Τι είναι το EOS;

Ίσως έχετε ακούσει το θόρυβο γύρω από το blockchain EOS και τώρα θέλετε να μάθετε περισσότερα?

Εάν ναι, ήρθατε στο σωστό μέρος! Σήμερα θα εξηγήσω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το EOS με τον απλούστερο δυνατό τρόπο. Έτσι, είτε είστε προχωρημένος χρήστης είτε μόλις αρχίσετε να μαθαίνετε περισσότερα για το crypto, αυτός ο οδηγός θα είναι κατάλληλος για εσάς.

Αυτός ο οδηγός θα καλύπτει τα πάντα πώς ξεκίνησε το έργο για τον τρόπο λειτουργίας της τεχνολογίας, ίσως χρησιμοποιήσω μερικά παραδείγματα πραγματικού κόσμου (αν είστε τυχεροί!).

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το EOS προφέρεται στην πραγματικότητα “E-OS”!?

Πριν μεταβείτε κατευθείαν σε αυτό, υπάρχουν μερικές πτυχές που θέλω να γνωρίζετε. Πρώτα απ ‘όλα, αν αποφασίσετε να αγοράσετε κέρματα EOS, θα πρέπει να επιλέξετε αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase ή απλώς να το αγοράσετε μέσω Simplex – επεξεργασία πληρωμών χωρίς απάτη.

Επιπλέον, αφού αγοράσετε κέρματα EOS, θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε σε ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Οι πιο συνιστώμενες επιλογές είναι τα Ledger Nano S και Trezor Model T.


Τέλος πάντων, ας μην χάνουμε άλλο χρόνο, αντ ‘αυτού, ας πάμε και ανακαλύψουμε την απάντηση στο “Τι είναι το EOS;”!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη ταχύτητα πλατφόρμας
 • Εξάλειψη τελών
 • Αποκεντρωμένη

Μειονεκτήματα

 • Πολλοί ανταγωνιστές
 • Μειωμένη αξία

Η ιστορία

EOS στόχος είναι να οικοδομήσουμε ένα δίκτυο ικανό να επεξεργάζεται εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Του ICO (αρχική προσφορά κερμάτων) ήταν πολύ ενδιαφέρον για μερικούς λόγους.

Σημείωση: Ενα ICO είναι ένας τρόπος για νέα έργα κρυπτογράφησης να συγκεντρώσουν χρήματα. Αντί να λαμβάνει νόμισμα fiat, ένας ICO συγκεντρώνει χρήματα μέσω ενός δημοφιλούς κρυπτονομίσματος όπως το Bitcoin ή το Ethereum!

Πρώτον, το Το EOS ICO ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου, 2017 και έτρεξε μέχρι την 1η Ιουνίου 2018. Αυτό είναι συνολικά 350 ημέρες, καθιστώντας το το μεγαλύτερο ICO όλων των εποχών! Η ομάδα της EOS το έκανε για να βεβαιωθεί ότι όλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να αγοράσουν κάποια EOS.

Τι είναι το EOS;

Δεύτερον, αν και ο ICO συνεχίζει, έχει ήδη αυξήσει το ισοδύναμο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα ICO όλων των εποχών! Μόλις ολοκληρωθεί, το ICO κυκλοφόρησε 700 εκατομμύρια μάρκες, που είναι το 70% της συνολικής προσφοράς.

Η EOS έχει μερικά πραγματικά έμπειρα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων Ντάνιελ Λάριμερ, που ήταν επίσης συνιδρυτής τόσο στο BitShares όσο και στο Steem. Τα έργα κρυπτογράφησης της Larimer αξίζουν τώρα δισεκατομμύρια δολάρια!

Η εταιρεία πίσω από το λογισμικό EOS καλείται ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. Συμμετέχει επίσης σε πολλά διαφορετικά blockchain και επιχειρηματικά έργα.

Τώρα που γνωρίζετε την ιστορία πίσω από το EOS, ας προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος αυτού του “Τι είναι το EOS;” οδηγός.

Τι είναι το EOS?

Πριν εξηγήσω ποιο είναι το έργο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η EOS δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την κατασκευή του προϊόντος τους. Σε αυτό το στάδιο, όλα είναι απλά θεωρητικά. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα είναι σε θέση να εμμείνουν στο λόγο τους και να παράγουν αυτό που λένε ότι θα κάνουν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Η EOS λειτουργεί με επιτυχία, η εταιρεία κατάφερε να εκπληρώσει όλους τους κύριους στόχους της και ακόμη περισσότερους.

ο στόχος της EOS είναι να χτίστε ένα αποκεντρωμένη μπλοκ αλυσίδας που μπορούν να επεξεργαστούν γρήγορες και δωρεάν συναλλαγές. Θα επιτρέψει επίσης έξυπνες συμβάσεις να χτιστεί πάνω του, κάτι που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να το κάνουν κυκλοφορία dApps. Όχι μόνο αυτό, αλλά η EOS θέλει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που λειτουργεί σαν ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση!

Τα DApps είναι το μέλλον του Διαδικτύου. Έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από χίλιες από αυτές σε άλλα blockchain! Για έναν πλήρη οδηγό σχετικά με το τι είναι ένα dApp και πώς λειτουργούν, Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Σημείωση: Εάν κάτι αποκεντρωμένο, αυτό σημαίνει ότι κανένα άτομο ή οντότητα δεν έχει τον έλεγχο σε αυτό.

Ένας άλλος στόχος της EOS είναι να είναι σε θέση επεξεργαστείτε εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς άλλα blockchains μπορούν να αναγνωρίσουν έξυπνα συμβόλαια, κανένα από αυτά δεν μπορεί να το κάνει γρήγορα! Για παράδειγμα, παρόλο που το Ethereum είναι το πιο δημοφιλές blockchain έξυπνων συμβολαίων, μπορεί να χειριστεί μόνο 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο!

Τι είναι το EOS;

Γιατί είναι τόσο σημαντικό ζήτημα; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά παραδείγματα:

 • Περισσότερες από 52.000 επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook συμβαίνουν ανά δευτερόλεπτο και κάθε μία από αυτές τις επισημάνσεις “μου αρέσει” είναι μια ξεχωριστή συναλλαγή που δεν βλέπετε ποτέ.
 • Τότε έχετε τον χρηματοοικονομικό κλάδο που χρειάζεται να επεξεργαστεί περισσότερες από 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα την ανάγκη για εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, καθιστώντας το EOS ιδανικό για αυτούς τους τύπους βιομηχανιών!

Μια άλλη λύση που επιδιώκει να λύσει η EOS είναι η ζήτημα χρηστικότητας. Για παράδειγμα, τόσο το Steem όσο και το BitShares μπορούν να επεξεργαστούν περίπου 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο και να χρησιμοποιούν τεχνολογία έξυπνης σύμβασης. Ωστόσο, είναι πραγματικά δύσκολο για τους προγραμματιστές εισαγάγετε βασικές λειτουργίες όπως ανάκτηση λογαριασμού και προγραμματισμός εργασιών.

Χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο λειτουργικού συστήματος, το EOS θα έχει όλες αυτές οι βασικές λειτουργίες είναι ενσωματωμένες, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να κάνουν ό, τι κάνουν καλύτερα.

Εάν θέλετε να αγοράσετε EOS, πρέπει πάντα να επιλέξετε αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως Νομισματική βάση, ή επιλέξτε τον ευκολότερο τρόπο και αγοράστε EOS χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω Απλός – ασφαλής επεξεργασία πληρωμών.

Επίσης, διατηρήστε τα κρυπτονομίσματα σας κρύα πορτοφόλια όπως είναι το πιο ασφαλές. Καθολικό Nano S και Trezor Model T είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς θα λειτουργήσει η EOS?

EOS (όπως πολλές άλλες έξυπνες συμβάσεις) συχνά αναφέρεται ως “Ethereum Killer”. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ό, τι μπορεί το Ethereum, και ακόμη περισσότερα! Έτσι, νόμιζα ότι θα ήταν καλή ιδέα να συγκρίνουμε τα δύο…

Πρώτον, όπως το έχουμε ήδη αποδείξει και τα δυο Αιθέριο και EOS είναι με δυνατότητα φιλοξενίας dApps, που υποστηρίζονται από έξυπνες συμβάσεις. Ωστόσο, η βασική διαφορά είναι το ποσό που κάθε δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί ανά πάσα στιγμή.

Αυτό ονομάζεται “Scalability” που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάλυση των δυνατοτήτων ενός blockchain.

σύγκριση του Ethereum έναντι του EOSΠηγή: steemit

Το Ethereum μπορεί να επεξεργαστεί μόνο περίπου 15 συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο, που είναι πολύ μικρό για να επιτύχει παγκόσμια υιοθέτηση. Ωστόσο, παρόλο που δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη, η EOS ελπίζει να αυξήσει αυτόν τον αριθμό σε πάνω από ένα εκατομμύριο!

Αλλά πως?

Λοιπόν, επιστρέφοντας στο Ethereum, ο λόγος που δεν μπορεί επεξεργαστείτε πολλές συναλλαγές οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα δεδομένα – κάθε μπλοκ μπορεί να αποθηκεύσει μόνο ένα συγκεκριμένο ποσό πληροφοριών. Για να το καταλάβετε, σκεφτείτε ένα άδειο κοντέινερ αποστολής μπορεί να αποθηκεύσει μόνο 1000 κουτιά. Λόγω του μεγέθους του, δεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερο από τη μέγιστη χωρητικότητά του!

Όχι μόνο μπορεί κάθε δοχείο (ή αποκλεισμός) πραγματοποιεί μόνο 15 συναλλαγές, Χρειάζεται επίσης λίγος χρόνος για να φτάσει στον προορισμό του!

Η τεχνολογία που υποστηρίζει αυτήν τη διαδικασία δεδομένων ονομάζεται Proof-of-Work (PoW), η οποία είναι γνωστό ότι είναι πραγματικά αργή, ακριβή και κακή για το περιβάλλον!

Σημείωση: Απόδειξη εργασίας είναι ένας τύπος μοντέλου συναίνεσης. Υπάρχουν καλύτερα μοντέλα συναίνεσης εκεί έξω, όπως το Proof-of-Stake και το Delegated-Proof-of-Stake, το οποίο χρησιμοποιείται από την EOS!

Η ομάδα Ethereum δοκιμάζει πολλά διαφορετικά πράγματα λύστε αυτό το ζήτημα – όπως συναλλαγές θραύσης ή εκτός αλυσίδας. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμη εφαρμόσει μια λύση!

Τι είναι το EOS;

Όπως αναφέρθηκε, αντί της χρήσης PoW Όπως το Ethereum, το blockchain EOS θα χρησιμοποιήσει ένα νέο μοντέλο συναίνεσης που ονομάζεται Delegated-Proof-of-Stake (DPoS). Αυτό θα μπορούσε να διορθώσει τα τρέχοντα προβλήματα που προσπαθεί να λύσει το Ethereum!

Η προσπάθεια εξήγησης του DPoS μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση εάν δεν έχετε προηγούμενη γνώση της τεχνολογίας blockchain. Αλλά μην ανησυχείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε! Εδώ είναι Το DPoS εξήγησε με τον απλούστερο δυνατό τρόπο:

 1. Φανταστείτε ότι χρειάζονται 200 ​​άτομα για να βοηθήσουν στην επαλήθευση κάθε συναλλαγής στο blockchain. Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται «Μάρτυρες»
 2. Καθώς το blockchain είναι αποκεντρωμένο, οι επενδυτές της EOS (και όχι ένα κεντρικό κόμμα) παίρνουν να ψηφίσουν ποιος πιστεύουν ότι πρέπει να είναι μάρτυρας!
 3. Ωστόσο, η ισχύς της ψήφου σας βασίζεται σε πόσα νομίσματα EOS έχετε. Αυτό ονομάζεται «ποντάρισμα». Όσο περισσότερα νομίσματα ποντάρετε, τόσο περισσότερη δύναμη έχει η ψήφος σας.
 4. Το καθήκον και των 200 Μαρτύρων είναι να διατηρήσει το δίκτυο ασφαλές. Πληρώνονται για αυτό.
 5. Υπάρχουν πολλοί εφεδρικοί μάρτυρες που περιμένουν τη σειρά τους για να βοηθήσουν στη διασφάλιση του blockchain, ώστε να μπορούν επίσης να βγάλουν λεφτά.
 6. Εάν ένας μάρτυρας δεν κάνει τη δουλειά του σωστά, ή δεν ασφαλίζει το δίκτυο όπως θα έπρεπε, μπορεί να ψηφιστεί για να απομακρυνθεί από το δίκτυο. Αυτό δίνει στους εφεδρικούς Μάρτυρες την ευκαιρία.

Βασικά, αυτό δημιουργεί ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα, επιτρέποντας φθηνές, γρήγορες και φιλικές προς το περιβάλλον συναλλαγές. στην πραγματικότητα, κάθε συναλλαγή διαρκεί μόνο 3 δευτερόλεπτα επεξεργάζομαι!

Το Ethereum, ωστόσο, χρειάζεται κάθε μεμονωμένο υπολογιστή (κόμβο) που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο για να καταλήξει σε συμφωνία πριν από την επιβεβαίωση μιας συναλλαγής. Γι ‘αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να φτάσει στον προορισμό του.

Σημείωση: ΕΝΑ κόμβος (ή υπολογιστή) βοηθά στη λειτουργία ενός δικτύου blockchain. Όλοι μπορούν να γίνουν κόμβοι συνεισφέροντας την υπολογιστική τους δύναμη και συνδέοντας το στο δίκτυο!

Μια άλλη καλή προσθήκη στο blockchain EOS είναι ότι θα είναι δυνατή η παγίωση συναλλαγών! Αλλά γιατί είναι τόσο σημαντικό?

Λοιπόν, έχετε ακούσει ποτέ για το περίφημο hack του DAO; Βασικα, κάποιος έκλεψε Ethereum αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων νομίσματα το 2016, πράγμα που σήμαινε ότι το blockchain έπρεπε να είναι διχαλωτό. Εάν το blockchain Ethereum είχε τεχνολογία DPoS όπως η EOS, τότε η επίθεση θα μπορούσε να είχε σταματήσει.

Σημείωση: Ένα πιρούνι είναι όταν ένα νέο blockchain χρησιμοποιεί τον αρχικό κώδικα από ένα παλαιότερο blockchain αλλά κάνει αλλαγές για να το βελτιώσει.

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “What is EOS” θα εξηγήσει σε τι θα χρησιμοποιηθεί το crypto EOS.

Σε τι χρησιμοποιείται το νόμισμα EOS?

Όπως τα περισσότερα blockchain, η EOS έχει τη δική της εγγενή κρυπτογράφηση, απλά κάλεσε EOS. Έχει δύο διαφορετικούς σκοπούς, για το οποίο θα μιλήσω τώρα περαιτέρω.

Όταν χρησιμοποιείτε το blockchain Ethereum, πρέπει να πληρώσετε τέλη συναλλαγής. Αυτό ονομάζεται ΑΕΡΙΟ, και καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δίκτυο, γίνεται όλο και πιο ακριβό.

Αυτό το καθιστά άχρηστο σε παγκόσμια κλίμακα, διότι δεν θα άξιζε να στέλνουμε μικρά ποσά. Αυτό οφείλεται στο πώς χτίστηκε το Ethereum. Όταν οι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιούν το δίκτυο, νοικιάζουν την εικονική μηχανή του Ethereum, η οποία απαιτεί χρέωση συναλλαγής.

Επίσημο λογότυπο EOS

Το μοντέλο EOS είναι διαφορετικό όμως: αντί για «ενοικίαση» υπολογιστικής ισχύος, οι κάτοχοι κερμάτων EOS έχουν την κυριότητα του δικτύου.

Για παράδειγμα, εάν είχατε ένα 1% μερίδιο σε νομίσματα EOS, θα ουσιαστικά κατέχουν το 1% του δικτύου, που σημαίνει ότι θα έχετε το 1% της απαιτούμενης υπολογιστικής ισχύος για την επεξεργασία της συναλλαγής. Αυτό καθιστά τις συναλλαγές δωρεάν!

Το νόμισμα EOS λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση – μπορείτε να στείλετε, να κρατήσετε ή να λάβετε χρήματα μεταξύ των πορτοφολιών. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό σύστημα πληρωμών καθώς μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα σε οποιονδήποτε στον κόσμο δωρεάν, σε λίγα δευτερόλεπτα.

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το νόμισμα, το επόμενο μέρος του “Τι είναι το EOS;” Ο οδηγός θα σας δείξει πώς μερικές φορές μπορεί να γίνει κατάχρηση της τεχνολογίας.

Πώς μπορεί να γίνει κατάχρηση της EOS?

Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του κρυπτονομίσματος είναι ότι είναι επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν συναλλαγές ανώνυμα. Αυτό είναι σαν να πληρώνεις μετρητά στον πραγματικό κόσμο. Δεν θα περιμένατε να δείξετε ταυτότητα όταν φτάσατε στο λεωφορείο ή πληρώνατε για ένα ψωμί?

Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να διαπράξουν εγκλήματα ανώνυμα. Εγκλήματα που περιλαμβάνουν την αγορά και πώληση παράνομων ναρκωτικών, όπλων και κλεμμένων πιστωτικών καρτών (για να αναφέρουμε μερικές). Το Bitcoin χρησίμευε επίσης κάποτε για την πληρωμή ιδιωτικών δολοφονιών.

Η EOS δεν αποκλείεται από αυτήν την ανώνυμη λειτουργία.

Τι είναι το EOS;

Επίσης, πλέον βάσεις δεδομένων blockchain (όπως το Ethereum’s) είναι δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι όλοι με σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορούν να δουν όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε ένα blockchain, καθώς και να δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού όλων των πορτοφολιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιδρυτή της EOS Ντάνιελ Λάριμερ, δεν θα είναι δυνατή η απόκρυψη της διεύθυνσης του αποστολέα ή του παραλήπτη, θα είναι δυνατή η απόκρυψη του συνολικού υπολοίπου του πορτοφολιού ενός χρήστη.

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να προσελκύσει όσους ελπίζουν να διαπράξουν αδικήματα φοροδιαφυγής, καθώς θα επέτρεπε σε ένα άτομο να κρύψει τον πλούτο του με τον ίδιο τρόπο που κάνει μια ανώνυμη εταιρία. Ωστόσο, το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι προσθέτει επιπλέον ασφάλεια για τους πλούσιους κατόχους κρυπτογράφησης.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλες οι τεχνολογίες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κατάχρηση, αλλά μόνο μια μικρή μειονότητα προσπαθεί να το κάνει.

Συγκρίνετε το EOS δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το EOS δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τι είναι το EOS; – Συμπέρασμα

Λοιπόν, αυτό είναι το τέλος του “Τι είναι το EOS;” οδηγός! Πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το τι EOS προσπαθεί να επιτύχει, πώς λειτουργεί η τεχνολογία και γιατί το διακριτικό EOS είναι τόσο σημαντικό.

Τώρα, είναι εξαιρετικά απλό να αγοράσετε κέρματα EOS, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

1. Αποκτήστε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Καθολικό Nano S και Trezor Model T είναι από τις πιο συνιστώμενες επιλογές.

2. Εγγραφείτε στο Νομισματική βάση.

3. Αγορά κερμάτων EOS στο Coinbase.

4. Μεταφέρετε κέρματα EOS στο πορτοφόλι σας.

Ή

Μπορείτε να επιλέξετε έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο και να αγοράσετε κέρματα EOS με το δικό σας πιστωτική κάρτα μέσω Απλός – ασφαλής επεξεργασία πληρωμών.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me