Αναθεώρηση πορτοφολιού Electroneum

Αυτός ο οδηγός έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πορτοφόλι κρυπτογράφησης ETN. Θα σας παρουσιάσω διάφορα είδη πορτοφολιών, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, την εφαρμογή, τα μέτρα ασφαλείας και όλες τις άλλες πτυχές που είναι σημαντικές κατά την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού κρυπτογράφησης για τις ανάγκες σας.

Μετά από αυτό Πορτοφόλι Electroneum ανασκόπηση, θα πρέπει να έχετε αρκετές γνώσεις για να αποφασίσετε αν το πορτοφόλι είναι κατάλληλο για εσάς ή αν πρέπει να προχωρήσετε περαιτέρω και να αναζητήσετε καλύτερες και πιο ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις.

Δεδομένου ότι έχουμε πολλά να καλύψουμε, ας πάμε σε αυτό.

Πλεονεκτήματα

 • Διαθέσιμη εφαρμογή σε Android σε συσκευές iOS
 • Γρήγορες πληρωμές
 • Εύκολη ρύθμιση για μικρές πληρωμές

Μειονεκτήματα

 • Το πορτοφόλι εφαρμογής στερείται ασφάλειας
 • Όχι πολύ λειτουργικό
 • Απαιτούμενα προσωπικά στοιχεία

Διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών Crypto

Πριν μεταβείτε κατευθείαν στην κριτική Electroneum, ας δούμε τα διαφορετικά τύποι πορτοφολιών διαθέσιμος.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electroneum


Πορτοφόλια χαρτιού

Χαρτί πορτοφόλια είναι το πιο ασφαλές τύπος πορτοφολιού κρυπτογράφησης. Ωστόσο, είναι δύσκολο να ρυθμιστούν σωστά. Για αυτόν τον λόγο, δεν συνιστώνται για αρχάριους. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ζεύγος κλειδιών που κατασκευάζεται σε έναν εντελώς offline υπολογιστή και αποθηκεύεται στο ασφαλέστερο δυνατό μέρος.

Υπάρχει ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού χρησιμοποιώντας το Electroneum. Ωστόσο, τα πορτοφόλια χαρτιού Electroneum που δημιουργήθηκαν χωρίς να ακολουθούν πολύπλοκα βήματα ασφαλείας δεν θα είναι τόσο ασφαλή όσο θα έπρεπε.

Πορτοφόλια υλικού

Σκεύη, εξαρτήματα Τα πορτοφόλια είναι ιδανικά για άτομα που το θέλουν αποθηκεύστε μεγάλα ποσά κρυπτογράφησης. Παραδείγματα πορτοφολιών υλικού περιλαμβάνουν το Καθολικό Nano S και Τρέζορ συσκευή. Παρόλο που παρέχουν στους χρήστες μια καλή ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και ευκολίας, δεν υπάρχει ακόμη που να υποστηρίζει το Electroneum.

Διαδικτυακά Πορτοφόλια

Εάν έχετε αγοράσει ποτέ Bitcoin, Αιθέρας, Ηλεκτρόνιο, ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση σε μια ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση ή Κράκεν, έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ένα διαδικτυακό πορτοφόλι.

Πίνακας: Γενικές πληροφορίες για το πορτοφόλι Coinbase και το Electroneum

Διαδικτυακά πορτοφόλια δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται ως αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Εξυπηρετούν έναν σκοπό – μπορείτε να καταθέσετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία που συνδέεται με αυτό. Αυτό μπορεί να είναι ένα καζίνο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή μια ανταλλαγή, αλλά εσείς δεν πρέπει να καταθέσετε τα χρήματά σας εκεί.

Δεν υπάρχει έλεγχος όσον αφορά τα διαδικτυακά πορτοφόλια. Εάν η ανταλλαγή εξαφανιστεί, έτσι και τα χρήματά σας.

Πορτοφόλια λογισμικού

Πορτοφόλια λογισμικού προσφέρουν στους χρήστες ισορροπία ασφάλειας και ευκολίας. Δεν είναι τόσο ασφαλή όσο το πορτοφόλι υλικού αλλά είναι πιο βολικό στη χρήση. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα πορτοφολιών λογισμικού. Ορισμένα αποθηκεύουν μόνο έναν τύπο κρυπτογράφησης, άλλοι αποθηκεύουν πολλά. Το πορτοφόλι Electroneum που συζητάμε κυρίως σήμερα είναι ένας τύπος πορτοφολιού λογισμικού.

Τα πορτοφόλια λογισμικού είναι ιδανικά για αποθήκευση μικρά ποσά κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιείται για καθημερινές δαπάνες. Δεν είναι τόσο καλά για την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν ψάχνετε για τα πιο συνιστώμενα πορτοφόλια λογισμικού, θα πρέπει να δείτε Νομισματική βάση, Electrum και Εξοδος πλήθους.

Τα πορτοφόλια λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε ένα υπολογιστή ή α κινητό τηλέφωνο. Επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν ψηφιακά νομίσματα και μάρκες με ένα κλικ ενός κουμπιού. Ωστόσο, μπορούν να παραβιαστούν χρησιμοποιώντας keyloggers και κακόβουλα προγράμματα.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Τι είναι το πορτοφόλι Electroneum?

Το πορτοφόλι Electroneum είναι ένα πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος σχεδιασμένο για την αποθήκευση του κρυπτονομίσματος Electroneum. Υπάρχουν δύο τύποι πορτοφολιών ETN: το Πορτοφόλι εφαρμογής Electroneum και το Πορτοφόλι χαρτιού Electroneum.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electroneum: αρχική σελίδα.

Πορτοφόλι εφαρμογών Electroneum

Το πορτοφόλι του κινητού τηλεφώνου έχει σχεδιαστεί για να είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη. Φυσικά, όταν κάτι σχεδιαστεί για να είναι βολικό, είναι σπάνια ασφαλές. Αυτό ισχύει για την εφαρμογή. Κακόβουλο λογισμικό μπορεί εύκολα να μολύνει συσκευές που χρησιμοποιούν το πορτοφόλι της εφαρμογής Electroneum.

Μία από τις καλύτερες πτυχές του πορτοφολιού της εφαρμογής Electroneum είναι ότι, τελικά, θα μπορείτε χρησιμοποιήστε τη δύναμη επεξεργασίας του τηλεφώνου σας προς την δικος μου Ηλεκτρόνιο. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει τη συσκευή σας και να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά η ομάδα πίσω από την Electroneum ήθελε να κάνει την πλατφόρμα ελκυστική για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες και έχουν πρόσβαση σε smartphone.

Το μικρό ποσό νομίσματος που θα έχει το πορτοφόλι της εφαρμογής Electroneum θα μπορούσε να αντισταθμίσει την τιμή ενός λογαριασμού τηλεφώνου κάθε μήνα.

Πορτοφόλι χαρτιού

Τα χάρτινα πορτοφόλια μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργηθούν, ωστόσο, αν γνωρίζετε τι κάνετε, μπορείτε να έχετε το πιο ασφαλές πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αν δημιουργήσετε κατά λάθος ένα χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα μολυσμένο με κακόβουλο λογισμικό, το πορτοφόλι σας δεν θα είναι καθόλου ασφαλές. Το πόσο μακριά θέλετε να λάβετε τις προφυλάξεις ασφαλείας εξαρτάται από το πόσο Electroneum αποθηκεύετε στο χαρτί πορτοφόλι.

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Electroneum το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Electroneum το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πόσο καλό είναι το πορτοφόλι Electroneum?

Κάθε πορτοφόλι ETN έρχεται με διαφορετικά χαρακτηριστικά και προνόμια. Έχω συμπεριλάβει όλες τις παρακάτω πληροφορίες.

Πορτοφόλι εφαρμογών Electroneum

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Εύχρηστος.
 • Ορυχείο μια μικρή ποσότητα Electroneum με πολύ μικρή ρύθμιση.
 • Πολύ βολικό. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν από την παλάμη σας.
 • Διατίθεται σε συσκευές Android και iOS.
 • Δεν είναι κατάλληλο για μεγάλες ποσότητες Electroneum.
 • Ως πορτοφόλι για κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι της εφαρμογής Electroneum είναι ευάλωτο σε κακόβουλα προγράμματα και άλλες παρόμοιες απειλές.
 • Όχι πολύ λειτουργικό.
 • Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εξόρυξης το τηλέφωνό σας θα επιβραδυνθεί αισθητά.
 • Κατά τη ρύθμιση του πορτοφολιού Electroneum, απαιτείται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας.

Πορτοφόλι χαρτιού Electroneum

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Μπορεί να είναι απίστευτα ασφαλές όταν ρυθμιστεί σωστά.
 • Ιδανικό για αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων Electroneum.
 • Δεν χρειάζεται να παράσχετε λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού.
 • Δύσκολο να ρυθμιστεί σωστά.
 • Δεν είναι δυνατή η εξόρυξη του Electroneum χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι χαρτιού Electroneum.

Ενώ υπάρχουν μερικές καλές πτυχές όσον αφορά τα πορτοφόλια Electroneum, σίγουρα δεν είναι οι καλύτερες επιλογές στην αγορά. Αν θέλετε να βρείτε τα πιο ασφαλή πορτοφόλια, θα πρέπει να το ελέγξετε Καθολικό, Νομισματική βάση και Τρέζορ, δεν θα απογοητευτείτε.

Πορτοφόλι Electroneum: Επισκόπηση ασφάλειας

Προσφορά πορτοφολιών Electroneum διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας. Σε γενικές γραμμές, το Electroneum πορτοφόλι χαρτιού θα προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, Ωστόσο, το Electroneum πορτοφόλι εφαρμογής προσφέρει ένα πιο βολικός τρόπος της χρήσης Electroneum, αλλά αυτή η ευκολία έρχεται με κόστος. Αυτό το κόστος είναι η ασφάλειά του.

Ας δούμε πρώτα πώς αύξηση της ασφάλειας της εφαρμογής πορτοφολιού Electroneum:

 • Χρησιμοποιήστε ενημερωμένο κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό ενάντια στους ιούς στο τηλέφωνό σας.
 • Μην κατεβάζετε ποτέ τίποτα από άγνωστους παρόχους λογισμικού. Ακόμα καλύτερα, μην κατεβάσετε ποτέ τίποτα.
 • Μην περιηγείστε σε δυνητικά επικίνδυνους ιστότοπους – η ροή ιστότοπων ή το υλικό για ενήλικες συχνά μολύνεται από κακόβουλο λογισμικό.
 • Φυλάξτε όλες τις εφεδρικές φράσεις και αντίγραφα των ιδιωτικών κλειδιών όπως θα κάνατε ένα πορτοφόλι (με τη ζωή σας!).

Αύξηση της ασφάλειας του πορτοφολιού χαρτιού Electroneum

 • Χρησιμοποιήστε έναν εντελώς αδιάβροχο (ποτέ συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο) υπολογιστή για να ρυθμίσετε το πορτοφόλι χαρτιού.
 • Κατά την προσθήκη των αρχείων που απαιτούνται για τη δημιουργία του ζεύγους κρυπτογραφικών κλειδιών στον υπολογιστή που έχει κενωθεί στον αέρα, χρησιμοποιήστε έναν υπολογιστή που έχει πρόσφατα σβηστεί εντελώς από όλα εκτός από ένα ενημερωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς.
 • Χρησιμοποιήστε μία φορά τη μοναδική μορφή μεταφοράς δεδομένων. Η εγγραφή των απαραίτητων αρχείων σε CD είναι ιδανική.
 • Ο εκτυπωτής που χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία αντιγράφων του πορτοφολιού χαρτιού δεν πρέπει να έχει τη δική του μνήμη ή τη δική του ασύρματη σύνδεση.
 • Κατά την αποθήκευση του χαρτοφυλακίου σας, θυμηθείτε ότι η φωτιά και το νερό μπορούν να την καταστρέψουν. Επίσης, να θυμάστε ότι όποιος έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στα χρήματα που είναι αποθηκευμένα εκεί. Για αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιήστε τουλάχιστον μία θυρίδα ασφαλείας.

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι Electroneum

Επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν λεπτομερή οδηγό που θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι Electroneum.

Ρύθμιση της εφαρμογής Electroneum

 • Επίσκεψη https://my.electroneum.com/
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία λογαριασμού”

  Διαχειριστής πορτοφολιών Electroneum

 • Συμπληρώστε το email σας και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης. Επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης, διαβάστε και επιλέξτε το πλαίσιο “Όροι και προϋποθέσεις”. Ολοκληρώστε το Captcha. Κάντε κλικ στο “δημιουργία λογαριασμού”.

  Εγγραφή στο πορτοφόλι Electroneum

 • Επισκεφθείτε τα εισερχόμενα email σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμος στο email.
 • Στον επόμενο έλεγχο Captcha, συμπληρώστε τον εάν απαιτείται.
 • Προσθέστε το δικό σας κωδικός χώρας και αριθμός κινητού. Αυτός πρέπει να είναι ο πραγματικός σας αριθμός, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Electroneum. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποστολή SMS”.

  Κινητός αριθμός 2FA στο πορτοφόλι Electroneum

 • Όταν λαμβάνετε ένα SMS στο τηλέφωνό σας, Εισάγετε τον κωδικό στο απαιτούμενο πλαίσιο. Θα είναι ένας εξαψήφιος κωδικός. Εν συνεχεία μπορεί να σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε ένα άλλο Captcha.
 • Στη συνέχεια, πρέπει ρυθμίστε ένα PIN και ένα email ανάκτησης. Αρχικά, εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν είναι αυτή που χρησιμοποιήσατε για τον κύριο λογαριασμό σας. Και πάλι, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σύνδεσμο θα σταλεί σε αυτήν τη διεύθυνση. Όταν λάβετε το email, κάντε κλικ στον σύνδεσμο.

  Ρύθμιση email ανάκτησης PIN στο Electroneum

 • Τώρα θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα πενταψήφιος κωδικός PIN. Κάντε το αξέχαστο αλλά όχι εύκολο να μαντέψετε. Θα χρειαστεί να το εισαγάγετε δύο φορές και να συμπληρώσετε ένα Captcha εάν είναι απαραίτητο.

  Επιπλέον ασφάλεια στο πορτοφόλι Electroneum

Συγχαρητήρια, μόλις δημιουργήσατε έναν λογαριασμό στο Electroneum. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με το πορτοφόλι του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης είτε με την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Απλώς κατευθυνθείτε στο κατάστημα Google Play και αναζητήστε το “Electroneum”. Μετά τη λήψη και το άνοιγμα του αρχείου, μπορείτε Συνδεθείτε και αρχίστε να χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι Electroneum.

Εύκολο, ε?

Ρύθμιση του πορτοφολιού χαρτιού Electroneum

 • Επισκέψου το "Κατεβάστε" ενότητα στο Ιστοσελίδα Electroneum.
 • Κάντε κλικ είτε στην “έκδοση του προγράμματος περιήγησης” είτε στο “λήψη ZIP”. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το Google Chrome. Για αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιώ την έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Για πρόσθετη ασφάλεια, ο υπόλοιπος οδηγός πρέπει να εκτελείται εκτός σύνδεσης ή ιδανικά σε υπολογιστή που δεν ήταν ποτέ συνδεδεμένος.

  Λογισμικό δεξαμενών εξόρυξης Electroneum

 • Διαβάστε την αποποίηση σχετικά με τα ιδιωτικά κλειδιά στην επόμενη σελίδα. Όταν καταλαβαίνετε τη σημασία του να κρατάτε τα κλειδιά σας μυστικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Ας ξεκινήσουμε”.

  Γεννήτρια πορτοφολιού χαρτιού Electroneum

 • Μετακινήστε το ποντίκι σας με όποιο μοτίβο θέλετε στην επόμενη οθόνη. Αυτό είναι απαραίτητο δημιουργήστε ένα πραγματικά τυχαίο σύνολο κλειδιών.
 • Στη συνέχεια, διαβάστε την προειδοποίηση για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το τυπωμένο πορτοφόλι ασφαλές. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση πορτοφολιού ως PDF”.
 • Ανοίξτε το PDF και εκτυπώστε τα βασικά σύνολα.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να στείλετε λίγο Electroneum στο νέο πορτοφόλι χαρτιού για μακροχρόνια αποθήκευση.

Θυμηθείτε: Αυτός είναι ένας σύντομος και απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα χάρτινο πορτοφόλι. Χρησιμοποιήστε τις παραπάνω συμβουλές για τη βελτίωση της ασφάλειας. Κατά τη σωστή εγκατάσταση, ένα πορτοφόλι χαρτιού είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Electroneum

Σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης Electroneum, θα εξηγήσω πώς να στείλετε το Electroneum από την εφαρμογή σε οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι χρησιμοποιώντας χαρτί και πορτοφόλια ανταλλαγής. Μετά από αυτό, θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο λήψης πληρωμών μέσω της εφαρμογής.

 • Συνδεθείτε στην εφαρμογή πορτοφολιού Electroneum. Πατήστε “αποστολή”.

  Ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητά πορτοφόλια

 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού στο οποίο θέλετε να στείλετε το Electroneum. Εναλλακτικά, μπορείτε σαρώστε το QR κώδικας με την κάμερα της συσκευής σας.
 • Στη συνέχεια, θα δείτε την οθόνη “Αναγνωριστικό πληρωμής”. Εάν στέλνετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι, αγνοήστε το. Εάν στέλνετε το Electroneum σε μια διεύθυνση που θα λαμβάνει πολλές διαφορετικές καταθέσεις από διαφορετικά άτομα (ανταλλαγή), εισαγάγετε το αναγνωριστικό πληρωμής που σου δίνουν.

  Πώς να εισαγάγετε το αναγνωριστικό πληρωμής στην εφαρμογή πορτοφολιού Electroneum

 • Στη συνέχεια, εισαγάγετε το ποσό ETN θέλετε να στείλετε.
 • Ελέγξτε τις διευθύνσεις και το ποσό στην επόμενη οθόνη. Εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, κάντε κλικ στο “αποστολή”. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε το πενταψήφιο PIN ρυθμίσατε νωρίτερα.

Αυτό είναι! Τελειώσατε. Το Electroneum θα πρέπει να φτάσει σύντομα!

Για να λάβετε το Electroneum χρησιμοποιώντας την εφαρμογή πορτοφολιού Electroneum, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “λήψη” αντί για “αποστολή” και θα εμφανιστεί το δημόσιο κλειδί σας. Διαφορετικά διαδικτυακά πορτοφόλια θα έχουν διαφορετικές οδηγίες, αλλά όλα θα είναι πολύ απλά.

συμπέρασμα

Επομένως, Ηλεκτρόνιο προσφορές δύο διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών: λογισμικό και χαρτί. Παρόλο που η εταιρεία έχει σχετικά καλή φήμη, δεν θα συνιστούσα κανένα από αυτά για εσάς.

Πορτοφόλι λογισμικού Electroneum Το κουτί είναι εύκολο στη ρύθμιση και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε γρήγορες πληρωμές όταν πρόκειται για μικρές ποσότητες Electroneum, ωστόσο, δεν διαθέτει λειτουργικότητα, ασφάλεια και απλά δεν είναι κατάλληλο για αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων Electroneum.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Ledger Nano X και Electroneum

Μιλώντας για Πορτοφόλι χαρτιού Electroneum, Είναι πολύ ασφαλές και εξαιρετικό για την αποθήκευση μεγάλων ποσών νομισμάτων, ωστόσο, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να εγκατασταθεί σωστά.

Εάν εκτιμάτε την ασφάλειά σας και θέλετε να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης, θα πρέπει να το δείτε Καθολικό, Νομισματική βάση και Τρέζορ. Τα βιβλία Ledger και Trezor είναι πορτοφόλια υλικού, ενώ το Coinbase είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού που κατάφερε να διατηρήσει μια καταπληκτική φήμη όλα αυτά τα χρόνια.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me