Dogecoin Mining: Πώς να ορυχείο Dogecoin – Οδηγός για αρχάριους

Ας πάρουμε μια τυχερή υπόθεση ότι βρίσκεστε εδώ σήμερα επειδή έχετε ακούσει πολλά για κρυπτονομισματα και θέλετε να εμπλακείτε, σωστά; Εάν είστε άτομο της κοινότητας, Εξόρυξη Dogecoin μπορεί να είναι η τέλεια αρχή για εσάς!

Bitcoin ήταν το πρώτο το 2009, και τώρα υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα. Αυτά τα νέα νομίσματα (που λειτουργούν με το δικό τους φυσικό blockchain) ονομάζονται altcoins ή εναλλακτικά νομίσματα. Ένα δημοφιλές altcoin είναι Dogecoin. Μπορεί να αγοραστεί, να πωληθεί και να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης, όπως το Bitcoin. Μπορεί επίσης να είναι εξορύσσεται!

Λοιπόν, τι είναι η εξόρυξη Dogecoin?

Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του οδηγού, θα γνωρίζετε τα πάντα πώς να ορυχείο Dogecoin και τι είναι. Θα ξέρετε τι σκεύη, εξαρτήματα και τι λογισμικό πρέπει να ξεκινήσετε. Θα γνωρίζετε επίσης αν η εξόρυξη Dogecoin είναι για εσάς ή όχι!

Ενώ Dogecoin η εξόρυξη είναι συναρπαστική και όλα αυτά, πρέπει να το γνωρίζετε Η τιμή DOGE αυξήθηκε κατά περισσότερο από 1000% σε λίγες μέρες, οπότε θα πρέπει επίσης να το θεωρήσετε ως μελλοντικό νόμισμα ευκαιρίας!

Σημείωση: Διατηρείτε πάντα το DOGE και άλλα κρυπτονομίσματα ασφαλή πορτοφόλια (όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T). Επίσης, αν αποφασίσετε να το κάνετε αγορά DOGE αμέσως, επιλέξτε ένα αξιόπιστη ανταλλαγή, όπως Κάθισμα ή Kraken.


Λοιπόν, από πού θα θέλατε να ξεκινήσετε; Η αρχη? Σπουδαία επιλογή. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς ξεκίνησε το Dogecoin.

A (Πολύ) Σύντομη Ιστορία Dogecoin

Το 2013, ένας Αυστραλός που ονομάζεται Τζάκσον Πάλμερ και ένας Αμερικανός που ονομάζεται Μπίλι Μάρκος έγιναν φίλοι. Έγιναν φίλοι επειδή τους άρεσαν και τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, πίστευαν επίσης ότι όλο το θέμα γινόταν πολύ σοβαρό και έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ο Palmer και ο Markus ήθελαν το νόμισμά τους να είναι πιο διασκεδαστικό και πιο φιλικό από άλλα νομίσματα κρυπτογράφησης. Ήθελαν να εμπλακούν άτομα που συνήθως δεν ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση.

Εξόρυξη Dogecoin: Αρχική σελίδα Dogecoin.

Αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα δημοφιλές meme ως μασκότ τους – ένα Σκύλος Shiba Inu.

Dogecoin ήταν κυκλοφόρησε στις 6 Δεκεμβρίου, 2013. Από τότε έχει γίνει δημοφιλές, επειδή είναι παιχνιδιάρικο και καλός χαρακτήρας. Ακριβώς όπως η μασκότ του!

Το Dogecoin έχει γίνει πολύ γνωστό για τη χρήση του σε φιλανθρωπικές πράξεις και διαδικτυακές συμβουλές. Το 2014, 50.000 $ Το Dogecoin αξίας δωρίστηκε στην Τζαμάικα ομάδα Bobsled για να μπορέσουν να πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Dogecoin ήταν επίσης συνηθισμένος χτίστε πηγάδια στην Κένυα. Δεν είναι φοβερό!

Χρήστες κοινωνικών πλατφορμών – όπως Reddit – μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Dogecoin για να ανταλλάξουν ή να ανταμείψουν ο ένας τον άλλον για την ανάρτηση καλών περιεχομένων.

Το Dogecoin έχει το 27η μεγαλύτερο όριο αγοράς οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος.

Σημείωση: ΕΝΑ ανώτατο όριο αγοράς (ή κεφαλαιοποίηση αγοράς) είναι η συνολική αξία όλων των κερμάτων στην αγορά.

Έτσι, το Dogecoin είναι ένα δημοφιλές altcoin, γνωστό ότι είναι διασκεδαστικό, φιλικό και ευγενικό. Είναι ένα νόμισμα με ένα σκυλί! Το λατρεύετε ήδη, έτσι δεν είναι?

Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω πώς λειτουργεί η εξόρυξη

Κατανόηση της Crypto Mining Bottom Line

Για να κατανοήσετε την εξόρυξη, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα. Τα κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά νομίσματα peer-to-peer. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπουν τη μεταφορά χρημάτων από το ένα άτομο στο άλλο χωρίς τη χρήση τράπεζας.

Κάθε συναλλαγή κρυπτονομίσματος είναι καταγράφεται σε μια τεράστια ψηφιακή βάση δεδομένων ονομάζεται α μπλοκ αλυσίδας. Η βάση δεδομένων αποθηκεύεται σε χιλιάδες υπολογιστές που ονομάζονται κόμβοι. Οι κόμβοι συγκεντρώνουν ομάδες νέων συναλλαγών και τις προσθέτουν στο blockchain. Αυτές οι ομάδες ονομάζονται μπλοκ.

Κάθε μπλοκ συναλλαγών πρέπει να ελεγχθεί από όλους τους κόμβους στο δίκτυο προτού προστεθεί στο blockchain. Εάν οι κόμβοι δεν έλεγξαν συναλλαγές, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να προσποιηθούν ότι έχουν περισσότερα χρήματα από ό, τι πραγματικά (ξέρω ότι θα το έκανα!).

Επιβεβαίωση συναλλαγών (εξόρυξη) απαιτεί πολλή ισχύ υπολογιστή και ηλεκτρική ενέργεια οπότε είναι αρκετά ακριβό.

Οι Blockchains δεν έχουν αμειβόμενους υπαλλήλους όπως τράπεζες, έτσι προσφέρετε ανταμοιβή σε χρήστες που επιβεβαιώνουν συναλλαγές. Η ανταμοιβή για την επιβεβαίωση νέων συναλλαγών είναι νέα κρυπτογράφηση. Η διαδικασία ανταμοιβής με νέο νόμισμα για την επιβεβαίωση συναλλαγών είναι αυτό που καλούμε "εξόρυξη"!

Dog memoin εξόρυξης

Ονομάζεται εξόρυξη επειδή είναι λίγο σαν να σκάβεις χρυσό ή διαμάντια. Αντί να σκάβεις με ένα φτυάρι για χρυσό, είσαι σκάψιμο με τον υπολογιστή σας για κρυπτονομίσματα!

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία blockchain, ρίξτε μια ματιά στο Εξήγησε το Blockchain οδηγός.

Κάθε κρυπτογράφηση έχει το δικό του blockchain. Διαφορετικοί τρόποι εξόρυξης νέου νομίσματος χρησιμοποιούνται από διαφορετικά νομίσματα όπου προσφέρονται διαφορετικές ανταμοιβές.

Λοιπόν, πώς κάνετε το Dogecoin; Τι είναι ξεχωριστό για την εξόρυξη Dogecoin; Ας δούμε…

Τι είναι το Dogecoin Mining?

Εξόρυξη Dogecoin είναι η διαδικασία του ανταμείβεται με νέο Dogecoin για τον έλεγχο συναλλαγών στο blockchain Dogecoin. Απλό, σωστά; Λοιπόν όχι, δεν είναι τόσο απλό, τίποτα δεν είναι ποτέ!

Εξόρυξη Dogecoin είναι σαν λαχείο. Για να παίξετε τη λαχειοφόρο αγορά πρέπει να κάνετε κάποια δουλειά. Λοιπόν, στην πραγματικότητα ο υπολογιστής σας (ή κόμβος) πρέπει να κάνει κάποια δουλειά! Αυτή η εργασία περιλαμβάνει την επιβεβαίωση και τον έλεγχο των συναλλαγών για τις οποίες μίλησα στην τελευταία ενότητα.

Αγορά Dogecoin χρειάζεται πολύ λιγότερη προσπάθεια, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το Binance ή το Kraken. Αυτή είναι η στιγμή που Το Dogecoin έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών και συνεχίζει να αυξάνεται σημαντικά στην τιμή. Αν λοιπόν το κάνετε τώρα, μπορείτε να συνεχίσετε με αυτό το τρένο! Η τιμή του Dogecoin αυξήθηκε κατά περισσότερο από 300% τοις εκατό σε μία ημέρα, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω διάγραμμα.

Αγορά Dogecoin: Τιμή Dogecoin.

Αγοράστε Dogecoin στο Binance ΤΩΡΑ!

Πολλοί υπολογιστές εργάζονται στο ίδιο μπλοκ συναλλαγών ταυτόχρονα, αλλά ο μόνος μπορεί να κερδίσει την ανταμοιβή των νέων νομισμάτων. Αυτό που κερδίζει τα νέα νομίσματα είναι ο κόμβος που προσθέτει το νέο μπλοκ συναλλαγών στο παλιό μπλοκ συναλλαγών. Αυτό ολοκληρώνεται χρησιμοποιώντας πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις.

Ο κόμβος που λύνει το μαθηματικό πρόβλημα κερδίζει πρώτα! Στη συνέχεια, μπορεί να επισυνάψει το πρόσφατα επιβεβαιωμένο μπλοκ συναλλαγών στο υπόλοιπο blockchain.

Η περισσότερη εξόρυξη κρυπτονομισμάτων συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, Η εξόρυξη Dogecoin διαφέρει από άλλα νομίσματα σε αρκετούς σημαντικούς τομείς. Αυτές οι περιοχές είναι:

 • Αλγόριθμος: Κάθε κρυπτογράφηση έχει ένα σύνολο κανόνων για την εξόρυξη νέου νομίσματος. Αυτοί οι κανόνες ονομάζονται αλγόριθμος εξόρυξης ή κατακερματισμού.

 • Χρόνος αποκλεισμού: Αυτός είναι ο μέσος χρόνος που απαιτείται για τον έλεγχο και την προσθήκη ενός νέου μπλοκ συναλλαγών στο blockchain.
 • Δυσκολία: Αυτός είναι ένας αριθμός που αντιπροσωπεύει πόσο δύσκολο είναι να εξορύσσεται κάθε νέο μπλοκ νομισμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό δυσκολίας για να μάθετε πόσο πιθανό είναι να κερδίσετε το λαχείο εξόρυξης. Η εξόρυξη της δυσκολίας μπορεί να ανέβει ή να μειωθεί ανάλογα με τον αριθμό των ανθρακωρύχων που υπάρχουν. Η δυσκολία προσαρμόζεται επίσης από το πρωτόκολλο του νομίσματος για να διασφαλιστεί ότι ο χρόνος αποκλεισμού παραμένει ο ίδιος.
 • Ανταμοιβή: Αυτό είναι το ποσό του νέου νομίσματος που απονέμεται στον ανθρακωρύχο κάθε νέου μπλοκ.

Τώρα, ας συγκρίνουμε πώς λειτουργεί η εξόρυξη DogeCoin σε σύγκριση με Litecoin και Bitcoin

Σύγκριση μεταλλευμάτων

Litecoin Bitcoin Dogecoin
Αλγόριθμος Σκρυπ SHA-256 Σκρυπ
Δύσκολος 6802626.0955 3511060552899.72 2798252.1991
Ώρα αποκλεισμού (Σε λεπτά) 2.5 10 1
Ανταμοιβή (Ανά μπλοκ) 25 12.5 10.000
Ανταμοιβή (Ανά μπλοκ σε USD) 3.027.35 86.391.63 27.36

Πηγή: www.coinwarz.com

Bitcoin χρήσεις SHA-256 προς την καθοδηγήστε την εξόρυξη του νέου νομίσματος και τις άλλες δύο χρήσεις Σκρυπ. Αυτή είναι μια σημαντική διαφορά γιατί Η εξόρυξη Scrypt χρειάζεται πολύ λιγότερη ισχύ και είναι ένα πολύ πιο γρήγορα από το SHA-256. Αυτό διευκολύνει την εξόρυξη για τους ανθρακωρύχους με λιγότερο ισχυρούς υπολογιστές. Οι οπαδοί των Litecoin και Dogecoin πιστεύουν ότι είναι πιο δίκαιοι από το Bitcoin, επειδή περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να τους εξορύξουν.

Σημείωση: Το 2014, η Litecoin και η Dogecoin συγχωνεύτηκαν εξόρυξη. Αυτό σημαίνει ότι κατέστησαν δυνατή την εξόρυξη και των δύο νομισμάτων στην ίδια διαδικασία. Η εξόρυξη Dogecoin συνδέεται τώρα με την εξόρυξη Litecoin. Είναι σαν δύο διαφορετικές ποδοσφαιρικές ομάδες να παίζουν εντός έδρας παιχνίδια στο ίδιο στάδιο!

Εξόρυξη Dogecoin είναι πολύ γρηγορότερα από την εξόρυξη Litecoin ή Bitcoin. Η ανταμοιβή μπλοκ είναι επίσης πολύ υψηλότερη!

Μην ενθουσιαστείτε όμως (συγγνώμη!). Το Dogecoin είναι ακόμα αξίζει πολύ λιγότερο από τα Bitcoin και Litecoin. Μια ανταμοιβή δέκα χιλιάδων Dogecoin αξίζει λιγότερο από τριάντα δολάρια ΗΠΑ. Μια ανταμοιβή 12,5 Bitcoin αξίζει σήμερα 86.391,63 δολάρια ΗΠΑ!

Dogecoin Mining: Πώς να ορυχείο Dogecoin - Οδηγός για αρχάριους

Σημείωση: Οι αριθμοί ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικοί τη στιγμή που διαβάζετε αυτόν τον οδηγό.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο κακό όσο ακούγεται. Η δυσκολία εξόρυξης Dogecoin είναι πάνω από ένα εκατομμύριο φορές μικρότερη από τη δυσκολία εξόρυξης Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι είσαι πολύ πιο πιθανό να κερδίσει το μπλοκ ανταμοιβή όταν ορυχείο Dogecoin.

Τώρα σας έχω πει για το τι είναι η εξόρυξη Dogecoin και πώς λειτουργεί, θα θέλατε να δοκιμάσετε?

Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε ανθρακωρύχος Dogecoin…

Πώς να ορυχείο Dogecoin

Υπάρχουν δύο τρόποι να εξορύξω το Dogecoin, μονοφωνία (μόνοι σας) ή σε Εξόρυξη Dogecoin πισίνα.

Σημείωση: Η ομάδα Dogecoin είναι μια ομάδα χρηστών που μοιράζονται την υπολογιστική τους δύναμη για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης στον αγώνα για επιβεβαίωση συναλλαγών. Όταν ένας από τους κόμβους σε μια ομάδα επιβεβαιώνει μια συναλλαγή, διαιρεί την επιβράβευση μεταξύ των χρηστών της ομάδας.

Dogecoin Mining: Solo vs Pool

Όταν ορυχείο ως μέρος μιας πισίνας Dogecoin, πρέπει να το κάνετε πληρώνουν τέλη. Επίσης, όταν η πισίνα εξορύξει ένα μπλοκ, θα λάβετε μόνο ένα μικρό μέρος της συνολικής ανταμοιβής. Ωστόσο, τα ορυχεία των ορυχείων είναι πολύ πιο συχνά από ό, τι οι σόλο ανθρακωρύχοι. Έτσι, αυξάνεται η πιθανότητά σας να κερδίσετε μια ανταμοιβή (παρόλο που μοιράζεται). Αυτό μπορεί να σας προσφέρει μια σταθερή νέα προμήθεια Dogecoin.

Εάν επιλέξετε να ορυχείο σόλο, τότε κινδυνεύετε να περιμένετε πολύ καιρό για να επιβεβαιώσετε μια συναλλαγή επειδή υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Θα μπορούσαν να είναι εβδομάδες ή ακόμα και μήνες πριν από το δικό σας πρώτο μπλοκ! Ωστόσο, όταν κερδίζετε, όλη η ανταμοιβή θα είναι δική σας. Δεν θα χρειαστεί να το μοιραστείτε ή να πληρώσετε τέλη.

Ως αρχάριος, θα το συνιστούσα συμμετέχοντας σε μια ομάδα Dogecoin. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για να εξορύξετε το πρώτο σας μπλοκ νέου νομίσματος. Θα αισθανθείτε επίσης ότι είστε μέλος της κοινότητας και αυτό είναι το Dogecoin!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Dogecoin

Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη Dogecoin, θα χρειαστείτε μερικά βασικά. Αυτοί είναι:

 • Ένας υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Windows, OS X ή Linux.
 • Μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Ένα κουτάβι Shiba Inu (απλά αστειεύομαι!).

Θα χρειαστείτε επίσης κάπου να κρατήσω το Dogecoin δικό μου. Δεν συνιστάται η επιλογή διαδικτυακών πορτοφολιών λογισμικό ή σκεύη, εξαρτήματα πορτοφόλια αντ ‘αυτού. Περιλαμβάνουν Καθολικό Nano S, Trezor Model T και Νομισματική βάση. Η τελευταία επιλογή είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού, ενώ τα δύο πρώτα είναι πορτοφόλια υλικού.

Σημείωση: Το πορτοφόλι μοιάζει με λογαριασμό email. Έχει μια δημόσια διεύθυνση για την αποστολή / λήψη Dogecoin και ένα ιδιωτικό κλειδί για πρόσβαση σε αυτά. Τα προσωπικά σας κλειδιά είναι όπως ο κωδικός πρόσβασης του email σας. Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να διατηρούνται εντελώς ασφαλή.

εξόρυξη dogecoin

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι. ένα ελαφρύ πορτοφόλι και ένα πλήρες πορτοφόλι. Για τη δική μου Dogecoin, θα χρειαστείτε το πλήρες πορτοφόλι. Ονομάζεται Dogecoin Core.

Τώρα που έχετε ένα πορτοφόλι, χρειάζεστε κάποιο λογισμικό και υλικό.

Εξοπλισμός εξόρυξης Dogecoin

Μπορείτε να ορυχείο Dogecoin με:

 • Η CPU του υπολογιστή σας: Η CPU στον υπολογιστή σας είναι πιθανώς αρκετά ισχυρή για να εξορύξει το Dogecoin. Ωστόσο, δεν συνιστάται. Η εξόρυξη μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση λιγότερο ισχυρών υπολογιστών που προκαλεί ζημιά.
 • GPU: Οι GPU (ή κάρτες γραφικών) χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των γραφικών υπολογιστών, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη Dogecoin. Υπάρχουν πολλά GPU για να διαλέξετε, αλλά εδώ είναι μερικά για να ξεκινήσετε:
 • Ένας Scrypt ASIC Miner: Αυτό είναι ένα κομμάτι υλικού που έχει σχεδιαστεί για να κάνει μόνο μία εργασία. Οι ανθρακωρύχοι Scrypt ASIC είναι προγραμματισμένοι να εξορύσσουν νομίσματα βασισμένα σε scrypt όπως Litecoin και Dogecoin. Οι ανθρακωρύχοι ASIC είναι πολύ ισχυροί. Είναι επίσης πολύ ακριβός, πολύ μεγαλόφωνος και μπορεί να πάρει πολύ ζεστό! Εδώ είναι μερικά για να δείτε:
  • Εξολοθρευτής Innosilicon A2 (760 $)
  • Bitmain Antminer L3 (1.649 $)
  • BW L21 Scrypt Miner (7.700 $)
  • Λογισμικό εξόρυξης Dogecoin

   Είτε κάνετε εξόρυξη με ένα ASIC, ένα GPU ή α ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, θα χρειαστείτε κάποιο λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που λειτουργεί καλύτερα με το υλικό που χρησιμοποιείτε. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα με το καλύτερο δωρεάν λογισμικό για κάθε επιλογή υλικού εξόρυξης.

   • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Εάν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε μια εξόρυξη, η χρήση της CPU του υπολογιστή σας θα λειτουργήσει καλά. Το μόνο λογισμικό που θα συνιστούσα για εξόρυξη με χρήση μόνο CPU είναι το CPU miner που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ.
   • GPU: Εάν ορυχείο με GPU υπάρχουν περισσότερες επιλογές λογισμικού. Εδώ είναι μερικά για να δείτε?
   • CudaMiner– Λειτουργεί καλύτερα με τα προϊόντα Nvidia.
   • CGminer- Λειτουργεί με τα περισσότερα υλικά GPU.
   • EasyMiner– Φιλικό προς τον χρήστη, επομένως είναι καλό για αρχάριους.
  • Scrypt ASIC ανθρακωρύχος:
   • MultiMiner– Ιδανικό για εξόρυξη νομισμάτων με βάση το scrypt όπως το Litecoin και το Dogecoin. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη νομισμάτων SHA-256 όπως το Bitcoin.
   • Το CGminer και το EasyMiner μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με ανθρακωρύχους ASIC.
   • Συστάσεις

    Είστε αρχάριος, οπότε διατηρήστε το απλό! Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την εξόρυξη Dogecoin, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα GPU όπως το Radeon RX 580 με το λογισμικό EasyMiner. Τότε θα συνιστούσα να συμμετάσχετε σε μια πισίνα εξόρυξης Dogecoin. Οι καλύτερες ομάδες για να συμμετάσχετε είναι ομάδες πολλαπλών νομισμάτων Πολλαπλό ή AikaPool.

    Dogecoin Mining: Πώς να ορυχείο Dogecoin - Οδηγός για αρχάριους

    Εάν θέλετε να κάνετε το Dogecoin αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε όλη την τεχνολογία, υπάρχει μια άλλη επιλογή…

    Εξόρυξη Cloud Dogoin

    Η εξόρυξη Cloud είναι εξόρυξη χωρίς εξόρυξη! Με απλά λόγια, νοικιάζετε τη δύναμη του υπολογιστή από ένα τεράστιο κέντρο δεδομένων με μηνιαία ή ετήσια χρέωση. Το Dogecoin εξορύσσεται στο κέντρο και στη συνέχεια αποστέλλεται το μερίδιό σας.

    Το μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε cloud το Dogecoin είναι ένα πορτοφόλι Dogecoin. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ομάδα εξόρυξης cloud για συμμετοχή. Έμποτ, Ωραίο Hash και Genesis Mining όλες οι προσφορές Εξόρυξη cloud με βάση Scrypt με μηνιαία χρέωση.

    Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο Dogecoin cloud mining.

    Τα πλεονεκτήματα

    • Είναι φθηνότερο από τη δημιουργία της δικής σας εξόρυξης. Δεν υπάρχει επίσης ζεστό, θορυβώδες υλικό γύρω από το σπίτι!
    • Ως αρχάριος, δεν υπάρχουν πολλά τεχνικά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε.
    • Παίρνετε μια σταθερή προσφορά νέου νομίσματος κάθε μήνα.

    Τα μειονεκτήματα

    • Οι ομάδες cloud mining δεν μοιράζονται πολλές πληροφορίες για τον εαυτό τους και τον τρόπο λειτουργίας τους. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθεί εάν ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής.
    • Νοικιάζετε μόνο δύναμη υπολογιστή. Εάν η τιμή του Dogecoin μειωθεί, θα πρέπει να πληρώσετε το ίδιο ποσό για κάτι που είναι άχρηστο.
    • Οι ομάδες Dogecoin έχουν σταθερά συμβόλαια. Ο κόσμος της κρυπτογράφησης μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Θα μπορούσατε να κολλήσετε με ένα μη κερδοφόρο συμβόλαιο για δύο χρόνια!
    • Δεν είναι διασκεδαστικό να αφήσετε κάποιον άλλον να κάνει την εξόρυξη για εσάς!

    Τώρα ξέρετε για όλους τους διαφορετικούς τρόπους να εξορύξετε το Dogecoin, μπορούμε να θέσουμε τη μεγάλη ερώτηση, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εξόρυξης Dogecoin?

    Είναι λοιπόν επικερδές το Dogecoin Mining?

    Η σύντομη απάντηση είναι, όχι στην πραγματικότητα. Η εξόρυξη Dogecoin δεν πρόκειται να σας κάνει έναν δισεκατομμυριούχο κρυπτογράφησης εν μία νυκτί. Ένα Dogecoin αξίζει περίπου 0,05 Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών.

    Εάν το επιλέξετε δικό μου Dogecoin σόλο, θα είναι δύσκολο να βγάλεις κέρδος. Πιθανότατα θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για ηλεκτρισμό και υλικό από ό, τι θα κερδίσετε από την εξόρυξη Dogecoin. Ακόμα κι αν επιλέξετε μια ομάδα Dogecoin ή μια ομάδα cloud, τα κέρδη σας θα είναι μικρά.

    Αν ψάχνετε για πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, θα έπρεπε σκεφτείτε το Dogecoin ως μελλοντικό νόμισμα ευκαιρίας. Αυτή η κρυπτογράφηση αυξήθηκε περισσότερο από 300% σε μία ημέρα!

    Εξόρυξη Dogecoin: Βασικές μετρήσεις DOGE.

    ΑΓΟΡΑΣΤΕ Dogecoin άμεσα!

    Ωστόσο, αν νομίζετε ότι σας λέω να μην ορυχεία το Dogecoin, τότε είστε ΛΑΘΟΣ! Φυσικά, νομίζω ότι πρέπει να εξορύξετε το Dogecoin, ωστόσο, υπάρχουν απλά καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το DOGE. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να ξεκινήστε τις συναλλαγές. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, συνιστάται να επιλέξετε αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, όπως Κάθισμα.

    Βεβαιωθείτε ότι δεν κρατάτε τα κρυπτονομίσματα σας σε διαδικτυακό πορτοφόλι, επιλέξτε ασφαλή πορτοφόλια αντι αυτου. Τέτοιες επιλογές περιλαμβάνουν Καθολικό Nano X και Trezor Model T.

    Μα γιατί? Σοβαρά…

    Λοιπόν, πρέπει να ορυχείο Dogecoin γιατί είναι διασκεδαστικό και θέλετε να γίνετε μέλος της οικογένειας Dogecoin. Το Cryptocurrency θα αλλάξει τον κόσμο και θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής, σωστά; Η εξόρυξη Dogecoin είναι μια υπέροχος τρόπος για να συμμετάσχετε.

    Το Dogecoin είναι το νόμισμα που βάζει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Με την εξόρυξη Dogecoin θα υποστηρίζετε όλα καλή δουλειά που κάνει η κοινότητά της. Θα μάθετε για την εξόρυξη από τη φιλικότερη συμμορία στο crypto. Και ποιος ξέρει; Σε λίγα χρόνια, το Dogecoin που σας ανήκει τώρα μπορεί να αξίζει χιλιάδες ή και εκατομμύρια! Το 2010, το Bitcoin ήταν άχρηστο. Σκέψου το!

    Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε αν θα ορυχείο Dogecoin ή όχι. Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε την επιλογή σας. Το μέλλον είναι εδώ. Λοιπόν τι σκοπεύεις να κάνεις?

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me