Το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin

Ο κόσμος του κρυπτονομισματα είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Από την ίδρυση του Bitcoin, Έχουν εμφανιστεί διάφορα περίεργα έργα, εδώ και εκεί. Ένα από τα πιο μοναδικά από αυτά τα έργα είναι Dogecoin – αν είστε λάτρης του DOGE, θα χαρείτε να μάθετε ότι, σε αυτήν τη λίστα, θα αναζητήσουμε το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin της χρονιάς!

Όντας τόσο μοναδικό όσο θα περίμενε κανείς το Dogecoin να έχει… Λοιπόν, λιγότερο από τις συνηθισμένες επιλογές αποθήκευσης. Ωστόσο, η αλήθεια είναι στην πραγματικότητα το αντίθετο – Το DOGE είναι μια ευρέως αγαπημένη κρυπτογράφηση, και έτσι, μερικά από τα τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά προσφέρουν υποστήριξη για το νόμισμα!

Η λίστα μας σήμερα θα έχει την εξής μορφή:

Τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin: Τι είναι το Dogecoin?

Πριν μπείτε στα σκαμπανεβάσματα των καλύτερων πορτοφολιών Dogecoin, είναι καλή ιδέα να έχετε μια γρήγορη ανανέωση του τι είναι πραγματικά το DOGE και τι γίνεται με το έργο προσελκύει τους ανθρώπους σε αυτό.

Τώρα, πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια, Το Dogecoin είναι μοναδικό – Δεν χρησιμοποιώ ελαφρά αυτήν τη λέξη. Ενώ τα περισσότερα άλλα έργα κρυπτονομισμάτων έχουν κάποιους συγκεκριμένους, υψηλού επιπέδου στόχους που επιδιώκουν να επιτύχουν (ή ορισμένα συγκεκριμένα προβλήματα που σκοπεύουν να λύσουν), το DOGE είναι διαφορετικό. Πολύ διαφορετικό, στην πραγματικότητα.

Το Dogecoin δημιουργήθηκε ως ένα αστείο κρυπτογράφηση. Εξ ου και το όνομά του, εξ ου και η φήμη πίσω από αυτό. Δεν υπάρχουν ευγενείς αιτίες για τις οποίες θα ενδιαφερόταν η κοινότητα πίσω από το DOGE – για την έλλειψη καλύτερου όρου, είναι ένα “troll cryptocurrency”.

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: ένα Dogecoin σε ένα πληκτρολόγιο.

Αυτό συμβαίνει, ωστόσο, γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αναζητούν πορτοφόλια Dogecoin και τρόπους για να αγοράσουν το DOGE?

Βλέπετε, ενώ η κρυπτογράφηση είναι αστείο (κυριολεκτικά), εδώ υπάρχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα διχοτομία. Η κοινότητα Dogecoin είναι ένα από τα πιο ενεργά και καλά… Ομιλητικός ομάδες κρυπτογράφησης που θα συναντήσετε!

Επιπλέον, δεν είναι απλώς ένα τέχνασμα. Οι λάτρεις του DOGE συμμετέχετε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, κοινοτικά έργα, και διάφορες φιλανθρωπικές πράξεις. Ενώ διακινδυνεύω να χρησιμοποιήσω υπερβολικά τη φράση, δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί – είναι ένα πολύ μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο της κρυπτογράφησης!

Σημειώστε, ωστόσο, ότι επειδή το Doge είναι ένα τόσο ιδιαίτερο έργο κρυπτογράφησης, έρχεται με μερικές προειδοποιητικές ιστορίες. Το νόμισμα είναι αγαπητό από αντλία και ανατρεπόμενα οχήματα – άτομα που λατρεύουν να χειραγωγούν την αγορά, φουσκώνουν τεχνητά την τιμή ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος και στη συνέχεια απορρίπτουν όλα τα νομίσματά τους, έτσι συντρίβει την τιμή τους εκθετικά.

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: ένα Dogecoin μπροστά από ένα γράφημα κηροπηγίων.

Φροντίστε να μην πέσετε θύματα τέτοιων αποκρουστών παικτών! Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ορίστε έναν συγκεκριμένο στόχο γιατί θέλετε να επενδύσετε στο Dogecoin, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των καλύτερων πορτοφολιών Dogecoin εκεί έξω. Μην αφήνετε τρίτα μέρη να επηρεάσουν τις απόψεις σας – κάντε την έρευνά σας και να είστε επιμελής!

Λοιπόν, λοιπόν – έχουμε διαπιστώσει τι είναι το Dogecoin και ποια είναι η κρυπτογράφηση πίσω από αυτό. Φυσικά, όποιος θέλει να αγοράσει κάποιο DOGE θα χρειαστεί ένα αξιόπιστο πορτοφόλι για να κρατήσετε τα νομίσματα! Αυτό ακριβώς είμαστε εδώ για να συζητήσουμε – ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά στους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών Dogecoin που είναι εκεί έξω.


Τύποι πορτοφολιών Dogecoin

Το ίδιο με πολλά άλλα κρυπτονομίσματα στην αγορά, Το Dogecoin μπορεί να αποθηκευτεί σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πορτοφολιών – το έχουμε ήδη διαπιστώσει. Ωστόσο, όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε, δεν δημιουργούνται όλα τα πορτοφόλια ίσα – Μερικοί θα είναι καλύτεροι από άλλους, είτε πρόκειται για σκοπούς ασφάλειας, είτε απλά για προσωπικές προτιμήσεις των χρηστών.

Γενικά, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο μεγάλοι τύποι πορτοφολιών διαθέσιμων για πρόσβαση και χρήση – ζεστά και κρύα. Ας εξερευνήσουμε τι σημαίνουν αυτοί οι όροι, συγκεκριμένα, έτσι ώστε όταν καταγράφουμε τα πραγματικά καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin, θα γνωρίζετε ότι είναι για το οποίο μιλάμε.

Hot Wallets – Βολικό και προσβάσιμο

Ένα «καυτό πορτοφόλι» είναι ένα είδος πορτοφολιού κρυπτογράφησης που διατηρεί μια συνεχή σύνδεση με το Διαδίκτυο. Ο ίδιος ο ορισμός είναι αρκετά ευρύς, και έτσι είναι και η κατηγορία – θα μπορούσε να είναι ένα καυτό πορτοφόλι μια εφαρμογή για κινητά, μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, λογισμικό με δυνατότητα λήψης, ή οτιδήποτε άλλο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των λάτρεις της κρυπτογράφησης με την οποία είστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσετε θα σας πει πιθανώς ότι χρησιμοποιούν ένα ζεστό πορτοφόλι για την κρυπτογράφηση τους – συμπεριλαμβανομένου του DOGE – για τις ανάγκες αποθήκευσης. Αυτό οφείλεται στο ευρύ φάσμα αυτών των πορτοφολιών που διατίθενται – όπως θα δείτε σε ένα λεπτό, ο κρύος χώρος αποθήκευσης έχει μια πολύ λιγότερο ποικίλη επιλογή επιλογών.

Τώρα, λοιπόν – τι κάνει τα ζεστά πορτοφόλια τόσο δημοφιλή?

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: ένα Dogecoin μπροστά από ένα αυτοκίνητο παιχνιδιών.

Λοιπόν, ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε το καλύτερο πορτοφόλι για το Dogecoin ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση, ίσως το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι τους παράγοντες προσβασιμότητας και ευκολίας αυτών των πορτοφολιών. Ειλικρινά, τα ζεστά πορτοφόλια είναι άμεσα διαθέσιμα για όλους και για όλους!

Αυτό που εννοώ είναι ότι τα ζεστά πορτοφόλια είναι συνήθως εντελώς δωρεάν στη χρήση, και μπορεί να είναι δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Είτε πρόκειται για πορτοφόλι που βασίζεται σε ανταλλαγή είτε για λογισμικό, συνήθως συνοδεύονται από σαφείς και συνοπτικές οδηγίες, και είναι εξαιρετικά απλό να ξεκινήσει η χρήση.

Ευκολία, εάν επιλέξετε ένα ζεστό πορτοφόλι ως τις επιλογές σας για το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin της χρονιάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να πρόσβαση στο δικό σας κεφάλαια, ελέγξτε τα υπόλοιπά σας, και φτιαχνω, κανω στείλετε και λαμβάνω παραγγελίες με το πάτημα ενός κουμπιού! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα κινητά πορτοφόλια Dogecoin – δεδομένου ότι έχουμε τα τηλέφωνά μας μαζί μας όπου κι αν πηγαίνουμε, θα έχετε πάντα το DOGE σας μαζί σας!

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: ένας σωρός Dogecoins.

Ωστόσο, τα ζεστά πορτοφόλια έρχονται με ανταλλαγή. Εν συντομία, ποτέ δεν θα είναι τόσο ασφαλείς όσο η ψυχρή αποθήκευση κρυπτονομισμάτων – αυτός είναι ο τρόπος που είναι. Όλα ξεκινούν από το σύνολο του «συνδεδεμένου στο Διαδίκτυο» – με μια συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο, οι χάκερ έχουν πολλές ευκαιρίες να παραβιάσουν την ασφάλεια ενός καυτού πορτοφολιού και να κλέψουν τα χρήματά σας κατά τη διαδικασία.

Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό στις μέρες μας, αλλά εξακολουθεί να συμβαίνει. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς όπου μπαίνουν κρύα πορτοφόλια.

Ψυχρά πορτοφόλια – Ασφάλεια και αξιοπιστία

Ψυχρά πορτοφόλια είναι αυτές οι επιλογές αποθήκευσης κρυπτογράφησης που δεν έχετε συνεχή σύνδεση με το Διαδίκτυο – μετά τον καυτό ορισμό του πορτοφολιού, πιθανότατα είδατε να έρχεται.

Είναι αλήθεια, ωστόσο – η μόνη στιγμή που θα συνδέατε το κρύο πορτοφόλι σας στον ιστό είναι όταν το θέλετε μεταφέρετε τα χρήματά σας, ή αγοράστε λίγο περισσότερα crypto.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Τώρα, όταν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin, σίγουρα μπορείτε να περιμένετε ότι τα κρύα πορτοφόλια θα εμφανίζονται αρκετά συχνά. Αυτό ισχύει στην πραγματικότητα με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, πάρα πολύ – ανεξάρτητα από το νόμισμα, αν το υποστηρίζει ένα κρύο πορτοφόλι, θα προτείνεται.

Βλέπετε, κρύα πορτοφόλια προσφέρουν στους χρήστες πρωτοφανή χαρακτηριστικά ασφαλείας. Είτε είναι ένα υλικό συσκευή, ένα χάρτινο πορτοφόλι, ή οτιδήποτε άλλο, τα κρύα πορτοφόλια είναι υποχρεωμένα να σας προσφέρουν το «καλύτερο χτύπημα για τα χρήματά σας».

Μιλώντας εκ των οποίων…

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: μια συσκευή κρυπτογράφησης υλικού σε πληκτρολόγιο (Ledger Nano S).

Ένα από τα κύρια πράγματα που αποτρέπουν τους ανθρώπους από τη χρήση κρύων πορτοφολιών είναι την τιμή που συνοδεύουν αυτές τις συσκευές. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε όσο φτάνουν τα πορτοφόλια χαρτιού, αλλά ταυτόχρονα, αυτές είναι οι πιο εξειδικευμένες επιλογές ψυχρής αποθήκευσης, οπότε δεν σχετίζονται πολύ με αυτήν τη συζήτηση.

Εκτός από την τιμή, ο μόνος άλλος λόγος για τον οποίο ορισμένοι προτιμούν ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Dogecoin σε σχέση με ένα κρύο την απότομη καμπύλη εκμάθησης που συνοδεύει ορισμένες συσκευές υλικού. Εάν το DOGE είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που σας ανήκει, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε μερικές από τις περιπλοκές ορισμένων πορτοφολιών υλικού. Σίγουρα δεν είναι όλοι αυτοί, σας απασχολεί!

Με αυτό που λέγεται, σε αυτό το σημείο, τώρα θα πρέπει να γνωρίζετε λίγο περισσότερα για τα ζεστά και κρύα πορτοφόλια και τις κύριες διαφορές μεταξύ τους. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας προχωρήσουμε στη συζήτηση τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin στην αγορά, και βλέποντας πώς συγκρίνονται μεταξύ τους!

1. Ledger Nano X – Το καλύτερο κρύο πορτοφόλι για αποθήκευση Dogecoin

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση Ledger Nano X Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • + Πολύ ασφαλές
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • + Άνετος σχεδιασμός

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το Ledger Nano X είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρύα πορτοφόλια στην αγορά. Κάποιος θα μπορούσε πραγματικά να φτάσει μέχρι να ισχυριστεί ότι είναι το πιο δημοφιλές κρύο πορτοφόλι – αυτό ισχύει τόσο όσον αφορά το Dogecoin, όσο και άλλα cryptos, επίσης.

Υπάρχουν επίσης αρκετές πτυχές που αποδίδουν σε αυτό.

Για αρχάριους, αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin, πιθανώς ανησυχείτε για το ασφάλεια από τα νομίσματά σας DOGE, σωστά; Λοιπόν, αν συμβαίνει αυτό, τότε το Nano X είναι μια τέλεια επιλογή! Προσφέρει άνευ προηγουμένου επίπεδα ασφάλειας.

Καθώς ρυθμίζετε το Nano X, θα σας ζητηθεί δημιουργήστε έναν κωδικό PIN ότι θα πρέπει να εισαγάγετε κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ψηφιακά σας στοιχεία. Αυτό συνοδεύεται από ένας σπόρος ανάκτησης 24 λέξεων – εάν ξεχάσετε το PIN σας κάποια στιγμή, θα μπορείτε να ανακτήσετε τα Dogecoins σας με αυτόν τον σπόρο!

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Ledger Nano X.

Καθολικό δεν κρατά τα προσωπικά σας κλειδιά – Ένα άλλο τεράστιο σημείο που αξίζει να εξεταστεί ενώ διαλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι για το Dogecoin. Αυτό σημαίνει ότι είναι το πορτοφόλι μη στερητικός – τα νομίσματά σας ανήκουν πραγματικά σε εσάς!

Το Dogecoin υποστηρίζεται επίσης από Καθολικό ζωντανό – το περιβάλλον εργασίας χρήστη του Ledger Nano X. Είναι ένα πολύ καλά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που σας βοηθά να διαχειριστείτε τα κέρματα και τα κουπόνια σας, καθώς και να στείλετε, να λάβετε και ακόμη και να ποντάρετε μερικά περιουσιακά στοιχεία με ευκολία, πολύ.

Όσον αφορά το ίδιο το πορτοφόλι, είναι πραγματικά καλοφτιαγμένο, και χαρακτηριστικά ένα ανθεκτικό, ανθεκτικό σχέδιο. Παρόλο που μερικοί άνθρωποι μπορεί να το θεωρήσουν λίγο ογκώδες για τις προτιμήσεις τους, δεν είναι πραγματικά πρόβλημα αν δεν σκοπεύετε να το μεταφέρετε μαζί σας παντού όπου κι αν πάτε.

Το Ledger Nano X θα σας κοστίσει περίπου 119 $, και ελάτε με δωρεάν αποστολή στις περισσότερες περιοχές του κόσμου. Βεβαίως, αυτή είναι μια μεγάλη τιμή, αλλά σίγουρα αντιπροσωπεύει την ποιότητα που λαμβάνετε – μια μικρή τιμή για να πληρώσετε για ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια για το Dogecoin! Απλά σιγουρευτείτε αγοράστε το Nano X από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας.

Επισκεφθείτε το Ledger Nano X

…ή διαβάστε την κριτική Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Καταπληκτικό για τους λάτρεις της ασφάλειας

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Trezor Model T Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Διεπαφή χρήστη οθόνης αφής
 • + Εύκολη εγκατάσταση
 • + Υποστηρίζει περίπου 1000 στοιχεία κρυπτογράφησης

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ογκώδης σχεδιασμός
 • Ακριβός

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τρέζορ είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες ψυχρού πορτοφολιού στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται συνεχώς στο λίστες με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης – Φυσικά, μπορούν να θεωρηθούν και από τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin!

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα το Trezor Model T – το πιο πρόσφατο και καλύτερο από το Trezor.

Το πορτοφόλι διαθέτει μερικές διαφορετικές πτυχές που σίγουρα θα εκτιμήσει κάθε εραστής του DOGE.

Για αρχάριους, το μοντέλο T είναι σίγουρα ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, και χρησιμοποιεί μερικά σχεδόν άθραυστη άμυνα. Λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αιτήματα ενημέρωσης υλικολογισμικού, κωδικοί PIN – το ονομάζετε, το πήρε η Trezor!

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Trezor Model T.

Παρόλο που μπορεί να μην είναι άμεσο όφελος για τους κατόχους Dogecoin, αξίζει να το αναφέρουμε το μοντέλο T υποστηρίζει ένα πολύ ευρύ φάσμα altcoins και διακριτικά κρυπτογράφησης, πολύ. Επομένως, αν είστε γενικά λάτρεις της κρυπτογράφησης, μπορεί να το βρείτε πολύ βολικό, έχοντας τη δυνατότητα να κρατάτε τα περισσότερα από τα νομίσματά σας σε ένα, ενιαίο πορτοφόλι.

Ο πραγματικός φυσικός σχεδιασμός του Model T είναι… Λοιπόν, είναι ένα χτύπημα ή μια απώλεια. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα ότι το πορτοφόλι είναι ανθεκτικό και καλοφτιαγμένο – αυτό είναι προφανές. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά λειτουργικότητα οθόνης αφής, που είναι ένα πολύ σπάνιο θέαμα! Ωστόσο, αν και μπορεί να είναι το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin, ορισμένοι χρήστες το ισχυρίζονται πολύ ογκώδες για τις δικές τους προσωπικές προτιμήσεις.

Από άποψη τιμής, το Trezor Model T είναι στην πραγματικότητα αρκετά ακριβό. Θα σας κοστίσει περίπου 169 $, που το βάζει στη λίστα των πιο ακριβών πορτοφολιών κρυπτογράφησης που μπορούν να αγοράσουν και τα χρήματα! Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες της εταιρείας φαίνεται να συμφωνούν η αναλογία ποιότητας τιμής VS ελέγχει – αυτό είναι υπέροχο!

Επισκεφτείτε το Trezor Model T

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Ιδανικό για αρχάριους Dogecoin

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Οπως ίσως γνωρίζετε, Καθολικό είναι μια εταιρεία πορτοφολιών κρυπτογράφησης υλικού. Ενώ το μοντέλο Nano X που προσφέρει στο ευρύ κοινό είναι ο πιο συχνός υποψήφιος στις λίστες των καλύτερων πορτοφολιών Dogecoin (αυτή η λίστα είναι, βεβαίως, δεν αποτελεί εξαίρεση), η μάρκα έχει επίσης ένα άλλο πορτοφόλι για να προσφέρει στους πελάτες της – το Ledger Nano S.

Το Nano S είναι το κορυφαίο πορτοφόλι υλικού από το Ledger. Συχνά υποστηρίζω αυτό το σημείο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για άτομα που μόλις ξεκινούν με κρυπτογράφηση, και θέλω να μεταφέρω τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Το Dogecoin δεν αποτελεί εξαίρεση εδώ.

Βλέπετε, το Nano S είναι ένα τέλειο πορτοφόλι υλικού για αρχάριους. Χαρακτηρίζει ένα μικρό και διακριτικό σχέδιο – σημαντικά μικρότερο από αυτό του Nano X. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι θα μπορείτε να το μεταφέρετε χωρίς να διακινδυνεύσετε πάρα πολύ κάποιος να το παρατηρήσει και να το αναγνωρίσει. Το γεγονός ότι το πορτοφόλι υλικού μοιάζει με USB stick είναι ένα πρόσθετο μπόνους!

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Ledger Nano S.

Το Nano S υποστηρίζει το Dogecoin σε πλήρη έκταση. Θα μπορείτε κατάστημα, στείλετε, και λάβετε το DOGE σας, χωρίς ερωτήσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε μετά την αγορά και τη λήψη του Ledger Nano S είναι απλά ρυθμίστε τη συσκευή, και εγκαταστήστε την εφαρμογή Dogecoin στο πορτοφόλι. Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη και αρκετά απλή για παρακολούθηση.

Το DOGE υποστηρίζεται επίσης πλήρως από το Ledger Live – το περιβάλλον χρήστη του εν λόγω πορτοφολιού υλικού. Θα μπορείτε να ελέγξετε τα Dogecoins σας από επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή και επίσης από την κινητή συσκευή σας, χωρίς πρόβλημα.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Ledger Nano S είναι το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ προσιτό πορτοφόλι υλικού! Αγορά από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας (το μόνο μέρος από το οποίο θα πρέπει να το αγοράζετε, να θυμάστε), θα σας κοστίσει περίπου 59 $ – αυτή είναι μια καταπληκτική τιμή για ένα τόσο υψηλής ποιότητας προϊόν!

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

4. Trezor One – Ένα ολοκαίνουργιο πορτοφόλι υλικού

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Trezor Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Ένα πολύ γνωστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
 • + Διατηρεί τεράστιο αριθμό κρυπτονομισμάτων
 • + Συνεχείς ενημερώσεις υλικολογισμικού

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ακριβός
 • Υπήρξε προηγουμένως μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Trezor One είναι η παλαιότερη έκδοση ενός από τα κορυφαία πορτοφόλια υλικού στη βιομηχανία κρυπτογράφησης – το μοντέλο Τ. Όπως έχετε παρατηρήσει πιθανώς, και τα δύο μοντέλα έχουν βρεθεί στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin.

Τώρα, το γεγονός ότι το Trezor One είναι το παλαιότερο πορτοφόλι και υπάρχει μια νέα και βελτιωμένη έκδοση δεν σημαίνει ότι είναι παρωχημένο. Αντίθετα – το μοντέλο Trezor One εξακολουθεί να έχει μια πολύ συγκεκριμένη ομάδα λάτρεις της κρυπτογράφησης που εξυπηρετεί!

Για αρχάριους, με κάποια αληθινή μόδα του Trezor, μπορείτε να περιμένετε αυτήν την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού για το Dogecoin πολύ ασφαλές. Εχει προηγμένη λειτουργικότητα κωδικού PIN που, εκτός από περιορισμένη σύνδεση USB, αποτρέπει την κλοπή των νομισμάτων DOGE σας ένα keylogger ή κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό που ενδέχεται να υπάρχει στον υπολογιστή σας.

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Trezor One.

Η ίδια η συσκευή είναι στην πραγματικότητα αρκετά μικρή και λεπτή, ειδικά όταν τη συγκρίνετε με τη νεότερη έκδοση. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ ανθεκτικό – το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το κουτί και να κρατάτε το Trezor One στα χέρια σας για να το συνειδητοποιήσετε πολύ.

Το εν λόγω πορτοφόλι υλικού είναι επίσης ενημερώνεται συνεχώς από διάφορες ενημερώσεις και δυνατότητες υλικολογισμικού. Αυτό δείχνει απλώς ότι η Trezor είναι σίγουρα σκληρή στη δουλειά όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ασφάλειας των περιουσιακών στοιχείων σας ενημερωμένη και σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές και κρυπτογραφικές τάσεις.

Τέλος, έρχεται το Trezor One μια πολύ αξιοπρεπή τιμή, πολύ! Μπορείτε να περιμένετε από το πορτοφόλι να σας κοστίσει περίπου 59 $. Σε σύγκριση με το μοντέλο T, αυτή είναι μια εξαιρετική τιμή! Απλώς σιγουρευτείτε, ως συνήθως, να αγοράζετε μόνο τα προϊόντα της Trezor από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας – Ποτέ μην εμπιστεύεστε τρίτους λιανοπωλητές, καθώς ενδέχεται να σας πουλήσουν μια ελαττωματική συσκευή!

Επισκεφτείτε το Trezor

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Trezor

5. KeepKey – Εναλλακτική λύση για ένα πορτοφόλι Hardware Dogecoin

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση KeepKey Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλές πορτοφόλι υλικού
 • + Εύχρηστος
 • + Ελκυστική τιμή

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα
 • Μπορεί να είναι βαριά για μεταφορά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

KeepKey είναι, βεβαίως, ένα πολύ κοινό όνομα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης υλικού. Αν και σίγουρα δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο, ας πούμε, α Καθολικό ή Τρέζορ συσκευή, το KeepKey έχει σίγουρα ακόμα μια αρκετά συμπαγή θέση και θήκη χρήσης!

Είναι, για ένα γεγονός, ένα κρύο πορτοφόλι – μια συσκευή υλικού στην οποία θα χρησιμοποιούσατε για να αποθηκεύσετε τα Dogecoins σας. Μια ματιά σε αυτή τη λίστα θα σας δείξει αυτό Το DOGE είναι αρκετά δημοφιλές με κρύα πορτοφόλια, εν γένει – αυτό, ωστόσο, είναι απολύτως καταπληκτικό!

Τώρα, λοιπόν – ποια είναι η συμφωνία με το KeepKey και γιατί θεωρείται από ορισμένους ως το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin?

Λοιπόν, για να ξεκινήσω, Το KeepKey προσφέρει στους χρήστες του ορισμένες βέλτιστες δυνατότητες ασφαλείας. Το πορτοφόλι χρησιμοποιεί κάτι που είναι γνωστό ως μια γεννήτρια τυχαίων κωδικών PIN. Ειλικρινά, θα δημιουργήσει ένα διαφορετικό PIN σε κάποια συγκεκριμένα χρονικά σημεία, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό προληπτικό εργαλείο όταν πρόκειται δραστηριότητες και ιολογικοί χαρακτήρες που μπορεί να υπάρχει στον υπολογιστή σας.

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: KeepKey.

Το KeepKey σας επιτρέπει επίσης ορίστε μια φράση ανάκτησης – ένας συνδυασμός 24 λέξεων που θα σας επέτρεπε να ανακτήσετε τα χρήματά σας, εάν χάσατε την πρόσβαση στη συσκευή σας ή θα προκύψει κάποιο άλλο σφάλμα.

Το ίδιο το πορτοφόλι είναι… Ενδιαφέρουσα. Σίγουρα διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό, αυτό είναι σίγουρο! Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες εκφράζουν το συναίσθημα ότι η συσκευή είναι απλά πολύ ογκώδες. Αλήθεια, αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin, μπορεί να εκτιμήσετε κάτι που είναι λίγο πιο διακριτικό.

Από την άλλη πλευρά, πιθανότατα δεν σκοπεύετε να μεταφέρετε το πορτοφόλι του υλικού σας μαζί σας όλη την ώρα, επομένως αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα. Όποια και αν είναι η περίπτωση, ένα πράγμα είναι σίγουρο – το KeepKey διαθέτει σίγουρα ένα ενδιαφέρον σχέδιο!

Το καλύτερο, ωστόσο, είναι ότι είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο προσιτά πορτοφόλια υλικού στην αγορά! Από τη σύνταξη αυτής της λίστας με τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin, το KeepKey θα σας κοστίσει περίπου 49 $. Αυτή είναι μια καταπληκτική τιμή, ειδικά για ένα πορτοφόλι καλοφτιαγμένο ως KeepKey! Όποιος ψάχνει το καλύτερο πορτοφόλι για το Dogecoin πρέπει σίγουρα να ελέγξει το εν λόγω προϊόν.

Επισκεφτείτε το KeepKey

…ή διαβάστε την κριτική KeepKey

6. Binance – Για τους ενθουσιώδεις εμπόρους Dogecoin

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Εάν γνωρίζετε καθόλου τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, πιθανότατα έχετε ακούσει Κάθισμα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης εκεί έξω!

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Ωστόσο, είναι μια ανταλλαγή που μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Dogecoin. Και αρκετά καλό, σε αυτό!

Ο Binance είναι, βεβαίως, ένα ζεστό πορτοφόλι, στο χώρο αποθήκευσης DOGE. Θα κρατούσατε τα νομίσματά σας στον λογαριασμό Binance, ο οποίος απλώς λειτουργεί ως πορτοφόλι.

Πολλοί χρήστες και DOGE κυνηγούς θα σας πουν ότι πρέπει να είναι η αποθήκευση Dogecoin προσωρινός – ότι πρέπει πάντα να επιλέγετε την αγορά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού, και μεταφέρετε τα χρήματά σας σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Λοιπόν, αυτό είναι απολύτως σωστό – Ωστόσο, η αποθήκευση του DOGE στο Binance έχει κάποια αξιοσημείωτα οφέλη.

Αυτά τα οφέλη θα είναι άμεσα σαφή σε εκείνους τους κατόχους DOGE που σκοπεύουν ανταλλάσσουν ενεργά τα νομίσματά τους, με ελπίδες για κερδίζοντας κέρδος ενώ το κάνετε. Εάν εσείς οι ίδιοι είστε έμπορος (ή προσπαθείτε να γίνετε ένας), το Binance μπορεί να είναι το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin για εσάς.

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Bianance.

Το πορτοφόλι ανταλλαγής προσφέρει στους χρήστες του μια τεράστια συλλογή διαφορετικών ζευγών συναλλαγών – Περιλαμβάνονται εκείνα που σχετίζονται με το DOGE. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι δεν θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε πωλήστε ή ανταλλάξτε τα Dogecoins σας – Ειλικρινά, το Binance προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να το κάνει.

Επιπλέον, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συγκεκριμένο διαδικτυακό πορτοφόλι Dogecoin, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτελέστε όλες τις συναλλαγές σας σε λίγα δευτερόλεπτα. Βλέπετε, τα νομίσματά σας θα τεχνικά να βρίσκεται στο χρηματιστήριο – αν θέλετε να τα ανταλλάξετε, δεν θα χρειαστεί να εκτελέσετε κάποιες διαδικασίες μεταφοράς από το ένα πορτοφόλι στο άλλο ή απλά στο Binance.

Τέλος, αξίζει να αναγνωρίσετε ότι το γεγονός ότι το Binance θεωρείται ευρέως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά μας λέει κάτι την πλευρά ασφαλείας της ανταλλαγής, πολύ. Ειλικρινά, είναι μια πολύ ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα – το DOGE σας πρέπει να είναι ασφαλές!

Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Binance μόνοι σας, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

7. Kraken – Ένα πολύ ασφαλές Exchange / Πορτοφόλι Dogecoin

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κράκεν είναι, κυρίως, μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανταλλάξετε και να ανταλλάξετε διάφορα cryptos στον ιστότοπο – το DOGE δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ωστόσο, ο Kraken μπορεί να λειτουργήσει τέλεια ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Dogecoin, εκτός από την ανταλλαγή.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι πολύ απλός. Εχεις δύο μεγάλες επιλογές – ένα όταν έχετε ήδη κάποια Dogecoins και ένα άλλο όπου δεν έχετε ακόμα DOGE, αλλά έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να επενδύσετε σε αυτό.

Εάν έχετε ήδη στη διάθεσή σας κάποια Dogecoin, ανάλογα με το πού βρίσκονται, μπορείτε εύκολα να τα μεταφέρετε στον λογαριασμό σας στο Kraken (υποθέτοντας ότι έχετε δημιουργήσει ένα, δηλαδή). Το ίδιο με οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων υψηλού επιπέδου εκεί έξω, απλά θα πλοηγηθήκατε στο πορτοφόλι (αποθηκευτικός χώρος) του λογαριασμού σας και θα δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι DOGE από εκεί.

Εάν, ωστόσο, εξακολουθείτε να μην διαθέτετε Dogecoins και ψάχνετε το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin για να ξεκινήσετε το ταξίδι κρυπτογράφησης στο δεξί πόδι, η διαδικασία θα είναι ακόμη πιο απλή. Ειλικρινά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι εγγραφείτε στο Kraken, και μετά αγοράστε μερικά Dogecoins – θα χρηματοδοτηθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Kraken και μπορείτε να το πάρετε από εκεί!

Καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin: Kraken.

Τώρα, αποδείξαμε ότι το Kraken είναι απλό στη χρήση, και ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Degecoins σας στην πλατφόρμα. Ωστόσο, πρέπει ακόμη να συζητήσουμε το ερώτημα γιατί θα θέλατε να το κάνετε πρώτα.

Βλέπετε, ο Kraken έχει να κάνει με ένα μόνο χαρακτηριστικό – ασφάλεια. Μπορεί εύκολα να ονομαστεί ένας από τους πιο ασφαλείς ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά! Είτε είναι Πιστοποιητικά SSL και επιβεβαιώσεις σύνδεσης, ή 2FA και ψυχρής αποθήκευσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι Το Kraken θα προστατεύσει τα κρυπτογράφημά σας μάλλον ανθεκτικά.

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι επίσης κρίσιμο! Το Kraken αποθηκεύει έως και το 95% των χρημάτων των χρηστών του σε συσκευές ψυχρής αποθήκευσης – νομίζω Καθολικό ή Τρέζορ, αλλά σε μεγάλο, εταιρικό επίπεδο. Αυτό είναι τελείως φανταστικο, αφού σημαίνει ότι κανένας χάκερ δεν θα μπορεί να φτάσει τα Dogecoins σας!

Αν σας ενδιαφέρει αυτό που έχει να προσφέρει ο Kraken και πιστεύετε ότι αυτή η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης μπορεί να είναι το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin για εσάς, φροντίστε να το ελέγξετε εδώ.

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

Συμπεράσματα

Αν το έχετε φτάσει μέχρι στιγμής, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που παρέμεινε στη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Dogecoin της τρέχουσας χρονιάς!

Βεβαίως, όπως πιθανότατα μπορείτε να πείτε μόνοι σας, η λίστα προσφέρει μικρή ποικιλίακρύα πορτοφόλια κυριαρχούν σε αυτό, με το DOGE storage που βασίζεται σε ανταλλαγή να έρχεται δεύτερη. Ωστόσο, αυτό έχει νόημα για μερικούς λόγους.

Πρωτα απο ολα, Dogecoin είναι μάλλον δημοφιλές – Λόγω της δημοτικότητάς του, πολλά κρύα πορτοφόλια υποστηρίζουν το νόμισμα χωρίς προβλήματα. Χορήγησε ότι ο αποθηκευτικός χώρος κρυπτογράφησης υλικού θα είναι πάντα ο «τρόπος να πάει» στο μέτρο ασφάλεια ανησυχεί, δεν είναι λοιπόν περίεργο που η παρουσία ψυχρού πορτοφολιού είναι τόσο κυρίαρχη στην παραπάνω λίστα μας.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Ωστόσο, ωστόσο, υπάρχει και η πτυχή του ευκολία να εξετάσει επίσης. Μπορεί να μην είναι όλοι μακροπρόθεσμοι επενδυτές DOGE που είναι έτοιμοι να καλύψουν τα κέρματά τους για τα επόμενα χρόνια. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να παίρνουν την ενεργή διαδρομή συναλλαγών – σε μια τέτοια κατάσταση, η χρήση των υπηρεσιών ενός ψυχρού πορτοφολιού μπορεί να είναι λίγο δυσκίνητη και χρονοβόρα.

Εδώ, Τα ζεστά πορτοφόλια είναι προτιμότερα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με Πορτοφόλια Dogecoin με βάση την ανταλλαγή – Σας επιτρέπουν να διατηρείτε και τα δύο σας κέρματα σε ασφαλές περιβάλλον (υποθέτοντας ότι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης κορυφαίου επιπέδου, δηλαδή) και επίσης να τις ανταλλάσσετε σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Μεγάλος!

Συνολικά, είτε είναι το Ledger Nano X ή Κάθισμα, Ελπίζω να μπορέσατε να βρείτε το καλύτερο πορτοφόλι Dogecoin για τον εαυτό σας. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την ανάγνωση και σας εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις περιπέτειες που σχετίζονται με το DOGE. Ευθυμίες και μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map