Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Καθώς ο όρος «κρυπτογράφηση» αυξάνεται σε δημοτικότητα, πολλοί άνθρωποι φαίνεται να αναζητούν ένα νόμισμα που θα ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μερικοί βασίζονται Bitcoin, Άλλοι στρέφονται προς τα λιγότερο γνωστά altcoins. Από αργά, ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον για EOS έχει παρατηρηθεί στις κοινότητες κρυπτογράφησης παγκοσμίως. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να αγοράσουν κέρμα EOS – και αυτό ακριβώς μιλάμε για αυτό το σεμινάριο.

Για λίγο εισαγάγετε τι είναι το EOS γενικά – ο δημιουργός πίσω από το έργο, η εταιρεία, το λογισμικό κ.λπ. Μετά από αυτό, μιλήστε καλά για το πώς να αγοράσετε νόμισμα EOS και να συζητήσετε τις πιο συνιστώμενες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Ας μην χάνουμε χρόνο και βουτήξτε κατευθείαν στο σεμινάριο!

Κατανόηση του EOS

Για να καταστήσω τα πράγματα πιο κατανοητά, θα σας δώσω ένα παράδειγμα με το οποίο είναι εξοικειωμένοι πολλοί άνθρωποι.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ξέρεις Αιθέριο, σωστά? Το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση μετά το Bitcoin; Λοιπόν, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το Ethereum είναι τόσο δημοφιλές όσο είναι δεν είναι μόνο ένα “Cryptocurrency” – Το Ethereum είναι τεράστιο δίκτυο βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει σε άλλα κρυπτονομίσματα να αναπτυχθούν, να αναπτυχθούν και να επεκταθούν στο οικοσύστημά του.

EOS.IO είναι το ίδιο πράγμα.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Απλώς για να ξεχωρίσω, EOS είναι το κρυπτονόμισμα (διακριτικό), ενώ EOS.IO είναι το πραγματικό δίκτυο στο οποίο βασίζεται το διακριτικό. Ακόμα κι αν αυτό είναι ένα σεμινάριο για το πώς να αγοράσετε κέρμα EOS, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και για το λογισμικό.

Η φυσική ερώτηση μετά από αυτό πιθανότατα θα ακούγεται κάπως έτσι: οπότε τι είναι τόσο ξεχωριστό για το EOS?

Είναι μια απολύτως φυσιολογική ερώτηση. Με το Ethereum να είναι τόσο τεράστιο και δημοφιλές όσο είναι, φαίνεται ότι σχεδόν δεν υπάρχει χώρος για ένα άλλο, ανερχόμενο κρυπτογραφικό δίκτυο. Ωστόσο, το EOS.IO στοχεύει να είναι η μοναδική εξαίρεση. Αυτή τη στιγμή είναι ένα λογισμικό που έχει δημιουργηθεί στο δίκτυο Ethereum (ERC-20) που προσπαθεί να φέρει επανάσταση στο blockchain.

Στόχος του EOS.IO είναι: λύστε τα περισσότερα από τα προβλήματα που σχετίζονται με τον όρο “blockchain”. Οι περισσότεροι άνθρωποι, αφού ακούσουν αυτόν τον όρο, σκέφτονται Ταχύτητα, ευκαμψία, και επεκτασιμότητα. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί πυλώνες της ανάπτυξης blockchain – και επίσης τα κύρια εμπόδια στην αντιμετώπιση.

Εδώ και πολλά χρόνια, εταιρείες και μεμονωμένοι προγραμματιστές αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την ταχύτητα και την επεκτασιμότητα των blockchains στο σύνολό τους, για να το καταστήσουν πιο ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και καινοτομίες. Η EOS.IO είναι μία από αυτές τις εταιρείες.

Ο τρόπος με τον οποίο το EOS.IO ακολουθεί είναι ότι διαχωρίζουν τις πληροφορίες και τα δεδομένα σε μικρότερα μπλοκ. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζουν αποφύγετε την υπερβολική επιβάρυνση του ίδιου του δικτύου, κάνοντας έτσι το σύστημα να λειτουργεί πιο γρήγορα.


Η εταιρεία ήταν ιδρύθηκε από τον Daniel Larimer και εστιάζεται σε αποκεντρωμένες εφαρμογές που βασίζονται στο εμπόριο (dApps). Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε κέρμα EOS, αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η εταιρεία και γιατί κάνει αυτό που κάνει.

Γιατί πρέπει να αγοράσετε EOS?

Όταν υπάρχουν τόσα πολλά κρυπτονομίσματα κυκλοφορούν στην αγορά, καθίσταται δύσκολο να διαλέξετε σε ποια πρέπει να επενδύσετε και σε ποια πρέπει απλά να αγνοήσετε. Ακόμα και όταν απορρίπτετε τους πιο προφανείς διεκδικητές, εξακολουθείτε να έχετε αρκετή αβεβαιότητα.

Με αυτά τα λόγια, προκύπτει μια προφανής ερώτηση – γιατί πρέπει να αγοράσετε EOS; Αξίζει ακόμη και αν είναι απλώς μια άλλη απάτη που προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο; Είναι σημαντικό να καταλάβετε αυτά τα πράγματα πριν σκεφτείτε πώς να αγοράσετε ένα κέρμα EOS.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Ωστόσο, από την εμφάνιση των πραγμάτων, Το EOS φαίνεται να είναι νόμιμο (αυτό περιλαμβάνει τόσο το EOS.IO όσο και το ίδιο το διακριτικό EOS). Ήταν σε θέση να συγκεντρώσει αρκετή προσοχή Αρχική έκδοση (ICO), και η ομάδα φαίνεται να εργάζεται σκληρά για να αναπτύξει και να προωθήσει την καινοτομία της πλατφόρμας.

Παρόλο που η EOS.IO έχει θέσει ορισμένους φιλόδοξους στόχους για τους ίδιους, φαίνεται ότι λειτουργούν προς αυτούς. Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται να έχει σαφές όραμα για το τι θέλει να πετύχει και πώς σκοπεύει να το κάνει.

Πολλοί άνθρωποι προσελκύονται φαινομενικά στην ιδέα ενός ταχύτερου blockchain με βελτιωμένη επεκτασιμότητα και συνολική απόδοση. Το μόνο που απομένει για το EOS.IO είναι να αποδείξουν τον εαυτό τους, αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS?

Πριν σκεφτείτε πώς να αγοράσετε νόμισμα EOS, πρέπει πρώτα αποφασίστε για ένα πορτοφόλι. Ειλικρινά, το μόνο κριτήριο που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιλογή ενός κατάλληλου πορτοφολιού είναι η ασφάλεια. Εάν το πορτοφόλι EOS σας δεν είναι αισθητικά ευχάριστο ή δεν έχει χίλιες διαφορετικές λειτουργίες, δεν έχει σημασία – αρκεί τα νομίσματά σας EOS σώος και αβλαβής.

Για λόγους απλότητας, θα αναφέρω το MyEtherWallet σε αυτόν τον οδηγό – είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια που υποστηρίζουν όλα τα νομίσματα που είναι χτισμένα στο δίκτυο ERC-20 (Ethereum). Το EOS δεν αποτελεί εξαίρεση – οι άνθρωποι που σκέφτονται πώς να αγοράσουν κέρμα EOS επιλέγουν συχνά αυτό το πορτοφόλι.

Αφού ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας και λάβετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας, τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στην πραγματική αγορά του νομίσματος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αγορά κερμάτων EOS μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολη για μια διαδικασία. Βλέπετε, είναι ένα σύμβολο που δεν είναι εύκολο αγορά με νομίσματα fiat. Αντίθετα, ωστόσο, θα πρέπει να αγοράσετε Ethereum χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το ETH για να αγοράσετε EOS.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένο στην αρχή, αλλά η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι φαίνεται.

Πρώτα απ ‘όλα, επιλέξτε μια αξιόπιστη κρυπτογράφηση πλατφόρμα συναλλαγών. Οι Coinbase, Binance και Kraken είναι μερικές από τις περισσότερες γνωστά και αξιόπιστα. Υπάρχουν ειλικρινά τρία μεγάλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν πρόκειται για την επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας συναλλαγών – ασφάλεια, ταχύτητα και χρεώσεις.

Ασφάλεια είναι αρκετά αυτονόητο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό όταν πρόκειται για συναλλαγές κρυπτογράφησης από το να γνωρίζετε ότι τα νομίσματά σας είναι ασφαλή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το διαδικασία μιας συναλλαγής. Αν σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε λίγο περισσότερο ή ότι θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι συνήθως – δεν έχει σημασία! Εφόσον η διαδικασία είναι ομαλή, στο τέλος της ημέρας, αποφεύγονται τυχόν ζητήματα.

Οταν πρόκειται για Ταχύτητα, είναι συνήθως ένα εμπόρευμα και όχι μια απαίτηση. Σίγουρα, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις και σενάρια όπου η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική, αλλά τις περισσότερες φορές οι αργές συναλλαγές δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ενόχληση.

ο αμοιβές ότι οι προσφορές πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι επίσης πολύ σημαντικές. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές εκεί έξω που απλώς περιμένουν να απάτη τους ανθρώπους, ειδικά τους νεοεισερχόμενους του κλάδου που μπορεί να μην γνωρίζουν ποιες είναι οι τυπικές τιμές.

Κάθισμα, για παράδειγμα, προσφέρει ένα χρέωση 0,1% ή χαμηλότερο από κάθε συναλλαγή. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χαμηλό φόρο. Η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης νομίσματα fiat, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε επιπλέον συναλλαγές για να αγοράσετε EOS.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Τσανγκλι προσφέρει ένα σταθερή χρέωση συναλλαγής 0,25% και επιτρέπει την πληρωμή σε νομίσματα fiat (αγοράζετε ETH και μετά αγοράζετε EOS με αυτό). Και πάλι, είναι απολύτως προτιμησιακό – ορισμένοι προτιμούν να πληρώνουν υψηλότερα τέλη για την ικανότητα να κάνουν τα πράγματα με τον απλό και ντεμοντέ τρόπο, ενώ άλλοι δεν πειράζουν να ξοδεύουν λίγο χρόνο και να εξοικονομούν χρήματα στη διαδικασία.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Η διαδικασία πληρωμής

Ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέξατε, πρέπει τώρα να αγοράσετε EOS και με τα δύο κρυπτονόμισμα (πιθανότατα Bitcoin ή Ethereum) ή νομίσματα fiat. Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε ένα κέρμα EOS θα ήταν πιθανώς να πληρώσετε στο Ethereum. Δεδομένου ότι το νόμισμα EOS βασίζεται και αναπτύσσεται στο δίκτυο Ethereum, είναι πολύ πιθανό να έχετε μια ρευστή διαδικασία ενώ το κάνετε.

Μόλις απαντήσετε στην ερώτηση “πώς να αγοράσετε κέρμα EOS;” και επιβεβαίωσε την πρώτη σας συναλλαγή – αυτό είναι! Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να περιμένετε τα κέρματα EOS να χτυπήσουν το πορτοφόλι σας.

EOS στις ΗΠΑ

Πολλοί άνθρωποι στο διαδίκτυο αναρωτιούνται πώς να αγοράσουν EOS στις ΗΠΑ. Είναι αλήθεια ότι η διαδικασία είναι αρκετά παρόμοια με αυτήν της αγοράς του νομίσματος οπουδήποτε αλλού.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αυτή η ερώτηση (και παρόμοιες) συνεχίζει να εμφανίζεται είναι ότι οι πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης συνήθως δεν υποστηρίζουν όλες τις χώρες παγκοσμίως. Επιπλέον, οι άνθρωποι τείνουν να λαμβάνουν καλύτερες προσφορές και να εμπιστεύονται περισσότερες εταιρείες που εδρεύουν στην περιοχή τους.

Έτσι, για άτομα που βλέπουν πώς να αγοράσετε EOS στις ΗΠΑ, η απάντηση είναι πολύ απλή – η διαδικασία της πραγματικής αγοράς είναι η ίδια, αλλά ίσως θελήσετε να επιλέξετε διαφορετικές πλατφόρμες ανταλλαγής, ανάλογα με το πού βρίσκεται. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους λάτρεις της EOS με έδρα τις ΗΠΑ θα ήταν Coinbase και Binance.

Πότε να αγοράσετε κέρμα EOS?

Τώρα που έχουμε διαπιστώσει πού και πώς να αγοράσουμε κέρμα EOS, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα άλλο μεγάλο ερώτημα – πότε πρέπει να το κάνετε?

Γιατί είναι σημαντικό? Λοιπόν, αν θέλετε να κερδίσετε κερδίζοντας το νόμισμα ή αν θέλετε να το στηρίξετε κρατώντας το νόμισμα και έτσι γίνετε κάτοχος περιουσιακών στοιχείων – πιθανότατα θα θελήσετε να αγοράσετε EOS όταν βρίσκεται σε χαμηλή τιμή. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, αλλά μπορείτε να αποκομίσετε μεγάλο κέρδος.

Πώς να αγοράσετε κέρμα EOS: Ένα πλήρες σεμινάριο

Πάνω μπορείτε να δείτε το Διάγραμμα τιμών κερμάτων EOS. Εάν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση EOS, αυτό το γράφημα πρέπει να είναι ένα από τα κύρια πράγματα στα οποία εστιάζετε την προσοχή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε από το γράφημα, το EOS είχε ένα μερικές αυξήσεις τιμών κατά τη διάρκεια της ζωής του, αλλά δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό ή αξιοσημείωτο. Είναι προφανές ότι το διακριτικό δεν κατάφερε να αποφύγει τη μεγάλη συντριβή της αγοράς στα τέλη του 2017 – εάν ψάχνετε πώς να αγοράσετε κέρμα EOS, πιθανότατα θα το γνωρίζετε όλα αυτά.

Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί και να θυμάστε εάν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση EOS είναι ότι το διακριτικό απέφυγε όλες τις σημαντικές πτώσεις που μπορούν να παρατηρηθούν σε άλλες τιμές κρυπτονομισμάτων. Είναι πράγματι ένα περίεργο φαινόμενο, και πιθανώς περισσότεροι από ένας λόγοι αποδίδουν σε αυτό.

Στο παρόν, η τιμή του νομίσματος φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ καλό σημάδι για να το δείτε – μπορεί να είναι αποθαρρυντικό να σχεδιάσετε πώς να αγοράσετε νόμισμα EOS όταν η τιμή του είναι σε χαμηλό όλων των εποχών.

Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να περιμένετε για μειώσεις τιμών. Φυσικά, θα πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα και να διαβάσετε πολλά νέα σχετικά με το νόμισμα και το δίκτυο ERC-20 για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί και ποιες είναι οι επερχόμενες τάσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Επίσης, δείτε τι λένε οι ειδικοί – μερικοί άνθρωποι παρακολουθούν το έργο από την πρώτη μέρα και επενδύουν όλο το χρόνο και την ενέργειά τους στην έρευνα των EOS και EOS.IO.

Λοιπόν, σύντομη ιστορία – αν θέλετε να μάθετε πώς να αγοράσετε κέρμα EOS, κάντε πρώτα την έρευνά σας!

Συμπεράσματα

Λοιπόν … Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση EOS?

Σε αυτό το σεμινάριο, έχουμε καλύψει τα EOS και EOS.IO με πολύ γενικό τρόπο. Έχω αγγίξει μόνο την επιφάνεια του το λογισμικό και το διακριτικό πίσω από αυτό – υπάρχουν πολλά, πολλά περισσότερα πράγματα που θα πρέπει να μάθετε και να ερευνήσετε εάν θέλετε να μάθετε σε βάθος πώς να αγοράσετε κέρμα EOS.

Αυτό είναι το κλειδί, πραγματικά – έρευνα. Εάν κάνετε αρκετή έρευνα και σκάβετε αρκετά βαθιά, είναι πιθανό να παρατηρήσετε ότι υπάρχουν μοτίβα – ειδικά όταν πρόκειται για τις τιμές των κρυπτονομισμάτων, γενικά. Επίσης, μην απορρίπτετε τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων κρυπτογράφησης τόσο ελαφριά – όπως ανέφερα νωρίτερα, μερικοί άνθρωποι αφιέρωσαν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην έρευνα και την ανάλυση ενός μόνο κρυπτονομίσματος.

Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης και πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως το Coinbase, το Binance ή το Kraken.

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος αυτού του «Πώς να αγοράσετε κέρμα EOSΦροντιστήριο. Ελπίζω πραγματικά ότι η ταπεινή ποσότητα πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για τις καλύτερες μεθόδους για το πού, πότε και πώς να αγοράσετε κέρμα EOS. Καλή τύχη στις επιχειρήσεις EOS που θα έρθουν!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map