Πώς να αγοράσετε Electroneum: Οδηγός για αρχάριους για την αγορά Electroneum

Γεια σε όλους. Καλώς ήλθατε σε έναν άλλο βήμα προς βήμα οδηγό, σήμερα θα σας δείξω πώς να αγοράσετε Electroneum!

Με τόσα πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε, μπορεί να είναι πονοκέφαλος γνωρίζοντας σε ποιον να επενδύσετε. Ωστόσο, υποθέτω ότι με την επίσκεψη σε αυτό το άρθρο, έχετε αποφασίσει ότι το κέρμα Electroneum αξίζει την επένδυσή σας! Λοιπόν, έχω κάποια καλά νέα για εσάς – έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι μπορείτε να ορυχείο Electroneum χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο! Ωραίο, ε; Γι ‘αυτό γίνεται τόσο δημοφιλές!

Όπως με όλα τα κρυπτονομίσματα, δεν υπάρχει ποτέ εγγύηση ότι ένα έργο θα πετύχει. Έτσι, πρώτα, σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ μαζί σας ορισμένες βασικές πληροφορίες πριν σας δείξω πώς να αγοράσετε το Electroneum.

Στη συνέχεια, θα εξετάσω τρία από τα καλύτερα χρηματιστήρια για να αγοράσετε το Electroneum, ακολουθούμενο από έναν απλό βήμα προς βήμα οδηγό που θα σας δείχνει ακριβώς πώς να αγοράσετε το Electroneum για πρώτη φορά.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας πηδήσουμε σε αυτό!


Τι είναι το Electroneum?

Το Electroneum δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017. Το ICO του (αρχική προσφορά νομισμάτων) έληξε νωρίς καθώς έφτασε στο σκληρό του φύλλο των 40 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ενδιαφέρον ότι η Electroneum ήταν η πρώτη βρετανική ομάδα που ξεκίνησε μια νέα κρυπτογράφηση.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Σημείωση: Ένα σκληρό όριο είναι το μέγιστο χρηματικό ποσό που μια νέα εταιρεία crypto θέλει να συγκεντρώσει. Ένα soft cap είναι ένα ελάχιστο ποσό που χρειάζεται να συγκεντρώσει για να ξεκινήσει το έργο.

Η πλατφόρμα Electroneum δημιουργήθηκε με διακλάδωση του κωδικού Monero. Προς το παρόν κυκλοφορούν 6,698 δισεκατομμύρια Electroneum και μόνο 21 δισεκατομμύρια μπορεί ποτέ να δημιουργηθεί.

Σημείωση: Όταν μιλάω για «διακλάδωση» άλλου blockchain, αυτό σημαίνει ότι ο αρχικός κώδικας αντιγράφεται, αλλά αλλάζει για να κάνει βελτιώσεις. Διάσημα παραδείγματα forking περιλαμβάνουν το Ethereum Classic (από το Ethereum) και το Bitcoin Cash (από το Bitcoin).

Η ιδέα του ομαδικού έργου Electroneum είναι η δημιουργία κρυπτογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε διαθέτει κινητό τηλέφωνο. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο για όσους ζουν σε φτωχότερες χώρες, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Ο λόγος που το έργο επιδιώκει να γίνει μεγάλο στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι ότι αυτή τη στιγμή κοστίζει πολλά χρήματα για την αποστολή χρημάτων διεθνώς. Για παράδειγμα, η χρήση της Western Union για μεταφορά 200 $ στην Αφρική κοστίζει ένα κατά μέσο όρο 12% στα τέλη, που σημαίνει ότι ο δέκτης θα χάσει 24 $. Αυτά είναι πολλά χρήματα για πολλούς ανθρώπους, ειδικά για αυτούς που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Με τη λήψη της φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής Electroneum για κινητά, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν κέρματα ETN σε λίγα μόνο λεπτά, με κόστος μικρότερο από ένα δολάριο. Αυτή είναι μια τεράστια εξοικονόμηση, σωστά ;! Και μία από τις απαντήσεις στο πώς να αγοράσετε μια ερώτηση Electroneum.

Ένα άλλο πολύ ωραίο χαρακτηριστικό είναι ότι η εφαρμογή Electroneum σας επιτρέπει να εξορύξετε νομίσματα από το κινητό σας τηλέφωνο! Η εξόρυξη είναι η διαδικασία χρήσης υπολογιστικής ισχύος για την επαλήθευση συναλλαγών στο blockchain. Ωστόσο, κατά την εξόρυξη δημοφιλών νομισμάτων όπως το Bitcoin, χρειάζεστε πολύ ακριβό υλικό που χρησιμοποιεί πολύ ηλεκτρικό ρεύμα.

Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εξορύξετε το Electroneum είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή, να συνδεθείτε και να κάνετε κλικ στην έναρξη εξόρυξης. Αυτό είναι! Χωρίς ειδικό υλικό, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και ακριβούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας!

Η απόδοση των τιμών της Electroneum ήταν αρκετά ασυνεπής από την κυκλοφορία της. Όταν ξεκίνησε να διαπραγματεύεται για πρώτη φορά, η τιμή του ήταν 0,09 $ ανά κέρμα και έφτασε στα ύψη των 0,22 $ στις αρχές Ιανουαρίου 2018.

Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα μειώθηκε σε μόλις 0,02 $. Αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό για τα κρυπτονομίσματα, καθώς οι τιμές μπορούν συχνά να αλλάξουν γρήγορα. Η απόκτηση κερδών με την επένδυση σε κρυπτογράφηση είναι μερικές φορές για καλή χρονική στιγμή!

Έτσι, τώρα που ξέρετε τι κάνει το έργο, ας μάθουμε πού να αγοράσετε το Electroneum!

Πού να αγοράσετε Electroneum

Πώς να αγοράσετε μια ερώτηση Electroneum ακολουθείται πάντα από πού να αγοράσετε ένα Electroneum. Καθώς το νόμισμα Electroneum είναι αρκετά νέο κρυπτογράφηση, υπάρχουν μόνο λίγα ανταλλακτικά από τα οποία μπορείτε να το αγοράσετε. Θα καλύψω κάθε μία από αυτές τις ανταλλαγές, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Η απόφασή σας μπορεί να βασίζεται στους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, στις χρεώσεις ή σε κάτι άλλο.

Κουκούιν

Η ανταλλαγή Kucoin δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 και βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ. Επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν, να ανταλλάσσουν και να πωλούν πάνω από 70 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Electroneum. Δυστυχώς, το Kucoin δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε χρήματα για κατάθεση ή ανάληψη, επομένως θα χρειαστεί να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικό κρυπτογράφηση.

Εάν ψάχνετε να αγοράσετε ETN στο Kucoin, μπορείτε να το ανταλλάξετε είτε με Bitcoin (BTC) είτε με Ethereum (ETH). Ο όγκος συναλλαγών και για τα δύο αυτά νομίσματα είναι καλός, επομένως δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε έναν πωλητή!

Τα τέλη Kucoin είναι επίσης πολύ καλά και κάθε εμπόριο θα σας κοστίσει μόνο 0,1%. Οι καταθέσεις είναι πάντα δωρεάν, αλλά οι αναλήψεις κοστίζουν χρήματα και το ποσό θα εξαρτηθεί από την κρυπτογράφηση που θέλετε να κάνετε ανάληψη.

Επίσης, δεν χρειάζεται να παράσχετε καμία ταυτότητα για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, αρκεί να μην θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε περισσότερα από 2 Bitcoin (ή το αντίστοιχο) ανά ημέρα!

Ένα άλλο καλό πράγμα για το Kucoin είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική, επιτρέποντας στους χρήστες να λάβουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email και ακόμη και ζωντανής συνομιλίας. Υπάρχει επίσης μια ομάδα ασφαλείας πλήρους απασχόλησης στο Kucoin, εξασφαλίζοντας ότι τα χρήματά σας παραμένουν ασφαλή.

Έτσι, ο Kucoin παίρνει αντίχειρες από μένα!

Τώρα, ας δούμε τη δεύτερη πρότασή μου σε αυτόν τον οδηγό «Πώς να αγοράσω Electroneum».

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Κρυπτοπία

Βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία, Κρυπτοπία προσφέρει τις υπηρεσίες ανταλλαγής από το 2014. Παραθέτουν περισσότερα από 500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για αγορά και πώληση, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια επιλογής.

Η Cryptopia έχει ακόμη και μια διαδικτυακή αγορά (παρόμοια με το eBay), όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε τα πάντα, από ηλεκτρονικά σε βιβλία με αντάλλαγμα την κρυπτογράφηση!

Οι μόνες καταθέσεις fiat που επιτρέπει η Cryptopia είναι Δολάρια Νέας Ζηλανδίας και μπορείτε να το κάνετε μόνο απευθείας από έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Νέα Ζηλανδία. Διαφορετικά, μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση όπως το Ethereum δωρεάν.

Αν θέλετε να αγοράσετε Electroneum με Cryptopia τότε μπορείτε να το ανταλλάξετε για Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ή Tether (USDT). Έτσι, πολλές επιλογές για να διαλέξετε!

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε συναλλαγές, θα πληρώνετε τέλος 0,2% στο νόμισμα που πουλάτε. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε 2 Bitcoin για το Electroneum, θα πληρώσετε ένα τέλος 0,004 BTC.

Το Cryptopia είναι εγγεγραμμένο στην κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια. Εάν καταθέτετε μόνο σε κρυπτονομίσματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε ανάληψη έως και 5.000 $ την ημέρα. Εάν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε περισσότερα, τότε επαληθεύοντας την ταυτότητά σας μπορείτε να το αυξήσετε σε 50.000 $ την ημέρα.

Ένα άλλο καλό πράγμα, για όλους τους αρχάριους εκεί έξω, είναι ότι το Cryptopia δεν διαθέτει προηγμένες δυνατότητες, καθιστώντας το πολύ εύκολο στη χρήση!

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή τηλεφωνική υποστήριξη όταν έχετε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Electroneum, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης στον ιστότοπο.

Κρύπτος

Η τρίτη δυνατή ανταλλαγή που πρέπει να λάβετε υπόψη σε αυτόν τον οδηγό «Πώς να αγοράσετε Electroneum» είναι Κρύπτος. Επίσης, δημιουργήθηκε το 2017, αυτό το χρηματιστήριο διαθέτει πολλά εργαλεία διαπραγμάτευσης και είναι ιδανικό για πιο έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Η Qryptos χρησιμοποιεί πραγματικά προηγμένο λογισμικό και μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1 εκατομμύριο συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο! Wowzers…

Και πάλι, όπως και τα άλλα χρηματιστήρια που πρότεινα, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις καταθέσεων fiat, επομένως δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα! Αντ ‘αυτού, μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση.

Κάθε συναλλαγή θα σας κοστίσει μόλις 0,15%, το οποίο είναι πραγματικά καλή αξία. Αν θέλετε να αγοράσετε Electroneum από την Qryptos μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) είτε Qash (QASH).

Ωστόσο, ο όγκος συναλλαγών στο Electroneum είναι πραγματικά χαμηλός, οπότε μπορεί να είστε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε είτε Kucoin είτε Cryptopia.

Τώρα που έχουμε καλύψει αυτές τις ανταλλαγές, είστε έτοιμοι να πάτε και να αγοράσετε μερικά δικά σας νομίσματα Electroneum ;! Μεγάλος! Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας οδηγήσω στη διαδικασία βήμα προς βήμα…

Πώς να αγοράσετε Electroneum

Τώρα θα σας δείξω πώς να το κάνετε αγοράστε Electroneum από τον Kucoin. Προσωπικά, αυτή είναι η αγαπημένη μου ανταλλαγή από τα τρία παραπάνω. Έχει τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών, τις φθηνότερες χρεώσεις και η διαδικασία εγγραφής είναι πραγματικά απλή!

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, επομένως θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε κρυπτογράφηση. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με το Coinbase, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, η όλη διαδικασία αγοράς διαρκεί μόνο περίπου 10 λεπτά!

Αγορά Ethereum στο Coinbase

Ας υποθέσουμε ότι έχετε πλέον ρυθμίσει τον λογαριασμό σας στο Coinbase – είστε τώρα έτοιμοι να αγοράσετε κάποια κρυπτογράφηση. Μπορείτε να ανταλλάξετε Ethereum για Electrum στο Kucoin, οπότε ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα σας δείξω πώς να κάνετε ακριβώς αυτό.

 1. Μόλις συνδεθείτε στο Νομισματική βάση, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα.

  Πώς να αγοράσετε το Electroneum

 2. Τώρα, κάντε κλικ στο Ethereum

  Πώς να αγοράσετε το Electroneum

 3. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε ένα πλαίσιο που σας ζητά να εισαγάγετε το ποσό του Ethereum που θέλετε να αγοράσετε. Στο παράδειγμά μου παρακάτω αγοράζω 125 ευρώ, το οποίο θα μου πάρει 0,37961655 ETH. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το ποσοστό μετατροπής που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο “Αγορά Ethereum άμεσα”.

  πώς να αγοράσετε ηλεκτρόνιο

Μόλις προσθέσετε τον τρόπο πληρωμής σας, κάντε κλικ στην επιβεβαίωση και το ETH σας θα κατατεθεί στον λογαριασμό σας.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Kucoin

Ο λογαριασμός σας στο Coinbase θα χρηματοδοτηθεί τώρα με το Ethereum. Έτσι, τώρα πρέπει να μεταφέρετε το Ethereum στο Kucoin. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό!

 1. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Kucoin από κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 2. Επάνω δεξιά στη σελίδα, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε.

  Εγγραφείτε φόρμα στο KuCoin

 3. Θα εμφανιστούν οι όροι και προϋποθέσεις του Kucoin. Σας συμβουλεύω να τα διαβάσετε για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις πολιτικές του ιστότοπου. Όταν είστε χαρούμενοι, επιλέξτε το Συμφωνώ Όρους και Προϋποθέσεις πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ Επόμενο.

  Συμφωνία Όρων Χρήσης

 4. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

  Εγγραφείτε φόρμα στο KuCoin

 5. Πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε ότι είστε άνθρωπος. Απλώς μετακινήστε το παζλ στο παζλ!

Μόλις επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, θα συνδεθείτε αυτόματα.

Μεταφορά Ethereum από το Coinbase στο Kucoin

Καλή αρχή! Τώρα θα χρειαστεί να μεταφέρετε το Ethereum που αγοράσατε από το Coinbase στο Kucoin!

 1. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase και κάντε κλικ στο Λογαριασμοί στην κορυφή της σελίδας.

  πώς να αγοράσετε ηλεκτρόνιο

 2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Αιθέριο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Στείλετε.

  ETH πορτοφόλι KuCoin

 3. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Kucoin στην οποία θέλετε να στείλετε τα χρήματα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επιστρέψουμε στο Kucoin!
 4. Στο Kucoin, κάντε κλικ στο Περιουσιακά στοιχεία.

  Κατηγορία περιουσιακών στοιχείων KuCoin

 5. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε Αιθέριο και μετά κάντε κλικ στο Κατάθεση.

  Κατάθεση Ethereum στο KuCoin

 6. Θα σας ζητηθεί τώρα να εγκαταστήσετε το Google Authenticator. Κάντε κλικ Επόμενο και μετά ακολουθήστε τις οδηγίες. Αυτό είναι σημαντικό και προσθέτει επιπλέον ασφάλεια στον λογαριασμό σας.

  Εγκατάσταση ελέγχου ταυτότητας

 7. Αφού ρυθμίσετε το Google Authenticator, επιστρέψτε στο βήμα πέντε κάνοντας κλικ στο Κατάθεση. Στη συνέχεια, θα δείτε το παρακάτω προειδοποιητικό μήνυμα. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι καταθέτετε το σωστό νόμισμα (το οποίο στην περίπτωσή μας είναι Ethereum). Στη συνέχεια κάντε κλικ Επιβεβαιώνω.

  Επιβεβαίωση αγοράς Ethereum

Τώρα θα δείτε τη μοναδική σας διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum για το Kucoin. Αντιγράψτε το στο πρόχειρο σας.

Διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum

Σημείωση: μην χρησιμοποιείτε αυτήν τη διεύθυνση. Χρησιμοποιήστε τη δική σας μοναδική διεύθυνση.

Τώρα, επιστρέψτε στο Coinbase και επικολλήστε τη διεύθυνση στο απαιτούμενο πεδίο. Μόλις κάνετε κλικ Στείλετε, τα κέρματα Ethereum θα σταλούν στον λογαριασμό σας Kucoin. Μπορεί να χρειαστούν έως και 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Πώς να αγοράσετε Electroneum στο Kucoin

 1. Σχεδόν τελειωμένο! Απομένει μόνο ένα ακόμη βήμα και θα έχετε τα δικά σας νομίσματα Electroneum. Μόλις ο λογαριασμός σας Kucoin χρηματοδοτηθεί με Ethereum, κάντε κλικ στο Αγορές στην κορυφή της σελίδας.

  Κατηγορίες KuCoin

 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ETH και, στη συνέχεια, εισάγετε το πλαίσιο αναζήτησης ΕΤΝ. Όπως στην παρακάτω εικόνα, κάντε κλικ στο ETN / ETH.Πλαίσιο αναζήτησης KuCoin
 3. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια οθόνη συναλλαγών για την ανταλλαγή Electroneum / Ethereum! Αναζητήστε το πράσινο πλαίσιο αγοράς στο κάτω δεξί μέρος της σελίδας.Αγορά κρυπτονομισμάτων KuCoin
 4. Τώρα, κάντε κλικ στο μπλε Καλύτερη τιμή συνδέστε και εισαγάγετε το ποσό των κερμάτων Electroneum που θέλετε να αγοράσετε. Στο παρακάτω παράδειγμά μου, αγοράζω 1000 ETN που θα μου κοστίσει συνολικά 0,049300 ETH. Η τιμή θα αλλάξει ανάλογα με το ποσό που αγοράζετε.

  Πώς να αγοράσετε ηλεκτρόνιο στο kucoin

 5. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, κάντε κλικ στο πράσινο ΑΓΟΡΑ Καθώς κάνατε κλικ στην καλύτερη τιμή αγοράς, η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Συγχαρητήρια! Τώρα έχετε τα δικά σας νομίσματα Electroneum!

Τελικές λέξεις

Ελπίζω ότι βρήκατε χρήσιμο τον οδηγό Electroneum μου! Εάν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, θα έχετε τώρα κάποια γνώση ή Electroneum και μερικά από τα οφέλη που προσφέρει στους χρήστες του.

Συγκεκριμένα, μου αρέσει το γεγονός ότι το Electroneum προσφέρει κάτι στις γενιές του τρίτου κόσμου. Επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα εξορύσσοντας από την κινητή τους συσκευή, η οποία νομίζω ότι είναι πολύ φοβερή!

Έτσι, αν ακολουθήσατε τον οδηγό βήμα προς βήμα για την αγορά Electroneum, τότε σας εύχομαι καλή τύχη με την επένδυσή σας και χαίρομαι που θα μπορούσα να βοηθήσω!

Τέλος πάντων, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας για το Electroneum … Ποιο είναι το αγαπημένο σας πράγμα για αυτό; Καταφέρατε να αγοράσετε νωρίς ή κατά τη διάρκεια του ICO; Μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me