Επανεξέταση πορτοφολιού Edge

Ξερεις κατι κρυπτονομισματα και την αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων έχουν κοινό? Σωστά – αποκλειστικά για κινητά πορτοφόλια crypto. Δεν έχει σημασία αν διαβάζατε κάποια Πορτοφόλι άκρης σχόλια ή άλλα σχόλια πορτοφολιών για κινητά, οι τάσεις των ρευμάτων είναι αναμφισβήτητες.

Ποιες είναι οι τάσεις; Λοιπόν, ενώ το θέμα των κρυπτονομισμάτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλές κάθε μέρα, είναι προφανές ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης τα τηλέφωνά τους για πολλούς λόγους, όλο και περισσότερο – είτε πρόκειται για περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση βίντεο ή ακόμη και πληρωμή φόρων και άλλες χρηματοοικονομικές ενέργειες.

Με αυτό όμως υπάρχει εισροή κινητών πορτοφολιών κρυπτογράφησης αυτό είναι αρκετά αισθητό, πολύ. Η επιλογή του σωστού για εσάς μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή! Λοιπόν, εάν αυτή τη στιγμή ψάχνετε, διαβάστε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Edge και ελέγξτε τη – ίσως είναι το σωστό πορτοφόλι για εσάς.

TL; Δρ: Το πορτοφόλι Edge θεωρείται αρκετά απλό στη χρήση και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ανταλλάσσουν συχνά κρυπτογράφηση. Υποστηρίζει πολλά διαφορετικά altcoins και ακόμη και μερικά διακριτικά ERC-20 και διαθέτει επίσης αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα και κρυπτονομικά στοιχεία
  • Εύκολο στη χρήση και πλοήγηση
  • Αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας
  • Ενσωματωμένες ανταλλαγές

Μειονεκτήματα

  • Πορτοφόλι αποκλειστικά για κινητά
  • Όχι τόσο ασφαλές όσο κάποιες άλλες επιλογές ψυχρής αποθήκευσης

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: PROS

Αυτό που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μπερδευτούν όταν αναζητούν για πρώτη φορά κάποια Πορτοφόλι άκρης Οι κριτικές είναι το γεγονός ότι το όνομα “Airbitz” εμφανίζεται αρκετά συχνά, σε σχετικές αναζητήσεις.

Λοιπόν, αυτό είναι απλώς επειδή αυτό ονομάστηκε το πορτοφόλι, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τότε όμως, ήταν ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν, και – όπως πιθανότατα φαντάζεστε – υπήρξαν πολλές διαφορετικές περιπλοκές, τόσο από πλευράς προϊόντος όσο και από αυτήν της εταιρείας πίσω από αυτό.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge

Αρκεί να πούμε ότι η Airbitz ήταν ένα πορτοφόλι Bitcoin, όταν ήταν ακόμα «πράγμα» – γι ‘αυτό υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν το “πορτοφόλι Edge Bitcoin”. Η βελτιωμένη και μετονομασμένη έκδοση του προϊόντος, ωστόσο, προσφέρει τώρα υποστήριξη πολλαπλών κρυπτονομισμάτων – δεν είναι πια Bitcoin-αποκλειστικό είδος συμφωνίας.

Ξεκινώντας τα πράγματα με θετικό νόημα, ωστόσο, ας εξετάσουμε τον προαναφερθέντα ελέφαντα στο δωμάτιο – το γεγονός ότι Το Edge υποστηρίζει τώρα ένα πλήθος διαφορετικών κρυπτονομισμάτων.

Υποστήριξη πολλαπλών κρυπτονομισμάτων

Ένα από τα πιο αναφερόμενα χαρακτηριστικά του ένα αξιοπρεπές πορτοφόλι κρυπτογράφησης πρέπει να είναι δικό του δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών διαφορετικών altcoins. Αυτό είναι ένα αίσθημα που ισχύει και για τις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Edge.

Εάν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με την ορολογία κρυπτογράφησης, επιτρέψτε μου να εξηγήσω – ένα “altcoin” είναι βασικά οποιοδήποτε cryptocurrency που δεν είναι Bitcoin. Ενώ ο ορισμός είχε κάποιες αλλαγές με την πάροδο των ετών, και υπάρχουν πολλά κρυπτογράφηση που δεν έχουν καμία σχέση με το Bitcoin (που σημαίνει ότι δεν είναι “πιρούνι” του BTC), το γενικό συναίσθημα παραμένει το ίδιο.

Το έχω ήδη τονίσει αυτό στην αρχή της αναθεώρησης του πορτοφολιού Edge, αλλά, με την αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι αρχίζουν να επενδύστε σε μια μεγαλύτερη ποικιλία κερμάτων, πολύ. Με αυτό, όμως, έρχεται η ενόχληση του να πρέπει βρείτε ένα πορτοφόλι που θα υποστηρίζει όλα αυτά τα νομίσματα.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge


Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την αποθήκευση διαφορετικών κρυπτονομισμάτων σε διαφορετικά πορτοφόλια – ειλικρινά, μπορεί να είναι ασφαλέστερο με αυτόν τον τρόπο! Ακόμα, αν εκτιμάτε ευκολία, ή είναι ενεργός έμπορος, πιθανότατα θέλετε ένα ενιαίο πορτοφόλι για ευκολότερη πρόσβαση και απλούστερη (& γρηγορότερα!) συναλλαγές.

Λοιπόν, με όλα αυτά, οι κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Edge θα σας πουν αυτό Ναίτο πορτοφόλι Edge υποστηρίζει πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αυτή είναι πιθανώς μια ευπρόσδεκτη έκπληξη για όσους αναζητούν κάποιες κριτικές για το πορτοφόλι Edge ‘Bitcoin’!

Πίνακας: Τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από το Coinbase Wallet and Edge

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, το πορτοφόλι Edge υποστηρίζει πάνω από 30 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και τα περιουσιακά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου Bitcoin, Bitcoin μετρητά, Αιθέριο, Litecoin, Κυματισμός, και ακόμα Μονόρο!

Φυσικά, αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για όλους και όλους τους χρήστες του Edge! Η ευκολία εκτιμάται πολύ και μια εκτεταμένη λίστα υποστηριζόμενων νομισμάτων σίγουρα θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες στο πορτοφόλι!

Ενσωματωμένες ανταλλαγές (πληθυντικός!)

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – οι κριτικές από το πορτοφόλι πολλαπλών χρηστών θα σας πουν ότι υπάρχουν μερικές διαφορετικές ενσωματωμένες ανταλλαγές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα εντός του πορτοφολιού Edge.

Αυτό είναι πολύ καλό!

Οι εν λόγω ανταλλαγές περιλαμβάνουν ορισμένα από τα γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, όπως Αλλαγή μορφής και Τσανγκλι, μεταξύ άλλων. Επίσης, το πορτοφόλι Edge χρησιμοποιεί Απλός ως «μεσάζων» τους – αυτό προσθέτει στην πτυχή της ασφάλειας ολόκληρης της δοκιμασίας (περισσότερα σε αυτό αργότερα).

Ενώ μια τέτοια ενσωματωμένη λειτουργικότητα ανταλλαγής υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και είναι σχεδόν έκπληξη για τους περισσότερους κατόχους κρυπτογράφησης σήμερα, είναι πραγματικά πολύ ωραίο ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανταλλαγές για να διαλέξετε, όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτογράφηση.

Επανεξέταση πορτοφολιού: υποστηριζόμενες ανταλλαγές.

Ωστόσο, ως γενική ιδέα, ολόκληρη η συμφωνία «ενσωματωμένης ανταλλαγής» είναι μεγάλη, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε όλες τις προαναφερθείσες διαδικασίες από την άνεση του πορτοφολιού σας, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τα χρήματα κρυπτογράφησης σε κάποια συγκεκριμένα ανταλλαγή, εκτέλεση των συναλλαγών και, στη συνέχεια, μεταφορά τους πίσω.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ορισμένες ανταλλαγές ενδέχεται να προσφέρουν καλύτερες χρεώσεις από άλλες – Αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη, καθώς μπορεί να αξίζει τον κόπο να αποσύρετε και να μεταφέρετε κρυπτογραφικά σας χειροκίνητα.

Απλό και εύκολο στη χρήση

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα σημείο που τείνω να αναφέρω πολύ συχνά, όποτε μιλάω για πορτοφόλια κρυπτογράφησης που βασίζονται σε κινητά – αυτή η κριτική του πορτοφολιού Edge δεν αποτελεί εξαίρεση. Βλέπετε, στον κόσμο της κρυπτογράφησης, μέχρι σήμερα, υπάρχει ένα στίγμα κατά του χώρου αποθήκευσης που βασίζεται σε κινητά – ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή θεωρείται ότι είναι είτε πραγματικά δύσκολο στη χρήση, ή απλά διαισθητικό.

Πορτοφόλια όπως Ακρη, Ωστόσο, στοχεύστε να σπάσετε αυτό το στερεότυπο.

Δεν θα ασχοληθώ πραγματικά με τις λεπτομέρειες του τρόπου χρήσης του πορτοφολιού, καθώς πρόκειται για κάτι που θα καλυφθεί αργότερα σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Edge. Τούτου λεχθέντος, μπορώ, στην πραγματικότητα, να σας πω αυτό η ίδια η εφαρμογή είναι πολύ διαισθητική και απλή στην πλοήγηση.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge

Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες τοποθετούνται σε ορισμένες πολύ βολικές περιοχές γύρω από την εφαρμογή και ο σχεδιασμός του πορτοφολιού είναι απλοϊκός, επίσης – δεν πρέπει να πιείτε τον εαυτό σας να προσπαθείτε να περιηγηθείτε στο πορτοφόλι και να χάσετε κάθε αίσθηση πώς να το κάνετε.

Βεβαίως, αν και δεν θα σας πουν πολλές κριτικές για το πορτοφόλι Edge, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πορτοφόλια για κινητά εκεί έξω που προσπαθούν να εξαλείψουν την ιδέα ότι ο αποθηκευτικός χώρος για κινητά είναι «δυσκίνητος» και «σύγχυση». Αν και δεν αξίζει να κάνουμε συγκρίσεις, αρκεί να το πούμε αυτό Ο Edge κάνει σίγουρα καλή δουλειά από αυτή την άποψη.

Αξιοπρεπείς λειτουργίες ασφαλείας (2FA)

Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, η πτυχή του «ασφάλειαΕίναι πάντα ένα αμφιλεγόμενο θέμα όταν μιλάμε για αποθήκευση κρυπτονομισμάτων.

Δεν έχει σημασία ούτε το είδος του πορτοφολιού που εξετάζετε – σκεύη, εξαρτήματα, λογισμικό, κινητό ή αλλού. Το γεγονός είναι ότι, στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι είναι πολύ ευαίσθητοι όταν πρόκειται να διατηρήσουν την κορυφαία ασφάλεια των κρυπτογραφικών στοιχείων τους.

Και πρέπει να είναι! Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το δικό σας χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση σε μια τράπεζα, θα θέλατε πιθανώς αυτή η τράπεζα να προσφέρει το μέγιστο ποσό ασφάλειας, σωστά; Λοιπόν, το ίδιο ισχύει και με τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Ενώ τα πορτοφόλια για κινητά δεν είναι πάντα η «καλύτερη» επιλογή (απόσπασμα, χωρίς ένδειξη) όταν πρόκειται για το ζήτημα του ασφάλεια κρυπτογράφησης, στην πραγματικότητα είναι αξιοπρεπείς. Επιπλέον, οι κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Edge επισημαίνουν ότι το εν λόγω πορτοφόλι κρυπτογράφησης διαθέτει στην πραγματικότητα μια σειρά διαφορετικών λειτουργιών ασφαλείας!

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: εύκολο να αγοράσετε και να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση.

Για αρχαριους, όλα τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται στη δική σας συσκευή, και όχι στους διακομιστές της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μόνοι σας έχουν πρόσβαση σε αυτά – Αυτό όχι μόνο διατηρεί την αρχική φιλοσοφία πίσω από τα κρυπτονομίσματα (αποκέντρωση), αλλά το κάνει επίσης έτσι η ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων είναι αυστηρά στα χέρια σας.

Το Edge υποστηρίζει επίσης το 2FA – έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Και πάλι, ενώ είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να είναι φυσιολογικό στις μέρες μας, πιθανότατα θα εκπλαγείτε από το πόσα πορτοφόλια δεν χρησιμοποιούν αυτήν τη μέτρηση ασφάλειας.

Είναι επίσης πολύ μεγάλη υπόθεση! Το 2FA είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να προστατέψετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία – ανταλλαγές όπως CEX.io είναι ένα καλό παράδειγμα του 2FA που εφαρμόζεται σωστά.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, είναι σίγουρα μια νίκη από την πλευρά του Edge!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: CONS

Έτσι, τώρα που έχουμε καλύψει μερικές από τις πιο επαίνουσες κριτικές για το πορτοφόλι χρήστη Edge, πρέπει να αναφέρουμε μερικά πράγματα που μπορεί να μην είναι τόσο θετικά, αλλά εξακολουθούν να είναι κρίσιμος να μάθουν για όποιον σκέφτεται να δοκιμάσει το πορτοφόλι.

Πορτοφόλι αποκλειστικό για κινητά – Χωρίς υποστήριξη για επιτραπέζιους υπολογιστές

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του πορτοφολιού είναι επίσης, αδιαμφισβήτητα, η μεγαλύτερη αδυναμία του.

Όπως πιθανώς έχετε καταλάβει σε όλη αυτή την κριτική του πορτοφολιού Edge “Bitcoin”, Το Edge είναι αυστηρά ένα κινητό πορτοφόλι – χωρίς συσκευές υλικού, χωρίς υποστήριξη στην επιφάνεια εργασίας, κανένα από αυτά.

Για ορισμένους κατόχους κρυπτογράφησης, Αυτό είναι υπέροχο – Δηλαδή, οι άνθρωποι που θα ενθουσιαστούν περισσότερο είναι αυτοί που ενεργά ανταλλαγή των κρυπτονομισμάτων τους, ή έχουν αλλά μια μικρή ποσότητα από αυτά για να κρατήσει.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: τα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Edge.

Ωστόσο, για την πλειοψηφία του πληθυσμού, αυτό δεν είναι τόσο ιδανικό. Βλέπετε, η πρόσβαση μόνο σε κινητά σημαίνει ότι είστε συνδεδεμένοι με μία μόνο συσκευή – δεν μπορείτε πραγματικά να μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας σας για ευκολότερη (ταχύτερη) περιήγηση και συγκεκριμένη δράση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, όσον αφορά τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, ο χώρος αποθήκευσης που βασίζεται σε κινητές συσκευές δεν θεωρείται ως η ασφαλέστερη επιλογή εκεί έξω. Σίγουρα, εάν χρειάζεστε ένα πορτοφόλι για σύντομο χρονικό διάστημα ή έχετε ελάχιστο ποσό κρυπτογράφησης και απλά παίζετε, δεν είναι “μεγάλο πρόβλημα”.

Εάν, ωστόσο, είστε σοβαροί για το crypto, θα πρέπει να εξετάσετε την επένδυση σε ορισμένες ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις – συγκεκριμένα, ένα υψηλής ποιότητας πορτοφόλι υλικού.

Δεν υπάρχει αρκετή ποικιλία κρυπτονομισμάτων για ορισμένους χρήστες

Τώρα, στην αρχή αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Edge, σας έχω πει ότι το εν λόγω πορτοφόλι υποστηρίζει πολλαπλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Αυτό είναι αλήθεια. Τούτου λεχθέντος όμως φαίνεται ο αριθμός παραμένει πολύ χαμηλός για ορισμένους από τους χρήστες του.

Βλέπετε, παρόλο που το Edge έχει περισσότερα από 30 διαφορετικά στοιχεία κρυπτογράφησης που υποστηρίζει, οι άνθρωποι μπορεί να κατέχουν έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό κρυπτονομισμάτων. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, υπάρχουν περισσότερα από 5000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα στον κόσμο – από αυτόν τον λογαριασμό, Το Edge μπορεί να διατηρήσει μόνο περίπου το 0,6% όλων των κρυπτονομισμάτων εκεί έξω!

Πίνακας: Οι πληροφορίες της εταιρείας για το πορτοφόλι και το Edge της Electrum

Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα για όσους κατέχουν πραγματικά κάποια στοιχεία κρυπτογράφησης που δεν υποστηρίζει το πορτοφόλι. Διαβάζοντας όλες τις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Edge που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι μειονότητα.

Ωστόσο, είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν σκέφτεστε να δοκιμάσετε το πορτοφόλι Edge!

Συγκρίνετε Edge δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Edge δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμή

Τιμολόγηση είναι ίσως το πιο απλό μέρος αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού Edge.

Το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Edge για κινητά είναι εντελώς δωρεάν για λήψη, εγκαθιστώ, ρύθμιση και χρήση. Αυτό είναι πολύ καλό – σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να το δοκιμάσει, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Συναλλαγές έναντι κόστους, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το ίδιο το πορτοφόλι παίρνει περικοπή 1% από τη συναλλαγή – αυτό είναι δίκαιο. Πάνω από αυτό όμως, η ίδια η ανταλλαγή παίρνει επίσης ένα καθορισμένο τέλος – Αν και εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, οι περισσότερες κριτικές για το πορτοφόλι χρήστη Edge αναφέρουν ότι πρέπει να είναι περίπου 4% -6%.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πορτοφόλι Cryptocurrency Edge?

Έτσι, λοιπόν – ως τελικό σημείο σε αυτήν την αναθεώρηση του πορτοφολιού Edge, ας συζητήσουμε την πραγματική χρήση του εν λόγω πορτοφολιού. Ειλικρινά, αυτό θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το αν είναι ή όχι η σωστή επιλογή κρυπτογράφησης για εσάς.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Edge Wallet?

Πρώτα πράγματα πρώτα – οι διαδικασίες εγκατάστασης και ρύθμισης.

Βήμα 1: Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής από το κατάστημα της επιλογής σας. Χρησιμοποιώ μια συσκευή Android, έτσι το παράδειγμά μου περιλαμβάνει το Google Play Store.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: η εφαρμογή πορτοφολιού Edge στο Play Store.

Βήμα 2: Αφού το εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε, θα σας δοθεί η επιλογή δημιουργίας λογαριασμού. Πατήστε το κουμπί για να συνεχίσετε.

Επανεξέταση πορτοφολιού: οθόνη δημιουργίας λογαριασμού.

Βήμα 3: Εδώ, Ακρη εξηγεί πώς θα είστε ο επίσημος κάτοχος του ονόματος χρήστη και των ιδιωτικών κλειδιών σας, και πώς είναι λοιπόν η απόλυτη ευθύνη σας να τα θυμάστε. Κρατάω σημειώσεις!

Έλεγχος πορτοφολιού Edge: πληροφορίες προτού συνεχίσετε να δημιουργείτε λογαριασμό.

Βήμα 4: Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη της επιλογής σας και συνεχίστε.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Edge: δημιουργία ονόματος χρήστη.

Βήμα 5: Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει όλες αυτές τις πληροφορίες και χρησιμοποιήστε μόνο έναν νέο και ποτέ άλλοτε κωδικό πρόσβασης!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Edge: δημιουργία κωδικού πρόσβασης.

Βήμα 6: Τέλος, σας ζητείται δημιουργήστε έναν προσαρμοσμένο κωδικό PIN. Είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας – και ένα ευπρόσδεκτο, σε αυτό!

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: Δημιουργία κωδικού PIN.

Βήμα 7: Θα σας δοθούν μερικές επιπλέον επιβεβαιώσεις – ελέγξτε τα πάντα και συνεχίστε.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: συμφωνίες και γενικές πληροφορίες.

Βήμα 8: Αυτό είναι – έχετε πλέον λογαριασμό στο πορτοφόλι Edge!

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: η πρώτη σελίδα της εφαρμογής Edge πορτοφόλι.

Παρόλο που η διαδικασία δημιουργίας αυτού του πορτοφολιού μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό, τι με τις περισσότερες άλλες εφαρμογές πορτοφολιών για κινητά, εξακολουθεί να απέχει πολύ από την ταλαιπωρία.

Πώς να μεταφέρετε χρήματα στο πορτοφόλι Edge?

Τώρα που έχετε λογαριασμό, ας ρίξουμε μια ματιά την πραγματική διαδικασία μεταφοράς στοιχείων κρυπτογράφησης.

Βήμα 1: Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής Edge πορτοφόλι, μεταβείτε στο πορτοφόλι σας – μπορείτε να το κάνετε είτε δημιουργώντας ένα νέο, προσαρμοσμένο πορτοφόλι είτε χρησιμοποιώντας ένα ήδη υπάρχον που έχει δημιουργηθεί για εσάς. Για αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιώ το πορτοφόλι Ethereum.

Βήμα 2: Εδώ, θα παρατηρήσετε δύο κουμπιά – “Αίτηση” και “Στείλετε“. Πατήστε το πρώτο.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: ζητώντας από τον Ether το πορτοφόλι Ethereum.

Βήμα 3: Στη σελίδα που εμφανίζεται, θα δείτε τη διεύθυνση πορτοφολιού που δημιουργήσατε και έναν κωδικό QR. Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να αντιγράψετε αυτήν τη διεύθυνση, να εισαγάγετε το ποσό ETH που θα λάβετε και να στείλετε τη διεύθυνση στον αποστολέα – αυτό είναι!

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: το πορτοφόλι Ethereum.

Η μεταφορά (και λήψη) στοιχείων κρυπτογράφησης με το πορτοφόλι Edge είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή. Η διαδικασία μεταφοράς δεν πρέπει να καθυστερήσει καθόλου!

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency με το Edge Wallet?

Τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά τη διαδικασία αγοράς κρυπτογράφησης εντός του εν λόγω πορτοφολιού.

Βήμα 1: Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, πατήστε το “ΑγοράΚουμπί στο κάτω άκρο της οθόνης.

Βήμα 2: Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη χώρα διαμονής σας. Όταν το κάνετε αυτό, θα παρουσιαστούν μερικές διαφορετικές επιλογές για το πώς θα μπορούσατε να πληρώσετε για τα νέα σας νομίσματα κρυπτογράφησης. Παραδείγματα περιλαμβάνουν τραπεζική μεταφορά, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και πληρωμές σε μετρητά.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: Επιλογές αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Βήμα 3: Η επιλογή τρόπου πληρωμής θα αποφασίσει επίσης αυτόματα τον μεσάζοντα που θα συμμετάσχει στη συναλλαγή σας. Στην περίπτωσή μου, όταν επιλέξω να αγοράσω ETH μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, αυτός ο μεσαίος είναι Απλός. Μετά από μερικές επιβεβαιώσεις, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα πορτοφόλι προορισμού και να εισαγάγετε το ποσό των κρυπτονομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε.

Επανεξέταση πορτοφολιού Edge: επιλογή ποσού Ether για αγορά.

Βήμα 4: Αφού ελέγξετε ξανά τα πάντα, θα μεταφερθείτε στη συνέχεια στο Simplex, όπου θα πρέπει να εισαγάγετε όλα τα στοιχεία πληρωμής σας. Μόλις επιλυθεί και πραγματοποιήσετε την πληρωμή, τελειώσατε – το μόνο που μένει είναι να περιμένετε να φτάσουν τα νέα σας νομίσματα κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι σας!

Έλεγχος πορτοφολιού Edge: εκτέλεση πληρωμής.

Γρήγορο, απλό και απλό!

Συμπεράσματα

Τώρα, λοιπόν – είναι το πορτοφόλι Edge αξίζει να δοκιμάσετε?

Όλα τα θέματα που λαμβάνονται υπόψη και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Edge, θα το έλεγα αυτό Ναίτο πορτοφόλι Edge αξίζει να εξεταστεί, ειδικά αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε ανταλλαγές κρυπτογράφησης μάλλον συχνά, και συναλλαγές νομισμάτων σε καθημερινή βάση.

Αν και το πορτοφόλι δεν διαθέτει πραγματικά ένα ευρύ φάσμα κερμάτων που υποστηρίζει, όποιος δεν βλέπει τις πιο άγνωστες και εξειδικευμένες επιλογές νομισμάτων δεν πρέπει να το θεωρεί αυτό πρόβλημα. Το πορτοφόλι Edge είναι απλό στη χρήση, δέχεται πληρωμές fiat, και έχει κάποια αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας, πολύ.

Σίγουρα μια αξιοπρεπής επιλογή!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map