:

 • Υπερβολικά
 • YoBit
 • Livecoin

Για να αγοράσετε Dogecoin με μία από αυτές τις ανταλλαγές, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Κάθε ανταλλαγή θα είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά ως επί το πλείστον, αυτά τα βήματα θα ισχύουν για όλους.

 • Εγγραφείτε στην ανταλλαγή που έχετε επιλέξει. Θα χρησιμοποιήσω Κάθισμα για αυτό το παράδειγμα. Απλώς κάντε κλικ στο “Εγγραφή” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας ανταλλαγής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Αγορά Dogecoin: Εγγραφή Binance.

 • Μόλις εγγραφεί, κανω μια ΚΑΤΑΘΕΣΗ. Κάντε κλικ στο “Πορτοφόλι” και στη συνέχεια "Fiat και Spot" στην επάνω δεξιά γραμμή πλοήγησης του ιστότοπου.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάθεση”. Θα σας παρουσιαστούν οι παρακάτω επιλογές. Κάντε κλικ στο νόμισμα κατάθεσης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε USD στο χρηματιστήριο.

Αγοράστε Dogecoin: κατάθεση fiat στο Binance.

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη εισάγοντας τις πληροφορίες που ζητά ο Binance.
 • Μετά από αυτό, βρείτε το ζεύγος “DOGE / USD”. Για να κάνετε αυτόν τον τύπο “Doge” στη γραμμή αναζήτησης. Κάντε κλικ στο ζεύγος “DOGE / USDT”. Το USDT είναι σταθερό – η τιμή του είναι πάντα σταθερή σε εκείνη του δολαρίου ΗΠΑ (θα θελήσετε να αγοράσετε USDT με αναλογία 1: 1 του κατατεθέντος USD σας, πρώτα). Τελικά, εισάγετε το ποσό του Dogecoin θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε την καρτέλα Market και κάντε κλικ στο “Αγορά DOGE”.

Αγοράστε Dogecoin: αγοράστε στο Binance με USDT.

 • Αφού πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας, θα πρέπει αμέσως να αποσύρετε το DOGE σε ένα πορτοφόλι που δεν είναι ανταλλαγή. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάληψη” δίπλα στο υπόλοιπο DOGE. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ασφαλούς πορτοφολιού σας.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να αποσύρετε το DOGE σας αμέσως σε ένα πορτοφόλι στο οποίο ελέγχετε τα ιδιωτικά κλειδιά. Οι ανταλλαγές δεν είναι ασφαλή μέρη για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Συχνά πειραχτούν. Κατεβάστε ένα πορτοφόλι πολλαπλών στοιχείων όπως Τζαξ. Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Καθολικό Nano X. Αυτό ισχύει για όλες τις μεθόδους αγοράς Dogecoin που αναφέρονται παρακάτω.

Κάθε ανταλλαγή που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν Dogecoin με USD δέχεται διαφορετικές επιλογές κατάθεσης σε USD. Έχω αναφέρει κατωτέρω:

 • Binance: Visa / Mastercard, τραπεζικό έμβασμα, τραπεζική μεταφορά ACH, SWIFT, SEN.
 • Livecoin: Visa / Mastercard, Payeer, Perfect Money, Capitalist, AdvCash, Qiwi.
 • Υπερβολικά: Payeer, Perfect Money, AdvCash, NixMoney.
 • YoBit: OkPay, Payeer, AdvCash, PerfectMoney, Capitalist.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Αγορά απευθείας Dogecoin με USD

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγορα και Ανετα.
 • Το μόνο που χρειάζεται εγγραφείτε σε μία ανταλλαγή.

Μειονεκτήματα (σχετίζονται μόνο με μικρότερες ανταλλαγές):

 • Οι μικρές ανταλλαγές (όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω) συχνά δεν είναι πλήρως ρυθμισμένες. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να εξαφανιστούν ανά πάσα στιγμή και δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα για αυτό. Απλά χάσατε όλα τα χρήματα που είχατε αποθηκεύσει στο χρηματιστήριο! Θυμηθείτε, μην αφήνετε κρυπτονομίσματα σε καμία ανταλλαγή ΠΑΝΤΑ.
 • Αυτά τα μικρά χρηματιστήρια μπορούν να χρεώσουν μεγάλες χρεώσεις για κατάθεση με USD απευθείας. Ορισμένες από τις παραπάνω μεθόδους θα είναι δωρεάν. Άλλοι ενδέχεται να χρεώσουν 1-2%.
 • Οι μικρότερες ανταλλαγές έχουν συνήθως λιγότερη ρευστότητα. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλατε να αγοράσετε ένα μεγάλο ποσό Dogecoin, μπορεί να μην έχουν αρκετά για να σας πουλήσουν. Οι παρακάτω μέθοδοι είναι πολύ καλύτερες για μεγαλύτερες παραγγελίες.
 • Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες και τα τέλη που χρεώνονται για συναλλαγές μπορεί να είναι πολύ υψηλά. Πρέπει πάντα να ελέγχετε την τιμή σε έναν ιστότοπο όπως το Coinmarketcap πριν αγοράσετε.

Αγοράστε Dogecoin με πιστωτική κάρτα

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Dogecoin απευθείας με νομίσματα fiat (όπως USD ή EUR), έπειτα Κάθισμα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτή η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων προσφέρει ισχυρή ασφάλεια, υψηλή ρευστότητα, φιλικές χρεώσεις και πολλά άλλα οφέλη!

Η συναλλαγή Binance είναι ενεργή τώρα:

Υπάρχουν πολύ λίγες άλλες επιλογές για την αγορά Dogecoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το Livecoin ισχυρίζεται ότι αποδέχεται συναλλαγές με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, ως ένα μικρό μη ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο, εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να τους εμπιστευτείτε με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Αγοράστε Dogecoin με Bitcoin

Έχω αναφέρει πώς να αγοράσετε το Dogecoin με Bitcoin παρακάτω. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Coinbase:

 • Κατευθύνομαι προς Νομισματική βάση και κάντε κλικ στην εγγραφή.
 • Συμπληρώστε το σελίδα εγγραφής.

Το Coinbase δημιουργεί μια φόρμα λογαριασμού

 • Όταν εγγραφείτε, πρέπει να το κάνετε προσθέστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
 • Τότε, σε αγοράστε Bitcoin, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορά / Πώληση” όπως φαίνεται παρακάτω.

Αγορά Bitcoin Coinbase

 • Τότε πρέπει εισάγετε το ποσό του Bitcoin θα θέλατε να αγοράσετε.
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας (πιστωτική κάρτα) και εισαγάγετε τα στοιχεία σας για να ολοκληρώσετε την πώληση.
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί” και θα πρέπει να δείτε το ποσό του Bitcoin που μόλις αγοράσατε στο πορτοφόλι σας Bitcoin.

Στη συνέχεια πρέπει να ανταλλάξτε το Bitcoin σας με το DOGE. Για αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιώ Κάθισμα. Και πάλι, τα βήματα είναι τα εξής:

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη βασική σελίδα εγγραφής.
 • Μόλις εγγραφείτε, κάντε κλικ στο “Funds” και στη συνέχεια "Καταθέσεις" στο επάνω μενού. Επιλέγοντας μια κατάθεση με το Bitcoin σας δίνει τη διεύθυνση λήψης του Bitcoin.

Αγορά διεύθυνσης Dogecoin: Binance BTC.

 • Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση και επιστρέψτε στο Coinbase.
 • Όταν συνδεθείτε στο Coinbase, κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί”.

Λογαριασμοί Coinbase

 • Στην ενότητα “Οι λογαριασμοί σας” θα δείτε τον λογαριασμό σας Πορτοφόλι Bitcoin. Εδώ θα το κάνετε δείτε το ποσό του Bitcoin αγοράσατε στο Coinbase. Πρέπει να κάνετε κλικ στο “Αποστολή” όπως φαίνεται παρακάτω. (Για αυτό το παράδειγμα, δεν αγοράσαμε κανένα Bitcoin. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή “Αποστολή” είναι γκρι. Εάν έχετε Bitcoin εδώ, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό.)

BTC coinbase στο πορτοφόλι

 • Μόλις κάνετε κλικ στο “Αποστολή” θα δείτε το παρακάτω πλαίσιο.

Αποστολή κρυπτονομισμάτων στον παραλήπτη

 • Στο Κουτί παραλήπτη, πρέπει να επικολλήστε τη διεύθυνση Binance αντιγράψατε νωρίτερα.
 • Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε μεταφορά στο πορτοφόλι Binance.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποστολή χρημάτων”
 • Σε λίγα λεπτά, θα πρέπει λάβετε το BTC σας στο Binance.
 • Επιστρέψτε στο Binance και κάντε κλικ στο "Αγορές" κουμπί στο επάνω μέρος της σελίδας.
 • Πληκτρολογήστε “DOGE” στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε enter. Στη συνέχεια, πατήστε το Ζεύγος DOGE / BTC.
 • Θα ανακατευθυνθείτε σε ένα νέα σελίδα συναλλαγών. Πατήστε την καρτέλα Market στο κάτω μέρος της οθόνης και εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να ξοδέψετε στο DOGE.
 • Τότε, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να πατήσουμε "Αγορά DOGE".

Αγορά Dogecoin: αγορά μέσω Binance μέσω BTC.

 • Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Όταν τελειώσει, το DOGE θα εμφανιστεί στην ενότητα πορτοφολιού.
 • Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να αποσύρετε το DOGE σε ασφαλές πορτοφόλι. Θα συνιστούσα είτε ένα πορτοφόλι υλικού. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού εάν αποθηκεύετε μόνο μικρές ποσότητες DOGE για διαδικτυακή ανατροπή.

Αυτό είναι, ολοκληρώσατε τη διαδικασία αγοράς του Dogecoin.

Αγοράστε Dogecoin χρησιμοποιώντας το PayPal

Ακόμη και λιγότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων δέχονται PayPal από ό, τι κάνουν πιστωτικές κάρτες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χρήστες μπορούν απλώς να αναφέρουν τη συναλλαγή στο PayPal και να διεκδικήσουν τα χρήματά τους. Οι ανταλλαγές προφανώς δεν θέλουν οι άνθρωποι να κλέβουν κρυπτογράφηση από αυτά. Για αυτόν τον λόγο, οι καταθέσεις PayPal είναι σπάνιες. Υπάρχουν όμως τρόποι να αγοράσετε το Dogecoin χρησιμοποιώντας το PayPal.

Πιθανώς ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε το Dogecoin μέσω Paypal είναι να το χρησιμοποιήσετε πρώτα για να αγοράσετε Bitcoin. Δυστυχώς, το Coinbase και ορισμένες από τις ανταλλαγές που αναφέρονται μέχρι στιγμής δεν το αποδέχονται. Ωστόσο, οι αληθινές ανταλλαγές peer-to-peer, όπως το LocalBitcoins, συχνά έχουν εμπόρους που επιθυμούν να δεχτούν το PayPal. Ίσως να εκπλαγείτε με το πόσο χρεώνουν για την υπηρεσία!

Έχω αναφέρει τα βήματα για αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal παρακάτω:

 • Προχωρήστε προς Τοπικά Bitcoin.
 • Κάντε κλικ στο «Εγγραφή δωρεάν» (δείτε παρακάτω)

Εγγραφή φόρμας στο LocalBitcoins

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία και συνδεθείτε.
 • Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που λέει, “Αγορά bitcoin” (κόκκινο βέλος παρακάτω) και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο κύλισης προς τα κάτω για να επιλέξετε PayPal (μπλε). Θα παρατηρήσετε ότι η τιμή είναι πολύ πιο ακριβή από τη μέση τιμή αγοράς του Bitcoin. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου και της λήψης αυτού του στιγμιότυπου οθόνης, η τιμή για το Bitcoin στο XE.com ήταν 4683,17 £. Από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε ότι οι έμποροι PayPal χρεώνουν περίπου 20% premium. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσοι πολλοί από αυτούς δέχονται απάτες από άτομα που κάνουν αντιστροφές χρεώσεων. Είναι ένας κίνδυνος για τους εμπόρους να αποδεχτούν το PayPal, οπότε χρειάζονται αποζημίωση.

αγοράστε-dogecoin

 • Αφού αποφασίσετε ποια προσφορά θέλετε να κάνετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά”. Στη συνέχεια, θα λάβετε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής στον πωλητή.
 • Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, τότε πρέπει να αποσύρετε το BTC σας σε έναν ιστότοπο όπως το Binance Για να το κάνετε αυτό, αντιγράψτε τη διεύθυνσή σας από το Binance (ανατρέξτε στα παραπάνω βήματα για περισσότερες πληροφορίες). Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “πορτοφόλι” πάνω στο Local Bitcoins (κόκκινο βέλος παρακάτω) και επικολλήστε τη διεύθυνση Binance στη γραμμή (κίτρινο βέλος).

Οδηγίες για τον τρόπο πραγματοποίησης συναλλαγής στο LocalBitcoins

Εάν ακολουθείτε αυτόν τον οδηγό από την αρχή, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη τα υπόλοιπα βήματα. Επιστρέψτε στο Κάθισμα και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες για διαπραγμάτευση BTC για DOGE.

συμπέρασμα

Οπως βλέπεις, Το Dogecoin είναι λίγο διαφορετικό από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα έχουμε καλύψει. Δεν έχει σχεδιαστεί πραγματικά ως αποπληθωριστικό νόμισμα (η προσφορά αυξάνεται πάντα). Dogecoin εξυπηρετεί έναν χρήσιμο σκοπό, σε αντίθεση με πολλά κρυπτονομίσματα που υπάρχουν σήμερα.

Βρήκε μια ωραία θήκη χρήσης ως νόμισμα για να αφήσει μερικά κλάσματα του λεπτού στους χρήστες του Διαδικτύου δημιουργώντας διασκεδαστικό ή ενδιαφέρον περιεχόμενο. Η κοινότητα που περιβάλλει το DOGE και η τρέχουσα ομάδα προγραμματιστών που χρησιμοποιούν το νόμισμα με φιλανθρωπικούς τρόπους που έχουν κάνει είναι επίσης μια αξιόλογη περίπτωση χρήσης.

Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

Αγοράστε Dogecoin στο Binance

Πριν λένε οι άνθρωποι ότι η αγορά μερικών Dogecoin πιθανότατα δεν θα σας κάνει εκατομμυριούχο – εκτός εάν οι προγραμματιστές θέσουν ένα σκληρό όριο στον αριθμό των κερμάτων που διατίθενται για αγορά. Έτσι, εάν θέλετε να διασκεδάσετε με κρυπτογράφηση, μπορείτε πάντα να αγοράσετε το Dogecoin αξιόπιστες ανταλλαγές, όπως Κάθισμα.

Ωστόσο, σήμερα, καθώς οι τιμές Dogecoin αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 1000% τοις εκατό σε ένα μήνα, είναι δίκαιο να πούμε ότι το Dogecoin ήταν και θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό νόμισμα ευκαιρίας.

σύγκριση id ="4" τύπος ="στατιστικά"]

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το ενδιαφέρον ψηφιακό νόμισμα. Τώρα πρέπει να γνωρίζετε την ιστορία του, τον σκοπό του, πού να το αγοράσετε, πώς να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους και αν πρέπει να το σκεφτείτε ως μελλοντικό κρυπτογράφηση. Όπως θα έλεγε ο Doge:

Ουάου. Πολλές γνώσεις. Πολύ μαθαίνοντας.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Θεωρείτε το Doge ως μελλοντικό κρυπτογράφηση?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map