Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum

Γεια σας, και καλώς ήλθατε σε αυτό Electrum κριτική πορτοφολιού! Αυτό το εύχρηστο έγγραφο δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ένα από τα παλαιότερα και πιο χρησιμοποιημένα Bitcoin πορτοφόλια γύρω.

Έτσι, αν βρεθείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως "είναι το Electrum ασφαλές; Ή, είναι το Electrum legit?", έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα απαντήσω σε αυτές και σε πολλές ακόμη ερωτήσεις προτού τελειώσουμε.

Σε αυτήν την κριτική, θα εξετάσω μερικούς διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών και τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τότε, θα κινηθώ στο ίδιο το Electrum. Θα κοιτάξω τι είναι το πορτοφόλι, το θετικά και αρνητικά της Electrum και μια διεξοδική επισκόπηση ασφαλείας. Τέλος, θα καλύψω τη δημιουργία ενός πορτοφολιού Electrum για πρώτη φορά, καθώς και την αποστολή και λήψη Bitcoin χρησιμοποιώντας το Electrum.

Μέχρι το τέλος αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού Electrum, θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι Electrum είναι καλό για, τι είναι δεν είναι καλό για, πόσο ασφαλές είναι το Electrum και γενικά πώς να χρησιμοποιείτε το Electrum.

Όπως συνήθως, υπάρχουν πολλά που πρέπει να περάσετε. Ας ξεκινήσουμε ήδη!

Πλεονεκτήματα

 • Ένα από τα παλαιότερα πορτοφόλια Bitcoin
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Βάσει λογισμικού
 • Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες στο διακομιστή
 • Ανοιχτή πηγή
 • Χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων

Μειονεκτήματα

 • Είχε προβλήματα ασφαλείας
 • Υποστηρίζει μόνο το Bitcoin

Τι είναι το Πορτοφόλι Cryptocurrency?

Πριν φτάσουμε στο δικό μας Electrum αναθεώρηση πορτοφολιού, θα πρέπει πρώτα να εξηγήσω τι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι.

Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ένα όνομα που δίνεται σε ένα κομμάτι λογισμικού που δημιουργεί ένα εντελώς τυχαίο ζεύγος κρυπτογραφικά κλειδιά. Αυτά τα κλειδιά χρησιμοποιούνται για την αποστολή και αποστολή και λήψη Bitcoin (και άλλα κρυπτονομίσματα) από ένα άτομο στο αλλο.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum: πορτοφόλι Bitcoin.

Ο όρος "πορτοφόλι" είναι όμως λίγο παραπλανητικό. Σε αντίθεση με το πραγματικό πορτοφόλι σας, τίποτα δεν είναι πραγματικά αποθηκευμένο σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Το λογισμικό ενεργεί απλώς για επικοινωνία με το blockchain της κρυπτογράφησης για το οποίο έχει σχεδιαστεί το πορτοφόλι.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Μερικοί διαθέτουν μόνο ένα ψηφιακό στοιχείο. Εν τω μεταξύ, άλλες παρτίδες καταστημάτων. Μερικά είναι πολύ ασφαλή και άλλα όχι. Προτού ξεκινήσω σωστά αυτήν την κριτική πορτοφολιού Electrum, ας δούμε μερικούς από τους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών που διατίθενται.

Ψυχρά πορτοφόλια

ο πιο ασφαλές Τα διαθέσιμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι γνωστά ως κρύα πορτοφόλια. Είναι υπέροχα για μακροχρόνια αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι κρύων πορτοφολιών: πορτοφόλια χαρτιού και πορτοφόλια υλικού:

Πορτοφόλια χαρτιού

Χαρτί πορτοφόλια παρέχετε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας εάν τα ρυθμίσετε σωστά. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Αυτοί είναι Ελεύθερος αλλά, λόγω της δυσκολίας στη ρύθμισή τους, δεν συνιστώνται για νέους χρήστες κρυπτονομισμάτων.


Χαρτί πορτοφόλια σας επιτρέπουν εκτυπώστε τα κλειδιά πορτοφολιού κρυπτογράφησής σας και αποθηκεύστε τα εκτός σύνδεσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε ασφαλές το κομμάτι χαρτί. Εάν κάποιος έχει πρόσβαση στο κομμάτι χαρτί με τα κλειδιά του πορτοφολιού σας, μπορεί να έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας.

Πορτοφόλια υλικού

Πορτοφόλια υλικού είναι υπέροχο αν θέλετε ένα πολύ ασφαλές πορτοφόλι για μακροχρόνια αποθήκευση κρυπτονομισμάτων και δεν είστε σίγουροι πώς να ρυθμίσετε σωστά ένα πορτοφόλι χαρτιού. Παραδείγματα πορτοφολιών υλικού περιλαμβάνουν το Ledger Nano S και Τρέζορ συσκευές.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum

Παρέχουν μια μεγάλη ισορροπία μεταξύ ασφάλεια και ευκολία. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν. Θα πρέπει να αποφασίσετε εάν η αξία του κρυπτονομίσματος που θέλετε να προστατεύσετε αξίζει το κόστος ενός πορτοφολιού υλικού.

Hot Wallets

Ζεστά πορτοφόλια είναι πολύ λιγότερο ασφαλή από τα κρύα πορτοφόλια. Ωστόσο, εξακολουθούν να εξυπηρετούν έναν χρήσιμο σκοπό. Τα ζεστά πορτοφόλια είναι ιδανικά για καθημερινές δαπάνες κρυπτονομισμάτων.

Θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερα ζεστά πορτοφόλια όπως το πραγματικό πορτοφόλι σας. Θα ήταν ανόητο να περπατάς στην πόλη με όλα τα χρήματά σου στο πορτοφόλι στην πίσω τσέπη σου. Αυτό δεν είναι ακριβώς η ασφαλής αποθήκευση των μετρητών σας – πιθανότατα δεν χρειαζόταν μια αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum για να σας πω αυτό, ωστόσο!

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πορτοφολιού Binance και του Electrum

Τούτου λεχθέντος, είναι πολύ πιο βολικό έχοντας λίγα χρήματα στο πραγματικό πορτοφόλι σας για το πότε πρέπει να αγοράσετε κάτι. Ένα ζεστό πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι το ίδιο!

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ζεστών πορτοφολιών: διαδικτυακά πορτοφόλια και πορτοφόλια λογισμικού.

Διαδικτυακά Πορτοφόλια

Διαδικτυακά πορτοφόλια είναι γενικά κακό για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, αυτά τα πορτοφόλια βρίσκονται συνήθως σε ανταλλαγές ή άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα σε ένα ζεστό πορτοφόλι για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία που συνδέεται με αυτό. Δεν πρέπει απολύτως να προσπαθήσετε να αποθηκεύσετε κρυπτογράφηση για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε ένα ζεστό πορτοφόλι.

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι πολύ σημαντικό – τα ζεστά πορτοφόλια συνήθως δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό σας. Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που πρέπει να μάθετε σε όλο το θέμα της κρυπτογράφησης είναι ότι αν κάποιος άλλος μπορεί να δει το ιδιωτικό σας κλειδί, ελέγχει επίσης την κρυπτογράφηση σας.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum: Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Bittrex.

Για παράδειγμα, εάν είχατε αποθηκεύσει κρυπτογράφηση το Bittrex Exchange και αύριο το Bittrex εξαφανίστηκε, θα μπορούσατε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο crypto σας; Πιθανώς όχι…

Με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει σε μια μεμονωμένη εταιρεία, θα εξακολουθείτε να ελέγχετε τα νομίσματά σας εάν δημιουργήσατε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδιών σας σωστά. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια μπορούν να παραβιαστούν ή να εξαφανιστούν εν μία νυκτί. Επομένως, μην τα χρησιμοποιείτε για αποθήκευση!

Πορτοφόλι λογισμικού

Τέλος, φτάσαμε στο κύριο θέμα αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού Electrum! Το πορτοφόλι της Electrum Bitcoin είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού. Όπως τα πορτοφόλια υλικού, τα πορτοφόλια λογισμικού προσφέρουν στους χρήστες ισορροπία ασφάλειας και άνεσης.

Δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα πορτοφόλια υλικού, αλλά είναι πιο βολικό στη χρήση. Αυτό τους κάνει ιδανικό για καθημερινές δαπάνες, αλλά δεν είναι ιδανικό για αποθηκεύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά για μεγάλο χρονικό διάστημα χρόνος.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: Αρχική σελίδα Electrum.

Τα πορτοφόλια λογισμικού θα λειτουργούν σε σύστημα υπολογιστή ή σε κινητό τηλέφωνο. Σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε κρυπτονομίσματα γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, είναι ευάλωτα σε κακόβουλο λογισμικό και keyloggers.

Σημείωση: Το κακόβουλο λογισμικό σημαίνει κακόβουλο λογισμικό. Το κακόβουλο λογισμικό συνήθως λαμβάνεται κατά λάθος και εκτελείται αόρατα στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Διαφορετικοί τύποι κακόβουλου λογισμικού μπορούν να μειώσουν την ασφάλεια του πορτοφολιού λογισμικού σας.

Electrum Wallet Review: Τι είναι το πορτοφόλι Bitcoin Electrum?

Το πορτοφόλι Electrum είναι ένα απλό, εύχρηστο πορτοφόλι Bitcoin. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2011. Αυτό το κάνει ένα από τα παλαιότερα διαθέσιμα πορτοφόλια Bitcoin. Είναι επίσης ένα από τα πιο αξιόπιστα.

Το πορτοφόλι της Electrum Bitcoin αποθηκεύει μόνο το Bitcoin. Δεν προσφέρει υποστήριξη για άλλα κρυπτονομίσματα. Αυτό περιλαμβάνει οποιοδήποτε από τα πιρούνια του Bitcoin (όπως Bitcoin μετρητά). Ωστόσο, οι χρήστες κρυπτονομισμάτων έχουν παραπλανήσει το λογισμικό Electrum για να προσφέρουν υποστήριξη σε διαφορετικά πιρούνια BTC.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum

Ένα παράδειγμα αυτού είναι Ηλεκτρονικά μετρητά. Αυτό το πορτοφόλι δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό πορτοφόλι Electrum αλλά χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο μέρος της ίδιας κωδικοποίησης. Έχει τροποποιηθεί για να επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το Bitcoin μετρητά (BCH) blockchain.

Σημείωση: Ένα πιρούνι σε κρυπτονομίσματα είναι μια διάσπαση στο δίκτυο. Εμφανίζονται όταν μια ομάδα θέλει να κάνει μια αλλαγή στους κανόνες του δικτύου. Τα σκληρά πιρούνια έχουν ως αποτέλεσμα μια νέα έκδοση του αρχικού κρυπτονομίσματος. Το Bitcoin Cash είναι ένα πιρούνι από το Bitcoin και είναι το πιο επιτυχημένο παράδειγμα ενός σκληρού πιρουνιού.

Ενώ δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των χρηστών του πορτοφολιού Electrum, ορισμένες πηγές εκτιμούν ότι από το 2018, Το 10% όλων των συναλλαγών Bitcoin χρησιμοποιούν το Electrum.

Συγκρίνετε το Electrum δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Electrum δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πόσο καλό είναι το πορτοφόλι Electrum?

Όπως εξήγησα παραπάνω, Electrum είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει περισσότερη ασφάλεια από ένα διαδικτυακό πορτοφόλι και λιγότερο από ένα καλοφτιαγμένο πορτοφόλι ή ένα πορτοφόλι υλικού.

Αν και δεν είναι η πιο ασφαλής λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης, το πορτοφόλι Electrum προσφέρει στους χρήστες μια πολύ φιλική προς το χρήστη λύση για τακτική αποστολή και λήψη πληρωμών Bitcoin. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση για διαδικτυακές πληρωμές, τότε το Electrum είναι ιδανικό για να διατηρήσετε ένα μικρό ποσό έτοιμο για χρήση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ας καλύψουμε γρήγορα μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αναφέρεται συχνά στις κριτικές πορτοφολιών χρήστη Electrum, θα πρέπει?

Πλεονεκτήματα

 • Ιδανικό για όσους θέλουν χρησιμοποιήστε το Bitcoin για να κάνετε τακτικές πληρωμές.
 • Προστασία με κωδικό πρόσβασης δυσκολεύει τους εισβολείς να εισέλθουν στο πορτοφόλι Electrum.
 • Αμέσως ενεργοποιημένο – οι χρήστες δεν χρειάζεται να κατεβάσουν το σύνολο μπλοκ αλυσίδας. Το πορτοφόλι Electrum λαμβάνει πληροφορίες blockchain από έναν διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις και είναι πάντα ενημερωμένο.
 • Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι ποτέ κοινή χρήση με τον διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε τον ίδιο τον διακομιστή!
 • Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες χρήστη με το υπηρέτης. Οι χρήστες ελέγχουν τα δικά τους ιδιωτικά κλειδιά και, επομένως, το δικό τους Bitcoin.
 • Ανοιχτή πηγή λογισμικό. Οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει τον κωδικό για δυσλειτουργίες, σφάλματα ή παραβιάσεις ασφαλείας.
 • Εντελώς δωρεάν για λήψη.
 • Electrum υπολογίζει τον αριθμό των τελών θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια συναλλαγή. Διαθέτει ένα χρήσιμο ρυθμιστικό που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν πόσο επείγουσα είναι η συναλλαγή. Μπορούν να επιλέξουν πόσα μπλοκ (πόσο καιρό) θα χρειαστούν για την επεξεργασία από το δίκτυο.
 • Το Electrum μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια του πορτοφολιού κατά λίγο.
 • Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων με πορτοφόλι Electrum. Αυτό προσθέτει επίσης επιπλέον ασφάλεια στο πορτοφόλι.

Μειονεκτήματα

 • Αν και διαθέτει πολλές επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας, Το Electrum εξακολουθεί να είναι ένα καυτό πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν τα ζεστά πορτοφόλια εφαρμόζονται σε αυτό. Είναι πιθανό οι εισβολείς να εισέρχονται σε μεμονωμένα πορτοφόλια Electrum.
 • Υποστηρίζει μόνο το Bitcoin. Αυτό είναι καλό εάν θέλετε μόνο να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin μαζί του. Ωστόσο, όταν συμβαίνουν σκληρά πιρούνια στο blockchain Bitcoin, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό πορτοφόλι για να διεκδικήσετε το νόμισμα που δημιούργησε το πιρούνι (έπρεπε να το κάνω αυτό με το δικό μου πορτοφόλι Electrum όταν το Bitcoin Cash διέφυγε από την κύρια αλυσίδα τον Αύγουστο του 2017 ).
 • Υπήρχε μια πρόσφατη παραβίαση ασφαλείας (Δες παρακάτω). Χρειάστηκε πολύς χρόνος για την επίλυση της ομάδας της Electrum. Αυτό είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία.

Επισκόπηση ασφάλειας

Το πορτοφόλι Electrum έχει πολλές πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας για να διατηρήσει τα Bitcoins σας ασφαλή. Αυτό το κάνει ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια λογισμικού γύρω. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ασφαλές όσο ένα πορτοφόλι που σπάνια πλησιάζει μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο (διαβάστε: κρύο πορτοφόλι).

Χαρακτηριστικά ασφαλείας του πορτοφολιού Electrum

 • Το κρυπτογραφημένο αρχείο πορτοφολιού που περιέχει τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.
 • Ηλεκτρονικό πορτοφόλι χρησιμοποιεί μια φράση σπόρου ως εφεδρικό μέτρο. Αυτό σας προστατεύει εάν χάσετε το ιδιωτικό σας κλειδί ή η συσκευή στην οποία είναι εγκατεστημένη η Electrum έχει χαθεί ή κλαπεί.
 • Το Electrum δεν κατεβάζει κανένα σενάριο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ένας διακομιστής έχει παραβιαστεί, δεν θα χάσετε τα Bitcoin σας.
 • Δεδομένου ότι ο κωδικός διακομιστή είναι ανοιχτού κώδικα, ο καθένας μπορεί να τρέξει έναν διακομιστή. Αυτό αποκεντρωμένη Το μοντέλο προστατεύει τους χρήστες καθώς δεν υπάρχει ένα σημείο αποτυχίας.
 • Η γλώσσα προγραμματισμού Electrum είναι γραμμένη στο Python. Αυτή είναι μια παλιά και γνωστή γλώσσα, οπότε ο κώδικας μπορεί να αναθεωρηθεί από πολλά μέλη της κοινότητας.

Παρά τα πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας του πορτοφολιού Electrum, υπήρξαν προβλήματα με την ασφάλειά του στο παρελθόν. Τον Νοέμβριο του 2017, ένα ζήτημα ασφαλείας γνωστοποιήθηκε στην ομάδα της Electrum.

Σύμφωνα με Μουσταφά Αλ Μπασάμ, μεταπτυχιακή έρευνα στο University College London, το ζήτημα επηρέαζε το λογισμικό από τον Φεβρουάριο του 2016 (έκδοση 2.6 του Electrum). Εξηγεί πώς το σφάλμα στο λογισμικό θέτει σε κίνδυνο τα Bitcoin Bitcoin των χρηστών:

“[Το σφάλμα] επιτρέπει σε οποιονδήποτε κακόβουλο ιστότοπο να ελέγχει το πορτοφόλι σας Electrum, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής όλων των Bitcoin σας, εάν το πορτοφόλι δεν είναι κρυπτογραφημένο με κωδικό πρόσβασης … Ακόμα κι αν το πορτοφόλι έχει κωδικό πρόσβασης, ένας χάκερ θα μπορούσε ακόμα να ανακατευθύνει τα Bitcoin από το πορτοφόλι στη διεύθυνση τους. “

Χρειάστηκε η ομάδα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου 2018 για να επιλυθεί αυτό το ζήτημα. Ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν πόσο σοβαρό ήταν μέχρι τότε. Η ευπάθεια ήταν έκτοτε σταθερός. Δεν είναι σαφές πόσα, εάν υπάρχουν, χρήστες έχασαν το Bitcoin λόγω του προβλήματος.

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι Electrum?

Η δημιουργία ενός δικού σας πορτοφολιού Electrum είναι πολύ εύκολο. Έχω αναφέρει λεπτομερώς τα βήματα για τους χρήστες των Windows παρακάτω:

1. Επίσκεψη electrum.org και κάντε κλικ στο “ΚατεβάστεΣτην κορυφή της οθόνης.

2. Κάντε κλικ στο «Πρόγραμμα εγκατάστασης των WindowsΑυτό θα κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: Σύγκριση λειτουργικών συστημάτων.

3. Ανοίξτε τη λήψη και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη όπως θα κάνατε οποιαδήποτε διαδικασία εγκατάστασης.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: Εγκατάσταση λογισμικού Electrum.

4. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το Electrum.

5. Θα ερωτηθείτε τώρα εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι ή να επαναφέρετε ένα υπάρχον. Θα υποθέσω ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο. Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι“,” Sπορτοφόλι“Και μετά κάντε κλικ στο”Επόμενο“.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: Διαδικασία εγκατάστασης λογισμικού Electrum.

6. Στη συνέχεια θα σας παρουσιαστεί ανακτήστε τη φράση σπόρων σας. Του πολύ σημαντικό το γράφεις αυτό και το προστατεύεις με τη ζωή σου! Αυτό θα χρησιμοποιηθεί εάν χρειαστεί να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας Electrum χωρίς το ιδιωτικό σας κλειδί. Μην δημιουργείτε μόνο ένα αρχείο στον υπολογιστή σας που περιέχει το σπόρο, γράψτε τη φράση σπόρου προς τα κάτω και αποθηκεύστε την κάπου ασφαλής.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: Εγκατάσταση λογισμικού Electrum, προειδοποιητικά μηνύματα.

7. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ξανά τη φράση σπόρου σας. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε γράψει σωστά. Οι φράσεις σπόρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του πορτοφολιού σας Electrum – μην κόβετε τις γωνίες για την ασφάλειά τους.

8. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Κάντε το ισχυρό και ένα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πουθενά αλλού. Αυτό είναι ένα άλλο ζωτικής σημασίας βήμα ασφαλείας. Μην βασίζεστε απλώς σε έναν απλό κωδικό πρόσβασης – αν είναι εύκολο να το θυμάστε, είναι εύκολο να χαράξετε! Όταν δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και τον επιβεβαιώσετε, κάντε κλικ στο “Επόμενο“.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum: επιλογή κωδικού πρόσβασης.

9. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε σε ποιον διακομιστή θέλετε να συνδεθείτε. Εάν αυτό είναι το πρώτο σας πορτοφόλι Electrum, σας προτείνω να κάνετε κλικ στο “Αυτόματη σύνδεση“.

10. Τέλος, κάντε κλικ στο «Επόμενο“. Το πορτοφόλι σας Electrum είναι τώρα έτοιμο για χρήση. Σου είπα ότι ήταν εύκολο!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Electrum?

Στη συνέχεια, θα σας δείξω πώς να το κάνετε αποστολή και λήψη συναλλαγής με την Electrum. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Electrum, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα από τα πιο απλά πορτοφόλια Bitcoin αμέσως.

Λήψη Bitcoin με το πορτοφόλι Electrum

Το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα θέλατε να κάνετε με το νέο σας πορτοφόλι Electrum είναι να λάβετε λίγο Bitcoin. Μετά από όλα, δεν μπορείτε να στείλετε Bitcoin από αυτό μέχρι να έχετε κάποια αποστολή!

Η λήψη Bitcoin με το Electrum είναι πολύ απλή. Έχω περιγράψει τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στο «ΛαμβάνωΚαρτέλα στο κύριο παράθυρο του Electrum.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Electrum: λήψη Bitcoin.

2. Δίπλα στο «Λήψη διεύθυνσηςΕτικέτα, θα δείτε μια σειρά χαρακτήρων (κάτω από το κόκκινο πλαίσιο παραπάνω). Κάντε κλικ στο «Αντιγραφή συμβόλου“(Δύο κομμάτια χαρτιού σε μπλε φόντο). Αυτό θα αντιγράψει το δημόσιο κλειδί (λήψη) στο πρόχειρο σας.

3. Επικολλήστε το δημόσιο κλειδί στο σημείο όπου στέλνετε το Bitcoin. Εάν το στέλνετε από μια ανταλλαγή, επικολλήστε το δημόσιο κλειδί στο πεδίο διεύθυνσης αποστολής κάτω από τις επιλογές ανάληψης στην ανταλλαγή. Μόλις κάνετε κλικ "Στείλετε", μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε στο πορτοφόλι σας Electrum.

4. Εάν στέλνετε Bitcoin από μια κινητή συσκευή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR αντι αυτου. Αυτό βρίσκεται κάτω από το μεγάλο μωβ κουτί παραπάνω.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει! Θα πρέπει τώρα να διαθέτετε Bitcoin στο πορτοφόλι σας για να ξοδέψετε!

Αποστολή Bitcoin με πορτοφόλι Electrum

Τώρα που έχετε λίγο Bitcoin, θα θέλετε να μάθετε πώς να το ξοδέψετε επίσης. Αυτό είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει – είναι το επόμενο πράγμα που θα σας δείξω σε αυτήν την κριτική πορτοφολιού Electrum.

1. Κάντε κλικ στο «ΣτείλετεΚαρτέλα στην κορυφή της κύριας Πορτοφόλι Electrum οθόνη.

2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να στείλετε τα Bitcoin. Αυτό μπορεί να είναι σε ηλεκτρονικό κατάστημα, σε φίλο ή σε ανταλλαγή.

Επισκόπηση πορτοφολιού Electrum: οδηγίες σχετικά με τη χρήση του πορτοφολιού Electrum.

3. Επικολλήστε τη διεύθυνση στο πλαίσιο που αναφέρει «Πληρώστε“. Ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ελέγχοντας το πρώτο και το τελευταίο 3 ψηφία.

4. Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να στείλετε στο πλαίσιο με την ένδειξη “Ποσό“.

5. Ρυθμίστε το τέλος χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό. Όσο μικρότερη είναι η χρέωση, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί η συναλλαγή σας. Εάν η συναλλαγή είναι επείγουσα, μπορείτε να σύρετε το ρυθμιστικό προς τα πάνω δεξιά. Αυτό θα κοστίσει περισσότερο, αλλά θα επιταχύνει τη συναλλαγή κατά πολύ.

6. Ελέγξτε ξανά ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές. Στη συνέχεια, μόλις είστε ικανοποιημένοι, χτυπήστε "Στείλετε".

Αυτό είναι, κάνατε την πρώτη σας συναλλαγή χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Electrum. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο, έτσι?

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

συμπέρασμα

Λοιπόν, αυτό είναι, έχετε φτάσει στο τέλος μου Πορτοφόλι Electrum ανασκόπηση. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο! Μαζί, εξετάσαμε σχεδόν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα από τα πιο δημοφιλή και πορτοφόλια λογισμικού με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το Bitcoin.

Αφού διαβάσετε αυτήν την κριτική πορτοφολιού Electrum, πρέπει τώρα να γνωρίζετε:

 • ο διαφορά μεταξύ διαφορετικών ειδών πορτοφολιών.
 • ο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα καθένα από αυτά.
 • Ακριβώς τι πορτοφόλι Electrum είναι.
 • ο εφαρμογές για το οποίο το Electrum είναι χρήσιμο.
 • ο περιπτώσεις χρήσης ότι ένα πιο ασφαλές πορτοφόλι είναι χρήσιμο για.
 • Η απάντηση στην ερώτηση – «είναι ασφαλές το Electrum;»
 • Η ατυχής παραβίαση της ασφάλειας του 2017 που κατάφερε να λύσει η Electrum.
 • Πως να εγκαθιστώ ένα πορτοφόλι Electrum.
 • Πως να χρήση το πορτοφόλι Electrum για αποστολή και λήψη Bitcoin.

Έτσι, με όλες τις νέες γνώσεις σας από αυτήν την κριτική πορτοφολιού Electrum, τι πιστεύετε; Θα χρησιμοποιείτε το Electrum για να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας στο μέλλον?

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας των Trezor Model T και Electrum

Επιτρέψτε μου να ξέρω στα παρακάτω σχόλια!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map